Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vádirati stílusban


Barb√°r korban barb√°r szok√°s barb√°r m√≥don bar√°tkozni, de a „tudatv√°lt√°s” k√ľsz√∂b√©n nem csoda, ha minden ford√≠tva nyer √©rtelmet, s ami √©rtelmetlen az a k√ľsz√∂bben felbukva, elbukva bet√∂rt cs√Ķrrel √Ķrj√∂ng azon, mi√©rt nem l√©ptett√©k √°t az akad√°lyon, ahogy eddig is, olajozottan cs√ļszhatott √°t minden – m√°snak magasra tett – l√©c alatt. A k√ľsz√∂b m√°s! Az √ļgy lent, mint fent stabilan buktat.

Tal√°n √©rdemes lenne a J√°de Ny√ļllal kezdeni (nekem err√Ķl gyermekkori kedven k√∂nyvem c√≠me jut eszembe: J√°degy√Ľr√Ľ l√©p√©ses mandarinkacsa r√ļg√°s) melyet a rafin√°lt Luna-tekn√Ķs√∂k h√ļztak cs√Ķbe, vagy maradjunk a megalkudott Opportunity √©s a v√©gre – szabott Infinity s√©t√°l√≥ „v√°ndork√∂veinek” legend√°in√°l. √ögy l√°tszik a „hivatalos” m√©dia r√°kapott a z√Ľr√∂s √Ľrre √©s ma m√°r teljesen paranorm√°lis lett m√©g az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©lettelen, fant√°zi√°tlan √©s j√≥l cenz√ļr√°zott sajt√≥ is.

P√°r h√≠rt √∂sszehordtam nektek, de t√©nyleg csak csacska t√°virati st√≠lusban. Armstrong a color√°d√≥i sivatagi felv√©teleir√Ķl vid√°man integet! STOP! √öjabb statiszt√°kat s√ľrg√Ķsen felvesz a NASA! STOP!

A nukikukik √ľzenik: „Eeeeelll√©√©√©gggg a h√ľllllyyyyessegggb√Ķ√Ķ√Ķlll! SSSTOPPPP!

8000 √©ves ny√≠lhegyeket, k√Ķeszk√∂z√∂ket hordtak a felsz√≠nre nyulak Angli√°ban.

Egy ny√ļlcsal√°d k√©t √ľreget √°sott mag√°nak az Anglia d√©lnyugati cs√ľcsk√©ben tal√°lhat√≥ Land's Endben, hogy megtelepedhessen. Amit ezzel el√©rtek, az nem egy b√©k√©s, cs√∂ndes ny√ļlotthon lett, hanem hogy a ter√ľletre kisz√°lltak a r√©g√©szek, merthogy az √°s√°s k√∂zben 8000 √©ves leleteket hoztak a felsz√≠nre - √≠rta a Mirror.
Link

Vajon mit tal√°ltak a Hold h√°ts√≥ oldal√°n? A k√∂zelm√ļltban szenz√°ci√≥s h√≠rt k√∂z√∂ltek a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerte a vil√°gon: a Google Moon t√©rk√©p seg√≠ts√©g√©vel egy furcsa, h√°romsz√∂g alak√ļ t√°rgyat tal√°ltak, amelynek sz√©l√©n izz√≥ pontokat lehetett l√°tni. Mi lehet ez – optikai csal√≥d√°s, vagy m√°s bolyg√≥r√≥l sz√°rmaz√≥ objektum?
Link

Link

A Mars ”v√°ndork√∂ve” zavarba hozta a tud√≥sokat
Az Opportunity marsj√°r√≥ tud√≥scsoportj√°nak vezet√Ķje, Steve Squyres elismerte, hogy a tud√≥sok nem tudj√°k megmagyar√°zni az √ļgynevezett ”v√°ndork√∂vet”, amelyet a Mars felsz√≠n√©n tal√°ltak. Squyres a marsj√°r√≥ feletti munka 10. √©vfordul√≥j√°nak szentelt sajt√≥t√°j√©koztat√≥n besz√©lt err√Ķl.

4600 √©ves piramist tal√°ltak - √ľbereli a g√≠zai g√ļl√°t is

A g√≠zai Nagy Piramisn√°l n√©h√°ny sz√°z √©vvel id√Ķsebb, mintegy 4600 √©ves l√©pcs√Ķs piramist tal√°ltak amerikai r√©g√©szek Egyiptom d√©li r√©sz√©n, Tell Edfuban.

