Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Beszóltak a britek: Magyarország antiszemita és aljas a romákkal


Na a mocskos zsidajok m√°r k√∂pk√∂dik egym√°st! Mi√©rt nem √∂litek le a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyt√°rsaitokat? Van csini kardotok hozz√°! Magyarorsz√°g tov√°bbra is antiszemita √©s aljas a rom√°kkal – Minket ne oktasson ki, biztos √ļr! c√≠mmel k√∂z√∂lt cikket a brit Daily Mail. „Hihetetlen pimasz m√≥don arra figyelmeztette Andor L√°szl√≥ foglalkoztat√°s√ľgyi EU-biztos David Cameron korm√°nyf√Ķt, hogy a migr√°nsok sz√°m√°ra el√©rhet√Ķ t√°mogat√°sok cs√∂kkent√©se rossz orsz√°gg√° teheti Nagy-Britanni√°t″ – √≠rta a lap.
A cikk szerint a magyar uni√≥s biztos nemcsak att√≥l tart, hogy m√°s orsz√°gok is k√∂vethetik Nagy-Britannia p√©ld√°j√°t, de amiatt is van benne keser√Ľs√©g, mert egy „olyan orsz√°gb√≥l sz√°rmazik, ahol a korm√°ny egyre kev√©sb√© demokratikus, √©s ami val√≥ban r√°szolg√°l, hogy rossznak nevezz√©k a rasszizmus √©s a bev√°ndorl√°s ter√©n″. A lap egy m√°sik cikke szerint „Andor L√°szl√≥ megjegyz√©se ki√ľti az √°lszents√©g-barom√©tert″ – √≠rja az Index.

Magyarorsz√°g nem vid√°m hely a brit lap szerint: „a gazdas√°ga folyamatosan v√°ls√°gban van, az autoriter jobboldali korm√°ny egy olyan nagyon n√©pszer√Ľ neon√°ci p√°rttal harcol a szavazatok√©rt, ami olyan rosszindulat√ļ, mint a Brit Nemzeti P√°rt – a k√ľl√∂nbs√©g az, hogy a Jobbik val√≥di er√Ķt k√©pvisel, √©s t√°mogat√≥i jellemz√Ķen viszonylag j√≥m√≥d√ļ √©s tanult emberek.″

A cikk ezut√°n a kelet-magyarorsz√°gi rom√°k helyzet√©r√Ķl, a romagyilkoss√°gokr√≥l √©s a Magyar G√°rd√°r√≥l k√∂z√∂l r√©szletes le√≠r√°st, ezzel pr√≥b√°lva al√°t√°masztani, hogy egy magyar EU-biztosnak nincs joga David Cameron bev√°ndorl√°spolitik√°j√°t kritiz√°lni. A lap Horthyval is p√©ld√°l√≥zik, √©s eml√©keztet a nyilasok szerep√©re a magyar zsid√≥k deport√°l√°s√°ban, de sz√≥ba ker√ľl Gy√∂ngy√∂si M√°rton lista√∂tlete √©s a holokauszttagad√°s is, s√Ķt, a hat√°ron t√ļli magyarok gyors√≠tott honos√≠t√°si elj√°r√°sa is.

„Innen j√∂n az az EU-biztos, aki oktatja Nagy-Britanni√°t: egy olyan orsz√°gb√≥l, melyben sz√©gyenteljes a rasszizmus, ahol a korm√°ny k√∂nnyeden kezeli a jog uralm√°t, ahol gyorsan terjed egy neon√°ci mozgalom. Nem a saj√°t port√°j√°n k√©ne k√∂r√ľln√©znie, miel√Ķtt minket kioktat?″ – k√©rdezi z√°r√°sk√©nt a lap.
√öj alapokra kell helyezni

Az el√Ķzm√©ny az, hogy Andor L√°szl√≥ kritiz√°lta David Cameron bev√°ndorl√°spolitik√°j√°t. „√öj alapokra kell helyezni a munkaer√Ķ szabad mozg√°s√°t az Eur√≥pai Uni√≥n bel√ľl, mivel a k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai EU-tag√°llamokb√≥l √©rkez√Ķ hatalmas t√∂meg megmutatta, hogy a jelenlegi szab√°lyoz√°s rossz” – √≠rta a szerdai Financial Timesban David Cameron. A konzervat√≠v p√°rti brit korm√°nyf√Ķ egyben jelent√Ķs szigor√≠t√°sokat is bejelentett a k√ľlf√∂ldi EU-munkav√°llal√≥k szoci√°lis ell√°t√°s√°ban.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 29. 08:39:24
√Čp√≠tkezne a zsid√≥ hitk√∂zs√©g, k√∂z√∂ss√©gi h√°z egymilli√°rdb√≥l

