Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A zsidó megszálló leszállt már "hivatalosan" is Erdélyben, Partiumban


Megelõzték Aradot
A Wizz Air lĂ©gitársaság tegnap felavatta a Kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi RepĂĽlõtĂ©ren az Ăşj Kolozsvár–Tel- Aviv-járatát, amely heti kĂ©tszeres rendszeressĂ©ggel, szerdán Ă©s vasárnap fog közlekedni a kĂ©t város között. A repĂĽlõút kĂ©t Ă©s fĂ©l Ăłrát tart.

A szerdán tartott sajtótájékoztatón Daniel de Carvalho, a Wizz Air légitársaság szóvivõje elmondta, az új járattal kiaknázzák azt a lehetõséget, hogy ne csak az izraeli turistákat vonzzák ide, hanem az üzletembereket is.

Az Ăşj járat az ErdĂ©lyben lakĂłknak is lehetõsĂ©get nyĂşjt arra, hogy ellátogassanak Tel Avivba Ă©s a Szentföldre. A járat elsõ repĂĽlõgĂ©pe szerdán 16 Ăłrakor indult el Tel-Avivba 115 utassal a fedĂ©lzetĂ©n, a Tel- Aviv–Kolozsvár járat pedig 23.50 körĂĽl száll(t) le Kolozsváron, 139 utassal.

Egy Arad–Tel-Aviv-járat szĂĽksĂ©gessĂ©ge már az Arad Városi Tanácsban is felmerĂĽlt.
Link


Egy második légitársaság is leszáll Aradon: nevét titkolják


A szerzõdĂ©st aláírták, Dan BĂŁlĂŁcel reptĂ©rigazgatĂł szerint 2014-tõl indĂ­tja majd aradi járatait, ám a lĂ©gitársaság nevĂ©t egyelõre titokban tartják. Azt viszont nem, hogy a „titokzatos lĂ©gitársaság” járatainak indĂ­tását a reptĂ©r bõvĂ­tĂ©si munkálatainak befejezĂ©sĂ©hez kötötte. Nem vĂ©letlen tehát, hogy a közelmĂşltban a megyei önkormányzat 2,5 milliĂł lejt szavazott meg a reptĂ©r bõvĂ­tĂ©sĂ©re, amelynek kivitelezĂ©sĂ©re sok választási lehetõsĂ©g nincs: a jelenleg szinte használaton kĂ­vĂĽli Cargo Terminál – csak a DHL használja – egy rĂ©szĂ©t alakĂ­tják át. Más kĂ©rdĂ©s, hogy a Terminál kĂ©k mĂ»anyag borĂ­tásĂş csarnoka nem egy derĂ­tõ látvány az utasoknak, s akkor sem lesz „vonzĂłbb” ha belĂĽl kialakĂ­tják a várĂłtermet, ellenõrzĂ©si pontokat stb.
Bãlãcel ma azt nyilatkozta, a tervek szerint 2014 szeptemberében kellene átadni az átalakított Terminált, de lehet, az építõ hamarabb végez.
Aradon jelenleg csak a WizzAir száll le hetente két alkalommal.

Link

Ezek a zsidók, szabadkõmûvesek az Orsós-mossad tusványos-susványos csapattal meg megágyazott nekik a többi "nemzeti" kurafival kéz a kézben, cigányintegrácnak és egyéb humanitárius küldetésnek álcázva.

Kirekesztés helyett

Lezárni igyekszik Kelemen Hunor RMDSZ-elnök a szövetsĂ©g egy korszakát, szakĂ­tani azokkal a beidegzõdĂ©sekkel, melyek – kĂĽlönösen kormányzati pozĂ­ciĂłban – olyannyira jellemeztĂ©k a szervezet politikáját: az állandĂł hatalomra ácsingĂłzással, a tĂşl- zott kompromisszumkĂ©nyszerrel, a merjĂĽnk kicsik lenni elvvel, a jobb, ha nem emeljĂĽk fel szavunkat, maradjunk csak jĂłfiĂşk meg- fontolással. Az elmĂşlt idõszakban a szĂ©kelyföldi autonĂłmia ĂĽgyĂ©ben is határozottabb álláspontra helyezkedett a szervezet, rĂ©szt vállalt a nagy menetelĂ©s szervezĂ©sĂ©ben, s Ă­gĂ©rik: Ăşj auto- nĂłmiastatĂştumot terjesztenek a parlament elĂ©.

