Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mi√©rt tiltott√°k meg az ellenz√©knek, hogy nyerjen? – Energiamez√Ķk Magyarorsz√°gon Kett√Ķ


√ď, ezeket a t√©m√°kat mikor is feszegett√ľk? Aranyosak! Eml√©keznek az Energiamez√Ķk Magyarorsz√°gon c√≠m√Ľ cikkre? √ögy n√©z ki, hogy minden szava igaz volt. A sz√∂veg 2006 okt√≥ber√©ben jelent meg, a Matula Magazinban, a szerz√Ķje bizonyos Homoki-Szab√≥ Attila volt. A cikk azt √°ll√≠totta, hogy a G8 csoport Sea Island-en rendezett 2004. j√ļniusi tal√°lkoz√≥j√°n a nagyhatalmak megegyeztek, „hogy √©p√ľlj√∂n fel Magyarorsz√°gon az a hatalmas energia-t√°roz√≥ √©s -fejleszt√Ķ komplexum, amely megoldja Eur√≥pa energia-√©hs√©g√©t”.

A cikk szerint a nemzetk√∂zi g√°zvezet√©kek metsz√©spontja lesz Magyarorsz√°g, nagy g√°zt√°rol√≥k √©p√ľlnek, √©s egy √ļj t√≠pus√ļ atomreaktort is felh√ļznak ide. Err√Ķl az amerikaiak, az oroszok, a n√©metek √©s a britek egyeztek meg. Ez√©rt maradhatott korm√°nyon 2006 brut√°lis √Ķsze ut√°n is Gyurcs√°ny Ferenc, azzal a kit√©tellel, hogy:

„elfogadta, hogy 2009 k√∂r√ľl kisz√°ll”.

Teh√°t a cikk m√°r 2006-ban el√Ķre megmondta, hogy a minisztereln√∂k mikor t√°vozik. A cikk azt is √°ll√≠totta, hogy ebbe Orb√°n Viktor is belement.

Az Energiamez√Ķk Magyarorsz√°gon e nagyszab√°s√ļ nemzetk√∂zi tervvel sokmindent megmagyar√°zott: az √Ķsz√∂di besz√©d kisziv√°rg√°s√°t√≥l Bush budapesti l√°togat√°s√°ig. Hely√ľkre ker√ľltek a dolgok.
Ideje leporolni ezt a cikket, mert √ļgy n√©z ki, hogy a mozaikok kezdenek abba a rendbe √∂ssze√°llni, ami abban fel van v√°zolva.

Mint szombaton kider√ľlt, Orb√°n Viktor hamarosan „v√°ratlanul” Moszkv√°ba utazik, hogy al√°√≠rjon egy √ļj magyarorsz√°gi atomer√Ķm√Ľr√Ķl sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st. Az √©p√≠t√Ķk az oroszok lesznek. December 11-√©n pedig Alekszej Miller, a Gazprom eln√∂ke Magyarorsz√°gon j√°rt, hogy √ļj hatalmas vezet√©kekr√Ķl √©s a g√°zt√°rol√≥kr√≥l t√°rgyaljon Orb√°n Viktorral. Nagy titokban j√∂tt. A magyar korm√°ny el is felejtett besz√°molni r√≥la. M√©g k√©t fontos k√∂r√ľlm√©nyt jegyezz√ľnk most fel:

A magyar kormány tavaly államosította az összes gáztárolót.
A magyar baloldal látványosan mindent megtesz, hogy elveszítse a 2014-es választást.

√Čs akkor most vegy√ľnk sz√©pen mindent sorban, el√∂lr√Ķl.

2006 √Ķsz√©n teh√°t Orb√°n Viktort is beavatt√°k a Nagy Tervbe, ami szerint a nagyhatalmak rendk√≠v√ľli beruh√°z√°sokra n√©zt√©k ki Magyarorsz√°got. Az els√Ķ feladat a g√°zt√°rol√≥k √©p√≠t√©se volt. √Čppen az√©rt n√©zt√©k ki Magyarorsz√°got, mert itt megfelel√Ķk erre a geol√≥giai adotts√°gok.

2006-ban a magyar parlament K√≥ka J√°nos el√Ķterjeszt√©s√©re megszavazta, hogy mintegy 500 milli√°rd forint√©rt √©p√ľlj√∂n egy strat√©giai g√°zt√°rol√≥. Az eg√©sz √©rtelme alig l√°tszott, √°m az √©p√≠tkez√©st szokatlan m√≥don a Fidesz is megszavazta. K√∂zben a n√©met E.on is rendk√≠v√ľli fejleszt√©sekbe kezdett t√°rol√≥iban, Zsan√°n p√©ld√°ul hatalmas √ļj kapacit√°st √©p√≠tett ki, csak 2008-ban 32 milli√°rdot k√∂lt√∂tt r√°.

2009-ben Gyurcsány Ferenc ígéretéhez híven lemondott. Orbán Viktor pedig 2010 tavaszán átvette a kormányzást. addigra azonban
egy kis gond akadt.

Orb√°n Viktor szeretett volna er√Ķsebb poz√≠ci√≥t Magyarorsz√°gnak. Ez√©rt m√©g a v√°laszt√°sok el√Ķtt, 2009 november√©ben Szentp√©terv√°rra utazott (ez csak ut√≥lag der√ľlt ki, tal√°n eml√©keznek m√©g) √©s ott jelezte Putyinnak, hogy a n√©metek befoly√°s√°t t√ļl er√Ķsnek l√°tja. Hiszen az 5 hazai g√°zt√°rol√≥b√≥l 4 az E.on kez√©n volt. Putyin egyet√©rtett azzal, hogy a magyarok√© legyenek a t√°rol√≥k, hiszen gyeng√©bb √©s befoly√°solhat√≥bb gazd√°k lehetnek, mint a n√©metek, Orb√°n pedig saj√°t erej√©t akarta n√∂velni. Az orosz eln√∂k m√©g abba is belement, hogy a magyarok visszakapj√°k a Mol n√°luk l√©v√Ķ r√©szv√©nyeit, hadd √©rezz√©k nyeregben magukat.
(Illusztráció: Tbg)(Illusztráció: Tbg)

Csakhogy a n√©metek ezt nem vett√©k olyan k√∂nnyed√©n. A t√°rol√≥kat csak most √Ķsszel tudta megvenni az E.on-t√≥l a korm√°ny, annyi p√©nz√©rt, hogy az ellenz√©k majdnem vizsg√°l√≥bizotts√°got alap√≠tott. Azt√°n az MSZP √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy visszavonja a kezdem√©nyez√©st. El√©g sok orsz√°gb√≥l sz√≥ltak, hogy nem kellene ezzel vacakolni. Volt m√°r ezen el√©g sok k√ľzdelem.

