Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádirati stílusban


Barb√°r korban barb√°r szok√°s barb√°r m√≥don bar√°tkozni, de a „tudatv√°lt√°s” k√ľsz√∂b√©n nem csoda, ha minden ford√≠tva nyer √©rtelmet, s ami √©rtelmetlen az a k√ľsz√∂bben felbukva, elbukva bet√∂rt cs√Ķrrel √Ķrj√∂ng azon, mi√©rt nem l√©ptett√©k √°t az akad√°lyon, ahogy eddig is, olajozottan cs√ļszhatott √°t minden – m√°snak magasra tett – l√©c alatt. A k√ľsz√∂b m√°s! Az √ļgy lent, mint fent stabilan buktat.

Tal√°n √©rdemes lenne a J√°de Ny√ļllal kezdeni (nekem err√Ķl gyermekkori kedven k√∂nyvem c√≠me jut eszembe: J√°degy√Ľr√Ľ l√©p√©ses mandarinkacsa r√ļg√°s) melyet a rafin√°lt Luna-tekn√Ķs√∂k h√ļztak cs√Ķbe, vagy maradjunk a megalkudott Opportunity √©s a v√©gre – szabott Infinity s√©t√°l√≥ „v√°ndork√∂veinek” legend√°in√°l. √ögy l√°tszik a „hivatalos” m√©dia r√°kapott a z√Ľr√∂s √Ľrre √©s ma m√°r teljesen paranorm√°lis lett m√©g az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©lettelen, fant√°zi√°tlan √©s j√≥l cenz√ļr√°zott sajt√≥ is.

P√°r h√≠rt √∂sszehordtam nektek, de t√©nyleg csak csacska t√°virati st√≠lusban. Armstrong a color√°d√≥i sivatagi felv√©teleir√Ķl vid√°man integet! STOP! √öjabb statiszt√°kat s√ľrg√Ķsen felvesz a NASA! STOP!

A nukikukik √ľzenik: „Eeeeelll√©√©√©gggg a h√ľllllyyyyessegggb√Ķ√Ķ√Ķlll! SSSTOPPPP!

8000 √©ves ny√≠lhegyeket, k√Ķeszk√∂z√∂ket hordtak a felsz√≠nre nyulak Angli√°ban.

Egy ny√ļlcsal√°d k√©t √ľreget √°sott mag√°nak az Anglia d√©lnyugati cs√ľcsk√©ben tal√°lhat√≥ Land's Endben, hogy megtelepedhessen. Amit ezzel el√©rtek, az nem egy b√©k√©s, cs√∂ndes ny√ļlotthon lett, hanem hogy a ter√ľletre kisz√°lltak a r√©g√©szek, merthogy az √°s√°s k√∂zben 8000 √©ves leleteket hoztak a felsz√≠nre - √≠rta a Mirror.
Link

Vajon mit tal√°ltak a Hold h√°ts√≥ oldal√°n? A k√∂zelm√ļltban szenz√°ci√≥s h√≠rt k√∂z√∂ltek a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerte a vil√°gon: a Google Moon t√©rk√©p seg√≠ts√©g√©vel egy furcsa, h√°romsz√∂g alak√ļ t√°rgyat tal√°ltak, amelynek sz√©l√©n izz√≥ pontokat lehetett l√°tni. Mi lehet ez – optikai csal√≥d√°s, vagy m√°s bolyg√≥r√≥l sz√°rmaz√≥ objektum?
Link

Link

A Mars ”v√°ndork√∂ve” zavarba hozta a tud√≥sokat
Az Opportunity marsj√°r√≥ tud√≥scsoportj√°nak vezet√Ķje, Steve Squyres elismerte, hogy a tud√≥sok nem tudj√°k megmagyar√°zni az √ļgynevezett ”v√°ndork√∂vet”, amelyet a Mars felsz√≠n√©n tal√°ltak. Squyres a marsj√°r√≥ feletti munka 10. √©vfordul√≥j√°nak szentelt sajt√≥t√°j√©koztat√≥n besz√©lt err√Ķl.

