Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Karaul táltós hangf. a Koronáról


Annyit koronáztunk már és annyiszor leírtam, hogy ez a korona KIRÁLYI koronázó alkalmatosság és nem "szent", de úgy látom más is kezdi pedzegetni az ostoba tabut. Manga küldte, bár fel is tehette volna ő is.
Kozsdi T. összefoglalta:KARAUL HANGFELVÉTEL A KORONÁRÓL, (feltehetően 2008 elején készült a felvétel)

=====================================

Egy hangfelvételt kaptam a fonyódi előadásomat követően, amin a három éve meghalt Karaul táltos beszélget több emberrel egy asztaltársaságnál. A jó minőségű 45 perces felvételen több állítás is elhangzik Karaultól a Koronára, a beavatásra, a kardra és a Turulra vonatkozóan ezeket csokorba szedtem, szíves tájékoztatásul.

Ime:

Az első szent koronát a szent kovácsok 35 ezer éve csinálták Mongoliában. Az első koronát égi csillagvasból csinálták a darhanok. Gyakran Tunguzkába esik le ilyen meteorit vas. Nem rozsdásodik.

[KARD] Japánba az égi turul hozza el az égi kardot. A császárt (Tenno) amikor választják a szent kardot előhozzák. Nekünk is az égi turul kezében ott az égi kard! NEM SZABJA, hanem az égi kard. Turul = oltalmazó, Kerecsen = hírhozó. A sólyom dec 21-én keresi meg a párját. raknak fészket. márc.-ban kikelnek. jún-ban köröznek. Nekünk valóságos élő napisten adja az erőt, nálunk nincs Jézuska nincs.

"Atilla kard" ami Bécsben van, az egy vezéri kard. Atilla kardja kékesen fénylene és nem rozsdásodna ha az lenne. Olyan lenne mint a japán császáré.

Hülye elméletek vannak a korona keresztről, hogy Szíriusz, meg föld dőlés szög. Hiányzik a tulipán, hátulról. 214-ben a nagykán avatást a császári krónikás már leírta. A Felkelő nap a korona égköveken megtörik és így a fény egy glóriát ír a választott feje köré! A felkelő napnál koronáztak, s a köveket megvilágította a nap.

Csak az ősturáni szittya fajtának van koronája. Tunghuáng városban fegyveres őrök védik a koronát. !! jade kapu, napszentély is van ott. Halomsírokat is fegyveresek őrzik. Az ősi koronát 85-ben megtalálták befalazva. Meteorvasból kovácsoltak. A szent korona mintájára készült a mostani (magyar) korona (értsd parlamenti) aranyból, gyöngyökkel. DE az eredeti kök tengri köve az angol királynő ERZSÉBET koronájára került, a tetejére! A kék gyémánt! Miért tünt el a magyar koronáról? Zálogban leszedték róla a köveket.

SEMMI KÖZE A KORONÁNAK AZOKHOZ A KÉPEKHEZ ami rajta van. A világ őrzők szimbolikus jelzői voltak a koronán!!!! lecserélték. A kövek átkerültek a német császári koronára is, helyére silány nyugati vörös tengeri gyöngyök lettek téve a magyar koronára. EZÉRT NEM TUD MŰKÖDNI A KORONA.


Kozsdi T. megjegyzések

- A nem rozsdásodó érc az Arvisurákban a "nem eszi a fene"-vel lesz azonos.

- Gönczi Tamás mellett Karault is azon tudásőrzők közé sorolhatom mostmár akik velem együtt a Parlamenti tárgyról nagyon hasonlókat mondanak. Megtisztelő ilyen panteonba kerülni.

- II. Erzsébetnél lenne a legnagyobb gyémánt? Akkor Károly herceg erdélyi útja további jogosítvány szerzésről szól(hat). Kérdés hogy a Hargitán és a környékén az ősök mit adnak meg neki, mert oda érdem [ang. merits, holl. merites] kell. ;)

- A világőrzők szimbolumai voltak a koronán - mondja Karaul. NONFIGURATIV tehát. Szellemvilágot nem ábrázolunk emberi alakkal.

- A Korona a világ urát jelenti. De a világ ura az égi háttérrel az aki idelenn, s nem magától.. Ezért van a fejére hozva az égi védelmezők és világőrzők kódja, szimbóluma, "antennája".

