Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádirati stílusban


Barb√°r korban barb√°r szok√°s barb√°r m√≥don bar√°tkozni, de a „tudatv√°lt√°s” k√ľsz√∂b√©n nem csoda, ha minden ford√≠tva nyer √©rtelmet, s ami √©rtelmetlen az a k√ľsz√∂bben felbukva, elbukva bet√∂rt cs√Ķrrel √Ķrj√∂ng azon, mi√©rt nem l√©ptett√©k √°t az akad√°lyon, ahogy eddig is, olajozottan cs√ļszhatott √°t minden – m√°snak magasra tett – l√©c alatt. A k√ľsz√∂b m√°s! Az √ļgy lent, mint fent stabilan buktat.

Tal√°n √©rdemes lenne a J√°de Ny√ļllal kezdeni (nekem err√Ķl gyermekkori kedven k√∂nyvem c√≠me jut eszembe: J√°degy√Ľr√Ľ l√©p√©ses mandarinkacsa r√ļg√°s) melyet a rafin√°lt Luna-tekn√Ķs√∂k h√ļztak cs√Ķbe, vagy maradjunk a megalkudott Opportunity √©s a v√©gre – szabott Infinity s√©t√°l√≥ „v√°ndork√∂veinek” legend√°in√°l. √ögy l√°tszik a „hivatalos” m√©dia r√°kapott a z√Ľr√∂s √Ľrre √©s ma m√°r teljesen paranorm√°lis lett m√©g az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©lettelen, fant√°zi√°tlan √©s j√≥l cenz√ļr√°zott sajt√≥ is.

P√°r h√≠rt √∂sszehordtam nektek, de t√©nyleg csak csacska t√°virati st√≠lusban. Armstrong a color√°d√≥i sivatagi felv√©teleir√Ķl vid√°man integet! STOP! √öjabb statiszt√°kat s√ľrg√Ķsen felvesz a NASA! STOP!

A nukikukik √ľzenik: „Eeeeelll√©√©√©gggg a h√ľllllyyyyessegggb√Ķ√Ķ√Ķlll! SSSTOPPPP!

8000 √©ves ny√≠lhegyeket, k√Ķeszk√∂z√∂ket hordtak a felsz√≠nre nyulak Angli√°ban.

Egy ny√ļlcsal√°d k√©t √ľreget √°sott mag√°nak az Anglia d√©lnyugati cs√ľcsk√©ben tal√°lhat√≥ Land's Endben, hogy megtelepedhessen. Amit ezzel el√©rtek, az nem egy b√©k√©s, cs√∂ndes ny√ļlotthon lett, hanem hogy a ter√ľletre kisz√°lltak a r√©g√©szek, merthogy az √°s√°s k√∂zben 8000 √©ves leleteket hoztak a felsz√≠nre - √≠rta a Mirror.
Link

Vajon mit tal√°ltak a Hold h√°ts√≥ oldal√°n? A k√∂zelm√ļltban szenz√°ci√≥s h√≠rt k√∂z√∂ltek a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerte a vil√°gon: a Google Moon t√©rk√©p seg√≠ts√©g√©vel egy furcsa, h√°romsz√∂g alak√ļ t√°rgyat tal√°ltak, amelynek sz√©l√©n izz√≥ pontokat lehetett l√°tni. Mi lehet ez – optikai csal√≥d√°s, vagy m√°s bolyg√≥r√≥l sz√°rmaz√≥ objektum?
Link

Link

A Mars ”v√°ndork√∂ve” zavarba hozta a tud√≥sokat
Az Opportunity marsj√°r√≥ tud√≥scsoportj√°nak vezet√Ķje, Steve Squyres elismerte, hogy a tud√≥sok nem tudj√°k megmagyar√°zni az √ļgynevezett ”v√°ndork√∂vet”, amelyet a Mars felsz√≠n√©n tal√°ltak. Squyres a marsj√°r√≥ feletti munka 10. √©vfordul√≥j√°nak szentelt sajt√≥t√°j√©koztat√≥n besz√©lt err√Ķl.

4600 √©ves piramist tal√°ltak - √ľbereli a g√≠zai g√ļl√°t is

A g√≠zai Nagy Piramisn√°l n√©h√°ny sz√°z √©vvel id√Ķsebb, mintegy 4600 √©ves l√©pcs√Ķs piramist tal√°ltak amerikai r√©g√©szek Egyiptom d√©li r√©sz√©n, Tell Edfuban.

Na j√≥, elismerem, meredek dolog √∂sszek√∂tni Holdat √©s az ott mag√°t m√°r nem is √°lc√°z√≥ csillaghaj√≥t (nem zufo) az emberis√©g t√∂rt√©net√©vel √©s a piramisokkal, no meg a kijevi t√ľntet√©sekkel pl√°ne, de megl√°ss√°tok, meg√©ri a gondolati k√∂rt.

Hogy is volt az az √Ād√°m-√Čva a paradicsom-sz√≥szban √©s f√Ķleg mikor?
Nem fog tetszeni, amit √≠rok, de att√≥l m√©g vita-tr√°gya is lehetne, b√°r vit√°n fel√ľli √©s ha a sok √©ves ilyen-olyan kibogar√°szott inform√°ci√≥kat √∂sszerakjuk, kerekedik a k√©plet.
Na l√°ssuk a piramis-effektust. Beindult a „nagy piramis”. M√ļlt √©vben egyre t√∂bb helyr√Ķl √©rkezett inf√≥, hogy elkezdtek „vil√°g√≠tani” piramis –cs√ļcsok itt √©s ott is √©s ugye a f√∂ldreng√©sek sz√°ma is kicsit elszaporodott. Ugyan a piramisok ma m√°r nem olyan hat√©konys√°ggal m√Ľk√∂dnek,mint egykor, amikor a Holdat p√°ly√°ra √°ll√≠tott√°k √©s a f√∂ldlemezek fesz√ľlts√©geit „kiegyenl√≠teni” volt sz√ľks√©g egy ilyen sug√°rz√°s-elvezet√Ķ szerkezetre. Most az van.

Tal√°n valaki eml√©kszik az 5. elem c√≠m√Ľ mes√©re. Na a v√©g√©n ez a „nem f√∂ldi” l√°ny pont azt tette, amit egy piramisnak eredetileg is tennie kell. Elvezette a f√∂l√∂s energi√°t √©s nyal√°b form√°j√°ban „Szent Elemo t√ľzek√©nt” a nagyfrekvenci√°s energi√°kat felk√ľldi az ionoszf√©ra ir√°ny√°ba.

Ugye r√©mlik, hogy Afrika hasadozik √©s √©ppen tegnap n√©ztem az Euro Sky csatorn√°n, hogy egy g√∂r√∂g szigeten egy h√©ten bel√ľl k√©tszer 6-os reng√©s volt √©s r√°er√Ķs√≠tettek, hogy ez a m√°sodik NEM LEHETETT az els√Ķ ut√≥reng√©se.
√ögy t√Ľnik, hogy ha a beszorult, be√©kel√Ķd√∂tt platform nem tud darabosan t√∂rni, akkor bizony „beleremeg a F√∂ld” abba, amit kap. Ez nem a riogat√°s √©s a retteg√Ķs „majd lesz valami” rovat. Sok √©ve sz√≥ van m√°r err√Ķl. A legrosszabb verzi√≥ azt jelenti – ahogy a piramisok lekopott v√©gei is- hogy hatalmas fesz√ľlts√©g van beszorulva a lemezek k√∂z√©. Ha elpattan, ahhoz k√©pes Szantorini lepkefing lesz √©s bizony a F√∂ldk√∂zi - tenger helyett kapunk valami eg√©szen m√°st, de legink√°bb egy kiad√≥s √∂z√∂nvizeletet. Ca. 1,5 milli√°rd k√∂bkilom√©ter szikla „felrobban√°s√°r√≥l” megyen mostan sz√≥. Ez persze It√°lia teljes pusztul√°s√°hoz √©s Izrael √©s a tengerpartok Isten√≠t√©let√©t is jelenti, de t√∂bb is veszett Moh√°csn√°l. Persze, ha m√©gsem lenne kakasztr√≥fa, hib√°ztassatok nyugodtan √©rte!

De mi k√∂ze ennek a Holdhoz √©s ahhoz, hogy az ember sz√°rmaz√°s√°r√≥l √©s a nagy t√∂megben el√Ķker√ľl√Ķ √Ķsi eml√©kekr√Ķl, leletekr√Ķl most ennyit besz√©lnek.
M√°r tiszt√°ztuk, hogy az ember nem f√∂ldi eredet√Ľ √©s az eml√Ķs√°latokhoz nagyj√°b√≥l semmi k√∂ze, de legk√∂zelebbi rokona – legal√°bbis az agyi strukt√ļr√°k szintj√©n- a pterodaktylus. K√∂zt√ľnk sz√≥lva: egyre t√∂bb s√°rk√°nyos „jelens√©g”, amit ilyen-olyan ter√ľleteken filmv√©gre kapnak azt sugallja, hogy a „rokonok” itt vannak, csak van aki b√°dogsz√°rnyakon k√∂zlekedik, mert ugye m√©gsem lehet mindenki Batman.

A j√≥ az eg√©szben az, hogy m√°r Konfuciusz is megmondta: Nem k√∂nny√Ľ sok n√©zet k√∂z√ľl kiv√°lasztani a helyeset. Az egyik ember ezt v√°lasztja, a m√°sik az ellenkez√Ķj√©t, a b√∂lcs – egyiket sem.

