Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Indul a választásokon a Magyarországi Cigány Párt


Na bax, van zsé, meg szaporodás is. Soros és a rohadt parlamenti zsidó csürhe tolja is õket, de jól van ez így! Kell az a háború! Nem kötnek szövetséget se jobboldali, se baloldali pártokkal. Mind a 106 egyéni körzetben állítanak jelöltet, céljuk az ötszázalékos parlamenti küszöb elérése.

A Magyarországi Cigány Párt (MCP) a hét végén létrehozza fõvárosi szervezetét és bejelenti, hogy elindul a parlamenti választáson - írta pénteki cikkében a Népszabadság.

Horváth Aladár szóvivõ a lapnak elmondta: a tavaly õsszel, Miskolcon megalakított pártnak megközelítõleg ötezer tagja van, egyelõre fõleg borsodiak. Borsodon kívül eddig Szabolcsban, Hajdúban és Nógrádban alakult megyei alapszervezet. A tervek szerint december végéig a romák által tíz legsûrûbben lakott megyében létrejön a helyi szervezet.

"Nem kötünk szövetséget se jobboldali, se baloldali pártokkal. Mind a 106 egyéni körzetben állítunk jelöltet, célunk az ötszázalékos parlamenti küszöb elérése" - jelentette ki a szóvivõ.

A párt azzal számol, hogy körülbelül félmillió cigány választó van, és ebbõl több mint 250 ezer el is megy szavazni. Horváth Aladár azonban ennél jóval szélesebb bázisra szeretne építkezni. Annak ellenére, hogy az elnevezésben a cigány szó szerepel, az MCP valamennyi szegénységben élõ magyar állampolgár érdekeit képviselni kívánja, mert "ma a hatalom szemében mindenki cigány, aki szegény".
Link