- Most hogy rés nyilt karácsonykor a fekete mágia burkán, ki kell szabadulni a kalodából, és vinni kell nem csak a társainkat, hanem az ÖSSZES halott ősünket, vérvonalakat is. Tovább. Ehhez kell a családkutatás.. Kész van már a családfád?

- Ha még nem tetted, olvasd el a könyvemet! Ez az első printelt alkotás Mo-n amiben az van leírva amiről Karaul is utalást tesz. Csak én tök más irányból és korabeli forrásokból probáltam levezetni. http://www.magyar..._Tamas.htm

- Már akkor érted a Nagy Károlyi koronázás hamis festményét Caulbach-tól és persze az angol tesóját, az Arthurig vissza programozott angol "királyság" "szent koronáját" Burne-Jones festményén.

- Lehet aggodni hogy a szent tárgyunk darabjai nyugaton vannak és hogy szerezzük vissza őket, de erre csak azt mondom, hogy a királyság nem a tárgyaktól működik hanem a kapcsolattól és az égi védelmezők választásától. Őrizzék a széndarabot, meg a kagylótárgyakat, aztán majd helyreáll aminek helyre kell.

- Képzeld ha ez a tudás elterjed hazánkban, a sok szentkoronalovag meg szentkoronázó ember hogy korrigál majd. Csak a kapcsolat számít, semmi más! Ha kész vagy, a tárgy is megjön. ;) Mert ami a szellemben kész az anyaggá válik. Ad hoc.

Hozzászólások


#91 | kincses - 2014. január 05. 01:24:58
SZM, sajnos nincs meg, nem olvastam, de nagyon rossz ötletnek tartom a képes bibliákat. beégnek a klisék, a félrefordítások (Mózes feje fénylett, nem szarva volt, de mindegy), és nem tud a szó a szívhez szólni. Én találtam jót is a bibliában. azt mondtam magamnak, ha 2-3 dolgot meg bírnék tartani, nagyon klassz lenne. de még az sem jön össze. igaz, a Baghavad Gítát sem tudom megtartani, a Tao Te Kingnél is kevésnek bizonyult az erőm. megállapítottam, hogy nem egyszerű ez az emberlét.s_*_huha
#92 | baktria - 2014. január 05. 04:31:07
Szia Kincses!
Nagyon értékelem kifinomult modorodat, nőies megnyilvánulásaidat hozzászólásaidban. Remélem, a Kincses Kolozsvár szülöttét nem bántottam, akaratom ellenére sem. Elnézést Tőled.
1. Nem ismerem közelről KT-t, végig hallgattam két videóját, aminek tartalma itt ott felesel a valósággal, néha ellentmondásba kerül önmagával, senkit sem zavar, hogy a sok önjelölt apostol (és itt nem csak róla és nem főleg róla van szó!) sorban gombolja le rólunk az összes királyunkat, de maradjon ez az én magánvéleményem, amiért, tetteimmel együtt mint mindig, vállalom a felelősséget. Ő is vállalja majd ilyen feltételek mellett? Ő kiállt a közvélemény elé, és terjeszti könyveit, én csak egy provokatív cikkel kapcsolatban mondok magánvéleményt. Tudom, hogy egy átlagos magyar állampolgárra abszolút jellemző, hogy már kezdő kiscsibe korban ex miniszterelnökök budai otthonát birtokolják, és nagybácsijuk csakis a "parlamenti tárgyat" (!) usa-ból haza szállító küldöttség hölgy tagjai közül választ arát, magyar igaz őstörténet témájú könyvek sorozatát rendelik meg tőle (talán közgazdász!) előre és azokat az Alexandra adja ki (amelyik egyébként nem szokta! Azt hiszem, Imrének is akadtak terjesztési gondjai). Szégyellem, de én soha nem értem el ezt a nagynemzeti átlag szintet. Na majd ha nagy leszek!
2. Én vagyok itt az utolsó, akitől neked engedélyt kéne kérned. Megértem, és ismerem ezt a nyomasztó, szomorú gondot. Csapnivaló a "felhozatal", erősen aggódunk gyerekeink (fiúk-lányok) párválasztási esélyei miatt (is). Sajnos egyre inkább nemtelenekké válnak a szó mindkét értelmében az emberek (nem csak a férfiak). Másik Felemmel mindketten újrakezdők vagyunk, és soha sem dédelgetett a sors, ezért áldást kérek elsősorban a fiatalokra, az elszánt élni akarást soha sem kell feladniuk. Bármikor jöhet egy "csodának" nevezett valami, ami többlet értelmet és boldogságot hoz az életünkbe. Részedről nagyban járulhatsz hozzá a jövőnkhöz úgy is, hogy "elmondod hát mindenkinek...", amíg nem jön egy újabb esély. Elmarasztalásom főleg azoknak szól, akik úgy gondolják, hogy szingliként kell ezt a harcot vívni. Hát nem! Nekünk kell gondoskodnunk arról most, hogy holnap és mindörökre legyen magyar bőséggel, aki igényt tart a saját életterére. Erre más és jobb megoldás nincsen. Úgy gondolom, hogy ilyen felhívások hallatán nem kéne ezen felháborodni a mai etnikai helyzet ismeretében.
3. Igen, Jézus sok választ átenged nekünk. Vita volt, van és lesz. Annak a vitának viszont nem látom értelmét, amikor a felek egyike vagy mindegyike felszámolni igyekszik a másik vagy többi gondolatrendszerét, filozófiáját, hitét, vallását, politikai meggyőződését. Torda óta tudunk mi annál töbet is! Ha nincs kölcsönös elfogadókészség, rugalmasság, tisztelet, akkor teljesen értelmetlen. Remélem, úgy látod, hogy hsz-eimben soha nem indítok türelmetlenül, tiszteletlenül, sértőn. Engedd meg nekem, hogy ha viszont az előbbit tapasztalom, arányosan megvédjem magam. Megszoktam az élet folyamán.
Hát igen, tanulni, fejlődni csak addig kell, amíg élünk. A legszörnyűbb hülyén meghalni. Tanárként, nem csoda, hogy hiszel benne. Talán egyetértünk abban, hogy ha kicsit jobban figyelünk egymásra, majd egyszer kevés szóból tökéletesebben megértjük egymást.
#93 | baktria - 2014. január 05. 05:52:13
szm
ennyire azért ne húzd fel magad, még valami baj ér. Talán kopogj be Imréhez, ő talán még tud segíteni személyiségzavarod leküzdésében.
Ettől függetlenül végtelenül mosdatlan szájú vagy, jó modorra senkinek sem sikerült nevelni téged.