Eml√©keznek, hogy a n√©met k√∂zszolg√°lati t√©v√©kben micsoda h√°bor√ļ indult Magyarorsz√°g ellen? Hogy n√©met politikusok sora mennyit agg√≥dott a magyar demokr√°ci√°√©rt? Nem volt egyszer√Ľ lej√°tszani ezt a meccset. √Črdekes egybees√©s viszont, hogy tavaly m√°rciusban megegyezett a magyar korm√°ny √©s az E.on a t√°rol√≥k √ľgy√©ben, √©s m√°jusban az EU m√°r be is jelentette: kint vagyunk a t√ļlzottdeficit-elj√°r√°sb√≥l. Van az√≥ta hiszt√©ria az EU √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt? A Tavares-jelent√©s m√©g elk√©sz√ľlt ugyan (az t√ļl r√©g√≥ta √≠r√≥dott, hogy le lehessen √°ll√≠tani), de m√°r annak sem lett semmilyen foganatja sem. √ēszre a befagyasztott EU-s p√©nzeket is visszakaptuk.
Ennyit a nagy szabads√°gharc l√©nyeg√©r√Ķl.

Az atomer√Ķm√Ľ m√©g nagyobb falat lesz. Minimum 3000 milli√°rdr√≥l besz√©lnek m√°r most, az els√Ķ tervek elk√©sz√ľlte el√Ķtt is.

A vége legalább a duplája lesz. Ennyi pénz nincs Magyarországon.

√Ėsszehasonl√≠t√°sul: 5000 milli√°rdot h√≠vtunk le az EU-t√≥l az elm√ļlt 7 √©vben √∂sszesen.

Ekkora √©rt√©k√Ľ √ľzletet k√©sz√ľl al√°√≠rni Orb√°n Viktor, f√©lig-meddig titokban, sehol egy hivatalos bejelent√©s m√©g r√≥la! Micsoda er√Ķknek kell ehhez k√∂zrem√Ľk√∂dni√ľk…
√ćgy jutunk el ahhoz, hogy mi√©rt nem engedi a vil√°g a korm√°nyv√°lt√°st 2014-ben Magyarorsz√°gon.

2006-ban Orb√°n Viktort sz√≥l√≠tott√°k fel √∂nm√©rs√©kletre. Most visszaadj√°k neki a k√∂lcs√∂nt. Ez√ļttal a baloldalra sz√≥ltak r√°: lassan a testtel.

Am√≠g a gig√°szi atomer√Ķm√Ľ √ľgye nem rendez√Ķdik, addig itt ne legyen semmi kalamajka, pl√°ne az elm√ļlt b√Ķ h√°rom √©v vit√°i ut√°n. L√°tt√°k, hogy milyen, ha egy √ļj minisztereln√∂k kezd el kavarni ebben az orsz√°gban. Senkinek sincs idegrendszere ezt el√∂lr√Ķl kezdeni.

Gyurcs√°ny Ferenc j√≥l ismeri az eg√©sz √ľgyet, nem volt v√©letlen okt√≥ber 23-i l√°tv√°nyos szembefordul√°sa Mesterh√°zyval √©s Bajnaival. A baloldal nekifut√°sb√≥l t√∂k√∂n r√ļgta mag√°t! – √≠rtuk. Azt√°n m√°r nem is kellett tov√°bb haszn√°lni Gyurcs√°ny Ferencet, mostanra a t√∂bbiek is meg√©rtett√©k:

itt √ļgy kell kavarni a sz√°lakat, hogy legfeljebb annyian szavazzanak balra, mint 2010-ben.

Ez vezetett a közös ellenzéki listához. Most ezt el kell bénázni.

Orb√°n Viktor is tudja, hogy nem a k√©t sz√©p szem√©√©rt rep√ľl a sz√°j√°ba a s√ľlt galamb. M√°r meg is √≠g√©rte, hogy gesztusokat tesz majd balra, lenyugszik a v√°laszt√°s ut√°n.

„most m√°r t√©nyleg nincs akad√°lya annak, hogy tavasszal markol√≥k sz√°nts√°k fel Magyarorsz√°got, √©s itt folyjon √∂ssze a kelet √∂sszes g√°za √©s olaja egy bazi nagy reaktor alatt”.

√ćgy fejez√Ķd√∂tt be az Energiamez√Ķk Magyarorsz√°gon 2006-ban. Sosem volt m√©g aktu√°lisabb.

Nagyon fontos kiegészítés!

Az eredeti cikk √°ll√≠t√°sai teljesen l√©gb√Ķlkapottak voltak. Ahogy ennek a cikknek sem igazak az √°ll√≠t√°sai. Tudom, mert √©n √≠rtam. Semmilyen √∂sszeesk√ľv√©s sincs.

