Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Jezsuita program - A teljes világuralom megszerzése


A jezsuit√°k programja, hogy besziv√°rogjanak a Keleti Sz√∂vets√©g √ľgyn√∂kei k√∂z√©, √©s elt√©r√≠ts√©k az √ļj p√©nz√ľgyi rendszer l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°t. Sz√ľks√©gtelen mondani, hogy a Keleti Sz√∂vets√©g fels√Ķ emberei tiszt√°ban vannak ezzel, √©s nem hagyj√°k, hogy ez megt√∂rt√©njen. A Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g fels√Ķ tagjai is megtanult√°k a leck√©t, miut√°n el√Ķdeiket √©vtizedekkel ezel√Ķtt megt√©vesztett√©k, amikor √°tadt√°k a sok-sok aranyukat a Jezsuita √ľgyn√∂k√∂knek √©rt√©ktelen pap√≠rdarabok√©rt (amerikai √°llamk√∂tv√©nyek). A Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g most sokkal √≥vatosabb, k√ľl√∂n√∂sen az√©rt, mert a jezsuit√°k megpr√≥b√°lnak a Te-Wu-n, a k√≠nai titkos h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©gen kereszt√ľl besziv√°rogni.

A jezsuita terv az, hogy hagyj√°k a F√©ny er√Ķinek megtiszt√≠tani az Illumin√°ci frakci√≥t (Rockefeller, Bush, Kissinger, Cheney √©s t√°rsaik), majd titokban √∂ssze√°llnak a Rothschildokkal, hogy √°tvegy√©k az √ļj p√©nz√ľgyi rendszer l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°t. √úgyn√∂keik jelen vannak az √∂sszeesk√ľv√©s lemond√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ v√©gtelen t√°rgyal√°sokon, √©s pr√≥b√°lj√°k a meg√°llapod√°sokat a jezsuita tervekhez k√∂zelebb hozni. Ez a forr√°sa azoknak a javaslatoknak, hogy a p√°p√°t tegy√©k meg az √ļj M1-nek (monet√°ris ir√°ny√≠t√≥). Ez az oka, hogy az √ļj jezsuita p√°pa t√°mogatja a k√∂zponti vil√°gbank elk√©pzel√©s√©t. √ēk is fontolgatj√°k azt az √∂tletet, amely lehet√Ķv√© tenn√© a glob√°lis ad√≥ss√°g elenged√©st, mely √ļgy √°ll√≠tan√° be √Ķket, mint az emberis√©g megv√°lt√≥it, a "j√≥indulat√ļ" Katolikus Egyh√°z sz√°rnyai alatt. Majd √ļgy √°ll√≠tan√°k be a Katolikus kultuszt, mint ami meg√ļjult, √©s sokkal nyilv√°nosabb, √©s tenn√©k ezt vonz√≥ m√≥don, majd fokozatosan felsz√≠vn√°nak m√°s vall√°sokat (kezdve a Buddhizmussal), am√≠g el nem √©rik egy glob√°lis vall√°si, tudatprogramoz√°si kultusz c√©ljait, ugyanakkor a Katolikus Egyh√°z kor√°bbi attrocit√°sait tov√°bbra is a sz√Ķnyeg al√° s√∂p√∂rve tartan√°k.

2.bp.blogspot.com/-i_1I13zzd6k/UpjREt3jP8I/AAAAAAAAM84/DZmTyYYhC2g/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+ferenc+p%C3%A1pa+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg


Speci√°lis CIA programokon kereszt√ľl besziv√°rogtak a k√ľl√∂nf√©le mozgalmakba olyan m√©rt√©kig, hogy az alternat√≠v m√©dia h√≠rszerz√©si inform√°ci√≥inak 70 sz√°zal√©ka dezinform√°ci√≥, mely k√∂zvetlen√ľl vagy k√∂zvetve jezsuita forr√°sokb√≥l sz√°rmazik. Van egy lista emberekr√Ķl √©s csoportokr√≥l ezen felszabad√≠t√≥ mozgalmakon bel√ľl, amelyek vagy k√∂zvetlen jezsuita ir√°ny√≠t√°s alatt √°llnak, vagy a jezsuit√°k manipul√°lj√°k √Ķket, mely lehet, hogy a k√∂zelj√∂v√Ķben nyilv√°noss√°gra ker√ľl.