B√°r a magam r√©sz√©r√Ķl az el√Ķbb felv√°zoltakat m√°r r√©gen nem „n√©zet” kateg√≥riak√©nt kezelem.
De hogy j√∂n ide a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°sa”? Nos erre is van egy „n√©zetem”. A Reagan √°ltal meghirdetett Csillagh√°bor√ļs tervek mindig √©s nemzetk√∂zi illumin√°tus h√°tt√©rrel folytat√≥dtak, folytat√≥dnak. Kett√Ķs lehet a „j√°t√©k”. B√©k√©s √©s katonai c√©l√ļ √ļgy „kifel√©”, mint a F√∂ld fajainak ir√°ny√°ba.


Az √©rdekes az, hogy bizony re√°lis a vesz√©lye annak, hogy az elmeh√°borodott „zsid√≥-patk√°nyok” atom-h√°bor√ļba sodorj√°k a m√°r am√ļgy is teljesen fert√Ķz√∂tt l√©gk√∂rrel √©s term√Ķr√©teggel rendelkez√Ķ megbeteg√≠tett F√∂ldet. Nos, n√©zetem szerint ezt „nem engedhetik meg” azok, akik ha nem is a teremt√Ķk, de legal√°bbis alkot√≥i min√Ķs√©gben m√°r az egy√©bk√©nt konte√≥snak nem mondhat√≥ Oroszorsz√°g Hangja has√°bjain is magamutogatj√°k magukat. M√°r az √°lc√°jukkal sem nagyon bajl√≥dnak √©s ugyan van mindenf√©le holografikus meg virtu√°lis Blue Beam…projekt,

Link

a megt√©veszt√©s mesterei a tr√ľkk√∂k √©s a val√≥s√°g ill√ļzi√≥ja h√°l√≥j√°ba ugyan√ļgy belekavarodhatnak, mint a laikus, akit √≠gy csapd√°ba ejtve ir√°ny√≠thatnak, terelhetnek.

Az√©rt n√©zzetek a sok J√©zus-jelen√©s k√∂rm√©re, lehet, hogy a vill√°mokt√≥l a zom√°nc s√©r√ľlt a k√∂rm√ľk√∂n.


Persze az emberis√©get vissza kell valahogy terelni a helyes √ļtra, csak az m√°r nem olyan egyszer√Ľ, ha defini√°ljuk eg√©szen prec√≠zen, hogy ki sz√°m√≠t val√≥j√°ban embernek √©s ki nem √©s mi√©rt.

Nyilv√°nval√≥, hogy hamarosan, vagy „menteni”, vagy m√°sk√©ppen „beavatkozva” , de fel kell venni a kapcsolatot H√≥rusz el√Ķdeivel…a rokonyokkal.

Nagyon finom jelz√©sek, de egy√©rtelm√Ľv√© teszik, hogy f√©kek vannak be√©p√≠tve a rendszerbe √©s az „Emberis√©g” nem √Ķr√ľlhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj fel√°ldozhassa a saj√°t t√ļl√©l√©se , vagy annak ill√ļzi√≥ja √©rdek√©ben. Ebbe a k√∂rbe remek√ľl illeszkednek a kijevi esem√©nyek √©s azok eszkal√°ci√≥j√°nak tervezett sz√°nd√©ka. Lehet √©s kell is a ramazuri, de bizonyos hat√°rokat nem l√©phetnek √°t. √ögy v√©lem ezt a „legfels√Ķbb” k√∂r√∂kben m√°r kezdik felfogni mindezt, de a k√∂z√©pszint√Ľ parazit√°k √©s csatl√≥saik nem csak ateist√°k, hanem kifejezetten √©letellenesek. Azon a szinten mindenk√©ppen v√©res-hurka –szer√Ľ megold√°s kell k√∂vetkezz√©k.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy
- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing


De m√°r megint sokat √≠rtam, de √ļgy v√©lem mindezt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt √©s sz√°mos alkalommal √∂sszefoglaltuk, csak lassan ideje is lesz annak, hogy eljuthasson a tudatba, hogy a v√©lem√©ny √©s az el√©g egy ir√°nyba mutat√≥ esem√©nyhorizont egym√°ssal ugyan lehet k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban, de ennek nincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

HozzŠszůlŠsok


#31 | livia - 2014. februŠr 09. 20:01:00
Szerintem k√°osz a k√°oszon, avagy lehet √∂sszef√ľgg√©s, √©s biztos van, de, m√©g ki l√°tja. √Čs merre van a jobb kil√°t√°s? Ki tudja? √Čs, vajon a probl√©m√°s f√©l mit l√©p? Ki ad majd sakkot, ki adja a mattot, no √©s melyik ki mit kap. Megy a tologat√°s kem√©nyen, a b√°buk sorban, a parasztok m√©g szerintem azt se tudj√°k, hogy
√Ķk a parasztok. Majd megtudj√°k, azt√°n nincs apell√°ta. A kir√°ly,? vagy a kir√°lyn√Ķ,? adott. De ki a b√°bj√°t√©kos? Az tuti, hogy megint a szeg√©ny ember a vesztes.
#32 | livia - 2014. februŠr 09. 20:14:39
Ja, és a ló nyerít még, a bástyák állnak, de mi van a futókkal? Nos itt aztán van galiba.
#33 | turan - 2014. februŠr 09. 22:30:10
Andros hozz√°sz√≥l√°s√°t szeretn√©m megismertetni veletek.(kicsit hossz√ļ lesz, ez√©rt sz√≠ves eln√©z√©seteket k√©rem)

andros 2014.02.09. 16:28:18
√õdv,hogy andros is hozz√°sz√≥ljon a t√©m√°hoz,saj√°t √©tlapj√°t tegye l√°that√≥v√°,benne saj√°t elk√©sz√≠t√©s√Ľ,el√Ķtte elm√©letben kital√°lt saj√°t receptek elk√©sz√≠t√©se,majd az elk√©sz√≠tett √©teleinek j√≥ megr√°g√°sa ,majd annak megem√©szt√©se..√©s ez√ļt√°n az √ļjraalkot√°s t√°lc√°n val√≥ felk√≠n√°l√°sa(de mondhatjuk azt is,hogy a megr√°gott felk√≠n√°l√°sa.-)

nem lesz r√∂vid olvasm√°ny,akinek am√ļgy is megfek√Ľdte gyomr√°t a sok m√©zesmadzag az ugorja √°t,de ne bolhaugr√°ssal,mert √ļgy aligha fog siker√Ľlni,
rövidesen tálcán szolgálom fel a hernyót,finom étek gyanánt:-)