Az eg√©sznek az a tanuls√°ga, hogy annyira fura dolgok t√∂rt√©nnek, hogy az √∂sszeesk√ľv√©sr√Ķl sz√≥l√≥ magyar√°zat sokszor racion√°lisabbnak t√Ľnik a val√≥s√°gn√°l. De ett√Ķl m√©g az √∂sszeesk√ľv√©s nem lesz igaz.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. februŠr 09. 09:41:17
Idegenek kutatják természeti kincseinket
Sajnos a sorok igazak!
Csak meger√Ķs√≠teni tudom. A felt√°r√°s a GES r√©sz√©r√Ķl Magyarorsz√°g minden n√©gyzetcentim√©ter√©n megt√∂rt√©nik, csak √©n annyival eg√©sz√≠ten√©m ki, hogy nem 2, hanem 15 Km m√©lyen "lel√°tnak" a f√∂ld√ľnk m√©ly√©re. Meg is tapasztalhattuk, mikor bar√°taimmal a hat√°rban j√°rtunk √©s k√≠v√°ncsiskodni oda is ment√ľnk a j√°rm√Ľvekhez. 4 db egyenk√©nt 32 tonn√°s j√°rm√Ľ rezegteti a talajt egyszerre √©s ez a vibr√°l√°s hatol a f√∂ld belsej√©be. K√°r, hogy ez a vibr√°l√°s nem terjed tova √©s nem √©breszt fel m√©g mindig Csipke R√≥zsika √°lmunkb√≥l mindny√°junkat.
Magyarorsz√°g tot√°lis felt√©rk√©pez√©se a birtokbav√©tel el√Ķtt? Bizony√°ra eml√©ksz√ľnk arra, hogy a hetvenes √©vek v√©g√©n, nyolcvanas √©vek elej√©n, Magyarorsz√°gon kutat√°si c√©l√ļ robbant√°sokkal felt√°rt√°k, mit rejt a f√∂ld m√©lye. Term√©szetesen mindezt √°llami finansz√≠roz√°ssal, vagyis a mi p√©nz√ľkb√Ķl hajtott√°k v√©gre. Ekkor j√∂ttek r√°, merre h√ļz√≥dik a k√∂nnyen kiemelhet√Ķ term√°lvizek vonala, hol vannak a legnagyobb f√∂ldg√°z, valamint k√Ķolaj lel√Ķhelyek √©s sok egy√©b √°sv√°nykincs. Ekkor elk√©sz√ľlt Magyarorsz√°g geol√≥giai √°sv√°nykincseit nagy vonalakban le√≠r√≥ t√©rk√©pe.
Telt-m√ļlt az id√Ķ. J√∂ttek a k√ľlf√∂ldi befektet√Ķk √©s elkezdtek k√Ķolajat, f√∂ldg√°zt √©s minden m√°s egyebet keresni kies haz√°nkban. Teljesen v√©letlen√ľl minden alkalommal oda f√ļrtak le, ahov√° kellett, azt tal√°lt√°k, amit kerestek.
M√°zlist√°k voltak. Vagy pontosan tudt√°k, mi rejt√Ķzik a magyar f√∂ld m√©ly√©n? Ennek az √°tver√©snek a legnagyobb p√©ld√°ja a Mak√≥i-√°rokban rejt√Ķz√Ķ g√°zkincs. J√∂tt egy kanadai c√©g, fill√©rek√©rt megv√°s√°rolt egy f√∂ldter√ľletet, v√©gzett egy pr√≥baf√ļr√°st √©s elk√©peszt√Ķ mennyis√©g√Ľ f√∂ldg√°zt tal√°ltak. A politikusok bagatell √∂sszeg√©rt eladt√°k a kitermel√©s jog√°t a hittestv√©reknek. Mi√©rt? H√°t mert "egy ilyen kutat√°s √≥ri√°si anyagi befektet√©st ig√©nyel √©s bizonytalan a kutat√°s eredm√©nyess√©ge." Mekkora pof√°tlans√°g!
A "befektet√Ķk" egy k√©sz t√©rk√©ppel a kez√ľkben bej√°rt√°k az orsz√°got √©s az √°llam p√©nz√©n v√©gzett kutat√°sok eredm√©nyeit felhaszn√°lva felv√°s√°rolt√°k azokat a f√∂ldeket, amelyek al√≥l kitermelhett√©k azt az √°sv√°nykincset, amire sz√ľks√©g√ľk volt.
A k√Ķolajon √©s a legfontosabbon, a f√∂ldg√°zon k√≠v√ľl tal√°ltak √©s kitermelnek az√≥ta is t√∂bb ritka √°sv√°nyt. Persze ezekr√Ķl az √°sv√°nyokr√≥l mi, magyarok alig tudunk valamit...
Ez volt r√©gen √©s mi van napjainkban? Fontos a k√Ķolaj, fontos a f√∂ldg√°z, de napjainkra legs√ľrget√Ķbb√© az emberi fogyaszt√°sra alkalmas v√≠z felm√©r√©se v√°lt.
Az ivóvíztartalék két részre osztható: felszíni és felszín alatti vízkészlet.
- Vegy√ľk a felsz√≠n alatti vizeket. Az al√°bbi √©rdekes dolgokat egy kutat√°sban r√©sztvev√Ķkt√Ķl tudtam meg. J√°sz-Nagykun-Szolnok megy√©ben ez √©v tavasz√°t√≥l egy multi megrendel√©s√©re ism√©t kutat√°sokat v√©geznek. A kutat√°s ebben az esetben 700 n√©gyzetkilom√©terre terjed ki. Ez egy rendk√≠v√ľl apr√≥l√©kos felt√©rk√©pez√©st jelent.
Telet√Ľzdelik a f√∂ldeket apr√≥ szond√°kkal √©s k√ľl√∂nb√∂z√Ķ rezg√©ssz√°m√ļ hull√°mokkal kutatj√°k, mit rejt a f√∂ld m√©lye. Mivel a kutat√°st egy multi rendelte meg milli√°rdok√©rt, a vizsg√°latok "nem ismernek hat√°rokat", magyar√°n a teljes K√°rp√°t-medenc√©re, vagyis a T√∂rt√©nelmi Magyarorsz√°g teljes ter√ľlet√©re kiterjed.(Ma m√°r mindenki tudja, hogy a K√°rp√°t-medence olyan, mint a bibliai K√°na√°n. Magas hegyek v√©dik, b√Ķviz√Ľek a foly√≥i, kiv√°l√≥ a term√Ķf√∂ldje √©s itt tal√°lhat√≥ak a f√∂ld legjobb √°sv√°nyvizei, gy√≥gyvizei) Ha √ļgy esik, a kutat√°st folytatj√°k a szomsz√©dos Kis-Antant orsz√°gokban. Elv√©gre az Uni√≥ban √©l√ľnk...
Speci√°lis j√°rm√Ľvek egy r√©sze
Szond√°k, m√©r√Ķm√Ľszerek mindenhol


A kutat√°s a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ rezg√©ssz√°m√ļ hull√°mok visszaver√Ķd√©si elv√©n m√Ľk√∂dik, amikor ezek a m√©lyben tal√°lkoznak bizonyos anyagokkal.(Minden anyag saj√°t rezg√©ssz√°mon rezeg √©s ennek a hull√°mhossz√°val k√≠v√ľlr√Ķl "eltal√°lva"pontosan felt√©rk√©pezhet√Ķ a kiterjed√©se a f√∂ldk√©regben) Ezek vizsg√°latok kis energi√°kkal m√Ľk√∂dnek, k√°rt nem okoznak a kutat√°s alatt, egyszer√Ľ fizika az eg√©sz, teh√°t pl. a HAARP rendszerhez semmi k√∂ze. Legfeljebb a vakondokok lesznek akt√≠vabbak egy kicsit...
A rendszer n√©gyzetr√°csos elven vizsg√°l√≥dik, a szond√°k egym√°st√≥l 250 m√©ter k√∂z√∂tti t√°vols√°gban vannak lefektetve. A felt√°r√°s rendk√≠v√ľl r√©szletes.. Azokon a helyeken, ahol a domborzat, valamilyen terept√°rgy, vagy a n√∂v√©nyzet akad√°lyozza a m√©r√©seket, ott apr√≥ robbant√°sokat v√©geznek, m√©lyen a f√∂ldbeA m√©r√©sek legal√°bb k√©t kilom√©ter m√©lys√©gben t√°rj√°k fel apr√≥l√©kosan a f√∂ldet, hajsz√°lpontosan kielemezve, mit rejt a talaj m√©lye. Az adatokat sz√°m√≠t√≥g√©p √∂sszegzi √©s Budapesten dolgozz√°k fel, az eredm√©nyekhez nem igaz√°n f√©rhetnek hozz√° se a m√©r√©st v√©gz√Ķk, se a f√∂ldtulajdonosok, se az √∂nkorm√°nyzatok. A kutat√°st v√©gz√Ķk elmond√°sa szerint sok mindent kimutatnak, olajat, g√°zt √©s vizet keresnek els√Ķsorban. Az eg√©sz folyamat milli√°rdokat em√©szt fel. A Szolnok megyei m√©r√©s csak egy r√©sze a folyamatnak, ami √©vek √≥ta zajlik Magyarorsz√°gon. Akinek a kez√©ben lesz a kutat√°s eredm√©nye, az egy h√°romdimenzi√≥s t√©rk√©pet tart a kez√©ben.