Na j√≥, elismerem, meredek dolog √∂sszek√∂tni Holdat √©s az ott mag√°t m√°r nem is √°lc√°z√≥ csillaghaj√≥t (nem zufo) az emberis√©g t√∂rt√©net√©vel √©s a piramisokkal, no meg a kijevi t√ľntet√©sekkel pl√°ne, de megl√°ss√°tok, meg√©ri a gondolati k√∂rt.

Hogy is volt az az √Ād√°m-√Čva a paradicsom-sz√≥szban √©s f√Ķleg mikor?
Nem fog tetszeni, amit √≠rok, de att√≥l m√©g vita-tr√°gya is lehetne, b√°r vit√°n fel√ľli √©s ha a sok √©ves ilyen-olyan kibogar√°szott inform√°ci√≥kat √∂sszerakjuk, kerekedik a k√©plet.
Na l√°ssuk a piramis-effektust. Beindult a „nagy piramis”. M√ļlt √©vben egyre t√∂bb helyr√Ķl √©rkezett inf√≥, hogy elkezdtek „vil√°g√≠tani” piramis –cs√ļcsok itt √©s ott is √©s ugye a f√∂ldreng√©sek sz√°ma is kicsit elszaporodott. Ugyan a piramisok ma m√°r nem olyan hat√©konys√°ggal m√Ľk√∂dnek,mint egykor, amikor a Holdat p√°ly√°ra √°ll√≠tott√°k √©s a f√∂ldlemezek fesz√ľlts√©geit „kiegyenl√≠teni” volt sz√ľks√©g egy ilyen sug√°rz√°s-elvezet√Ķ szerkezetre. Most az van.

Tal√°n valaki eml√©kszik az 5. elem c√≠m√Ľ mes√©re. Na a v√©g√©n ez a „nem f√∂ldi” l√°ny pont azt tette, amit egy piramisnak eredetileg is tennie kell. Elvezette a f√∂l√∂s energi√°t √©s nyal√°b form√°j√°ban „Szent Elemo t√ľzek√©nt” a nagyfrekvenci√°s energi√°kat felk√ľldi az ionoszf√©ra ir√°ny√°ba.

Ugye r√©mlik, hogy Afrika hasadozik √©s √©ppen tegnap n√©ztem az Euro Sky csatorn√°n, hogy egy g√∂r√∂g szigeten egy h√©ten bel√ľl k√©tszer 6-os reng√©s volt √©s r√°er√Ķs√≠tettek, hogy ez a m√°sodik NEM LEHETETT az els√Ķ ut√≥reng√©se.
√ögy t√Ľnik, hogy ha a beszorult, be√©kel√Ķd√∂tt platform nem tud darabosan t√∂rni, akkor bizony „beleremeg a F√∂ld” abba, amit kap. Ez nem a riogat√°s √©s a retteg√Ķs „majd lesz valami” rovat. Sok √©ve sz√≥ van m√°r err√Ķl. A legrosszabb verzi√≥ azt jelenti – ahogy a piramisok lekopott v√©gei is- hogy hatalmas fesz√ľlts√©g van beszorulva a lemezek k√∂z√©. Ha elpattan, ahhoz k√©pes Szantorini lepkefing lesz √©s bizony a F√∂ldk√∂zi - tenger helyett kapunk valami eg√©szen m√°st, de legink√°bb egy kiad√≥s √∂z√∂nvizeletet. Ca. 1,5 milli√°rd k√∂bkilom√©ter szikla „felrobban√°s√°r√≥l” megyen mostan sz√≥. Ez persze It√°lia teljes pusztul√°s√°hoz √©s Izrael √©s a tengerpartok Isten√≠t√©let√©t is jelenti, de t√∂bb is veszett Moh√°csn√°l. Persze, ha m√©gsem lenne kakasztr√≥fa, hib√°ztassatok nyugodtan √©rte!

