Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádirati stílusban


Barb√°r korban barb√°r szok√°s barb√°r m√≥don bar√°tkozni, de a „tudatv√°lt√°s” k√ľsz√∂b√©n nem csoda, ha minden ford√≠tva nyer √©rtelmet, s ami √©rtelmetlen az a k√ľsz√∂bben felbukva, elbukva bet√∂rt cs√Ķrrel √Ķrj√∂ng azon, mi√©rt nem l√©ptett√©k √°t az akad√°lyon, ahogy eddig is, olajozottan cs√ļszhatott √°t minden – m√°snak magasra tett – l√©c alatt. A k√ľsz√∂b m√°s! Az √ļgy lent, mint fent stabilan buktat.

Tal√°n √©rdemes lenne a J√°de Ny√ļllal kezdeni (nekem err√Ķl gyermekkori kedven k√∂nyvem c√≠me jut eszembe: J√°degy√Ľr√Ľ l√©p√©ses mandarinkacsa r√ļg√°s) melyet a rafin√°lt Luna-tekn√Ķs√∂k h√ļztak cs√Ķbe, vagy maradjunk a megalkudott Opportunity √©s a v√©gre – szabott Infinity s√©t√°l√≥ „v√°ndork√∂veinek” legend√°in√°l. √ögy l√°tszik a „hivatalos” m√©dia r√°kapott a z√Ľr√∂s √Ľrre √©s ma m√°r teljesen paranorm√°lis lett m√©g az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©lettelen, fant√°zi√°tlan √©s j√≥l cenz√ļr√°zott sajt√≥ is.

P√°r h√≠rt √∂sszehordtam nektek, de t√©nyleg csak csacska t√°virati st√≠lusban. Armstrong a color√°d√≥i sivatagi felv√©teleir√Ķl vid√°man integet! STOP! √öjabb statiszt√°kat s√ľrg√Ķsen felvesz a NASA! STOP!

A nukikukik √ľzenik: „Eeeeelll√©√©√©gggg a h√ľllllyyyyessegggb√Ķ√Ķ√Ķlll! SSSTOPPPP!

8000 √©ves ny√≠lhegyeket, k√Ķeszk√∂z√∂ket hordtak a felsz√≠nre nyulak Angli√°ban.

Egy ny√ļlcsal√°d k√©t √ľreget √°sott mag√°nak az Anglia d√©lnyugati cs√ľcsk√©ben tal√°lhat√≥ Land's Endben, hogy megtelepedhessen. Amit ezzel el√©rtek, az nem egy b√©k√©s, cs√∂ndes ny√ļlotthon lett, hanem hogy a ter√ľletre kisz√°lltak a r√©g√©szek, merthogy az √°s√°s k√∂zben 8000 √©ves leleteket hoztak a felsz√≠nre - √≠rta a Mirror.
Link

Vajon mit tal√°ltak a Hold h√°ts√≥ oldal√°n? A k√∂zelm√ļltban szenz√°ci√≥s h√≠rt k√∂z√∂ltek a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerte a vil√°gon: a Google Moon t√©rk√©p seg√≠ts√©g√©vel egy furcsa, h√°romsz√∂g alak√ļ t√°rgyat tal√°ltak, amelynek sz√©l√©n izz√≥ pontokat lehetett l√°tni. Mi lehet ez – optikai csal√≥d√°s, vagy m√°s bolyg√≥r√≥l sz√°rmaz√≥ objektum?
Link

Link

A Mars ”v√°ndork√∂ve” zavarba hozta a tud√≥sokat
Az Opportunity marsj√°r√≥ tud√≥scsoportj√°nak vezet√Ķje, Steve Squyres elismerte, hogy a tud√≥sok nem tudj√°k megmagyar√°zni az √ļgynevezett ”v√°ndork√∂vet”, amelyet a Mars felsz√≠n√©n tal√°ltak. Squyres a marsj√°r√≥ feletti munka 10. √©vfordul√≥j√°nak szentelt sajt√≥t√°j√©koztat√≥n besz√©lt err√Ķl.