A jezsuit√°k az Arkh√≥nok ir√°ny√≠t√°sa alatt dolgoznak, hogy fenntarts√°k a F√∂ld karant√©n √°llapot√°t. Nem √°rt tudni, hogy a jezsuita szervezet a Farnese csal√°d 16. sz√°zadi alkot√°sa, amely az egyik leger√Ķsebb Fekete Nemesi csal√°d Olaszorsz√°gban.

Az egyik oka, ami√©rt a jezsuit√°k l√©trehozt√°k a 2. Vil√°gh√°bor√ļt, hogy hangszerelj√©k az arany vil√°gszint√Ľ megszerz√©s√©t, hogy finansz√≠rozni tudj√°k a fekete k√∂lts√©gvet√©si programokat, hogy fenntarthass√°k bolyg√≥nk karant√©n helyzet√©t (titkos √Ľrprogram, m√©ly f√∂ldalatti katonai b√°zisok). Az Arany Liliom egy jezsuita m√Ľvelet volt, √©s Yamashita t√°bornok egy b√°b volt a jezsuit√°k kez√©ben

https://s3.amazon...ED+(1).pdf

Itt kell megeml√≠teni a Pozit√≠v Templomosok szerep√©t a jezsuit√°k buk√°s√°ban. Egy strat√©giailag zseni√°lis l√©p√©ssel √°tmenetileg a f√Ķellens√©g Rothschildok mell√© √°lltak, √©s egy√ľtt ind√≠tott√°k el az 1848-as √©s 1849-es M√°rciusi forradalmat, a Memphis-Misraim egyiptomi szabadk√Ķm√Ľves csoportokon kerszt√ľl Olaszorsz√°gban, Franciaorsz√°gban √©s Magyarorsz√°gon. Ezek voltak az egyetlen fontosabb szabadk√Ķm√Ľves csoportok, melyekbe akkorra m√©g a jezsuit√°k nem sziv√°rogtak be.

A M√°rciusi forradalom Eur√≥p√°ban jelent√Ķsen cs√∂kkentette a jezsuit√°k hatalm√°t, mely cs√∂kkentette a Fekete Nemess√©g befoly√°s√°t, felsz√°molva a feudalizmust, √©s felgyors√≠tva ez√°ltal a rabszolgas√°g elt√∂rl√©s√©nek folyamat√°t vil√°gszerte. Sok ember √©letk√∂r√ľlm√©nyei kezdtek javulni. Az emberis√©g f√≥kusza is elkezdett √°tt√©rni az √©rzelmi alap√ļ jezsuita vall√°si kontrollt√≥l az elme ir√°ny√≠t√°sa fel√©, melyet m√©g jobban n√©pszer√Ľs√≠tett a tudom√°ny √©s az √°ltal√°nos oktat√°s.

Sz√ľks√©gtelen mondani, hogy a Pozit√≠v Templomosok √©s a Rothschildok k√∂z√∂tti ideiglenes sz√∂vets√©g a m√°rciusi forradalommal egy√ľtt v√©get √©rt.

√Črdekes megjegyezni, hogy a M√°rciusi forradalmat nemesf√©mmel finansz√≠rozt√°k, ami most nagyj√°b√≥l 10 milli√≥ doll√°rnak felelne meg. Egy drasztikus v√°ltoz√°s megszervez√©se a vil√°gban nem is olyan dr√°ga.

Jelenleg a Pozit√≠v Templomosok egy sokkal er√Ķsebb sz√∂vets√©get k√∂t√∂ttek m√°sokkal, egy sokkal pozit√≠vabb csoporttal, √©s egy√ľtt fogj√°k megsz√ľntetni a jezsuita hatalmat a bolyg√≥ felsz√≠n√©n √∂r√∂kre.

Ebben a pillanatban a jezsuit√°k az Arkh√≥nok f√Ķ operat√≠v munkacsoportja, azzal a c√©llal, hogy tov√°bbra is fenntarts√°k a f√∂ldi vesztegz√°rat.

A kor√°bbi legf√Ķbb t√°bornokuk Hans Peter Kolvenbach hathat√≥san tartja fenn a f√©lelem rezg√©seket az emberis√©g k√∂z√∂tt a bolyg√≥ felsz√≠n√©n. √ē az ir√°ny√≠t√≥ elme 911 (ikertornyok) √©s a 311 (Fukushima) √°lt√°mad√°sok m√∂g√∂tt, √©s a f√Ķ tervez√Ķ a sz√≠riai konfliktusban. √ē k√©nyelmesen √©l Libanonban, k√∂zel a sz√≠riai hat√°rhoz.

