Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az Omega Titok - Jezsuita játék


Cristoforo Barbato független olasz UFO kutató nem mindennapi körülmények között került kapcsolatba egy olyan bennfentes személlyel, aki első kézből fedett fel számára olyan titkos információkat, melyek az egész emberiséget és a földönkívüliekkel való kapcsolatot érintették. Ez a személy a Vatikán legtitkosabb szervezetének dolgozott, mely közvetlen kapcsolatban állt több földönkívüli fajjal is az elmúlt évtizedekben.

Az Omega Titok

2006 április 30-án rendezte meg az "UFO? Az igazság szigorúan titkos: az 51-es körzettől az X-Bolygóig konferenciát" az "UFO Megfigyelő Kulturális Egyesület", melyre a Palazzo della Provincia di Pescara-ban, Olaszországban került sor.

A konferencián beszéltem az USA-ban található földalatti bázisokról, és az utolsó tizenöt percet munkám elmúlt öt éve rövid összefoglalójának szenteltem, mely új irányt vett, és ami jövőbeli előadásaim vezető témája.

A 2000-es évben Rómában dolgoztam mint a "Stargate" magazin egyik szerkesztője, és számos cikket írtam a fatimai jelenésekről, melyekre Portugáliában került sor 1917-ben, és a híres Harmadik titokról, valamint egyéb Vatikánnal kapcsolatos rejtélyről.

Ezen cikkek első publikációja után elkezdtem e-maileket kapni egy olyan személytől, aki mint vatikáni bennfentes azonosította magát.

A rejtélyes férfi névtelenül és bizonyos időközönként megpróbálta felvenni velem a kapcsolatot, mivel én és a fatimai kutatásaim érdekelték őt.

Ezekből az e-mailekből egy történet kezdett kirajzolódni egy titokzatos Vatikáni Hírszerző Ügynökségről, másnéven "S.I.V." (Servizio Informazioni del Vaticano).

Ezekben a levelekben érdekes információk voltak, és az egyikben azt ajánlotta nekem, hogy kaphatok egy videokazettát a feltételezett "10. bolygóról" szóló megfigyelésekről, mely közeledik a Naprendszerünkhöz.

A videót egy szonda készítette, egy mélyűri program részeként, mely az 1990-es években indult, az úgynevezett "Siloe".

Ezen információkon keresztül megértettem, hogy a levélíró sokkal több információval rendelkezik, mint amennyit közölt velem.

Körülbelül egy évig voltunk informális kapcsolatban e-mailen és postai leveleken keresztül, mely idő alatt kiderült számomra, hogy ő az "S.I.V." jezsuita tagja volt, és a Szentszék egy bizonyos osztályán dolgozott Rómában, amit ellenőriztem az ő tudta nélkül.

Ezt követően sikerült (nagy nehezen) összehozni az első személyes találkozót egy nyilvános helyen a fővárosban (Róma), melynek során folytatta a további információk felfedését.

Nagyon vártam már az első személyes találkozót, ami 2001-ben történt meg, mintegy "elengedhetetlen" feltételként, mivel addig nyilvánvalóan szkeptikus és bizalmatlan voltam vele annak ellenére, hogy az információ és a videokazetta érdekes volt.

Az volt az a pillanat, amikor minden kétségem teljesen eltűnt ezen a találkozón, amikor megmutatta az igazoló iratokat, melyek közül néhány megfelelt azoknak, melyeket korábban magam ellenőriztem.

Ezen túlmenően kiderült számomra, hogy ő volt felhatalmazva, hogy felügyelje az úgynevezett "Secretum Omega"-t (Az Omega Titok), a legmagasabb titoktartási kategóriát a Római Katolikus Egyházban, ami megfelel a (hadsereg) "Kozmikus Szigorúan Titkos"-nak a NATO-ban.

Ahogy előre megbeszéltük, a köztünk lévő párbeszéd kérdés-felelet formában zajlott, egy meghatározott megállapodás szerint pontos kérdéseket tettem fel.

Bár a találkozó formáját tiszteletben tartottuk (annak ellenére, hogy szerettem volna különböző kérdéseket feltenni) a rendelkezésre álló rövid időben, válaszai közül néhány ellentétben állt azzal, amit bizonyos témákban eredetileg állított.