4600 √©ves piramist tal√°ltak - √ľbereli a g√≠zai g√ļl√°t is

A g√≠zai Nagy Piramisn√°l n√©h√°ny sz√°z √©vvel id√Ķsebb, mintegy 4600 √©ves l√©pcs√Ķs piramist tal√°ltak amerikai r√©g√©szek Egyiptom d√©li r√©sz√©n, Tell Edfuban.

Na j√≥, elismerem, meredek dolog √∂sszek√∂tni Holdat √©s az ott mag√°t m√°r nem is √°lc√°z√≥ csillaghaj√≥t (nem zufo) az emberis√©g t√∂rt√©net√©vel √©s a piramisokkal, no meg a kijevi t√ľntet√©sekkel pl√°ne, de megl√°ss√°tok, meg√©ri a gondolati k√∂rt.

Hogy is volt az az √Ād√°m-√Čva a paradicsom-sz√≥szban √©s f√Ķleg mikor?
Nem fog tetszeni, amit √≠rok, de att√≥l m√©g vita-tr√°gya is lehetne, b√°r vit√°n fel√ľli √©s ha a sok √©ves ilyen-olyan kibogar√°szott inform√°ci√≥kat √∂sszerakjuk, kerekedik a k√©plet.
Na l√°ssuk a piramis-effektust. Beindult a „nagy piramis”. M√ļlt √©vben egyre t√∂bb helyr√Ķl √©rkezett inf√≥, hogy elkezdtek „vil√°g√≠tani” piramis –cs√ļcsok itt √©s ott is √©s ugye a f√∂ldreng√©sek sz√°ma is kicsit elszaporodott. Ugyan a piramisok ma m√°r nem olyan hat√©konys√°ggal m√Ľk√∂dnek,mint egykor, amikor a Holdat p√°ly√°ra √°ll√≠tott√°k √©s a f√∂ldlemezek fesz√ľlts√©geit „kiegyenl√≠teni” volt sz√ľks√©g egy ilyen sug√°rz√°s-elvezet√Ķ szerkezetre. Most az van.

Tal√°n valaki eml√©kszik az 5. elem c√≠m√Ľ mes√©re. Na a v√©g√©n ez a „nem f√∂ldi” l√°ny pont azt tette, amit egy piramisnak eredetileg is tennie kell. Elvezette a f√∂l√∂s energi√°t √©s nyal√°b form√°j√°ban „Szent Elemo t√ľzek√©nt” a nagyfrekvenci√°s energi√°kat felk√ľldi az ionoszf√©ra ir√°ny√°ba.

Ugye r√©mlik, hogy Afrika hasadozik √©s √©ppen tegnap n√©ztem az Euro Sky csatorn√°n, hogy egy g√∂r√∂g szigeten egy h√©ten bel√ľl k√©tszer 6-os reng√©s volt √©s r√°er√Ķs√≠tettek, hogy ez a m√°sodik NEM LEHETETT az els√Ķ ut√≥reng√©se.
√ögy t√Ľnik, hogy ha a beszorult, be√©kel√Ķd√∂tt platform nem tud darabosan t√∂rni, akkor bizony „beleremeg a F√∂ld” abba, amit kap. Ez nem a riogat√°s √©s a retteg√Ķs „majd lesz valami” rovat. Sok √©ve sz√≥ van m√°r err√Ķl. A legrosszabb verzi√≥ azt jelenti – ahogy a piramisok lekopott v√©gei is- hogy hatalmas fesz√ľlts√©g van beszorulva a lemezek k√∂z√©. Ha elpattan, ahhoz k√©pes Szantorini lepkefing lesz √©s bizony a F√∂ldk√∂zi - tenger helyett kapunk valami eg√©szen m√°st, de legink√°bb egy kiad√≥s √∂z√∂nvizeletet. Ca. 1,5 milli√°rd k√∂bkilom√©ter szikla „felrobban√°s√°r√≥l” megyen mostan sz√≥. Ez persze It√°lia teljes pusztul√°s√°hoz √©s Izrael √©s a tengerpartok Isten√≠t√©let√©t is jelenti, de t√∂bb is veszett Moh√°csn√°l. Persze, ha m√©gsem lenne kakasztr√≥fa, hib√°ztassatok nyugodtan √©rte!

