Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Indul a v√°laszt√°sokon a Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt


Na bax, van zs√©, meg szaporod√°s is. Soros √©s a rohadt parlamenti zsid√≥ cs√ľrhe tolja is √Ķket, de j√≥l van ez √≠gy! Kell az a h√°bor√ļ! Nem k√∂tnek sz√∂vets√©get se jobboldali, se baloldali p√°rtokkal. Mind a 106 egy√©ni k√∂rzetben √°ll√≠tanak jel√∂ltet, c√©ljuk az √∂tsz√°zal√©kos parlamenti k√ľsz√∂b el√©r√©se.

A Magyarorsz√°gi Cig√°ny P√°rt (MCP) a h√©t v√©g√©n l√©trehozza f√Ķv√°rosi szervezet√©t √©s bejelenti, hogy elindul a parlamenti v√°laszt√°son - √≠rta p√©nteki cikk√©ben a N√©pszabads√°g.

Horv√°th Alad√°r sz√≥viv√Ķ a lapnak elmondta: a tavaly √Ķsszel, Miskolcon megalak√≠tott p√°rtnak megk√∂zel√≠t√Ķleg √∂tezer tagja van, egyel√Ķre f√Ķleg borsodiak. Borsodon k√≠v√ľl eddig Szabolcsban, Hajd√ļban √©s N√≥gr√°dban alakult megyei alapszervezet. A tervek szerint december v√©g√©ig a rom√°k √°ltal t√≠z legs√Ľr√Ľbben lakott megy√©ben l√©trej√∂n a helyi szervezet.

"Nem k√∂t√ľnk sz√∂vets√©get se jobboldali, se baloldali p√°rtokkal. Mind a 106 egy√©ni k√∂rzetben √°ll√≠tunk jel√∂ltet, c√©lunk az √∂tsz√°zal√©kos parlamenti k√ľsz√∂b el√©r√©se" - jelentette ki a sz√≥viv√Ķ.

A p√°rt azzal sz√°mol, hogy k√∂r√ľlbel√ľl f√©lmilli√≥ cig√°ny v√°laszt√≥ van, √©s ebb√Ķl t√∂bb mint 250 ezer el is megy szavazni. Horv√°th Alad√°r azonban enn√©l j√≥val sz√©lesebb b√°zisra szeretne √©p√≠tkezni. Annak ellen√©re, hogy az elnevez√©sben a cig√°ny sz√≥ szerepel, az MCP valamennyi szeg√©nys√©gben √©l√Ķ magyar √°llampolg√°r √©rdekeit k√©pviselni k√≠v√°nja, mert "ma a hatalom szem√©ben mindenki cig√°ny, aki szeg√©ny".
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kedvesi - 2013. november 29. 23:33:56
http://www.youtub...u8OWS4g8XM

