Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Minden furcsa kinevez√©skor azonnal a szabadk√Ķm√Ľvesekre gyanakszanak'


Nagyon "j√≥" kis √∂sszeszedett √∂sszeesk√ľv√Ķd√©s-leleplez√Ķd√©s! Olvasni aj√°nlott, √©rteni k√∂telez√Ķ!
Egyre nagyobb m√©dia√©rdekl√Ķd√©s √∂vezi Franciaorsz√°gban a szabadk√Ķm√Ľvesek tev√©kenys√©g√©t. A t√©m√°val a h√©ten egy jobb √©s egy baloldali hetilap is foglalkozik, ez ut√≥bbi egyenesen a c√≠moldalon hozza a nyolcoldalas sztorit.
A baloldali Nouvel Observateur a p√°holyokat megr√°z√≥ botr√°nyokr√≥l cikkezik "A nagy kipakol√°s" c√≠mmel, √©s egyebek mellett a Francia Nagy Nemzeti P√°holyn√°l zajl√≥ "testv√©rl√°zad√°ssal" foglalkozik. A 44 ezer tagot sz√°ml√°l√≥ szervezetn√©l ugyanis tavaly √≥ta d√ļl a belh√°bor√ļ, √©s a l√°zad√≥k a p√°holy nagymester√©t pr√≥b√°lj√°k lemond√°sra sz√≥l√≠tani, mivel szerint√ľk amellett, hogy csak a hatalom √©s az √ľzlet √©rdekli, egyfajta spiritu√°lis gurunak is kiki√°ltotta mag√°t.

A riportot k√©sz√≠t√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥ egyebek mellett ironikusan megjegyzi, hogy b√°r a legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb p√°rtsz√≠nekben mintegy 140 szabadk√Ķm√Ľves √ľl a francia parlamentben, gyakorlatilag lehetetlen megtudni, hogy ki tagja valamelyik p√°holynak, a t√©m√°r√≥l ugyanis mindenki m√©lyen hallgat, vagy azonnal c√°fol. √Čs a korm√°ny tagjaival vagy neves √ľzletemberekkel kapcsolatosan is hasonl√≥ tapasztalatokat szerzett.

A m√©di√°nak egyre kev√©sb√© tetszik ez a titkol√≥z√°s, tal√°n ezzel magyar√°zhat√≥, hogy a Nouvel Observateurrel gyakorlatilag egy id√Ķben a jobboldali Le Point c√≠m√Ľ hetilap is a jelens√©gr√Ķl cikkezik. A "befoly√°sos h√°l√≥zathoz" val√≥ tartoz√°st √©s a titoktart√°st egy a lapnak nyilatkoz√≥ magas beoszt√°s√ļ politikus "m√°gikus kombin√°ci√≥nak" √©s "t√∂k√©letes kokt√©lnak" nevezi.

Ami persze nem minden esetben m√Ľk√∂dik, "a szabadk√Ķm√Ľvesek mint√°j√°ra" sz√°nd√©kosan n√©vtelens√©gbe burkol√≥z√≥ nyilatkoz√≥ szerint Fran√ßois Fillon minisztereln√∂k √ļjrajel√∂l√©se p√©ld√°ul kudarcot jelentett sz√°mukra, √Ķk ugyanis a szint√©n szabadk√Ķm√Ľves Jean-Louis Borloo kor√°bbi k√∂rnyezetv√©delmi minisztert l√°tt√°k volna sz√≠vesen a korm√°nyf√Ķi b√°rsonysz√©kben.

A politikus √ļgy v√©li, a titkol√≥z√°s n√©ha komikumba hajlik, √©s "eg√©sz P√°rizs nevet" p√©ld√°ul azon, ahogyan a francia Elektromos M√Ľvek vez√©rigazgat√≥ja tagadja, hogy beavatott lenne. Szerinte a szabadk√Ķm√Ľvesek nemcsak a korm√°nyban √©s a parlamentben vannak jelen, hanem a rend√Ķrs√©gben, a b√≠r√≥i test√ľletekben, az oktat√°sban, bankokban, vagy biztos√≠t√≥t√°rsas√°gokban is, amivel nem lenne semmi baj, teszi hozz√°, ha kil√©t√ľket ismerni lehetne. √ćgy azonban a laikusok minden "furcsa kinevez√©skor" automatikusan a szabadk√Ķm√Ľves befoly√°sra gyanakszanak.

