Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia...


Az al√°bbi figyelmeztet√©s √©s k√©rd√©s √©rkezett a toki√≥i amerikai nagyk√∂vets√©ghez Jap√°nban k√©t h√©ttel ezel√Ķtt:

"Befoly√°sos √°zsiai csal√°dok egy csoportja nagy mennyis√©g√Ľ amerikai √°llamk√∂tv√©ny birtok√°ban van, val√≥dis√°gukat a BIS (Nemzetk√∂zi Fizet√©sek Bankja) igazolta, n√©v√©rt√©k√ľk sok trilli√≥ doll√°r. Ezeket a k√∂tv√©nyeket az 1930-as √©s 40-es √©vekben bocs√°tott√°k ki, az Egyes√ľlt √Āllamokba ezekben az √©vtizedekben evaku√°lt √°zsiai arany√©rt cser√©be. Azt szeretn√©k, ha kifizetn√©k ezeket a k√∂tv√©nyeket, hogy a p√©nzb√Ķl egy hatalmas kamp√°nyt finansz√≠rozzanak a szeg√©nys√©g √©s a k√∂rnyezeti puszt√≠t√°s felsz√°mol√°sa √©rdek√©ben. Vajon az amerikai korm√°ny t√°mogatja ezt a tervet? "

Mindeddig nem ker√ľlt sor v√°laszra.

Ugyanebben az id√Ķben r√©szletes inform√°ci√≥k lettek elk√ľldve Shinzo Abe jap√°n minisztereln√∂knek, elmondva neki, hogy pontosan hogyan kell √©letbe l√©ptetni a 700 trilli√≥ doll√°r kibocs√°t√°s√°t az emberis√©g jav√°ra. Nem √©rkezett v√°lasz t√Ķle sem.

Emiatt a k√©t illeg√°lis rezsim elleni nyom√°s - mindkett√Ķt csal√°ssal v√°lasztott√°k meg - addig fog n√∂vekedni, am√≠g egyet nem √©rtenek ezzel a c√©llal. Ez√©rt K√≠na bejelentette a m√ļlt h√©ten, hogy nem v√°s√°rol amerikai doll√°rt. Ez az oka annak is, hogy egyre nagyobb katonai nyom√°s van Jap√°non √©s az Egyes√ľlt √Āllamokon a vitatott jap√°n szigetek miatt.

A k√∂vetkez√Ķ nagy l√©p√©s ezen rezsimek ellen, v√°rhat√≥an a Koreai-f√©lsziget √ļjraegyes√≠t√©se. Ebb√Ķl a c√©lb√≥l jelent√Ķs katonai mozg√°sok voltak K√≠n√°n bel√ľl, k√≠nai korm√°nyzati forr√°sok szerint. A k√≠nai hadseregen bel√ľl is volt egy tisztogat√°s, mondta a forr√°s. Egy hatalmas kamp√°ny kezd√Ķd√∂tt a kommunista egyp√°rtrendszer ellen, de a kommunist√°k hat√°rozottak abban, hogy azt leverj√©k, mondta. A k√≠nai sovinizmus k√∂zelm√ļltbeli n√∂veked√©se azt is jelenti, hogy n√∂vekszik a politikai egys√©g K√≠n√°n bel√ľl, a k√ľls√Ķ fenyeget√©sekre √∂sszpontos√≠tva, tette hozz√°.

A k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s, hogy kik√©nyszer√≠ts√©k Korea egyes√≠t√©s√©t, egy hatalmas hadsereg √©szak-koreai hat√°ron t√∂rt√©n√Ķ √∂sszpontos√≠t√°sa. Mindenekel√Ķtt K√≠na biztos a gy√Ķzelemben, a sz√°mokban mutatkoz√≥ nyomaszt√≥ f√∂l√©nye ok√°n. M√°sodszor az Egyes√ľlt √Āllamok nem hajland√≥ kock√°ztatni egy nukle√°ris h√°bor√ļt a d√©l-koreai rabszolga rendszer v√©delme √©rdek√©ben.

K√≠na nem fog beleesni egy √∂sszeesk√ľv√©s csapd√°ba, √©s harcolni apr√≥ szigetek√©rt egy olyan ellens√©g ellen, amely m√©g mindig kiv√°l√≥ l√©gi √©s tengeri hatalom.