De mi k√∂ze ennek a Holdhoz √©s ahhoz, hogy az ember sz√°rmaz√°s√°r√≥l √©s a nagy t√∂megben el√Ķker√ľl√Ķ √Ķsi eml√©kekr√Ķl, leletekr√Ķl most ennyit besz√©lnek.
M√°r tiszt√°ztuk, hogy az ember nem f√∂ldi eredet√Ľ √©s az eml√Ķs√°latokhoz nagyj√°b√≥l semmi k√∂ze, de legk√∂zelebbi rokona – legal√°bbis az agyi strukt√ļr√°k szintj√©n- a pterodaktylus. K√∂zt√ľnk sz√≥lva: egyre t√∂bb s√°rk√°nyos „jelens√©g”, amit ilyen-olyan ter√ľleteken filmv√©gre kapnak azt sugallja, hogy a „rokonok” itt vannak, csak van aki b√°dogsz√°rnyakon k√∂zlekedik, mert ugye m√©gsem lehet mindenki Batman.

A j√≥ az eg√©szben az, hogy m√°r Konfuciusz is megmondta: Nem k√∂nny√Ľ sok n√©zet k√∂z√ľl kiv√°lasztani a helyeset. Az egyik ember ezt v√°lasztja, a m√°sik az ellenkez√Ķj√©t, a b√∂lcs – egyiket sem.

B√°r a magam r√©sz√©r√Ķl az el√Ķbb felv√°zoltakat m√°r r√©gen nem „n√©zet” kateg√≥riak√©nt kezelem.
De hogy j√∂n ide a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°sa”? Nos erre is van egy „n√©zetem”. A Reagan √°ltal meghirdetett Csillagh√°bor√ļs tervek mindig √©s nemzetk√∂zi illumin√°tus h√°tt√©rrel folytat√≥dtak, folytat√≥dnak. Kett√Ķs lehet a „j√°t√©k”. B√©k√©s √©s katonai c√©l√ļ √ļgy „kifel√©”, mint a F√∂ld fajainak ir√°ny√°ba.


Az √©rdekes az, hogy bizony re√°lis a vesz√©lye annak, hogy az elmeh√°borodott „zsid√≥-patk√°nyok” atom-h√°bor√ļba sodorj√°k a m√°r am√ļgy is teljesen fert√Ķz√∂tt l√©gk√∂rrel √©s term√Ķr√©teggel rendelkez√Ķ megbeteg√≠tett F√∂ldet. Nos, n√©zetem szerint ezt „nem engedhetik meg” azok, akik ha nem is a teremt√Ķk, de legal√°bbis alkot√≥i min√Ķs√©gben m√°r az egy√©bk√©nt konte√≥snak nem mondhat√≥ Oroszorsz√°g Hangja has√°bjain is magamutogatj√°k magukat. M√°r az √°lc√°jukkal sem nagyon bajl√≥dnak √©s ugyan van mindenf√©le holografikus meg virtu√°lis Blue Beam…projekt,

Link

a megt√©veszt√©s mesterei a tr√ľkk√∂k √©s a val√≥s√°g ill√ļzi√≥ja h√°l√≥j√°ba ugyan√ļgy belekavarodhatnak, mint a laikus, akit √≠gy csapd√°ba ejtve ir√°ny√≠thatnak, terelhetnek.

Az√©rt n√©zzetek a sok J√©zus-jelen√©s k√∂rm√©re, lehet, hogy a vill√°mokt√≥l a zom√°nc s√©r√ľlt a k√∂rm√ľk√∂n.


Persze az emberis√©get vissza kell valahogy terelni a helyes √ļtra, csak az m√°r nem olyan egyszer√Ľ, ha defini√°ljuk eg√©szen prec√≠zen, hogy ki sz√°m√≠t val√≥j√°ban embernek √©s ki nem √©s mi√©rt.

Nyilv√°nval√≥, hogy hamarosan, vagy „menteni”, vagy m√°sk√©ppen „beavatkozva” , de fel kell venni a kapcsolatot H√≥rusz el√Ķdeivel…a rokonyokkal.

Nagyon finom jelz√©sek, de egy√©rtelm√Ľv√© teszik, hogy f√©kek vannak be√©p√≠tve a rendszerbe √©s az „Emberis√©g” nem √Ķr√ľlhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj fel√°ldozhassa a saj√°t t√ļl√©l√©se , vagy annak ill√ļzi√≥ja √©rdek√©ben. Ebbe a k√∂rbe remek√ľl illeszkednek a kijevi esem√©nyek √©s azok eszkal√°ci√≥j√°nak tervezett sz√°nd√©ka. Lehet √©s kell is a ramazuri, de bizonyos hat√°rokat nem l√©phetnek √°t. √ögy v√©lem ezt a „legfels√Ķbb” k√∂r√∂kben m√°r kezdik felfogni mindezt, de a k√∂z√©pszint√Ľ parazit√°k √©s csatl√≥saik nem csak ateist√°k, hanem kifejezetten √©letellenesek. Azon a szinten mindenk√©ppen v√©res-hurka –szer√Ľ megold√°s kell k√∂vetkezz√©k.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy
- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing


De m√°r megint sokat √≠rtam, de √ļgy v√©lem mindezt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt √©s sz√°mos alkalommal √∂sszefoglaltuk, csak lassan ideje is lesz annak, hogy eljuthasson a tudatba, hogy a v√©lem√©ny √©s az el√©g egy ir√°nyba mutat√≥ esem√©nyhorizont egym√°ssal ugyan lehet k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban, de ennek nincs igaz√°n m√°r jelent√Ķs√©ge.

HozzŠszůlŠsok


#21 | postaimre - 2014. februŠr 07. 21:58:13
Oroszorsz√°g felsz√≥l√≠totta Izraelt, hogy mell√Ķzze az √ļjabb telepek l√©tes√≠t√©s√©t

„Moszkva aggaszt√≥nak tartja az olyan √©rz√©keny k√©rd√©seket √©rint√Ķ terveket, mint a zsid√≥ telepek √©s Jeruzs√°lem st√°tusza” – olvashat√≥ az orosz k√ľl√ľgyi t√°rca p√©nteken k√∂zz√©tett komment√°rj√°ban.
http://hungarian....tes-teset/

Felmentett√©k Dieudonn√©t egy usz√≠t√≥ vide√≥ √ľgy√©ben
Nem bizony√≠that√≥, hogy √Ķ osztotta meg a felv√©telt, mondt√°k ki.

Ha M'bala M'bal√°nak egy cs√∂pp esze lenne, akkor a Vatik√°nnal meg az iszl√°mmal tr√©f√°lkozna √©s most dics√©r√Ķ kritik√°kat olvasgathatna a luxusvill√°j√°ban....

Felmentette a p√°rizsi b√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g p√©nteken az antiszemitizmus miatt kor√°bban t√∂bbsz√∂r el√≠t√©lt humorist√°t, Dieudonn√© M'bala M'bal√°t, aki a v√°d szerint egy vide√≥ban egy zsid√≥ fiatalember gyilkos√°nak kiszabad√≠t√°s√°ra buzd√≠tott. A b√≠r√≥s√°g indokl√°sa szerint nem bizony√≠that√≥, hogy a felv√©telt maga a humorista tette k√∂zz√© a vide√≥megoszt√≥ port√°lokon.
http://nol.hu/kul...n_?ref=sso

Nem kell vízum Törökországba

V√≠zummentesen utazhatnak a magyar √°llampolg√°rok a T√∂r√∂k K√∂zt√°rsas√°g ter√ľlet√©re egy a t√∂r√∂k Hivatalos K√∂zl√∂nyben megjelent cs√ľt√∂rt√∂ki hat√°rozat szerint, amely v√°rhat√≥an m√°r a j√∂v√Ķ h√©ten hat√°lyba l√©p.
http://www.napiga...korszagba/

Jap√°n h√°bor√ļsb√Ľn-tagad√°s: az Egyes√ľlt √Āllamok kem√©nyen besz√≥lt

Hat√°rozottan el√≠t√©lte a toki√≥i amerikai nagyk√∂vets√©g p√©nteken a jap√°n k√∂ztelev√≠zi√≥ egy vezet√Ķj√©nek kijelent√©seit. A vezet√Ķ tagadta a jap√°n h√°bor√ļs b√Ľn√∂ket, √©s azt √°ll√≠totta, hogy az amerikaiak hamis v√°dakat fabrik√°ltak a szigetorsz√°g vezet√Ķi ellen a II. vil√°gh√°bor√ļ ut√°n, hogy elfedj√©k saj√°t b√Ľneiket.
http://www.atv.hu...en-beszolt