A p√°pai tan√°csad√≥ Heinz (Henry) Kissinger hozta l√©tre a PI-40-et, egy titkos csoportot, amely most a legfontosabb jezsuita-vez√©relt er√Ķ, hogy megakad√°lyozz√°k a pozit√≠v F√∂ld√∂nk√≠v√ľli kapcsolatot:

http://www.biblio...prominence

Az igazi ok, ami√©rt a jezsuit√°k l√©trehozt√°k a CIA-t, az NSA-t, az NRO-t √©s az NGA-t az volt, hogy figyelemmel k√≠s√©rj√©k √©s √©rt√©kelj√©k azt a vesz√©lyt, melyet a pozit√≠v F√∂ld√∂nk√≠v√ľli fajok jelentenek a birodalmukra.

A CIA f√Ķ c√©lja, hogy jezsuita-bar√°t politikai rendszereket telep√≠tsenek az eg√©sz bolyg√≥n, k√ľl√∂n√∂sen az√©rt, hogy a pozit√≠v F√∂ld√∂nk√≠v√ľliekre vonatkoz√≥ politik√°t dikt√°lj√°k. A jezsuit√°k f√Ķ programoz√°si k√∂zpontja a Georgetown Egyetem Washingtonban:

http://en.wikiped...University

Tal√°n √©rdemes megjegyezni, hogy sz√°mos CIA igazgat√≥ esett √°t jezsuita programoz√°son ezen a helyen. George Tenet, aki a CIA igazgat√≥ja volt a 911-es esem√©ny idej√©n, a Georgetown Egyetemen v√©gzett. David Petraues, aki CIA igazgat√≥ volt n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt, katonai √∂szt√∂nd√≠jjal v√©gzett a Georgetown Egyetemen. A kor√°bbi CIA helyettes igazgat√≥ Michael Morell a Georgetown posztgradu√°lis hallgat√≥ja volt. A jelenlegi CIA igazgat√≥ John O. Brennan b√∂lcs√©sz szakon v√©gzett a Fordham Egyetemen, ami egy m√°sik nagy jezsuita programoz√°si k√∂zpont.

A v√©delmi miniszterek is el√©g sokszor szerett√©k megl√°togatni a Georgetownt. Donald Rumsfeld, aki v√©delmi miniszter volt a 911-es t√°mad√°s alatt, a Gerogetownra j√°rt (b√°r nem volt j√≥ az iskol√°ban). Robert Gates, aki 2006 √©s 2011 k√∂z√∂tt volt v√©delmi miniszter, doktori fokozatot √©rt el a Georgetownon. Chuck Hagel jelenlegi v√©delmi miniszter a Georgetown professzora volt. A v√©delmi miniszterek szerepe az, hogy er√Ķs√≠ts√©k a negat√≠v hadsereget a jezsuit√°k ellen√Ķrz√©se alatt. 2004-ig az volt a szerep√ľk, hogy fel√ľgyelj√©k a m√©ly f√∂ldalatti b√°zisok l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°t. 2004 ut√°n az √∂sszes ilyen b√°zist az Ellen√°ll√°s megtiszt√≠totta.

1.bp.blogspot.com/-NZJ_I41XggQ/UpjULjbN1HI/AAAAAAAAM9E/JSnl_2qdZTs/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+ferenc+p%C3%A1pa+titkos+katonai+f%C3%B6ldalatti+b%C3%A1zis+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg


Az NSA f√Ķ c√©lja, hogy nyomon k√∂vess√©k az √∂sszes elektronikus h√≠rk√∂zl√©st a bolyg√≥n kiv√©tel n√©lk√ľl, √©s lehallgass√°k, elemezz√©k √©s √©rt√©kelj√©k az √∂sszes √ľzenetet, amely kapcsolatot jelez a j√≥indulat√ļ F√∂ld√∂nk√≠v√ľli intelligenci√°val vagy az Ellen√°ll√°ssal, mely kapcsolatnak minden nyoma √©rz√©kelhet√Ķ fenyeget√©st jelentene a jezsuita birodalomra.

Az NRO f√Ķ c√©lja az, hogy folyamatosan figyelemmel k√≠s√©rje bolyg√≥nk felsz√≠n√©n √©s k√∂rny√©k√©n a pozit√≠v f√∂ld√∂nk√≠v√ľli kapcsolat b√°rmely nyom√°t. Ha b√°rmif√©le ilyen kapcsolat t√∂rt√©nik, az NRO √©rtes√≠ti a negat√≠v katonas√°got, mely elt√°vol√≠tja a pozit√≠v F√∂ld√∂nk√≠v√ľli kapcsolatot √≠gy vagy √ļgy, mert tudj√°k, hogy a jezsuita hatalomra vesz√©lyt jelentenek.