De mi k√∂ze ennek a Holdhoz √©s ahhoz, hogy az ember sz√°rmaz√°s√°r√≥l √©s a nagy t√∂megben el√Ķker√ľl√Ķ √Ķsi eml√©kekr√Ķl, leletekr√Ķl most ennyit besz√©lnek.
M√°r tiszt√°ztuk, hogy az ember nem f√∂ldi eredet√Ľ √©s az eml√Ķs√°latokhoz nagyj√°b√≥l semmi k√∂ze, de legk√∂zelebbi rokona – legal√°bbis az agyi strukt√ļr√°k szintj√©n- a pterodaktylus. K√∂zt√ľnk sz√≥lva: egyre t√∂bb s√°rk√°nyos „jelens√©g”, amit ilyen-olyan ter√ľleteken filmv√©gre kapnak azt sugallja, hogy a „rokonok” itt vannak, csak van aki b√°dogsz√°rnyakon k√∂zlekedik, mert ugye m√©gsem lehet mindenki Batman.

A j√≥ az eg√©szben az, hogy m√°r Konfuciusz is megmondta: Nem k√∂nny√Ľ sok n√©zet k√∂z√ľl kiv√°lasztani a helyeset. Az egyik ember ezt v√°lasztja, a m√°sik az ellenkez√Ķj√©t, a b√∂lcs – egyiket sem.

B√°r a magam r√©sz√©r√Ķl az el√Ķbb felv√°zoltakat m√°r r√©gen nem „n√©zet” kateg√≥riak√©nt kezelem.
De hogy j√∂n ide a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°sa”? Nos erre is van egy „n√©zetem”. A Reagan √°ltal meghirdetett Csillagh√°bor√ļs tervek mindig √©s nemzetk√∂zi illumin√°tus h√°tt√©rrel folytat√≥dtak, folytat√≥dnak. Kett√Ķs lehet a „j√°t√©k”. B√©k√©s √©s katonai c√©l√ļ √ļgy „kifel√©”, mint a F√∂ld fajainak ir√°ny√°ba.


Az √©rdekes az, hogy bizony re√°lis a vesz√©lye annak, hogy az elmeh√°borodott „zsid√≥-patk√°nyok” atom-h√°bor√ļba sodorj√°k a m√°r am√ļgy is teljesen fert√Ķz√∂tt l√©gk√∂rrel √©s term√Ķr√©teggel rendelkez√Ķ megbeteg√≠tett F√∂ldet. Nos, n√©zetem szerint ezt „nem engedhetik meg” azok, akik ha nem is a teremt√Ķk, de legal√°bbis alkot√≥i min√Ķs√©gben m√°r az egy√©bk√©nt konte√≥snak nem mondhat√≥ Oroszorsz√°g Hangja has√°bjain is magamutogatj√°k magukat. M√°r az √°lc√°jukkal sem nagyon bajl√≥dnak √©s ugyan van mindenf√©le holografikus meg virtu√°lis Blue Beam…projekt,

Link

a megt√©veszt√©s mesterei a tr√ľkk√∂k √©s a val√≥s√°g ill√ļzi√≥ja h√°l√≥j√°ba ugyan√ļgy belekavarodhatnak, mint a laikus, akit √≠gy csapd√°ba ejtve ir√°ny√≠thatnak, terelhetnek.

Az√©rt n√©zzetek a sok J√©zus-jelen√©s k√∂rm√©re, lehet, hogy a vill√°mokt√≥l a zom√°nc s√©r√ľlt a k√∂rm√ľk√∂n.


Persze az emberis√©get vissza kell valahogy terelni a helyes √ļtra, csak az m√°r nem olyan egyszer√Ľ, ha defini√°ljuk eg√©szen prec√≠zen, hogy ki sz√°m√≠t val√≥j√°ban embernek √©s ki nem √©s mi√©rt.

Nyilv√°nval√≥, hogy hamarosan, vagy „menteni”, vagy m√°sk√©ppen „beavatkozva” , de fel kell venni a kapcsolatot H√≥rusz el√Ķdeivel…a rokonyokkal.