Kisgazdak√©nt indulnak r√° a Jobbikra a lemondott vezet√Ķk

Nem csitulnak a bels√Ķ fesz√ľlts√©gek a Szolnok megyei Jobbikban. Az atv.hu √©rtes√ľl√©sei szerint a n√©gyb√Ķl h√°rom megyei v√°laszt√≥ker√ľletben volt jobbikosok indulnak r√° saj√°t p√°rtjukra kisgazda sz√≠nekben.
http://www.atv.hu...tt-vezetok
#22 | Kameleon - 2014. februŠr 08. 13:23:58
YouTube Videů
#23 | postaimre - 2014. februŠr 08. 20:02:59
T√°trai Mikl√≥s: Keresztes Imre f√Ķ√ľgy√©sz hazudik

A Magyar Nemzeti Vagyonkezel√Ķ volt vez√©rigazgat√≥ja szerint a moszkvai kereskedelmi kirendelts√©g √ľgye val√≥j√°ban nem is l√©tezik, a l√©nyeg, hogy a v√°laszt√°sig kih√ļzz√°k vele √©s elterelj√©k a figyelmet a fontos k√©rd√©sekr√Ķl.
http://www.atv.hu...mikloos-eb

Aki Kádárék alatt is kimondta: "aki gyilkos, az gyilkos"

Sz√°z √©ve sz√ľletett Rajk J√ļlia, aki f√©l √©vsz√°zadot k√ľzd√∂tt „saj√°t nev√©√©rt”, √©s akinek d√∂nt√Ķ szerepe volt abban, hogy el√Ķbb kiv√©gzett f√©rj√©t, Rajk L√°szl√≥t, majd Nagy Imr√©t √©s t√°rsait rehabilit√°lj√°k, √ļjratemess√©k. Az ut√≥bbit m√°r nem √©rhette meg. √Čletrajz√≠r√≥ja, Pet√Ķ Andrea, a CEU docense szerint √Ķ volt az, aki folyamatosan arra figyelmeztette K√°d√°rt, hogy v√©r tapad a kez√©hez.
http://hvg.hu/kul...ilkoso#rss

Pl√°giumgyan√ļ: leleplezt√©k az MSZP-s csodadoktort

S√≥s Tam√°s szocialista orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ doktori disszert√°ci√≥j√°nak jelent√Ķs r√©sze m√°sok kor√°bbi tudom√°nyos munk√°ib√≥l sz√°rmazik. C√©lpont c√≠m√Ľ m√Ľsorunk kider√≠tette, hogy S√≥s dolgozat√°ban 68 olyan r√©sz tal√°lhat√≥, amelyet forr√°smegjel√∂l√©s n√©lk√ľl haszn√°lt fel a szerz√Ķ. A m√Ľsor birtok√°ba ker√ľlt levelez√©sb√Ķl az is kider√ľlt, kik seg√≠tett√©k az MSZP-s k√©pvisel√Ķt a disszert√°ci√≥ meg√≠r√°s√°ban.
http://mno.hu/ahi...rt-1209886

Sziv√°rv√°nysz√≠n√Ľ z√°szl√≥t t√Ľztek ki Toronto v√°rosh√°z√°ra is

A meleg k√∂z√∂ss√©ggel val√≥ szolidarit√°s jelek√©nt sziv√°rv√°nysz√≠n√Ľ z√°szl√≥t t√Ľztek ki Toronto v√°rosh√°z√°ra p√©nteken, a szocsi olimpia megnyit√≥ √ľnneps√©ge alatt, noha a v√°ros polg√°rmestere ellenezte ezt.
http://www.hirado...hazara-is/

Mesterh√°zy: t√Ľrhetetlenek a fasiszt√°k Budapest utc√°in
K√∂zlem√©nyben kelt ki a febru√°r nyolcadikai "Becs√ľlet napja" elnevez√©s√Ľ rendezv√©ny ellen Mesterh√°zy Attila, az MSZP vezet√Ķje. A szocialist√°k eln√∂ke szerint t√Ľrhetetlen, hogy Budapest utc√°in √ļjra fasiszt√°k mas√≠rozzanak, √©s bemocskolj√°k a katon√°k eml√©keit.
http://www.stop.h...n/1215259/

Az egerszegi Béke-Shalom sem kér a kormány támogatásából

Visszautas√≠totta a korm√°ny t√°mogat√°s√°t a zalaegerszegi B√©ke-Shalom Bar√°ti T√°rsas√°g. A holokauszt eml√©k√©v√©re sz√≥l√≥ egymilli√≥s t√°mogat√°sb√≥l egy eml√©khangversenyt rendeztek volna, amit m√°s forr√°sokb√≥l hoznak tet√Ķ al√°. A t√°rsas√°g eln√∂ke szerint a korm√°ny kett√Ķs besz√©det alkalmaz.
http://www.stop.h...l/1215160/

