Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Ideje, hogy megtanuljunk szembenézni önmagunkkal'


Nagyon leegyszerűsítve a "zsidók" miatt és a "zsidókért" haltak, pusztultak és pusztítottak. Remélem a következő menet már a valódi ellenség kibéleléséről fog szólni! A doni áttörésnél elszenvedett áldozat tanulságul szolgál a nemzetnek – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, a doni áttörés 71. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.

Az államtitkár arról beszélt: az ország erős és idegen hatalmak szorításában élt évszázadokon keresztül. „Ideje, hogy megtanuljunk kíméletlen őszinteséggel szembenézni önmagunkkal, hibáinkkal és mulasztásainkkal. Ideje, hogy nemzeti tragédiánkból tanulva kezünkbe vegyük népünk és nemzetünk sorsának alakítását, és ideje megvalósítanunk a nemzeti önrendelkezés princípiumát” – fogalmazott.
„Semmi keresnivalónk nem volt ebben a háborúban”

A 71 évvel ezelőtt történt tragikus eseményre emlékezve újra és újra felmerül a kérdés: miért? – mondta az államtitkár, azzal folytatva: miért küldte a magyar kormány az egész honvéd haderő egyharmadát a harctérre? Kállay Miklós egykori miniszterelnök szavait idézve kiemelte: „az nem kétséges, hogy semmi keresnivalónk nem volt ebben a háborúban”.
Egy résztvevő koszorúz a doni hősök emléktáblájánál tartott megemlékezésen a Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvarán 2014. január 11-én.
Egy résztvevő koszorúz a doni hősök emléktáblájánál tartott megemlékezésen a Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvarán 2014. január 11-én.
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI


Kifejtette: Ausztria, Csehszlovákia és Lengyelország német lerohanása után száguldva követték egymást az események, s már egyértelműen német katonai fölénnyel zajlott a második világháború. Magyarországon is megkezdődött a korosztályok tömeges bevonása, a hivatásos tiszti állomány bővítése, ugyanakkor az akkori Honvéd Vezérkar kimondta: kerülni kell a háborúba lépést.

Magyarországnak még nem volt ütőképes, fegyelmezett véderőt jelentő hadserege, amikor az ország hadiállapotba lépett a Szovjetunióval. 1943-ban a Don folyó kanyarulatnál magyar férfiak, katonák haltak hősi halált, estek hadifogságba, fagytak meg a rettenetes orosz télben.
Hazájuk védelmében harcoltak

Az államtitkár arról beszélt, az előzmények magyarázzák a közvetlen okokat: alkalmatlan ruházatban, sokszor nem működő fegyverekkel, lőszerek és élelem hiányában sok tízezer magyar ember esett áldozatul a Donnál, de – mint kiemelte – nemcsak idegen érdekekért, hanem a hazájuk védelmében harcoltak és haltak hősi halált magyar katonák a távoli orosz harcmezőkön.
Több mint százezer elesettre emlékezünk

A doni áttörés 71. évfordulója alkalmából országszerte tartanak megemlékezéseket a következő napokban. A második világháború idején a Don-kanyarban napok alatt szinte teljesen megsemmisült a kétszázezres 2. magyar hadsereg.
Nem kímélték a magyar népet

A 99 éves Fejes László megjárta a Don-kanyart. Akkor még álmában sem gondolta volna, hogy egyszer majd a szovjetek Magyarország földjére lépnek. Pedig jöttek, és a Vörös Hadsereg nem kímélte a magyar népet. Több tízezer asszonyt és fiatal lányt nyomorítottak meg.Családok ezreit érinti a Don-kanyar tragédiája. Szilfai József honvéd versben írta le drámai emlékeit.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. január 11. 21:12:50
„Módszeresen készüljünk a nagy háborúra”

Majdnem száz évvel az első világháború kitörése után még mindig felmerül a „Ki a felelős?” kérdés. Szerbiában például nagy erőket mozgósítanak, hogy bizonyítsák, nem a szerb nacionalizmus és Gavrilo Princip pisztolya robbantotta ki a világégést, hanem az Osztrák-Magyar Monarchia vezetői akarták a háborút. Történész szerzőnk szerint viszont semmi meglepő nincs abban, hogy Ausztria-Magyarország készült a háborúra, de már 1913-ban lett volna alkalma kirobbantani azt, ha valóban akarta volna.
http://hvg.hu/kul...orek_level

m.blog.hu/ko/konyves/image/1006/trianon2.jpg

2.bp.blogspot.com/_NRju3f92-7E/SZM84hrSu-I/AAAAAAAAAFM/BkNO1_KUdi0/s400/trianon_2.png
#2 | Kameleon - 2014. január 11. 21:45:37
YouTube Videó


Doni tükör-Erdélyi Péter dokumentumfilmje

A magyar megszállás az oroszok szemével. Egyik televízió sem vállalta, hogy műsorára vegye Erdélyi Péter Doni tükör című dokumentumfilmjét, amely a Don-kanyarban harcoló magyar csapatok és a helyi lakosság viszonyáról mesél.
#3 | Kameleon - 2014. január 11. 22:34:41
#4 | Kameleon - 2014. január 11. 23:23:50
Na vajon kik állnak a cion bölcseinek jegyzőkönyve mögött (is)?