Korea √ļjraegyes√≠t√©se el fogja v√°gni az √∂sszeesk√ľv√©st egyik f√Ķ j√∂vedelemforr√°s√°t√≥l. Ez is seg√≠t r√°k√©nyszer√≠teni a jelenlegi Abe rabszolga rendszert Jap√°nban a meg√°llapod√°sra, hogy t√°mogass√°k a Cs√°sz√°ri csal√°dot √©s a Shinto Szent√©lyek Sz√∂vets√©get (Association of Shinto Shrines: http://www.jinjah....or.jp/en/), √©s elkezdj√©k a szeg√©nys√©g √©s a k√∂rnyezet pusztul√°s√°nak meg√°ll√≠t√°s√°ra tervezett hatalmas kamp√°nyt.

A m√°sik l√©p√©s az √∂sszeesk√ľv√©s ellen a K√∂zel-Keleten zajlik, ahol az √∂b√∂l export√°l√≥ √°llamok elvben egyet√©rtettek, hogy nem helyezik let√©tbe az olajb√≥l sz√°rmaz√≥ p√©nzt az √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠totta bankokban.

A nyugati hatalmak l√©p√©se, hogy egy alkut √©rjenek el Ir√°nnal, szint√©n az √∂sszeesk√ľv√©s veres√©g√©nek az egyik jele. A cionist√°k √°ltal ir√°ny√≠tott m√©dia t√∂bb mint 30 √©ve tart√≥ t√∂meges, ism√©tl√Ķd√Ķ jelent√©sei, a k√≠s√©rletek, hogy h√°bor√ļt provok√°ljanak Ir√°nnal, mik√∂zben Ir√°nnak sohasem voltak nukle√°ris fegyverei. Ahogy arr√≥l kor√°bban m√°r besz√°moltunk, a Bush rezsim neutronbomba v√©g√Ľ rak√©t√°kat adott √©vekkel ezel√Ķtt Ir√°nnak, √°ll√≠totta az egykori ir√°ni sah egyik rokona, akivel szemt√Ķl szembe tal√°lkoztunk. Ir√°n nem volt hajland√≥ elfogadni azokat. A val√≥di t√∂rt√©net az, hogy Ir√°n megy el√Ķre, √©s alternat√≠v energia technol√≥gi√°kat fejleszt, mely elavultt√° tenn√© az olajat, mint energiaforr√°st. Ez az √∂sszeesk√ľv√©s p√©nz√ľgyi rendszer√©nek olaj ellen√Ķrz√©s√©n kereszt√ľli ir√°ny√≠t√°sa elleni fenyeget√©s volt.

A k√≠naiak is teljes g√Ķzzel folytatj√°k az √ļj energetikai technol√≥gi√°k fejleszt√©s√©t.

Ez azt jelenti, hogy a New York √©s Los Angeles sz√©khely√Ľ √∂sszeesk√ľv√Ķk, akik felel√Ķsek a 911 √©s a 311 t√∂meggyilkos terrort√°mad√°sok√©rt, teljesen k√∂r√ľl lettek v√©ve, √©s el lettek szigetelve. Az olajdoll√°r ir√°ny√≠t√°suk v√©get √©rt. Ez√©rt van, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s m√©rs√©kelt frakci√≥i most 700 trilli√≥ doll√°rt pr√≥b√°lnak k√≠n√°lni a vil√°g n√©pess√©g√©nek.

Ugyanakkor b√Ľn√ľgyi vizsg√°latok azt mutatj√°k, hogy a doll√°r rendszer ir√°ny√≠t√°sa most Barack Obama √©s az amerikai p√©nz√ľgyminiszt√©rium kez√©ben van. B√°r ez egy helyes ir√°nyban t√∂rt√©nt l√©p√©s, az amerikai doll√°r nem, √©s soha nem is volt egy igazi amerikai valuta. A legt√∂bb amerikai doll√°r, amit valaha is gy√°rtottak, nem az Egyes√ľlt √Āllamokban van, hanem olyan orsz√°gok birtokolj√°k, melyek aranyat, fogyaszt√°si cikkeket, olajat stb. k√ľldtek az USA-ba, √©s ami√©rt soha nem fizettek a 'Tartozom nekeden' k√≠v√ľl semmivel. Ez√©rt Obama eln√∂kn√©l √©s a p√©nz√ľgyminiszt√©riumn√°l nincsenek ott az amerikai doll√°r rendszer jogai.

