Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

MAGYARORSZÁG KAPHATJA MEG UKRAJNÁT


Magyarország lehet az ukrajnai válság nyertese. A hetek óta tartó, immáron halálos áldozatokkal járó kijevi zavargások miatt Oroszországnak ugyanis kezd egyre kínosabbá válni az ukrajnai helyzet. Mostanra már az oroszok is ráébredtek, hogy a jelenlegi hatalmi státusz fenntarthatatlan. Új álcázó mechanizmusokra van szükség, ha továbbra is meg akarják tartani Ukrajnát. Kénytelenek engedményeket tenni az ellenzéknek, de azt semmi esetre sem szeretnék, ha Merkel tenné rá a kezét a volt szovjet tagköztársaságra.

Egyfajta köztes megoldásként merült fel ötletként, hogy Magyarország - cserébe a paksi bővítésre kapott orosz hitelért - átvenné az uralmat Ukrajna felett. Természetesen mindez csak formálisan valósulna meg, Ukrajna hivatalosan Magyarország részévé válik, de titokban Putyin irányíthatja majd az országot, pont úgy, ahogy eddig is tette.

A megállapodás része az is, hogy a stróman szerepét betöltő Magyarország még az egyesülés előtt 6200 ezer milliárd eurós hitelt vesz fel Oroszországtól, amit mi egy kajmán-szigeteki cég segítségével Kijevnek utalunk át.

Mi, magyarok, pedig végre kihúzhatjuk magunkat. Mit nekünk Trianon? A Magyar-Ukrán Államszövetség Európa legnagyobb területű országa lesz, még így csonkán, Erdély nélkül is!

kozpontiujsag.hu/wp-content/uploads/2014/01/magyarukran.jpg
Nagyonnagy-Magyarország térképe 2015-ből, az Ukrajnával történő egyesülést követő időkből. Érző szívű hazafias olvasóink figyelmébe ajánljuk azt a Horvátországnak nézhető kis csücsköt Ukrajna déli részén!


Az ukrán népet nem valószínű, hogy különösebben zavarná a dolog, a közvélemény-kutatások szerint, nekik csak az a fontos, hogy ne olyan ország nyomja el őket, amit nagyon utálnak. És a magyarokkal eddig nem volt sok bajuk.

Az Európai Unió nem örül a tervnek. A SüdDeutschen Zeitung szerint, különösen azért haragszanak, mert Magyarország egy hete nem veszi fel a telefont.

A magyar pártvezetők közül Vona Gábor (Jobbik) és Szili Katalin (Felelősen Igazságos Társadalmi Szociális Szabadság Párt) már jelezte, hogy támogathatónak tartja az ötletet. A Jobbik egy húsz fős, jól felszerel (rambókés, mobiltelefon, Nagy-Magyarország térkép) Magyar Gárda egységet is felajánlott a magyar hadsereg részére, ha szükség volna rá. Szili Katalin pedig megint olyan hülyén mosolygott, ahogy szokott.

Magyarországnak a sok előny mellett sajnos némi hátránya is származik majd a nálunk jóval szegényebb országgal történő egyesülésből. Az életszínvonal sajnos rohamosan zuhanni fog egy darabig. A közalkalmazottak első körben 60 százalékos fizetés csökkentésre számíthatnak. Még szerencse, hogy nem rég csökkent a rezsi.

Utólag persze könnyű okosnak lenni, de úgy tűnik, hogy az M7-est is rossz irányba építettük 50 éven át. Már nem arra van a magyar tenger.

kozpontiujsag.hu/wp-content/uploads/2014/01/bujik.jpg
Ukrán fiú ölel magához egy őshonos glinsztyet. Nem minden ukrán él együtt madarakkal, ám a nagyvárosok zajától távol még tartja magát ez a szép hagyomány.


http://kozpontiuj...hu/?p=1857

Hozzászólások


#21 | Balu - 2014. január 27. 22:38:15
Perje,
ez Magyarország vége lenne.
#22 | mormota1968 - 2014. január 28. 01:18:17
"Testvérek! Híttestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokba vehessétek". Idézet vége. És hol is terül el ma a volt Galícia. Ukrajna és Lengyelország között. És ami azt illeti, hogy Ukrajnát csapják hozzá Magyarországhoz. Nincs így is ép elég bajunk? Adják vissza Kárpát-alját, Erdélyt, Újvidéket, felvidéket, meg amiket még a Nagy-Magyarországból kiszakítottak Trianon-nal, aztán szálljanak le rólunk egy időre, míg felépítjük újra az országunkat. Persze ez csak egy álom. Ukrajna tele van cigányokkal, meg maffia dinasztiákkal, kell a rossebnek. Van elég bajunk az itteni cigány és zsidó bűnözőkkel, hazaáruló magyarjainkról már nem is beszélve.
#23 | postaimre - 2014. január 28. 08:39:06
Jöhet a kijárási tilalom és a határok lezárása?


A tüntetők Kijevben elfoglalták az igazságügyi minisztériumot, válaszul a miniszter a rendkívüli állapot bevezetésével fenyegette meg őket.
http://www.hir24....-lezarasa/

De ez is ide passzol ám!