E nagy igyekezetet azonban igencsak beárnyékolja, mi több, az irányváltás hitelességét is megkérdõ- jelezi Kelemen Hunor viszonyulása a másik két magyar párthoz, ily módon pedig a politikai pluraliz- mus elvéhez. Az európai parlamenti választásokról szólva ugyanis az RMDSZ elnöke leszögezte: kizárólag a tulipán jele alatt indulhatnak jelöltjeik, koalícióról szó sem lehet, s az egyre nagyobb identitásválsággal küszködõ MPP-vel ugyan tárgyalnak, de Tõkés Lászlóval vagy a Néppárttal nem hajlandók egy asztalhoz ülni.
Link


Ukrajna és az EU parafálta a közös légiközlekedési térségrõl szóló megállapodást

Ukrajna Ă©s az EU parafálta a közös lĂ©giközlekedĂ©si tĂ©rsĂ©grõl szĂłlĂł megállapodást – jelenti a litván elnöksĂ©g honlapja az EU-ban.

„A Keleti PartnersĂ©g vilniusi csĂşcstalálkozĂłn az EurĂłpai UniĂł Ă©s Ukrajna ma parafálta a közös lĂ©giközlekedĂ©si tĂ©rsĂ©grõl szĂłlĂł megállapodást" – olvashatĂł a kölemĂ©nyben.

Közös légiközlekedési térség létrehozása egyik kulcsfontosságú eleme Ukrajna és az EU jövõbeli társulási megállapodás realizálásában a közlekedés területén.
Link

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2013. november 29. 11:30:55
Pelikán oldalán lehet látni hogy wizzair erösen akciozik januárra,februárra-már 30ezer környékén vannak árak--sok átköltözött zsido fázik igy télen visszaugranak pár hetet melegedni---bár ennyi pénzért talán még én is legyürném hánnyingeremet mert lényegében jo idö,kellemesen meleg tenger s azért vannak finom kaják is elsösorban most keleti édességekre gondolok--de szerencse hogy venezuella már vár igy figyiszt tudok mutatni a sátán kisértésének--különben is márcsak hátitáskás kalandutak hoznak tüzbe igy legfeljebb kurdisztán érdekelne a térségben de oda nem kapok utitársakat
#2 | mormota1968 - 2013. november 29. 22:37:41
Nekem errõl csak egyvalami ugrik be, de azonnal. Elõkészítik az egérutakat Európa szerte, ha menekülniük kell Izraelbõl legyen hová. Lakóparkjaik, deviza hiteles üres házaik, lakásaik már vannak, bármikor elkezdõdhet most már a zsidó invázió.
#3 | cebora - 2013. november 29. 22:42:48
Az érkezõ repülõgép 23.50 idõpontja ragadta meg a figyelmemet. Az éj leple alatt érkeztek, mindent a legnagyobb biztonságban jelszóval. Tudják õk is,hogy mennyire szeretik õket Romániában.
#4 | Perje - 2013. november 29. 22:47:17
Legtöbbször nem a saját felségjelû gépeiken utaznak, hanem igen rafináltan külföldi járatokra váltanak jegyet, azokkal húznak el otthonról.
A törökök pedig heti 112 alkalommal fordulnak Tel-aviv és Isztambul között. Biztonsági okok miatt nem engedik az elalélosokat nálukt leszállni. Van is emiatt ájvékolás.
http://www.mignew...42756.html
Az is elõfordulhat, hogy szándékosan van ez így megszervezve.
Isztambul helyett új célállomásokat iktattak be meguknak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.