Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szabads√°g-fok


A v√°ltoz√°s felt√©tele a v√°ltoz√©konys√°gnak, amely a rugalmass√°gon m√ļlik, mely a szabads√°g-fok f√ľggv√©nye. A szabads√°g pedig nem jelentheti azt √©s nem √©rtelmezhet√Ķ √ļgy, hogy mindent szabad a szabad akaratnak, hanem csak √ļgy nyer √©rtelmet, ha magadnak szabott mor√°lis hat√°rok k√∂zt a fajra jellemz√Ķ biol√≥giai, lelki, szellemi √∂sv√©nyre visszat√©rve tartod az ir√°ny. A szabads√°g val√≥j√°ban igen er√Ķs elk√∂telezetts√©g √©s nagyon is sz√Ľk hat√°rok k√∂zt lehet hat√°rtalan, m√≠g t√°g hat√°rok k√∂zt nagyon is sz√Ľk√∂s.

Nem kezdek lit√°ni√°ba, hisz magatok is √©rzitek, hogy a „forradalom” nem esik olyan messze m√°r a kutya f√°j√°t√≥l. Minden √©s mindenki meg van mozgatva, r√©gi√≥k, t√°rsadalmi r√©tegek, entit√°sok szem√©lyes meg√≠v√≥t kaptak erre a soron k√∂vetkez√Ķ megm√©rettet√©sre.
A h√≠rek √∂mlenek, de m√°r j√≥l l√°that√≥ csatorn√°kba terelhet√Ķk √©s a kor√°bban m√°r sokszor emlegetett kulcsgondolatok k√≥djai is pontosabban vil√°glanak ki!

Fiam nemr√©giben azzal j√∂tt haza, hogy kis atomfizikusnak k√©sz√ľl√Ķ bar√°tj√°val besz√©lgetett, aki elmondta, hogy egy t√°borban, ahol a kis fizikusok is ott lehettek, az oroszok is ott voltak √©s √Ķk m√°r egy f√©l √©ve tudt√°k, hogy a paksi szerz√Ķd√©s l√©tre fog j√∂nni. M√°sik oszt√°lyt√°rsa nemr√©giben a kijevi √©s a r√©gi√≥t √©rint√Ķ k√©rd√©sekkel kapcsolatban csak ennyit mondott: „Majd az oroszok ott is rendet raknak!”
Lassan, de biztosan a k√∂ztudatba ker√ľl, hogy Moszkv√°ban d√Ķlnek el, a m√°r eld√∂nt√∂tt sorsok √©s ahogy olvasni a h√≠reket, ma m√°r nagyon v√°logatni sem kell k√∂z√ľl√ľk, hogy ez felt√Ľnj√©k a laikusnak is.

Az MSZP-LMP nyilv√°n megb√≠z√°sra, de remek √∂nleleplez√Ķ kamp√°nyba kezdve hangosbemond√≥val, oroszos akcentussal invit√°l t√ľntet√©sre l√°tsz√≥lag Paks ellen, val√≥j√°ban tudatos√≠tva, hogy m√°r nem a sp√°jzban van a Specnaz. Ugyan n√°lam m√©g nem kopogtak, hogy kis eml√©kfriss√≠t√Ķ kik√©pz√©st tartan√°nak ak√°r nyelvb√Ķl, vagy mozg√°skult√ļr√°b√≥l, de mire ide√©rnek, addigra √°tt√©rek az angolra, b√°r n√©mi f√≥bi√°t ehhez le kell k√ľzdjek magamban.

N√©h√°ny megjegyz√©s csak √ļgy!
Rengetek el√≠r√°s, bet√Ľkihagy√°s √©rz√©kelhet√Ķ az √≠rott sajt√≥ban √©s f√Ķleg a c√≠mekben, m√°r szinte √ľv√∂lt√Ķ m√≥don. Mintha nem magyar √≠rn√° a cikket, vagy nagyon kapkodva.

Tegnap a meteorol√≥giai jelent√©sben a kish√∂lgy percekig ragozta az √≥nos es√Ķ mibenl√©t√©t, mintha nem magyaroknak, nem ezen a k√∂rny√©ken nevelkedetteknek tartana el√Ķad√°st a Negevben igen ritka jelens√©gr√Ķl.
A mesefilmekben ma m√°r szinte mindenhol egy gy√≠k, s√°rk√°ny, k√≠gy√≥, dinoszaurusz van jelen, besz√©l√Ķ akt√≠v r√©szesek√©nt az esem√©nyeknek √©s az √ļj hoolywoodi filmekben is ez a trend.