Egy ekkora egónak, mint a tied, oly nagy tömege van, hogy saját magát összenyomja. Tudod, egy szárazföldi állatnak a fizika törvényei miatt nem érdemes a kék bálna méretét megcélozni (mit megcélozni, természetesen lepipálni!!!)

Nagy kár. Pedig talán megtudhattad volna, milyen jó itt lent az élet. Tudod, itt lent, az emberek között. Hidd el, gyönyörű pillanatoktól fosztod meg magadat, ellenben olyan mértékű terhet rósz a közvetlen környezetedre, ami nem oly valószínű, hogy épülésükre válik szegénykéknek. Esetleges lelki sérüléseikért te leszel a felelős, inkább vigyázz rájuk, mert őfelsége ugye neeem pedofil.
Veszettül csapkodsz, dühöngsz, ordítasz, de mi haszna? Ki a kutyát tudsz érdekelni, mondd? Főleg ha ilyen módon magadba vénülsz, ki a hóhér fogja majd rádrúgni azt a pókhálós ajtódat, te szerencsétlen? Néha azért gondolkodjál egy kicsikét... Legalább addig próbálnál elviselhető lenni.

Emberi hangon szóltam hozzád, megelőlegezett tisztelettel (utólag belátom, hiba volt!), erre az otrombaság dől belőled.
Ha azt remélted, hogy mindenki benyeli az arroganciádat, hát tévedtél. Kár volt eltanulni ezt a rohadt zsidós modort.

No, igyekszem téged megnyugtatni. Előttem végleg leírtad magad te barom, úgy hogy ne strapáld magad további féktelen kirohanásokkal, számomra az már szm-ent bla-bla. Kár minden gőzért.

A népszerűségi indexed bizonygatására hirdess meg egy két személyes vitorlás utat Sidney-be, ahova magad mellé egy utastársat keresel. De hiába próbálsz engem "szidni", ha mégsem fognak kígyózó sorokban tülekedni a hódolók.