4600 √©ves piramist tal√°ltak - √ľbereli a g√≠zai g√ļl√°t is

A g√≠zai Nagy Piramisn√°l n√©h√°ny sz√°z √©vvel id√Ķsebb, mintegy 4600 √©ves l√©pcs√Ķs piramist tal√°ltak amerikai r√©g√©szek Egyiptom d√©li r√©sz√©n, Tell Edfuban.

Na j√≥, elismerem, meredek dolog √∂sszek√∂tni Holdat √©s az ott mag√°t m√°r nem is √°lc√°z√≥ csillaghaj√≥t (nem zufo) az emberis√©g t√∂rt√©net√©vel √©s a piramisokkal, no meg a kijevi t√ľntet√©sekkel pl√°ne, de megl√°ss√°tok, meg√©ri a gondolati k√∂rt.

Hogy is volt az az √Ād√°m-√Čva a paradicsom-sz√≥szban √©s f√Ķleg mikor?
Nem fog tetszeni, amit √≠rok, de att√≥l m√©g vita-tr√°gya is lehetne, b√°r vit√°n fel√ľli √©s ha a sok √©ves ilyen-olyan kibogar√°szott inform√°ci√≥kat √∂sszerakjuk, kerekedik a k√©plet.
Na l√°ssuk a piramis-effektust. Beindult a „nagy piramis”. M√ļlt √©vben egyre t√∂bb helyr√Ķl √©rkezett inf√≥, hogy elkezdtek „vil√°g√≠tani” piramis –cs√ļcsok itt √©s ott is √©s ugye a f√∂ldreng√©sek sz√°ma is kicsit elszaporodott. Ugyan a piramisok ma m√°r nem olyan hat√©konys√°ggal m√Ľk√∂dnek,mint egykor, amikor a Holdat p√°ly√°ra √°ll√≠tott√°k √©s a f√∂ldlemezek fesz√ľlts√©geit „kiegyenl√≠teni” volt sz√ľks√©g egy ilyen sug√°rz√°s-elvezet√Ķ szerkezetre. Most az van.

Tal√°n valaki eml√©kszik az 5. elem c√≠m√Ľ mes√©re. Na a v√©g√©n ez a „nem f√∂ldi” l√°ny pont azt tette, amit egy piramisnak eredetileg is tennie kell. Elvezette a f√∂l√∂s energi√°t √©s nyal√°b form√°j√°ban „Szent Elemo t√ľzek√©nt” a nagyfrekvenci√°s energi√°kat felk√ľldi az ionoszf√©ra ir√°ny√°ba.

Ugye r√©mlik, hogy Afrika hasadozik √©s √©ppen tegnap n√©ztem az Euro Sky csatorn√°n, hogy egy g√∂r√∂g szigeten egy h√©ten bel√ľl k√©tszer 6-os reng√©s volt √©s r√°er√Ķs√≠tettek, hogy ez a m√°sodik NEM LEHETETT az els√Ķ ut√≥reng√©se.
√ögy t√Ľnik, hogy ha a beszorult, be√©kel√Ķd√∂tt platform nem tud darabosan t√∂rni, akkor bizony „beleremeg a F√∂ld” abba, amit kap. Ez nem a riogat√°s √©s a retteg√Ķs „majd lesz valami” rovat. Sok √©ve sz√≥ van m√°r err√Ķl. A legrosszabb verzi√≥ azt jelenti – ahogy a piramisok lekopott v√©gei is- hogy hatalmas fesz√ľlts√©g van beszorulva a lemezek k√∂z√©. Ha elpattan, ahhoz k√©pes Szantorini lepkefing lesz √©s bizony a F√∂ldk√∂zi - tenger helyett kapunk valami eg√©szen m√°st, de legink√°bb egy kiad√≥s √∂z√∂nvizeletet. Ca. 1,5 milli√°rd k√∂bkilom√©ter szikla „felrobban√°s√°r√≥l” megyen mostan sz√≥. Ez persze It√°lia teljes pusztul√°s√°hoz √©s Izrael √©s a tengerpartok Isten√≠t√©let√©t is jelenti, de t√∂bb is veszett Moh√°csn√°l. Persze, ha m√©gsem lenne kakasztr√≥fa, hib√°ztassatok nyugodtan √©rte!