De visszakanyarodva a „v√°ltoz√°s” t√©mak√∂r√©hez, csak annyit teszek itt most hozz√°, hogy nem kis lap√°tokkal hordj√°k √∂ssze a hegyeket, s m√°shonnan pedig sz√©t.

Az ukrajnai helyzet m√°r el√©g √°tl√°that√≥ nem? A zsid√≥-√ľgyn√∂k√∂ket hagyj√°k tev√©kenykedni, kitereltetik vel√ľk a napf√©nyre azokat, akikkel majdan meg lehet csin√°ltatni a okozatot. A zsinag√≥g√°k v√©delm√©t a majdanos t√°rsas√°g azonnal keze √ľgy√©be vette, mindegy jelezve, kik is vannak m√∂g√∂tt√ľk.
SSman a helyzetr√Ķl ekk√©ppen v√©lekedik.

„Szia! Itt ho vagyon, megpedig nem oly nagy, kb 40 cm, de arra eleg, hogy lebenuljonminden. a havat senki nem kotorja el, se az utakrol, se a jardarol, amolyan mindenki beleszarik mindenbe idoszak van. Az utakon leallt a kozforgalom nagy resze, a mi utcankban is allnak sorba a vontatok, rakomanyaikkal egyetemben. Az egyik sofor orditva telefonalt, hogy nahuj blegy ezzel a majdannal, mindenhonnan van ra penz, de hogy az utakat eltakaritsak, arra nincs. Ja, jut eszembe a majdan, volt itt is egy ropke megmozdulas, elakartak foglalni a varoshazat, de a keszenletisek durvan szetvertek a kezdemenyezest. A rendorok lofegyvert nem viseltek, csak sisakot, pajzsot, meg fa testapolot. 37 fot allitottak elo, ebbol reggel kiengedtek 27 fot, mivel meg nem toltottek be a 16. eletevuket. Jobban mondva nem kiengedtek okat, hanem kiadtak a szuleiknek, persze a penzbuntetest tartalmazo iratokkal egyetemben. A tobbiek bent, par honapig, vagy akar nyolc evig is, attol fugg kire mit szabb ki a birosegg. Ja, a rendorsegg bejelentette, hogy legkozelebb lonifognak. Azota itt megint csend van. Ezt hogy miert nem tudjak megtenni kijevben is, nos csak talalgatni lehet. A fobirka meg lemondott, de egy masik kemenykezu birka lesz a helyebe beultetve.”Mivel ezzel a l√©p√©ssel az eg√©sz V4-es k√≥hn-stell√°ci√≥ban, a rom√°n-mold√°v √©s a balk√°ni √°llamokban is lehet√Ķleg gyors v√°laszokat, v√°ltoz√°sokat lehet induk√°lni, ez√©rt b√°rki √©s b√°rmit mondhat. A helyzet fokoz√≥dik elf-t√°rsak!
Az id√Ķj√°r√°sra most k√ľl√∂n had ne t√©rjek ki. Szerintem teljesen norm√°lis √©s a kanadai √©s az USA r√©sz, de sok egy√©b hely most Nyugaton nem kicsit kapja meg a zuhij√°t. De ez √≠gy van rendben √©s persze k√∂vetkezm√©nyekkel.

Baluval megbesz√©lt√ľk, hogy a vegyipermet t√©mak√∂rben √∂sszedob egy j√≥ kis anyagot √©s felteszi az oldalra is. T√°n ideje van.

