Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kitoloncolták a Jobbik alapítóját Kanadából


A kanadai bevándorlási hivatal munkatársai átnézték Szegedi Csanád papírjait, majd az elsõ géppel visszaküldték a Jobbik egykori képviselõjét Budapestre.

Nem tarthatta meg elõadását Szegedi Csanád, a Jobbik egykori EP-kĂ©pviselõje Kanadában – Ă­rja a Montreal Gazette. Szegedi a Westmounti Chábád meghĂ­vására adott volna elõ a montreali zsidĂł közössĂ©g elõtt december 9-Ă©n, de a bevándorlási hivatal munkatársai papĂ­rjainak átnĂ©zĂ©se után az elsõ gĂ©ppel visszakĂĽldtĂ©k õt Budapestre. Szegedi Csanádot Devorah Shanowitz hĂ­vta elõadást tartani, ám utĂłbbi szerint elĂ©ggĂ© tisztázatlan, miĂ©rt nem nem maradhatott Szegedi az országban. Shanowitz elismerte: a közössĂ©g több tagja nem akarta, hogy Szegedi elõadja megtĂ©rĂ©srõl, bĂ»nbánatrĂłl Ă©s jĂłvátĂ©telrõl szĂłlĂł törtĂ©netĂ©t, ezĂ©rt Szegedi mĂşltbeli tevĂ©kenysĂ©gĂ©rõl kĂĽldözgettek olyan informáciĂłkat a bevándorlási hivatal munkatársainak, melyek valĂłszĂ­nĂ»leg nem tettek emlĂ­tĂ©st arrĂłl, hogy a Jobbik egykori kĂ©pviselõ szakĂ­tott mĂşltjával.

Shanowitz elmondta: Szegedi csalódott volt a kiutasítás miatt, mivel elmondása szerint már más úton jár. Ez lett volna Szegedi elsõ találkozása egy külföldi zsidó közösséggel, de a volt képviselõ látogatásának lehetõsége felháborította a montreali zsidó közösség több tagját.
Link

Hozzászólások


#21 | postaimre - 2013. december 10. 20:02:45
Tiszazudi, a dianás cukorka ma már Avatara néven hittérít.

YouTube Videó


Abi vagy két éve itt is próbálta osztani az észtet, illetve engem kiosztani. Háááát, nagy zakó volt.
#22 | mezesmozes - 2013. december 10. 20:54:11
Ăśgyes a frusnya, mi?
#23 | postaimre - 2013. december 11. 08:02:13
Mózi ugye emlékszel a borderlány esetére? Na, afforogfenn!
#24 | mezesmozes - 2013. december 11. 09:04:50
Van e még egyáltalán valaki ebben az országban, aki ne lenne (minimum) határeset? bezárták az Opnit, de ma már az egész ország Opni.. mindemellett ügyesen hipnotizálja -maratoni tempóban!- a kis boszi a fejõsmamikat.. Zorbi félisten helyében felvenném qrmány-nagykommunikátornak hehe..
#25 | Maguskacska - 2013. december 11. 09:08:47
Didusnak még mindíg ugyanaz a kenyéradója....
nemtetszett a fasiszta horogra ráakadni-akkor itt van a gnosztikus vonal.....s_*_ezt
módszer ugyan az, sok igazság,felhigítva egy kis csusztatással és egy-egy oltári nagy hazugsággal, az egész leöntve egy kis nemzeti sziruppal, had ragadjon a nemzet ökreires_*_ezt
-bezony ahogy Imi mondja sok "megmondó" osztotta már itt az észt....(jé én iss_*_kukk)
#26 | postaimre - 2013. december 11. 09:25:23
Mágus, a megmondókból így lesznek megmondottak!

Mózi a határ nem eset, bár át lehet esni rajta, mi a lóvé túlódalára, de ez olyan, mint a nyalóka.

Elutasították Vona fellebbezését

ElutasĂ­totta a strasbourgi Emberi Jogok EurĂłpai BĂ­rĂłsága Vona Gábor fellebbezĂ©sĂ©t, Ă­gy jogerõssĂ© vált a törvĂ©nyszĂ©k nyáron hozott Ă­tĂ©lete, miszerint Magyarország nem sĂ©rtette meg a gyĂĽlekezĂ©s Ă©s egyesĂĽlĂ©s szabadságát a Magyar Gárda EgyesĂĽlet feloszlatásával – közölte kedden az EurĂłpa Tanács intĂ©zmĂ©nyi családjához tartozĂł törvĂ©nyszĂ©k.
http://mno.hu/kul...et-1199955
#27 | postaimre - 2013. december 11. 21:40:05
Deutsch: 3 napjuk van, hogy felszámolják a "gennyláda náci hírportált"!