De mi k√∂ze ennek a Holdhoz √©s ahhoz, hogy az ember sz√°rmaz√°s√°r√≥l √©s a nagy t√∂megben el√Ķker√ľl√Ķ √Ķsi eml√©kekr√Ķl, leletekr√Ķl most ennyit besz√©lnek.
M√°r tiszt√°ztuk, hogy az ember nem f√∂ldi eredet√Ľ √©s az eml√Ķs√°latokhoz nagyj√°b√≥l semmi k√∂ze, de legk√∂zelebbi rokona – legal√°bbis az agyi strukt√ļr√°k szintj√©n- a pterodaktylus. K√∂zt√ľnk sz√≥lva: egyre t√∂bb s√°rk√°nyos „jelens√©g”, amit ilyen-olyan ter√ľleteken filmv√©gre kapnak azt sugallja, hogy a „rokonok” itt vannak, csak van aki b√°dogsz√°rnyakon k√∂zlekedik, mert ugye m√©gsem lehet mindenki Batman.

A j√≥ az eg√©szben az, hogy m√°r Konfuciusz is megmondta: Nem k√∂nny√Ľ sok n√©zet k√∂z√ľl kiv√°lasztani a helyeset. Az egyik ember ezt v√°lasztja, a m√°sik az ellenkez√Ķj√©t, a b√∂lcs – egyiket sem.

B√°r a magam r√©sz√©r√Ķl az el√Ķbb felv√°zoltakat m√°r r√©gen nem „n√©zet” kateg√≥riak√©nt kezelem.
De hogy j√∂n ide a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°sa”? Nos erre is van egy „n√©zetem”. A Reagan √°ltal meghirdetett Csillagh√°bor√ļs tervek mindig √©s nemzetk√∂zi illumin√°tus h√°tt√©rrel folytat√≥dtak, folytat√≥dnak. Kett√Ķs lehet a „j√°t√©k”. B√©k√©s √©s katonai c√©l√ļ √ļgy „kifel√©”, mint a F√∂ld fajainak ir√°ny√°ba.


Az √©rdekes az, hogy bizony re√°lis a vesz√©lye annak, hogy az elmeh√°borodott „zsid√≥-patk√°nyok” atom-h√°bor√ļba sodorj√°k a m√°r am√ļgy is teljesen fert√Ķz√∂tt l√©gk√∂rrel √©s term√Ķr√©teggel rendelkez√Ķ megbeteg√≠tett F√∂ldet. Nos, n√©zetem szerint ezt „nem engedhetik meg” azok, akik ha nem is a teremt√Ķk, de legal√°bbis alkot√≥i min√Ķs√©gben m√°r az egy√©bk√©nt konte√≥snak nem mondhat√≥ Oroszorsz√°g Hangja has√°bjain is magamutogatj√°k magukat. M√°r az √°lc√°jukkal sem nagyon bajl√≥dnak √©s ugyan van mindenf√©le holografikus meg virtu√°lis Blue Beam…projekt,

Link

a megt√©veszt√©s mesterei a tr√ľkk√∂k √©s a val√≥s√°g ill√ļzi√≥ja h√°l√≥j√°ba ugyan√ļgy belekavarodhatnak, mint a laikus, akit √≠gy csapd√°ba ejtve ir√°ny√≠thatnak, terelhetnek.

Az√©rt n√©zzetek a sok J√©zus-jelen√©s k√∂rm√©re, lehet, hogy a vill√°mokt√≥l a zom√°nc s√©r√ľlt a k√∂rm√ľk√∂n.


Persze az emberis√©get vissza kell valahogy terelni a helyes √ļtra, csak az m√°r nem olyan egyszer√Ľ, ha defini√°ljuk eg√©szen prec√≠zen, hogy ki sz√°m√≠t val√≥j√°ban embernek √©s ki nem √©s mi√©rt.