Ráhelyezi a földhivatal hivatalos térképére és azonnal látja, melyik földbirtokosok földje alatt mi található két kilométer mélységig és melyiket érdemes megvásárolni...
Mondjuk Kanad√°b√≥l, vagy Ausztr√°li√°b√≥l elj√∂n valaki, b√°ny√°szati c√©llal. Megveszi Juliska n√©ni f√∂ldj√©t bag√≥√©rt. Juliska n√©ni boldog, mert b√°rmit termel, nem tudja eladni, az erdej√©t meg ellopj√°k a cig√°nyok. Megtehetik b√ľntetlen√ľl, mert ez is meg√©lhet√©si-b√Ľn√∂z√©si kateg√≥ria. Sz√≥val a befektet√Ķ megveszi azt a n√©h√°ny hekt√°rt. Lef√ļr a der√©kban lev√°gott erd√Ķben √©s l√°m, felt√∂r a g√°z. Kider√ľl, hatalmas lel√Ķhelyre akadt. √Čpp ott, ahol lef√ļrt. M√°zli, mint Mak√≥n√°l. Eltelik p√°r h√≥nap. Lef√ļr Juliska n√©ni ty√ļk√≥lja m√∂g√∂tt √©s l√°m, rengeteg kiv√°l√≥ min√Ķs√©g√Ľ vizet tal√°l. M√°zli ism√©telten