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/dictators/protocols1.jpg

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/dictators/protocols2.jpg

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/zionism/protocols6.jpg

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/zionism/protocols5.jpg

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/zionism/protocols4.jpg

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/zionism/protocols3.jpg

http://www.spirit...ocols.html


the protocols of the elders of zion jesuit
https://www.googl...8#imgdii=_
#5 | Maguskacska - 2014. január 12. 00:06:37
Egy EGÉSZséges társadalomban a törénelem tanítás a fiatalok lelkesítését nem a letörését kell szolgálja, a multban vétett hibákra kell rávilágítson okulás végett, nem eltúlozva azokat, hogy szégyenérzetet tápláljon szüntelen.....s_*_nyugi
#6 | kontroll88 - 2014. január 12. 08:26:12
Kaméleon!

Nagyra értékelem a kutatói munkádat, tényleg minden témakörből találsz cikkeket, videókat.

De, ha mindig csak azon rágódunk, hogy a háttérhatalom az élet minden területére beette magát, és percről percre milyen szörnyűségeket művel az emberiséggel, akkor te is a szolgájukká válsz, és segíted az ő céljaikat.

A múlt ismerete mellett azonban UGYANOLYAN FONTOS a jövő tervezése, a szabad és cionmentes élet MEGTEREMTÉSE is!
#7 | postaimre - 2014. január 12. 08:50:44
Kontroll, elő a javaslattal! Szerintem követhetnéd a gyűjtőmunkát, miközben tervezed a jövőt.

Én úgy terveztem a "jövőt", hogy gyermekeim vannak. A többi adja magát.
#8 | kontroll88 - 2014. január 12. 10:40:21
Már tavaly próbálkoztam, de érdemben -Fapipán kívül- senki sem tudott hozzászólni:
Mi az elképzelésetek az ideális államformáról, az ideális társadalomról?
Keressük meg közös céljainkat!

Tegnap este olvastam ezt a cikket: http://kuruc.info.

Ennek lényege, hogy: " Budaházy György a Magyar Jelen című lapban (melynek szerkesztője eddig Toroczkai László /HVIM/ volt, s nemrég Kubínyi Tamás lett) vitaindító tanulmánysorozatot kezdett az általa "új társadalmi szerződésnek" nevezett kezdeményezésről.
Az említett cikkben ez a tarnóciszabolcs-nak nevezett Jóbik-fanatikus aztán kritizálja Budaházy javaslatait.

Értelmes közösség szerintem csak úgy tud létrejönni, ha vannak közös célok, és nagyjából azonos az értékrend, az erkölcsiség, egyszóval ha közös a hullámhossz.

SZENT KORONA ORSZÁGA

A természeti kincsek ( földterület, ivóvíz, ásványi anyagok) a mindenkor élő nemzettagok (állampolgárok) tulajdonában van. Viszont az adott területen élő személyek KÖTELESSÉGE AZT A TÁRSADALOM EGÉSZE SZÁMÁRA MEGFELELŐEN HASZNOSÍTANI, VAGY MEGÓVNI, FENNTARTANI.
Mindenből csak annyit kell termelni-előállítani, amennyire szükség van. A szükségleteit minden közösség maga határozza meg!
A közösségek között nincs kereskedelem, nem érték alapon, hanem SZÜKSÉGLET alapon adnak át egymásnak megtermelt-előállított javakat.
Kinek van beleszólása a közösség életébe? Aki nagy nyilvánosság előtt 18 év betöltése után "levizsgázik" a múlt ismeretéből, ismeri a jelenlegi megoldásra váró feladatokat, és van saját jövőképe.

A VÁLASZTOTT VEZETŐNEK és a az őt SEGÍTŐ (szintén választott) TANÁCSNAK
a feladata az Ország szakrális és fizikai védelme, más államokkal való kapcsolatartás.

Választás: névvel válalt vélemény nyilvánítás, átlátszó szavazatgyűjtő urna, nyilvános szavazatszámlálás

Az élet rendje: 10 nap termelő (közösségi) munka 10 nap katonai-rendfenntartói szolgálat, 10 nap a családdal: utazások, vagy házi munkák, szabadság, hobby, stb.