andros eset√©ben,mindennek van folyamata,el√Ķbb a v√°gy k√©l a sz√≠vben,majd megn√©zem hol mozgat a v√°gy √©s mi fel√© mozgat,eljutok a bels√Ķ igazs√°gpontomig(elme seg√≠ts√©ge is kell hozz√° esetemben,v√°gy√°lmodoz√°s,fant√°zia birodalmak bej√°r√°sa,persze ez maga a val√≥s√°g am√ļgyis..,teh√°t √©rdemes,szal a bels√Ķ igazs√°gpontom √°ltal krist√°lyosodik valami ki,a meg√©rt√©s majd j√∂n a tud√°som legy√∂kereztet√©se,ez √°ltal j√∂n a crescend√≥m, ekkor szabad√≠t fel a tud√°s √©s juttat el t√∂bbdimenzi√≥s csodal√©temhez,
aki ismer,aki nem-egyszuszra:volt kicsi sz√Ľrk√©k √°ltali elrabl√°som,plej√°di gy√∂ny√∂r√Ľ n√Ķk -Leil√°m-l√°togat√°sa,megjelent az ufo k√©t m√©terre fejem f√∂l√∂tt √©s nem egyed√Ľl voltam,hanem egyik koll√©g√°mmal,volt itt minden tipus√ļ tal√°lkoz√°som,elk√©sz√≠tettem anno az Izs√°ky-f√©le kereszt,v√©gein kett√Ķ f√©lk√∂r-leh√≠v√≥jelet √©s t√∂bbedmagammal egy arra alkalmas mez√Ķn f√©lsikeres leh√≠v√°sokat v√©geztem(megjelentek l√°that√≥an,de telepatikusan k√∂z√∂lt√©k,hogy m√©g nem √°llunk k√©szen,egyik√Ľnk el is szaladt ,mert a f√°k m√∂g√∂tt furcsa l√©nyt l√°tott,sz√°momra izgalmas √©s f√∂ld√∂nt√ļli √∂r√∂m√©rz√©ssel j√°rt,persze a leh√≠v√°st meg kellett szak√≠tani akkor)anno,asztr√°lprojekci√≥val,kivet√≠t√©ssel- p√°r k√©pzett agykontrollossal- felment√Ľnk az alfag4-egys√©ges lehiv√≥k√≥dos haj√≥ fed√©lzet√©re,ahol sz√°momra kezd√Ķd√∂tt az igazi bels√Ķ √ļt √©s kaland,gy√∂ny√∂r√Ľ,angyalian tiszta tekintet√Ľ sz√Ķke ,feh√©r ruh√°s n√Ķ megjelen√©se √©s k√∂zl√©se,hogy bels√Ķ vezet√Ķim egyike √©s egy√ļttal nem f√∂ldi otthonom egyik lak√≥ja,majd √Ķ vas√°rnaponk√©nt fizikai otthonomban jelentkezett szob√°mban,kezemet is meg√©rintette,el√Ķtte bet√∂lt√∂tt a csak r√° jellemz√Ķ boldogs√°g-√°llapottal,v√°gy k√©lt a sz√≠vemben,gyerekk√©nt ujjongva k√∂vettem intu√≠ci√≥m,kil√≥m√©tereket gyalogoltam kir√°ndul√°skor bels√Ķm √°ltal vezettettve,hogy r√° bukkanjak,egyik alkalommal felh√≠vott egy ismeretlen,√©s √ē sz√≥lalt meg olyan angyalian b√°jos hangon,hogy azonnal gy√∂ny√∂rt √©reztem sz√≠vcsakr√°mban √©s ez a tudat,amikor egy kifinomultabb szinten √©l√Ķ tal√°lkozik √©s beemel √Ķhozz√°..,ez a le√≠rhatatlan boldogs√°g,az tudja ezt,aki hasonl√≥t √°t√©lt valaha,
majd Erd√©lyb√Ķl(sz√≥ szt.a b√°cs-erd√Ķb√Ķl Kolozsv√°rott,ama titokzatos erd√Ķben,ahol f√©nyes nappal uf√≥t lehet f√©nyk√©pezni √©s az erd√Ķben az elk√©sz√≠tett f√©nyk√©p sor√°n tiszt√°n kivehet√Ķk a f√©nyl√©nyek,emez erd√Ķben dimenzi√≥kapu is leledzik,nem mindegy melyik f√°t √∂leled √°t,mert k√∂nnyen egy szebb l√©tre szender√Ľlhetsz.-)-szal √°tj√∂ttem ide √©s kev√©s id√Ķ eltelt√©vel j√∂tt egy buli,ahol a r√©szvev√Ķkkel val√≥ tal√°lkoz√°s √©s k√©s√Ķbbi felismer√©sek √°ltal eljutottam k√∂zvetlenebb form√°ban is Adamushoz,aki besz√©lget√©s√Ľnkkor megs√ļgta,hogy gondtalan,k√∂nnyed lufik√©nt am√ļgy sem ragadok bele a f√∂ldi j√°tszm√°kba,ett√Ķl nem kell tartanom,
bevezet√Ķnek el√©g ennyi,most j√∂n egy kis elkalandoztat√°s ,a kedves olvas√≥t beviszem a saj√°t m√°ln√°somba,mivel √ļgy adom √°t az anyagot,ahogy kij√∂tt bel√Ķlem,ne keresd se az elej√©t,se a v√©g√©t,sem valami rendszert benne,mert azt nem tal√°lsz,( am√ļgysem √≠r senki valami szem√©lyest,√©s kiss√© ellaposodott,rem√©lhet√Ķleg senkinek se √°rtok vele,ha felk√≠n√°lom a herny√≥t fogyaszt√°sra,akinek megfekszi gyomr√°t,az mag√°ra vessen,mi√©rt kell annyit zab√°lni √©s mindent megk√≥stolni:-)
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 16:34:04
most van egy kis id√Ķm,m√°ris √≠rok,ez√ļttal elkalandoztatlak kedves olvas√≥m a nagyon r√©gm√ļltba(persze,csak az √°lland√≥ jelen l√©tezik),de az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt,hogy agyunkkal,elm√©nkkel meg√©rts√Ľnk is valamit,ez√©rt kellett a m√ļlt √©s a j√∂v√Ķ,meg a jelen,vagyis a linearit√°s,teh√°t line√°ris agyunkkal felfogva(z√°r√≥jel.ez bmilyen probl√©ma az √©letben √©s minden f√©ligazs√°g itt-a line√°ris l√°t√°sm√≥d,bmi,ami nem azt mondja,nem arra mutat,hogy te t√∂bbdimenzi√≥s csodal√©ny vagy,√©s v√©gtelen√Ľl J√ď √©s S√ČRTHETELEN,Elpuszt√≠thatatlan-az HAZUDIK,ami nem a lehet√Ķ legjobb sz√≠nben t√Ľntet fel t√©ged,az hazudik-itt m√°r meg lehet fogni bmilyen tan√≠t√°st,bmilyen √ļtat,amit egy mesternek nevezett valaki akar sz√°modra,mint egyetlen alternat√≠v√°t mutatni,hazugs√°g!m√©gpedig pontosan az√©rt,mert a line√°ris szeml√©letb√Ķl,n√©z√Ķpontb√≥l l√°tja,m√©rlegeli csup√°n,egy p√©ld√°val illusztr√°lva,itt van a te h√©tk√∂znapi szob√°d,benne te,teh√°t
vegy√ľk a legnagyobb,az abszol√ļtumos igazs√°got,mert te √°tl√°tod az eg√©sz szob√°t,namost,a szob√°dban van egy k√∂nyv,a k√∂nyvnek pl-ul a 35.oldal√°n van egy herny√≥,mely m√°szik a 35.oldalsz√°mon,a liner√°ris l√°t√°sm√≥d:a herny√≥ l√°t√°sm√≥dja,√Ķ csak a 35.oldalt l√°tja √°t,nem is l√°thatja a k√∂nyv t√∂bbi lapjait,ahogy nem is tudja,hogy a k√∂nyv√∂n k√≠v√Ľl is van √©let,ott az eg√©sz szob√°d,benne te,ezt,h meg√©rted,akkor az eg√©sz √©let nagy igazs√°g√°t meg√©rted,√©s v√°laszt kapsz minden felmer√Ľl√Ķ k√©rd√©sre,sz√≥val:a p√©lda √°ltal bemutatva,az abszol√ļt l√©tez√Ķt,ami van,az a szob√°d,benne te,mint az EGY l√©tez√Ķ(Abszolutum isten),a p√©lda bemutat√°sa √°ltal a k√∂nyved 35.oldal√°n m√°szk√°l√≥ herny√≥ az emberi line√°ris felfog√≥k√©pess√©g,de mondhatn√°m bmely szem√©ly,mint k√°pr√°zat,mint ill√ļzi√≥,mint t√°rsadalom √°ltal form√°lt szem√©lyis√©gjegy
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 16:36:00
az ill√ļzi√≥ soha nem azt jelentette,hogy nincs,nem l√©tezik valami(ha most azt mondom,hogy √©n nem is l√©tezem,erre te lekeversz nekem egy nagy pofont,m√°r nem vagyok benne biztos,hogy nem l√©tezem-e?,mert √©rzem a f√°jdalmat,nem,az ill√ļzi√≥ az l√©tez√Ķ valamire utal,a k√°pr√°zat is l√©tez√Ķ valamire utal,k√∂r√Ľl√∂tt√Ľnk az √∂sszes l√°that√≥ szem√©ly l√©tezik,DE csup√°n egy kisebb n√©z√Ķpont eredm√©nye,ami soha nem jelentheti a nagy eg√©szet,csup√°n egy porszemnyi r√©szt bel√Ķle,s mivel az egyed√Ľli l√©tez√Ķ az az EGY,az Abszolutum(a p√©ld√°t folytatva,a szob√°dban lev√Ķ saj√°t n√©z√Ķpontod,aki mindent √°tl√°t)√©s val√≥j√°ban az igazi JELEN,az pont azt az √°llapotot jelenti,ahol nem lehet llinearit√°s benne m√ļlttal √©s jelennel,mert a line√°ris m√ļlt,jelen √©s j√∂v√Ķ-csup√°n a herny√≥ √°ltali l√°t√°sm√≥d √©s 35.oldalnak hitt vil√°gmindens√©g,ahol az oldal els√Ķ sora a m√ļlt,ha most a herny√≥ pl-ul a 20-sorn√°l m√°szk√°l-line√°ris j√∂v√Ķ pedig a 35.oldal utols√≥ sora,k√∂zben ehez viszony√≠tva van egy JELEN,a szob√°ban l√©v√Ķ √∂nmagad,aki √°tl√°tja az eg√©sz szob√°t,de ,√°tl√°thatja a k√∂nyv 35.oldal √°ltali line√°ris l√°t√°sm√≥dot is,ha kedve tartja,elolvassa a 35.oldalt √©s b√≠za √ē tudja,a szob√°ban lev√Ķ √∂nmagad tudja mi lesz a 35.oldal utols√≥ sora,azaz tudhatja a line√°ris f√∂ldi j√∂v√Ķt is,
teh√°t-bki,bmylyen utat felv√°zol sz√°modra,mindaddig,amig nem emel ki √∂nmagad t√∂bbdimenzi√≥s igazi VAGYS√ĀGODhoz,addig nevezheted hazugnak,s itt j√∂n be ,amit √≠rtam neked az ufonaut√°kr√≥l,Leil√°r√≥l,√Ķk egy kifinomultabb,magasabb dimenzi√≥b√≥l(a szob√°dban van a p√©lda kedv√©√©rt a l√°t√°sm√≥djuk)hozz√°emelhetik igazi L√ČTEZ√ČSEDhez azt a k√°pr√°zatos,illuz√≥rikus emberi form√°d,akit most is megtapasztalsz,mert van szem√©lyis√©gjegyed,