Amit √©n itt most hozz√°tenn√©k, az a katonai felhaszn√°l√°s√°ban rejl√Ķ lehet√Ķs√©g. Nem csak a kivet√≠t√Ķs, hologramos J√©zus √©s UFO-jelen√©ses pszichol√≥giai hadvisel√©s, no meg a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hull√°mhossz√ļ frekvenci√°kkal val√≥ besug√°rz√°s, hanem egyfajta „v√©d√Ķerny√Ķ” szerepe is lehet a kisz√≥rt √©s folyamatosan fenntartott felh√Ķr√©tegnek, ami nem az UV –sug√°rz√°s, Nap-aktivit√°s ellen hivatott v√©deni, s√Ķt m√©g csak nem is a F√∂ld h√Ķj√©nek el√°raml√°s√°t g√°toland√≥, a felmeleged√©st el√Ķseg√≠tend√Ķ akci√≥r√≥l van sz√≥. Az Umbrella-projekt (van egy ilyen katonai fejleszt√Ķ c√©g is (a Kapt√°r sorozatban is ez a „gonosz” c√©ge, amely g√©nm√≥dos√≠t √©s zombi-k√≠s√©rleteket foganatost) felhaszn√°l√°sa lehet olyan v√©delmi-biztons√°gi oper√°ci√≥ is, amely a lefedett ter√ľleteken a kisz√≥rt felh√Ķk a k√©mm√Ľholdak sz√°m√°ra √©s a katonai c√©lkeres√Ķ √°llom√°soknak is l√°thatatlann√° teszik a f√∂ldi, vagy f√∂ld alatti objektumokat, √≠gy azok √°thelyez√©s√©t ilyen „erny√Ķ” alatt nyugodtan megtehetik. Mindazon√°ltal a kil√Ķtt rak√©t√°k ezen r√©tegekben nehezebben, vagy egy√°ltal√°n nem kommunik√°lhatnak a b√°zissal √©s k√∂nnyen elektrom√°gneses csapd√°ba ejthet√Ķk. Ebben az √©rtelemben az eg√©sz „vegyipermetes” dolog felfoghat√≥ egy „kupol√°nak”, amely √©rtelmetlenn√© teszi a rak√©tat√°mad√°sokat √©s a bek√ľld√∂tt dr√≥nok kommunik√°ci√≥j√°t is ellehetetlen√≠theti, √≠gy marad a j√≥ √∂reg gyalogb√©ka-felder√≠t√©s √©s c√©lmeghat√°roz√°s, no meg hagyom√°nyos fegyverrel v√≠vott „k√©zitusa”.

Persze a kisz√≥rt anyag mennyis√©ge √©s min√Ķs√©ge lehet√Ķv√© teszi a teljes t√©r 3 D-s lek√©pez√©s√©t is √©s a min√©l pontosabb csap√°s v√©grehajt√°s√°t….de ez m√°r t√©nyleg csak technol√≥gia k√©rd√©se.
A dolog persze √∂sszetettebb, csak nagyj√°b√≥l v√°zoltam fel azokat a gondolatokat, amelyek a r√©gebbi √©s a friss anyagok √ļjraolvas√°sakor hagytak bennem lenyomatot.

Itt van egy k√©p az „Umbrella”-r√≥l. Nekem egy kicsit M√°ltais lovagkeresztes √©s √≠gy m√°r ott is vagyunk a t√©m√°n√°l megint…jezsuit√°k…Vatik√°n…√©s …√©s persze az a „fr√°nya” HVIM….:-)), de most hagyjuk a „mindenki nyakig benne van” √©s a „f√Ķ c√©l az apostoli kir√°lys√°g” √©s „vissza Trianon” te√≥ri√°t…ami ugye badars√°g…de lehet, hogy annyira m√©gsem az.Ez a cikk meg most j√∂tt! A m√°ltai √ļtlev√©l egyenesen a pokolba is j√≥ lehet. nem tudom mi van ott, de, hogy valami nagy diszn√≥s√°g az biztos.

Mégsem árul állampolgárságot Málta
Kompromisszumot k√∂t√∂tt a m√°ltai korm√°ny az Eur√≥pai Bizotts√°ggal, √©s gyakorlatilag el√°llt att√≥l a terv√©t√Ķl, hogy l√©nyeg√©ben puszt√°n p√©nz√©rt √°rulja a m√°ltai √©s √≠gy az uni√≥s √°llampolg√°rs√°got - der√ľl ki a m√°ltai hat√≥s√°gok √©s a bizotts√°g szerda este kiadott k√∂z√∂s k√∂zlem√©ny√©b√Ķl.
http://www.stop.hu/kulfold/megsem-arul-allampolgarsagot-malta/1212512/


P√°r cikket a mai felhozatalb√≥l feldob√°lok, csak a l√°t-hat√≥s√°g miatt. A sz√©p az eg√©szben, hogy mire a zsid√≥k bel√©ptetn√©k az EU-ba Kijevet, addigra l√°tniuk kell, hogy az EU-t m√°r √°tvette Moszkva, √≠gy b√°rki b√°rhova l√©phet, csak Moszkva fel√© tud. Ez a matt! √ćgy bel√©phetnek a t√∂r√∂k√∂k is, mert √Ķk is Moszkv√°hoz csatlakoznak ez√°ltal, mert az EU-nak val√≥j√°ban nyekk van, csak a l√°tszat marad fenn, hogy nincs. Szinte k√∂ny√∂r√∂gnek majd az orosznak, hogy „tegyen rendet!”.