Nagyon finom jelz√©sek, de egy√©rtelm√Ľv√© teszik, hogy f√©kek vannak be√©p√≠tve a rendszerbe √©s az „Emberis√©g” nem √Ķr√ľlhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj fel√°ldozhassa a saj√°t t√ļl√©l√©se , vagy annak ill√ļzi√≥ja √©rdek√©ben. Ebbe a k√∂rbe remek√ľl illeszkednek a kijevi esem√©nyek √©s azok eszkal√°ci√≥j√°nak tervezett sz√°nd√©ka. Lehet √©s kell is a ramazuri, de bizonyos hat√°rokat nem l√©phetnek √°t. √ögy v√©lem ezt a „legfels√Ķbb” k√∂r√∂kben m√°r kezdik felfogni mindezt, de a k√∂z√©pszint√Ľ parazit√°k √©s csatl√≥saik nem csak ateist√°k, hanem kifejezetten √©letellenesek. Azon a szinten mindenk√©ppen v√©res-hurka –szer√Ľ megold√°s kell k√∂vetkezz√©k.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy
- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing


De m√°r megint sokat √≠rtam, de √ļgy v√©lem mindezt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt √©s sz√°mos alkalommal √∂sszefoglaltuk, csak lassan ideje is lesz annak, hogy eljuthasson a tudatba, hogy a v√©lem√©ny √©s az el√©g egy ir√°nyba mutat√≥ esem√©nyhorizont egym√°ssal ugyan lehet k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban, de ennek nincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

HozzŠszůlŠsok


#1 | satu - 2014. februŠr 04. 12:31:04
Kisfaludy el√Ķad√°sa a betelep√ľl√©sekr√Ķl:
http://www.youtub...Z2oF4KFmY#
#2 | postaimre - 2014. februŠr 04. 13:50:53
Nem √©rt egyet az EU-t illet√Ķen N√©metorsz√°g √©s Nagy-Britannia

Nem √©rt egyet az Eur√≥pai Uni√≥ szerz√Ķd√©seinek m√≥dos√≠t√°sa √ľgy√©ben N√©metorsz√°g √©s Nagy-Britannia, de Berlin ennek ellen√©re szeretn√©, ha London az uni√≥ fontos tagja maradna - k√∂z√∂lte Frank-Walter Steinmeier h√©tf√Ķn a brit f√Ķv√°rosban, ahol koll√©g√°j√°val, William Hague-gel t√°rgyalt.
http://www.hirado...britannia/

Janukovics k√©sz r√°, hogy el√Ķrehozott v√°laszt√°sokat tartsanak

El√Ķrehozott v√°laszt√°sokat helyezett kil√°t√°sba Viktor Janukovics ukr√°n eln√∂k, aki azt is kijelentette a R√©gi√≥k P√°rtj√°nak egyik k√©pvisel√Ķje szerint, hogy – b√°r megtehetn√© – nem alkalmaz er√Ķszakot a t√ľntet√Ķkkel szemben.
http://hvg.hu/vil...t_vala#rss

Ritk√°n l√°tott rep√ľl√Ķg√©p sz√°llt le Ferihegyen – fot√≥k

Ism√©t egy ritka, szinte veter√°n rep√ľl√Ķg√©p j√°rt Ferihegyen – k√∂z√∂lte a Budapest Airport, amely a Facebookon egy fot√≥gal√©ri√°t is k√∂z√∂lt a vend√©gr√Ķl.

M√©g janu√°r 24-√©n sz√°llt le r√∂vid tankol√°sra Budapesten az ukr√°n Cavok Air Antonov AN-12B t√≠pus√ļ g√©pe – k√∂z√∂lte a Budapest Airport. A t√°rsas√°g t√∂bb fot√≥t is posztolt a g√©pr√Ķl a Facebook
http://hvg.hu/itt...le_Feriheg

Titkos adatgy√Ľjt√©s: t√∂bb vezet√Ķ amerikai internetes c√©g is kiter√≠tette lapjait