Ugyanakkor az alábbi beszélgetés a párbeszéd fő részét jelenti, nem az egészet, mert úgy döntöttem, hogy jelen pillanatban még nem hozok nyilvánosságra egyes részleteket.

A "Jezsuitával" készült interjú

Barbato [B]:Hogyan lett az S.I.V. (Servizio Informazioni del Vaticano) tagja?

Jezsuita [J]: Az S.I.V. különböző elemekből áll, amelyek mind az Egyházhoz kapcsolódnak, és elsősorban egy Igazgatóságból áll, papokból, akiknek többsége a jezsuita rendből kerül ki, bencés szerzetesekből és apácákból, összesen 100-nál egy párral több tagja van.

Lehetne kevesebb tagja, de ha figyelembe vesszük a világ minden részét, ahol van egy pap vagy egy apáca, mindegyikük egy potenciális forrása a pontos információknak.

Az S.I.V. egyes elemei a világi területekről és intézményekből kerültek és kerülnek ki, belsőleg csatlakoznak az Egyházhoz, mint például a humanitárius szervezetek, a Szentszékhez közel álló politikai csoportok, "fiatal Katolikus" mozgalmak és mások. Az én hátterem ehhez hasonló volt.

Röviden, a tagokat titokban felügyelték, irányították és formálták a bizonyos területek meghatározott kritériumai szerint. Mostanság utólag mindannyian rájövünk, hogy személyes "őrangyalunk", vagy mentorunk volt.

[B]: Mondana további részleteket az S.I.V.-ről? Miért hozták létre, és milyen hosszú ideig volt aktív...?

[J]: A felépítése "Szigorúan Titkos", de ebben a pillanatban azt el lehet mondani, hogy más hírszerző szervezetekhez hasonló módon szerveződött, mint a CIA, az MI6, a KGB stb.

Hivatalos ülése nem volt, de a találkozóra időről időre új helyet választottak, mindig a Vatikánváros felügyelete alatt.

Kronológiai szempontból a szikra, amely az említett szervezet létrehozását okozta, egy esemény volt az 1950-es évek első felében az Egyesült Államokban, pontosan 1954 februárjában.

Ez az esemény az a találkozó volt, amely Kaliforniában, a Muroc repülőtéren (később Edwards Légierő Bázis) történt egy idegen küldöttség és Dwight D. Eisenhower elnök között, amelyen részt vett Los Angeles püspöke, James Francis McIntyre.

A találkozót 3 darab 16 mm-es kamerával filmre vette a hadsereg, melyek különböző helyeken voltak elhelyezve, tele színes filmmel és spring meghajtó motorokkal azért, mert minden kamera operatőrnek 3 percenként flmet kellett cserélni, és mivel az elektromos motorok az idegenek jelenlétében nem működtek.

Összességében 20 percnyi filmet készítettek 7 filmtekercsre, mindegyik 30 méter hosszúságú.

A találkozó végén a földi delegáció minden tagja megesküdött, hogy soha nem fedik fel senkinek, hogy mit láttak és hallottak az idegenekkel kapcsolatban.

Ne kérdezze, hogy hol a film, mert úgy gondolom, hogy tudnia kell a választ.

Mindenestre néhány nappal később McIntyre, akinek valószínűleg csalódást okoztak, hogy titoktartásra eskesse magát, sietve távozott azzal a céllal, hogy találkozzon XII. Piusz pápával, hogy tájékoztassa őt a hihetetlen eseményről.

Ám annak érdekében, hogy elérje Olaszországot, McIntyre püspöknek először New Yorkba kellett repülnie, majd tovább Rómába, mindig magán repülőgépen. Körülbelül a Los Angelesből történt felszállás után félidőben a repülőgépen hirtelen technikai problémákat tapasztaltak, és így kénytelenek voltak kényszerleszállást végrehajtani a Skyhaven Repülőtéren, Las Vegasban, Nevada államban az éjszaka folyamán.

Az idő alatt, míg a repülőgépet javították, egy bizonyos személy felszállt a gépre, hogy tárgyaljon a püspökkel.

A férfi bemutatta az Amerikai Fegyveres Erők megbízólevelét, egy ezredes volt, akit fogadott McIntyre.

