Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H√≠r-fokos, mert minden szinten hadik√©sz√ľlts√©g van


√öj f√Ķparancsnok a hadsereg √©l√©n Pakiszt√°nban

pakcommanderNavaz Sharif korm√°nyf√Ķ Rahil Sharif alt√°bornagyot nevezte ki a hadsereg √©l√©re. Nem rokonok. √öj vez√©rkari f√Ķn√∂ke is van a Pakiszt√°nban nagyon befoly√°sos fegyveres er√Ķnek: Rasid Mahmud alt√°bornagy.
Link

Fegyveres konfliktusra k√©sz√ľl Jap√°n

Jap√°n fejleszteni fogja l√©gv√©delm√©t √©s tengeri jelenl√©t√©t a Kelet-k√≠nai-tenger vitatott ter√ľleteinek k√∂rzet√©ben egy szerd√°n nyilv√°noss√°gra ker√ľlt korm√°nyzati jelent√©s szerint. A parlament az amerikaihoz hasonl√≥ nemzetbiztons√°gi tan√°cs fel√°ll√≠t√°s√°r√≥l hat√°rozott a K√≠na fell√©p√©s√©vel kapcsolatos f√©lelmek miatt.
Link


Basescu: Rom√°nia egyes√ľlj√∂n Moldov√°val!

Traian Basescu szerint Rom√°nia k√∂vetkez√Ķ nagy c√©lja az, hogy egyes√ľlj√∂n a Moldovai K√∂zt√°rsas√°ggal. A rom√°n eln√∂k a k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥nak szerda este adott interj√ļban fejtette ki √°ll√°spontj√°t. Az √°llamf√Ķ azt is meglebegtette, hogy ha a dolgok nem az egys√©ges√ľl√©s ir√°ny√°ba mutatnak, Moldov√°nak nehezebb lehet az EU-s integr√°ci√≥.
Link

Az Al-Kaida nemzetk√∂zi terrorszervezethez k√∂t√Ķd√Ķ iszlamista sz√©ls√Ķs√©geseket √°ll√≠tottak el√Ķ a hat√≥s√°gok az orosz f√Ķv√°rosban - k√∂z√∂lte szerd√°n az orosz bel√ľgyminiszt√©rium.

A Takfir val Hidzsra nev√Ľ, Oroszorsz√°gban 2010 √≥ta betiltott szervezet 15 tagj√°t a bel√ľgyi egys√©gek √©s az orosz Sz√∂vets√©gi Biztons√°gi Szolg√°lat emberei k√∂z√∂sen fogt√°k el Moszkva keleti r√©sz√©n. A rajta√ľt√©skor t√∂bb fegyvert, gr√°n√°tot, robban√≥szerkezetet, √∂ngyilkos mer√©nylethez k√©sz√≠tett √∂vet √©s sz√©ls√Ķs√©ges irodalomnak min√Ķs√ľl√Ķ anyagokat koboztak el t√Ķl√ľk.
Link

Megengedt√©k a k√©mked√©st az USA-nak a G20-cs√ļcson


Kanada megengedte az amerikai Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©gnek (NSA), hogy k√©mkedjen a G20-ak 2010-es toront√≥i cs√ļcs√©rtekezlet√©n a kanadai CBC t√©v√© szerdai riportja szerint, amely a volt NSA-munkat√°rs, Edward Snowden √°ltal felt√°rt dokumentumokb√≥l id√©zett.
Link

Szlov√°kia nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel r√©szt fog venni a sz√≠riai vegyi fegyverek megsemmis√≠t√©s√©ben - k√∂z√∂lte Miroslav Lajc√°k szlov√°k k√ľl√ľgyminiszter kijelent√©s√©re hivatkozva a SITA szlov√°k h√≠r√ľgyn√∂ks√©g szerd√°n.
Link

Ragadós lehet az angol szigor?