T√∂bb vezet√Ķ amerikai internetes c√©g is nyilv√°noss√°gra hozta helyi id√Ķ szerint h√©tf√Ķn, hogy a k√ľlf√∂ldi h√≠rszerz√©st fel√ľgyel√Ķ titkos b√≠r√≥s√°g (FISC) v√©gz√©se alapj√°n 2012-2013-ban milyen nagys√°grendben szolg√°ltatott ki adatokat nemzetbiztons√°gi nyomoz√°sok c√©lj√°ra.
http://hvg.hu/vil...ikai_i#rss

Két évre betiltották a vadászatot Albániában

Az int√©zked√©ssel az orsz√°g v√©szesen gy√©r√ľl√Ķ vad√°szhat√≥ √°llatfajait szeretn√©k megv√©deni.
A morat√≥riumot Lefter Koka k√∂rnyezetv√©delmi miniszter kezdem√©nyezte, mert a zabol√°tlan vad√°szat k√∂vetkezm√©nyek√©nt b√Ķ egy √©vtized alatt fel√©re apadt az egyes vadon √©l√Ķ √°llatfajok √°llom√°nya.
http://www.hirado...lbaniaban/

Cseh középosztály = magyar gazdagok

Szeretj√ľk magunkat a k√∂z√©p-eur√≥pai r√©gi√≥ m√°s orsz√°gaihoz hasonl√≠tani. De m√°sokkal √∂sszehasonl√≠tva hogyan √°ll a sz√©n√°ja az √ļgynevezett magyar k√∂z√©poszt√°lynak? Ha m√°r a nyugat-eur√≥pai k√∂z√©poszt√°lyhoz nem is, de a r√©gi√≥belihez m√©rhetj√ľk magunkat egy√°ltal√°n?
http://hvg.hu/gaz...m_megy#rss

Az argentin és orosz jegybankelnökhöz hasonlítják Matolcsyt

A Financial Times felt√∂rekv√Ķ piacokkal foglalkoz√≥ blogja a magyar jegybankeln√∂k√∂t - argentin √©s orosz koll√©g√°j√°val egy√ľtt - a saj√°t √ļtjukat j√°r√≥k k√∂z√© sorolta a felt√∂rekv√Ķk√∂n bel√ľl.
http://www.napi.h...75452.html
#3 | postaimre - 2014. februŠr 04. 14:08:56
A 168 thóra is paranoiás. Már ilyeneket hoz.

YouTube Videů


K√∂tel√©kben rep√ľl√Ķ UFO-kat vettek vide√≥ra

Az AnonymousFO havonta közzéteszi a legjobb UFO-videókat.
A janu√°rban k√©sz√ľlt felv√©telek k√∂z√ľl ezeket tartott√°k a legfigyelemrem√©lt√≥bbnak:
http://www.168ora...23372.html

Eközben:


√Āram n√©lk√ľl a h√°ztart√°sok negyede

A h√©tv√©gi √≠t√©letid√Ķ miatt a szlov√©n h√°ztart√°sok negyede √°ram n√©lk√ľl maradt h√©tf√Ķn, a h√°l√≥zat helyre√°ll√≠t√°sa heteket vehet ig√©nybe.
http://mno.hu/kul...de-1208980

De √©lvezik a z√©let√ľket!...Am√≠g tehetik!

http://img9.hvg.h...bfe9f7ce2c
#4 | kukackac - 2014. februŠr 04. 15:41:48
hrivnya KONYEC! s_*_kukk
#5 | vian - 2014. februŠr 04. 19:31:16
Bemeleg√≠t√©sk√©nt, kezdj√ľk tal√°n ezzel.

Alapnak jó.

√úzenet a tervez√Ķkt√Ķl (magyar felirat)
http://www.youtub..._FmRZEYa1Q

Meg is írtam a véleményem róluk
hsz 32: http://magyarnemz...dmore=6243


Egy kis történelem
Klaus Dona - The Hidden History of the Human Race - Must Watch
http://www.youtub...Kgnz9bJ9hA

Pár kép a Holdról
THE MOON, an alien UFO base, a satellite that doesn't belong to us...
http://www.youtub...f4xv0IW4Ig


Azt is vegy√©tek figyelembe, hogy a jelenlegi l√°t√°sunk (szem√ľnk?) a val√≥s√°g csak egy r√©sz√©t k√©pes tov√°bb√≠tani!!


T√©rj√ľnk √°t a l√©nyegre!