Belföld
|
2013.12.11. 17:19
|
FrissĂĽlt: 2013.12.11. 17:34

4 komment

A Fidesz EP-képviselõje ultimátumot adott az ügyészségnek. Mint mondja, mostantól számítva 72 órájuk van, hogy örökre lehúzzák a rolót a kuruc.info-nál. Közben a Hungaroplakát nem adja ki az ügynökség nevét, aki megrendelte a hirdetést a portálnak.

Deutsch Tamás éles kritikával illette ma az ügyészséget, amiért egyáltalán nem halad jól annak kiderítésében, hogy kik szerkesztik a szélsõséges hírportált, és 72 órás ultimátumot adott a szervezetnek, hogy felszámolja azt.

[img]http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/12/11/kuruc.info[/img]
http://www.hir24....talt/~~wtb

Vona Gábor a legsármosabb magyar politikus

Ki a legsármosabb magyar politikus? Egy bulvárlap szavazásra bocsátotta a kérdést, és húsz jelöltbõl a jobbikos Vona Gábor nyert. A divatvilág gurui szerint honatyáinknak van hová fejlõdniük megjelenés terén.

Százával érkeztek a szavazatok, s végül a Jobbik elnöke, Vona Gábor vitte el a pálmát. Bajnai Gordon ezüstérmét sem fenyegette veszély, míg Orbán Viktor a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Vajon mi lehet a sikerük titka?
Bár Ă­zlĂ©sek Ă©s pofonok kĂĽlönbözõek, a pszicholĂłgia szerint lĂ©teznek olyan kĂĽlsõ je­gyek, amelyek láttán kialakul a szimpátia. – A politikusoktĂłl a szavazĂłk magabiztosságot, jĂłindulatot, vezetni tudást várnak el, s ezeknek a tulajdonságoknak meg kell jelenniĂĽk a kĂĽlsejĂĽkben is – magyarázta Csehák Hajnalka pszicholĂłgus.
– Az biztos, hogy nyerõ a szabályos arc Ă©s a nagy szem. A csecsemõk is több bizalommal fordulnak a nagy szemĂ» emberek felĂ©. A vĂ©kony száj ellenben ridegsĂ©get, kegyetlensĂ©get sugározhat. A politikusok esetĂ©ben általában a konzervatĂ­v hajviseletet dĂ­jazzák a hölgyek. Az öltözĂ©k is fontos, a sötĂ©tkĂ©k, a világoskĂ©k Ă©s a szĂĽrke szĂ­n megbĂ­zhatĂłságot szimbolizál. Ugyanakkor egy Ă©lĂ©nk szĂ­nĂ» nyakkendõ, zsebkendõ vagy egy kitĂ»zõ fokozhatja az összhatást – tette hozzá a szakember.
Felesleges kilĂłk
Rozgonyi Lilla stylist szerint bár a politikusok sokat fejlõdtek az elmúlt tíz évben az öltözködés terén, mégis nagy a lemaradásuk nyugat-európai kollégáikkal szemben.
– A magyar politikusok esetĂ©ben általános problĂ©ma, hogy nem vigyáznak az alakjukra. Éppen ezĂ©rt mĂ©g egy jĂł fazonĂş öltöny sem áll jĂłl rajtuk. Másfelõl Ăşgy látom, gyakran pocsĂ©kul válogatják össze a szĂ­neket. Többen elõnytelen szakállt Ă©s bajuszt viselnek, s a fodrászuk sem találja el a hozzájuk illõ hajviseletet. Szerintem a politikusoknak Ă©rdemes szakember segĂ­tsĂ©gĂ©t igĂ©nybe venniĂĽk, hiszen a megjelenĂ©s akár szavazatok sokaságát is hozhatja. AmĂ­g pĂ©ldául Nicolas Sarkozy mindig kifogástalanul fest, addig ilyen magyar politikust nemigen tudnĂ©k emlĂ­teni. Talán Mesterházy Attila Ă©s Lázár János megjelenĂ©se áll a legközelebb a nyugati honatyákĂ©hoz – összegzett Rozgonyi.

További részletek: http://kuruc.info...z2nCWFtD6Z
#28 | lucuska - 2013. december 15. 21:35:00
Mivé lett a szerénynek látszó vona gabi...az áll radikális áruló?
Egy libedrális európéééjer képében tetszeleg.Vona az lett aki volt, vagyis ahogy annó Imre itt kitette a bármicóját. Egyszerûen egy kis zsidó ügynököcske.Mellesleg nem semmi ez a karrier.
Két szélhámos, szegedi zsanáddal,a nemzetünk testén.Két vérszívója a tudatlan magyarnak.
Vona bugyikék és bugyi rózsaszin ingecskéjében úgy néz ki mint egy beszari óvodás a parlamenti sorok között. Vagy ha durvább akarok lenni mint egy selyem fiú, ha még durvább akkor meg egy homokos.
Újabban a stylelistje kinõtt ujjú zakócskákat ad rá, mintha õ lenne a Nemecsek Ernõ néha meg úgy néz ki mint egy õszi rózsás forradalmista .... hagyjuk már
"Ibolykát"..... üdv.lucus

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.