Az NGA célja, hogy a bolygó teljes felszínét részletesen feltérképezze, mely a teljes irányítást szolgálja.

A jezsuit√°k hatalmi strukt√ļr√°ja az Egyes√ľlt √Āllamokban √≠gy n√©z ki:

http://www.godlik...800251/pg1

A fenti embereken k√≠v√ľl megeml√≠tend√Ķ Leon Panetta, aki v√©delmi minszter √©s a CIA igazgat√≥ja is volt, √©s akit a Santa Clara jezsuita egyetemen programoztak.

Janet Napolitano, aki eg√©szen a k√∂zelm√ļltig a Belbiztons√°gi Miniszt√©rium feje volt, diplom√°j√°t ugyanezen jezsuita egyetemen szerezte.

Az Egyes√ľlt √Āllamokban tal√°lhat√≥ 10 FEMA r√©gi√≥ t√©rk√©pe:

3.bp.blogspot.com/-LyhN8u9UUX4/UpjQWBeoi1I/AAAAAAAAM8s/gMyNsfwLog0/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg


√Ėsszehasonl√≠that√≥ az Egyes√ľlt √Āllamok 10 jezsuita tartom√°ny√°val:

1.bp.blogspot.com/-7c2AX0PDCe8/UpjQV0jFPVI/AAAAAAAAM8w/ix1SkQN7lR4/s1600/jezsuita+hatalom+p%25C3%25A1pa+arkh%25C3%25B3n+cia+nsa+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+idegenek+ufo+fema+jezsuita+r%25C3%25A9gi%25C3%25B3+2013-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg


Hogy tiszta legyen, nem az√©rt lett bemutatva a jezsuita program, hogy f√©lelmet keltsen, hanem hogy t√°j√©koztasson, hogy tudat√°ban legy√ľnk a helyzetnek. Vannak m√Ľk√∂d√©sben l√©v√Ķ F√©ny er√Ķk, √©s NEM lesz megengedve, hogy a jezsuit√°k terve sikeres legyen.

A F√©ny gy√Ķzelme k√∂zel van!

Kobra
http://2012portal...
http://ujvilagtud...ralom.html

HozzŠszůlŠsok


#1 | teremtes - 2013. december 01. 13:37:56
#2 | Kameleon - 2013. december 01. 13:51:34
teremtes ;)

"Piramis teteje. Akik lelkeket több száz éve dróton rángatják.

A form√°kat √©s arcokat √©s tegy√©tek egym√°s mell√©. Jelek, dogm√°k, t√∂rt√©n√©sek, l√©p√©sek, ahogy j√°tszanak, manipul√°ltak a vil√°gon... Kaz√°r birodalom √©s k√∂rny√©ke.. Hitbujk√°l√°s, m√°sok "√©nj√©be" val√≥ sz√≠nj√°t√©kok √©s erk√∂lcstelens√©gek. Szellemi manipul√°ci√≥ az eg√©sz piramis teteje, a l√°that√≥ sz√≠ndarab mozgat√≥r√ļg√≥ja. Befoly√°sol√°s, zsarol√°s, t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s, gyilkoss√°gok, puszt√≠t√°s. Folyamatosan rejt√Ķzk√∂d√Ķ m√≥dba voltak t√∂bb 100 √©vig...

De most m√°r a "bucijuk" l√°that√≥ √©s leszedhet√Ķ. Vagy sz√°nd√©kosan, vagy a kard ereje... Annyi biztos, hogy ha a "szellemi vezet√Ķ j√°t√©kosok" meg vannak szorongatva az eg√©sz vil√°g borul, borult! Na de ezt a munk√°t √ļgyis olyan "EGY-S-√ČGEK" fogj√°k sztorn√≥zni, ami sz√°munkra √∂r√∂kre l√°thatatlan marad..