Ami a befoly√°st illeti, egy a Nouvel Observateur √°ltal megsz√≥laltatott Afrika szak√©rt√Ķ √ļgy v√©li, hogy p√°holytags√°g n√©lk√ľl gyakorlatilag lehetetlen a fekete kontinensen hatalomra ker√ľlni, √©s az ottani politikai folyamatokat sem lehet meg√©rteni a szabadk√Ķm√Ľvess√©g ismerete n√©lk√ľl.

Franciaorsz√°gban egy√©bk√©nt √∂t orsz√°gos szabadk√Ķm√Ľves csoportosul√°s m√Ľk√∂dik, a m√°r eml√≠tett Francia Nagy Nemzeti P√°holy mellett az √∂tvenezer tagl√©tsz√°m√ļ, Magyarorsz√°gon is jelen l√©v√Ķ Nagy Oriens a legr√©gebbi √©s a k√∂z√©letben a legakt√≠vabb, a Nagy Francia P√°holy 27 ezer, az Emberi jogok francia sz√∂vets√©ge 15 ezer, a Nagy francia n√Ķi p√°holy pedig 12 ezer "testv√©rt" sz√°ml√°l.
S. R√°duly J√°nos, Franciaorsz√°g


Megjegyz√©s: A cikkben szerepl√Ķ szabadk√Ķm√Ľves szervezetek nevei helyesen:

Francia Nagy Nemzeti Páholy helyesen Francia Nemzeti Nagypáholy (GLNF : Grande Loge Nationale Française)

Nagy Oriens helyesen Francia Nagyoriens (GOdF : Grand Orient de France)

Nagy Francia P√°holy helyesen Francia Nagyp√°holy (GLdF : Grande Loge de France)

Emberi jogok helyesen Az Emberi Jogok Francia Föderációja (DH : Fédération française du "Droit Humain")

Nagy francia n√Ķi p√°holy helyesen Francia N√Ķi Nagyp√°holy (GLFdF : Grande Loge F√©minine de France)


Forr√°s: http://inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-409481

Kapcsolódó linkek:

http://lesdessousdelapolicenationale.blogs.nouvelobs.com/archive/2010/03/17/franc-maconnerie-du-caca-qui-pue-a-la-grande-loge-nationale.html

http://www.lepoint.fr/politique/francs-macons-la-main-invisible-27-01-2011-130544_20.php

http://fr.wikipedia.org/wiki/Grand_Orient_de_France

http://fr.wikipedia.org/wiki/Le_Droit_Humain_(France)

http://fr.wikipedia.org/wiki/Grande_Loge_f%C3%A9minine_de_France

http://www.gldf.org/

http://www.glnf.asso.fr/
2011. január 28., péntek 19:00 InfoRádió
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2013. december 02. 18:17:17
Itt Magyarba' el√©g csak r√°n√©zni, tudod, hogy a V√°lasztott Fajhoz tartozik. K√ľl√∂nben ott sem lehetne....
#2 | Kameleon - 2013. december 02. 19:30:13
"AMIT A K√úL√úGY ELISMER
A Magyar K√∂zt√°rsas√°g K√ľl√ľgyminiszt√©riuma hivatalosan csak a Szuver√©n M√°ltai Lovagrendet (a p√°pai √°gat) ismeri el √∂n√°ll√≥ √°llamk√©nt, vele diplom√°ciai kapcsolatot is fenntart. Rajta k√≠v√ľl h√°rom m√°sik renddel, a Jeruzs√°lemi Szent S√≠r Lovagrenddel, a Jeruzs√°lemi Szent L√°z√°r Katonai √©s K√≥rh√°zi Lovagrenddel, illetve a Jeruzs√°lemi Ispot√°lyos Renddel (Johannita Rend) van meg√°llapod√°sa, amely szerint ezen szervezetek k√©pvisel√Ķi v√°m √©s ad√≥mentess√©get, illetve ingyenes v√≠zumot kapnak."