A beszélgetés 20 percig tartott, mely idő alatt ez az ember lebeszélte a püspököt arról, hogy felfedje a találkozó részleteit, ahol ő is segített, mivel az összes idegenekkel kapcsolatos ügyben évek óta kizárólag a fegyveres erők vizsgálódtak.

A hadsereg hangsúlyozta, hogy az elnök éppen egy spirituális véleményt kért, és mindenekelőtt megértést várt egy rendhagyó helyzetben, és a titoktartási esküjébe a Szentatya is beletartozik.

Nem utolsó sorban azon aggályok miatt is, hogy a Vatikánba szovjet kémek is beszivárogtak. A püspök azt válaszolta, hogy pontosan az volt a szándéka, hogy a pápát tájékoztassa a hihetetlen eseményről.

Most már úgy hisszük, hogy a hajtómű problémát korábban szándékosan idézték elő annak érdekében, hogy létrehozzák ezt a találkozót, amit valószínűleg bizonyos katonatisztek szerveztek Eisenhower tudomása nélkül.

Indulás előtt a hadsereg azt mondta a püspöknek, értesítse Rómát, hogy nagy problémát okozna neki és a biztonságát illetően, ami sokba kerülne neki. Továbbá nem tudhatták, még akkor sem, ha egy isteni üzenet jósolta volna meg az idegenekkel történt találkozót.

Két nappal később XII. Piusz pápához megérkezett McIntyre püspök.

Miután mélyen elmélkedtek az idegenekkel való kizárólagos katonai kapcsolat következményeiről, a pápa úgy döntött, hogy létrehoz egy titkos információs részleget, hasonlóan a fasiszta katonai hírszerzési egységekhez, az úgynevezett S.I.V.-t, hogy összegyűjtsenek minden lehetséges információt az idegen lények tevékenységével kapcsolatosan, és azokat az információkat, melyeket az amerikaiak szereztek.

Nagyon fontos volt, hogy nyílt kommunikációs csatornákat tartsanak fenn Eisenhower elnökkel.

Az S.I.V.-t alapvetően azért hozták létre, hogy megszerezzék és kezeljék az összes titkos információt, mindenekelőtt az idegenek tevékenységéről és a velük kapcsolatos ügyekről, összehangoltan más országok hírszerző szervezeteivel.

Az újonnan alakult részleg fő célja az volt, hogy minden erkölcsi, filozófiai és vallási szempontot kezeljen.

[B]: Mi késztette arra a pápát, hogy azt higgye, hogy az amerikai hadsereg megosztott volna ilyen érzékeny információkat a Vatikánnal?

Mi a helyzet azzal a katonával, aki megjelent a repülőtéren Las Vegasban?

[J]: Értse meg, az Egyesült Államok elnöke által az éjszaka közepén összehívott találkozó segítséget és lelki támogatást keresett egy olyan helyzetben, mely egyedülálló az emberiség egész történetében. Én azt hiszem, hogy a tisztelet és a bizalom jele volt.

Ennek megerősítésére elmondom, hogy amikor visszatértek az Egyesült Államokba, McIntyre és Edward Mooney Detroit érseke lettek később az információ átadási művelet fő koordinátorai a Vatikán felé.

De az események váratlan fordulatot vettek, mivel McIntyre és más S.I.V. tagok direkt kapcsolatba kezdtek, lényegében a hadsereg tudomása nélkül egy látszólag jó szándékú északi típusú idegen fajjal, akik a Plejádokról érkeztek.

Ezek a lények azt tanácsolták, hogy legyenek óvatosak más lényekkel, akikkel az amerikaiak találkoztak a kaliforniai sivatagban.

Ezek a találkozók az S.I.V. tagokkal sokszor megtörténtek az Egyesült Államokban, és kétszer a Vatikáni kertben, közel a Pápai Tudományos Akadémiához, XII. Piusz pápa jelenlétében.

[B]: A Pietrelcina-i Pio Atya arról beszélt, hogy léteznek más élőlények más világokban, melyek elértek egy magasabb evolúciós állapotot, mert ők bűn nélküliek voltak... Igaz ez?

[J]: Kétségtelen, de ezek a lények, akikre utal, egy másik dimenziós síkban élnek, ebben különbözőek, de nem valódi értelemben vett angyalok, másrészt az északi idegenek, akikről korábban beszéltem hús-vér lények annak ellenére, hogy nagyon fejlettek technológiai és spirituális szempontból, de még mindig van testük.

