Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták...


www.titanicuniverse.com/wp-content/uploads/2010/01/jesuits.jpg


Figyelem! Mell√©k forr√°s linkeket is √°tn√©zni, √ļgy kerek!

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták világhatalma

Barack Obama val√≥j√°ban nem az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂ke. Egy√°ltal√°n nem egy er√Ķs ember. Sokkal ink√°bb frontembere sokkal nagyobb hatalm√ļ szervezeteknek, melyek az √°rny√©kban rejt√Ķznek. Barack Obama val√≥j√°ban nem az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂ke. Egy√°ltal√°n nem egy er√Ķs ember. Sokkal ink√°bb frontembere sokkal nagyobb hatalm√ļ szervezeteknek, melyek az √°rny√©kban rejt√Ķznek.

Nem az Egyes√ľlt √Āllamok, Oroszorsz√°g vagy K√≠na az igazi hatalom a vil√°gon. Hanem R√≥ma. A R√≥mai Katolikus Egyh√°z (Vatik√°n) az egyetlen leghatalmasabb er√Ķ a vil√°gon.

Ugyanakkor a Vatikán a férfiakból álló legnagyobb szerzetesrend, a jezsuiták http://hu.wikiped...as%C3%A1ga irányítása alatt áll. A jezsuita rendet 1534-ben hozták létre, hogy az "ellenreformációt" szolgálják - az Egyház karja, mely segít harcolni a muszlimokkal és a Protestáns Reformátorokkal.

√ēk azonban k√©mked√©ssel harcoltak. A jezsuit√°kat legal√°bb 83 orsz√°gb√≥l √©s v√°rosb√≥l √Ľzt√©k ki felforgat√°s, k√©mked√©s, √°rul√°s √©s m√°s hasonl√≥ dolgok miatt. Samuel Morse http://hu.wikiped...muel_Morse mondta, hogy a jezsuit√°k gyalogos katon√°k voltak Szent Sz√∂vets√©gben (Eur√≥pa √©s a Vatik√°n) azt tervezve, hogy elpuszt√≠tj√°k az Egyes√ľlt √Āllamokat (b√©csi kongresszus). Lafayette http://hu.wikiped...La_Fayette M√°rki kijelentette, hogy a jezsuit√°k √°lltak a legt√∂bb eur√≥pai h√°bor√ļ m√∂g√∂tt, √©s √Ķk lenn√©nek azok, akik elvenn√©k az Egyes√ľlt √Āllamok szabads√°g√°t.

A jezsuita rend feje Adolfo Nicol√°s http://en.wikiped...col%C3%A1s. Az √Ķ rangja a Jezsuit√°k Legf√Ķbb Gener√°lisa. A "gener√°lis" rang haszn√°lata az√©rt van, mert a jezsuit√°k a val√≥s√°gban egy katonai szervezet.

Nicol√°s, mint jezsuita gener√°lis a leger√Ķsebb ember a vil√°gon. √ē adja ki v√©g√ľl a parancsokat, melyek v√©grehajt√°s√°r√≥l olyan "dr√≥nok" gondoskodnak, mint Barack Obama.

A jezsuita generális becenevén a "Fekete Pápa", mert mindig fekete ruhát visel. XIV Benedek pápa tehát a "Fehér Pápa" (volt).

K√∂zvetlen√ľl a jezsuita gener√°lis alatt √°ll James E. Grummer http://www.cathol...assistant/ - egyike azon jezsuita papoknak, akik k√∂zvetlen√ľl, mint direkt "asszisztens" szolg√°lnak a jezsuita gener√°lis alatt. Grummer az √Ķ amerikai asszisztense, √©s ellen√Ķrzi az Amerikai Jezsuita Konferenci√°t. √ē az ir√°ny√≠t√≥ja valamennyi amerikai jezsuita egyetemnek, √©s amerikai jezsuita tartom√°nynak. A New York-i tartom√°nynak van a legt√∂bb kapcsolata Grummerrel (mint az els√Ķ tartom√°ny).