Nyílt titok: az oroszok öt karikát láttak
|
Az orosz √°llami telev√≠zi√≥ r√∂gt√∂n a szocsi t√©li olimpia p√©nteki megnyit√≥ √ľnneps√©ge ut√°n bevallotta, hogy n√©z√Ķinek az el√Ķad√°s pr√≥b√°j√°n felvett, rendesen kiny√≠l√≥ √∂t karik√°nak a felv√©tel√©t v√°gta m√Ľsorba.
http://sport.hir2...at-lattak/
#24 | postaimre - 2014. februŠr 08. 20:03:27
sport.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/02/08/Szocsi(650x433).jpg
#25 | kukackac - 2014. februŠr 08. 20:08:41
img.gawkerassets.com/img/19eytbcurwnupgif/ku-xlarge.gif
#26 | postaimre - 2014. februŠr 08. 20:26:07
Az utolsó, a piros, Amerikát szimbolizálja. Ilyenek a véletlenek.
#27 | postaimre - 2014. februŠr 08. 20:39:28
Menekítik a civileket az ostromlott Homszból

Megkezd√Ķd√∂tt a civilek kimenek√≠t√©se cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a sz√≠riai Homsz v√°ros√°nak t√∂bb mint 600 napja ostromz√°r alatt √°ll√≥ r√©sz√©b√Ķl - k√∂z√∂lte a sz√≠riai √°llami telev√≠zi√≥.

A sz√≠riai korm√°nyer√Ķk √©s a felkel√Ķk h√°romnapos t√Ľzsz√ľnetben √°llapodtak meg a homszi evaku√°l√°s idej√©re. Meg√°llapod√°s j√∂tt l√©tre arr√≥l is, hogy humanit√°rius seg√©lyeket juttatnak el azoknak a lakosoknak, akik √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy a v√°rosban maradnak.

Moszkva k√∂zl√©se szerint a damaszkuszi orosz nagyk√∂vets√©gnek jelent√Ķs szerepe volt a t√Ľzsz√ľneti meg√°llapod√°s l√©trej√∂tt√©ben.
http://index.hu/k..._homszbol/
#28 | postaimre - 2014. februŠr 08. 20:42:29
Takar√≠t√≥n√Ķje miatt lemondott a miniszter
Mark Harper brit bev√°ndorl√°s√ľgyi miniszter felfedezte, hogy alkalmazottja illeg√°lisan dolgozik az orsz√°gban.
http://www.hir24....miniszter/
#29 | postaimre - 2014. februŠr 09. 14:12:13
Mi az, ami Pozsgaytól Lázárig tartott?

Német Tamás

2014. febru√°r 8., szombat 18:59 |

„Kezdetben √©n is elfogadtam K√°d√°r 56-os felfog√°s√°t. Az ember att√≥l a vil√°gn√©zeti rendszert√Ķl szabadul meg a legnehezebben, amit serd√ľl√Ķkorban kap meg” – mondta Pozsgay Imre, akinek ebben a '82-'89 k√∂z√∂tti id√Ķszak seg√≠tett. Szerinte nem az a k√©rd√©s, hogy jutott el a Fideszhez, sokkal fontosabb, hogyan jutott el a Fidesz hozz√°. Az egykori √°llamminiszterrel L√°z√°r J√°nos, fideszes orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ besz√©lgetett a rendszerv√°lt√°s 25. √©vfordul√≥ja alkalm√°b√≥l H√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyen.
http://index.hu/b...8/pozsgay/

√öjabb n√Ķ tudta meg, hogy az argentin junta √°ltal rabolt gyerek

Az argentin katonai diktat√ļra idej√©n a rezsim √°ltal igazi sz√ľleit√Ķl elrabolt √©s m√°soknak adott gyereket azonos√≠tottak az Abuelas de Plaza de Mayo nev√Ľ szervezet bejelent√©se szerint.
http://hvg.hu/vil..._junta#rss


Fico szerint a rom√°k helyzet√©√©rt a rom√°k felel√Ķsek
Robert Fico szlov√°k korm√°nyf√Ķ, a m√°rciusi √°llamf√Ķv√°laszt√°s legf√Ķbb es√©lyese elismeri, hogy Szlov√°ki√°ban nagyon rossz a rom√°k helyzete, √©s √ļgy v√©li, hogy ez√©rt els√Ķsorban maguk a rom√°k a felel√Ķsek.
http://www.stop.h...k/1215211/