Mielőbbi gyógyulást! Még lehetnek csodák...
#94 | postaimre - 2014. január 05. 09:09:53
Abba ne hagyjátok! Most kezd érdekes lenni! Valahonnan csak úgy lehet valahová eljutni, ha agyhelyben állunk!

Ajánlom figyelembe a TŰ-KÖR fogalom értelmezését. A TŰ fokosát és a 7 tevét már kivesepecsenyéztük, a KÖR, meg örök őrök körme, ha nem karma, kapja aki marja, ha nem marha, csak ökör, vagy tanulni vágyó tinó, kiből lészen Lantos Sebestyén, ha végig megy a mezsgyén.

Már nem is emlékezni a kezdőrúgásra, így a meccs vége is kérdéses. Ki vezet és melyik kapuba került mennyi öngól? Ki számolja ezt? Miről is szól a meccs? Mecsetekről? Nemecsekekről? Gittekről és egyletek rágásáról? Fejlődni mindenki a saját útján és maga képes, ha tud, ez a mágia.

Baktia, nincs "kollektív" megvilágosodás, csak tü-kör. A te utad a tiéd és csak a tiéd. SZM is megmártózhat ugyanabban a pocsiban-locsiban, mégis más érzéseket vált ki belőle.

SZM a szerénység félreértelmezett fogalom, ez csak most világosodott meg bennem is. Szer-éhség az, mely nem csillapítható holmi szókkal és gondolat-világokkal, de nem is biztos, hogy csillapítani kell. Az elégedettben elég a vágy az isten (kisbötűvel) merésére. A bakták és jelöltek (jelet viselők) ugyanazon úton baktatnak, ha nem is Damaszkuszba, de Bagdadba, hol a tolvajokból is lehet még hős.
#95 | postaimre - 2014. január 05. 09:11:21
Szia!

Találkoztam az interneten egy cikkel és erről a cikkről az alábbiak jutottak eszembe. Elküldöm nektek, meg még ami ezután eszembe jutott, mert talán néhány dolgot a helyére rak, ha nem tudtátok. Aki tudta, annak sem árt újra ismételni. Nem ok nélkül kell ezzel most újra foglalkozni. Talán a szétválasztás miatt.Én is sok hívőt ismerek, és nem jobbak vagy rosszabbak a hitetleneknél, ha emberek, vagy ha a lények szintjét nézzük.

A hívőknek bűntudatuk van. Míg aki tud, annál a hit fogalma átértékelődik, ha jobban tetszik, akkor nevezzed átváltozásnak.

Amelyik vallásban van bűn, vagy a vallásban ott a bűn fogalma, és elfogadja a bűn létezését, azt bűnvallásnak nevezzük.

A bűnvallás egyik értelmezése, hogy bűn, hogy ezt a vallást csinálod, és ezzel elköveted a bűnt. Ez a legegyszerűbb magyar szóértelmezés.

Amúgy nem csak a kereszténynek nevezett vallások zöme bűnvallás, hanem a zsidó vallás is. Aki ezt nem hiszi, annak legyen tudása, ha utánanéz, hogy a zsidók Jóm Kippur napján mit is csinálnak, vagy csináltak régebben.

Volt a zsidó vallás előtt is bűnvallás, hisz a zsidó vallás nem olyan régi vallás, tehát nem először találkozhatunk bűnvallással. Utána lehet ennek is nézni. A földi civilizációk történetében 2-3 ezer év, az nem nagy idő. Egy emberöltőhöz viszonyítva, már egy kicsit hosszabb idő.

A zsidó vallás, egy föld elleni támadás után jött létre, amikor a földi erők elvesztették a csatát, és így megjelentek a földön a legyőzőink. Valójában a legyőzőink hozták létre, vagy újították fel a régi bűn vallást.

Ha utána néztél, akkor rájöhetsz, hogy miért mondom azt a bűnvallásról, amit mondtam.

Ha nem tudtad, hogy a katolikus vallás is bűnvallás, és ugyan azt az istent imádja minden bűnvallás, mégpedig a bűn, a káosz istenét imádják. A bűn istenének is több neve van (Jahve vagy Jehova), attól függően, hogy torzultak el a nyelvben, vagy az adott vallásban mit emelnek ki. Ha ezt sem tudtad, ideje utána nézned, mert sok vallásban el van takarva ez is, a bűn istenének nevei is, meg még sok minden. Erre a korra jellemző, hogy alig van olyan, amit nem takartak el. Érdekességként, ha a katolikus Ószövetségben, amikor istent mondanak, akkor mindig a bűn istenére gondolnak.