Ilyen felm√©r√©s folyik jelenleg Szolnok megy√©ben. N√©h√°ny √©ve ilyen c√©l√ļ kutat√°sok folytak Szabolcs megy√©ben is √©s ki tudja, h√°ny helyen m√©g az orsz√°gban, illetve a Kis-Antant √°llamokban.... Azt, hogy hol mit tal√°ltak, nem tudhatja meg √°tlagos (magyar) f√∂ldi haland√≥.
Most sz√©pen megpr√≥b√°lom √∂sszerakni a mozaikokat, r√©szben a saj√°t fant√°zi√°mat felhaszn√°lva. Ismeretlen befektet√Ķk bizonyos helyeken f√∂ldter√ľleteket v√°s√°rolnak fel. √ćgy t√∂rt√©nt ez Ny√≠rtasson is, ami arr√≥l h√≠res, hogy a holokausztban elpusztultnak hirdetett Salamon Berkowitz√©k egyszer csak felbukkantak a semmib√Ķl. Berkowitz√©k csak az√©rt j√∂ttek vissza Kanad√°b√≥l, mert t√∂bb t√≠zmilli√≥s ad√≥csal√°sba keveredtek a kanadai Qu√©becben, egy√©bk√©nt a mai napig siratn√°nk √Ķket. Mi, fasiszta, n√°ci, rasszista magyarok. Sz√≥val Ny√≠rtasson megjelent egy ciprusi bejegyz√©s√Ľ c√©g, amely 380 milli√°rd forint√©rt er√Ķm√Ľvet √©p√≠tene a nagy semmi k√∂zep√©n, csak bizonyos alapter√ľlet√Ľ f√∂ldter√ľlet kell nekik. F√∂ld, f√∂ld, magyar term√Ķf√∂ld - mindig ez kell minden kozmopolita, gy√∂k√©rtelen befektet√Ķnek.
Teljesen hihet√Ķ a t√∂rt√©net, mert ugye manaps√°g a zsid√≥ befektet√Ķk csak olyan dolgokat √©p√≠tenek idehaza, amire a legnagyobb sz√ľks√©g√ľnk van: kaszin√≥t, kupler√°jt, tengerv√≠zben lebeg√Ķ sz√°llod√°t b√°ln√°kkal az alf√∂ld√∂n √©s hasonl√≥akat. Ha holnap azt olvasn√°m, szappanbubor√©k el√Ķ√°ll√≠t√≥ gy√°r √©p√ľl valahol, meg griffmad√°rkeltet√Ķ, m√°r az sem lepne meg. J√∂n a k√©rd√©s: mi√©rt adj√°k el a magyarok az √©rt√©kes term√Ķf√∂ldet, amikor a mai globaliz√°lt vil√°gban mindenki sz√°m√°ra egy√©rtelm√Ľ, hogy a legnagyobb kincs az √©lelmiszer √©s a v√≠z? A v√°lasz egyszer√Ľ. Vegy√ľk a keleti r√©gi√≥t! A t√©rs√©g legnagyobb felv√°s√°rl√≥ja, m√°r 15 √©ve a Horker KFT, t√∂bb mint 4000 kistermel√Ķ meg√©lhet√©s√©t biztos√≠totta. Azt√°n 15 √©v ut√°n v√°ratlanul az Erste bankt√≥l nem kapta meg a szok√°sos hitelt, az illet√©kes magyar miniszt√©rium pedig nem t√∂ri kez√©t-l√°b√°t a seg√≠ts√©gen... V√©letlen√ľl, persze .....
(Ilyenkor eszembe jut a fasiszta plak√°t a Doh√°ny utcai zsinag√≥ga holokausztterm√©b√Ķl, amelyre sz√≥ szerint ez van √≠rva:
"A zsid√≥ fegyvere a p√©nz; ne adj fegyvert ellens√©ged kez√©be!"Borzaszt√≥ √©s rettenetes ez a kijelent√©s! Nem tudom, mi√©rt jutott ez most eszembe, mindenesetre az els√Ķ emeleten van a plak√°t m√°solata.)
De !!! Ugyeb√°r, mint az eg√©szs√©g√ľgyi k√∂zpontok le√≠r√°s√°ban eml√≠tettem, itt is megjelent v√©letlen√ľl egy izraeli befektet√Ķ.
A Horker KF T-t meg akarta venni ez a zsid√≥ 2,5 milli√°rd forint√©rt √©s a 4000 kistermel√Ķt√Ķl fel akarta v√°s√°rolni a mez√Ķgazdas√°gi term√©keket. Ezeket a term√©keket esze √°g√°ban sem lett volna kifizetni, hanem benyelte volna a p√©nz√ľket. A felv√°s√°rl√≥ c√©g forgalma √©vente 8 milli√°rd forint f√∂l√∂tt volt, teh√°t a szeg√©ny holokauszt t√ļl√©l√Ķ egy √©v alatt t√∂bb, mint 5,5 milli√°rd forintot kasz√°lt volna tiszt√°n .A n√©gyezer magyar meg futhatott volna a p√©nze ut√°n, ha panaszt emeltek volna, azt azonnal antiszemitizmusnak b√©lyegezt√©k volna - ahogy szok√°s manaps√°g a zsid√≥k negat√≠v kritik√°j√°t kiv√©deni. A Horker tulajdonosa egy√©bk√©nt nem adta el a KF T-j√©t a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ √°tver√©s miatt √©s hamarosan t√∂nkre is ment.
A mez√Ķgazdas√°gi term√©kek √°rai √∂nk√∂lts√©g al√° estek, a f√∂ldnek nincs √©rt√©ke, mert nem lehet eladni azt, ami megterem rajta... A k√∂r bez√°rult.
De t√©rj√ľnk vissza a mai vil√°g legnagyobb kincs√©re, az √©desv√≠zre! Ugyeb√°r 2 kilom√©teres m√©lys√©gben a K√°rp√°t-medence felsz√≠n alatti v√≠zk√©szlete pontosan felt√©rk√©pez√©sre ker√ľl a g√°z √©s az olaj mellett, amint fentebb m√°r le√≠rtam. A pontos lelt√°r elk√©sz√ľlt.
- Vegy√ľk a m√°sik lehet√Ķs√©get, a felsz√≠ni, ny√≠lt vizeinket. Egy angol kutat√≥ csoport rendk√≠v√ľl ritka technol√≥gi√°val felm√©rte a Balaton ny√≠lt v√≠zfelsz√≠n√©t a napokban. A Balatonr√≥l azt kell tudni, hogy Eur√≥pa legnagyobb tava, azaz legnagyobb ny√≠lt v√≠z√Ľ √©desv√≠zi tartal√©ka a kontinensnek. Mondhatni, strat√©giai fontoss√°g√ļ a k√∂zelj√∂v√Ķben, mivel a k√∂vetkez√Ķ h√°bor√ļk nem az olaj√©rt, hanem a v√≠z√©rt fognak zajlani ...
Szóval ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon. De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kies hazánkba...
H√°rom m√≥dszerrel kutattak: rendk√≠v√ľl √©rz√©keny digit√°lis kamer√°val, domborzati p√°szt√°z√≥ l√©zerrel √©s hiperspektr√°lis kamerarendszerrel...
A kutatás 10 napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot...
http://www.fw.hu/...ge0189.jpg
A nemzetközi kutatócsapat
Miut√°n az adatokat feldolgozz√°k, m√Ľholdas vizsg√°latokkal ki tudj√°k majd elemezni Eur√≥pa legnagyobb ny√≠lt v√≠z√Ľ √©desv√≠zi tartal√©k√°nak a tulajdons√°gait. Teh√°t nem sz√ľks√©ges a Balaton k√∂rny√©k√©n leskel√Ķdni, v√≠zmint√°t gy√Ľjt√∂getni, mikroszk√≥p alatt elemezgetni, hanem el√©g, hogy valaki a m√Ľhold fot√≥it kielemzi a vil√°g m√°sik fel√©n... Aktu√°lisan, percre pontosan...
√Črdekes. a szem√ľnk el√Ķtt zajlik a K√°rp√°t-medence elk√©peszt√Ķen r√©szletes felt√©rk√©pez√©se. A lelt√°r folyik a f√∂ld felsz√≠n√©n √©s a f√∂ld alatt t√∂bb kilom√©ter m√©lyen.
Valakiknek nem sz√°m√≠t se p√©nz, se id√Ķ, se technol√≥gia. Kinek √°ll az √©rdek√©ben elv√©gezni a terepszeml√©t? Eszembe jut ilyenkor, hogy a szeg√©ny, sokat √ľld√∂z√∂tt zsid√≥ n√©p mostans√°g mindig v√≠zparton √©p√≠tkezik idehaza... Legyen az a Balaton parti √≥ri√°si parkkal rendelkez√Ķ volt p√°rt√ľd√ľl√Ķ, Sukor√≥ a Velencei t√≥n√°l, vagy a Duna parti lak√≥parkok sora... Gondolom, ha a ny√≠lt vizek m√°r t√ļlzottan k√∂rbe√©p√ľltek, majd arr√©bb is √©p√ľlnek lak√≥parkok, v√©letlen√ľl ide√°lis helyen...