√öjabb h√°bor√ļ robbanhat ki az Eur√≥pai Uni√≥val

Az Eur√≥pai Uni√≥b√≥l √©rkez√Ķ munkav√°llal√≥k sz√°m√°nak szab√°lyoz√°s√°r√≥l d√∂ntenek vas√°rnap a sv√°jci √°llampolg√°rok; Br√ľsszeln√©l m√°r a kezdem√©nyez√©s is kiverte a biztos√≠t√©kot. A n√©pszavaz√°st kezdem√©nyez√Ķ Sv√°jci N√©pp√°rt szerint az uni√≥s polg√°rok elveszik az √°ll√°shelyeket a hazaiakt√≥l, s az orsz√°g befogad√≥k√©pess√©ge v√©ges. A sv√°jciak egy√©bk√©nt emellett szavaznak a vas√ļti infrastrukt√ļra fejleszt√©s√©r√Ķl √©s az abortusz finansz√≠roz√°s√°r√≥l is.
http://mno.hu/kul...al-1209750

15 bety√°rt l√Ķttek le a csend√Ķr√∂k Madagaszk√°ron

200 marh√°t akartak elrabolni a bety√°rok, akik k√©t t√ļszt is ejtettek. A csend√Ķr√∂k beker√≠tett√©k √Ķket, √©s mindenkit meg√∂ltek. √ćgy a halottak sz√°ma √∂sszesen 17.
http://afriport.h...agaszkaron


Amerikai bel√ľgy a sz√≠r polg√°rh√°bor√ļ

Jeh Johnson amerikai belbiztons√°gi miniszter szerint a Sz√≠ri√°ban d√ļl√≥ polg√°rh√°bor√ļ imm√°r az Egyes√ľlt √Āllamok belbiztons√°gi √ľgy√©v√© v√°lt, hiszen amerikai √°llampolg√°rok egy kisebb csoportja a felkel√Ķk oldal√°n bekapcsol√≥dott a harcokba, egy r√©sz√ľk pedig hazat√©rt - √≠rta az MTI washingtoni tud√≥s√≠t√≥ja.
http://kitekinto....vd61vsqnrQ

Lassan megk√∂tik a vil√°gh√°bor√ļt lez√°r√≥ b√©k√©t az oroszok √©s a jap√°nok

Egyre ink√°bb hajlik az orosz √©s a jap√°n f√©l a megegyez√©sre a Kuril-szigetek √ľgy√©ben, melyet m√©g a Szovjetuni√≥ foglalt el 1945-ben. A ter√ľleti k√©rd√©sek megold√°sa megk√∂nny√≠theti a k√©t orsz√°g k√∂zti b√©kek√∂t√©st, ugyanis azt a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ v√©ge √≥ta, azaz 69 √©ve nem √≠rt√°k al√°.
http://www.stop.h...k/1215298/

√Črdekel valakit a devizahiteleseken k√≠v√ľl az uni√≥s jog?

Alig figyelnek az uni√≥s jogra a magyar b√≠r√°k, √ľgyv√©dek - k√∂z√∂lte egy k√ļriai b√≠r√≥. 9 √©v alatt mind√∂ssze 58-szor volt k√©rd√©s√ľnk Luxembourghoz, f√Ķleg √°fa√ľgyekben keress√ľk meg az Eur√≥pai B√≠r√≥s√°got, de magyar saj√°toss√°g, hogy a devizahiteles √ľgyek is n√°luk landolnak. 8 megy√©ben m√©g sohasem mer√ľlt fel k√©rd√©s az uni√≥s joggal kapcsolatban.
http://privatbank...jog-265851
#30 | postaimre - 2014. februŠr 09. 17:47:09
PTE vesztegetés: titokzatos kifizetési kérelem, bajos aláírás?
Lev√©lben v√°laszolt k√©rd√©seinkre a P√©csi Tudom√°nyegyetem a veszteget√©si √ľgy √ļjabb fordulat√°t illet√Ķen. Szerkeszt√Ķs√©g√ľnk inform√°ci√≥i szerint lesz m√©g n√©h√°ny ilyen.
http://www.pecsis...s/1214734/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.