Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

'Minden furcsa kinevezéskor azonnal a szabadkőművesekre gyanakszanak'


Nagyon "jó" kis összeszedett összeesküvődés-lelepleződés! Olvasni ajánlott, érteni kötelező!
Egyre nagyobb médiaérdeklődés övezi Franciaországban a szabadkőművesek tevékenységét. A témával a héten egy jobb és egy baloldali hetilap is foglalkozik, ez utóbbi egyenesen a címoldalon hozza a nyolcoldalas sztorit.
A baloldali Nouvel Observateur a páholyokat megrázó botrányokról cikkezik "A nagy kipakolás" címmel, és egyebek mellett a Francia Nagy Nemzeti Páholynál zajló "testvérlázadással" foglalkozik. A 44 ezer tagot számláló szervezetnél ugyanis tavaly óta dúl a belháború, és a lázadók a páholy nagymesterét próbálják lemondásra szólítani, mivel szerintük amellett, hogy csak a hatalom és az üzlet érdekli, egyfajta spirituális gurunak is kikiáltotta magát.

A riportot készítő újságíró egyebek mellett ironikusan megjegyzi, hogy bár a legkülönbözőbb pártszínekben mintegy 140 szabadkőműves ül a francia parlamentben, gyakorlatilag lehetetlen megtudni, hogy ki tagja valamelyik páholynak, a témáról ugyanis mindenki mélyen hallgat, vagy azonnal cáfol. És a kormány tagjaival vagy neves üzletemberekkel kapcsolatosan is hasonló tapasztalatokat szerzett.

A médiának egyre kevésbé tetszik ez a titkolózás, talán ezzel magyarázható, hogy a Nouvel Observateurrel gyakorlatilag egy időben a jobboldali Le Point című hetilap is a jelenségről cikkezik. A "befolyásos hálózathoz" való tartozást és a titoktartást egy a lapnak nyilatkozó magas beosztású politikus "mágikus kombinációnak" és "tökéletes koktélnak" nevezi.

Ami persze nem minden esetben működik, "a szabadkőművesek mintájára" szándékosan névtelenségbe burkolózó nyilatkozó szerint François Fillon miniszterelnök újrajelölése például kudarcot jelentett számukra, ők ugyanis a szintén szabadkőműves Jean-Louis Borloo korábbi környezetvédelmi minisztert látták volna szívesen a kormányfői bársonyszékben.

A politikus úgy véli, a titkolózás néha komikumba hajlik, és "egész Párizs nevet" például azon, ahogyan a francia Elektromos Művek vezérigazgatója tagadja, hogy beavatott lenne. Szerinte a szabadkőművesek nemcsak a kormányban és a parlamentben vannak jelen, hanem a rendőrségben, a bírói testületekben, az oktatásban, bankokban, vagy biztosítótársaságokban is, amivel nem lenne semmi baj, teszi hozzá, ha kilétüket ismerni lehetne. Így azonban a laikusok minden "furcsa kinevezéskor" automatikusan a szabadkőműves befolyásra gyanakszanak.

Ami a befolyást illeti, egy a Nouvel Observateur által megszólaltatott Afrika szakértő úgy véli, hogy páholytagság nélkül gyakorlatilag lehetetlen a fekete kontinensen hatalomra kerülni, és az ottani politikai folyamatokat sem lehet megérteni a szabadkőművesség ismerete nélkül.

Franciaországban egyébként öt országos szabadkőműves csoportosulás működik, a már említett Francia Nagy Nemzeti Páholy mellett az ötvenezer taglétszámú, Magyarországon is jelen lévő Nagy Oriens a legrégebbi és a közéletben a legaktívabb, a Nagy Francia Páholy 27 ezer, az Emberi jogok francia szövetsége 15 ezer, a Nagy francia női páholy pedig 12 ezer "testvért" számlál.
S. Ráduly János, Franciaország


Megjegyzés: A cikkben szereplő szabadkőműves szervezetek nevei helyesen:

Francia Nagy Nemzeti Páholy helyesen Francia Nemzeti Nagypáholy (GLNF : Grande Loge Nationale Française)

Nagy Oriens helyesen Francia Nagyoriens (GOdF : Grand Orient de France)

Nagy Francia Páholy helyesen Francia Nagypáholy (GLdF : Grande Loge de France)

Emberi jogok helyesen Az Emberi Jogok Francia Föderációja (DH : Fédération française du "Droit Humain")

Nagy francia női páholy helyesen Francia Női Nagypáholy (GLFdF : Grande Loge Féminine de France)


