Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Indul a v√°laszt√°sokon a Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt


Na bax, van zs√©, meg szaporod√°s is. Soros √©s a rohadt parlamenti zsid√≥ cs√ľrhe tolja is √Ķket, de j√≥l van ez √≠gy! Kell az a h√°bor√ļ! Nem k√∂tnek sz√∂vets√©get se jobboldali, se baloldali p√°rtokkal. Mind a 106 egy√©ni k√∂rzetben √°ll√≠tanak jel√∂ltet, c√©ljuk az √∂tsz√°zal√©kos parlamenti k√ľsz√∂b el√©r√©se.

A Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt (MCP) a h√©t v√©g√©n l√©trehozza f√Ķv√°rosi szervezet√©t √©s bejelenti, hogy elindul a parlamenti v√°laszt√°son - √≠rta p√©nteki cikk√©ben a N√©pszabads√°g.

Horv√°th Alad√°r sz√≥viv√Ķ a lapnak elmondta: a tavaly √Ķsszel, Miskolcon megalak√≠tott p√°rtnak megk√∂zel√≠t√Ķleg √∂tezer tagja van, egyel√Ķre f√Ķleg borsodiak. Borsodon k√≠v√ľl eddig Szabolcsban, Hajd√ļban √©s N√≥gr√°dban alakult megyei alapszervezet. A tervek szerint december v√©g√©ig a rom√°k √°ltal t√≠z legs√Ľr√Ľbben lakott megy√©ben l√©trej√∂n a helyi szervezet.

"Nem k√∂t√ľnk sz√∂vets√©get se jobboldali, se baloldali p√°rtokkal. Mind a 106 egy√©ni k√∂rzetben √°ll√≠tunk jel√∂ltet, c√©lunk az √∂tsz√°zal√©kos parlamenti k√ľsz√∂b el√©r√©se" - jelentette ki a sz√≥viv√Ķ.

A p√°rt azzal sz√°mol, hogy k√∂r√ľlbel√ľl f√©lmilli√≥ cig√°ny v√°laszt√≥ van, √©s ebb√Ķl t√∂bb mint 250 ezer el is megy szavazni. Horv√°th Alad√°r azonban enn√©l j√≥val sz√©lesebb b√°zisra szeretne √©p√≠tkezni. Annak ellen√©re, hogy az elnevez√©sben a cig√°ny sz√≥ szerepel, az MCP valamennyi szeg√©nys√©gben √©l√Ķ magyar √°llampolg√°r √©rdekeit k√©pviselni k√≠v√°nja, mert "ma a hatalom szem√©ben mindenki cig√°ny, aki szeg√©ny".
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 29. 08:35:56
Cig√°nyp√°rt is indul Csehorsz√°gban?
2013-09-21 06:36

Okt√≥berben v√°laszt√°sok lesznek Csehorsz√°gban. Sajnos n√°luk is jelent√Ķs a cig√°nys√°g l√©leksz√°ma. Ezt jelzi, hogy m√°r p√°rtk√©nt is regisztr√°ltatt√°k magukat, Roma Demokrata P√°rt(CTK) n√©ven, vezet√Ķj√ľk Miroslav Tancos.
http://nemzeti.ne...07928.html

csiktamas.hu/templates/csiktamas_2010/images/index_02.gif

http://csiktamas.hu/
#2 | kukackac - 2013. november 29. 10:37:06
CTK=cig√°ny T√ľcsk√∂k Kol√≥ni√°ja :D

organikuskert.hu/wp-content/uploads/2011/06/j%C3%B3fej-t%C3%BCcs%C3%B6k.jpg

Ragadós a Magyar példa!