V4-ek
Az ukr√°n v√°ls√°g miatt operat√≠v t√∂rzs l√©tes√ľl Magyarorsz√°gon
Az ukrajnai helyzet miatt Orb√°n Viktor operat√≠v t√∂rzs l√©trehoz√°s√°ra k√©rte a bel√ľgyminisztert, √≠rja az MTI. A minisztereln√∂k ezt a visegr√°di orsz√°gok (V4) korm√°nyf√Ķinek szerdai budapesti munkavacsor√°ja ut√°n jelentette be. Azt mondta, utas√≠totta Pint√©r S√°ndort, hogy „k√©sz√≠tse fel az orsz√°got arra a helyzetre, hogyha Ukrajn√°ban a dolgok nem a kedvez√Ķ kibontakoz√°s ir√°ny√°ba mutatnak”.

Link

A Forint i gyengélkedik.

Rendesen √ľt√∂tt√©k a rubelt
T√∂rt√©nelmi m√©lypontra s√ľllyedt az orosz t√Ķzsd√©n a rubel az eur√≥hoz k√©pest szerd√°n.
Egy eur√≥√©rt 48 rubelt adtak a keresked√©s sor√°n. A doll√°rb√≥l √©s eur√≥b√≥l √°ll√≥ devizakos√°r √©rt√©ke is meghaladta az eddigi szintet, √©s 41 rubel f√∂l√© emelkedett. A nap folyam√°n a doll√°r is el√©rte a 35 rubeles szintet. Mind√∂ssze 1,7 rubel hi√°nyzik ahhoz, hogy az amerikai doll√°r √©rt√©ke is lejjebb s√ľllyedjen az √ļgynevezett t√∂rt√©nelmi m√©lypontn√°l.
Link

Berlin nagyobb katonai szerepv√°llal√°s√°t szorgalmazta a n√©met k√ľl√ľgyminiszter

Er√Ķteljesebb n√©met szerepv√°llal√°st szorgalmazott a nemzetk√∂zi konfliktusok megold√°s√°ban Frank-Walter Steinmeier, a n√©met korm√°ny k√ľl√ľgyminisztere szerd√°n Berlinben egy parlamenti besz√©d√©ben.
Link

Merkel az ukrajnai helyzetr√Ķl egyeztetett Putyinnal √©s Janukoviccsal

Az ukr√°n v√°ls√°g rendez√©s√©nek el√Ķseg√≠t√©s√©re sz√≥l√≠totta fel az orosz eln√∂k√∂t a n√©met kancell√°r. Angela Merkel szerda este telefonon egyeztetett az ukrajnai helyzetr√Ķl Vlagyimir Putyinnal, valamint Viktor Janukovics ukr√°n eln√∂kkel is.
Link

Ma már Moszkva bírálja az emberi jogok miatt az EU-t és az USA-t...de már lassan átveszi az ENSZ-et is, illetve a békafenntartó szerepet mindenképpen, a többi meg adja magát.

Tag√°llamaiban is ellen√Ķrizn√© az emberi jogokat az EU

Az alapjogok v√©delm√©nek az Eur√≥pai Uni√≥n bel√ľl √©s azon k√≠v√ľl is √©rv√©nyes√ľlnie kell - jelentette ki Martin Schulz, az Eur√≥pai Parlament eln√∂ke szerd√°n, az Eur√≥pa Tan√°cs (ET) parlamenti k√∂zgy√Ľl√©s√©nek t√©li √ľl√©sszak√°n Strasbourgban.
Link

Sz√≠ria lehet az USA, Izrael √©s az al-Kaida √ļj csatatere?