A doll√°rhoz val√≥ jog els√Ķsorban a S√°rk√°ny csal√°dhoz tartozik, mivel √Ķk a vil√°g legt√∂bb arany√°nak √©s kincseinek hagyom√°nyos tulajdonosai, melyeket a doll√°r rendszer t√°mogat√°s√°ra haszn√°ltak els√Ķsorban.

Az amerikai n√©p azonban teljesen szabad, hogy helyre√°ll√≠ts√°k az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°g√°t, √©s elkezdjenek kibocs√°tani amerikai korm√°nyzati valut√°t, amely m√°s, mint a rosszul elnevezett amerikai doll√°r. A l√©tez√Ķ amerikai doll√°rt √°t fogj√°k keresztelni egyszer√Ľen csak doll√°rra. Egy√©b deviz√°k, mint a Bitcoin, a jap√°n jen, stb. egym√°st√≥l f√ľggetlenek.

Mivel az AI kapcsolatba l√©pett velem p√°r h√©ttel ezel√Ķtt azt √°ll√≠tva, hogy 69 sz√°mjegy √©rt√©k√Ľ sz√°m√≠t√≥g√©p alap√ļ doll√°rja van, √©s biometrikus azonos√≠t√°st akart t√Ķlem, ezen a h√©ten aj√°nlok valamit.

Az e heti jelent√©shez csatolva tal√°lhat egy S√°rk√°ny csal√°d jogi dokumentumot, melyet ennek a jelent√©snek a szerz√Ķje k√©sz√≠tett Benjamin Fulford, a S√°rk√°ny csal√°d tisztvisel√Ķ tagja. A dokumentum t√∂rv√©nyes megfogalmaz√°sa alapvet√Ķen ebben √∂sszegezhet√Ķ: A S√°rk√°ny csal√°d egys√©ges a k√ľzdelemben, hogy megv√©dje Isten eredeti teremt√©s√©t, √©s meg√Ķrizze azt. Ezenk√≠v√ľl a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g fenntartja mag√°nak a jogot, hogy megv√©dje mag√°t, de nem √Ķ fogja m√©rni az els√Ķ √ľt√©st.

Csak két példánya létezik ennek a dokumentumnak, és a mai napig digitális változata nem létezett. A digitális verzió nem tartalmaz emberi DNS-t és valódi emberi ujjlenyomatot, mint az eredeti. Az eredetit be lehet mutatni egy banki azonosítás céljából.


Ha a p√©nz felszabadul a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°gon kereszt√ľl, az csak a nagyobb j√≥ √©rdek√©ben haszn√°lhat√≥. √ćgy a S√°rk√°ny csal√°d √©s sz√∂vets√©gesei tov√°bbra is fokozz√°k a nyom√°st, am√≠g az utols√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķ is megadja mag√°t.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...pUDFdLuLg4

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kameleon - 2013. november 27. 14:52:28
√ćgy m√°r √©rtitek?

Betiltott√°k az abortusz rekl√°moz√°s√°t Oroszorsz√°gban
http://hvg.hu/vil...zasat_Oros

Burkolt figyelmeztetés Oroszországnak
A keleti partners√©gi cs√ļcstal√°lkoz√≥n, Vilniusban olyan k√∂z√∂s nyilatkozat elfogad√°s√°t tervezik, amely burkolt figyelmeztet√©st tartalmaz Oroszorsz√°g fel√©, hogy tart√≥zkodjon a szomsz√©dos orsz√°gok bel√ľgyeibe val√≥ beavatkoz√°st√≥l.
http://www.hirado...agnak.aspx

A szovjetek elvitték, az oroszok visszaadják
http://index.hu/k...sszaadjak/

Korrupcióellenes kampány: saját háza táján néz szét a kínai kormány
A k√≠nai korm√°ny korrupci√≥ellenes kamp√°ny√°nak r√©szek√©nt √°llami tulajdonban l√©v√Ķ nagy c√©gek legfels√Ķbb vezet√©s√©t is vizsg√°lj√°k a hat√≥s√°gok, ami szak√©rt√Ķk szerint a d√∂nt√©shoz√≥k sz√°nd√©k√°nak komolys√°g√°t mutatja.
http://www.stop.h...y/1196528/