Grummer alatt tal√°lhat√≥ az Amerikai Jezsuita Konferencia eln√∂ke Thomas H. Smolich http://www.youtub...e=youtu.be, aki a jezsuit√°k tartom√°nyi vezet√Ķje volt Kaliforni√°ban Arnold Schwarzenegger korm√°nyz√≥ hivatali ideje alatt. Smolich volt a hatalom Arnold m√∂g√∂tt azokban az √©vekben. Smolich a kulcsfontoss√°g√ļ hajt√≥er√Ķ a tervezett k√≠nai-szovjet-muszlim inv√°zi√≥ban, amelyet a jezsuita rend arra tervezett haszn√°lni, hogy megd√∂nts√©k az Egyes√ľlt √Āllamokat. Szint√©n akt√≠van r√©szt vett a k√≠nai-mexik√≥i inv√°zi√≥ hangszerel√©s√©ben.

Smolich alatt tal√°lhat√≥ David S. Ciancimino http://nysj.org/s...rofile.pdf, New York jezsuita provinci√°lisa. √ē az els√Ķ sz√°m√ļ jezsuita provinci√°lis az Egyes√ľlt √Āllamokban, ahogy New York a f√Ķv√°rosa a jezsuita rend hatalm√°nak (ez√©rt is v√°lasztott√°k a ter√ľletet 9/11 megrendez√©s√©hez). Itt Ciancimino (√©s az alatt √°ll√≥ jezsuit√°k) ellen√Ķrzik a Wall Streetet http://hu.wikiped...all_Street, √©s a Federal Reserve Bankot http://hu.wikiped...rve_System(Sz√∂vets√©gi Tartal√©kbank). Ciancimino ir√°ny√≠tja Timothy Dolan √©rseket, a leger√Ķsebb R√≥mai Katolikus tisztvisel√Ķt az Egyes√ľlt √Āllamokban, aki nem jezsuita. Ciancimino egy okkultista csak√ļgy, mint sok m√°s vezet√Ķ jezsuita.

K√∂zvetlen√ľl Ciancimino alatt √°ll Joseph M. McShane http://en.wikiped...M._McShane, aki a Fordham Egyetem http://www.fordha...eln√∂ke - mely New York jezsuita f√Ķiskol√°ja, √©s a jezsuit√°k katonai er√Ķd√≠tm√©nye is. McShane-en kereszt√ľl ir√°ny√≠tj√°k a jezsuit√°k (a Ciancimino √°ltal vezetett New Yorkban) Timothy Dolan √©rseket. √ē lett Dolan √ļgynevezett "toll tart√≥ja". √ē egy dekorat√≠v nyakl√°ncot visel, melyen egy egyenl√Ķ oldal√ļ h√°romsz√∂g l√°that√≥, ami a felt√°madt H√≥rusz szabadk√Ķm√Ľves szimb√≥luma.

Ezen hatalmas jezsuit√°k ir√°ny√≠t√°sa alatt √°llt XVI Benedek p√°pa, Krisztus helytart√≥ja (H√≥rusz), √©s az aktu√°lis r√≥mai p√°pai c√©z√°r. √ē k√©pviseli Oziriszt a miszt√©rium iskola okkult mitol√≥gi√°j√°ban.

XVI Benedek P√°pa alatt van Timothy Dolan http://en.wikiped...y_M._Dolan, New York √©rseke. Dolan az "Amerikai P√°pa", √©s a "Vil√°g F√Ķv√°ros√°nak az √©rseke". √ē a vezet√Ķje a M√°ltai Lovagok http://hu.wikiped..._lovagrend amerikai √°g√°nak, √©s Kolumbusz Lovagjainak http://lexikon.ka...vagok.html. √ē val√≥sz√≠n√Ľleg egy okkultista, √©s az Amerikai Szabadk√Ķm√Ľvesek http://hu.wikiped...ess%C3%A9g, a K√ľlkapcsolatok Tan√°cs√°nak http://en.wikiped..._Relations, az ADL http://en.wikiped...ion_League (B'nai B'rith http://hu.wikiped...%80%99rith - http://www.bnaibr... a Pentagon http://hu.wikiped...i/Pentagon √©s a h√≠rszerz√Ķ k√∂z√∂ss√©gek ir√°ny√≠t√≥ja.

