Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Plasztikai seb√©szet k√∂zp√©nzb√Ķl


Az √°llami vezet√Ķknek j√°r√≥ kiemelt eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°sokr√≥l eddig semmilyen konkr√©t inform√°ci√≥t nem lehetett tudni, az √Ātl√°tsz√≥.hu azonban egy k√∂zel h√°rom h√≥napon √°t tart√≥ adatig√©nyl√©s-sorozattal kider√≠tette, hogy 2009-t√Ķl 2013. augusztus v√©g√©ig a jogosultak k√∂z√ľl h√°nyan, milyen √©s mennyi ell√°t√°st vettek ig√©nybe a Honv√©dk√≥rh√°zban.

Plasztikai seb√©szet, pszichi√°tria √©s androl√≥gia is van a list√°n a sok fog√°szati kezel√©s mellett. A lap kider√≠tette, vannak, akik egyszer se mennek, √©s vannak, akik t√∂bbsz√∂r is egy √©vben. Term√©szetesen a kezel√©seket ig√©nybe vev√Ķk nev√©t nem k√©rt√©k ki, hiszen az nem k√∂z√©rdekb√Ķl nyilv√°nos, hanem kimondottan szem√©lyes adat.

A fekv√Ķbeteg-ell√°t√°sok k√∂z√∂tt nincs igaz√°n √©rdekess√©g a plasztikai seb√©szet 2012-es k√©t darab ig√©nybev√©tel√©n k√≠v√ľl, a j√°r√≥beteg-ell√°t√°s azonban m√°r sokkal v√°ltozatosabb. A legn√©pszer√Ľbb oszt√°ly az √°llami vezet√Ķi juttat√°sra jogosultak k√∂r√©ben minden √©vben a fog√°szat volt, de sokszor l√°togatt√°k a labort, a f√ľll-orr-g√©g√©szetet, a s√ľrg√Ķss√©git, a seb√©szetet, a r√∂ntgent, a belgy√≥gy√°szatot √©s a sz√°jseb√©szeti szakambulanci√°t is.
h i r d e t é s

2009-ben √∂t, az√≥ta minden √©vben n√©gy ell√°t√°s volt a plasztikai seb√©szeti szakambulanci√°n, 3-3 a pszichi√°triai szakrendel√Ķben, √©s 2012 kiv√©tel√©vel √©vi √∂t a klinikai pszichol√≥gia szakambulanci√°n.

Kider√ľl az is, a korm√°ny egyre jobban teljes√≠t: 2009-ben 9, majd 5-5, tavaly 4, id√©n augusztusig pedig m√°r csak 3 ell√°t√°s volt az androl√≥gia oszt√°lyon, amely els√Ķsorban a f√©rfiak szexu√°lis probl√©m√°ival libid√≥gondokkal, mereved√©si zavarokkal foglalkozik.

HozzŠszůlŠsok


#1 | tudatlanka - 2013. november 29. 07:39:52
A pszichi√°tri√°t Orb√°n saj√°t mag√°nak nyittatta. √Čs, hogy "ne √©rhesse sz√≥ a h√°z elej√©t" a t√∂bbi ingyen√©l√Ķ sz√°m√°ra is vetett oda a koncb√≥l.
#2 | postaimre - 2013. november 29. 07:45:16
Cezaroképmás - Orbán Viktor - kivonatok
http://ch-serverh...dmore=5393