Ezek a lények kijelentették, hogy felfedezték a Katolikus Egyházban, pontosabban Krisztus üzenetében Isten tiszta jelenlétét, és felajánlották együttműködésüket, önmagukat az emberiség javára.

A szilárd megerősítés ezen lények részéről meggyőzte XII. Piusz pápát, hogy együttműködjön velük, és úgy vélekedett róluk, mint akik hitelesen megtértek a Keresztény hitre.

A pápa valószínűleg rájött, hogy az Egyetemes Egyháznak kellene közvetítenie ezt az üzenetet azoknak a lényeknek, akik más világokból érkeznek.

Emellett ezek az idegenek az évek során elhatározták, hogy segítik a római egyházat minden küldetésében, különösen a nemzetközi társadalmi és politikai szinten meghatározó jellegűekben.

Ezt követően még XXIII. János pápa húzott hasznot ezen lények támogatásából, akik felkarolták a Keresztény indokot, de ő mindig előnyben részesítette a titoktartást, és kizárólag "angyali beavatkozásról" beszélt.

XXIII. János pápa örökölte ezt a fajta beszédet, a Szentszék és az északi idegen faj közötti együttműködési megállapodásként, amit az elődje határozott meg.

Ez a helyzet (a titkos szerződés) Angelo Giussepe Roncalli egész pápasága alatt fennmaradt, aki többször kifejezte az S.I.V. vezetőinek félelmeit, hogy túl sok bizalmat fektetnek ezekbe a lényekbe.

Ezért ma úgy gondoljuk, hogy az egyik fő oka a Második Vatikáni Zsinat összehívásának annak szükségessége volt, hogy megtegyék az egyház megújításának első konkrét lépéseit, tekintettel a közelgő kapcsolat lehetőségére.

[B]: Akkor beleszámíthatjuk ebbe a beavatkozásba, vagy "égi közvetítésbe" azt a feltételezett kapcsolatot, ami 1963-ban történt az amerikai kontakta George Adamski és a pápa között?

[J]: Éppen csak odaértem. Adamski tényleg találkozott a pápával.

A Szent Péterbe csak egyszer ment el, hogy találkozzon a pápával, aki abban az időben úgy döntött, hogy az Egyháznak nem kellene vendégül látnia bármiféle további direkt kapcsolatát ezeknek a lényeknek, még akkor sem, ha pozitívak.

Továbbá XXIII. János elfogadhatatlannak tartotta ezt a kapcsolatot feltárni a Keresztény népesség számára.

A feladat, amit az idegenek Adamskira bíztak az volt, hogy megpróbáljon egy végleges megállapodást elérni a pápával, aki haldoklott.

Adamski volt az idegenek hírnöke, akik rajta keresztül találkoztak a pápával. Ezek a lények utasították Adamskit, hogy adjon át egy ajándékot a pápának.

Az ajándék egy folyékony anyagot tartalmazott, ami megmenthette volna a pápát a gyomorráktól, ami abban az időben sújtotta őt, és ami még rosszabb, az utolsó órákban akut hashártyagyulladássá vált.

A pápa nem ivott az anyagból, és azt mondta a halála előtt, amikor meglátta a feszületet:

"Krisztus tárt karja volt pápaságom célja. Az alázatos és szerény pápaság ahogy látod, amiért vállalom az összes felelősséget. Elégedett vagyok azzal, amit tettem, és ahogyan tettem."

Sőt, ez a gesztus az idegenek részéről kevés világossággal és energiával győzte meg a haldokló pápát, hogy az "Űrtestvérek" bizonyára lehetnek pozitívak és jóindulatúak az emberiség felé, de az egyháztól önállóan és világosan kell, hogy működjenek, és általában az emberi tevékenységektől, imával, és Isten törvényei szerinti tettekkel, és különösen a Szentlélek irányítása alatt.

Adamski küldetésének kísérletével végződött ezen lények, a pápa és utódai közötti közvetlen kapcsolat, bízva XXIII. János felismerésében, aki megalapozta, hogy ne legyen megengedve a közvetlen kapcsolat.

