Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kitoloncolták a Jobbik alapítóját Kanadából


A kanadai bevándorlási hivatal munkatársai átnézték Szegedi Csanád papírjait, majd az elsõ géppel visszaküldték a Jobbik egykori képviselõjét Budapestre.

Nem tarthatta meg elõadását Szegedi Csanád, a Jobbik egykori EP-kĂ©pviselõje Kanadában – Ă­rja a Montreal Gazette. Szegedi a Westmounti Chábád meghĂ­vására adott volna elõ a montreali zsidĂł közössĂ©g elõtt december 9-Ă©n, de a bevándorlási hivatal munkatársai papĂ­rjainak átnĂ©zĂ©se után az elsõ gĂ©ppel visszakĂĽldtĂ©k õt Budapestre. Szegedi Csanádot Devorah Shanowitz hĂ­vta elõadást tartani, ám utĂłbbi szerint elĂ©ggĂ© tisztázatlan, miĂ©rt nem nem maradhatott Szegedi az országban. Shanowitz elismerte: a közössĂ©g több tagja nem akarta, hogy Szegedi elõadja megtĂ©rĂ©srõl, bĂ»nbánatrĂłl Ă©s jĂłvátĂ©telrõl szĂłlĂł törtĂ©netĂ©t, ezĂ©rt Szegedi mĂşltbeli tevĂ©kenysĂ©gĂ©rõl kĂĽldözgettek olyan informáciĂłkat a bevándorlási hivatal munkatársainak, melyek valĂłszĂ­nĂ»leg nem tettek emlĂ­tĂ©st arrĂłl, hogy a Jobbik egykori kĂ©pviselõ szakĂ­tott mĂşltjával.

Shanowitz elmondta: Szegedi csalódott volt a kiutasítás miatt, mivel elmondása szerint már más úton jár. Ez lett volna Szegedi elsõ találkozása egy külföldi zsidó közösséggel, de a volt képviselõ látogatásának lehetõsége felháborította a montreali zsidó közösség több tagját.
Link

Hozzászólások


#11 | mezesmozes - 2013. december 10. 13:32:39
Nem kell mindent túlbonyolítani, Imre. Szegedi új családjában a megbocsájtás ismeretlen fogalom oszt ennyi.. ugyanis a kanadai "szentemberek" nem biztos hogy tudják, a Jobbik valóban egy maszatos tákolmány.. szerencsétlen Csanádnak meg kell tanulni, hogy a koser mézeskalács nem is olyan édes mint gondolta hehe..
#12 | postaimre - 2013. december 10. 13:53:54
Mózes a szart akárhogy is pofozzák, szar marad.

Gyõzelemre készül a Jobbik
YouTube Videó
#13 | mezesmozes - 2013. december 10. 14:20:26
Nem aszongya Szilágyi, hogy gyõzni fognak, mert ilyesmihez nem kapott engedélyt a Jobbik (soha nem is fog kapni, de egyébként nem is akarnak gyõzni), hanem hogy "tarolni" fognak.. igazán már most is tarolnak, hiszen remekül megélnek a profipolitikából amióta ott vannak a blablamentben és valszeg ott lesznek ezután is, így legalább lesz a királyi trónus két oldalán díszgárda, nem csak a kdnp oldalán.. ez a Szilágyi, csak úgy sugárzik belõle a mindenhájjal megkent leendõ államtitkár aurája (véletlenül nem használtautó kereskedõ?).. Szilágyi egyébként gyakran zsidónév..
#14 | postaimre - 2013. december 10. 15:26:52
Szegedi Csanád: „Nem utasĂ­tottak ki KanadábĂłl”

Az európai parlamenti képviselõ állítja, csak egy tévedésen alapuló feljelentés keltett bonyodalmat, õ megtartotta elõadását.

Ahogyan arról már írtunk, a Jobbik korábbi parlamenti képviselõjének gondjai akadtak az országba való belépéssel, a bevándorlási hivatal emberei azt mondták neki, gondok vannak a papírjaival. Az európai parlamenti képviselõt meghívó Devorah Shanowitz az eset után úgy fogalmazott a Montreal Gazette-nek, hogy véleménye szerint a helyi zsidó közösség közbenjárása után nem engedték be Szegedit az országba, mert az elõadást ellenzõk levelet írtak, amiben beszámoltak a korábbi szélsõjobbos képviselõ politikai tevékenységérõl.
Félreértés történt

Az Origo az eset után megkereste Szegedi Csanádot, Münchenben érték el. A lapnak a képviselõ elárulta, az egész ügy egy tévedésen alapuló feljelentés miatt történt, ezért nem maradhatott Kanadában. Vasárnap érkezett, akkor közölte vele az emigrációs iroda, hogy az ominózus feljelentés miatt nem léphet be az országba. A feljelentésben az áll, hogy Szegedi a Jobbik és a jogerõsen betiltott Magyar Gárda tagja, ezért tiltják meg neki a belépést.