itt j√∂n be a tov√°bbi meg√©rt√©s szempontj√°b√≥l ,amikor le√≠rtam a dimenzi√≥kat,vagyis a mi,f√∂ldi line√°ris l√©tez√©s√Ľnkben a korl√°tot a formais√°gunk jelenti,meg a k√∂r√© kialak√≠tott szem√©lyis√©gjegyek,amik l√©teznek,de ill√ļz√≥rikus l√©tez√Ķk,vagyis ha a herny√≥t kiemeln√©m a k√∂nyv lapj√°r√≥l,elt√Ľnne maga a 35.oldal val√≥dis√°ga,√©s benne az oldal tartalma,
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 16:46:43
vagyis elt√ļnne a 35.oldal √°ltal annak tartalma,elt√ļnne a linearit√°s benne,most a herny√≥ persze metamorfoz√°l,a form√°t √°tv√°ltja valami m√°s,ami az √ļj dimenzi√≥val egy√Ľtt j√°r,vagyis,amikor elhagyjuk f√∂ldi test√Ľnket,akkor a k√∂vetkez√Ķ dimenzi√≥,m√©g mindig nem a teljes √∂nval√≥d,vagys√°god dimenzi√≥ja,ott megkapod test helyett √©s linearit√°s helyett a hologramoss√°got,egyfajta egyidej√Ľ l√©tez√©st √©s egy m√°sik id√Ķkeretet,ami annak az √ļj dimenzi√≥nak felel meg,err√Ķl √≠rtam,ebbe most nem kel belem√©lyedni,mert nek√Ľnk,mint F√∂ld√∂n tartozkod√≥knak a l√©nyeg az √°tmenet vagy nem √°tmenet egy √ļjabb l√©tbe,
azt mondod,sz√°modra j√≥ az,ha a k√∂nyv 35.oldal√°n is √∂r√∂m√∂t √©lvezhetsz herny√≥k√©nt, annak elolvas√°sa √°ltal,persze ebb√Ķl a n√©z√Ķpontb√≥l lehet t√∂k√©letes herny√≥√©letet √©lni,de k√∂zben tudd,hogy nem a teljes k√©pet l√°tod magadr√≥l,nem is √°lmodsz arr√≥l herny√≥k√©nt,hogy l√©tezhetsz te nemcsak herny√≥k√©nt,hanem pillang√≥k√©nt is,s√Ķ√Ķt,l√©tezhet egy szebb,t√∂bb,kiteljesedettebb,nagyszer√Ľbb,pomp√°zatosabb vil√°g,aminek l√©tez√©s√©r√Ķl nem is √°lmodsz,de att√≥l az m√©g van!!√©s mivel a TE igazi VAGYS√ĀGOD,pont abban a m√©rhetetlen szabads√°gban,v√©gtelen lehet√Ķs√©gekkel jelentkez√Ķ(pl-a √°ltal a szob√°ban lev√Ķ mozg√°skorl√°tozatlans√°g ,a herny√≥ csak l√©pni tud √©s csak a 35.oldalon tud l√©pni,err√Ķl sz√≥lt eddig az eg√©sz f√∂ldi √©leted,mi -gyakorlatiasan,az emberis√©g gyakorlatiasan nem is ismer a k√∂nyv 35.oldal√°n k√≠v√Ľl m√°s l√©tez√©si form√°t,h√°t nem tragikommikus √©s siralmas?bezzeg,amikor metamorfoz√°l √©s herny√≥b√≥l lesz lepke,m√°ris kir√∂pk√∂dhet a k√∂nyvb√Ķl ,
a f√∂ldi √°llapotban szerelmes,itt a F√∂ld√∂n beteljes√ļlt szerelmi √©letre v√°gy√≥ p√°rok,azaz,akik e vil√°gban akarnak boldog √©letet le√©lni,de a kezdeti boldogs√°g a felejt√©s s√Ľr√Ľ k√∂dj√©be vesz√Ķdik fokokatosan √©s ezt nagyon b√°nj√°k,√©s csal√≥dnak a f√©rfiakban,n√Ķkben,√Ķk olyan herny√≥k,szerelmes herny√≥k,akik a 35.oldal lapj√°n akarnak √∂r√∂kk√©tart√≥ boldogs√°gban √©lni.:-))ez persze nem baj,hogyan is lehetne,ett√Ķl sz√©p ez,mert egyedien v√°ltozatos sz√≠nes √ļt.-)..itt j√∂n be a szenved√©s √°ltal a probl√©ma megold√°s√°nak keres√©se,a tud√°s meg√©rt√©s√©re ir√°nyul√≥ v√°gy, √©s a tud√°s az,ami felszabad√≠t,ett√Ķl m√©g rab maradsz herny√≥k√©nt akarsz szerelmes lenni egy m√°sik herny√≥ba,a 35.oldalon,ami SOHA nem ad csup√°n id√Ķleges boldogs√°got,f√∂ldi √©letben nincs csak k√°pr√°zatos boldogs√°g,ami nem is az,mert te a szob√°ban SZEML√ČL√ēD√ē szabad l√©tez√Ķ vagy,√©s most csup√°n 35.oldalon herny√≥tudatoss√°gk√©nt v√°gysz a boldogs√°gra,ez a megd√∂bbent√Ķ √©s szomor√ļ az emberis√©gben!egyed√Ľli val√≥s√°gk√©nt a 35.oldalt l√°tj√°k t√©rnek,s magukat teremt√©s koron√°jak√©nt mindenki f√∂l√∂tt √°ll√≥ herny√≥nak!s err√Ķl sz√≥l itt minden rekl√°m,hogy tudj m√©g k√∂v√©rebb herny√≥ lenni,aki a lehet√Ķ legjobban bebifl√°zza,mivel megtanul olvasni az eg√©sz 35.oldalon le√≠rtakat
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 16:53:09
ismerve m√ļltat,jelent s j√∂v√Ķt-l√°tod m√°r mekkora √©s mi√©rt hazugs√°g a j√∂v√Ķbel√°t√≥i tev√©kenys√©g?mert csup√°n l√°thatja a 35.oldal utols√≥,z√°r√≥ sor√°t,de soha nem l√°thatja herny√≥i tudatoss√°gszinten azt,ami a szob√°ban van
folytatva..val√≥s√°gunk,a F√∂ld jelenlegi helyzet√©t,v√°runk itt felemelked√©sre,egyre t√∂bb tan√≠t√≥ jelenik meg,egyre t√∂bb √ļt,de k√∂zben a vil√°g elit korm√°nya vil√°guralmat akar mindenki felett,tudj√°k,hogy a vall√°s helyett m√°st kell kital√°lni,tudj√°k,hogy a b√ļn√∂ss√©g,ezt nem szabad,azt nem szabad-helyett m√°st kell kital√°lni,nem folytatom,ott a sok rekl√°m,l√°thatod hova,milyen ir√°nyba megy a vil√°g,k√∂zben egyre szeg√©nyebbek vagyunk,egyre jobban veget√°lunk,teh√°t,ahogy mondtam az elit c√©lja:a herny√≥ legyen m√©g k√∂v√©rebb,lehet√Ķleg legokosabb,m√©gszebb,ak√°r fedezz√ľk fel az √∂r√∂k√©let√Ľ herny√≥l√©tet,DE mindez csup√°n az egyed√Ľli val√≥s√°gban,a k√∂nyv 35.oldal√°n t√∂rt√©nhet meg,persze lesz √ļj dolog:megtanulhat a herny√≥ olvasni,elolvashatja a 35.oldal √∂sszes sor√°t,megtudhatja j√∂v√Ķj√©t,kialak√≠that ak√°r majdnem √∂r√∂kk√©val√≥s√°gig tart√≥,√∂r√∂k herny√≥l√©tet is a k√∂nyv csakis 35.oldal√°n,
az Elitr√Ķl:elit alatt nevezem rotschildokat,p√°holytagokat,bank√°rokat akik uralj√°k a F√∂ldet,tele vannak p√©nzzel,azaz t√∂keletesen gazdag herny√≥√©letet √©lhetnek,√Ķk vajon nem tudj√°k,hogy l√©tezik a 35.oldalon k√≠v√Ľl az eg√©sz k√∂nyv is?dehogynem,a k√∂nyv l√©tez√©s√©r√Ķl tudnak,de nem akarj√°k,hogy a herny√≥k-emberis√©g is tudjon ezekr√Ķl,mert akkor odav√©sz az uralom a 35.oldal felett,ezt tudj√°k,tudnak azokr√≥l a negat√≠v f√∂ld√∂nk√≠v√Ľliekr√Ķl,akik √Ķket ir√°ny√≠tj√°k,h√Ľll√Ķk,gyikok,annunakik,tudnak ezek l√©tez√©s√©r√Ķl,de √Ķk √©lvezik a 35.oldal √°ltali F√∂ldi-p√©nz √°ltali hatalmat-s most egy√ļttal meg√©rtheted a Bibliai p√©ld√°zatot is,a bukott angyalok ezek az annunakik,gyikok,vagyis pontosabban azok teremtm√©nyei,akik uralkodhatnak az emberis√©g felett,mert a 35.oldalon bmit szabad,te sem avatkozol bele szob√°dban,hogy egy k√∂nyved 35.oldal√°n lev√Ķ herny√≥,avagy egy m√°sz√≥ hangya mit csin√°l √©pp,az m√°s k√©rd√©s,hogy minden sz√°munkra,,negat√≠v"tapasztalat PONT,hogy hozz√°seg√≠t a nagy isteni terv szt.hogy mi megtapasztaljuk √°ltala a m√°sik oldalt is,teh√°t nincs itt semmi baj,minden j√≥ a teremt√©s eg√©sz√©ben.-),
az elit viszont nem tud a szoba l√©tez√©s√©r√Ķl,√Ķ tud a k√∂nyv l√©tez√©s√©r√Ķl √©s tudja,hogy van valaki,aki kez√©ben foghatja a k√∂nyvet,de nem ismeri a szoba √°ltali szabads√°got,s azt f√Ķleg nem,hogy √Ķ maga nem is uralkod√≥,vez√©rh√≠mes,falkavez√©res herny√≥-hanem val√≥j√°ban szabad,v√©gtelen csodal√©ny,aki a szob√°t is l√°thatja,ezt,ha tudn√°,m√°r nem √©rdekeln√© a herny√≥diktat√ļra,melyben √Ķ a kizs√°km√°nyol√≥,s rabszolgatart√≥
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 16:59:07
tehát még 1szer:
feladatak√©nt ezt kell elj√°tszania,ide lesz√Ľletve a du√°lis ellent√©t-megtapasztal√°s√°√©rt,tudat alatt ezt tudja,lesz√Ľlet√©se el√Ķtt ezt v√°llalta fel,hogy az √°ltala megtapasztalt,,kellemetlens√©gek"√°ltal legyen megtapasztalhat√≥ a ,,kellemess√©g,a j√≥s√°g"
legk√∂zelebb arr√≥l √≠rok,mi√©rt fontos sz√°momra nem herny√≥k√©nt √©lni,hanem ink√°bb szobalak√≥k√©nt,s ehez milyen gyakorlatias √ļt vezet,√©s egy√°ltal√°n mi a fontos √©s l√©nyeges az √©letben,hogy megvil√°gosodj tudatban √©s felszabadulj,de csak akkor lehets√©ges ez,ha v√°gysz a szabads√°gra,v√°gysz a v√©gtelen lehet√Ķs√©gedre,v√©gtelen k√©pess√©ged kiakn√°z√°s√°ra,ez mindig csakis t√Ķled f√Ľgg √©s ez a legszebb benne,te magad nem akarod m√©g ezt,ink√°bb herny√≥k√©nt √©lvezed a 35.oldalt:-),√©s soha senkinek nincs joga siettetni a te √ļtadat,helyetted √°lmodnia √°lmaid,