Nyilv√°nval√≥, hogy hamarosan, vagy „menteni”, vagy m√°sk√©ppen „beavatkozva” , de fel kell venni a kapcsolatot H√≥rusz el√Ķdeivel…a rokonyokkal.

Nagyon finom jelz√©sek, de egy√©rtelm√Ľv√© teszik, hogy f√©kek vannak be√©p√≠tve a rendszerbe √©s az „Emberis√©g” nem √Ķr√ľlhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj fel√°ldozhassa a saj√°t t√ļl√©l√©se , vagy annak ill√ļzi√≥ja √©rdek√©ben. Ebbe a k√∂rbe remek√ľl illeszkednek a kijevi esem√©nyek √©s azok eszkal√°ci√≥j√°nak tervezett sz√°nd√©ka. Lehet √©s kell is a ramazuri, de bizonyos hat√°rokat nem l√©phetnek √°t. √ögy v√©lem ezt a „legfels√Ķbb” k√∂r√∂kben m√°r kezdik felfogni mindezt, de a k√∂z√©pszint√Ľ parazit√°k √©s csatl√≥saik nem csak ateist√°k, hanem kifejezetten √©letellenesek. Azon a szinten mindenk√©ppen v√©res-hurka –szer√Ľ megold√°s kell k√∂vetkezz√©k.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy
- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing


De m√°r megint sokat √≠rtam, de √ļgy v√©lem mindezt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt √©s sz√°mos alkalommal √∂sszefoglaltuk, csak lassan ideje is lesz annak, hogy eljuthasson a tudatba, hogy a v√©lem√©ny √©s az el√©g egy ir√°nyba mutat√≥ esem√©nyhorizont egym√°ssal ugyan lehet k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban, de ennek nincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

HozzŠszůlŠsok


#11 | vian - 2014. februŠr 05. 00:07:50
Balu, nem értelek!!

Az esetek t√∂bbs√©g√©ben √∂r√∂m olvasni szipork√°z√≥ megnyilv√°nul√°said, de van olyan t√©ma amire a r√≥zsasz√≠n k√∂d√∂n kereszt√ľl zsigerb√Ķl, cs√≠p√Ķb√Ķl t√ľzelsz.

Úgy látom nem olvastad el amit írtam és a klipeket sem nézted meg.

V√©lem√©ny k√ľl√∂nbs√©g lehet, de ann√°l jobban tisztellek, hogy belemenj√ľnk egy √©rtelmetlen mutogat√°sba.


ebben nem is egyez√ľnk meg
https://www.youtu...lapv48d7VQ

de kiindulásnak talán jó lesz
https://www.youtu...nnbYagLaXM


off

Visszakanyarodva az alapt√©m√°hoz - azt m√°r tudjuk, hogy ez 1 hi√°baval√≥ k√©r√©s - mivel √©rzelmekr√Ķl sz√≥l!
https://www.youtu...riscZqWv3s

.
#12 | baktria - 2014. februŠr 05. 03:25:20
Kedves Balu, én viszont tökéletesen értelek!

Lehetne a fentin√©l m√©g nagyobb t√©r √©s id√Ķugr√°st v√©grehajtva, el√Ķbb a Fekete Lyuk felsejl√Ķ √°ll√≠t√≥lagos gondjait eloszlatni, majd k√∂r√ľln√©zni, a jeges vil√°g√Ľrben, h√°tha k√∂zben kitermelt egy √ļjabb b√∂kken√Ķt. Nehogy elker√ľlje √°d√°z figyelm√ľnket ak√°r egy is a legt√°volabbi v√©gtelenben, miel√Ķtt √∂nz√Ķ m√≥don visszaballagn√°nk sz√ľl√ĶF√∂ld√ľnkre, hogy j√≥l pof√°n b@sszuk rohadt s√°sk√°inkat (√≥, bocs√°nat! gy√≠kjainkat), ha m√©g addig nem t√ļrtak ki v√©g√©rv√©nyesen a Haz√°nkb√≥l.