Kaposv√°r | A r√©gi zsinag√≥ga mint√°j√°ra √ļj k√∂z√∂ss√©gi h√°zat √©p√≠thet a zsid√≥ hitk√∂zs√©g. A tanulm√°nyterv √©s az elvi √©p√≠t√©si enged√©ly elk√©sz√ľlt.


Az √ļj k√∂z√∂ss√©gi h√°z √©p√≠t√©s√©nek t√°mogat√°sr√≥l sz√°nd√©knyilatkozatot √≠rt al√° Jak√≥ Gergely a Somogy megyei √∂nkorm√°nyzat aleln√∂ke, Szita K√°roly Kaposv√°r polg√°rmestere √©s Repa Imre a Kaposi M√≥r Oktat√≥ K√≥rh√°z f√Ķigazgat√≥ f√Ķorvosa. Sz√°nd√©k van, √°m a mintegy egymilli√°rd forint, az √©p√≠tkez√©s k√∂lts√©ge m√©g hi√°nyzik.

– Az 1800-as √©vek elej√©n, m√°rt √©ltek zsid√≥k Kaposv√°ron – mondta R√≥na L√°szl√≥ a zsid√≥ hitk√∂zs√©g eln√∂ke – Az akkori Hossz√ļ utc√°ban – ma Berzsenyi utca – v√°s√°roltak egy h√°zat, amiben egy imatermet hoztak l√©tre. K√©s√Ķbb, a kiegyez√©s ut√°n a zsid√≥s√°g szabad k√∂lt√∂zk√∂d√©si jogot kapott, akkor egyre t√∂bb zsid√≥ ker√ľlt Kaposv√°rra. Addig csak str√≥man √ļtj√°n (egy katolikus szem√©ly, aki n√©vleg tulajdonos) juthattak ingatlanhoz. 1862-ben √©p√ľlt a zsinag√≥ga els√Ķ r√©sze. Arra soha nem volt p√©nz, hogy nagyobbat √©p√≠tsenek, h√°romszor b√Ķv√≠tett√©k a meglev√Ķt. V√©gs√Ķ form√°j√°t, mely 1970-es √©vekig √°llt 1906-ban Baumhorn Lip√≥t tervei alapj√°n nyerte el. Hajdan√°ban a 800-1000 f√Ķt befogad√≥ √©p√ľlet esetenk√©nt kicsi volt. Akkoron 3200 zsid√≥ √©lt a v√°rosban az √∂sszlakoss√°g mintegy t√≠z sz√°zal√©ka.
http://www.sonlin...bol-417972

​Martonyi "Buli" J√°nos szem√©lyesen viszi bele a zsid√≥kat az √©jszak√°ba

​Martonyi "Buli" J√°nos szem√©lyesen viszi bele a zsid√≥kat az √©jszak√°baNagy√≠t

A k√ľl√ľgyminiszter egy izraeli t√©v√©interj√ļban azt mondta, hogy j√∂jj√∂n min√©l t√∂bb izraeli turista Magyarorsz√°gra, p√©ld√°ul az√©rt, mert aki szeretn√©, azt elviszi bulizni.

"√Čn a magam r√©sz√©r√Ķl azt tudom aj√°nlani, nagyon sz√≠vesen elmegyek vel√ľk az √©jszak√°ba is. Azt szeretn√©m jelezni, hogy test√Ķreim nincsenek, teh√°t senki sem fog r√°juk k√ľl√∂n vigy√°zni, minekut√°na Budapesten erre nincs sz√ľks√©g."