amikor viszont nem akarsz m√°r a 35.oldalon √©lni tov√°bbra is kitudja meddig,ameddig akarsz,addig itt is ragadsz,mindig a leg√Ķszint√©bb v√°gyadt√≥l f√Ľgg ez,
kedvcsinálóként:.-))hogy mégis jobb talán a szoba,benne egy szabad lénnyel,mint a hernyólét csupán a35.oldalon,
gondold el,picit mit jelent a v√©gtelen,t√∂bbdimenzi√≥s csodal√©nyegis√©g?v√©gtelen=az elk√©pzelhet√Ķ lehet√Ķ legjobb sz√°momra,s√Ķ√Ķt pont,hogy az elk√©pzelhetetlen legnagyobb j√≥√≥ sz√°momra
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 17:04:43
kisgyermek vagy,aki j√°tszik egy homokoz√≥ban,a homokoz√≥ban t√∂bb gyermek j√°tszik,van ott mondjuk egy lap√°t,egy v√∂d√∂r √©s egy √ľveg v√≠z,amivel √°shatsz a homokban,a v√∂d√∂rbe homokot tehetsz √©s felford√≠thatod,a vizzel meg m√≥dos√≠thatod ,ahogy akarod,azt mondtam t√∂bb gyermek j√°tszik benne,mondjuk m√°sik 2 gyerek,te megkapod mondjuk a lap√°tot √©s boldog vagy vele,√©s lehet,hogy √©leted v√©g√©ig kisgyermekk√©nt,gagyisk√©nt csak lap√°tolod a homokot,√≠gy is le lehet √©lni egy √©letet,de egy t√∂bbre v√°gy√≥(jogosan t√∂bbre v√°gy√≥,mi√©rt jogos?mert tudatalatt √©rzed,hogy t√∂bb vagy,mint egy lap√°ttal beteljes√Ľl√Ķ kisgyerek),teh√°t egy t√∂bbre v√°gy√≥ m√°sik gyereknek nem el√©g a lap√°t,szeretn√© a v√∂dr√∂t is kipr√≥b√°lni,
egy harmadik gyerek viszont a v√∂dr√∂t,lap√°tot √©s v√≠zet,azaz a homokoz√≥ban tal√°lhat√≥ √∂sszes lehet√Ķs√©get kipr√≥b√°ln√° √©s kipr√≥b√°lja,azaz uralja az eg√©sz homok√≥z√≥-√©rtelm√©t-volt√°t..visszat√©rve a p√©ld√°nkra egy okos herny√≥ megtanul olvasni √©s bebifl√°zza a 35.oldal minden sor√°t,mondhatjuk,hogy f√∂ldi √©rtelemben boldog a herny√≥?az√©rt nem,mert a linearit√°s csapd√°ja,hogy nem ad el√©gt√©telt,akinek sok van,az m√©g t√∂bbet akar,aki valamit is akar,amikor el√©ri,√ļjabb dolgot akar m√°r,ez√©rt mondj√°k a linearit√°sra,hogy csapda:a m√ļltra gondolsz a mostban,vagy a j√∂v√Ķre,de egyiket sem tapasztalhatod soha meg,csak mindig fant√°zi√°lsz r√≥la,ami elm√ļlt,az m√°r elm√ļlt,teh√°t nincs,ami lesz,az majd lesz,teh√°t m√©g nincs,maradna a line√°ris most,a jelen?deh√°t van ilyen?sztem az sincs,hisz ragadd meg a line√°ris jelen pillanatot?van ilyen?a most,amikor kimondom s te elolvasod: eltelt vagy 2 mp-k√∂zte,teh√°t az √©n kimondott line√°ris jelenem m√°r m√ļltt√° v√°ltozik,teh√°t soha nem ragadhat√≥ meg a line√°ris jelen sem,a m√ļltat √©s j√∂v√Ķt m√°r l√°ttad,m√°r nincs,m√©g nincs,a jelen viszont nem √©rhet√Ķ el..h√°t nem k√°pr√°zat?
visszat√©rve a homokoz√≥s p√©ld√°ra,amely gyerek haszn√°lhatja a lap√°tot,v√∂dr√∂t √©s v√≠zet,az sem boldog,mert megunja a homokoz√≥t √©s valami m√°st szeretne,mert v√©ges lett a j√°t√©ka,el√Ķbb ut√≥bb megunja,m√°st j√°tszana,ez norm√°lis,mert tudatalatti l√©nye bel√Ľl jelzi,√Ķ v√©gtelen l√©ny,mi√©rt v√°gyik v√©ges j√°t√©kra?mi√©rt csapja be mag√°t √°lland√≥an azzal,hogy hajszol egy v√©ges c√©lt?
mi√©rt hiszi azt,hogy beteljes√≠theti egy c√©l is?holott tudatszinten √©rzi,hogy ez kev√©s,jogosan sz√≥lal meg benn√Ľnk az istentudatoss√°g√ļ szikra:te t√∂bb vagy,szabadabb vagy,csoda vagy,csod√°latosabb vagy,t√∂bbdimenzi√≥sabb kell legy√©l,mit ez a 35.oldal ny√ļjtani tud,√©s t√∂bb kell legy√©l a benne lev√Ķ herny√≥n√°l is,
eljutottunk a v√©gtelen t√∂bbdimenzi√≥s csodal√©nyegs√©g√Ľnkh√∂z..v√©gtelen,teh√°t elk√©pzelhetetlen√Ľl csod√°s,abszolut minden elk√©pzelhet√Ķ csod√°t megkaphatok,el√©rhetek ez√°ltal,ha nem √≠gy lenne,akkor korl√°tozott lenne √©s v√©ges,de nem: korl√°tlan,mindent megkaphatsz,ami csak megteremthet√Ķ,minden,elk√©pzelhetetlen√Ľl nagy csod√°val tal√°lkozhatsz,s√Ķt az nem hagyna el,kell lennie egy t√©rnek,ahol egyszerre lehetsz ak√°r t√∂bb helyen,egyszerre √©lhetsz √°t ak√°r t√∂bb gy√∂ny√∂rt,stb.fant√°zi√°dra b√≠zom,bmi,amit csak elk√©pzelsz,amir√Ķl √°lmodhatsz,az biztos,hogy megteremthet√Ķ √©s el√©rhet√Ķ,m√°sk√©ppen hazugs√°g lenne a v√©gtelens√©g,a v√©gtelen szeretet √©s v√©gtelen csoda fogalma is
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 17:34:59
k√∂zben valami kicsapta a biztos√≠t√©kom,√°ramsz√Ľnet,eltelt egy kis id√Ķ,de folytatom.-))