Lapaj, f√ľst kell?
#12 | lapaj55 - 2013. november 30. 00:02:43
Mormota, abba nem sz√ľks√©ges rem√©nyt fektetni, hogy b√°rki is a k√∂zeli vagy t√°voli szomsz√©dok k√∂z√ľl a magyarok jav√°ra beavatkozik. Amennyiben lenne egy valamireval√≥ magyar katonai potenci√°l, akkor tal√°n elgondolkodn√°nak rajta, hogy hasznos lehetne-e vele sz√∂vetkezni. De egy teljesen leszerelt, leszeg√©ny√≠tett √©s ki√∂reged√∂ n√©pet m√°r mi√©rt is akarn√°nak megmenteni? Orsz√°gok k√∂z√∂tt nincs romantika. Vagy a magyarok saj√°t maguk megteszik a sz√ľks√©ges l√©p√©seket (√©s ez nem csak katona-dolog, hanem szaporod√°s, tanul√°s stB), vagy val√≥ban nemsok√°ra m√°r csak a t√∂rt√©nelem lapjain lehet r√≥luk hallani. Sajnos, ez egyre ink√°bb megval√≥sul√≥ realit√°sk√©nt kezd a l√°that√°ron gomolyogni. Valahogyan teljesen paradox a helyzet. Mintha valaki hever√©szne a tengersz√©li homokban ledr√≥gozva √©s d√ľlled√∂ szemekkel figyeli, amint a r√°kok ellepik √©s l√°b√°t√≥l kezdik sz√©tr√°gni. Azt√°n ahogy ler√°gt√°k a l√°bujjait, azt mondja: Nnna, ez √°m f√ļrcsa egy dolog! Azt√°n amikor a t√©rd√©ig felr√°gcs√°lt√°k, azt mondja: Nnnaah, ez m√°r azonban szerfelett f√ļrcsa!! Azt√°n amikor m√°r az √°gy√©ka t√°j√°n majszolnak a r√°kok, azt mondja: Nnnaa, ez m√°r nem tr√©f√°s, gyerekek! √Čs ezt akarn√° akkor is mondani, amikor a tork√°n√°l marcangolj√°k a r√°kok, csak hogy akkor m√°r a hangsz√°lait √©s persze a t√ľdej√©t, sz√≠v√©t is m√°r ler√°gt√°k √©s m√©g mindig csod√°lkozna, ha tudna. √ćgy van a magyars√°ggal is. √Āmul, b√°mul, sz√≥rakozik, leissza mag√°t, f√©lrecsapja a riaszt√≥ t√ľneteket √©s letelepszik a tv el√∂tt, √©s egy napon arra √©bred, hogy a k√∂rnyezet√©ben cs√∂rtet√∂, zajong√≥ emberek k√∂zt mag√°t √ļgy √©rzi, mintha Kalkutt√°ban vagy Bombayban lenne mint turista. S√∂t, ann√°l rosszabb√ļl, mert onn√©t hazaj√∂hetne, ha ott nem tetszene neki, de akkor m√°r nem lenne 'haza' a haza. S amellett ott Kalkutt√°ban biztosan m√©g szer√©nyebb √©s tehets√©gesebb embereket l√°thatna, mint abban az orsz√°gban, amit r√©gebben Magyarorsz√°gnak neveztek..
#13 | lapaj55 - 2013. november 30. 00:16:28
Kedvesi, vid√°m egy video.klip s_*_olle
Tényleg, originell ötlet! Hmm, az autó-iskolákban vajon mit mondhatnak az oktatók, ha kóser taníványt kell oktatniuk?? Ha azt mondja, hogy 'adjon már gázt!', talán még feljelentik szándékos trauma-elöidézés miatt?? Nemrég valamelyik németországi választási kampányban az NPD (nemzeti-demokrata párt) egy motorbiciklistát mutatott a plakátokon, ahogy megmarkolja a kormány gázmarkolatát, azzal a szöveggel, hogy 'Gázt adni!'. Sok oldalról rinyáltak a plakát miatt..s_*_kukk
De h√°t kit zavar m√°r, ha egy motoros rendesen nyomja a g√°zt??!! De azok, akiknek sz√≥lt a nem is annyira rejtett √ľzenet, felfogt√°k figyelmesen a mondand√≥t :-)
#14 | Kedvesi - 2013. november 30. 00:46:44
http://kuruc.info...

Lapaj.