Sz√≥ szerint √≠gy hangzott Martonyi invit√°l√°sa. Soha ilyen √©szveszt√Ķ s√≥v√°rg√°ssal nem k√≠v√°ntam, hogy zsid√≥ legyek, de nem ak√°rmilyen, hanem izraeli zsid√≥, √©s megtudhassam, milyen az, amikor a fick√≥s k√ľl√ľgyminiszter igaz√°n vereti. Martonyi a budapesti zsid√≥negyed kocsm√°ir√≥l √©s a romkocsm√°kr√≥l besz√©lt el√Ķtte irt√≥ lelkesen, ha kicsit fiatalabb, az ember azt hihette volna, hogy egy belassult Haha-aktivist√°t interj√ļvolnak √©ppen. A besz√©lget√©snek csak az eleje √©rdekes egy√©bk√©nt, Martonyi 1:38 t√°j√°n t√©r r√° a t√©m√°ra, el√Ķtte arr√≥l besz√©l, hogy a magyar t√°rsadalom nem antiszemita √©s a korm√°ny k√∂vetkezetesen harcol minden antiszemita megnyilv√°nul√°s ellen. Az √ćg√©ret 2:25 t√°j√°n hangzik el.

img.gawkerassets.com/img/197sj44l1gv7kpng/ku-xlarge.png

Ha izraeli vagy, √©s mostan√°ban j√∂ssz Magyarorsz√°gra, egyed√ľl vagy csapatostul, √©s van kedved egy olyan k√ľl√ľgyminiszterrel mulatni, aki √°ll√≠t√≥lag b√°rkit asztal al√° iszik, akkor jelentkezz n√°lunk, mondjuk a cink kukac cink.hu mailc√≠men.
http://cink.hu/ma...zilylaszlo
#2 | Maguskacska - 2013. november 29. 08:49:13
vide√≥t√°r a rom√°n cig√°ny angli√°ban keres√Ķszavakra:YouTube Videů

YouTube Videů

YouTube Videů

YouTube Videů

YouTube Videů

YouTube Videů

kis dózerolás:
YouTube Videů

egy kis hazai: cig√°ny √©s anglia keres√Ķszavak
YouTube Videů

YouTube Videů

YouTube Videů

http://www.youtub...as8OwfTOhs
#3 | Balu - 2013. november 29. 13:35:18
Cameron sokat szövegel manapság, csak nem értem, EZT pl. nálunk miért nem hozzák a médiákok:
http://worldnewsv...o-britain/
"Prime Minister David Cameron announces plan to restrict benefits for EU migrants amid fears of Roma pouring into Britain"
Cameron olyan tervezetet jelentett be, amely az EU-s bevándorlók kiváltságait korlátozná attól félve, hogy a romák elárasztják Britanniát.

Cameron olyat is talált nyilatkozni, hogy azokat az EU-s bevándorlókat, akiket kolduláson, utcán alváson kapnak, 12 hónapra kitiltanak az országból.

Milyen cs√ļnya √©s barb√°r b√°n√°sm√≥d! Hiszen el√Ķsz√∂r is lak√°st kell nekik adni, majd - term. csak addig, am√≠g munk√°t nem tal√°lnak - b√Ķkez√Ľen dot√°lni, minden √ļjabb purd√©t √ļjabb zs√©vel kell jutalmazni. √Čs millen sz√≠p tud lenni ez a vir√°gnyelv, Cameron ki nem ejten√© a "cig√°ny", de m√©g csak a "roma" sz√≥t sem.


...vazze, √©s ezek osztj√°k az √©szt. Tudom, hogy hogyan m√Ľk√∂dik a dolog, de akkor is undor√≠t√≥.
#4 | Kore - 2013. november 29. 13:49:41
"√öj alapokra kell helyezni a munkaer√Ķ szabad mozg√°s√°t az Eur√≥pai Uni√≥n bel√ľl, mivel a k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai EU-tag√°llamokb√≥l √©rkez√Ķ hatalmas t√∂meg ..."

Ki gondolta komolyan, hogy ezek a sz√≠nesek valaha is munkaer√Ķk√©nt eml√≠thet√Ķk??? Mi tapasztalatb√≥l tudjuk, hogy ez nem volt soha √©s nem is lehet igaz!
Kalandorok, √©l√Ķsk√∂d√Ķk, s potenci√°lis √∂ld√∂kl√Ķk, messze elker√ľlve a sz√°mukra ismeretlen MUNK√ĀT, az igaz! Igen!
M√°r itt, ezen a ponton azonnal k√©tfel√© kell osztani az √ļn. Eu-s bev√°ndorl√≥ "t√∂megeket"! R√°n√©z√©sre...
#5 | lalapapa - 2013. november 29. 14:29:42
Az angol birka magabol indul ki,
hogy titszelik a masik javait,