Magyarorsz√°got t√∂bbsz√∂r megsz√°llt√°k. P√©ld√°ul a tat√°rok, t√∂r√∂k√∂k, osztr√°kok,n√©metek vagy oroszok soha nem akartak magyar nyelven besz√©lni - jelenleg Izraelben rengetegen tanulj√°k a nyelv√ľnket, akiknek soha, semmi k√∂z√ľk nem volt a K√°rp√°t-medenc√©hez...
Tat√°rj√°r√°skor fel√©gett√©k az orsz√°got, raboltak, fosztogattak, gyilkoltak, de soha nem akart√°k azt bizony√≠tani, hogy a "honfoglal√°s"- nevezet√Ľ ferd√≠t√©s el√Ķtt m√°r megel√Ķztek volna benn√ľnket, teh√°t itt √©ltek el√Ķtt√ľnk, ez√©rt joguk van ehhez a f√∂ldh√∂z... A t√∂r√∂k√∂k sok√°ig maradtak, de nem v√°ltoztatt√°k magyarra a nev√ľket, nem vettek p√©nz√©rt kutyab√Ķr√∂ket hogy j√≥l hangz√≥ nemesi nev√ľk legyen √©s legf√Ķk√©ppen nem v√°ltoztatt√°k meg - l√°tszatra - a vall√°sukat, hogy elvegy√ľljenek k√∂z√∂tt√ľnk... Az osztr√°kok sem sziv√°rogtak be alattomosan az √°llamszervezet√ľnkbe, hanem egyszer√Ľen birodalmi szinten maguk al√° rendelt√©k azt... Az oroszok laktany√°kat √©p√≠tettek, rengeteg t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyvert tartottak, reptereket fejlesztettek, atombomb√°kat halmoztak fel, de soha nem √©p√≠tettek orosz polg√°ri csal√°doknak lak√≥parkokat. Pedig rengeteg orosz katona √°llom√°sozott itt....
Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenleg foly√≥ megsz√°ll√°s nem gyarmatos√≠t√°s lesz, hanem egy √ļj haza alapjainak a lerak√°sa folyik a K√°rp√°t-medenc√©ben. Ma m√°r teljesen k√∂zismert t√©ny, hogy Izrael √°llam hossz√ļ t√°von nem tarthat√≥ fenn, az izraelita vall√°s√ļ kaz√°roknak √ļj helyet kell keresni√ľk...
Le√≠rta ezt m√°r √©vtizedekkel kor√°bban a CIA, a KGB is, ma m√°r tudja ezt az eg√©sz vil√°g! A kulcsk√©rd√©s az, hov√° telepednek majd le a zsid√≥ t√∂megek?? Ha letelepednek valahov√°, kikkel fognak √ļgy b√°nni, ahogy most a palesztinokkal b√°nnak?
Idehaza avatj√°k, √ļjj√°√©p√≠tik, restaur√°lj√°k az izraelita szakr√°lis helyeket - nagyr√©szt a mi p√©nz√ľnkb√Ķl - mert ugyeb√°r a hit, az ideol√≥gia nagyon fontos...
Kitakar√≠tj√°k, beker√≠tik a zsid√≥ temet√Ķket orsz√°gszerte, mert ugye bizony√≠tani kell, hogy folyamatosan itt √©ltek, itt √©lnek...
Csak egy dolgot nem √©rtek, √©n buta. Aki a P√°va utcai Holokausztkutat√≥ K√∂zpontba ell√°togat, azt olvashatja, hogy Auschwitzban 900ezer ember pusztult el, akiknek 78%-a magyar sz√°rmaz√°s√ļ volt. Ha √≠gy √°llunk, akkor mi√©rt akarnak ide telepedni a zsid√≥k, arra a ter√ľletre, ahol a legnagyobb ember√°ldozatot szenvedt√©k.
Azt mondj√°k, kiirtottuk √Ķket, m√©gis az oroszok mellett a legnagyobb n√©pess√©get a magyar sz√°rmaz√°s√ļak adj√°k Izraelben... J√≥, tudom, p√°r √©ve m√©g 4 milli√≥ halottr√≥l tudtunk, de mi√≥ta 3 √©vvel b√ľntetik a holokauszt sz√°mb√©li tagad√°s√°t, nekem a tej is fekete. (A kor√°bbi, 4 milli√≥s auschwitzi t√°bl√°t 1991-ben II. J√°nos P√°l p√°pa jav√≠ttatta √°t szem√©lyesen...)
Magyar√°n, a 2+1= 6 (Auschwitzon k√≠v√ľli √°ldozatok k√©tmilli√≥s sz√°ma √©s az auschwitzi 900ezer)
Lassan √≠rom, hogy meg√©rtse mindenki: √©letem nagyobbik fel√©ben √ļgy tudtam, 2+4= 6.
Mi√≥ta a magyar parlament megszavazta, k√∂tetez√Ķ tudom√°sul venn√ľnk, hogy 2+1=6
Rossz √©rz√©s h√ľly√©nek lenni, de h√°rom √©v b√∂rt√∂n az m√©gis h√°rom √©v. H√°rom √©v, hatalmas √©rv.
Ha m√°r a sz√°mokn√°l tartunk, egy kis mem√≥riafriss√≠t√©s! Manaps√°g a legfontosabb a p√©nz. √ćgy volt ez mindig, √≠gy a Kasztner vonat eset√©ben is. M√©g 1944-ben Szegedr√Ķl 3 zsid√≥kat sz√°ll√≠t√≥ vonat indult. Auschwitzba kett√Ķ, egy pedig 1,6 milli√≥ doll√°r√©rt Sv√°jcba.... A gazdagok megmenek√ľltek, a szeg√©nyek r√©szben odavesztek, de a szervez√Ķt, Kasztner Rezs√Ķt 1957 m√°rcius 3.-√°n odahaza, Izraelben lel√Ķtte egy rokon, akinek hozz√°tartoz√≥it nem Sv√°jcba, hanem a koncentr√°ci√≥s t√°borba vitt√©k... Mert nem volt el√©g p√©nz√ľk...
N√©ha az a gyan√ļm, ez a misztikus nagy-nagy √∂sszetart√°s csak egy hazugs√°g, a sok k√∂z√ľl...
Vajon mi lesz az egyszer√Ľ, senkinek sem √°rt√≥, szeg√©ny izraelit√°kkal, ha t√∂megesen kezdenek be√°ramlani a d√ļsgazdag, agressz√≠v hittestv√©rek a Holt-tenger partj√°r√≥l? A p√©nzen k√≠v√ľl mi lesz m√©g szempont?
Teh√°t manaps√°g izraeli k√©mrep√ľl√Ķg√©pek "porsz√≠v√≥zz√°k fel az orsz√°g elektronikai inform√°ci√≥it", a kecskem√©ti rep√ľl√Ķs napokra els√Ķk√©nt jelentkeznek, mint r√©sztvev√Ķk - de csak az √Ķ g√©peiket nem n√©zheti meg senki bel√ľlr√Ķl... Vajon mi√©rt???
Azt√°n kider√ľl, Rom√°ni√°ban, a K√°rp√°tokban lezuhan egy izraeli harci helikopter, mert kider√ľl, a zsid√≥knak √©ppen itt a legide√°lisabb a domborzati viszony a gyakorlatoz√°shoz. Sehol m√°shol a vil√°gon, csak itt.
Valakik Kárpát-medencében, azaz Történelmi Magyarország léptékben gondolkodnak.
Kutatnak, feltérképeznek, kémkednek, hadgyakorlatot végeznek...
Senkit nem zavar az eg√©sz, hiszen a Parlament politikusai √©s a befoly√°sos k√∂z√©leti szem√©lyis√©gek legt√∂bbje kett√Ķs √°llampolg√°r, amolyan el√Ķretolt hely√Ķrs√©gk√©nt funkcion√°lnak.
A l√©nyegre visszat√©rve, am√≠g a parasztvak√≠t√°s folyik a K√°rp√°t-medenc√©ben, a bossz√ļ n√©p√©nek ism√©t √ļj haz√°t kell keresnie.
M√°r sokadszor... Spir√≥ Gy√∂rgy f√©le magass√°gokba zuhanva arra gondolok, ha a nom√°d patk√°nyok terve megval√≥sul, a kis-antant orsz√°gok meg fogj√°k √©rteni, hogy az√©rt volt Trianon, hogy √Ķk is megtapasztalhass√°k, milyen a palesztinok √©lete... Vajon a szlov√°kok, vagy a rom√°nok hogy b√≠rnak ellen√°llni a v√°lasztott n√©pnek? Olyan lenne ez, mint egy √°tok. Az isteni v√°lasztotts√°got hazud√≥k √∂sszecsapnak majd a dics√Ķ t√∂rt√©nelmet hazud√≥ kis-antant orsz√°gokkal...