Később XXIII. János egy titkos kéziratában (Angelo Roncalli Giussepe utódjának, amely tartalmazott egy külön dossziét a "Vatikáni Hírszerző Ügynökségről"), említett egy kitételt az evangéliumból (Márk), mely egyértelműen kifejtette az Egyház álláspontját a más világokból érkező jóindulatú lényekkel kapcsolatosan.

Márk evangéliuma 9:38

"Ekkor János szólalt meg: Mester, láttunk valakit, aki ördögöt űzött a nevedben. Megtiltottuk neki, mert nem tartozik közénk."

"Jézus így válaszolt: Ne tiltsátok meg neki! Aki a nevemben csodát tesz, nem fog egykönnyen szidalmazni. Aki nincs ellenünk, az velünk van. Ha csak egy pohár vizet ad is nektek valaki inni azért, mert Krisztuséi vagytok, bizony mondom nektek, megkapja érte a jutalmat."


A jelentése lényegében az volt, hogy ezeknek a lényeknek a feltételezett pozitív tevékenységét, akik elfogadták a Krisztusi üzenetet, meg kellene "áldani", és nem szemben állni (vagy akadályozni), de mindig elkülönítve és párhuzamosan az Egyházzal.

Ezeket a lényeket olyan idegenekként kellene figyelembe venni, akik Krisztus nevében mentenek meg, és akiket nem kellene akadályozni abban, hogy ezt tegyék.

Itt persze közbevethetjük azt a beszédet, amit az új pápa tartott, a néhai XII. Piusz pápát követően, amint azt nyilvánosan hirdette 1961 április 5-én a Szent Péter téren nagy közönség előtt, mondván:

"Egyes hangok korábban ismeretlenek voltak. De ez vonatkozik a hangokra, melyek az égből szállnak alá a Földre, hangok, melyek rendelkeznek a Mennyei Atya mindenhatóságával és tükrözik azt."

Az Omega Titok 2. rész - folytatás

[B]: Beszéjen az S.I.V.-nél végzett feladatairól!

[J]: Feladataim tisztán technikaiak voltak, a legfontosabb az volt például, hogy azokat a rendkívül titkos információkat, melyek a Vatikán alaszkai rádióteleszkópjától érkeztek, továbbítsam a megfelelő helyekre.

[B]: Egy pillanat, de melyik rádióteleszkópra utal? Én nem tudtam, hogy a Vatikán tulajdonában van egy ilyen szerkezet ezen a területen.

[J]: A Vatikán tulajdonában van és használ egy rendkívül fejlett rádióteleszkópot, mely élen jár az ilyen rendszerek és technológiák között, és csak a jezsuiták használják.

Egy ipari parkban található, melyet kőolaj tárolására használtak, látszólag elhagyatott, Alaszka államban.

A komplexum álcázva van, mert hivatalosan a tevékenységek, melyek benne folynak, azok nem a VATT-hoz (Vatican Advanced Technology Telescope - Vatikáni Fejlett Technológiájú Teleszkóp) tartoznak Arizonában, és azt "Szigorúan titokban" tartják.

[B]: Mikor építették a készüléket, és mindenekelőtt, milyen célból van a Vatikán tulajdonában olyan sok csillagászati hely szerte a világon?

[J]: Azt elmondhatom, hogy az 1990-es években épült azzal a céllal, hogy tanulmányozzanak minden rendellenes égitestet, amely a Föld felé közeledik, hasonlóan ahhoz, amit a CIA tett az egyik "titkos szemével", a Hubble párjával, az úgynevezett "SkyHole12"-vel.

(másnéven Keyhole-12... részeletek: http://en.wikiped...iki/KH-12)

Továbbá az S.I.V.-t tájékoztatták a találkozókon (az idegenek) XII. Piusz pápával együtt egy közeledő égitestről a Naprendszerben, melyen egy fejlett, nagyon harcias idegen faj él.

Nagyon röviden, tudtam, hogy az anyag, amit Rómában meg kellett volna kapnom, majd egy számítógépen elemeznem, nagyon érdekes, és különösen titkos.

Ez volt az alaszkai rádióteleszkóptól érkezett azon bizonyos adatok elemzése, melyek az egyik távoli mélyűri szonda információiból derültek ki, mely része egy mélyűr kutatási programnak, aminek neve "Siloe", és ami 1990-ben kezdődött, és egy hatalmas bolygóról készített fényképet, mely egyre közeledik a Naprendszerhez.

