Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vizsg√°lni fogj√°k a devizahitel-szerz√Ķd√©sek alkotm√°nyoss√°g√°t


Ahogy mondtam. Az √∂nkorm√°nyzatoknak sorra elengedik a mutyi-hiteleket, visszaoszt√≥s p√©nzeket, amiknek a segg√©re verettek a bennfentes c√©ges zsidajaikkal. Azt√°n j√∂hetnek a hitelesek is. A korm√°ny az alapt√∂rv√©ny √©rtelmez√©s√©t k√©ri a devizahitelekkel kapcsolatban az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°gt√≥l, az Ab pedig jelezte, megkapta √©s a probl√©ma t√°rsadalmi s√ļly√°nak megfelel√Ķen kezeli a korm√°ny devizahiteles szerz√Ķd√©sekkel kapcsolatos alapt√∂rv√©ny-√©rtelmez√©sre ir√°nyul√≥ ind√≠tv√°ny√°t - der√ľlt ki p√©nteken.

A korm√°ny ind√≠tv√°nya l√©nyeg√©ben a devizahiteles szerz√Ķd√©sek alkotm√°nyelleness√©g√©nek √©s ut√≥lagos jogalkot√°si √ļton t√∂rt√©n√Ķ megv√°ltoztat√°s√°nak k√©rd√©s√©t veti fel, a t√∂bbi k√∂z√∂tt az √°rfolyamkock√°zat ad√≥sokra h√°r√≠t√°sa, az egyoldal√ļ hitelez√Ķi kamatemel√©s √©s az √°rfolyamr√©s miatt, tov√°bb√° mert a devizaalap√ļ k√∂lcs√∂n√∂k t√∂rleszt√Ķr√©szleteinek n√∂veked√©se a t√°rsadalom sz√©les r√©tegei sz√°m√°ra neh√©zs√©get okoz, √©s elengedhetetlenn√© teszi a devizahitelez√©sb√Ķl ad√≥d√≥ probl√©m√°k v√©gleges rendez√©s√©t.
A hivatkozott alaptörvényi passzus
„Magyarorsz√°g biztos√≠tja a tisztess√©ges gazdas√°gi verseny felt√©teleit. Magyarorsz√°g fell√©p az er√Ķf√∂l√©nnyel val√≥ vissza√©l√©ssel szemben, √©s v√©di a fogyaszt√≥k jogait.”


Az ind√≠tv√°ny szerint k√©rd√©s, hogy az alapt√∂rv√©ny rendelkez√©s√©b√Ķl k√∂zvetlen√ľl is levezethet√Ķ-e az er√Ķf√∂l√©nnyel vissza√©l√©s, illetve a fogyaszt√≥i jogok megs√©rt√©s√©nek olyan form√°ja, m√©rt√©ke, amely – ak√°r k√ľl√∂n jogszab√°lyi tilt√≥ vagy korl√°toz√≥ rendelkez√©s n√©lk√ľl is – alapt√∂rv√©ny-ellenes lehet.

Arra a k√©rd√©sre, hogy mikor v√°rhat√≥ az Ab d√∂nt√©se, az MTI-nek d√©lut√°n k√∂zlem√©nyt kiad√≥ f√Ķtitk√°r egyel√Ķre nem tudott v√°laszolni. Mint mondta, a t√∂rv√©ny ebben az √ľgyt√≠pusban nem szab hat√°rid√Ķt, √°m az Ab az ind√≠tv√°nyt a jelent√Ķs√©g√©hez m√©rten kezeli.

Ha be√©rkezik egy ind√≠tv√°ny, a test√ľlet √ľgyrendje szerint az eln√∂k kijel√∂li az √ľgy el√Ķad√≥ b√≠r√°j√°t, aki hozz√°fog a hat√°rozattervezet k√©sz√≠t√©s√©hez, amelyet az Ab teljes √ľl√©se megvitat, √©s amikor t√∂bbs√©gi v√©lem√©ny alakul ki, megsz√ľlethet az Ab d√∂nt√©se.

Az Ab m√°s elj√°r√°sait√≥l elt√©r√Ķen ebben az √ľgyt√≠pusban nem semmis√≠t meg jogszab√°lyt, illetve nem f√ľggeszti fel annak alkalmaz√°s√°t, hanem √©rtelmezi az alapt√∂rv√©ny rendelkez√©s√©t konkr√©t alkotm√°nyjogi probl√©m√°val √∂sszef√ľgg√©sben abban az esetben, ha az √©rtelmez√©s k√∂zvetlen√ľl levezethet√Ķ az alapt√∂rv√©nyb√Ķl.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2013. november 30. 12:31:56
√ď, a mocskos k* any√°tokat!

Ausztri√°ban az ottani b√≠r√≥s√°g betiltotta, az ad√≥sokat k√°rtalan√≠tott√°k, Horv√°torsz√°gban, √©s mostm√°r Szerbi√°ban is √ļgyszint√©n.
De Magyarorsz√°gon???
√Ā, itt m√©g t√°rgyalnak rajta, m√©g "egyeztetnek"... H√°t persze, biztosan megijedtek K√°slert√Ķl.... :D :D :D
#2 | Kedvesi - 2013. november 30. 13:16:32
Tehát elhallgatják. Ezt így kell értelmezni.
#3 | Kore - 2013. november 30. 23:45:34
A kupol√°ba-t√ľleked√©sig van m√©g id√Ķ b√Ķven! J√≥ nagy feneket ker√≠tenek neki, hogy a zsidesz milyen curva j√≥! s_*_luci

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.