A k√∂vetkez√Ķ anyag p√°r hetes.
Ne kezdjetek azonnal q..a anyázni és mindjárt Ashtar kapitányozni, de gondolkodni azt igen.
√Črezhet√Ķ, hogy valami v√°ltozik. Ismereteink vajmi kevesek √©s a regn√°l√≥ hatalom m√©di√°j√°b√≥l biztos nem kapunk igaz v√°laszokat.

P√°r dolgot meg√©rtettem az k√∂vetkez√Ķ anyagb√≥l, da a tov√°bbi kutat√°shoz kev√©s az angol tud√°som.

Err√Ķl van sz√≥!

Energia gömb (mágnes golyó) közeledik a Föld felé
http://www.youtub...EjqlKfVQDo

http://www.blogta...-the-world

Kíváncsi lennék a kutatók reakciójára!

Kérdések:

- van-e valóság alapja,

- illuminátus mesterkedés, erre kellett a cemtrails, HAARP, stb , (holovetítés) hogy rengeteg embert elvigyenek idegen bolygókra rabszolgának, donornak,

- kamp√≥ az eg√©sz, egy √ļjabb idi√≥ta vil√°gv√©ge riogat√≥ agysz√ľlem√©ny.


Tudom, volt m√°r ilyen.

2003-ban Nancy Lieder és a ZetaTalk
http://www.youtub...iZ9AYIFem0

2012-ben VM. Rabolu: Hercolubus or Red Planet
http://alcioneass...

Persze semmi nem az aminek l√°tszik.

vagy mégis??
https://www.youtu...gRDmg_dEE0Ill√ļzi√≥, de VIGY√ĀZZ!! csak er√Ķs idegzet√Ľeknek!!

NEM biztos, hogy akarod l√°tni!
https://www.youtu...5gK2MxGR0M


Egy kis lazítás a gondolkodás fáradalma után
http://www.youtub...lQFzaMqIoE

Akinek van még kedve tovább gondolkodni
http://www.youtub...wxsg#t=840

√Ėsszefoglalva

Egy könyv, amelyben szinte mindent megtalálsz!!

http://mek.oszk.h...0849/html/

annak, aki lusta olvasni
http://mek.niif.h...index.html

.
#6 | kontroll88 - 2014. februŠr 04. 19:52:12
Jézus, mikor már feltámadt, nem hurcolászta magával a keresztfáját.
Teh√°t, amikor ilyen √°br√°zol√°sokban l√°tjuk, akkor mindez tudjuk kik m√Ľve...
#7 | postaimre - 2014. februŠr 04. 20:15:10
VIAN REMEK BEVEZET√ē! A yuty√ļkos szerkeszt√Ķt haszn√°ld, k√©rlek, a linkekn√©l.

Ottó, neked, csak neked mutogálok valamit, de nem mondhatod el másnak és ne is nagyon akadj ki rajta.
B√°r nem szeretj√ľk a vikit, de √©rdemes √°tfutni! Nem kis emberr√Ķl √©s nem kis "√ľgyr√Ķl" volt √°m akkor is sz√≥!

http://hu.wikiped...dano_Bruno
Giordano Bruno (kiejt√©se [ʤorˈdaːno ˈbruːno], latinul Iordanus Brunus kiejt√©se [jor'daːnus 'bruːnus]) (Nola, 1548 – R√≥ma, 1600. febru√°r 17.) olasz dominik√°nus szerzetes, filoz√≥fus, v√°ndorhumanista, a renesz√°nsz kor kiemelked√Ķ alakja.