Szegedi tisztázta magát, elmondta, hogy a JobbikbĂłl már tavaly kilĂ©pett, a Gárdának meg nem volt tagja, csak a Magyar Gárda egyesĂĽletben volt tag. Ezután a hatĂłságok kĂ©t lehetõsĂ©get kĂ­náltak a kĂ©pviselõnek, vagy helyben megfellebbezi a döntĂ©st, de akkor három hĂ©tig várnia kell az eredmĂ©nyre, vagy 24 Ăłrán belĂĽl elhagyja az országot. Szegedi ez utĂłbbit választotta, Ă­gy az elõadását is meg tudta tartani. „MegnĂ©ztem Montrealban a zsinagĂłgát, találkoztam a helyi zsidĂł vezetõkkel, sikerĂĽlt megtartanom a tervezett elõadást” – mesĂ©lte a lapnak Szegedi.

VĂ©gĂĽl hĂ©tfõn távozott az országbĂłl, elmondása szerint olyannyira nem volt kiutasĂ­tás a távozása, hogy a helyi hatĂłságok segĂ­tettek neki a hazautazáshoz repĂĽlõjegyet szerezni. Ha hazaĂ©rkezik, a budapesti kanadai nagykövetsĂ©gen tesz majd bejelentĂ©st Szegedi, kĂ©ri, hogy „Kanada frissĂ­tse az adatbázisát, hogy többet ne forduljon elõ, hogy a Jobbik vagy a Magyar Gárda miatt nem utazhat az országba.”
http://www.hir24....abol/~~wtb
#15 | mezesmozes - 2013. december 10. 17:18:20
Ha arra gondolunk, hogy ez a fickó(ser) a Jobbik egyik alapítója és hogy egy bizonyos Bencsik narancsbáró a párt egy másik alapítója, Morvai kiválasztott pedig a mai napig a Jobbik bazijólfizetett zunnyós képviselõje... és még mennyi mindent nem tudunk..
#16 | postaimre - 2013. december 10. 17:50:37
Mózi és Bencsikné tervezte a "fingó oroszlános" félelemkeltõ egyenruhákat és persze azok árusításában szegedi kanna men volt..., de kezdeti dolgokról a Gárdakönyv is elbeszél. Jól össze lettek NBH-mossad ügyileg pakolva, ahogy annak idején a többi. Lehet, hogy benne volt a KGB is, bár ez szinte biztos.
#17 | GERRY - 2013. december 10. 18:12:48
"Megnéztem Montrealban a zsinagógát, találkoztam a helyi zsidó vezetõkkel,..." - fogadok, hogy élete fénypontja volt, az önéletrajzába is bele fogja írn...
Francba Csotrogány Csalamádéval, hogy szívja be egy szippantós autó - voltam Montrealban és nekem ez tetszett! ;) (Belülröl is megnéztük!)

www.reiseland-globetrotter.de/fileadmin/user_upload/Bilder/A380-Ziele/Montreal/Montreal_018.jpg

Ez meg nyalja a zsidóseggeket... de tudod ki élne ott?!?! El van árasztva fekete, félelemkeltö emberutánzatokkal...
https://maps.goog...=0CL4BELYD
(Zsinagógák Montrealban....)
#18 | Perje - 2013. december 10. 18:58:08
Elõvehette volna a másik útlevelét is, mert akkor talán nem ide vettek volna neki repjegyet!
Ezek a szigorú kanadaiak! Még a romákok is tovább maradhattak náluk. Az igaz, hogy õk nem elõadtak, hanem elvettek .
#19 | Kameleon - 2013. december 10. 19:56:06
YouTube Videó
#20 | tiszazugi - 2013. december 10. 20:00:16
Régebben is voltak beépített díszpinty zsidók:
bácsfi dájána
szabĂł albert

albi zsidráelben taxista fillérbaszó lett.
dájána meg lapul valahol.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.