Lehet, hogy II h√°pszpujg fejdin√°nd √ľgyn√∂k√©nek (gazsi) a szavaira nem k√©ne alapozni... Jut eszembe az √©p√≠tkez√©s (marha egy f√∂ldh√∂z ragadt vagyok, ne haragudjatok!): b√°rmennyire is szeretem a g√≥ly√°t √©s fecsk√©t, a f√©szk√ľket nem √©n √©p√≠tem meg √©s r√∂gz√≠tem intergalaktikusan a leveg√Ķben, hanem letaposom el√Ķbb a telkemr√Ķl a zsid√≥t, g√∂dr√∂t √°sok, alapozok, falazok, √°csolok, tet√Ķt burkolok, ny√≠l√°sz√°r√≥, stb. Meg van az eresz, meg van a k√©m√©ny, de a r√©t √©s az ist√°ll√≥ is lakott. Nnna, most m√°r √©p√≠thetik a maguk f√©szkeit...
Legnagyobb örömömre!
#13 | postaimre - 2014. februŠr 05. 08:20:12
Baktria nincs ezzel baj, sem a 13-as amplitud√≥j√ļ f√Ķdreng√©ssel, naponta k√©tszer!

Szent Elmo t√ľz√©t tess√©k kicsit megpillogni! Csak tudom√°nyos jelleggel!
leporollak.hu/tudomany/guillemi/GUIL324.JPG

Ja itt egy pterodaktylusz is!

filmadatbazis.hu/images/poster/movie/9080/poster.jpg

A dolog l√©nyege viszont nem ez. Ugye egyet tudunk √©rteni a "sie vis pacem para bellum" jelmondatban? Mi√≥ta nincs vil√°gh√°bor√ļ √©s h√°nyszor, pedig naponta 4-szer meghirdetj√ľk. Valamit nagyon j√≥l tesz√ľnk.

Nem √©rdekelnek a "rokonyok" semmilyen form√°ban, mert k√∂z√ľnk direkten egym√°shoz nincs, ha j√∂nnek, ha mennek, ha itt vannak, ha..., de ez mi√©rt is k√©rd√©s? Kb. ugyanaz a helyzet ezzel a "szeml√©lettel", mint a zsid√≥-megsz√°ll√°ssal √©s a t√∂bbi megl√©v√Ķ "probl√©m√°val", amely √ļgy l√©tezik hogy "nincs".

Balu, tegnap f√Ľr√©szeltem, ma is azt fogom tenni, azt√°n felhasogatni a r√∂nk√∂ket. Ha k√∂zben lesz√°llna egy cs√©szealj a kertben, akkor bemegyek √©s sz√≥lok Ver√°nak, hogy tegyen fel teavizet, mert cs√©sz√©nk meg m√°r van. Azt√°n , ha k√©sz, akkor te√°zunk egyet a z√Ľdekkel, lil√°kkal, sz√ľrk√©kkel...de ha agressz√≠ven viselkednek, akkor elveszem a l√©zer-szak√≥c√°jukat √©s a fejsz√©vel felhasogatom a Nikkel-Kadmium, vagy Nikkel-Odeon cs√©szik√©t. J√≥ lesz bicajv√°znak. s_*_olle
#14 | postaimre - 2014. februŠr 05. 10:09:26
Horthy-renesz√°nsz

Levente is gyakorol.