Joseph A. O'Hare http://en.wikiped...._O%27Hare, a Fordham Egyetem nyugalmazott eln√∂ke, √©s Egan √©rsek http://www.archny...inal-egan/ (New York kor√°bbi √©rseke) k√∂zvetlen embere volt. √ē egy M√°ltai Lovag, √©s Egan k√©mek√©nt eln√∂k√∂lt a CFR (K√ľlkapcsolatok Tan√°csa) √ľl√©sein. √ē David Rockefeller http://hu.wikiped...ockefeller (M√°ltai Lovag), Henry Kissinger http://hu.wikiped..._Kissinger (M√°ltai Lovag), √©s Michael Bloomberg http://hu.wikiped..._Bloomberg New Yorki-i polg√°rmester tan√°csad√≥ja. √ē az a jezsuita, aki k√∂zvetlen√ľl ir√°ny√≠tja a v√°ros polg√°rmester√©t. Szint√©n √Ķ az a jezsuita, aki ir√°ny√≠tja a Rockefeller-Kissinger appar√°tust, amely a CFR egyik legfontosabb r√©sze.

O'Hare egy elk√∂telezett cionista, aki t√°mogatja Izrael √°llamot, melyet 1948-ban az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezete (ENSZ http://hu.wikiped.../wiki/ENSZ) hozott l√©tre - a New York-i K√ľlkapcsolatok Tan√°csa √©rsek√©nek alkot√°sa. Ez volt Francis Spellman http://kerdem.blo..._moneybags New York-i √©rsek, aki szavaz√°sra h√≠vott fel az ENSZ-ben Izrael√©rt. Spellman kulcsszerepet j√°tszott Izrael megalap√≠t√°s√°ban. A cionizmus megalap√≠t√≥ja Herzl Tivadar http://hu.wikiped...odor_Herzl volt, aki gyakran tal√°lkozott a p√°p√°val, √©s egykor azt tervezte, hogy vezetni fogja a Zsid√≥ n√©pet a R√≥mai Katolikus hitre t√∂rt√©n√Ķ "t√∂meges √°tt√©r√©sben". A val√≥di tervez√Ķi, finansz√≠roz√≥i √©s t√°mogat√≥i a cionizmusnak a Rothschild-ok, akiket a Zsid√≥ Enciklop√©dia √ļgy √≠r le, mint a "p√°pai kincs √Ķreit". Ez √≠gy van - a Rothschildok a p√°pas√°g banki √ľgyn√∂kei. Izrael √°llam Jeruzs√°lem Latin Kir√°lys√°g√°nak az √ļjj√°√©led√©se, √©s mindez a Vatik√°n uralma alatt van.

Karen Hudes - A Vatik√°n a vil√°g ura
(Ismétlés hogy itt is meglegyen)

Karen Hudes, a Vil√°gbank volt vezet√Ķ jogtan√°csosa √©s emberei nyomon k√∂vetik a p√©nz √ļtj√°t. Az amerikaiak ad√≥ja az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g bankjaihoz ker√ľl, 60%-ot onnan tov√°bbk√ľldenek a Vatik√°nnak, amely a CIA-t ir√°ny√≠tja. Az amerikai korm√°ny drogkereskedelemb√Ķl tartja el mag√°t. Lincoln √©s Kennedy bankok n√©lk√ľl akartak p√©nzt kibocs√°tani. Atomrobbant√°st akad√°lyoztak meg amerikai t√°bornokok okt√≥berben, ez√©rt v√°ltott√°k le √Ķket.
http://www.youtub...5g5DK-x9bg

O'Hare alatt John J. DeGioa http://en.wikiped...J._DeGioia, a Georgetown Egyetem eln√∂ke √°ll. DeGioa szint√©n egy M√°ltai Lovag, √©s a K√ľlkapcsolatok Tan√°cs√°nak egyik tagja. √ē Izrael √°llam egyik felvigy√°z√≥ja.