K√≠n√°ban az er√Ķ
http://www.invest...n-ero.html

Jap√°n er√Ķs√≠ten√© l√©gv√©delm√©t, nemzetbiztons√°gi tan√°csot √°ll√≠t fel
http://www.hirado..._fel_.aspx

K√≠na "z√∂ld aut√≥k" bevezet√©s√©t kezdte meg 28 v√°rosban, valamint egyes telep√ľl√©si csoportokban - jelentett√©k be kedden Pekingben.
A programot központilag támogatják, az összegeket 2013 és 2015 között fogják folyósítani a vásárlóknak és a gyártóknak.
http://www.stop.h...a/1196584/

Egység keleten
http://mno.hu/vez...en-1197541

Újabb szkíta város Pakisztánban
http://alfahir.hu...kisztanban

V√©gre kider√ľlhet, mikor sz√ľletett Buddha
Buddha sz√ľlet√©si hely√©n kutat√°st v√©gz√Ķ r√©g√©szek a legkor√°bbinak tartott "buddhista szent√©ly" maradv√°nyaira bukkantak. A fel√°t√°r√°s seg√≠thet meghat√°rozni Sziddh√°rtha herceg pontos sz√ľlet√©si idej√©t.
http://www.kultur...ett_buddha

El√Ķsz√∂r jelent meg udmurt nyelven a Biblia
El√Ķsz√∂r jelent meg udmurt nyelven a Biblia, amelyet az oroszorsz√°gi Izsevszkben, Udmurtf√∂ld sz√©khely√©n mutattak be.

Az udmurtok, m√°s n√©ven votj√°kok az ur√°li, azon bel√ľl is a finnugor n√©pek finn-permi √°g√°hoz tartoznak. Els√Ķsorban Oroszorsz√°g eur√≥pai r√©sz√©n, a Vjatka √©s a K√°ma foly√≥k als√≥ foly√°s√°n√°l fekv√Ķ, Tat√°rf√∂lddel √©s Bask√≠ri√°val is hat√°ros ter√ľleten, Udmurtf√∂ld√∂n √©lnek. Az udmurt az Oroszorsz√°gi F√∂der√°ci√≥ m√°sodik legnagyobb finnugor n√©pe.

Az orosz ortodox egyh√°z ezzel az √∂t√∂dik ilyen kiadv√°nyt jelentette meg. A szent√≠r√°st kor√°bban leford√≠tott√°k oroszra, csuvas nyelvre, tuvai nyelvre √©s csecsenre is. A Bibli√°t az izsevszki p√ľsp√∂ks√©g egyik p√≥p√°ja, Mihail Atamanov √ľltette √°t udmurt nyelvre. A t√∂bb mint 1600 oldalnyi eredeti szent sz√∂veg ford√≠t√°sa 20 √©vig tartott.

A Rosszija 24 √°llami h√≠rtelev√≠zi√≥ h√≠rad√°sa szerint Mihail p√≥pa, az Izsevszkben l√©v√Ķ Kazanyi sz√©kesegyh√°z f√Ķesperese √©vek √≥ta anyanyelv√©n mis√©zik, de el√Ķsz√∂r olvashatott fel a nyomd√°b√≥l √©ppen hogy kiker√ľlt Bibli√°b√≥l.

gondola.hu/kepek/nyito/85763.jpg


A f√Ķesperes elmondta, hogy t√∂bb mint 40 ezer sz√≥t haszn√°lt a ford√≠t√°s sor√°n. Neh√©zs√©get jelentett sz√°m√°ra p√©ld√°ul, hogy az udmurt nyelvben az Isten sz√≥nak nincs megfelel√Ķje. A n√©met √©s a finn nyelvben tal√°lhat√≥ v√°ltozatokat haszn√°lta seg√≠ts√©g√ľl.

