Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szun-ce mondotta: 13. K√ČMEK ALKALMAZ√ĀSA


Snowden, Wikilika, NSA...√©s persze amit a kezdetekt√Ķl ragozunk! Keresd a kicsi-k√©met √©s megleled a "nagy tervet". Haz√°nkban minden zsid√≥ √©s cig√°ny potenci√°lis k√©m. Ezen m√°r semmilyen humannak nevezett megk√∂zel√≠t√©s nem v√°ltoztathat. Amikor sz√°zezer f√Ķnyi hadsereget √°ll√≠tanak fel, √©s a sereget ezer m√©rf√∂ld t√°vols√°gra k√ľldik, akkor a n√©pre kir√≥tt k√∂lts√©gek, valamint a fejedelmek kiad√°sai naponta ezer kin-re r√ļgnak, s √≠gy az orsz√°gon bel√ľl is, a hat√°rokon t√ļl is elkesered√©s t√°mad, hiszen h√©tsz√°zezer csal√°d az utakon, ut√°np√≥tl√°s sz√°ll√≠t√°s√°ban mer√≠ti ki erej√©t, √©s nem k√©pes rendes munk√°j√°t v√©gezni.

A k√∂lcs√∂n√∂s v√©dekez√©s eltarthat t√∂bb esztendeig, s nagyon meg kell k√ľzdeni a gy√Ķzelem egyetlen napj√°√©rt. Aki m√©gis csak a hivatal√°b√≥l h√ļzott sz√°z meg sz√°z kin j√∂vedelm√©t szereti, de az ellens√©g helyzet√©nek megismer√©s√©vel nem t√∂r√Ķdik, az gonoszak k√∂zt is a leggonoszabb, az nem lehet emberek vezet√Ķje, az nem lehet az uralkod√≥ seg√≠ts√©ge, az nem lehet a gy√Ķzelem ura. Ez√©rt a b√∂lcs fejedelem √©s a kiv√°l√≥ hadvez√©r √ļgy ind√≠t h√°bor√ļt √©s √ļgy arat gy√Ķzelmet az ellens√©g felett, √ļgy szerez teh√°t √©rdemd√ļs tetteket, amelyek r√©v√©n kiemelkedik a sokas√°gb√≥l, hogy mindent igyekszik el√Ķre tudni.

Ezt az el√Ķre-tud√°st nem lehet a szellemekt√Ķl megszerezni, nem lehet sem m√°s dolgok mint√°j√°ra levont k√∂vetkeztet√©sek, sem sz√°m√≠tgat√°sok √ļtj√°n megszerezni; az ellens√©g helyzet√©nek ismeret√©t mindig emberekt√Ķl kell megszerezn√ľnk.

K√©meket alkalmazunk teh√°t, m√©gpedig √∂tf√©l√©t. Vannak megtelepedett k√©mek, vannak bels√Ķ k√©mek, vannak visszat√©r√Ķ k√©mek, vannak a hal√°l k√©mei, s vannak az √©let k√©mei.

Ha mind az √∂tf√©le k√©met egyszerre alkalmazzuk, akkor senki sem ismerheti fel az √ļtjukat, ez pedig val√≥s√°ggal "isteni h√°l√≥[31], dr√°ga kincs a fejedelem sz√°m√°ra. Megtelepedett k√©m az, akit az (ellens√©ges) vid√©k lakosaib√≥l v√°lasztunk ki √©s fogadunk szolg√°latunkba; bels√Ķ k√©m az, akit (az ellens√©g) hivatalnokai k√∂z√ľl v√°lasztunk ki √©s fogadunk szolg√°latunkba; visszat√©r√Ķ k√©m az, akit az ellens√©g k√©mei k√∂z√ľl v√°lasztunk ki √©s fogadunk szolg√°latunkba; a hal√°l k√©me az, aki a k√ľlvil√°got megt√©vesztve folytatja tev√©kenys√©g√©t, s a mi k√©meinknek is hamis h√≠reket ad tudt√°ra, az ellens√©g k√©meinek is hamis h√≠reket ad tov√°bb; v√©g√ľl az √©let k√©me az, aki (az ellens√©gt√Ķl) h√≠rekkel t√©r vissza. Ez√©rt a hadsereg minden dolga k√∂z√ľl a k√©mekkel tartsuk fenn a legszorosabb kapcsolatot, senki ne kapjon bus√°sabb jutalmat a k√©meinkn√©l, s ne legyen titkosabb dolog, mint k√©meink szolg√°lata.