Magyarok, Attila szelleme √©s kardja adjon er√Ķt √©s v√©delmezzen mind√∂r√∂kre benneteket! √öGY LEGYEN!!!"

http://www.ch-ser...dmore=4830
http://magyarnemz...=10#c39997

Hitler kancellár és Rothschild báró....
http://magyarnemz...;c_start=0

http://ch-serverh...=90#c54397

http://ch-serverh...809#c55305

Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia...
http://magyarnemz...;c_start=0

kepfeltoltes.hu/131126/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#3 | Kore - 2013. december 01. 15:11:22
Mit√Ķl J√©zsus-ist√°k egy√©bk√©nt? R√©gen azt olvastam, hogy J√©zus harcos katonas√°g√°nak k√©pzelik √©s kem√©nyen k√©pzik magukat.
#4 | nyilas - 2013. december 01. 15:27:01
A jezsuita terv az, hogy hagyj√°k a F√©ny er√Ķinek megtiszt√≠tani az Illumin√°ci frakci√≥t (Rockefeller, Bush, Kissinger, Cheney √©s t√°rsaik), majd titokban √∂ssze√°llnak a Rothschildokkal, hogy √°tvegy√©k az √ļj p√©nz√ľgyi rendszer l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°t.


- Mit akarnak ezek megtiszt√≠tani? Az Illumin√°tusok egy t√∂red√©k√©t (frakci√≥= t√∂red√©k)? √Čs akkor lesz nek√ľnk egy feh√©r Illumin√°tusunk? Hogy h√ļzzuk a kisujjunkra? Noorm√°√°√°lis????

√úgyn√∂keik jelen vannak az √∂sszeesk√ľv√©s lemond√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ v√©gtelen t√°rgyal√°sokon, √©s pr√≥b√°lj√°k a meg√°llapod√°sokat a jezsuita tervekhez k√∂zelebb hozni.


- A vil√°g n√©pei lemondani k√≠v√°nj√°k az √∂sszeesk√ľv√©st. Mintha mi rendelt√ľk volna meg. Ki k√©pviseli a vil√°g n√©peit? A F√©ny er√Ķi? Akik megtiszt√≠tani k√≠v√°nj√°k az illumin√°ci frakci√≥t, hogy k√©s√Ķbb √°tvegy√©k az √ļj p√©nz√ľgyi rendszer l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°t, majd az ir√°ny√≠t√°s√°t is?

fontolgatj√°k azt az √∂tletet, amely lehet√Ķv√© tenn√© a glob√°lis ad√≥ss√°g elenged√©st, mely √ļgy √°ll√≠tan√° be √Ķket, mint az emberis√©g megv√°lt√≥it, a "j√≥indulat√ļ" Katolikus Egyh√°z sz√°rnyai alatt.


-
A FST azt javasolta, hogy a k√∂vetkez√Ķ l√©tez√Ķ szervezetek √©s csoportok lenn√©nek jogosultak a 700 trilli√≥ doll√°r sz√©toszt√°s√°ra nem korrupt, √©s infl√°ci√≥t nem gerjeszt√Ķ m√≥don:

A K√≠nai Korm√°ny, k√∂zt√ľk Tajvan k√©pvisel√Ķi, A R√≥mai Katolikus Egyh√°z, D√©l- √©s K√∂z√©p-Amerika korm√°nyai, a Jap√°n Korm√°ny √©s az ASEAN, a Nemzetk√∂z√∂ss√©gek (felt√©ve, ha egy indiai lesz a megb√≠zott), Franciaorsz√°g √©s Frankof√≥n Afrika, az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°ga √©s Kanada korm√°nya , √Čszak-Eur√≥pa, Oroszorsz√°g √©s az Iszl√°m vil√°g.

(http://magyarnemz...t=0#c59693)

Az egyik oka, ami√©rt a jezsuit√°k l√©trehozt√°k a 2. Vil√°gh√°bor√ļt, hogy hangszerelj√©k az arany vil√°gszint√Ľ megszerz√©s√©t,


- Id√°ig √ļgy gondoltam, hogy a 2.vh. tervezett folytat√°sa volt az els√Ķnek. Vagy az els√Ķ is a jezsuit√°k b√Ľne volt? √Čs a szabadvakol√≥k most kiker√ľlnek a rivaldaf√©nyb√Ķl? Vagy √Ķk is jezsuit√°k voltak, csak nem tudtak r√≥la? √Čs az illumin√°tusok is jezsuit√°k, csak √ľgyesen titkolt√°k? Az a fontos, hogy most az√©rt minden turpiss√°gra f√©ny der√ľl √©s megtudjuk, hogy mindenr√Ķl a r√©szeges szomsz√©d feles√©g√©nek a macsk√°ja tehet.