Hogy a zsid√≥k milyen hazafiak? Kiv√°l√≥ak! El√©g √°tb√∂ng√©szni a CIA, vagy KGB arch√≠vumokat. Le√≠rj√°k az igazs√°got. A nagy k√©mszervezetek sokat panaszkodnak. A Moszad t√∂red√©knyi appar√°tussal, sokkal hat√©konyabb, mint √Ķk. Ez az√©rt van, mert ha a Moszadnak operat√≠v munk√°t v√©gz√Ķ emberre van sz√ľks√©ge, mondjuk Vlagyivosztokban, megkeresik az ottani vall√°si vezet√Ķt....
Ha egy akci√≥t kell szervezni Teher√°nban, akkor felveszik a kapcsolatot az ottani hittestv√©rekkel ... Nem kell felder√≠t√©st v√©gezni, k√∂rnyezettanulm√°nyt tartani, megvesztegetni senkit. A zsid√≥ mindig nemzeti elk√∂telezetts√©g√Ľ, mindig h√Ľ a n√©p√©hez az izraelit√°khoz √©s mindig h√Ľ a haz√°j√°hoz, Izraelhez.
Ezt az emberis√©g √©s a magyar t√∂rt√©nelem sz√°mtalan esettel dokument√°lta.. A spanyolok m√°r sok sz√°z √©ve elmondt√°k, hogy "att√≥l, mert egy zsid√≥ kikeresztelkedik, nem lesz egy h√≠v√Ķ kereszt√©nnyel sem t√∂bb, de egy zsid√≥val sem lesz kevesebb .." Elgondolkodtat√≥ kijelent√©s ez a m√ļltb√≥l...
Vel√ľnk, magyarokkal kapcsolatban az a v√©lem√©nyem, ha val√≥ban az a n√©p vagyunk, akinek tartjuk magunkat, akkor ezt be kell bizony√≠tanunk. Sokszor bebizony√≠tottuk m√°r, most ism√©t elj√∂n az id√Ķ hamarosan. Az igazi, de most elhazudott t√∂rt√©nelmi m√ļltunk sok mindenre k√∂telez benn√ľnket.
A legjobbjainkat m√≥dszeresen kiirtott√°k m√°r, ha v√©g√©rv√©nyesen elkorcsosultunk, akkor el kell t√Ľnn√ľnk a t√∂rt√©nelem s√ľllyeszt√Ķj√©ben. Ak√°rmikor vir√°gz√°snak indult a haz√°nk, el√Ķsz√∂r a nemzeti √∂ntudatunk er√Ķs√∂d√∂tt meg .. P√©ld√°ul Hunyadi M√°ty√°s b√ľszke volt a rov√°s√≠r√°sunkra. Klebersberg K√ļn√≥ elutas√≠totta a liber√°lis oktat√°st. Horthy Mikl√≥s, aki a kirabolt, megcsonk√≠tott orsz√°got Eur√≥pa √∂t√∂dik legfejlettebb orsz√°gg√° tette, kinevette a finnugor nyelvrokons√°g hazugs√°g√°t. De a v√©geredm√©ny mindig rajtunk m√ļlik.. Csak igaz magyark√©nt kell viselkedn√ľnk, mint annyiszor megtett√ľk m√°r a t√∂rt√©nelm√ľnk sor√°n...
Mert ugye, nek√ľnk, b√°tor, dics√Ķ nemzetnek t√∂rt√©nelm√ľnk van, nek√ľnk haz√°nk van. Nekik, gy√°va, settenked√Ķ n√©pnek csak √ļtle√≠r√°suk van, ami pontosan dokument√°lja mikor, hov√° sziv√°rogtak be, azt√°n hamarosan elzavart√°k √Ķket.
Mert mindig cs√ļfosan elzavart√°k √Ķket.
T√©nyleg! Nagy Lajos uralkod√°sa legelej√©n egyszer√Ľen kizavarta a zsid√≥kat Magyarorsz√°gr√≥l. (A fasiszta, n√°ci!) L√°m-l√°m √©s nem "csak a b√Ķ gatya, meg f√ľty√ľl√Ķs barackp√°linka maradt " az orsz√°gban, hanem eur√≥pai nagyhatalomm√° v√°ltunk, kivir√°gzott a kult√ļr√°nk, nem omlott √∂ssze a gazdas√°gunk, hanem √ļgy eml√≠tik ezt a t√∂rt√©nelmi id√Ķszakot, hogy ".. a Magyar Kir√°lys√°g f√©nykora Nagy Lajos kir√°ly idej√©ben volt " Szeg√©ny Soros Gy√∂rgy√∂t az IMF-el egy√ľtt kitiltott√°k m√°r Horv√°torsz√°gt√≥l D√©l-Kore√°ig bez√°r√≥lag a p√©nz√ľgyi csal√°sai miatt. A kett√Ķ a vil√°g ellent√©tes oldal√°n tal√°lhat√≥ √©s akad k√∂zt√ľk m√©g n√©h√°ny antiszemita √°llam ... Soros, Lantos √©s a t√∂bbiek irdatlan p√©nzeket √∂ltek a drog legaliz√°l√°s√°ba, a buzerancia t√°rsadalmi elfogadtat√°s√°ban √©s √°ltal√°ban olyan tev√©kenys√©gek el√Ķseg√≠t√©s√©ben, amivel a t√°rsadalmakat sz√©t lehet forg√°csolni, t√∂nkre lehet tenni, le lehet z√ľlleszteni. T√©rben √©s id√Ķben azonosak a probl√©m√°k????? Ej, h√°t "nincs √ļj a nap alatt "?
Tényleg!! Hogy is van ez akkor???
Egy √©rdekes p√©lda a sok k√∂z√ľl... Tom Lantos az a magyar sz√°rmaz√°s√ļ zsid√≥ volt, akit kik√ľldtek Ceausescuhoz, hogy megn√©zze az erd√©lyi magyarok sors√°t. Mindent t√∂k√©letesnek tal√°lt, Ceausescu dikt√°tor Rom√°ni√°ja az √Ķ seg√≠ts√©g√©vel megkapta az USA-t√≥l a "legnagyobb gazdas√°gi kedvezm√©nyt". Az amerikai magyarok egy teheraut√≥nyi tr√°gy√°t √∂nt√∂ttek Lantos h√°za el√©, jelezve, mekkora szarembernek tartj√°k. Ennek a Lantosnak akart a magyarok p√©nz√©b√Ķl, t√∂bb milli√°rd forint√©rt alap√≠tv√°nyt l√©trehozni Gyurcs√°ny Ferenc. J√∂tt a v√°lt√°s. Most m√°r nem Flet√≥ akarja az alap√≠tv√°nyt, hanem a "jobboldali" Schmitt P√°l akarja a Tom Lantos Int√©zetet l√©trehozni Budapesten... Nem √©rdekes ez?
M√°sik p√©lda. Az el√Ķz√Ķ korm√°ny odaaj√°nd√©kozta az irakiaknak a Magyar Hadsereg T-72-es tankjait, Afganiszt√°nnak vagonsz√°mra aj√°nd√©kozt√°k a hadsereg√ľnk g√©pfegyvereit. Mindk√©t t√©telt INGYEN adtuk oda, az volt a l√©nyeg, hogy min√©l kevesebb fegyver maradjon idehaza...
Mi van most? Most is egy hadsereg felfegyverz√©s√©re elegend√Ķ harci eszk√∂zt adnak el. Rak√©t√°kat, AMD - g√©pkarab√©lyokat, g√©ppusk√°kat, t√°vcs√∂ves pusk√°kat. Mindegy, csak az a l√©nyeg, min√©l kevesebb fegyver maradjon idehaza. Vajon kinek az √©rdeke, hogy a magyars√°g az √∂nv√©delemre teljesen alkalmatlann√° v√°ljon? De ha ezt √≠gy alak√≠tj√°k az orsz√°g vezet√Ķi, akkor mi v√°rhat r√°nk, ami ellen nem szabad v√©dekezn√ľnk?
A Kis-Antant orsz√°gok hadserege hihetetlen√ľl er√Ķs. Olyan orsz√°gok fegyverkeznek, mint Ausztria, vagy Sv√°jc. Nek√ľnk ezerszer gyeng√©bb a hadsereg√ľnk, mint amit Trianoni b√©kedikt√°tum el√Ķ√≠rt annak idej√©n...
Hogy k√©pletesen fogalmazzak, ha valaki nem akar tudom√°st venni √°rv√≠zkor a g√°t k√©sz√ľl√Ķ √°tszakad√°s√°nak, el√©g, ha h√°tat ford√≠t a foly√≥nak. Az ilyen ember a saj√°t butas√°g√°nak az √°ldozata. Aki sz√°m√≠t az √°rv√≠zre, jobbak a t√ļl√©l√©si es√©lyei, mert tudja, milyen vesz√©lyre sz√°m√≠that. Ez az √©let t√∂rv√©nye.
K√∂rmendi T√ľndeOlvass tov√°bb: http://www.magyar...ncseinket/
#2 | gardista97 - 2014. februŠr 09. 10:57:35
Ez a cikk √©s hozz√°sz√≥l√°s a leg√ľt√Ķsebb √∂sszefoglal√≥ az eg√©sz PI-oldalon!