A h√©t vicce: babaszappanokat tal√°ltak a szegedi zsinag√≥ga ker√≠t√©s√©n - k√∂z√∂ss√©g elleni er√Ķszakot √©r
A szegedi zsinag√≥ga f√Ķbej√°rata el√Ķtti ker√≠t√©sbe f√ļrt bele t√∂bb babaszappant egy humoros ismeretlen a h√©ten. A szappanokat egy l√°togat√≥ vette √©szre. A Szegedi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©g eln√∂ke szerint a tiszt√°lkod√≥szer egy√©rtelm√Ľen Auschwitzot √©s a "hal√°lt√°borokat" juttatja az ember esz√©be. A Csongr√°d Megyei Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g nyomoz√°st ind√≠tott.
#15 | kincses - 2013. november 30. 00:51:50
nekem meg azt, hogy kicsi kortól mosdani kellene, nem csak hetente egyszer, rituálisan.s_*_nyugi
#16 | Kedvesi - 2013. november 30. 00:53:32
F√ľrdenek √Ķk. 1 h√≥napban egyszer, a Mikv√°ban, kl√≥ros v√≠zben. De mi van ha felcsap a kl√≥rg√°z?
#17 | mormota1968 - 2013. november 30. 01:23:17
Lapaj55! Ez a tengerpartos, r√°kos p√©lda nagyon is illik a magyars√°gra. Val√≥ban ilyen a mai magyarnak nevezett t√°rsadalom z√∂me. Sokan m√°r csak akkor fognak fel√©bredni, ha m√°r nyisz√°lja a gig√°jukat a k√©s. Nekem is van nem egy olyan ismer√Ķs√∂m akivel nem tudok semmit se kezdeni. Van m√©g munk√°ja, p√©nze, h√°za, a t√∂bbi meg nem √©rdekli. Nemzet! Nagy √≠vben tojnak r√°. A j√∂v√Ķ gener√°ci√≥i, ha m√©g a saj√°t gyerekeir√Ķl is van sz√≥! Nem √©rdekli √Ķket. Nekik m√©g j√≥ √©s √∂nz√Ķ diszn√≥ m√≥dj√°ra m√°s m√°r nem √©rdekli √Ķket. Egyik unokates√≥mnak is felaj√°nlottam, hogy oda adom neki a netr√Ķl lementett √©breszt√Ķ √≠r√°sokat, vide√≥kat. Nem! √ē szeretne nyugalomban √©lni, nem √©rdeklik ezek a dolgok. Hagyjam √∂t b√©k√©n! Err√Ķl ennyit. Sikeres munk√°t v√©gzet a zsid√≥ m√©tely a magyar lelkekben. Ap√°m is azon √ľgyk√∂dik, hogy kedvenc Gyurcsot√°ny√°t √©s √ļj p√°rtj√°t vissza emelje a hatalomba. Meggy√Ķzni √Ķt lehetetlen, ahogy a t√∂bbi p√°rt fanatikust is. K√°r minden sz√≥√©rt! Haldoklik a nemzet, m√°r r√©g√≥ta l√©legeztet√Ķg√©pen van √©s b√°r id√Ķnk√©nt √ļgy t√Ľnik van rem√©ny a fel√©p√ľl√©shez, ez olyan k√≥ma, amib√Ķl neh√©z lesz fel√©bredni, hacsak nem lehetetlen. Igen! Ha mi se akarjuk megtenni a sz√ľks√©ges l√©p√©seket m√°r 24 √©ve, akkor mi√©rt is seg√≠tene rajtunk b√°rki is. Orosz vagy k√≠nai, ak√°rki. :|
#18 | Kedvesi - 2013. november 30. 02:49:26
kepfeltoltes.hu/131130/1486046_448202655312835_1836362988_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyik zsid√≥ kergeti a m√°sikat. A f√∂nti k√©pen. De l√°tszik rajta hogy a menek√ľl√Ķ belterjes.

s_*_nyugi
#19 | GERRY - 2013. november 30. 07:20:19
Mi az, hogy M. Cig√°ny P√°rt?

Úgy tudtam nem használható a cgány szó, hanem a ROMA. Most akkor mi van?

MRP azaz Mocskos Retkek P√°rtja...

bár tölem lehet Cigány is... tök mindegy. De egyik se pofázzon, ha cigánynak hívják öket.

Am√ļgy kellenek is az orsz√°gh√°zba. Majd lekuporodnak az egyik sarokba, ha nagydolguk lesz.
Csak vigy√°zzunk ki ker√ľl be vel√ľk!...
www.postaimre.net/kepek/gycig.jpg

... inkább ezt kérem:

www.postaimre.net/kepek/cigany_lany.jpg - a Selmeczi helyett ...
#20 | gladiator07 - 2013. november 30. 07:35:27
GERRY.
A jó izlésed dicséretes.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.