Itt kell megeml√≠teni a Pozit√≠v Templomosok szerep√©t a jezsuit√°k buk√°s√°ban. Egy strat√©giailag zseni√°lis l√©p√©ssel √°tmenetileg a f√Ķellens√©g Rothschildok mell√© √°lltak, √©s egy√ľtt ind√≠tott√°k el az 1848-as √©s 1849-es M√°rciusi forradalmat, a Memphis-Misraim egyiptomi szabadk√Ķm√Ľves csoportokon kerszt√ľl Olaszorsz√°gban, Franciaorsz√°gban √©s Magyarorsz√°gon. Ezek voltak az egyetlen fontosabb szabadk√Ķm√Ľves csoportok, melyekbe akkorra m√©g a jezsuit√°k nem sziv√°rogtak be.


- pozit√≠v templomosokr√≥l m√©g nem olvastam, pedig im√°dom a h√°tt√©rhatalmi rejt√©lyeket. Biztosan √Ķk azok, akik kit√∂ltik a negat√≠v templomosok megfelel√Ķ (test)√ľregeit. H√°t m√©g a t√∂bbi inform√°ci√≥! A szomsz√©dasszony macsk√°j√°nak a h√°t√°n is fel√°llna a sz√Ķr ha megtudn√°, hogy most leleplez√Ķd√∂tt.

A M√°rciusi forradalom Eur√≥p√°ban jelent√Ķsen cs√∂kkentette a jezsuit√°k hatalm√°t, mely cs√∂kkentette a Fekete Nemess√©g befoly√°s√°t, felsz√°molva a feudalizmust, √©s felgyors√≠tva ez√°ltal a rabszolgas√°g elt√∂rl√©s√©nek folyamat√°t vil√°gszerte.


- Most m√°r v√©gre tudom, hogy ez m√°r nem ugyanaz a rabszolgas√°g, ami 1848-49-ig volt. Ez m√°r egy korszer√Ľbb, minden porcik√°j√°ban meg√ļjult rabszolgas√°g, aminek m√°r nem sok k√∂ze van a jezsuit√°khoz! Hurr√°! s_*_yass

Sok ember √©letk√∂r√ľlm√©nyei kezdtek javulni. Az emberis√©g f√≥kusza is elkezdett √°tt√©rni az √©rzelmi alap√ļ jezsuita vall√°si kontrollt√≥l az elme ir√°ny√≠t√°sa fel√©, melyet m√©g jobban n√©pszer√Ľs√≠tett a tudom√°ny √©s az √°ltal√°nos oktat√°s.


- H√Ľ, micsoda sikert√∂rt√©net! Orb√°n tanulhatna!

a Márciusi forradalmat nemesfémmel finanszírozták, ami most nagyjából 10 millió dollárnak felelne meg. Egy drasztikus változás megszervezése a világban nem is olyan drága.


- a kibicnek semmi sem drága. akinek meg aranya van, annak még olcsóbb!

A v√©delmi miniszterek szerepe az, hogy er√Ķs√≠ts√©k a negat√≠v hadsereget a jezsuit√°k ellen√Ķrz√©se alatt.


- Milyen a negat√≠v hadsereg? Mint az √∂nt√Ķforma? Bele√∂ntik a mat√©ri√°t √©s kiveszik a katon√°t?

2004-ig az volt a szerep√ľk, hogy fel√ľgyelj√©k a m√©ly f√∂ldalatti b√°zisok l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°t. 2004 ut√°n az √∂sszes ilyen b√°zist az Ellen√°ll√°s megtiszt√≠totta.


- Elaludtak volna a jezsuit√°k?

Lehet, nem aludtam ki magamat, de kicsit kuszának látom a kirajzolt képet.
#5 | GERRY - 2013. december 01. 15:50:14
"A F√©ny gy√Ķzelme k√∂zel van!"

A fényeröszabályzó pedig a falon az a tekerö... és aki nem most jött le a falvédöröl a tekerje le!

Tttyh√ľ√ľ√ľ√ľ azt a r√©zf√°nf√ľty√ľl√∂j√©t neki Koton n√©lk√ľl!

Ki ne moss√°tok m√°r az agyamat lugosan

Kobra - de szép neved van sziszegsz is?
....szerintem le k√©ne kapsolni a netet - legal√°bb is az egyik fel√©t (a nagyobbat), mert fokozottan h√°tr√°nyos helyzet√ľ agyakat produk√°l! s_*_kac

s_*_francbas_*_kukks_*_francbas_*_kukk
s_*_francbas_*_kukks_*_francbas_*_kukk ... stb:

sorrendben: CIA, NRO, NSA, NGA, BBU, HGT, JER, KUK, MUK, HUK, HAY, FEY, tovább is van mondjam még?