gepnarancs.hu/wp-content/uploads/2012/04/orban_viktor-300x180.jpg

s_*_kac
#3 | Maguskacska - 2013. november 29. 10:55:39
remélem hogy bejutnak a parlamenytbe!
h√°tha lessz egy k√©t-boxmeccs!-nyugi a nemtelni-jog megv√©jdi majd a nagy√°gos k√©jpvisel√Ķ urtakat....
Borsodi kaffer vs nov√°k el√Ķd m√°r al√≠g v√°rom...
ha nem is boldog de vid√°m lessz az √ļj √©vems_*_yuppy
-csak a koron√°t nebug√°zz√°k el....
-persze ha egy magyar pártot alakítanánk(csak hobbiból) az maga lenne az antiszemitizmus netovábbjas_*_kukk
#4 | monguzking - 2013. november 29. 11:18:21
Az√©rt viktorka nem hiszem hogy √∂r√ľl ennek mert jo p√°r milli√°rdot tuszkoltak cig√°ny vajd√°k zseb√©be hogy plussz 300-400ezer szavazatot szerezzenek--persze ett√∂l m√©g meglehet szavazatok-legfeljebb k√∂zbel√©p pint√©rke aranyos kis le√°nyk√°ja ki fel√ľgyeli v√°laszt√°si sz√°mitog√©pes rendszert s hozza majd az elv√°rt eredm√©nyt---van m√©g mit ellopni-m√©g 4√©v kell az tot√°l magyar pusztas√°g megteremt√©s√©re
#5 | postaimre - 2013. november 29. 16:07:40
Horváth Aladár: Van cigánykérdés


Cs√≥va √©s b√∂k√Ķ. Ez lesz a v√©ge? A Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt vezet√Ķje szerint utols√≥ lehet√Ķs√©gk√©nt hoztak l√©tre nemzetis√©gi alapon szervez√Ķd√Ķ p√°rtot. Interj√ļ.

Akna van abban, hogy sz√°rmaz√°si alapon szervez√Ķd√Ķ cig√°nyp√°rt pr√≥b√°l gy√∂keret verni a magyar k√∂z√©letben.

Akna abban van, hogy sz√°rmaz√°si alapon elk√ľl√∂n√≠tettek minket, egy olyan n√©pcsoportot, amely mag√°t magyark√©nt fogalmazta meg, √°m megvont√°k t√Ķle a lehet√Ķs√©get, hogy magyark√©nt √©lhessen. Abban viszont nincs akna, ha sz√°rmaz√°si alapon vissza akarunk jutni a norm√°lis t√°rsadalmi l√©tez√©sbe. Addig mondt√°k nek√ľnk, hogy cig√°nyok vagyunk, s nem lehet√ľnk magyarok, m√≠g tudom√°sul vett√ľk.

Kik mondták ezt önöknek?

√Ėn√∂k.

√Čn nem.

Mindenki. Pontosabban: a társadalom több mint fele rosszindulattal, ellenségesen viseltetik irántunk.

Mire v√°lasz a Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt l√©trej√∂tte? A Jobbikra? Vagy a nagyp√°rtok szeg√©nys√©g√ľgyi tehetetlens√©g√©re?

A Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt els√Ķsorban a kirekesztetts√©gre adott v√°lasz. Arra a kirekesztetts√©gre, ami egyr√©szt a gazdas√°gi lecs√ļsz√°sb√≥l, m√°sr√©szt az elm√ļlt huszon√∂t √©v politikai k√∂z√∂mb√∂ss√©g√©b√Ķl, felel√Ķtlens√©g√©b√Ķl fakad – ezek egy√ľttes k√∂vetkezm√©nye a sz√©ls√Ķjobb meger√Ķs√∂d√©se. Azt mondjuk: ha a Jobbiknak lehet parlamenti frakci√≥ja, akkor az antifasiszta er√Ķknek is ott a hely√ľk a t√∂rv√©nyhoz√°sban.

A Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt lenne a magyar antifasiszta er√Ķ?

A mi szem√ľnkben a cig√°nys√°g nemcsak egy etnikum. A mi szem√ľnkben cig√°ny az, akit a hatalom m√©lyszeg√©nys√©gben tart. A cig√°ny az √©n szememben metafora is.

A cig√°ny az √∂n p√°rtj√°ban is cig√°ny. A honlapjukon olvasom: „A Magyarorsz√°gon √©l√Ķ, t√∂bb mint egymilli√≥ cig√°nyember j√≥l√©t√©nek, √©letvitel√©nek √©s felemelked√©s√©nek el√Ķseg√≠t√©s√©t t√Ľzt√ľk ki c√©lul.” Ebben nincs sz√≥ √ļgy √°ltal√°ban a szeg√©nyekr√Ķl. A cig√°nyokr√≥l van sz√≥, a legkev√©sb√© sem metaforikusan.

De ami j√≥ a cig√°nynak, az dupl√°n j√≥ a nem cig√°ny szeg√©nynek, √©s tripl√°n j√≥ a t√∂bbi nemzetis√©gnek. P√°rtunkban a saj√°t b√Ķr√ľnk√∂n √©rezz√ľk az elm√ļlt k√©t √©vtized baj√°t, √©s van terv√ľnk r√°, hogyan seg√≠thetn√©nk cig√°nyokon, akikt√Ķl a hatalom megvonta a nemzetis√©g√ľk √©s √°llampolg√°ri jogaik csom√≥ attrib√ļtum√°t.