Nekem nagy vonalakban ezek a céljaim.
Tudom, hogy ehhez megfelelő értelmi szintű emberek is kellenek. Ha kevesen vanak, akkor ezt azoknak a keveseknek kell elkezdeni, a tisztulási folyamat után. Azt is tudom, hirtelen, egyik napról a másikra ez nem megy, nagyon nehéz átállni (főleg a középkorú, idősebb nemzedéknek) egy az eddigiektől gyökeresen eltérő életszemléletre, életritmusra, filozófiára.

De már nagyon itt volna az ideje elkezdeni!
Jó lenne tudni, mikor áll végre össze az az erő, mely képes a gyökeres változásokat elindítani!

Az belátható, hogy akik bármilyen cseppnyi részben a jelenlegi rendszer haszonélvezői (pártok, cégtulajdonosok, bankárok) ezt sem elindítani, sem támogatni nem fogják. Próbálják tovább hülyíteni az embereket a "beszéljük meg", "kerekasztal", "társadalmi khónszenzus" "szakszervezetek", "mi a javatokat akarjuk" -- legalább itt nem hazudnak--, és egyéb számomra átlátszó trükkökkel továbbra is (szellemi és fizikai) erőszakkal fenntartani ezt a sátánista diktatúrát.

Tessék hölgyeim és uraim, nyilvánítsanak véleményt!

Kiegészítés:

Az általam vázolt életmód és társadalmi berendezkedés
NEM, ISMÉTLEM NEM VEZETHETŐ LE A MOSTANI TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉSBŐL.
Innét Oda nincs "békés átmenet kompromisszumokkal, politikai egyeztetésekkel".

Nem az a kérdés, hogy most milyen, mire alkalmas az "emberanyag", hanem az, hogy ki milyen rendszert szeretne?

Ne azt a fenti pár sort egészítsétek ki, hanem mindenki a sajátját mondja el először. Utána majd kultúráltan vitázunk.
Jó?
Mivel eddig csak Fapipa szólt hozzá érdemben, neki válaszolok.
Önfenntartó közösségek között miért van szükség kereskedelemre, pénzre?

Amennyiben meghagynánk ezeket a dolgokat, a rendszer bármikor átbillenhet ugyanilyen vadkapitalizmusba, mint ami most van.
Irigy, kapzsi , hatalommániás génhulladék "emberformák" mindig is születnek.
Adva vannak az egymást segítő, szerető, kiegészítő település-közösségek, és akkor "valaki beleszarik a ventilátorba" és elkezd a pénzre, vagy az aranyra hivatkozva újra gyűjtögetni, harácsolni, uzsorára pénzt-aranyat kölcsönözni, a hatalmat magához ragadni, MEGVESZTEGETNI???
Hát kell ez nekünk?
Nekem nem.
Mégegyszer (és tényleg utoljára) leírnám, hogy nem átmeneti, hanem hosszantartó megoldások érdekelnek jelenleg. Nem az eszközök, hanem a célok!
Ha ragaszkodsz a pénzhez, nem tudunk egyazon ideális társadalomban élni sajnos.
http://magyarnemz..._start=150
#9 | Kameleon - 2014. január 12. 12:51:06
Kontroll, ez nem rágódás, hanem tény!
Csatát igazán csak "szellemileg vívhatsz" és nyerhetsz meg, a többi csak sallang. Nem engedhetem meg hogy ismét nekiszaladjanak az emberek a falnak. Játékszabályok felül lettek írva.

Vagy szeretnél megint egy DON-i átverést, hogy ismételten testvérek legyenek összeugrasztva és gyilkolják egymást? Nem, ilyen többet nem lesz a földön! Oroszok, kutatók is képbe vannak és nem lesz hagyva.

Szerinted "Szkítia területéről" kitudták irtani az "forrás magot"? A TŰZ ismét lángra lobbant!

Nincs múlt és jövő! Csak "Jelena"!
#10 | postaimre - 2014. január 12. 14:05:30
Átírhatja az első világháború történetét egy most megtalált levél

Napok óta tart a vita a szerbiai és a főleg magyar, illetve osztrák történészek között az úgynevezett Potiorek-levél kapcsán. Egyes szerb tudósok ezzel akarják bizonyítani, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia már több mint egy évvel az első világháború kitörése előtt készült a háborúra, míg a külföldi kutatók szerint nem kell ekkora jelentőséget tulajdonítani a dokumentumnak.
http://hvg.hu/vil...enetet#rss

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.