YouTube Videů


YouTube Videů


Ki√°ll√≠t√°s a Magyar Kir√°lyi Tenger√©szeti Akad√©mi√°r√≥l F√ľleken

A NAUTICA - A Magyar Kir√°lyi Tenger√©szeti Akad√©mia t√∂rt√©nete c√≠mmel rendezi idei els√Ķ ki√°ll√≠t√°s√°t a szlov√°kiai F√ľleki V√°rm√ļzeum; a t√°rlatot p√©nteken nyitj√°k meg a V√°rosi Honismereti M√ļzeumban.
A tenger√©szeti akad√©mi√°hoz kapcsol√≥d√≥ t√∂rt√©nelmi okiratokat, a magyar tenger√©szet jelent√Ķs helysz√≠neinek √©s kiemelked√Ķ szem√©lyis√©geinek √°br√°zol√°sait, maketteket, korabeli fizet√Ķeszk√∂z√∂ket √©s tenger√©szek √°ltal haszn√°lt k√©sz√ľl√©keket l√°thatnak a l√°togat√≥k, a ki√°ll√≠tott t√°rgyak Horv√°th J√≥zsef okleveles kapit√°ny mag√°ngy√Ľjtem√©ny√©b√Ķl sz√°rmaznak.
http://www.hirado...l-fuleken/

Itt meg a sziget, amir√Ķl a cikkben eml√≠tettem.

Több mint egy hete reng a föld egy görög szigeten

Egyel√Ķre nem t√©rhetnek vissza az otthonukba Kefal√≥nia g√∂r√∂g sziget lakosai, egym√°st √©rik ugyanis az ut√≥reng√©sek a kilenc nappal ezel√Ķtti, er√Ķs f√∂ldmozg√°s ut√°n. Az emberek f√∂ldszintes h√°zakban, vagy a szigetn√©l horgonyz√≥ kompokon √©s g√©pkocsikban keresnek mened√©ket.
http://www.atv.hu...g-szigeten


Martonyi megnyitotta a lendvai konzuli irod√°t

Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter kedden Lendv√°n √ľnnep√©lyesen megnyitotta a ljubljanai magyar nagyk√∂vets√©g konzuli irod√°j√°t – k√∂z√∂lte a K√ľl√ľgyminiszt√©rium k√∂zlem√©nyben az MTI-vel.

A magyar k√ľl√ľgyminiszter besz√©d√©ben a magyar diplom√°cia egyik priorit√°s√°nak nevezte a nyit√°s politik√°j√°t, mind a szomsz√©ds√°g, mind a t√©rs√©g √©s a vil√°g fel√©. Ennek egyik fontos √°llom√°sa a lendvai iroda megnyit√°sa – mutatott r√°. „R√©gi √≠g√©ret√©t teljes√≠tette ezzel Magyarorsz√°g, hiszen a szentgotth√°rdi szlov√©n f√Ķkonzul√°tus m√°r 1998-ban megkezdte m√Ľk√∂d√©s√©t” – mondta a k√ľl√ľgyminiszter. Hozz√°tette: a magyar diplom√°ciai k√©pviselet megnyit√°s√°ra a magyarlakta szlov√©niai ter√ľleten csak a jelenlegi korm√°ny mand√°tuma alatt ker√ľlt sor.
http://mno.hu/kul...at-1209217
#15 | kukackac - 2014. februŠr 05. 17:24:53
A siker az olimpiai j√°t√©kok Szocsiban az orosz tud√≥sok kifejlesztettek egy "id√Ķj√°r√°s bomba", ami √©les h√Ľt√©s egy nagy ter√ľletet. Ez lesz aktiv√°l√≥dik eset√©n meleg id√Ķben az olimpia. Bomb telt helysz√≠ni tesztek az Egyes√ľlt √Āllamokban.


s_*_kac
#16 | postaimre - 2014. februŠr 05. 20:33:14
Több orosz állami korporáció és hatalmi szerv átköltözik Távol-Keletre

Dmitrij Medvegyev orosz minisztereln√∂k utas√≠t√°st adott arra, hogy T√°vol-Keletre helyezz√©k √°t t√∂bb √°llami r√©szv√©tel√Ľ nagy t√°rsas√°g sz√©khely√©t √©s egyes sz√∂vets√©gi v√©grehajt√≥ szerveket – k√∂z√∂lte Jurij Trutnyev, az orosz eln√∂k meghatalmazott k√©pvisel√Ķje a t√°vol-keleti k√∂rzetben.
Trutnyev nem mondta, hogy konkr√©tan mely √°llami korpor√°ci√≥kr√≥l √©s hivatalokr√≥l van sz√≥. „R√©szletesebben nem sz√≥lhatok err√Ķl” – v√°laszolt a tiszts√©gvisel√Ķ az √ļjs√°g√≠r√≥k k√©rd√©seire v√°laszolva, r√°mutatva, hogy megfelel√Ķ javaslatokat kell kidolgozni.