A cig√°nys√°g mely jogait vette el a hatalom?

P√©ld√°ul a munk√°hoz √©s a szabad v√°laszt√°shoz f√Ľz√Ķd√Ķ jogot.

Munk√°hoz √©pp annyi joguk van, mint a nem rom√°knak, m√°s k√©rd√©s, hogy szinte minden√ľtt el√Ķbb vesznek fel egy nem rom√°t, mint egy rom√°t. V√°lasztani pedig v√©gk√©pp van joguk: rom√°k, nem rom√°k arra ikszelnek, akire akarnak.

A cigányságnak eddig kizárólag az Országos Cigányönkormányzat Lungo Dromos listája révén lehetett parlamenti képviselete. Mi csak Farkas Flórián és a Farkas Flórián között választhatunk.

Szavazhatnak bármely, a választáson induló pártra.

De cig√°nyp√°rtra nem szavazhattunk.

Az nem jog, hanem lehet√Ķs√©g. Mostan√°ig senki sem szavazhatott romap√°rtra, ugyanis nem volt romap√°rt, hiszen a rom√°k nem alap√≠tottak sz√°rmaz√°si alapon nyugv√≥ p√°rtot.

Nincs lehet√Ķs√©g√ľnk tisztess√©ges jobboldali, vagy tisztess√©ges baloldali p√°rtra szavazni, h√°t fel kell mutatnunk egy p√°rtot, amely nem ideol√≥gi√°kkal j√°tszik, hanem √©rtelmes megold√°sokat tesz le a nyomor, a kirekesztetts√©g, a megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s ellen, az eg√©szs√©ges t√°rsadalom kialak√≠t√°s√°√©rt.

Hadd id√©zzek egy eg√©szen biztosan nem rasszista, integr√°ci√≥p√°rti politikust√≥l, Pokorni Zolt√°nt√≥l. „Rendk√≠v√ľl fontos, hogy a magyar politik√°ban nem j√∂tt l√©tre egy protest, sz√°rmaz√°si alapon elk√ľl√∂n√ľl√Ķ cig√°nyp√°rt, hanem els√Ķk√©nt a Fidesz, majd a t√∂bbiek is integr√°lt√°k kisebb-nagyobb sikerrel a hozz√°juk k√∂t√Ķd√Ķ rom√°kat. L√©tfontoss√°g√ļ, hogy a megl√©v√Ķ fesz√ľlts√©gek ne politikai metszetben ker√ľljenek felsz√≠nre.” K√©t hete nyilatkozta ezt nek√ľnk a Fidesz aleln√∂ke.

Fotók: MTI/Kovács Tamás

Mi lett az eredménye ennek az integrációnak?

Mi?

Gyarmatos√≠t√°s. A Fideszen bel√ľl m√Ľk√∂d√Ķ Lungo Drom vajdarendszert, k√°p√≥rendszert hozott l√©tre a cig√°nys√°gon √©s a saj√°t int√©zm√©nyrendszer√©n kereszt√ľl, ahol els√Ķsorban a lojalit√°s sz√°m√≠t. Mondom: k√°p√≥k ir√°ny√≠tanak. Durv√°n hangzik, tudom, de az √©let durva. √Ėtven √©ve nem l√°tott nyomor tombol ebben az orsz√°gban, √©s olyan f√©lelmetes fesz√ľlts√©g vibr√°l, amit csak a vak nem vesz √©szre.

A Jobbik cig√°nyoz√°s√°val szemben mostan√°ig az volt a f√Ķ ellen√©rv, hogy nem cig√°nyk√©rd√©s van Magyarorsz√°gon, hanem m√©lyszeg√©ny k√©rd√©s. Nem az√©rt megy lopni a roma, mert a g√©njeiben van, hanem mert √©hes. Nem az√©rt nem dolgozik, mert „olyan”, hanem mert nincs meg m√©g a nyolc √°ltal√°nosa sem, √©s ha megl√°tj√°k a gy√°rn√°l, azt mondj√°k neki, „betelt az √°ll√°s”. A z√ľll√©sr√Ķl sem a „v√©r” tehet, hanem ez a rettenetes nyomorspir√°l. Nem „magyar” van √©s „cig√°ny”, hanem „nem cig√°ny magyar” √©s „cig√°ny magyar”. √Ėn viszont a cig√°nyp√°rtj√°val √©pp azt sugallja, hogy van cig√°nyk√©rd√©s. Van?