Az Egyes√ľlt √Āllamok lesz√°ll√≠totta az els√Ķ fegyversz√°ll√≠tm√°ny√°t a m√©rs√©keltnek tartott l√°zad√≥csapatoknak Sz√≠ria keleti fel√©ben, Izrael pedig ezzel p√°rhuzamosan √ļjragondolja „semlegess√©gi politik√°j√°t”. H√≠rszerz√©si forr√°sok szerint t√∂bb ezer radik√°lis, al-Kaid√°s fegyveres jelent meg Sz√≠ria √©s Izrael hat√°r√°n, ez√©rt agg√≥dik Jeruzs√°lem.
Link

Szíria a legveszélyesebb vegyi fegyvereinek kevesebb mint 5 százalékát adta csak át

Sz√≠ria a ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ legvesz√©lyesebb vegyi fegyvereknek eddig kevesebb mint 5 sz√°zal√©k√°t√≥l szabadult csak meg - k√∂z√∂lte szerd√°n egy, a Vegyifegyver-tilalmi Szervezethez (OPCW) k√∂zel √°ll√≥ forr√°s.
Link

Egy izraeli tábornok szerint Törökországban is jelen van az al-Kaida

Az al-Kaida nemzetk√∂zi terrorh√°l√≥zat Sz√≠ri√°ban harcol√≥ egys√©geinek a szomsz√©dos T√∂r√∂korsz√°gban is vannak t√°maszpontjaik, ez√°ltal pedig k√∂nnyed√©n el tudj√°k √©rni Eur√≥p√°t - mondta szerd√°n az izraeli katonai h√≠rszerz√©s vezet√Ķje.
Link

Megoldódott a koalíciós válság Izraelben: Bennet bocsánatot kért Netanjahutól

A B√°jt Hajehudi (Zsid√≥ Otthon) p√°rtot vezet√Ķ Naftali Bennet gazdas√°gi miniszter bocs√°natot k√©rt Benj√°min Netanjahu minisztereln√∂kt√Ķl, √©s ezzel megsz√Ľnt az izraeli korm√°nyt napok √≥ta fenyeget√Ķ koal√≠ci√≥s v√°ls√°g - k√∂z√∂lte szerd√°n az izraeli t√≠zes t√©v√©csatorna h√≠rad√≥ja.
Link

Fontos ter√ľleteket foglalt vissza az iraki hadsereg a sz√©ls√Ķs√©gesekt√Ķl

Visszafoglalta az iraki hadsereg szerd√°n az orsz√°g nyugati r√©sz√©n fekv√Ķ al-Anb√°r tartom√°ny egyes kulcsfontoss√°g√ļ r√©szeit, amelyek az √©v elej√©n ker√ľltek sz√©ls√Ķs√©gesek hatalm√°ba.
Link
Kész a lengyel atomprogram

A lengyel korm√°ny elfogadta nukle√°risenergia-programj√°t, amely szerint az atomer√Ķm√Ľvek √©p√≠t√©se 60 milli√°rd zlotyba (2800-4200 milli√°rd forint) ker√ľlhet, s 2024-ben kezdik meg az √°ramtermel√©st − √≠rta a Gazeta Wyborcza.
Link

Amerikából méltatták Orbán antiszemitizmus elleni fellépését

Nyilatkozatban m√©ltatta Orb√°n Viktor minisztereln√∂knek √©s korm√°ny√°nak az antiszemitizmus elleni k√ľzdelem jegy√©ben foganatos√≠tott int√©zked√©seit Mario D√≠az-Balart floridai republik√°nus k√©pvisel√Ķ.
Link

A szobor jelképes nyelve
Die Welt: A magyarok nem √°rtatlan angyalok

Magyarorsz√°g kisebb√≠teni igyekszik a holokauszt√©rt viselt felel√Ķss√©g√©t: Budapest beismerte, hogy b√Ľnr√©szess√©g terheli a v√©szkorszakban elk√∂vetett n√©pirt√°s√©rt √©s a New York-i ENSZ-nagyk√∂vet r√©v√©n els√Ķ √≠zben bocs√°natot is k√©rt a m√ļlt√©rt, de a Szabads√°g t√©ri eml√©km√Ľ √°ldozatk√©nt √©s nem tettest√°rsk√©nt jelen√≠ti meg a magyarokat – √≠rja a Die Welt.
Link

A „koron√°z√≥ v√°ros” is k√©szen √°ll!