Trutnyev elmondta, hogy k√∂zponti irod√°k, dolgoz√≥k √©s – t√°rsas√°gok eset√©ben – ad√≥alap √°thelyez√©s√©r√Ķl van sz√≥.
http://hungarian....l-Keletre/
#17 | pandur - 2014. februŠr 05. 20:53:48
Egy √©rdekes √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letes , gondolat-i,√≠ven gondolkozva...

YouTube Videů


http://www.webcam...epetl.html

http://www.youtub...msdemexico

miért figyeli mindenki a popocatepetl-t? Talán van köze a mostani földrengéseknek? Vagy majd lesz?

Sok szál Denver-hez vezet..miért? Mi van ott? --Tavalyi gyakorlat szerint 30 perc alatt a föld alá tudják vinni a város lakosságát.
http://boldognapo...onehengev/

"Egy tikos társaság állíttathatta,amely a 26.000 éves napciklusok...."

A nagy-évben egy nap,- földi évben 72 év,- 1 óra, 3 földi év-.
Egy nap,vagy egy óra, ide-,vagy oda.
Az 500 milli√≥s √ľzenet nem nek√ľnk sz√≥l!! A j√∂v√Ķbe √ľzen. A Denverb√Ķl kiindul√≥ emberi n√©pess√©get kell - szerint√ľk- 500 milli√≥ alatt tartaniuk.
https://www.googl...6,8z/data= !4m2!3m1!1s0x876beee3bf9ba2b1:0xf8d3b674a0c7183f
√Čs a -- 4-es metr√≥ anom√°li√°k -- Balatonkiliti-i anom√°li√°k-- itt is viszik--? (szolga mindig kellett,√©s kelleni is fog) http://www.iranym...atonkiliti
#18 | postaimre - 2014. februŠr 06. 11:44:06
YouTube Videů


Felmer√ľlt bennem a k√©rd√©s, hogy a CBA-s Fodor Attila √©s a Fodor G√°bor rokonyok-e?
#19 | postaimre - 2014. februŠr 06. 18:27:05
Ismét Putyin ellen akciózott a Pussy Riot

"Szabad" Oroszorsz√°got, Vlagyimir Putyin eln√∂k t√°voz√°s√°t √©s a korm√°nyellenes tev√©kenys√©g√©rt beb√∂rt√∂nz√∂tt honfit√°rsaik szabadon enged√©s√©t k√∂vetelt√©k a Pussy Riot orosz punkegy√ľttes Putyin-ellenes fell√©p√©s√ľk√©rt b√∂rt√∂nt is megj√°rt tagjai az Amnesty International nemzetk√∂zi jogv√©d√Ķ szervezet √°ltal kezdem√©nyezett New York-i koncerten szerda √©jjel.
http://www.hirado...ussy-riot/

Korm√°nyellen√Ķrz√©s alatt az internet T√∂r√∂korsz√°gban
Korm√°nyellen√Ķrz√©s al√° helyezi az internetet T√∂r√∂korsz√°gban az az √ļj t√∂rv√©ny, amelyet szerd√°n k√©s√Ķ este fogadott el az ankarai parlament.
http://nol.hu/kul...an?ref=sso

Vizsg√°latot ind√≠tott a horv√°t p√©nz√ľgyi fel√ľgyelet az INA ellen

Vizsg√°latot ind√≠tott a horv√°t p√©nz√ľgyi fel√ľgyelet az INA ellen, hogy kider√≠tse, mi√©rt nem reag√°lt a Mol Nyrt. √°ltal megind√≠tott nemzetk√∂zi v√°lasztottb√≠r√≥s√°gi elj√°r√°si kezdem√©nyez√©sre, a vizsg√°lat kiterjed √Āldott Zolt√°nra, az INA igazgat√≥s√°g√°nak eln√∂k√©re is – √≠rja internetes oldal√°n a horv√°t k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥ (HRT).
http://www.napiga...ina-ellen/