B√∂lcsess√©g √©s ravaszs√°g n√©lk√ľl nem tudunk k√©meket alkalmazni, embers√©g √©s igazs√°goss√°g[32] n√©lk√ľl nem tudunk k√©meket kik√ľldeni, finom √©rz√©k s √©lesl√°t√°s n√©lk√ľl nem tudjuk meg√≠t√©lni a k√©mek igazmond√°s√°t. Bizony, finom √©rz√©k, nagyon finom √©rz√©k kell hozz√°, de a k√©mek alkalmaz√°s√°r√≥l sohasem szabad lemondani. Amikor egy k√©m√ľnk m√©g el sem kezdte munk√°j√°t, de m√°r el√Ķre h√≠re t√°mad, akkor a k√©mnek is, de annak is, aki h√≠r√©t k√∂lt√∂tte, meg kell halnia.

Ha (az ellens√©g) hadsereg√©re csap√°st akarunk m√©rni, ha (az ellens√©g) v√°ros√°t meg akarjuk ostromolni, ha (az ellens√©g) vez√©r√©t meg akarjuk √∂lni, akkor el√Ķre meg kell ismern√ľnk a hadvez√©r √Ķrs√©g√©nek, k√∂rnyezet√©nek, l√°togat√≥inak, ajt√≥n√°ll√≥inak √©s szem√©lyes √Ķreinek csal√°di √©s szem√©lynev√©t, meg kell teh√°t parancsolnunk a k√©meknek, hogy mindezt f√ľrk√©ssz√©k ki.

Fel kell ismern√ľnk az ellens√©gnek azokat a k√©meit, akiket a mi kik√©mlel√©s√ľnkre hozz√°nk k√ľld, k√∂vetni kell √©s el√Ķny√∂kkel kell kecsegtetni √Ķket, ir√°ny√≠tanunk kell √©s magunkn√°l kell tartanunk √Ķket, mert √≠gy visszat√©r√Ķ k√©meket tudunk szerezni √©s alkalmazni. Az √Ķ seg√≠ts√©g√ľkkel ismereteket szerz√ľnk ahhoz, hogy helybeli k√©meket √©s bels√Ķ k√©meket tudjunk tal√°lni √©s szolg√°latunkba √°ll√≠tani; az √Ķ seg√≠ts√©g√ľkkel jutunk el√©g ismerethez annak √©rdek√©ben, hogy a hal√°l k√©mei j√≥l v√©gezz√©k megt√©veszt√Ķ munk√°jukat, hogy hamis h√≠rekkel tudjuk az ellens√©ghez k√ľldeni √Ķket; √©s az √Ķ seg√≠ts√©g√ľkkel szerz√ľnk ismereteket ahhoz, hogy az √©let k√©meit alkalmas id√Ķpontban tudjuk kik√ľldeni. Az √∂tf√©le k√©m szolg√°lat√°ban az a legfontosabb, hogy mindenk√©ppen ismeretekhez jussunk. S minthogy az ellens√©gr√Ķl val√≥ ismereteink mindenekel√Ķtt a visszat√©r√Ķ k√©mekt√Ķl f√ľggenek, az√©rt a visszat√©r√Ķ k√©mekkel felt√©tlen√ľl b√°njunk nagylelk√Ľen.

A r√©gi id√Ķkben a Jin-dinasztia Ji-cse-nek k√∂sz√∂nhette felemelked√©s√©t[33], aki el√Ķsz√∂r a Hia-dinaszti√°t szolg√°lta. A Csou-h√°z felemelked√©s√©t L√ľ-ja-nak k√∂sz√∂nhette, a Jin-h√°z ember√©nek. Ez√©rt a b√∂lcs fejedelem √©s a kiv√°l√≥ hadvez√©r mindig k√©pes legyen r√°, hogy nagy tud√°s√ļ embereket a k√©meiv√© tegyen, s akkor nagy tetteket fog v√©ghezvinni. A h√°bor√ļban ez a legfontosabb; a hadsereg a k√©mekre t√°maszkodva tud helyesen cselekedni.


Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. november 29. 16:32:56
Az amerika hadsereg ell√°ta gyors reag√°l√°s√ļ hadtest√©t mad√°r form√°j√ļ dr√≥nokkal.
Ez itt egy waryou::o
http://www.youtub...wDEa0k40Uk

innen:http://rt.com/usa...drone-400/
#2 | kontroll88 - 2013. november 29. 17:58:50
Hirtelen varny√ļ-t olvastam :D De hasonl√≠t is...
#3 | guerrilla17 - 2013. november 29. 18:28:04
Perje azért vannak jó kis kommentek a cikk alatt
"Get them on EBAY @ 9.99"
"And the street drug mobs in Detroit to spot the Police LOL"
bár én ebayen nem de https://www.sense.../ebee.html itt találtam :)
Hogy is volt ez a fekete vipera sorozatban? K√©mkedni akar a k√©mek ut√°n k√©mked√Ķ k√©m√ľnk ut√°n? :D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.