Egyszer valakinek azt mondtam, hogy a tóra a régi vallásunk kivonata, csak meg kell csinálni a tórával az átváltoztatást. Menj ki a tóra. Egyszer majd erre is rájöttök. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki a tórával foglalkozzon, hisz erre közülünk meg vannak azok, akiknek ez a dolguk.


Ne keverjétek össze a bűűn vallást, amit a magyar honban csináltak. Yotengrit. huNem könnyű a vallásokat, vagy a vallás felfogásokat, egyes embereknél értelmezni, de van egy lényeges eltérés, ami biztos támpontot ad. Ahol a dualizmust, mint folyamatot nézik, és tanítják, az biztos nem bűnvallás, mert a folyamatban való látásmód kizárja, hogy bűn lehessen.

Ha a vallás nem lett dogmatikus, akkor fejlődik, és ha használja is a bűn fogalmát, azt átalakítja, vagy átváltoztatja, így a világot folyamatként fogja utána tanítani. Ha nem történik meg ez az átalakulás, vagy még nem történt meg, addig a vallást, és aki hasonló nézeteket vall a bűnről, azt bűnvallásnak, illetve bűnvallást gyakorlónak kell tekinteni. Ezek az emberek, vagy lények, istene ekkor még mindig a bűn, a káosz istene, istenei lesznek. Azt tudjátok, hogy akik nem tudnak átváltani, azok nem is emelkednek, sőt lesüllyednek, és még jó, ha nem egy alacsonyabb létsíkba. Velük sok dolgunk nem lesz, hisz eljön, eljött értük, aki elviszi őket az alacsonyabb létsíkba.

Az átváltás egy pillanat, és bármikor megcsinálhatja mindenki, aki emelkedni akar.

Aki megcsinálta az átváltást, annál megfigyelhetitek, hogy a szótárából is fokozatosan kivásik a bűn szó, a beszédjében, az imádságaiban sem fog szerepelni, bár ő elég világosan fogja tudni mit is jelent, hisz a tapasztalata megmarad.

Figyeljetek ezekre, mert fontos lesz később is, és amikor kell segíteni egy bűnös léleknek, akkor tudjátok felismerni, noha ti már nem használjátok a bűn szót. Ha használjátok a bűn szót, akkor ne csodálkozzatok, ha egy magyar nem fogja keresni a társaságotokat.

A szókincsed, és a szavak környezete is elárulja másoknak, hogy a földet megtámadók közül vagy, vagy őket szolgálod, vagy kiszolgálod őket.

Aki még nem jött rá, annak elárulom, hogy magyar nyelven nem lehet hazudni. Ezt nem részletezem miért, aki ezt tudja, és műveli, annak nem is kell.

Aki csinál szert, az mindig a belsőjében csinálja a szert. Ha csak kívül csinálod, akkor bárki bele tud piszkálni, és egészen más lesz, mint amit akartál. Még akkor is bele lehet piszkálni, ha ott a szeretet körülötted. A belsődbe senki nem juthat, akinek rossz szándéka van veled, vagy bármilyen lénnyel. Ha a belsődben akar neked, vagy bármilyen lénynek ártani, akkor egyszerre kikerül a belsődből. Az sem kizárt, hogy bemegy valaki a belsődbe, mert tiszta, és ott változik át, de nem tud ott maradni még egy pillanatig sem a belsődben. A lényeg, hogy a belsőd a legbiztonságosabb hely. Ha a belsődben megcsinálod a szert, és kívül is csinálod, hisz a belsőd kivetülését csinálod, akkor bárhogy akar valaki belepiszkálni, mégis az fog megtörténni, amit a belsődben csinálsz. Akit érdekel, annak elmondom, hogy ha a belsődben imádkozol, akkor az összes lény fog veled imádkozni, és aki tudja, hogy ez mit jelent, annak nem kell többet mondanom a belsőről, a magodról, magadról semmit.

Megint sikeres voltam a zöldség termesztésben. Ennyi zöldséget összehordani is csak egy magyar képes, és nem csak zöldséget.

