Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ferenc pápa: fogadjuk be a bûnösöket, ne a korruptakat


Feri-Feri, értelek én, de ha már Azt-hiszi Ferenc a példaképed, ne feledd, hogy az állatok a természet és a kereskedõk (kufárok) védnöke, nem az EMBEREK-é! Értelek én, meg türelmes sem vagyok már, de mégis mi a fézkes Ferencet akarsz a féleszû zömében judeó-ostoba félszerzetektõl? Ja, ha nem rájuk gondoltál, akkor rendben, de sürgönyözd meg, mert félreértés lehet belõle. Az Istennek szentelt személyek, a szerzetesek éve lesz 2015 Ferenc pápa pénteki bejelentése szerint. A pápa a Legfõbb Szerzetesi Elöljárók Uniójának Rómában ülésezõ tagjai elõtt hirdette meg, kiknek akarja szentelni 2015-öt az egyházban.

„Olyan fĂ©rfiakrĂłl Ă©s nõkrõl van szĂł, akik felĂ©breszthetik a világot” – mondta Ferenc pápa a szerzetesekrõl. Hozzátette: Isten azt kĂ©ri az egyház tagjaitĂłl, hogy hagyják el a fĂ©szkĂĽket, Ă©s kĂĽldetĂ©sĂĽkkel jussanak el a világ legszĂ©lsõ határaira.

Az egyházfõ hangsĂşlyozta a kĂ©pzĂ©s jelentõsĂ©gĂ©t. Ăšgy fogalmazott, a szerzetest kĂ©zmĂ»ves munkával kell formázni, nem rendõri szigorral. „Olyan szerzeteseket kĂ©pezzenek ki, akiknek gyengĂ©d szĂ­vĂĽk van, nem savanyĂş, mint az ecet. Mindannyian bĂ»nösek vagyunk, de nem vagyunk romlottak. Fogadjuk be a bĂ»nösöket, ne a korruptakat” – mondta. Megjegyezte, a szerzeteseket elsõsorban a karizma teszi kĂ©pessĂ© szolgálatuk elvĂ©gzĂ©sĂ©re.

Vatikáni statisztikák szerint 2010-ben az egész világon csaknem 722 ezer volt a szerzetes nõvérek száma, majdnem hétezerrel kevesebb, mint egy évvel korábban. A szerzetesek száma megközelítette az 55 ezret, ami négyszázzal volt több 2009-hez képest.

„Anyák, ne vĂ©nkisasszonyok legyetek!” – mondta Ferenc pápa, amikor májusban a nõi szerzetesrendek rendfõnökeivel találkozott. JĂşliusban a szeminaristákat, szerzetesnövendĂ©keket Ă©s novĂ­ciákat fogadott a Vatikánban, arra buzdĂ­tva õket, hogy felkĂ©szĂĽlĂ©sĂĽk legyen lelki, intellektuális, közössĂ©gi Ă©s apostoli. OktĂłberben az Assisiben tett látogatásán Ferenc pápa arra kĂ©rte a Szent Klára-bazilikában szolgálĂł klarissza nõvĂ©reket, hogy többet mosolyogjanak.

Az idei hit Ă©ve lezárásakĂ©nt Ferenc pápa – aki maga is a szerzetesrendet alapĂ­tĂł Szent Ferencrõl választotta nevĂ©t – a rĂłmai Aventinus-dombon klauzĂşrában Ă©lõ kamalduli szerzetesnõkhöz látogatott el, Ă­rja az MTI.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. november 30. 10:42:29
Na bax, erõ-l is lecsúsztam a '69-es évjáratommal. Még pár évtized és hivatalosan s kiderül, hogy a mai parlamenti zsinagóga-hordalék besúgók vada(i).

Létrejöhet a Nemzeti Emlékezet Bizottsága

A kommunista diktatúra hatalmi mûködésének feltárása lesz a Nemzeti Emlékezet Bizottsága feladata. Létrehozását pénteken törvényjavaslatban kezdeményezte Navracsics Tibor igazságügy-miniszter. A kormány lehetõvé tenné, hogy a diktatúrában megfigyeltek nyilvánosságra hozzák megfigyelõik nevét.

Az indítvány szerint a Nemzeti Emlékezet Bizottsága minden más szervezettõl független, önálló költségvetési szerv lesz és tevékenységének eredményérõl átfogó jelentést tesz közzé. A kormány a sarkalatos törvényben azt is kikötné, hogy költségvetése nem csökkenthetõ.

A testület - amely a tervezet alapján a kommunizmus bûneinek feltárása érdekében önállóan és az Országgyûlés kérésére is tehet megállapításokat, elõterjeszthet jogalkotási javaslatokat - öttagú lenne, elnökét és két tagját az Országgyûlés választaná meg kétharmados többséggel, míg egy-egy tagot a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és az igazságügy-miniszter nevezhetne meg. Megbízatásuk kilenc évre szólna és egyszer megújítható lenne. A parlament által választott tagokra eseti bizottság tehet javaslatot.
Kikötés, hogy a tagok - akiknek jogi vagy társadalomtudományi végzettséget írnak elõ - egyike sem születhetett 1972. február 14-ét megelõzõen, vagyis nem lehetett 18 évesnél idõsebb a titkosszolgálatok 1990-es átszervezésekor.

A bizottság tagjai - tudományos, oktatói és más szellemi tevékenységen kívül - keresõtevékenységet nem folytathatnának. Az elnök államtitkári, a tagok helyettes államtitkári díjazásban részesülnének.

Az indítvány alapján a bizottság feladata együttmûködni az ügyészséggel a kommunista diktatúra alatt elkövetett, el nem évülõ bûncselekmények elkövetõinek felderítésében, így büntetõeljárást is kezdeményezhet. Hatásköre kiterjed a hatalom birtokosainak - a diktatúra mûködésével összefüggõ - személyes adatainak közzétételére is, amihez az érintettek írásbeli megjegyzést fûzhetnek.

A bizottság tényállításai bíróságon nem támadhatók, és tagjai sem lennének felelõsségre vonhatók az általuk közölt tény vagy vélemény miatt.

A testület munkáját egy hivatal segítené, amelynél nem dolgozhatnának olyanok, akik 1990 februárja elõtt titkosszolgálati tevékenységet folytattak, a rendszerváltás elõtt állami vezetõk voltak. Kizárnák a lehetséges munkavállalók körébõl az állampárt egykori tagjait is, kivéve azokat, akiknek a tagsága kilépéssel vagy kizárással szûnt meg. Nem dolgozhatnának a hivatalban egykori munkásõrök és KISZ-tisztségviselõk sem....

http://www.stop.h...a/1197406/
#2 | kukackac - 2013. november 30. 11:50:22
Bé is van, mind az összes genyoláda!
Pedofíl, buzi, lesbi, komcsi, tömeg gyilkos, ....

m.cdn.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/hoffman_r_zsika_is_komcsi_volt_1381172399.jpg
A jĂł komcsikbĂłl, jĂł katolikusok lesznek. Hoffmann RĂłzsika is komcsi volt.

m.cdn.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/k_v_r_komcsi_volt_1381172183.jpg

,stb ....
#3 | mindannyiunknak - 2013. november 30. 15:15:25
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/577549_581439458571509_501796064_n.jpg
#4 | teremtes - 2013. november 30. 16:23:53
A jezsuiták feladata http://www.fenyor...nov29.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.