„Bruno a k√∂nyveiben iszonyatosan √©rtelmetlen elk√©pzel√©seir√Ķl √≠r: hogy sz√°mtalan vil√°g l√©tezik; hogy a l√©lek egyik testb√Ķl a m√°sikba vagy egy m√°sik vil√°gba v√°ndorol; hogy egyetlen l√©lek egyszerre k√©t testben is form√°t √∂lthet; hogy a m√°gia hasznos √©s megb√≠zhat√≥; hogy a Szentl√©lek nem m√°s, mint a vil√°gszellem [...]; hogy a vil√°g √∂r√∂kt√Ķl fogva l√©tezik; hogy M√≥zes a csod√°kat m√°gia seg√≠ts√©g√©vel hajtotta v√©gre √©s hogy j√°rtasabb volt a m√°gi√°ban, mint a t√∂bbi egyiptomi; hogy t√∂rv√©nyeit √Ķ maga tal√°lta ki; hogy a Szent√≠r√°s megt√©veszt√©s; hogy √∂rd√∂g√∂k √°ld√°sos tetteket tudnak v√©ghezvinni; hogy csak a zsid√≥k sz√°rmaznak √Ād√°mt√≥l √©s √Čv√°t√≥l, a t√∂bbi ember k√©t l√©nyt√Ķl, akik egy nappal el√Ķbb lettek teremtve. Hogy Krisztus nem Isten, hanem mesteri var√°zsl√≥, aki az embereket az orrukn√°l fogva vezette, √©s akit ez√©rt joggal akasztottak fel [...] nem pedig keresztre fesz√≠tett√©k; hogy a pr√≥f√©t√°k √©s az apostolok istentelenek voltak, √©s hogy n√©h√°nyukat var√°zsl√≥k√©nt felakasztott√°k. Nem is √©rn√©k a v√©g√©re, ha minden agysz√ľlem√©ny√©t vissza akarn√°m id√©zni, amelyeket Bruno k√∂nyveiben √©s szem√©lyesen √°ll√≠tott. R√∂viden sz√≥lva mindennek hajthatatlan v√©delmez√Ķje volt, amit pog√°ny filoz√≥fusok, valamint r√©gi √©s √ļj eretnekek felhoztak.”

РCaspar Schoppe Bruno tanairól
#8 | postaimre - 2014. februŠr 04. 20:51:06
Milyen remek√ľl √∂sszedolgoznak! Martonyi az el√Ķt√©rben, m√∂g√∂tte Bilderberges fedez√©kben a suttyo-g√≥!
Vona -zazrit növesztgetik. Jól megmondja orsósnak mekkora stratégiai hibát követett el!

YouTube Videů


Erre a z√ļjs√°g is meg√≠rja.

„Orb√°n strat√©giai hib√°t k√∂vetett el” – kifakadt a korm√°nyf√Ķ lengyel √©letrajz√≠r√≥ja

„Orb√°n Viktor strat√©giai hib√°t k√∂vetett el” – √≠gy komment√°lta saj√°t blogj√°n Igor Janke, Orb√°n lengyel √∂n√©letrajz√≠r√≥ja a minisztereln√∂k √©s Vlagyimir Putyin meg√°llapod√°s√°t a paksi atomer√Ķm√Ľ b√Ķv√≠t√©s√©r√Ķl.

Az Orb√°nr√≥l Lengyelorsz√°gban k√∂nyvet is megjelentet√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥ rendszeresen publik√°l magyar t√©m√°kban, √©s √°ltal√°ban a minisztereln√∂k, illetve a korm√°ny politik√°j√°r√≥l elismer√©ssel √≠r. Orb√°n √©s Putyin meg√°llapod√°s√°val a paksi atomer√Ķm√Ľ b√Ķv√≠t√©s√©r√Ķl azonban kritikusan nyilatkozott, mikor azt mondta: „Orb√°n Viktor strat√©giai hib√°t k√∂vetett el”. Ezut√°n m√©g hozz√°tette: „Sajn√°lom, hogy ezt kell √≠rnom, de √Ķszint√©nek kell lennem magammal.”
http://hvg.hu/vil...vet_el#rss
#9 | Balu - 2014. februŠr 04. 21:06:41
Imi,
egyszer√Ľen lehengerel ennyi T√ČNY egy oldalon. √Čs mind az internetr√Ķl, a b√∂lcsess√©gnek eme krist√°lyviz√Ľ forr√°s√°b√≥l.

A Nibirut mikort√≥l lehet majd l√°tni? Am√ļgy ma reggel egyszerre volt 10-as er√Ķss√©g√Ľ f√∂ldreng√©s Chil√©ben, √öj Z√©landon, Jap√°nban √©s Szum√°tr√°n. A jelens√©get hatalmas elektromos kis√ľl√©s el√Ķzte meg, ez√©rt az √©gegyadta vil√°gon senki de senki se tudta lefot√≥zni. D√©lut√°nra azt√°n mindh√°rom el√∂nt√∂tt f√∂lddarab visszaemelkedett a r√©gi hely√©re.