David Cameron szerint meg kell √°ll√≠tani a kelet-eur√≥paiak, k√∂zt√ľk a magyarok, bev√°ndorl√°s√°t a szigetorsz√°gba. A korm√°nyf√Ķ √ļgy l√°tja, hogy lenn√©nek t√°mogat√≥i az Uni√≥ban.
Link

A k√≠nai ipari v√°llalatok profitja 15,1 sz√°zal√©kkal n√Ķtt

A k√≠nai ipari v√°llatok ad√≥z√°s ut√°ni profitja 581 milli√°rd j√ľant (mintegy 21 ezer milli√°rd forintot) tett ki okt√≥berben. Ez 15,1 sz√°zal√©kos n√∂veked√©s a tavalyi azonos id√Ķszakkal √∂sszevetve, de m√©rs√©kl√Ķd√©s a szeptemberi 18,4 sz√°zal√©kos √©ves szint√Ľ emelked√©shez k√©pest.
Link

Lemondott a 6 milliárdos nyugdíjpénz kapcsán megtámadott cégvezér

Akkora felh√°borod√°st v√°ltott ki szerd√°n Franciaorsz√°gban, hogy a PSA Peugeot Citroen 21 milli√≥ eur√≥ (6,3 milli√°rd forint) nyugd√≠j-kieg√©sz√≠t√©st fizetne lek√∂sz√∂n√Ķ eln√∂k√©nek, hogy a 61 √©ves Philippe Varin v√©g√ľl lemondott az √∂sszegr√Ķl.
Link


N√©metorsz√°gnak nem lesz k√∂nny√Ľ bel√©pni az √Ėt Szem h√≠rszerz√Ķ sz√∂vets√©gbe

A Five Eyes (√Ėt Szem) k√©msz√∂vets√©gben az Egyes√ľlt √Āllamok k√©pviselet√©nek vezet√Ķje N√©metorsz√°g felv√©tel√©re h√≠vott fel. De az NSA √©s a GCHQ k√©mtev√©kenys√©g√©nek leleplez√©s√©t k√∂vet√Ķen, a bar√°ts√°gra val√≥ minden hivatkoz√°s ellen√©re is kev√©ss√© val√≥sz√≠n√Ľ, hogy N√©metorsz√°g tagja lesz ennek a csoportnak.
Link

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/27/22/A_liberalis_vezeto_mint_az_Europai_Bizottsag_elnoke_.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/28/06/Washington_megerositette_a_Japan_vedelmeben_vallalt_kotelezettsegeit.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/28/06/Kerry_a_Kozel_Keletre_Moldovaba_es_a_NATO_csucsra_utazik.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/28/06/Ujabb_interkontinentalis_raketakat_kapnak_az_orosz_raketaerok.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/28/07/Jarja_az_orszagot_a_mediahatosag_merokocsija.aspx

HozzŠszůlŠsok


#1 | vala_ki - 2013. november 28. 09:47:16
A panamai hat√≥s√°gok szabadon engednek 32 √©szak-koreai matr√≥zt abb√≥l a 35-b√Ķl, akiket j√ļlius k√∂zep√©n egy Kub√°b√≥l hazafel√© tart√≥, illeg√°lisan fegyvert sz√°ll√≠t√≥ haj√≥val tart√≥ztattak fel a Panamai-csatorn√°n√°l.

A j√ļliusban feltart√≥ztatott haj√≥n 240 tonna fegyvert √©s hadianyagot tal√°ltak: √©lesl√Ķszert √©s robban√≥anyagot, RPG t√≠pus√ļ k√©zi rak√©tavet√Ķh√∂z val√≥ gr√°n√°tokat, egy-egy Volga √©s Pecsora t√≠pus√ļ l√©gv√©delmi rak√©t√°t, tov√°bbi kilenc rak√©t√°t sz√©tszerelve, k√©t MiG-21-es vad√°szg√©pet √©s az ut√≥bbiakban haszn√°lhat√≥ 15 hajt√≥m√Ľvet.

