Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Keleti demokrácia: verõembereket küldtek az EU-párti tüntetõkre Kijevben


Mi a qva zsidó anyátok van? Mintha judapest lenne 2006-ban nem? Ja, hogy ez nálunk, meg még nyugatabbra belefér? Kóser mi? Lesz itt ajvékolás, de öröm lesz hallani a hör(bör)gésTEK-et! Tömegverekedés tört ki péntek éjjel az EU-párti tüntetésen részt vevõk és a rohamrendõrök között Kijev fõterén.

A verekedésben több százan vettek részt, köztük mintegy kétszáz rohamrendõr, valamint sportos megjelenésû, vélhetõen provokátorok és EU-párti aktivisták. Utóbbiak állítják, hogy a sportos kinézetû férfiak kezdeményezték a verekedést. Feltételezések szerint a valószínûleg küzdõsportokkal foglalkozókat felbérelték, hogy erõszakot szítsanak az EU-pártiak demonstrációján. Pénteken a belvárosban nagy számban láttak hozzájuk hasonlókat csoportokban gyülekezni.
A Julija Timosenko bebörtönzött volt kormányfõ mögött álló Haza párt Twitter-oldalán közzétett információ szerint a rohamrendõrök könnygázzal és gumibotokkal támadtak.

A demonstrálók tömegével menekültek el a térrõl. Helyszíni jelentések szerint a Reuters fotóriportere, Gleb Garanics fejsérülést szenvedett, a Függetlenség terén demonstrálók nyújtottak neki elsõsegélyt. A brit hírügynökség munkatársán kívül a nap folyamán egy ukrán tévé riportere szenvedett komolyabb sérülést az arcán, amikor õt és operatõrét a kormány és a parlament épületével szembeni parkban gyülekezõ sportos alkatú férfiak megtámadták.

Kora este, a demonstráció tetõpontján becslések szerint 20-30 ezren voltak a téren. Éjjelre már alig néhány százan maradtak.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. november 30. 10:36:44
Na a mĂşltkor a Klics
kóékról is olvastam egyet-s mást. Csak kisebb maffiakapcsolatok, semmi több. Persze, ha "Ukrajna", akkor zsidó - szendvics. Tán nem véletlen rendezték most meg az orosz-ukrán box-bajnokságot sem, ahol ugyan Klicskó lenyomta, mint a bélyeget az oroszt, de minél jobban elbízza magát a kóbi, annál nagyobb lehet a cumi a végén.

A Reuters egyik fotóriportere fejsérülést szenvedett a kijevi tüntetésen

Erõszakkal oszlatták szét az ukrajnai rendõrség különleges egységei a Kijev fõterén demonstráló Európa-párti tüntetõket szombat hajnalban.

Hírügynökségi jelentések szerint a rendõrség gumibotokkal és könnygázgránátokkal támadt a tüntetõkre, akiknek száma egyes források szerint még a hajnali órákban is néhány ezer volt.

http://hvg.hu/vil...rulest#rss
#2 | atya - 2013. november 30. 11:58:55
Persze. Ha ott, akkor erõszak, diktatúra. Ha itt, akkor rebellió, rendvédelem. Csak a szokásos kettõs mérce.
De jön még zsidóra tehervonat.
#3 | Perje - 2013. november 30. 19:06:30
Máshol azt írták, hogy a sportos alkatú provokátorok ötezren voltak.
Csalással viselik a háborút most az Eu-ért és az oroszok ellen.S közben a háttérból Amerika irányítja az európaiak csatlakozását. Összeugratják az EU-t Oroszországgal, ahogy a háttérbõl is Izraelt, Szaud Arábiát Iránnal próbálják.
#4 | Perje - 2013. november 30. 20:32:15
Ez éppen most találtam: A Fehér ház weboldalán közzétettek egy felhívást, amelyben Ukrajna segítségére kérnek fel. Azért, hogy az ukránok békésen döntsék meg azt a hatalmat, amely nem írta alá az eus csatlakozást.
Mi ez, ha nem egy nyilt beavatkozás más országok belügyeibe?
http://www.newsru...mirno.html
Az ukrán ellenzék más akcióba is lépett. Idõ elõtti választások kiírását követeli, tüntetéseket szervez.
http://www.newsru...plans.html
#5 | guerrilla17 - 2013. december 02. 19:40:25
egy ilyen videjót találtam, lesz itt még nagy anyázás, földön fekvõ embert sorra rugját ütik. mint az állatok
http://www.youtub...ah4I#t=109

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.