Sobotka: Közösen kellene nyomást gyakorolnia Ukrajnára a V4-eknek


Kétségtelen, hogy az ukrajnai válsághelyzet alakulása hatással lesz az egész közép-európai térségre - állította hétfőn Bohuslav Sobotka, új cseh miniszterelnök, akinek kormányát szerdán nevezi ki Milos Zeman államfő.
Sobotka ezért úgy véli: a visegrádi csoport országainak - Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia - közös és egyeztetett álláspontot kellene kidolgozniuk, illetve nyomást kellene gyakorolniuk mindkét félre, hogy hagyjanak fel az erőszakkal és demokratikus módon oldják meg a felgyülemlett problémákat.

"Jó lenne, ha a V4 országai egyeztetett és közös álláspontot képviselnének az ukrán válsággal kapcsolatban. A Cseh Köztársaság kétségtelenül azt fogja szorgalmazni, hogy gyakoroljunk nyomást a konfliktusban részt vevő mindkét félre, hogy érjen véget az erőszak és demokratikus megoldás szülessen. Természetesen a legjobb demokratikus megoldást a választás jelenti" - nyilatkozta Sobotka hétfőn este újságíróknak, miután Andrej Babissal, az Igen (ANO) mozgalom elnökével az új kormányról tárgyalt Prágában.

A kormányfő újságíróknak elmondta: a nap folyamán olyan értesülést kapott, hogy már folynak az előkészületek egy visegrádi csúcstalálkozóra. Sobotka semmiféle részletet nem közölt. A visegrádi csoport soros elnöke jelenleg Magyarország.
http://www.hirado...-v4-eknek/
#24 | Kameleon - 2014. január 28. 14:35:35
kepfeltoltes.hu/140128/UA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Három volt elnök dönt Ukrajna sorsa felől
http://hungarian....rsa-felol/

Magyarország és Románia már Nyugat-Ukrajnán osztozik?
http://hungarian....-osztozik/

Az ukrajnai helyzet nem tűr halasztást
http://hungarian....alasztast/
#25 | Anonim felhasználó - 2014. január 28. 14:54:51
Nekem egy régebbi cikk jut erről az eszembe.
http://magyarnemz...cle_id=201
#26 | lapaj55 - 2014. január 28. 19:54:44
Amint Balu is megjegyzi, ez Magyarország vége lenne, ha valóban valakik komolyan gondolnák ennek az eszeveszett tervnek a megvalósítását.
Persze az ukránok se fogadnának el ilyesmit. Elvégre nekik is van nemzeti büszkeségük, nemde? Ez olyasmi lenne, mintha pl. Magyarország elfogadná, hogy Szlovénia (kb. 2 millió lakóssal) hónalja alá venné a sokkal nagyobb területü és lakosságú Magyarországot. Kész röhej lenne! Még csak akkor se fogadnák ezt el, ha - mondjuk - Magyarország egy Svájc-szerü, vagy Norvégia-szerü gazdag ország lenne és reménykedhetnének abban, hogy a pici "vakbélnyúlvány"-ország gazdaságából valamicske hozzájuk beözönlene. De amint tudjuk, Magyarország távolról se közelíti meg az említett országokat, tehát ez nem játszana szerepet. De ettôl eltekintve, más problémák is lennének. Persze szerintem az egész egy agy-fing, valakiknek tréfás kedve volt, s az egész egy kacsa. De mi lenne, ha mégis??? Akkor persze ebben az országtákolmányban bárkinek joga lenne bárhová költöznie a saját határokon belül. S akkor nagyon gyorsan pár millió galiciai zsidó meg cigány beözönlene Csonka-Magyarország területére. A már amúgy is elburjánzott itteni cigányság- és zsidósággal egyetemben azonnal minimum az itteni lakosság felét alkotnák, s ismerve, hogy náluk a 5-10 fös gyerek családonként normálisnak számít, villámgyorsan kevesebb lesz az ôshonos magyarság száma a 10 %-nál. Ez csak Csonka-Magyarország területén! S ha az össztákolmány területét néznénk, akkor kb annyi súlya lenne a magyarságnak, mint kb. az itt élô kínaiaknak (akiknek azonban legalábbis gazdaságilag nagyobb a súlyuk, mint számarányuknak megfelelne, mert persze csak gazdag kínaiak jöhettek ide). Ezzel a magyarság egy parányi kisebbséggé válna ebben a felduzzasztott államban, és ezzel végleg eltünne a történelembôl. Akkor legfeljebb még csak a székelyek tudnának ideig-óráig túlélni a Kárpátok magaslatain, a zord éghajlatával, minthogy oda nemigen törekszik másfajta lakosság.. Legfeljebb Kárpátalja visszajövetele lenne értelmes, és amennyiben Ukrajna szétesne több részre (orosz, ukrán, lengyel, román érdekszférákra), ez nagyon is elképzelhetô lenne.
Amellett azt gondolom, hogy amennyiben tényleg valakik komolyan feltálalják ezt a lehetôséget, azok az emberi mohóságra apellálnának, és ezzel bizony sokakat lehet elszédíteni. Eme rigmus alapján: Nyeljétek le a koncot és fulladjatok meg mohóságtokba (vagyis: beképzelt nemzeti nagyságtokba!).
Egyeseket meg lehet tántorítani pénzzel vagy arannyal, másokat kábítószerekkel, erotikai kalandok kilátásáival, s másokat nemzeti büszkeségük, nagyravágyásuk csiklandozásával.. Ez csak annyi, mint sajt az egércsapdában..

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.