Phenjanban √©s Havann√°ban egyar√°nt azt √°ll√≠tj√°k, hogy a fegyvereket fel√ļj√≠t√°sra k√ľldt√©k √Čszak-Kore√°ba.

http://index.hu/k..._matrozat/
#2 | Kedvesi - 2013. november 28. 09:59:37
http://www.hidfo....rgatasaban

Alig h√°rom h√≥nappal ezel√Ķtt Szergej Razumovszkij, az ukr√°n h√≠rszerz√©s egykori tisztje besz√°molt r√≥la, hogy a CIA egy √ļj √°llam l√©trehoz√°s√°t tervezi Ukrajna √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt, √©s a k√°rp√°taljai magyars√°g √ļjra geopolitikai t√©nyez√Ķv√© v√°lik. Ennek oka, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok saj√°t ellen√Ķrz√©se al√° akarja vonni annak a cs√Ķvezet√©knek egy szakasz√°t, amin √°t orosz g√°zt sz√°ll√≠tanak Eur√≥p√°ba.

Imreee, ezt hogy hagyhattad ki a d√∂mpingb√Ķl?

:o


Arra leszek k√≠v√°ncsi hogy mit sz√≥l erre majd a barna sz√Ķr√Ľ.
Mennyire kormol bele a mocskos zsidó picsäba?
#3 | Balu - 2013. november 28. 10:26:01
Kedvesi,
tekintettel Ukrajna (n√©melyeknek...) meglep√Ķ keleti fordulat√°ra, ez a terv valszeg marad a fi√≥kban. Illetve p√°r demokrat√°t √©s ember (vagy mi) jogi aktivist√°t lecsuknak, beszigor√≠tj√°k a diplomat√°k t√©nyked√©s√©t stb. El√Ķsz√∂r kellett Janukovicsnak komolyan sz√≠nt vallania. Sz√≠nt vallott - √©s nem narancss√°rg√°t. Ha a k√°rp√°taljai magyars√°g nagyobb szerepet kap, az nem az√©rt lesz, mert valami majom a CIA-ben azt szeretn√©.
#4 | postaimre - 2013. november 28. 14:47:02
Kedvesi, annak idején írtunk róla, de az a baj, nem látjátok át, ahogy a Györköséknek fogalmuk sincs róla, vagy ha van, nem írják le. Galíciában át kell rendezni a terepet és katonai felvonulásokat indokolttá kell tenni.

Van még pár anyag. Nagyon szórják.


Arnon Milchan, Pretty Woman, Fight Club producer, was Israeli spy
Tells Israeli TV program he bought arms, nuclear technology in years as spy
http://www.cbc.ca...-1.2440936

A kis postás megoldja РRévész Máriusz leszámol a korrupcióval

B√°rmennyire hihetetlen, de vannak a Fideszben olyan figur√°k, akik √©vtizedek √≥ta stabil, megb√≠zhat√≥ Orb√°n-fanatikusok, m√©gis legfeljebb kifut√≥fi√ļk√©nt vet√Ķdhet r√°juk n√©mi reflektorf√©ny. A d√≠szp√©ld√°ny R√©v√©sz M√°riusz √∂nkorm√°nyzati k√©pvisel√Ķ, aki imm√°r 24 √©ve a Fidesz tagja, vagyis √Ķ m√°r akkor Orb√°n k√∂zel√©ben lehetett, amikor L√°z√°r J√°nos legfeljebb az aut√≥s kvartett luxuskocsijaira verte a ny√°l√°t a napejban √©s K√≥sa Lajost nem vett√©k fel billenty√Ľsnek a Tankcsapd√°ba.
http://magyarnara...oval-87667

A svájci frank keresése a frankhitelekben

Magyarorsz√°g legfels√Ķbb szint√Ľ b√≠r√≥s√°ga alkotm√°nyos vizsg√°latot ind√≠tott a k√ľlf√∂ldi valut√°ban foly√≥s√≠tott hitelek √ľgy√©ben –√≠rja Andr√°s Szigetv√°ri, a Der Standard munkat√°rsa.
http://www.szervu...21122.html

Der Standard: Mik√©nt vegy√ľk fel a harcot a populizmussal?