Az udmurt Bibli√°t k√ľl√∂nleges pap√≠rra, er√Ķs k√∂t√©sben, aranyozott feliratoz√°ssal ell√°tva, 5 ezer p√©ld√°nyban nyomtatt√°k ki mind√∂ssze k√©t h√≥nap alatt. Oroszorsz√°g egyik leg√Ķsibb n√©p√©nek nyelv√©n kiadott szent√≠r√°s m√°ris k√∂nyvritkas√°gnak sz√°m√≠t. Megv√°s√°rolni nem lehet, valamennyi p√©ld√°nyt ingyen osztj√°k sz√©t a h√≠v√Ķk k√∂z√∂tt - √≠g√©rt√©k az orosz ortodox egyh√°zn√°l.
http://gondola.hu...blia_.html
#12 | soveg - 2013. november 27. 14:53:15
gabesz s_*_trn


"Alexander Romanov"


Balr√≥l jobbra Benjamin Fulford, Chodoin Daikaku, a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g sz√≥viv√Ķje, a vil√°g harcm√Ľv√©szeti t√°rsadalm√°nak kapcsolattart√≥ja, √©s "Alexander Romanov", gnosztikus illumin√°tus nagymester. √ēk l√°that√≥k ezen a k√©pen, mely azt k√∂vet√Ķen k√©sz√ľlt, hogy egyet√©rtettek a vil√°g megment√©s√©nek cselekv√©si terv√©ben.
#13 | soveg - 2013. november 27. 15:07:14
Kaméleon...s_*_gt

Szemtan√ļi lehet√ľnk, annak ahogyan a hun birodalom felt√°mad hamvaib√≥l.....s_*_bye
#14 | postaimre - 2013. november 27. 15:38:24
Kam√©leon, nem akarom kedvedet szegni, de van egy√©b elgondol√°s is. Lic√°val ma azt besz√©lgett√ľk, hogy a vil√°gon l√©v√Ķ lufip√©nzeket egy ilyen h√ļz√°ssal lehet legaliz√°lni, m√©ghozz√° √ļgy, hogy ne d√Ķlj√∂n a doll√°r √©s ne is okozzon hiperinfl√°ci√≥t, no meg ne kelljen az "APEH"-nak elsz√°molni vele.

Van p√°r alapvet√©s. Kuty√°b√≥l nem lesz szalonka. Maffi√≥z√≥b√≥l nem lesz Mikul√°s! A HUN birodalom meg majd akkor lesz az, aminek lennie kell, ha nem Ko-hun-ok lesznek az √ľgyviv√Ķk.
#15 | soveg - 2013. november 27. 18:11:44
Am√ļgy igen! nekem is ez volt a legels√Ķ gondolatom...s_*_aha


700 trilli√≥ doll√°r kibocs√°t√°s√°t ........M√°r enn√©l a mondatn√°l fent akadt a szemem, mit akarnak ezek?? Csak √ļgy puszt√°n szeretetb√Ķl mi???
700 trilli√≥ doll√°r FED-ezet n√©lk√ľl.....:(
#16 | GERRY - 2013. november 27. 18:56:49
Nem √©rtitek! A p√©nz az utc√°n hever. Ez egy nagyon r√©gi mond√°s. Nam√°rmost... Ezek a zAngyalok majd kijelentik, hogy ott a p√©nz csak le kell hajolni √©rte. A sok b√≠rka meg lehajol. Ekkor h√°tul√≥l mindegyiket j√≥l megk√ľldik √©s az √∂r√∂mteli pillanat cs√ļcs√°n √°tlebeg a vil√°g egy uj d√©moniz√©be... illetve dimenz√°ba, jajj... dezokniba... dezoribonulkleinssssss megvan Dimenzi√≥ba! Nnnna. A f√©nymunk√°sok pedig ez alatt megt√∂rlik a kif√©nyezett "kardjukat".

Tegnap HER berakott egy video ajánlást. Szerintem kuka7 most - azt látva - azért keresi a klór-oxidot... Tegnap rámentem az elöadó által ajánlott spanyol weboldalra (www.medicasalud.com), egy páros flakon amelyek tartalmát össze kell lötty és vízbe feloldani 24.50 Euro... ami még elfogadható lenne, de amikor tovább léptem kiírta, hogy a szállítási költség további 35.50 Euro (Spanyolbol ide svájcba, kb 3dl folyadék, max 0,5kg-os doboz... kuka7 köll????