De egy √∂nj√°r√≥ √ľzemm√≥dban m√Ľk√∂d√Ķ cezarom√°ni√°s szem√©lynek ezt nem lehetett megmagyar√°zni sem √©sz√©rvekkel, sem pedig er√Ķszakkal, teh√°t egy Orb√°n t√≠pus√ļ szem√©ly sz√°m√°ra a 10 h√≥napos katonas√°g val√≥ban egyenl√Ķ volt a pokollal. Kende ezt √≠rja err√Ķl az id√Ķszakr√≥l: Orb√°n semmit nem volt hajland√≥ vagy k√©pes elfogadni az eg√©szb√Ķl. Nem √©rtette meg, mi√©rt kell f√∂l√°llnia, ha bej√∂n az el√∂lj√°r√≥ja, mi√©rt kell pont reggel hatkor kelnie, mire val√≥k a regul√°k, nem fogadta el, hogy l√©tezik al√°f√∂l√©rendelts√©g. Ellenszeg√ľlt mindennek, azt√°n eljutott ahhoz a kimondatlan kompromisszumhoz, hogy √Ķ ugyan nem v√©gez el semmit, amit elv√°rnak t√Ķle, de ez√©rt nem feny√≠tik meg, viszont kiz√°rj√°k minden kedvezm√©nyb√Ķl. Eltelt n√©gy h√≥nap is, hogy a l√°b√°t sem tehette ki a laktany√°b√≥l, nemhogy haza nem mehetett, de a v√°rosba, p√°r √≥r√°s elt√°voz√°sra sem.
A katonai rend mellett azonban volt m√©g egy m√°sik t√©nyez√Ķ, ami ellen√°ll√°st v√°lthatott ki az el√Ķfelv√©telisek k√∂z√∂tt. Ebben a hadseregben ugyanis feler√Ķs√≠tett m√≥don jelentkezett az a politikai megdolgoz√°s, ami a kasz√°rnya kapuj√°n k√≠v√ľl egyre ernyedtebben jelentkezett. A politikai foglalkoz√°sok k√∂telez√Ķek voltak, ahol a hivatalos marxista ideol√≥gi√°t nyomt√°k teljes g√Ķzzel, mit sem v√©ve tudom√°sul abb√≥l, hogy maga a puha diktat√ļra rendszere recseg – ropog, √©s napjai meg vannak sz√°ml√°lva. Ez joggal v√°lthatott ki ellen√©rz√©st olyan szabad gondolkod√°s√ļ szem√©lyekben, mint Orb√°n, Fodor, vagy K√∂v√©r L√°szl√≥ eset√©ben. De a politikai szemben√°ll√°st √∂sszekeverni a katonai renddel √©s az ut√≥bbi neglig√°l√°s√°t √ļgy be√°ll√≠tani, mint a rendszer elleni fell√©p√©s, ahogyan t√∂bben √©rtelmezt√©k, alapvet√Ķ elvi t√©ved√©s, a dolgok helytelen √©rt√©kel√©se. Olyan szem√©lyek eset√©n, mint az el√Ķbb eml√≠tettek, azonban ez a k√©t gy√∂keresen elt√©r√Ķ aspektus egybemos√≥dott, ami mutatta azt, hogy csak a saj√°t √©rt√©krendj√ľket hajland√≥ak elfogadni. Ez√©rt nem lehet akcept√°lni p√©ld√°ul Fodor azon gyakorlat√°t, miszerint az el√∂lj√°r√≥it nem volt hajland√≥ „elvt√°rs”-k√©nt sz√≥l√≠tani. Ha egy hadseregben ez az el√Ķ√≠rt rend, akkor ezt kell k√∂vetni. Az USA hadsereg√©ben az „Uram” megsz√≥l√≠t√°s a k√∂telez√Ķ, ez√©rt mindenkinek √≠gy kell sz√≥l√≠tania a felettes√©t, m√©g ha az illet√Ķ al√°rendelt nem is tekinti annak.
Mindezt az√©rt volt fontos hangs√ļlyozni, mert a Fidesz k√©s√Ķbbi gyakorlat√°ban is megfigyelhet√ľnk olyan tev√©kenys√©geket, amelyek rokon√≠that√≥ak a katonas√°gn√°l mutatott p√©ld√°kkal, √©s amelyek egy cezarom√°ni√°s ember saj√°tos szeml√©let√©b√Ķl, szem√©lyis√©g√©b√Ķl vezethet√Ķk le.

...---...---...---...---...---...---...


...A katonas√°gn√°l elt√∂lt√∂tt 10 h√≥nap ut√°n az el√Ķfelv√©telisek k√∂telez√Ķ almaszed√©sen vettek r√©szt, ahol a munka elv√©gz√©se ut√°n f√©ktelen iv√°szat, hajnalig tart√≥ dajdajoz√°s, n√Ķk hajkur√°sz√°sa k√∂vetkezett. Ezek sor√°n Simicska rendszeresen h√ľly√©re itta mag√°t. Ezt hajlamosak lehetn√©nk √ļgy be√°ll√≠tani, hogy a fiatalok szok√°sos tombol√°sa, de n√°luk eg√©szen m√°sr√≥l van sz√≥! Olyan l√°tszat alakult ki a k√∂rnyezet√ľk szem√©ben, hogy ez az √ļj √©rtelmis√©g-jel√∂lt t√°rsas√°g minden eddigin√©l er√Ķszakosabb √©s f√©ktelenebb lesz a saj√°t c√©ljainak megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben. Kende √≠gy √≠r err√Ķl: Valami olyan er√Ķ, olyan energia s√ľt√∂tt bel√Ķl√ľk, amely megk√©rd√Ķjelezhetetlenn√© tette elviselhetetlen viselked√©s√ľket. Eg√©sz k√∂rnyezet√ľk √ļgy √©rezte: ezek most lenyelik a vil√°got, hamm, bekapnak mindent. Ez a mindenkin √°tg√°zol√≥, az eg√©sz vil√°got lenyelni akar√≥ magatart√°s a Fideszn√©l a k√©s√Ķbbiek sor√°n √°ltal√°nos magatart√°si form√°v√° alakult, √©s az er√Ķszakoss√°g, a f√©ktelens√©g a hatalom ir√°nti v√°gyban csap√≥dott le. Tal√°n most m√°r mondanom sem kell, hogy ebben Orb√°n cezarom√°ni√°j√°nak √≥ri√°si szerepe volt.
#3 | talpi - 2013. november 29. 10:01:51
Tipikus"romanov" viselked√©s, "mindent nekem, a hatalom, vagy a "band√°m" √ļgyis seg√≠t, a banda pedig ismer√Ķs, "ala mutyi" rt.
#4 | Perje - 2013. november 29. 16:20:20
Mi√≥ta azt hallom, hogy az orsz√°g jobban teljes√≠t, m√°r az√≥ta sejtem, hogy a gadas√°gi adatok is √°teshettek egy kis kozmetik√°z√°son, vagy plasztikai m√Ľt√©ten.s_*_aha
#5 | mormota1968 - 2013. november 30. 00:06:18
Azt hiszem k√∂z√ľl√ľnk sokan sz√≠vesen sz@r√° plasztik√°zn√°k ingyen √©s b√©rmentve is ezen sz@rh√°ziak pof√°j√°t. Orb√°n egyre ink√°bb N√©r√≥ cs√°sz√°rra hasonl√≠t, hasonl√≥ak a t√ľnetei, mint N√©r√≥nak voltak. F√©ktelen hatalom m√°nia, szadizmus, l√©lektelens√©g, agyl√°gyul√°s, stb...Egy ilyen elmebeteg b√°rmire k√©pes.s_*_kukk

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.