A Szahara k√∂zep√©n egy k√ľl√∂nleges h√°romsz√∂g alak√ļ placc k√∂zep√©n hat db piramist tal√°ltak az amerikai r√©g√©szek, mind vil√°g√≠tott. Ezut√°n egy villan√°s volt l√°that√≥ √©s az ionoszf√©ra fel√© ir√°nyul√≥ f√©nnyal√°b. A helysz√≠nre siet√Ķ ment√Ķcsapat az exped√≠ci√≥ 15 tagja k√ľz√∂l csak a szak√°csot tal√°lta a helysz√≠nen, aki tot√°l zokkos √©s amn√©zi√°s volt, a fekete √∂lt√∂ny√∂s √ľgyn√∂k√∂k azonnal elsz√°ll√≠tott√°k egy titkos helyre. A helyet a GoogleEarth cenz√ļr√°zza.

P√©nteken reggel egyszerre elsz√°llt minden, az √©szaki sark f√∂l√∂tt k√∂r√∂z√Ķ m√Ľhold (21 amerikai, 5 orosz √©s 1 k√≠nai). Ugyanekkor az Ellesmere szigeteken √©s Gr√∂nlandon intenz√≠v ufo-tev√©kenys√©get jelentettek, minden m√©dia hallgat az esetr√Ķl.

Amerikai kutat√≥k egy barlangban azt√©k napt√°rakra √©s szak√°csk√∂nyvekre leltek. A szak√°csk√∂nyvek k√ľl√∂n√∂s figyelmet szentelnek a gy√≠k-√©teleknek, b√°r t√∂bb lerajzolt gy√≠kf√©le bizony√°ra m√°r kihalt, pl. a k√©tl√°bon j√°r√≥ gy√≠k, amelyik r√∂vid gaty√°ban j√°r. A napt√°rak 2014 december 21-ig sz√≥lnak. Az utols√≥ jel√ľk azonban m√©gsem pont, hanem k√©rd√Ķjel...

Az Amazonas medenc√©je f√∂l√∂tt egy "sz√Ķnyegen im√°dkoz√≥ szk√°llas ember" form√°j√ļ fe√©h√Ķ jelent meg, majd hirtelen sz√©thullott √©s egy keresztre fesz√≠tett emberre hasonl√≠t√≥ felh√Ķv√© v√°lt.
#10 | postaimre - 2014. februŠr 04. 21:53:03
√ď, balu, a "lgejobbakat", amiket nem is olvastam, m√©g le se √≠rtam, de Neked √©s Gerrynek tettem be az id√©zetet.
A j√≥ az eg√©szben az, hogy m√°r Konfuciusz is megmondta: Nem k√∂nny√Ľ sok n√©zet k√∂z√ľl kiv√°lasztani a helyeset. Az egyik ember ezt v√°lasztja, a m√°sik az ellenkez√Ķj√©t, a b√∂lcs – egyiket sem.
Ja, ez vonatkozik r√°m is √©s m√©g aki akarja, mindenkire. Tudod √©n csak itthon hasogatom a f√°t, j√∂v√∂k-megyek-int√©zkedek √©s mit t√∂r√Ķd√∂m √©n a vil√°g dolgaival, ha azok mit sem t√∂r√Ķdnek velem.

De t√©m√°n√°l maradva: a kerozin-adal√©kok igen megszaporodtak az elm√ļlt 20 √©vben. Lassan m√°r adal√©kkal mennek a g√©pek, nem "rep√ľl√Ķbenzinnel". Na ennek k√©ne ut√°naspriccelni, mert a nukiknak ez k√∂z√∂mb√∂s t√©ma. √ēk antigravit√°ci√≥val k√∂zlekednek a F√∂ld√∂n, a z√Ľrben meg kecskefing √©s lepkesz√°rny-rezg√©s -esszencia kever√©ket haszn√°lnak.s_*_kukk

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.