Van cigánykérdés.

Komolyan?

Van. Azok sz√°m√°ra, akik k√©rd√©st csin√°lnak a cig√°nyok l√©tez√©s√©b√Ķl.
http://www.hir24....kerdes/#a3
#6 | lapaj55 - 2013. november 29. 16:17:25
Id√©zek a cikkb√∂l: 'A p√°rt azzal sz√°mol, hogy k√∂r√ľlbel√ľl f√©lmilli√≥ cig√°ny v√°laszt√≥ van'..
√Črdekes adat a C-t√≠pus√ļ √©l√∂sk√∂d√∂k oly nagyon titkos√≠tott nagys√°grendj√©r√∂l. Itt nem arr√≥l van sz√≥, hogy a C-p√°rt szerint f√©lmilli√≥ c-retek l√©tezik. Nem, itt SZAVAZ√ďPOLG√ĀRR√ďL van sz√≥!! Ugyeb√°r sem csecsem√∂k, sem ovodist√°k, sem pedig elemist√°k vagy (amennyiben l√©teznek) magasabb iskol√°kba j√°rok nem szavazhatnak a nagykor√ļs√°g el√©r√©s√©ig. √Čs teh√°t a nagykor√ļ, szavaz√°sra jogos koroszt√°ly tenne ki f√©lmilli√≥t???? √Čs ugye √°ltal√°ban mennyi purd√©ja is van az √°tlag C-kupacnak?? 5-6, vagy 7-8 ?? Akkor hogy is √°ll a dolog a 'kisebbs√©g'-gel?? Kinek kellene hova, mibe beleintegr√°l√≥dnia?!? Amennyiben a C-t√≠pus√ļ f√©rgek integr√°l√≥d√°s√°r√≥l hablatyol valami balf@sz, csak r√∂h√∂gni lehetne ilyen ostoba szellint√©sen. De m√©g ink√°bb felismerni, hogy m√°r a j√∂v√∂ben csak a m√°sir√°ny√ļ integr√°ci√≥ 'elk√©pzelhet√∂', amennyiben a lakoss√°g √∂sszetev√∂i sz√°mszerint √ļgy fejl√∂dnek, ahogy jelenleg teszik. Persze 'elk√©pzelhet√∂' csak id√©z√∂jelben. Ugyan ki is tudn√° legrosszabb lid√©rcnyom√°sos r√©m√°lmain k√≠v√ľl elk√©pzelni, hogy mint magyarnak az √°ll√≠t√≥lagos Magyarorsz√°g hat√°rain bel√ľl kellene nyak√°t beh√ļznia egy C-t√≠pus√ļ t√∂bbs√©gi, ZS-t√≠pus√ļ ir√°ny√≠t√°s√ļ t√°rsadalomban?? R√°z a hideg, ha erre gondolok.. Pedig ez nem √°ll oly t√°vol a realit√°st√≥l.. Legal√°bbis addig, am√≠g minden a szokott mederben tov√°bbmegy.. De h√°t valamikor tal√°n Jan√≥√©k tesznek valamit az√©rt, hogy ne em√≠gy alak√ļljanak a dolgok. Vagy csak fotelforradalm√°rok l√©teznek m√°r???
#7 | postaimre - 2013. november 29. 16:47:18
Lapaj, akkor mennyi az annyi? Ha csak a fel√ľk szavazna, mert ugye ca. 50%-os a r√©szv√©tel, m√©g ha a zsid tetvek busszal is furik√°zz√°k √Ķket √ļrn√°t√≥l √ļrn√°ig, ahelyett - hogy belet√∂mn√©k- √© ugye a z√∂m kiskor√ļ...teh√°t a 2 milla cig√°ny nem r√©m√°lom, hanem val√≥s√°g.
#8 | lapaj55 - 2013. november 29. 17:26:18