CCU, MUC, CUJ, KUJ, hogy csak az U-sokról egy kicsi, aztán a JIC, MIC, HIC,

....mindegyik megy a FEMA t√°borokba √©s ott kisz√≠vj√°j a f√©r√ľket az orrlyukon kereszt√ľl √©s a nunikukik est√©nk√©nt azt fogj√°k sz√ľrcs√∂lgetni. Amelyik berugik az √©letk√©ptelen, vagy jezsuitata aki √°lc√°zza mag√°t.

imádom ezt az internetet, mindent kibír.

Ha valaki pedig k√©telkedni mer abban amit ide√≠rtam arra r√°k√ľld√∂m a cig√°nyrend√∂rseregemet √©s lek√∂pi. Kis k√©telked√©s k√∂pet, nagyon k√©telked√∂nek turha...

nemkutya.com/wp-content/uploads/2013/11/460-85916-ami-a-tananyagbol-kimaradt.jpg
#6 | postaimre - 2013. december 01. 15:58:20
Eh Gerry, ha k√∂zel, az azt jelenti, hogy m√°r csak p√°r ezer f√©ny√©vnyire. Az√© ez m√°r nem semmi! Sz√©tn√©zek a "faluban" √©s alkeszek, kriplik, nyomorutak, kisimult ifju divatmajmok, doh√°nyos cig√°nyok, munk√°s lepukkantak, j√≥lmen√Ķ bank√°rok, alkalmazott ilyen-olyan m√©g egziszt√°l√≥k..., de olyan szint√Ľ a t√°vols√°g a f√©ny √©s k√∂z√∂tt√ľk, mint a s√∂t√©t √©s a vil√°gos k√∂zt. Be lehetne seg√≠teni a mutatv√°nynak! Egy atomvillan√°s sokaknak megmutatn√° az ir√°nyt a f√©nybe!
#7 | Kameleon - 2013. december 01. 16:28:02
Kínának elege van a dollárvásárlásból
A k√≠nai jegybank bejelentette, hogy nem n√∂veli tov√°bb a jelenleg 3660 milli√°rd doll√°ros devizatartal√©k√°t, mert meg akarja g√°tolni a j√ľan tov√°bbi le√©rt√©kel√Ķd√©s√©t.
http://hvg.hu/gaz...asarlasbol

√Ārver√©sre ker√ľl a c√°ri csal√°d levelez√©se
I. Mikl√≥s √©s II. S√°ndor orosz c√°r valamint csal√°dtagjaik mintegy 235 kiadatlan levele ker√ľl kalap√°cs al√° december 9-√©n a genfi Hotel des Ventes √°rver√©si h√°zn√°l, a t√©telek √∂ssz√©rt√©k√©t 60 ezer √©s 80 ezer sv√°jci frank (14,6 milli√≥-19,5 milli√≥ forint) k√∂z√∂tti √∂sszegre becs√ľlik.
http://hvg.hu/ele...levelezese
#8 | Kore - 2013. december 01. 16:55:00
Kínának elege van...
Na ehhez vegy√ľk hozz√° azt a curvanagy emberbar√°ti j√≥t√©konys√°gb√≥l r√°nkz√ļd√≠tand√≥ 700 trilli√°rd doll√°rnak aposztrof√°lt j√°t√©kzsetont - kiz√°r√≥lag √°rucikkben+szolg√°ltat√°sban... - amit√Ķl majd a nyakukon maradt semmivel mank√≥t rakn√°nak b√©na-p√©nzmagjuk al√°! Ehh!
Rohadt szemf√©nyveszt√Ķk!
#9 | postaimre - 2013. december 01. 20:00:55
2007. március 2., péntek
A katolikus egyh√°z √©s a szabadk√Ķm√Ľvess√©g - konferencia
A katolikus egyh√°z √©s a szabadk√Ķm√Ľvess√©g

Ezzel a c√≠mmel tartottak tudom√°nyos konferenci√°t cs√ľt√∂rt√∂k√∂n d√©lut√°n a Szent Bonaventura P√°pai Egyetemen az olasz T√°rsadalmi-Vall√°si Inform√°ci√≥s √©s Kutat√≥csoport (GRIS) szervez√©s√©ben.