A princetoni egyetem egyik politol√≥gia professzora szerint a populizmus szembes√≠ti a politika liber√°lis-demokratikus f√Ķ √°ram√°t annak mulaszt√°saival – √≠rja a Der Standard.
http://www.168ora...21129.html

R√©szsiker a deviz√°soknak: Ebben m√°r √°ll√°st foglalt a K√ļria
Meghozta a K√ļria a jogegys√©gi hat√°rozatot a devizahiteles perek illet√©keir√Ķl

A szerz√Ķd√©si √©rt√©ket kell figyelembe venni az √©rv√©nytelens√©g meg√°llap√≠t√°sa √©rdek√©ben ind√≠tott perek illet√©k√©nek sz√°m√≠t√°s√°n√°l a K√ļria h√©tf√Ķn meghozott jogegys√©gi hat√°rozata szerint - k√∂z√∂lte a legfels√Ķbb b√≠r√≥i f√≥rum polg√°ri koll√©gium√°nak vezet√Ķje az MTI-vel.
http://hetivalasz...okra-70798

Mint a mes√©ben: √ļgy n√Ķtt a termel√©kenys√©g√ľnk, hogy cs√∂kkent

Ha M√°ty√°s kir√°ly azt k√©rte volna az okos l√°nyt√≥l a n√©pmes√©ben, alak√≠tsa √ļgy a gazdas√°gi folyamatokat Magyarorsz√°gon, hogy egy √©v alatt az orsz√°g termel√©kenys√©ge n√Ķj√∂n √©s cs√∂kkenjen is egyid√Ķben, akkor az okos l√°nynak szimpl√°n a 2012-es adatokat kellett volna felmutatnia. A munkaer√Ķtermel√©kenys√©g√ľnk ugyanis egyszerre n√Ķtt √©s cs√∂kkent is tavaly.
http://www.mfor.h...eknel.html

20,5 milli√°rdba ker√ľlt 384 ezer devizaad√≥s megment√©se

A t√∂bbf√©le, ad√≥sment√Ķ int√©zked√©ssel, melyeket a korm√°ny hozott az elm√ļlt id√Ķszakban, √∂sszesen 384 434 ad√≥son seg√≠tettek. Mindez a k√∂lts√©gvet√©snek 20,494 milli√°rd forintj√°ba ker√ľlt.
http://www.mfor.h...esere.html

Vihar el√Ķtti csend? - Elk√©peszt√Ķ nyugalom √°rad a forintpiacr√≥l

Az ut√≥bbi napokban rekordok sorozata d√Ķlt a bankk√∂zi forintpiacon, igaz nem az √°rfolyamban, hanem olyan m√∂g√∂ttes t√©nyez√Ķkben, mint az √°rfolyam ingadoz√°sa, a gyeng√ľl√©s intenzit√°s√°val kapcsolatos v√°rakoz√°s, vagy √©ppen a kamattartalom.
http://www.portfo...aggregator

Az eszméletlen mellek országa vagyunk

Mindig megmosolyogtat√≥, amikor Amerik√°b√≥l pr√≥b√°lj√°k meg eltal√°lni az eur√≥pai orsz√°gokat. De a legviccesebb az, amikor √∂tlet h√≠j√°n ink√°bb k√∂r√ľl√≠rj√°k azt.