es a media mit szajkozik,??
mert az a fajta ember is
lusta meg a tv iranyitoert nyulni ha messze van,
most megtudja mi az igaz,

a romakkal kapcsolatban lesz egy kis kellemetlen
tapasztalat,

de ez a gond mestersegesen fennt tartott elökeszitett
meg oldhatatlan √ľgy,

hogy legyen ott is egy kis kellemetlenseg,
mert is
ne legyen egy kis gond,
mert hol roma van ott gond es nagy gondok vannak
lesznek es kesz√ľlnek is,
:@
az angolok nak a t√ľrelm√ľk hatalmas,
de meddig, ha a hidegver melegge valik akkor
egyszer√ľen agyon verik ezeket a 2 szamu parazitakat,
:@
#6 | Perje - 2013. november 29. 16:52:49
Ezek √°jv√©kolnak, amikor √Ķk rugdalj√°√©k ki a rom√°n √©s bolg√°r cig√≥kat? A rajz a saj√°t √ļjs√©gukb√≥l sz√°rmazik:
http://www.novini...155944.jpg
#7 | Osmagyarhon - 2013. november 30. 00:57:03
Ha megtal√°lom a kimutat√°st is beillesztem, de legutols√≥ adat amit hallottam, hogy a bev√°ndorl√≥k " tartj√°k el " az Angol lakoss√°got! Mintegy 26Mrd fontot fizetnek be abb√≥l az aljamunk√°b√≥l, amit az Angol " rabszolgatart√≥ " t√°rsadalom nem hajland√≥ megcsin√°lni, ennek kevesebb mint 30%-√°t veszik fel a bev√°ndorl√≥k k√ľl√∂nbf√©le juttat√°sok form√°j√°ban!

Rengeteg Angol nem dolgozik, mert sz√≥ n√©lk√ľl kapj√°k a t√°mogat√°st, annyit kb amennyi√©rt egy bev√°ndol√≥ dolgozik havonta √©s ezt ny√≠ltan ki is jelentik, hogy minek, amikor kapj√°k az " ingyenp√©nzt " !

Anglia belefulladna a szennybe ha nem lenn√©nek bev√°ndolr√≥k! Elk√©peszt√Ķ mocsokban √©lnek sokan √©s elk√©peszt√Ķ mocskot tudnak maguk ut√°n hagyni egy f√©l nap leforg√°sa alatt is, Magyarorsz√°gon a diszn√≥√≥l is tiszt√°bb!!!

Mindezek alapján nem volt alaptalan a beszólás Cameronnak ...

Hi√°ba ugr√°lnak, sz√ľks√©g van a bev√°ndol√≥kra ... Persze nem minden mennyis√©gben ...

Mindazon√°ltal ahhoz k√©pest, hogy nehez√≠teni akarj√°k a bev√°ndolr√≥k bejut√°s√°t az orsz√°gba, j√≥ k√©t √©ve elt√∂r√∂lt√©k a munkav√°llal√°si enged√©ly k√∂telez√∂v√© t√©tel√©t ... Pedig m√°r akkor is " rajta voltak az √ľgy√∂n " ...

H√ľly√≠tik az Angolokat, elterelik az igazi probl√©m√°kr√≥l √©s ellens√©gr√Ķl a figyelmet, deh√°t ugye ez megy mindenhol ...

Privatiz√°lnak orba-sz√°jba, rend√Ķr√∂rs√∂ket z√°rtak be, nem is keveset, rengetek irod√°t, nincs t√∂bb szem√©lyes √ľgyint√©z√©s, mindent csak telefonon, stb.

Az irodabez√°r√°sok ugye r√©sze a chip bevezet√©snek, az els√Ķ l√©p√©s, el√Ķsz√∂r j√∂n a szem√©lyes k√≥d(k√°rtya) vagy hasonl√≥, azt√°n j√∂n a chip √©s az otthonodban csak √Ķgy haszn√°lhatod az internetet ha a scanner √©rz√©keli a chipedet, sz√≥szerint azt is figyelni tudj√°k, hogy egy-egy cikk olvas√°sa milyen √©rzelmi reakci√≥t v√°lt ki bel√Ķled ...

Mondhatn√°m, hogy kicsit elszaladt velem a l√≥ √©s t√ļlreag√°lom ... DE tudj√°tok, hogy m√©g ez is csak a j√©ghegy cs√ļcsa ...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.