"Ma Magyarorsz√°gon ilyen h√ļz√≥s pszichikai pr√≥bat√©telt kell ki√°llnia sok sz√°z lovagnak, t√∂bbek k√∂z√∂tt K√∂v√©r L√°szl√≥nak, F√≥nagy J√°nos egykori miniszternek, polg√°rmestereknek, rend√Ķri vezet√Ķknek, s√Ķt az els√Ķ lovagg√° √ľt√∂tt romavezet√Ķnek is."

"Ekkor lett lovag p√©ld√°ul F√≥nagy J√°nos volt k√∂zleked√©si √©s v√≠z√ľgyi miniszter, Bartha L√°szl√≥ szegedi polg√°rmester, Luk√°cs J√°nos dand√°rt√°bornok, Csongr√°d megye rend√Ķrf√Ķkapit√°nya, Balogh Zolt√°n alezredes, szegedi √©s Bende Istv√°n alezredes, h√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyi rend√Ķrkapit√°ny. Kor√°bban ez a szervezet √ľt√∂tte lovagg√° a Fidesz-eln√∂k K√∂v√©r L√°szl√≥t, illetve Simicsk√≥ Istv√°nt, aki akkor nemzetbiztons√°gi politikai √°llamtitk√°r volt."


√Āllovagok √©s √°lszentek: beindult a lovagbiznisz
http://magyarnemz...dmore=2498
http://magyarnemz...498#c29262
http://magyarnemz...498#c29266

2010. √©vi CXL. t√∂rv√©ny a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Korm√°nya √©s a Szuver√©n Jeruzs√°lemi, Rodoszi √©s M√°ltai Szent J√°nos Katonai √©s Ispot√°lyos Rend k√∂z√∂tti Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si Meg√°llapod√°s kihirdet√©s√©r√Ķl
http://magyarnemz...;c_start=0
#3 | talpi - 2013. december 02. 20:04:33
Jaj m√°√°√°r, nem kell minden√ľtt "pat√°st" l√°tni, ott va az ann√©lk√ľl is, m√©g akkor sem b√ļjik el mostans√°g, ha villanyt kapcsolsz, pedig az eff√©le, igen nem kedvelte a "f√©nyt".
#4 | postaimre - 2013. december 02. 20:49:59
s_*_olle

Egy p√°holyban sem t√Ľrik meg jelenl√©t√©t

http://nol.hu/bel...i_munkajat
#5 | GERRY - 2013. december 02. 21:45:17
Nagy az Isten √°llatkertje!

:o
#6 | Maguskacska - 2013. december 03. 06:26:56
A sok buta mezei vakol√≥ aki semmir√Ķl sem tud semmit, csak a zseb√©t akarta megt√∂mni. Rem√©lem tiszt√°ba van vele hogy a n√°ci b√Ľn√∂snek tartj√°k azt is aki "csak" jelen volt akkoriban...s_*_bye
#7 | Balu - 2013. december 03. 09:44:33
"Minden furcsa kinevez√©skor azonnal a szabadk√Ķm√Ľvesekre gyanakszanak"

Pedig dehogyis, milyen csacska gondolat!

√Čs l√°m milyen butusk√°k az emberek... Mi√©rt csak a "furcsa kinevez√©sek" a furcs√°k? Vagy csak eltol√≥dott a hat√°r √©s √≠gy egy csom√≥ kinevez√©s m√°r nem is furcsa? Alkoholista had√ľgy√©r, top-maffi√≥z√≥ bel√ľgy√©r, multimili√°rdos szocialista minisztereln√∂k... ez a dolgok rendje, mi ezen a furcsa?
#8 | postaimre - 2013. december 03. 10:12:06
Balu, m√°ra az a furcsa, ami nem furcsa. Az a gyan√ļs, ami nem gyan√ļs, vagyis minden gyan√ļs. Szerintem a "cikk" mindent elmond, amit eddig √∂sszebark√≥b√°ztunk.
#9 | szarmata - 2013. december 03. 18:13:47
Aki k√∂zszerepl√Ķ, tehet√Ķs v√°llalkoz√≥,felel√Ķs beoszt√°sban dolgozik a vakol√≥k azonnal megpr√≥b√°lj√°k beszervezni,az esetek t√∂bbs√©g√©ben sikerrel!Nem gyanakszunk,hanem tudjuk,hogy a politikusok,ill. k√∂zszf√©r√°ban tev√©kenyked√Ķk mind benne vannak!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.