√Āpolni kell, hogy „nemzet√ľnk er√Ķs legyen”
Le Monde: Látlelet a magyar közoktatás államosításáról

A Le Monde c√≠m√Ľ francia napilapban jelent meg Jo√ęlle Stolz A magyar √°llamhatalom r√°nyomja a b√©lyeg√©t az iskol√°ra c√≠m√Ľ √≠r√°sa.
http://www.168ora...23450.html

NBC: √≥ri√°si bunk√≥s√°got mondott a melegekr√Ķl az orosz korm√°nyf√Ķ-helyettes

2014. febru√°r 06., cs√ľt√∂rt√∂k, 16:23
Szerz√Ķ: hvg.hu

Címkék: téli olimpia; Szocsi 2014; orosz miniszterelnök-helyettes; Dmitry Kozak;

Kinyomtatom Elk√ľld√∂m
Twitter

„K√©rj√ľk, ne ny√ļljanak gyerekekhez” – a NBC News tud√≥s√≠t√°sa szerint ezt mondta √ļjs√°g√≠r√≥knak a melegekkel kapcsolatban Dmitry Kozak orosz minisztereln√∂k-helyettes Szocsiban, a t√©li olimpi√°n cs√ľt√∂rt√∂k√∂n. A politikus azt √°ll√≠totta, hogy az orosz vezet√Ķk nem tesznek k√ľl√∂nbs√©get az emberek k√∂z√∂tt vall√°s vagy szexu√°lis hovatartoz√°s alapj√°n.
http://hvg.hu/vil...yettes#rss

M√©rf√∂ldk√Ķ: a protest√°nsok megb√©k√ľlhetnek Ferenc p√°p√°val

„Nem fogadhatn√°-e el minden kereszt√©ny R√≥ma p√ľsp√∂k√©nek szerep√©t az egys√©g el√Ķseg√≠t√©s√©ben?" - vetette fel minapi tabud√∂nt√∂get√Ķ √≠r√°s√°ban Alois L√∂ser, a Taiz√©i K√∂z√∂ss√©g el√∂lj√°r√≥ja. A sz√∂veg t√∂bb eur√≥pai org√°numban is megjelenik - haz√°nkb√≥l a szerz√Ķ a Heti V√°laszt √©rdemes√≠tette javaslat√°nak k√∂zz√©t√©tel√©re. Lapunk ut√°naj√°rt, hogy mik√©nt fogadj√°k a kezdem√©nyez√©st a hazai katolikus, protest√°ns √©s ortodox egyh√°zak k√©pvisel√Ķi. R√©szletek a friss Heti V√°laszban.
http://hetivalasz...eket-73000

Lezs√°k S√°ndor veje szervezte a Kit√∂r√©s T√ļr√°t
|
Moys Zolt√°n, Lezs√°k S√°ndor veje a B√∂rzs√∂ny Akci√≥csoport alap√≠t√≥jak√©nt nyolc √©ve vesz r√©szt a Kit√∂r√©s T√ļra szervez√©s√©ben. Moys Zolt√°n c√©ge emellett az MTVA egyik folyamatosan foglalkoztatott besz√°ll√≠t√≥ja, a Dextramedia Kft. 2011 √≥ta k√∂zel 400 milli√≥ forintnyi megb√≠z√°st kapott a k√∂zm√©di√°t√≥l. A c√©g √°rbev√©tele 2010 √≥ta megh√°romszoroz√≥dott, a tulajdonosok t√∂bb t√≠zmilli√≥ forint nyeres√©gnek √∂r√ľlhettek.
http://www.hir24....res-turat/
#20 | Kore - 2014. februŠr 07. 16:16:00
Imre! nekem is ez volt a benyom√°som, csak a CBA-s
vastagsz√°j√ļ kiad√°sban fodroz√≥dik, csukl√°s n√©lk√ľl, de er√Ķsen hajaz r√°...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.