DeGioa alatt tal√°ljuk Richard N. Haass-t http://en.wikiped...d_N._Haass, a CFR eln√∂k√©t. Haass v√©g√ľl is csak Egan √©rsek al√°zatos √ľgyn√∂ke. Haass egy Zsid√≥ cionista, aki az Amerikai-Izraeli K√∂z√ľgyek Bizotts√°ga (AIPAC http://en.wikiped..._Committee) fel√ľgyel√Ķje. Ezek a Zsid√≥ cionist√°k t√∂bbnyire csup√°n a P√°pai B√≠r√≥s√°g zsid√≥ emberei.

Haass alatt tal√°lhat√≥ Zbigniew Brzezinski http://hu.wikiped...Brzezinski, aki tagja volt a CFR-nek, a Bilderberg-csoportnak http://hu.wikiped...rg-csoport √©s a Trilater√°lis Bizotts√°gnak http://en.wikiped...Commission. Brzezinski volt a t√°rsalap√≠t√≥ja a Trilater√°lis Bizotts√°gnak. √ē egy M√°ltai Lovag volt, mellette David Rockefeller volt a Trilater√°lis Bizotts√°g m√°sik alap√≠t√≥ja. Brzezinski Lengyel R√≥mai Katolikus √©s a Georgetown Egyetem egyik tan√°csad√≥ja.

Brzezinski volt Soetoro (Obama) professzora a Columbia Egyetemen, √©s √Ķ toborozta √Ķt az eln√∂ki feladatra. Most m√°r kezdj√ľk l√°tni a nagyobb k√©pet?

Amint Brzezinski megalkotta az "eln√∂kjel√∂lt" Obam√°t, a kamp√°ny√°t Soros Gy√∂rgy http://hu.wikiped...y%C3%B6rgy, a "baloldal" t√∂bb sz√°z szervezete m√∂g√∂tt √°ll√≥ multimilli√°rdos finansz√≠rozta √©s t√°mogatta. Soros egy magas rang√ļ CFR tag volt, valamint a Carlyle Group egyik tagja, egy nemzetk√∂zi v√°llalalat√©, ami a Vatik√°n egyik fed√Ķszerve. Soros egy magyar Zsid√≥, er√Ķsen szocialista-kommunista volt (mint Brzezinski). Ahogy Haass, Brzezinski is egy P√°pai B√≠r√≥s√°gi zsid√≥ √©s cionista volt. √ē is egy szabadk√Ķm√Ľves. Rupert Murdoch http://hu.wikiped...rt_Murdoch egyik bar√°tja. Soros a Halliburton egyik f√Ķ r√©szv√©nyese.

Murdoch Obama v√©delmez√Ķje, ellenz√©k√©nek ir√°ny√≠t√≥ja. Murdoch-ot a p√°pa 1998-ban √ľt√∂tte lovagg√°, a R√≥mai Katolikus Egyh√°zhoz t√∂rt√©nt nagy hozz√°j√°rul√°s√°√©rt. Azt mondta, hogy a v√°llalata, a News Corp http://hu.wikiped...orporation olyan, "mint a jezsuit√°k", mik√∂zben a Georgetown Egyetemen besz√©lt. Murdoch tagja a CFR-nek.

Joseph R. Biden http://hu.wikiped...seph_Biden az aleln√∂k, aki k√∂zvetlen√ľl a Vatik√°n √ľgyn√∂kei, Soros √©s Murdoch alatt √°ll. √ē R√≥mai Katolikus, √©s k√©t jezsuita egyetem kit√ľntetettje. Fia jezsuita √∂nk√©ntes, √©s lobbist√°ja annak a jezsuita egyetemnek, melyre j√°rt.

Biden vezet√©se alatt tal√°ljuk Barack Obam√°t http://hu.wikiped...rack_Obama, a 32. Fokozat√ļ Szabadk√Ķm√Ľvest, akit a R√≥mai Katolicizmusban k√©peztek ki.