Nem ajánlom márcsak azért sem, mert (HER figyeld és hallgasd meg ha nekem nem hiszel) az okos elöadó a cukorproblémára a következöt mondta el:
(Megjegyezve, hogy durva lesz amit mondani fog,) azt aj√°nlja, hogy a cukros (n√©ni-b√°csi) a saj√°t vizelet napi rendszeress√©ggel kortyolgassa, mert akkor a szervezete a ned√ľ tartalm√°b√≥l meg tudja √°llap√≠tani, ohgy "valami nem stimmel" √©s m√°ris meggy√≥gyul... p√©ldak√©nt emliti a kuty√°kat, akik - miut√°n k√∂rbelocsolt√°k a f√°kat, j√≥l meg is szagl√°ssz√°k a kutyaned√ľt √©s miut√°n kb 400-szor jobb a szagl√°suk (n√°lunk ez√©rt nem m√ľxik a szagolj bele akci√≥), r√∂gt√∂n r√°j√∂nnek arra, hogy valami nem az igazi √©s megkeresik - gondolom megint a szagl√°sukkal - melyik f√ľvet kell r√°gcs√°lniuk a betegs√©g kialakul√°sa ellen... Micsoda kutyavil√°g.... Nos, okos a kutya, ezt mindenki tudja, de ha "√∂" a f√ľvet r√°gcs√°lja akkor mi mi√©rt is igyunk vizeletet??? A kez√ľnk - egy h√©t m√ļlva - √∂szt√∂n√∂sen r√° fog tal√°lni arra f√ľre ami kigy√≥gy√≠t a bajb√≥l...?

V√©gign√©ztem, de nem lett jobb v√©lem√©nyem a spanyolokr√≥l! Ami√≥ta behozt√°k a spanyol n√°th√°t, m√©g leveg√∂t se szeretek venni a k√∂rnyezet√ľkben...

Proszt! s_*_csin (nem vizelet, hanem sör!!!)s_*_yes
#17 | nyilas - 2013. november 27. 22:25:44
Nekem az jött le, hogy:

- az √∂sszeesk√ľv√©s m√©rs√©kelt sz√°rnya k√≠n√°lja a tenger p√©nzt a vil√°gnak, ezzel √°tmenten√© saj√°t hatalm√°t.

- a p√°pas√°g a "n√©vsorolvas√≥k" k√∂zt lesz, azaz a h√ļsosfaz√©k mellett, √ļjra.

- a "névsorolvasók" ugyanabból a fajból lesznek, mint régen. (római katolikus egyház)

s_*_aha
#18 | nyilas - 2013. november 27. 22:33:24
Az orosz √°talakul√°shoz adal√©k az al√°bbi kis √≠r√°s, amelynek szerz√Ķje ugyan ismeretlen, mondand√≥j√°nak egyetemes vonatkoz√°sa van, p√©ld√°it √©s hivatkoz√°sait viszont m√©gis Oroszorsz√°gra, az ottani viszonyok XX. sz√°zadi √°talakul√°s√°val mutatja be.

http://www.tenger...egonia.pdf

Letöltésekbe felraktam.
#19 | Kore - 2013. november 27. 23:16:56
Nyilas, köszi!
Nagyon érdekes és tanulságos volt!
S amit A. Dulles nyilatkozott szennym√Ľv√©ben, azt ma m√°r az eg√©sz vil√°gra r√°er√Ķszakolt√°k, m√ļlt id√Ķben...
#20 | bandee - 2013. november 27. 23:54:57
Megmentik a vil√°got? Mi a fene? A vil√°g k√∂sz√∂ni, j√≥l van. Semmi baja nincs. T√∂k√©letesen funkci√≥n√°l. Mindig is √≠gy volt, √©s mindig is √≠gy lesz. Sokkal nagyobb baj van viszont az emberekben. Fejben, sz√≠vben √©s testben egyar√°nt. Ezt a csek√©lyke kis 10.000 doll√°r aligha orvosolja. Olyan volna, mintha a bet√∂rt monitoromat szoftveresen pr√≥b√°ln√°m kijav√≠tani. A hib√°s "rend-szer"-rel van a bibi. Megjav√≠tott√°k a t√∂k√©leteset, az√≥ta nem m√Ľk√∂dik. Legal√°bb is sz√°munkra nem, sz√°mukra "igen". Hiszen volt m√°r itt egy rendszer, mindig is itt volt. Univerzumk-nak h√≠vj√°k. De a cionnak nem tetszik a m√Ľk√∂d√©se, erre "fel√Ľl √≠rt√°k". Legal√°bb is az ill√ļzi√≥j√°t megkapt√°k. Az kellett nekik, azt kapt√°k. Ilyen ez. N√©ha az√©rt megfogadhatn√°k a "saj√°t" tan√°csaikat, tud√°sukat.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.