Sz√°zmilli√°rdb√≥l er√Ķs√∂d√∂tt Sz√©kesfeh√©rv√°r

N√©gy √©v alatt √∂sszesen t√∂bb mint sz√°zmilli√°rd forint √©rt√©k√Ľ fejleszt√©s val√≥sult meg vagy zajlik Sz√©kesfeh√©rv√°ron – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Cser-Palkovics Andr√°s. A telep√ľl√©s polg√°rmestere hangs√ļlyozta, mindezt a v√°ls√°g k√∂zepette, cs√∂kken√Ķ bev√©telek mellett, √ļjabb hitelek felv√©tele n√©lk√ľl √©rt√©k el. Szerinte a v√°ros √©l√©nk sport√©let√©b√Ķl sokat profit√°lnak.
Link

A sz√≠r helyzet √©s Obama hirtelen „b√©k√©s” sz√°nd√©k√ļ megnyilv√°nul√°sai az EU-r√≥l val√≥ lev√°l√°s, lev√°laszt√°s, London kimenek√ľl√©si sz√°nd√©k-nyilatkozatai az EU-b√≥l, Vona –Zazri vill√°ml√°togat√°sa, rabbikkal val√≥ eszmecser√©je, Gaudi francia-sajtos aff√©rja, EU-parlamenti tilt√°sa, szegedi csan√°d kanadai fiask√≥ja √©s ez az eg√©sz kotnyelesked√©s a v√°laszt√°snak nevezett poj√°c√°skod√°s k√∂r√ľl sz√©pen keretbe foglalja a „szabads√°g-fokot”. Minezt persze megfejelt√©k a holokosztos zsid√≥ ajv√©kol√°ssal , hogy l√°that√≥v√° tegy√©k a f√©rgeket √©s kicsalogass√°k √Ķket a f√©nyre. Nem csak a kip√°sokat, hanem a beszervezett „irodalm√°rokat, m√Ľv√©szeket, politikusokat, sportol√≥kat…” √©s mindenkit, akit ha nem a faji, de legal√°bb a szexu√°lis hovatartoz√°sa ok√°n √∂nn√∂n mag√°t defini√°lhassa √©s ezzel a „norm√°lisokban” visszatetsz√©st, megbotr√°nkoztat√°st v√°lthasson ki. A „b-uzik” forradalma nem vicc √°m. Az emberi faj most mutathatja meg igaz√°n, hogy mennyire emberi √©s mennyire fajtalan, vagyis nem egys√©ges. Mint mondottam: mindenki szem√©lyes megsz√≥l√≠t√°son kereszt√ľl d√∂nthet, hov√° is tartozik val√≥j√°ban. Persze sokan meghozt√°k m√°r az elhat√°roz√°sukat √©s elhat√°rol√≥dtak. A t√°borok j√≥l l√°that√≥an elk√ľl√∂n√ľlnek √©s amit lehet a k√∂vetkez√Ķ f√°zis is √©letbe l√©p. Van m√©g valakinek olyan ill√ļzi√≥ja, hogy nem √©ri utol a d√∂nt√©si k√©nyszer? Ami most Kijev az holnap Bukarest, holnap ut√°n Judapest….

M√©g valami! El kellene kezdenetek komolyabban kommentelni minden f√≥rumon. Tal√°n m√°r nem es√©lytelen oktatni a n√©pet, bizony√≠t√©kokat odavinni, tan√≠tani √Ķket! √ögy l√°tom, lassan, de megjelent erre is az ig√©ny!

HozzŠszůlŠsok


#21 | mattila - 2014. februŠr 02. 07:16:30
Fidelj Fidel! Majdnem j√≥l teccel mondani, hacsak nem l√©tezhet, hogy a palesztinok val√≥j√°ban a zsid√≥k, √©s akik irtj√°k √Ķket, azok a pestis, ki csak mag√°ra √∂lt√∂tte a semita √°lruh√°t? De itt, ezen az oldalon is volt emerr√Ķl m√°r p√°rszor sz√≥. :)
#22 | postaimre - 2014. februŠr 02. 15:38:36
Kolumbia
Sz√©ls√Ķjobboldali hal√°losztagot vezetett a katolikus pap

Sz√©ls√Ķjobboldali hal√°losztagot vezetett egy katolikus pap, a h√©ten kapt√°k el, √≠rja a Guardian. A papot, aki egy f√©lkatonai blokk n√©h√°ny leszerelt tagj√°b√≥l toborzott mag√°nak egys√©get, t√°voll√©t√©ben m√°r kor√°bban el√≠t√©lt√©k.
http://www.168ora...23297.html

21 év az "ökoterroristáknak"