maradva a saj√°t √∂r√∂mszintemn√©l(ki m√°s√©n√°l?.-),nevezhetem ak√°r kozmikus √∂r√∂mfrekvenci√°nak(els√Ķsorban Leil√°m,sz√Ķke plej√°di n√Ķm √°ltali var√°zslatos vil√°g √©s jelenl√©t eredm√©nye),erre a s√°vra vagyok a legfog√©konyabb,
ez az Egyetemes SZERETET f√©nye,ami szabadd√° tesz,ennek m√°r a tudata,gondolata is szabadd√° tesz,felszabad√≠t,akinek van hasonl√≥ √©lm√©nye az ismeri, √©rezz√ľk az impulzusokat,amik egy kifinomultabb vil√°gb√≥l j√∂nnek,erre vagyunk fog√©konyak,mert EBB√ēL vagyunk igaz√°n,EZ vagyunk igaz√°b√≥l,az√©rt annyira √©des ez a l√©gk√∂r,s ez√©rt mindig,vitathatatlanul √©rzem a szabads√°gom,nem tud ez a vil√°g beszippantani s rabul ejteni,mert lelkemet nem tudja megragadni,nem tudom elviselni a hazugs√°got,nem tudok benne √©lni,mert fojtva √©rzem magam benne,nekem priorit√°st √©lvez √ĖNMAGAM autentikuss√°ga,√∂nmagam csodal√©nyegis√©g√©nek kicsomagol√°sa,ebbe vagyok igaz√°n szerelmes,
t√∂bbnyire t√∂bbdimis tudatoss√°g√ļ csodal√©nyk√©nt √©lek a 35.oldalon ,ezt ki√°rasztom a l√©gk√∂rbe m√°sok fel√©,puszt√°n vagys√°gommal,f√©nyemmel,ennek vonz√°sk√∂r√©ben √©rzik egy pillanatig a szabads√°got az emberek k√∂r√Ľl√∂ttem,majd elm√©vel akarj√°k ezt megmagyar√°zni,s mivel nem ismerik √∂nmaguk szabad kil√©p√©si √ļtvonal√°t a 35.oldalr√≥l nem tehetnek m√°st,mintsem megpr√≥b√°lnak birtokolni a 35.oldalon,ez t√∂rt√©nik a n√Ķkkel val√≥ tal√°lkoz√°saimban:-),egy kapcsolatomban,viszont √©n √ļszni szeretek a szabads√°gban,nem is tudom elk√©pzelni,h√°t m√©g sok√°ig benne lenni egy rabs√°gban a 35.oldalon valakivel,aki nem szabad,nem tudok felv√°llalni hazugs√°got,mert akkor megnyomorog a lelkem,jelenlegi f√∂ldi √©letemben soha nem is akartam magamhoz l√°ncolni egyetlen n√Ķt sem,mert felszabad√ļltam m√°r az els√Ķ hal√°lk√∂zeli √©lm√©nyem √°ltal 7 √©vesen,csup√°n ez folytonosan tudatosult,most is tudatosul bennem,
ennyi a pici zárójel magamról,ezt is leírtam,most visszakanyarodva az eredeti témára:
picit √©rintem a kil√©p√©st a 35.oldal fogs√°g√°b√≥l,azaz a felszabadul√°st,megvil√°gosod√°st,nevezd,ahogy szeretn√©d,amire esetleg kiv√°ncsi lehetsz,amir√Ķl igaz√°n szeretn√©l hallani,
nos.az alap,ahogy eml√≠tettem,a tud√°st szerezd el√Ķbb meg,√©rtsd meg,√©rezd igaznak bels√Ķdben,bels√Ķ igazs√°gpontoddal b√≥lints r√°,majd ez megvan megjelenik a saj√°t v√°gyad,szenved√©lyed hogy ezt meg is √©ldd a gyakorlatban,teh√°t lehorgonyozd a tud√°st,legy√∂kereztesd a tud√°sod,ez egy mag√°t√≥l v√©gbemen√Ķ √ļt szinte minden ember eset√©ben,szinte minden l√©tez√Ķ eset√©ben,de sokan meg√°llnak megpihenni ak√°r egy f√∂ldi,line√°risan m√©rt hosszabb id√Ķre,√Ķk √∂nsz√°ntukb√≥l nem akarnak tov√°bb menni,√Ķk ki akarj√°k √©lvezni a 35.oldalt teljess√©ggel,annak minden sor√°t,ahogy utols√≥ leveleimben √≠rtam,sz√°momra m√°r elviselhetetlen lenne a 35.oldalon val√≥ tart√≥zkod√°s,mert szabads√°gv√°gyam s tal√°lkoz√°si v√°gyam magasabb ,kifinomultabb megnyilv√°nul√°sokkal nem hagy nyugton,ezalatt ak√°r leil√°t,vagy m√°s plej√°di l√©nyt is √©rtek,de √∂nmagam magasabb megnyilv√°nul√°s√°val is tal√°lkozni v√°gyom tudatosabban √©s hosszabb ideig,√©s ezt nem line√°ris id√Ķkeretben szeretn√©m,amiben-ut√≥bb le√≠rtam,m√ļlt elm√ļlt,m√°r nincs,j√∂v√Ķ m√©g nincs,a line√°ris jelen meg sosincs,hisz bmely c√©l el√©r√©se ut√°n azonnal m√°sra v√°gysz m√°r,nem is tudod √©lvezni,meg ,ahogy mondtam egy v√©gtelen ,√∂nmag√°ra √©bredezett csoda nem √©lvezheti a v√©ges ,korl√°tozottabb r√©sz√©t,
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 17:40:04
sz√≥val az alap:szomjazni a tud√°st,meg√©rteni,felfogni majd meg√©lni,ami saj√°t szenved√©ly √°ltal mag√°t√≥l megy v√©gbe,ham√°r rajta vagy az √ļton,
az √ļtra azonban r√° kell l√©pni,a megvil√°gosod√°sod √ļtj√°n nem rossz egy √ļtjelz√Ķvel tal√°lkoznod,hogy ne t√©vedj el,ne t√©rj le az √ļtr√≥l,
helyes √ļtjelz√Ķ vagyok,ha eml√©keztetlek:ha cs√∂kkentem sz√©ps√©ged,csod√°latod,v√©gtelen nagyszer√Ľs√©ged,ha ezt korl√°tozom,√©n vagy bki m√°s ,akivel tal√°lkozol,vagy akinek √Ľnezet√©t olvasod a vil√°gh√°l√≥n,akkor nem ir√°ny√≠tom,nem ir√°ny√≠tja figyelmed √∂nmagad igazi arc√°ra!ez√©rt nevezem ezt hazugs√°gnak,teh√°t van egy kiindul√≥pontunk m√°r:NEKED kel sz√≥ljon az √Ľzenetem,√©s R√ďLAD kell sz√≥ljon,t√©ged kell megsz√≥l√≠tson,ezt hogyan √©rhetem el?el√Ķbb pont ennek tiszt√°z√°s√°val elm√©letben,minden fontos lehet sz√°modra a mindennapi √©letben,minden,amivel tal√°lkozol okozhat √∂r√∂m√∂t,egy j√≥ zenei koncert,egy kedves este pasiddal-csajoddal,bmi,ezeket nevezem fontos dolognak,de vajon l√©nyegesek-e?√©n azt akarom neked √°tny√ļjtani,ami l√©nyeges:teh√°t R√ďLAD √©s NEKED-sz√≥l √©s csakis neked √©s senki m√°snak!..most eml√©kezz vissza a kisgyerek,aki a homokoz√≥ban j√°tszhat a lap√°ttal,a vederrel √©s a v√≠zzel is,teh√°t ami rendelkez√©s√©re √°ll ebben a f√∂ldi l√©tben,azt haszn√°lhatja,de csak abban a keretben,
teh√°t a t√°rsadalom adhat sz√°modra boldog perceket,k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √©lm√©nyekkel,a kisgyereknek egy homokoz√≥t benne lap√°ttal,vederrel √©s v√≠zzel,neked pasit-n√Ķt √∂r√∂mk√∂d√©sre,egy j√≥ zenei koncert√©lm√©nyt,stb..de itt a k√©rd√©sem:ez holott fontos dolog,de l√©nyeges-e ?vagyis R√≥lad √©s Neked sz√≥l-e?mert sztem az kellene neked sz√≥ljon,amiben benne vagy,ami te vagy!!!egyszer√Ľen kell l√©teznie a kisgyereknek olyan j√°tsz√≥t√©r,amiben kiz√°r√≥lag sz√°m√°ra kell l√©tezzen olyan j√°t√©k,ami csak neki van kital√°lva!Olvas√≥mnak is kell l√©tezzen olyan
aj√°nd√©ka,ami KIZ√ĀR√ďLAG sz√°m√°ra TEREMT√ēD√ĖTT meg!!honnan tudom?pont a v√©gtelen csodal√©nyegs√©gedb√Ķl,legut√≥bb le√≠rtam,ha v√©gtelen vagy,akkor nem kaphatsz v√©ges dolgot,hanem azt kell kapnod,ami te vagy,valami v√©gtelen csod√°t,ami sz√°modra teremt√Ķd√∂tt,csakis sz√°modra!de mi lehet ez k√©rdezheted?
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 18:14:42