Az információ 1995 októberében érkezett, amikor az én problémáim elkezdődtek.

Rájöttem, hogy nem engem választottak, hogy dekódoljam az adott továbbítást, és egy veszélyes helyzet alakult ki.

Akkor a kapcsolatom felfedte számomra, hogy a Vatikánon belül volt két frakció, mely harcolt ezen információk birtoklása és ellenőrzése felett, amit messze "Szigorúan titkosnak" minősítettek.

[B]: Tudna mondani egyéb részletet a "Siloe" nevű űrprogramról? Ki javasolta és indította el azt?

[J]: Az úgynevezett "Siloe" szonda az azonos nevű űrkutatási programról kapta a nevét, ami az 1990-es évek elején kezdődött. Továbbá azt is elmondhatom, hogy ez a program része volt egy másik, sokkal szélesebb körű, úgynevezett "Kerigma" programnak.

Most csak azt tudom mondani, hogy ezt a szondát az 51-es körzetben hozták létre, aminek van egy elektromágneses impulzus motorja, és amit egy "Aurora" típusú űrhajó állított pályára.

A szondának nem volt számítása vagy előrejelzése a pályájáról, vagy a "Nibiru" pontos helyéről, mivel a cél az volt, hogy megközelítse a bolygót, majd módosítani kellett az irányát, hogy elkerülje az ütközést, és visszatérjen a Naprendszer egy olyan pontjára, ami elég közeli, hogy az adatokat és képeket visszaküldje az Alaszkában található titkos rádióteleszkópnak.

A szonda elindult, amint a rádióteleszkóp elkészült, és a szonda 1995-ben képes volt a képek átvitelére.

[B]: Amit öntől hallottam, az emlékeztetett engem a Zechariah Sitchin kutató által megfogalmazott elméletekre annak tekintetében, hogy a jövőben visszatér a titokzatos 10. bolygó. Ismeri ezt a munkát?

[J]: Igen, ismerem az elvi szempontokat. Azt tudom mondani, hogy az S.I.V. együttműködve a Lockheed Martinnal elindított egy szondát, amely elkészítette a képeket, amiket később elemeztem.

Ezek a képek egy hatalmas égitestet mutatnak, aminek a jelenlétét 2001-től számított legfeljebb 3 éven belül mi is "érezhetjük" Naprendszerünkben.

[B]: Hogyan szerezte meg a hozzáférést ezekhez az információkhoz?

[J]: Igazából rendelkezem egy külön felügyeleti engedéllyel az "Omega Titokhoz".

Ez a legmagasabb titoktartási besorolás a Vatikánban, ami megfelel a "Kozmikus Szigorúan Titkos"-nak a NATO-ban.

Ez fel van osztva az információk három szintjére: a kevésbé részletes Omega Titok III-tól az Omega Titok I.-es szintig, ami a legteljesebb.

A tényleges célom az volt, hogy belesulykoljam az S.I.V. új tagjaiba, hogy megtanítsam őket a szervezet kommunikációs rendszerének használatára.

[B]: Hogyan történik az alaszkai rádióteleszkóp információinak továbbítása Olaszországba?

[J]: Van néhány rádió és antenna összekötve két geostacionárius műholddal Olaszország fölött, egy amerikai távközlési cég tulajdonában, a Sprint International, amely tulajdonosa a parabola antennáknak Olaszországban északon, és a legdélebbi területeken.

Ez a cég egy külön szerződést kötött az S.I.V.-vel és egy privát műsorszóró csatornával, és rejtjelezett formában fogadja az adatokat bizonyos algoritmusok és kriptográfia segítségével, melyet 1994 óta használnak.

Ezt megelőzően az S.I.V. egy svájci társaság által feltalált kriptográfiai rendszert használt, amelyet később elhagyott, mert az egyik tagja ennek a társaságnak titkokat adott el néhány izraelinek. Egyéb műszaki információt ebben a pillanatban nem tudok adni.

[B]: Az Egyház egyik jól ismert vallási legátusáról szeretném kérdezni.

Monsignor Balducci-ra utalok, aki nyilvánosan beszélt a földönkívüliek témájáról.

Lehetséges, hogy Balducci összehangoltan dolgozott az S.I.V.-vel? Volt tudomása a létezéséről?