Forrás: http://inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-409481

Kapcsolódó linkek:

http://lesdessousdelapolicenationale.blogs.nouvelobs.com/archive/2010/03/17/franc-maconnerie-du-caca-qui-pue-a-la-grande-loge-nationale.html

http://www.lepoint.fr/politique/francs-macons-la-main-invisible-27-01-2011-130544_20.php

http://fr.wikipedia.org/wiki/Grand_Orient_de_France

http://fr.wikipedia.org/wiki/Le_Droit_Humain_(France)

http://fr.wikipedia.org/wiki/Grande_Loge_f%C3%A9minine_de_France

http://www.gldf.org/

http://www.glnf.asso.fr/
2011. január 28., péntek 19:00 InfoRádió
Link

Hozzászólások


#1 | kontroll88 - 2013. december 02. 18:17:17
Itt Magyarba' elég csak ránézni, tudod, hogy a Választott Fajhoz tartozik. Különben ott sem lehetne....
#2 | Kameleon - 2013. december 02. 19:30:13
"AMIT A KÜLÜGY ELISMER
A Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma hivatalosan csak a Szuverén Máltai Lovagrendet (a pápai ágat) ismeri el önálló államként, vele diplomáciai kapcsolatot is fenntart. Rajta kívül három másik renddel, a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrenddel, a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrenddel, illetve a Jeruzsálemi Ispotályos Renddel (Johannita Rend) van megállapodása, amely szerint ezen szervezetek képviselői vám és adómentességet, illetve ingyenes vízumot kapnak."

"Ma Magyarországon ilyen húzós pszichikai próbatételt kell kiállnia sok száz lovagnak, többek között Kövér Lászlónak, Fónagy János egykori miniszternek, polgármestereknek, rendőri vezetőknek, sőt az első lovaggá ütött romavezetőnek is."

"Ekkor lett lovag például Fónagy János volt közlekedési és vízügyi miniszter, Bartha László szegedi polgármester, Lukács János dandártábornok, Csongrád megye rendőrfőkapitánya, Balogh Zoltán alezredes, szegedi és Bende István alezredes, hódmezővásárhelyi rendőrkapitány. Korábban ez a szervezet ütötte lovaggá a Fidesz-elnök Kövér Lászlót, illetve Simicskó Istvánt, aki akkor nemzetbiztonsági politikai államtitkár volt."


Állovagok és álszentek: beindult a lovagbiznisz
http://magyarnemz...dmore=2498
http://magyarnemz...498#c29262
http://magyarnemz...498#c29266

2010. évi CXL. törvény a Magyar Köztársaság Kormánya és a Szuverén Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szent János Katonai és Ispotályos Rend közötti Együttműködési Megállapodás kihirdetéséről
http://magyarnemz...;c_start=0
#3 | talpi - 2013. december 02. 20:04:33
Jaj mááár, nem kell mindenütt "patást" látni, ott va az annélkül is, még akkor sem bújik el mostanság, ha villanyt kapcsolsz, pedig az efféle, igen nem kedvelte a "fényt".
#4 | postaimre - 2013. december 02. 20:49:59
s_*_olle

Egy páholyban sem tűrik meg jelenlétét

http://nol.hu/bel...i_munkajat
#5 | GERRY - 2013. december 02. 21:45:17
Nagy az Isten állatkertje!

:o
#6 | Anonim felhasználó - 2013. december 03. 06:26:56
A sok buta mezei vakoló aki semmiről sem tud semmit, csak a zsebét akarta megtömni. Remélem tisztába van vele hogy a náci bűnösnek tartják azt is aki "csak" jelen volt akkoriban...s_*_bye
#7 | Balu - 2013. december 03. 09:44:33
"Minden furcsa kinevezéskor azonnal a szabadkőművesekre gyanakszanak"

Pedig dehogyis, milyen csacska gondolat!

És lám milyen butuskák az emberek... Miért csak a "furcsa kinevezések" a furcsák? Vagy csak eltolódott a határ és így egy csomó kinevezés már nem is furcsa? Alkoholista hadügyér, top-maffiózó belügyér, multimiliárdos szocialista miniszterelnök... ez a dolgok rendje, mi ezen a furcsa?
#8 | postaimre - 2013. december 03. 10:12:06
Balu, mára az a furcsa, ami nem furcsa. Az a gyanús, ami nem gyanús, vagyis minden gyanús. Szerintem a "cikk" mindent elmond, amit eddig összebarkóbáztunk.
#9 | szarmata - 2013. december 03. 18:13:47
Aki közszereplő, tehetős vállalkozó,felelős beosztásban dolgozik a vakolók azonnal megpróbálják beszervezni,az esetek többségében sikerrel!Nem gyanakszunk,hanem tudjuk,hogy a politikusok,ill. közszférában tevékenykedők mind benne vannak!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.