egy nagyon pici kit√©r√Ķvel,hogy meg is √©rtsd!az EGY,ami VAN(ABSZOLUTUM,ISTEN)bhogy nevezhetj√ľk √∂nmag√°t t√∂bb r√©szre osztotta,pont az√©rt,hogy a k√ľl√∂n√°ll√≥ r√©szek,a m√°sik √°ltal megtapasztalj√°k saj√°t magukat,ezt nem r√©szletezem,mert err√Ķl is oldalakat √≠rhatn√©k,r√∂viden:akkor tudod milyen a feh√©r sz√≠n,ha egy feh√©r lapon odateszel egy fekete pontot,ahhoz viszony√≠tva,fekete √°ltal tudod,mi a feh√©r,az EGY √∂nmag√°t r√©szekre osztja,megjelenik a vagy √°ltal a nincs is,a vagy alatt Egy-et √©rtem,a Nincs alatt,mindazt,amit sok R√©szre osztott √∂nmaga,az a Nincs(ak√°r F√∂ldi k√°pr√°zatot is √≠rhatn√©k),aki csakis a Vagys√°g √°ltal √©rtelmezhet√Ķ,teh√°t az Egy √∂nmaga megtapasztal√°s√°√©rt felosztotta √∂nmag√°t sok kicsi R√©szre,de eme egyik kicsi R√ČSZ megint tov√°bb osztja mag√°t,m√°r kapisg√°lhatod,itt van Olvas√≥m,akinek BIZTOS kell lennie egy m√°sik fel√©nek,mert a m√°sik feled √°ltal lesztek ti ketten:kis R√©szek,majd amikor kisR√©sz leszel,megint keresed egy m√°sik kisR√©szt,hogy az EGYbe visszat√©rj,de itt eml√≠tem meg,hogy elm√©vel,ez line√°ris √©s v√©ges nem tudod a v√©gtelent meghat√°rozni,csak annyit √©rdemes megjegyezned,hogy amikor majd visszat√©rsz az Egybe,akkor megmarad individu√°lis tud√°sod is,amit itt megszerezt√©l,megtapasztalt√°l,hi√°ba egyes√Ľlsz √©s old√≥dsz fel a kezdeti EGYben,att√≥l m√©g megmarad individumod √©s ez a nagy titok,ez a megvil√°gosod√°sod titka,amir√Ķl nem sokan besz√©lnek..,legal√°bbis a hangs√ļly soha nem az individumodon van,hanem a legt√∂bb esetben arr√≥l,hogy dobd el elm√©d,szabadulj fel al√≥la,vil√°gosodj meg,ha ezt lefuttatjuk gondolatban,akkor csup√°n egy √ļt:A-b√≥l B-be,ahol nem is √©lvezted az √ļtat,ha csup√°n az lenne a c√©l,hogy eljuss B-be,akkor nagyon szomor√ļ lenne ez √≠gy,√©s √©rtelmetlen minden sz√©ps√©g,minden sz√≠n egyedis√©ge,v√°ltozatoss√°ga,k√ľl√∂nlegess√©ge...,
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 18:15:37
.megvil√°gosod√°s( andros n√©zet√©b√Ķl):nem az a l√©nyeg,hogy valahov√° is be√©rkezz,hanem az,hogy √ĖNMAGAD azon individu√°lis,sosemvoltt√∂bbilyencsoda √©s sosemleszt√∂bbetilyencsoda,mint te..azt megtal√°ld,vele tal√°lkozz!INDIVID vagy
√©s a k√©rd√©sre akkor a v√°lasz,ami a megvil√°gosod√°shoz vezet(ne feledd:megszerezni a tud√°st,meg√©rteni azt,majd meg√©lni azt,most a megszerezni,meg√©rteni-f√°zist √≠rom le neked,megszerezni neked kell √©s ez a legjobb √©s legszebb,mert att√≥l vagy csoda,hogy ezt helyetted senki soha nem teheti meg,mert akkor saj√°t sz√©ps√©ges f√©nyed hom√°lyosodna),sz√≥val kell lennie olyannak,ami KIZ√ĀR√ďLAG neked teremt√Ķd√∂tt,ami t√ļlmutat mindazon,amit a t√°rsadalom csak ny√ļjtani tud,mert √Ķ csak fontos dolgokat ad,saj√°t keretrendszer√©n bel√Ľl,de l√©nyegest:√Ėnmagadat nem adja,azt a csak neked,csak sz√°modra teremtett valamit,nem adja,mi lehet ez?semmi m√°s nem lehet ez,csakis ott tal√°lhat√≥ meg,ahol elveszett m√°sik r√©szed van,annak b√Ľvk√∂r√©be kell esned,annak vonz√°sk√∂r√©be,biztos van ilyen?h√°t persze,ez evidens!van egy m√°sik r√©szed,akit√Ķl k√ľl√∂nv√°llt√°l,de abban √©s ott t√©vedtem eddig,hogy ezt egy du√°lp√°rra √©rtettem,aszittem nekem az a dunakeszi l√°ny az,akivel tal√°lkoztam,k√∂zben a m√°sik feled egy bels√Ķ dolog kell legyen,valami nagyon-nagyon szem√©lyes,ami csak sz√°modra nyilv√°nul meg,a j√≥ h√≠r,hogy,ha meg√©rted a tud√°st most,√©s v√°gysz r√°,teh√°t megjelenik a saj√°t szenved√©lyed,hogy tal√°lkozz √∂nmagad ezen r√©sz√©vel ami az EGYED√õLI Igaz√°n sz√°modra KIEL√ČGIT√ē tal√°lkoz√°s(mi√©rt az?mert csakis ez sz√≥l r√≥lad,ha 2 puzzledarab,ha √∂sszeillik,akkor lesz √∂nmaga √ļjra,m√°s puzzledarabk√°k csak eml√©keztethetnek arra,hogy kell lennie sz√°modra ill√Ķ puzzledarabk√°nak,teh√°t ez egy bels√Ķ √°llapot,a megvil√°gosod√°s egy bels√Ķ √°llapot √©s a lehet√Ķ legszem√©lyesebb √©s biztos el√©rkezik akkor,amikor igaz√°n szeretn√©d ezt,ha nem az sem baj,van id√Ķd b√Ķven,ami id√Ķ nem is l√©tezik.-),akkor tal√°lkozol √Ėnmagaddal igaz√°n,amikor ezt v√°lasztod,mindig l√°tsz√≥dik a bels√Ķd jelz√©se √°ltal pl-ul egy Adamusnak az 5.dimenzi√≥ban,ha leolvassa Akashad,hogy mire v√°gysz,de az sz√°m√°ra is h√©tpecs√©tes titok kell legyen √©s az is,ahogy bmilyen l√©ny sz√°m√°ra a vil√°gmindens√©gben,m√©g az Abszol√ļtum,Egy sz√°m√°ra is,hogy neked mikor j√∂n el a sok lehets√©ges j√∂v√Ķ v√°ltozat √°ltal az √Ėnmagaddal val√≥ tal√°lkoz√°sod,ekkor ind√ļlsz √Ėnmagad autentikuss√°ga fel√©,mert kivet√Ľl a bels√Ķ v√°gyad az igazi Boldogs√°gra,az √Ėr√∂mh√≠r:ezt elker√Ľlni nem lehet,addig egy j√≥t j√°tszhatsz a teremt√©sben kedvedre √©s √°t√©lheted a magasabb l√°t√°sm√≥dod √°ltal,hogy minden j√≥ a teremt√©sben,teh√°t j√°tszhatsz itt kedvedre √©s,ha tudod,akkor √©lvezheted a f√∂ldi √©letet is a magasabb n√©zeted,valamint t√∂bbdimis csodal√©nyegis√©ged tudata √©s √©rzete,azzal val√≥ azonosul√°sa √°ltal-pici z√°r√≥jel √©letem sor√°n az egyetemista futbalbajnoks√°gban gyakran megnyilv√°n√≠tottam ezt,azaz azonosultam egy csoda√°llapotommal √©s magamsemtudom hogyan r√ļgtam a labd√°ba,de az 30 m√©terr√Ķl is a l√©cr√Ķl a kapuba v√°g√≥dott,ezek t√∂bbsz√∂r megt√∂rt√©nt kedves √©lm√©nyek,nem besz√©lve a Leila √°ltali √∂r√∂m√©lm√©ny megoszt√°si v√°gy√°t embert√°rsaim fel√©,igaz√°n boldog,megel√©gedett pillanatok sokas√°ga fedezhet√Ķ fel √©letemben,h√°l√°s is vagyok √©rt√Ľk,√©s most m√°r tudom az egyik nagy titkot:minden csup√°n n√©z√Ķpont k√©rd√©se,bmilyen megt√∂rt√©nt esem√©ny,amit ak√°r negativan √©lek meg,a v√©lem√©nyalkot√≥m csup√°n egy korl√°toltabb n√©z√Ķpontb√≥l l√°tja a t√∂rt√©n√©st,de a t√∂bbdimenzi√≥s k√©pet nem,pl-ul egy herny√≥ verg√Ķd√©se metamorfoz√°l√°sa el√Ķtti pillanata,√Ķ m√©g nem is tudja,hogy csod√°latos lepke lesz bel√Ķle,szabadabb,korl√°tlanabb mozg√°st√©rrel),
sz√≥val..maradhatsz a k√°pr√°zatban √©s a vil√°g ny√ļjtotta korl√°tolt,v√©ges ,fontos,de nem l√©nyeges lehet√Ķs√©gekben,ameddig csak akarsz,ha ezt v√°lasztod:-),el√Ķbb-ut√≥bb v√°gysz majd r√°-l√©nyeds√©gedb√Ķl ered√Ķen,hogy ne legy√©l korl√°tolt,v√©ges lehet√Ķs√©g√Ľ,ez nyilv√°nval√≥,ameddig nem v√°gysz,addig √©lvezd igaz√°n saj√°t j√°t√©kod,mely egyedi sz√≠nezettel rendelkezik az eg√©sz vil√°gmindens√©gben..
V√°lasz erre
andros 2014.02.09. 18:17:40
k√∂sz√∂n√∂m,hogy esetleg meghallgatt√°l √©s elolvastad,ahogy azt is k√∂sz√∂n√∂m,ha √°tugrottad olvasatlanul,a l√©nyeg √ļgyis mindig a te d√∂nt√©sed,te √ļtad marad , ett√Ķl sz√©p az eg√©sz:-)
V√°lasz erre
#34 | postaimre - 2014. februŠr 10. 09:07:00
Visszavették a várost a Templomos Lovagoktól