[J]: Balducci atya bizonyára teljesen autonóm módon készítette el tanulmányait és kutatásait anélkül, hogy követett volna bármilyen már létező programot.

Kutatásai során sohasem volt akadályozva. Éppen ellenkezőleg, bizonyos módon tulajdonképpen ösztönözve volt.

[B]: Egy pillanat, nekem úgy tűnik, értve az ön szavait, hogy létezik egy program a nyilvánosságra hozatalra.

Talán ezért lehet az, hogy úgy döntött, hogy találkozzunk, és felfedi nekem ezeket az információkat?

[J]: "Őrülten szétforgácsoltak" vagyunk a rendszert illetően, de tudjuk, hogy bizonyos események meg fognak történni minden élőlény számára ezen a bolygón, ebből senki sem kizárt.

Az egész emberiség ebben a konkrét történelmi időszakban rendkívüli körülmények között él, és szorosan kapcsolódik néhány kulcsfontosságú eseményhez, ami az Apokalipszis Könyvében szerepel.

Az emberiségnek teljesen át kell adnia magát az üdvözülés üzenetének és a Krisztusi megváltásnak, amit Szent Pál Kerigmaként határozott meg, egy üzenet, melyet II. János Pál próbált terjeszteni minden nemzet körében.

[B]: Nem gondolja, hogy a pápa tudja, milyen közeliek számunkra ezek az események?

A pápa mennyit tud ezen információk egészéről, szintén azon szenvedélyes kinyilatkozásra utalva, melyet idén tett?

(Szerző megjegyzése: A 2000-es évet különösen érintette a Fatimába tett hivatalos út, Francisco és Jacinta látnokok boldoggá avatásának ünnepélyére.)

[J]: A Vatikánon belül két különböző csoport küzd egymás ellen a pozíciókat illetően. Az egyik ennek az információs programnak a közzétételét hirdeti Wojtila (II. János Pál pápa) testi és lelki védelmével, a másik megpróbálja megakadályozni minden ilyen információ nyilvánosságra hozását bármilyen eszközzel, a lényeg, hogy ennek a frakciónak néhány tagja okkult hatalmi csoportoknak a része.

Például ők ellenőrzik a világ olajpiacát, és ténylegesen számos nemzetközi gazdaságban azzal a kizárólagos céllal működnek, hogy megakadályozzanak mindneféle közzétételt az alternatív ingyen energiaforrásokról.

Az olyan csoportok, mint az emögött álló híres és ellentmondásos "The Guardian UFO Case" amit ön is ismerhet, nagy mértékben hitelesítette ezt az információt, a feltételezett idegen entitások fényképeinek a kivételével.

Mindenesetre ezek a dokumentumok és információk egy valós helyzetet írnak le.

A valóság gyakran felülmúlja a legőrültebb fantáziát.

Sajnos, ez a helyzet.

És mindezen okkult szervezetek csúcsán a titkos vatikáni szolgálat áll.

Cristoforo Barbato

Hozzászólások


#11 | postaimre - 2013. december 30. 09:41:06
Több problémát is észleltem. Az egyik az, hogy nem észleltem problémát és ez a legkritikusabb az összes közül.

A történetet a Men is black sorozatban megfilmezték. A 10. bolygó a Napunk ellenpárja az "infrabolygó" lehet.

Attól "tartok", hogy a fantáziánk nem elég színes a valósághoz mérten és ott is rémeket látunk, ahol nincs, ahol meg van, ki ne vessük, pedig kikellene!
#12 | kukackac - 2013. december 30. 10:12:07
lehet


A tö köm kivan már ezzel a sok lehet, lehetne-vel!

Kérdezzük meg végre a kutatókat! s_*_kac
#13 | postaimre - 2013. december 30. 10:24:55
Kukac, szerintem ők már elmondták, amit akartak a témában.

Nem árt mindenben kételkedni, még a kételkedésben is. De önmagában ez semmire nem ad választ. Még arra sem, hogy dec. 30-án miért van kinn 8 fok. Persze mert csak.