Before It's News
http://beforeitsn...61806.html

http://ujvilagtud...sr5ONLuLg4

Id√©zetek jezsuit√°kr√≥l h√≠res emberekt√Ķl
http://issuu.com/...krol#embed

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2014. januŠr 07. 10:03:09
Kuka, Kína-India nyakig benne van, ha nem még jobban.

K√≠na √©ppen most "katoliciz√°l√≥dik" ezerrel, b√°r k√∂zben beindult ott is a nosztalgikus "m√ļltba" mereng√©s, az √©rt√©kek el√Ķkapirg√°l√°sa √©s nem csak a Kung fu exportb√≥l.

India? Kelet-indiai T√°rsas√°g? Szerinted csak √ļgy elh√ļzott az illumin√°tus szarh√°zi banda onnan. Igaz, ott a hindu-muszlim gerjeszt√©s zajlik l√°tv√°nyosan.

Kicsit nézz utána a szikh-etnek.

Wikib√Ķl:
A szikh vall√°st mintegy 500 √©vvel ezel√Ķtt N√°nak guru alap√≠totta. A guru sz√≥ tan√≠t√≥t jelent, a szikh vall√°st k√∂vet√Ķ embereket pedig szikheknek, azaz tan√≠tv√°nyoknak nevezik. Maga a sz√≥ a tan√≠tv√°nyt, vagy tanul√≥t jelent√Ķ szanszkrit „sisya” sz√≥b√≥l sz√°rmazik. Az indiai pandzs√°bi nyelvben maga a szikh is tanul√°st jelent, √≠gy a T√≠z Guru tan√≠tv√°nyaira √©s a szikhizmus √©l√Ķ guruja, a „Sri Guru Granth Sahib”-nak nevezett szikh szent√≠r√°s tan√≠t√°sainak k√∂vet√Ķire utal.

A szikhizmus a hindu √©s muszlim vall√°sh√°bor√ļk k√∂rnyezet√©ben kifejl√Ķd√∂tt vall√°s annak a k√©rd√©snek a megv√°laszol√°s√°ra, hogy mi a helyes hozz√°√°ll√°s az er√Ķszakt√≥l mentes hinduizmusban a „szent h√°bor√ļt” folytat√≥ iszl√°mmal szemben. A szikhizmus magja az egy Istenben √©s a szent√≠r√°sukban le√≠rt T√≠z Guru tan√≠t√°saiban val√≥ hit. A t√°rsadalmi hagyom√°nyok √©s berendezked√©seket illet√Ķen valamelyest elt√©r a hinduizmust√≥l √©s az iszl√°mt√≥l is (√≠gy p√©ld√°ul elutas√≠tja a kasztrendszert √©s a purdah-t).

Kiss Imre nem venné félvállról a g-uru-t és a szik (szikul) vonatkozást sem.
#12 | vala_ki - 2014. januŠr 07. 11:06:26
Sátánista szobrot szeretnének a parlamentbe http://index.hu/k...rlamentbe/

"A szoborral egyr√©szt „a vall√°s- √©s a sz√≥l√°sszabads√°g alkotm√°nyos √©rt√©keit szeretn√©k meg√ľnnepelni”. M√°sr√©szt pedig a s√°t√°nizmus √©s a nyugati civiliz√°ci√≥ fontos kultur√°lis kapcsolat√°ra h√≠vn√°k fel a figyelmet,"

"A szobor, szemben a t√≠zparancsolatot meg√∂r√∂k√≠t√Ķ eml√©km√Ľvel, praktikus c√©lt is szolg√°lna, mert bele lehet √ľlni az √∂l√©be."
#13 | Perje - 2014. januŠr 07. 23:43:47
Obama ( vagy akik mögötte állnak) most éppen az egyiptomi keresztényeket akarja megvédeni.
http://mignews.ru...99488.html

√öjabb indokot tal√°ltak egy √ļjabb beavatkoz√°shoz. M√Ľkincs is ban b√Ķven.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.