K√∂r√ľlz√°rtak √©s ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vontak egy, a h√≠rhedt Templomos Lovagok nev√Ľ drogkartell fontos b√°zis√°nak sz√°m√≠t√≥ v√°rost a nemr√©g az √°llami fegyveres er√Ķkkel sz√∂vets√©gre l√©p√Ķ √∂nk√©ntes „√∂nv√©delmi csoportok” Mexik√≥ban a h√©t v√©g√©n.
http://mno.hu/kul...ol-1210016

Az amerikai-afg√°n biztons√°gi szerz√Ķd√©s megk√∂t√©s√©t s√ľrgette a n√©met k√ľl√ľgyminiszter

N√©metorsz√°g tov√°bbra is t√°mogatni fogja Afganiszt√°nt, de n√©met er√Ķk csak akkor maradnak az orsz√°g ter√ľlet√©n az id√©nre tervezett nemzetk√∂zi kivonul√°st k√∂vet√Ķen, ha Kabul al√°√≠rja a k√ľlf√∂ldi katon√°k ottani b√ľntet√Ķjogi felel√Ķss√©gre von√°s√°t tilt√≥ amerikai-afg√°n biztons√°gi szerz√Ķd√©st - k√∂z√∂lte Frank-Walter Steinmeier n√©met k√ľl√ľgyminiszter vas√°rnap Hamid Karzai afg√°n eln√∂kkel.
http://www.hirado...miniszter/

Titkos adatgy√Ľjt√©s
Ügyészségi eljárás indulhat az NSA ellen Németországban


Hamarosan elj√°r√°st ind√≠that a n√©met sz√∂vets√©gi legf√Ķbb √ľgy√©szs√©g az amerikai Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©g (NSA) ellen.
A Berliner Zeitung h√©tv√©gi sz√°m√°ban k√∂z√∂lt √©rtes√ľl√©s szerint t√≠z napon bel√ľl elindulhat az NSA leleplezett titkos adatgy√Ľjt√Ķ tev√©kenys√©g√©nek n√©met vonatkoz√°sait vizsg√°l√≥ nyomoz√°s.
http://www.168ora...23527.html

Lemondott a bosznia-hercegovinai rend√Ķrs√©g vezet√Ķje

A rend√Ķri vezet√©s hat√°sk√∂ri hi√°nyoss√°gai miatt lemondott Himzo Selimovic, a bosznia-hercegovinai rend√Ķrs√©g vezet√Ķje. A rend√Ķrs√©g √©vek √≥ta t√∂rekedetett arra, hogy int√©zked√©seket dolgozzon ki a v√°ls√°ghelyzetek kezel√©s√©re, ez azonban nem siker√ľlt. H√©tv√©g√©n ism√©t t√∂bb ezren vonultak utc√°ra Bosznia-Hercegovi√°ban, a t√ľntet√©sekben eddig t√∂bb mint 200-an sebes√ľltek meg.
http://www.hirado...-vezetoje/

√Ėtven sz√°zal√©kkal is n√∂vekedhetne a kubai olajkitermel√©s

Ak√°r napi 25 000 hord√≥val is emelkedhet a kubai olajkitermel√©s egy √ļj elj√°r√°snak k√∂sz√∂nhet√Ķen – nyilatkozta az „El Nuevo Heraldnak" az √°gazat egy houstoni szak√©rt√Ķje, Jorge Piñ√≥n.
http://www.latimo...kitermeles

Egy egész pakisztáni tartomány gázellátását vágták el

Lázadók elvágták egy pakisztáni tartomány gázellátását több vezeték felrobbantásával.
http://hvg.hu/vil...llatas#rss

Phenjan hi√°ba er√Ķlk√∂dik, lesz k√∂z√∂s hadgyakorlat

Phenjan √©les tiltakoz√°sa ellen√©re Sz√∂ul √©s Washington megtartja tervezett k√∂z√∂s hadgyakorlat√°t febru√°r 24. √©s √°prilis 18. k√∂z√∂tt. Ezt a k√∂z√∂s parancsnoks√°g jelentette be h√©tf√Ķ hajnalban, hozz√°t√©ve, hogy minderr√Ķl hivatalosan t√°j√©koztatt√°k √Čszak-Kore√°t.
http://mno.hu/kul...at-1210085

Csak januárban 8 milliárd dollárt költöttek a rubel védelmére


Az orosz k√∂zponti bank 7,82 milli√°rd doll√°rt √©s 586 milli√≥ eur√≥t k√∂lt√∂tt a rubel √°rfolyam√°nak az er√Ķs√≠t√©s√©re csak janu√°rban.
http://www.mfor.h...lmere.html


Makrogazdas√°g
Devizahitelek: ezen a héten megszólal az Európai Bíróság


Itthon szerd√°n ismerhetj√ľk meg az Eur√≥pai B√≠r√≥s√°g f√Ķtan√°csnoki ind√≠tv√°ny√°t a devizahitelekkel kapcsolatban, de a v√©gs√Ķ √≠t√©letre m√©g tavaszig v√°rnunk kell. Ezen k√≠v√ľl a p√©ntek lesz m√©g nagyon √©rdekes, amikor egyszerre szembes√ľlhet√ľnk a negyedik negyed√©ves gazdas√°gi teljes√≠tm√©ny√ľnkkel √©s a janu√°ri infl√°ci√≥s helyzettel.
http://www.portfo...aggregator

"Inkább rajzolok egy p....t a szavazólapra" РHányan vannak a Senki Földjén?

H√°nyan ikszeln√©k be az „egyik sem” verzi√≥t √°prilis 6-√°n, ha a konkr√©t jel√∂ltek mellett lenne ilyen opci√≥ is a v√°laszt√°son? A hvg.hu √°ltal kital√°lt Senki F√∂ldj√©n tany√°z√≥k biztosan. Csakhogy ilyen v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g nincs, marad a „legkev√©sb√© sz√∂rny√Ľ” elve alapj√°n hozott d√∂nt√©s, a dacos √©rv√©nytelen voksol√°s, esetleg a duzzogva t√°volmarad√°s. Mit mondanak a felsorakozott k√≠n√°latb√≥l v√°lasztani k√©ptelen csoport tagjai, √©s mit gondol r√≥luk a t√°rsadalomkutat√≥?
http://hvg.hu/itt...zavazo#rssSimon titkos pénzei nyomában

Simon G√°bor MSZP-s politikus igazolatlan j√∂vedelm√©nek t√∂bb mint n√©gyszeres√©hez k√∂zel√≠t az a vagyoni h√°tr√°ny, amelyet 2010 ut√°n t√°rtak fel a XVIII. ker√ľletben. A Fidesz–KDNP-s vezet√©s csaknem egymilli√°rdos k√°rokoz√°s miatt 32 √ľgyben tett b√ľntet√Ķfeljelent√©st. Eddig egy els√Ķfok√ļ elmarasztal√°s sz√ľletett, s valamennyi vissza√©l√©s az el√Ķz√Ķ ciklushoz k√∂thet√Ķ, amikor Simon a helyi k√©pvisel√Ķ-test√ľlet tagja is volt.
http://mno.hu/mag...an-1210074

Orb√°n√©k tett√©√©rt k√©rtek bocs√°natot, kit√ľntet√©st kaptak

Vas√°rnap este √°tadt√°k a Magyar Civil Becs√ľletrendet. A kit√ľntet√©st id√©n n√©gy √©rtelmis√©gi vehette √°t, akik 2012 √Ķsz√©n Jerev√°nba utaztak, hogy bocs√°natot k√©rjenek az √∂rm√©ny n√©pt√Ķl az√©rt, mert az Orb√°n-korm√°ny kiadta Azerbajdzs√°nnak az „azeri balt√°s gyilkosk√©nt” elh√≠res√ľlt Ramil Safarovot.
http://www.168ora...23533.html


Messzir√Ķl b√Ľzlik valami a fogyaszt√≥v√©delemn√©l

Pár száz embernek ad látszatmunkát a fogyasztóvédelmi referensek képzésére alakult cég. A szálak a Fidelitashoz vezetnek.

B√°r a keresked√Ķk azt mondj√°k, hogy az eg√©sznek semmi √©rtelme, febru√°r elsej√©t√Ķl k√∂telez√Ķ a kereskedelemben √©s a szolg√°ltat√°sban fogyaszt√≥v√©delmi szakreferenst alkalmazni, a nagyobb c√©geknek. A szakemberek k√©pz√©s√©re m√°r c√©g is alakult, a t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°s elfogad√°sa el√Ķtt k√©t, azaz kett√Ķ nappal.
http://www.hir24....edelemnel/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.