Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nukleáris fegyverkezésbe kezd Putyin


Éppen tegnap olvastam, hogy elhajózott az utolsó orosz leszerelt atomfej-szállítmány az USA-ba, ahol reaktor-hajtóanyag lesz- egy 20 évvel ezelõtti rabló-projekt keretében. Eléggé be vannak "rágva" a hazaárulásra a cikkírók. Az is "érdekes", hogy amkor Irán hivatalos beadja a derekát, közben a maci urán a helyzetnek. Tán akad ott kõcsön-raketta is. Újabb 22, szárazföldi telepítésû interkontinentális ballisztikus rakétával egészítik ki jövõre az orosz hadászati rakétaerõk fegyverzetét - közölte Vlagyimir Putyin elnök szerdán a fekete-tengeri Szocsiban, a rakétaerõk parancsnokaival tartott találkozóján.

A hadiipari megrendelésekrõl indított tanácskozássorozat elsõ rendezvényén Putyin megerõsítette, hogy országa prioritásnak tekinti a hadászati nukleáris erõk fejlesztését, egyúttal hangsúlyozta, hogy "az orosz rakétaerõket képessé kell tenni arra, hogy leküzdjenek bármilyen jelenlegi vagy leendõ rakétavédelmi rendszert".

Elhangzott, hogy Oroszország a következõ három évben több mint 46 milliárd rubelt (mintegy 320 milliárd forint) fog költeni a nukleáris fegyverek gyártására és karbantartására, minthogy 2020-ig korszerûbbre akarják cserélni az orosz hadászati atomfegyverek 85 százalékát.

Ennek keretében az idén új, mozgatható rendszerekkel szerelték már fel a hadászati rakétaerõk két ezredét - tette hozzá az elnök.

A nukleáris elrettentõ erõk fejlesztésének Moszkvában tulajdonított jelentõséget jól mutatja, hogy hadgyakorlatukat idén októberben Vlagyimir Putyin személyes felügyelete alatt rendezték meg.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. november 28. 20:30:56
Közben védekeznek is északon.
http://en.ria.ru/...rctic.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.