Minden jót…

Csicseri Orosz Imre
.
#96 | Anonim felhasználó - 2014. január 05. 09:30:54
helló-belló meglepődtem hogy mennyi hozzászólás született a hétvégén.
Imre olvastam a Baáll-t de itt is áll a bál rendsen.
SZM ígérem hogy nem linkelek be több Born Gergelyt-bár én sem hiszek el mindent... mint Imre viszont én még mindíg kis cetlikre írom le hogy miknek ararok utána nézni.... -BG most adott munkát rendesen...
régebben én sem halgattam(arvisura elemzések).... viszont pár hete Táncházban valaki ajánlotta a néptáncal kapcsolatos előadását-amit most nem linkelek be:D-de nem is haltam bele a végíghalgatásába... Hegelt pedíg tisztelem annyira hogyha ajánl valamit azt megfontolom ez persze nem jelenti hogy nincs igazad(68.) vagy magmának a 69. (bár ezek nem a saját gondolatai) -nekem nincs TV-m kereskedelmi rádiót sem halgatok, így marad a komolyzene és a népzene, vagy az elöadások.
az hogy kész gondolatokat kapok nem zavar... -vagy átveszem(ha utána néztem) vagy elhagyom.... hál istennek inkább reál érdekódésü vagyok így abban a hitben ringatom magamat hogy még képes vagyok gondolkodni...s_*_kukk
-de hogy valami tartalma is legyen a hozzászólásomnak...
-én még az Ibuprofnent(féjdalomcsillapító)sosem szídtam a gyógyszer ipar elmaffiósodása miatt, mert tudatában vagyok hogy csak azt műveli az egészségügy, amit a piacgazdasáság és a kapitalizmus megenged neki, illetve amilyen keretek közé szorították.
Nos szerintem ugyan ez az helyzet az előadókkal és a belépőkkel....
nem sok előadó tudja megengedni az ingyenes fórumokat(azért van kivétel ugye Imre)-de nem is sok ember végez önkéntes társadalmi munkát....(pl összeszedni a szemetet az árkokból)-ur isten fosom a szót ismét...s_*_francba
üdv!
#97 | Anonim felhasználó - 2014. január 05. 11:03:42
Imre sziporkázol 95s_*_kacs_*_gt
96. ból már az elején felvillant a Yotengit....
de ez a levél olvashatóbb mint a mű....s_*_kac
ha jól emlészem már kiboncoltuk a teljes ny.-i jóslatot.... majd belinkelem....
#98 | gladiator07 - 2014. január 05. 11:33:45
A mindíg - mindíg visza térő hit - vita. Karaul aszt mondta.., - TUDJ, s ne hidj. Persze minden találós kérdés ezen az anyagba süjjedt lét -síba. Kiváltkép a 4 evangélium értelmezése. Mivel nem tudjuk MI' történt ..akkor, csak a későbbi generáció, mint médiumitás írta le a .."lehetséges" Jézusi időket, és személyiség függően, mivel más úgy 10 - 20 év elteltével rótták le köreiket. Amit leírtak "időnek" s földi eresztékkel rettenetesen nehéz.., akár még érzékeltetni is.., nem hogy el s meg értetni, ez szinte teljességgel lehetetlen, eszt Ő' is tökéleteen tudta. Tehát NE' bántsátok egymást.., mert - EZ EGYÉNI út, és nem tömeges.

"Bizony mondom néktek elsőkből.., lehetnek utolsók, és fordítva is".., az embert nem az mérgezi meg amit be vesz a szájba.., hanem ami kijön belőle".., ugye mindenkit érint, s minden érthető.., a többivel együtt.

S egyéni út, nem közös.

A Buddha mondta: " Amikor létezik Ez, akkor létezni fog Az is. Amikor megjelenik Ez, megjelenik Az is. Amikor azomban nem létetik Ez, Az sem jön Létre. Ez megszünik, Az is eltünik.

Így beszélt a Magasztos.

Be kéne fejezni, Uraim s Hölgyeim, befogunk sározódni.

Egy vidéki Pogány.
#99 | enid - 2014. január 05. 14:25:01
Ady : "Heja nasz az avaron" jut rolatok eszembe... Termeszetemnel fogva, mindig is az egyik kedvencem volt... No,de mit is er egy bologato szentszuz?! s_*_grat

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.