Egy vakt√©rk√©p, egy toll √©s n√©h√°ny amerikai, akiknek a BuzzFeed szerint fogalmuk sincs az eur√≥pai orsz√°gokr√≥l. De a ments√©g√ľkre legyen mondva, hogy a kontinens√ľnk „igen komplik√°lt”, ahogy √Ķk mondj√°k, illetve amikor az angoloknak kellett eltal√°lni az amerikai √°llamokat, √Ķk sem voltak sokkal sikeresebbek.
http://www.hir24....a-vagyunk/

NETANYAU KI AKAR T√ĖRNI A GUMISZOB√ĀB√ďL

Latuff karikat√ļr√°ja azt √°br√°zolja, hogy Nyahut nem engedt√©k be a genfi t√°rgyal√°sokra - mivel abban Izrael nem volt √©rintett √©s k√ľl√∂nben is Netanyahu k√∂zvesz√©lyes figura - √©s az ajt√≥ el√Ķtt d√ľh√∂ng√∂tt, amire az volt ki√≠rva, hogy "ne zavarjanak."
http://www.amagya...91b%C5%91l

Véget ért a spanyol recesszió

N√Ķtt a spanyol gazdas√°g a harmadik negyed√©vben, ezzel hivatalosan is v√©get √©rt a k√©t √©ve tart√≥ spanyol recesszi√≥.
http://www.mfor.h...sszio.html

Jav√≠t√≥-nevel√Ķ munk√°ra √≠t√©lhetnek egy volt orosz minisztert

Lev√°lt√°sa ut√°n t√∂bb mint egy √©vvel b√ľntet√Ķelj√°r√°st ind√≠tottak a volt orosz v√©delmi miniszter ellen - jelentette be a sz√∂vets√©gi nyomoz√≥hat√≥s√°g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.
http://hvg.hu/vil...y_volt#rss

Felsz√°molj√°k a legnagyobb illeg√°lis cig√°nytelepet Franciaorsz√°gban

Reggel kezdt√©k kitelep√≠teni P√°rizs egyik el√Ķv√°ros√°b√≥l a rom√°kat. A „b√°dogv√°ros" ter√ľlete az √°llami vas√ļtt√°rsas√°g tulajdon√°ban van.
http://www.hir24....orszagban/

N√©pszavaz√°s egy fel sem √©p√ľl√Ķ romak√∂zpont ellen


A Jobbik meg akarta akad√°lyozni a beruh√°z√°st, ez√©rt √∂sszegy√Ľjt√∂tt 7000 al√°√≠r√°st. Id√Ķk√∂zben ugyan az √∂nkorm√°nyzat letett a projektr√Ķl, de m√°r k√∂telez√Ķ a referendum.
http://www.hir24....-ellen/#a3

http://www.hirado...sagot.aspx

http://www.hirado...yanak.aspx
#5 | Kedvesi - 2013. november 28. 14:57:45
Imre, tudom hogy volt róla szó!
De az Autonómiát meg a királyságot kitárgyaltuk már, hogy miért nyomatják ennyire.
#6 | Maguskacska - 2013. november 28. 21:58:57
s3-ec.buzzfed.com/static/2013-11/enhanced/webdr03/26/18/enhanced-buzz-wide-3564-1385507580-19.jpgs_*_mai
#7 | Perje - 2013. november 29. 16:01:35
Elk√©sz√ľlt a vil√°g legnagyobb f√∂ldalatti k√≥rh√°za is rendk√≠v√ľli helyzetek eset√©re Izrael √©szaki r√©sz√©n. 2000 √°gyas..
http://www.trend....15243.html
√ēk majd gondodkodnak az ilyen helyezetekr√Ķl.
#8 | Perje - 2013. november 29. 16:24:08
Megel√©gelt√©k a k√≠naiak, hogy amerikai bomb√°z√≥k √©s felder√≠t√≥g√©pek s√©rtik meg K√≠na √ļj v√©delmi l√©gter√©t. M√°r k√≠s√©rketik a kinai g√©pek azokat:
http://rt.com/new...-jets-488/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.