Kukac, mindennek oka van. Néha több is és ezért magyarázata is lehet számos.
#14 | monguzking - 2013. december 30. 14:20:54
Szerintem vatikán már nagyon régota tud földönkivüli fajokrol mondhatni mindig is tudott roluk de ragaszkodtak dogmájukhoz igy titkosak voltak--bizonyos hogy léteznek földönkivüliek akárcsak az hogy ök hoztak létre bennünket hisz ösrégi irások is mint az indiai vedák,upanisadok is leirnak ürhajokat s ürcsatákat--persze kérdés az rengeteg felmerül de többségüket nem lehet bizonyosságal megválaszolni igy marad látom mig mások képesek vakon is hinni-----én maradok azzon hogy amig nem gyözödök meg hamis voltárol addig nem vetek el semmilyen még egészen vad állitásokatsem
#15 | BOTOND - 2013. december 31. 15:20:52
Csak lassan induljunk el a gondolatokkal
1
ha valaki a hitetlenek közül talalkozna egy ufoval
vagy a legenysegevel mi igen csak több fele
elö lenycsoportokbol all
http://maar.us/al...ecies.html
ennek hatasara lenne ki össze kakkantana hanyna
vizelne-es el ajulna magat,
2
a meg levö informaciok szerint mi az mi valos
es mi az mi nem
nehez eldönteni,
3
hatalmas sumakolas van a bizonyittekok es a tudott
meg levö adatok videok nyilvanossagra hozatala
ellen.
4
egyszerüen a birkaknak es a bariknak meg a makacsabb
öszvereknek vagy igy hogy irom
a hitetleneknek egyszerüen,
csak
kik tudnanak olyan piramist epitteni mi Egyiptomban van
a legnagyobbat ugy azon feltetelek alapjan hogy a követ
onnet honnet vittek onnet kellene most is odavinni,
hogy mivel az teljesen mindegy de olyant kernek,
mit ott most lehet latni,
kapjanak bele az agyba meg a szemekbe is hogy
ott mit latnak
aztan irjak meg nekem,
5
a földönkivüli civilizaciok olyan formai kik ugy neznek
ki mint en vagy mint a fenti honlapon mellekeltem
itt jarnak elnek a földi ember között,
es mindennel gazemberseggükkel mit a fergek tesznek
tisztaban vannak,
6
hogy mert nem tesznek ellenük lepnek valamit ??
csak egy ok lehet
kivancsiak hova is jut a földi parazna vilag maga utjan
7
ezt meg azoknak ajanlom kik meg nem lattak
es nem neztek vegig ezeket a videjokat es nem
gondoltak vagy emesztettek meg hogy mit is
latnak itt vagy miröl is van szo,
http://www.youtub...a&sm=1
itt felette minden videjo mindenre jo,
meg fej fajasra is,
7
ezek alapjan en kijelentem hogy a föld legköreben több millio vagy kitudja mennyi
itt alatta lathato harom vagy öt kilometeres feher ürbogar
lathato,
de tele velük a földi vizek vagy tavak folyok tengerek,
lathatok
szepen ide oda közlekednek annak erdekeben hogy
a sok birka lassa milyen laza dologtalan elet van ott
es milyen jol meg vannak vagy meg is elnek a hiddeggben
javallattomm lenne
minden mise szertartas balvanyozas vagy eppen össze jövetel elött le kellene veditteni ezt a videjjoot
elmagyarazva a sok ehes birkanak bariknak öszvernek
vagy eppen ökörnaknek vagy eppen csacsikknak szamaraknak marhaknak
hogy hogy
mit is latunk, hol is van es milyennek-nak a meretek,
a szintevesztöknek meg ki is szineztek,
http://www.youtub...2DVeil21gc
8
ha valaki fel van haborodva
akkor kerdezze a hit es hörgöö gyülit mi is ez,
es ne foglalkozon azzal ha csak harminc meteres
röppentyükel lat,
es kerdezze meg mikor jönnek a sok salakot mocskot
es ferget szennyet fel szivozni a nagyobb jarganyok
mellyekröl itt felette lehet tudomas vagy latomast
kapni,
9
ha valaki meg akar többet
akkor nyugodtan kerdezzen.
10
remelem tudjak kiket is kell atnezni
vagy eppen belezni,
http://www.think-...utilation/
kinek felni kell az feljen
nem tiszta gondolatok vagy lelki ismeret az
feljen reszkessen remegjen
az itelet megvan es teszik mit tenni kell,
s_*_csin:@s_*_ezt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.