Imre, igen, az a 2 milli√≥ nem is oly l√©gb√∂l kapott sz√°m. De persze nem is oly egyszer√ľ a potenci√°lis szavaz√≥polg√°rok sz√°m√°b√≥l visszak√∂vetkeztetni az √∂sszpopul√°ci√≥juk nagys√°grendj√©re. Ha - mondjuk - venn√©k egy k√∂zepes korban l√©v√∂ sz√ľl√∂p√°rat, teh√°t kb 40 √©v k√∂r√ľl, s felt√©telezem, hogy van tal√°n 8 gyerek√ľk, abb√≥l esetleg 4-5 kiskor√ļ, 3-4 pedig szavaz√≥jogos√ļlt. Ebben az esetben a csal√°d 5-6 tagja szavazhatna, 3-4 pedig m√©g nem. De ha egy fiatalabb csal√°dot venn√©k, - mondjuk - 30-35 √©v k√∂r√ľl, akkor annak is lehetne m√°r 6-8 gyereke, akik valamennyien kiskor√ļak lenn√©nek (na ja, 1-2 kiv√©tellel, persze; hisz 15-√©ves ap√°k vagy any√°k ott nem oly ritk√°k..)s emiatt nem sz√°m√≠tanak a f√©lmilli√≥ potenci√°lis szavaz√≥hoz. Itt teh√°t 2-3 nagykor√ļra jutna m√©g 6-7 kiskor√ļ. De √≠gy is, √ļgy is egy veszett biol√≥giai bomba. M√©gpedig a robban√°s kell√∂ k√∂zep√©ben, an√©lk√ľl hogy minden√ľtt sz√≥lna a szir√©na.
Ez az id√©zet: 'busszal is furik√°zz√°k √Ķket √ļrn√°t√≥l √ļrn√°ig, ahelyett - hogy belet√∂mn√©k' - ez j√≥ volt!s_*_olle
Igen, speci√°lis helyeken kellene az urn√°kat fel√°ll√≠tani, h√°tt√©rben f√ľst√∂lg√∂ kremat√≥riummal..s_*_kukk
#9 | mormota1968 - 2013. november 29. 22:27:48
Lehet egy orsz√°gnak, egy nemzetnek m√©g enn√©l is m√©lyebbre s√ľllyednie? Nem k√©t milli√≥, ann√°l m√°r j√≥val t√∂bb a cig√°nys√°g l√©tsz√°ma Ma-Gyarmatorsz√°gon. Mert mi√≥ta a Magyarok Sz√∂vets√©ge bejelentette a hivatalos h√≠rt, miszerint ez a b√ľd√∂s nagy helyzet, ha tetszik nek√ľnk ha nem, eltelt egy kis id√Ķ √©s az√≥ta p√°r ezerrel m√°r t√∂bb van. Na m√©g ez kell ennek a birka t√°rsadalomnak, hogy j√∂v√Ķre bejussanak a parlamentbe cig√≥√©k is, azt annyi! J√∂v√Ķre, ha meg√©rj√ľk, b√°rmelyik is az elm√ļlt 24 √©v haza√°rul√≥i k√∂z√ľl vissza ker√ľl a hatalomba Magyarorsz√°g m√°r csak t√∂rt√©nelem lesz. Befejez√Ķdik, amit Trianonnal elkezdtek √©s a folyamat m√°r v√©gleg vissza ford√≠thatatlann√° v√°lik, hacsak a keleti nagyhatalmak nem √©rzik √ļgy √©rdemes megmenteni m√©g a magyars√°g marad√©k√°nak √Ķsi f√∂ldj√©t a saj√°t √©rdek√ľkben is. K√≠n√°t √©s Oroszorsz√°got is b√Ķs√©gesen eltudn√°nk l√°tni minden f√∂ldi j√≥val, ha seg√≠ten√©nek nek√ľnk vissza nyerni szabads√°gunk √©s f√ľggetlens√©g√ľnk √©s seg√≠ten√©nek nek√ľnk megszabadulni √©l√Ķsk√∂d√Ķ parazit√°inkt√≥l. Ha hagyn√°nak minket v√©gre √©lni, olyan els√Ķ oszt√°ly√ļ min√Ķs√©gi √©lelmiszerekkel l√°tn√°nk el a k√≠naiakat √©s oroszokat is, ami egyed√ľl csak itt a K√°rp√°t-medence k√∂zep√©n terem meg. Rem√©lem t√©nyleg olvass√°k k√ľlf√∂ldi, √©rtem ez alatt orosz titkosszolg√°latok is ezt a honlapot. Fontolj√°k meg a dolgot. Nagyon sokat vesz√≠tene a vil√°g, ha hagyn√°k, hogy Magyarorsz√°g a magyars√°g v√©gleg elvesszen.
#10 | Kedvesi - 2013. november 29. 23:31:28
Mormota, ha a magyarok elt√Ľnnek, megborul egy egyens√ļly. A k√°rp√°t-medenc√©ben f√Ķleg.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.