Hozzászólások


#21 | deckterrorist - 2013. november 30. 21:28:16
be fognak jutni, annyi cigany van, hogy siman eleg lesz a szavazat hozza
#22 | lapaj55 - 2013. december 01. 01:35:11
Mormota, igen, sajnos valóban úgy tünik, hogy a zsi-ványok egész munkát végeztek. Úgy tünik, 56-ban végleg megtörték a magyarság gerincét. Akkor ébredhetett rá, hogy csak öntehetetlen figura a sakktáblán, és hogy magára van hagyva. Akkor nemcsak hogy hazug kitartási frázisokkal hülyítették (Szabad-Európa Rádió), hanem ráadásúl megakadályozták azt is, hogy a jó 100-ezer spanyol önkéntes, aki jött volna segíteni a magyaroknak, bejöhessen Magyarországra. Mert egyszerüen nem illett volna bele a tervükbe, mert ki akarták véreztetni Magyarországot és megtörni lelkét. És azóta megállás nélkül folyt az agymosás minden téren, és a további megfélelmítés. Ha az ember éppen hogy csak szükösen meg tud élni nyomorúlt munkájából, akkor próbál elkerülni olyan akciókat, amik miatt még ezt a szerény anyagi alapot is megvonhatnák töle. Ezért húzza átvitt értelemben fejére a pokrócot és visszautasít minden olyasmit, ami veszélyt sejttet számára. Mert egyszerüen rettegnek attól, hogy utcára kerülnek munkahelyvesztés után és azután befellegzett nekik. Ebben persze a társadalom felaprózódása, elszigeteltsége is erösen közremüködik. Ki-ki önmagában úgy érezheti, hogy kilátástalanok az eröviszonyok számára. Máshogy van ez a cigányokkal. Ha náluk valaki sértve érzi állítólagos vagy valódi jogait, azonnal összehoz 30-40 fajtársat, és ha kell, akár százat is. Náluk az összetartás valahogy jobban müködik. Hogy miért?? Nem tudom..
Ebben talán az is szerepet játszhat, hogy ök a munkanélküliségük miatt ki vanna pihenve, bármikor kedvük van randalírozni, míg az agyondolgozott magyarok el vannak csigásodva és örülnek, ha a munkanap után az asztal alatt kinyújthatják a lábukat és bepermetezhetik agyukat a tv fosásaival. Amellett a lakosság korszerinti összetétele is egy döntö tényezö. Kik csinálták a kínai 'kultúrforradalmat' Mao alatt? A fiatalság brigádjai. Kik vitték gyözelemre Adolf mozgalmát? A lelkes és harcra kész ifjak, akik lenézték és félretolták apáik nemzedékét. Mármost a cigány-társadalom nagyon fiatal társadalom, míg a magyar egy kiöregedett, lekoptatott társulat. Akik 50 éven túl vannak, féltik mindenüket: szüleiket, házastársukat, gyerekeiket, lakásukat, egészségüket, munkahelyüket. Azok már csak nehezen mozgathatóak, föleg, ha nem belátható a végsiker. Lehet, hogy sokan lekileg készenlétben állnak, de várnak arra, hogy a többiek tegyék meg az elsö lépést. Várnak, várnak és tovább is várnak.
#23 | mormota1968 - 2013. december 01. 04:57:18
Lapaj55! Ez a társadalom halott, így is úgy is. Agyhalott és lelkileg is kész van teljesen. Alig egy tucat ember ébredt még csak fel, a többiek meg várják a sorukat, mikor kerülnek õk is sorra a nagy neoliberális és cionista zsidó-cigány nemzeti vágóhídon. Mert itt már õk a nemzet nem mi. Ez az ország már most teljes egészében az övék. Az õ vadászterületük, ahol a magyarnak már csak a levadászható áldozat szerepe juthat, jut. Egyenként vadásznak le minket és mindenkire sor fog kerülni, ez csak idõ kérdése. Én már nem elõször írom itt a honlapon. Vannak az országban olyan szakképzet fiatalok és idõsebbek, akiknek még fegyverre is van valahonnét. Már rég el kellett volna, hogy kezdõdjön a gerilla harc országszerte. Tele az ország patkányokkal. Elmennek az ország egyik fertõzött felébe. Beöltöznek úgy, mint a palesztin fiatalok is, hogy ne legyenek felismerhetõk. Maszk, stb...Lecsapnak az ellenségre délen, másnap már keleten és persze az éj leple alatt. Mindig máshol és lehetõleg minél több brigád. Ha végre valakik elkezdenék a harcot, biztos, hogy akadna követõjük is elég. A jó példa ragadós és nagyon sok az elkeseredett ember az országban. A TEK-esek meg a többi hûséges pincsi azt se tudná hová is kapjon, hisz mindig máshol csapnának le a magyar szabadcsapatok. És végre talán a zsidó is elõbújna az árnyékból és megmutatná, hogy ez az ország már az övék. Hogy végre felébredne a sok bamba birka honfitársunk is. Ennek volna értelme, de annak hogy csak várjuk mikor kerül ránk is sor, annak semmi értelme. Mikor van szakember, vagyis szakképzet katona és van fegyver is innen-onnan, még sem teszik a dolgukat, mert nincs egyetlen vezetõ se, aki az élükre állna. Hiába a sok nemzeti szervezet, egyik se ér semmit se. Hitlert is tudjuk jól, hogy a zsidók választották ki, hogy legyen aki kirobbantsa a második világháborút, úgy hogy nem sok esélyt láttok rá, hogy akad még hazánkban egy Szálasi, akit nem a zsidók juttattak hatalomra, de sajnos még csak nem is a nép. Horthy adta át neki a hatalmat, de most már Horthyk sincsenek, csak Orsósok és Jewtsányik. Valami nagyon durva dolognak kellene végre történnie, valami nagyon brutálisnak, hogy ráébredjen végre a nép, kiknek is tolják a szekerét már 24 éve, részt vállalva ezzel a saját fajuk, önmaguk és szeretteik kiirtásában. Ennek az országnak egy újabb 56 kell, vagy még annál is durvább valami.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.