Az √ľl√©sen, amelyen Gianfranco Girotti p√ľsp√∂k, az Apostoli Penitenci√°ria r√©gense eln√∂k√∂lt, a k√∂vetkez√Ķ t√©m√°kban hangzottak el el√Ķad√°sok: „Egyh√°z √©s szabadk√Ķm√Ľvess√©g az egyh√°zi t√∂rv√©nyk√∂nyv rendelkez√©seiben 1917-t√Ķl 1983-ig" (Zbigniew Suchecki, Szent Bonaventura Egyetem); „A szabadk√Ķm√Ľvess√©g filoz√≥fi√°ja" (Luigi Iammarone, Szent Bonaventura Egyetem); „Milyen p√°rbesz√©d lehets√©ges a katolikusok √©s a szabadk√Ķm√Ľvesek k√∂z√∂tt?" (Giuseppe Ferrari, a GRIS orsz√°gos titk√°ra).

Az el√Ķad√°sokat kerekasztal-besz√©lget√©s k√∂vette, amelyen r√©szt vett Gianfranco Girotti p√ľsp√∂k, Carlo Giovanardi olasz parlamenti k√©pvisel√Ķ, P. Domingo Andr√©s, a P√°pai Later√°ni Egyetem k√°nonjogi tan√°ra √©s Pietro Amenta prel√°tus, az Istentiszteleti √©s Szents√©gi Kongreg√°ci√≥ munkat√°rsa.

Vatikáni Rádió/Magyar Kurír

Forr√°s: http://kurir.kato...Y1MDk1ODQy
#10 | postaimre - 2013. december 01. 20:07:06
A p√°pa mint szabadk√Ķm√Ľves
SZENTES october 25. 1874. 43-ik szám. Negyedik évfolyam
SZENTESI LAP
VEGYESTARTALMU HETILAP.


— (A p√°pa mint szabadk√Ķm√Ľves.) A rDaily Newsu
f. h√≥ 14-ki sz√°ma ezeket irja: nA sk√≥t szertart√°s√ļ nNagy
Oriens" nev√Ľ szabadk√Ķm√Ľves p√°holynak mart. 27-√©n
Palermoban tartott negyed√©ves gy√Ľl√©s√©n √ľnnep√©lyesen
kijelentetett, hogy Mastai-Feretti „testv√©r" (IX. Pius
p√°pa) a rendb√Ķl kit√∂r√∂ltetett √©s pedig esk√ľ √©s h√Ľs√©g
szegés miatt. A palermói páholy decretuma közöltetett
a k√∂lni szabadk√Ķmivesek hivatalos lapj√°ban. E decretnmnak
bevezet√©s√©t k√©pezi a jegyz√Ķk√∂nyv, melyet azon
p√°holy √°llitott ki, melybe a mostani p√°pa 1826-ban
f√∂lv√©tette mag√°t, s H/ut√°n igv folytatja: „Egy Mastai-
Feretti nev√Ľ ember, ki megkapta a szahndk√Ķmives kereszts√©g√©t
s √ľnnep√©lyesen letette az esk√ľt, k√©s√Ķbb IX.
Pius n√©v alatt p√°p√°nak √©s kir√°lynak v√°lasztatott. —
Ugyan √Ķ ellens√©gesnek mutatta mag√°t testv√©rei ir√°ny√°ban
és általában minden szabadkó'mivest excornmunikált.
Ennek k√∂vetkezt√©ben a palerm√≥i „nagy Oriens"
decretuma alapján eskliszegés miatt Mastai-Ferretti a
rendb√Ķl kiz√°ratik. A v√°dlottal ez k√∂z√∂ltetett R√≥m√°ban
√©s felhivatott, hogy a p√°holy el√Ķtt jelenj√©k meg √©s igfzolja
mag√°t. De √Ķ erre mit sem v√°laszolt s ugy e ponton
maradt azon pillanatig, melyben meghagyta a brasiliai
clerusnak, hogy az ottani szabadk√Ķmivesek ellen
szigor√ļ rendszab√°lyokhoz fogjanak. Erre egy m√°sodik
√©s harmadik id√©z√©s k√ľldetett hozz√°, de ezek i* v√°l√°sa
n√©lk√ľl maradtak, minek k√∂vetkezt√©ben ezen hat√°rozat
√©s kicsap√°si √ćt√©let meghozatott. A hat√°rozat alatt ezen
alair√°s √°ll: Victor Em√°nuel, Olaszorsz√°g kir√°lya, az
olaszorsz√°gi „Oriens" nagy mestere."

http://szkp3.blog...muves.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.