A mongol k√∂rnyezetv√©d√Ķk, akik magukat a T√Ľz Nemzet√©nek nevezt√©k, az√©rt k√ľzd√∂ttek-olykor nem √©pp konvencion√°lis m√≥dszerekkel, hogy meg√Ķrizz√©k a foly√≥k vizeinek tisztas√°g√°t Mong√≥li√°ban.
http://asiaport.h...oristaknak


Akik a gyilkos aszteroid√°kra vad√°sznak

A cseljabinszki brut√°lis meteorbecsap√≥d√°s int√Ķ jel volt az emberis√©g sz√°m√°ra. Felmer√ľl a k√©rd√©s, mit lehet tenni az √Ľrb√Ķl √©rkez√Ķ, az emberis√©gre hal√°los vesz√©lyt jelent√Ķ aszteroid√°k ellen.
http://mno.hu/vil...ak-1208004

Nyer√Ķ volt a t√≠zmilli√°rdos buk√°s

A felt√∂rekv√Ķ piacok devizamozg√°sainak figyelemmel k√≠s√©r√©se mellett a Fedre √©s a techvil√°gb√≥l √©rkez√Ķ h√≠rekre figyelt a vil√°g a h√©ten. Az Apple sz√°mai elmaradtak a v√°rtt√≥l, viszont eg√©szen j√≥l siker√ľlt a Facebook jelent√©se. A Google 10 milli√°rd doll√°ros m√≠nusszal szabadult meg a Motorol√°t√≥l a piacok m√©gis kedvez√Ķen fogadt√°k a h√≠rt.
http://www.napiga...dos-bukas/

M√°rciust√≥l gy√∂keresen megv√°ltozik a c√©gvezet√Ķk √©lete

M√°rcius k√∂zep√©t√Ķl gy√∂keresen megv√°ltozhat a c√©gek vezet√Ķinek √©lete. Az √ļj Polg√°ri T√∂rv√©nyk√∂nyv egyik szab√°lya √©rz√©kenyen √©rintheti a vezet√Ķ tiszts√©gvisel√Ķket, hiszen a j√∂v√Ķben ak√°r saj√°t vagyonukkal is felelhetnek a t√°rsas√°g m√Ľk√∂d√©s√©vel kapcsolatban m√°snak okozott k√°r√©rt.
http://www.mfor.h...elete.html

√ćgy veszten√©k el √°ll√°sukat a magyar ad√≥hivatalnokok

Ha Magyarorsz√°g az Egyes√ľlt Arab Em√≠rs√©gek volna, k√∂nyvel√Ķk √©s hivatalnokok t√∂megei maradn√°nak munka n√©lk√ľl, hiszen ott az ittenihez k√©pest huszadannyi id√Ķt kell ad√≥adminisztr√°ci√≥ra ford√≠taniuk a c√©geknek. Haz√°nk √≠gy is a glob√°lis k√∂z√©pmez√Ķnyben v√©gzett.
http://www.napi.h...72891.html

Mentálhigiéniai feladatok
Baló: A köztévé színvonala nem zuhan tovább, elérte a pincét
Egyszer meg kell k√©rdezni a n√©z√Ķket: m√©gis h√°ny k√∂zcsatorn√°t k√≠v√°nnak finansz√≠rozni?
http://www.168ora...23287.html
#23 | postaimre - 2014. februŠr 02. 17:08:49
iT IS ARR√ďL VAN SZ√ď, HOGY A N√ĀCIK k√©sz√≠tett√©k el√Ķ az USA-val √©s nevelt√©k ki a narancsos forradalmas Juscsenk√≥√©kat. Nagyon j√≥ kis √∂ssze√°ll√≠t√°s. Persze ott is a l√°gerb√Ķl menek√ľltek lesz√°rmazottair√≥l van sz√≥.

YouTube Videů
#24 | Perje - 2014. februŠr 02. 20:50:14
Vigy√°z√≥ szem√ľnket P√°rizsra vess√ľk! Hatalmas t√ľntet√©s volt ma Franciaorsz√°gban az egynem√Ľek h√°zass√°ga, az azt elfogad√≥ t√∂rv√©ny, a nemek egyenl√Ķs√©ge, az iskol√°kban foly√≥ nemi oktat√°s miatt. A muszlimok is csatlakoztak a megmozdul√°sokhoz.
http://www.france...ly-values/
#25 | Fidel - 2014. februŠr 03. 11:55:59
Igazad van mattila! Azt hiszem osszekeveredtem a betuzes teren.Az egyik szemita= palesztin/arab a masik meg a szemetek=zszsik parazitak!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.