Imre,köszönöm,hogy nyilvánvalóvá tetted,hogy mi is az a 7-teve a Nyirkai Jóslatból!!!! Nagy energiatározókról van szó!
Tudom,hogy vannak fenntart√°said a j√≥slattal kapcsolatban,de h√°t a sors ir√≥ni√°ja,hogy pont te mutatt√°l r√° az egyik eddig √©rtelmez√©s n√©lk√ľli puzzel darabk√°ra!.......√Čs a j√≥slat t√∂rt√©n√©sei haladnak sz√©pen tov√°bb....!
#3 | Kore - 2014. februŠr 09. 11:46:49
K√∂sz√∂nj√ľk, K√∂rmendi T√ľnde!
Homoki-Szab√≥ Attila √ļtt√∂r√Ķ cikke is a magyars√°g k√∂sz√∂net√©re √©rdemes!
Remélem, itt vagy/tok az oldalon... s_*_yuppy
#4 | Leandros - 2014. februŠr 09. 11:54:32
A N√©gyzet-centim√©teres felt√°r√°shoz hagy tegyem oda a magam√©t! Geotermikus energia, melynek kitermel√©s√©re kiz√°r√≥lagos jogot nyert egy volt m√Ľanyagipari c√©gb√Ķl alakult √ļj c√©g a [url] http://www.panner...u/alap.php [/url] A tulajdonosi strukt√ļr√°t √©s p√©nz√ľgyi dolg√°t, egy szakavatott csoport ak√°r √©vekig is boncolgathatn√°. (Ide j√∂n Borsodba, a legcs√≥r√≥bb megy√©be, mert itt tudja a legnagyobb profitot produk√°lni, √©s els√Ķre telibe f√ļrja M√°lyi hat√°r√°ban a legnagyobb hozam√ļ kutat Magyarorsz√°gon. √Črdekes m√≥d m√©g semmit nem profit√°l, de m√°r hatalmas osztal√©kot fizet. Els√Ķ k√Ķrben ki√©p√≠tik a rendszert M√°lyi √©s Miskolc k√∂zt, √©s egy 50000-res lak√≥telepet l√°tnak el a Mih√Ķn kereszt√ľl. (megk√∂zel√≠t√Ķleg 10000-lak√°s/ 25000Ft/h√≥ bev√©tel) √Črdekes m√≥d egy fill√©rrel sem olcs√≥bb a f√Ľt√©s! K√∂vetkez√Ķ l√©p√©s lenne M√°lyi √©s Kistokaj, de ezt beruh√°z√°sban j√≥r√©szt a polg√°rokra terheln√©k √©s az √∂nkorm√°nyzatokra, m√≠g az √∂nkorm√°nyzat csak 10%-ban tulajdonos. Ink√°bb nem fojtatn√°m. Fejnek minket t√∂bbsz√∂r√∂sen, a saj√°t kincs√ľnk√©rt, a p√©nz√ľnkb√Ķl l√©trehozott sz√©lh√°mos szolg√°ltat√°ssal.
Ui. Has√≠tom a f√°t, mert ett√Ķl √©rzem magam embernek! Bel√Ķlem a fav√°g√≥ √©s ne egy sz√©lh√°mos gyarapodjon!
#5 | Leandros - 2014. februŠr 09. 12:08:17
www.pannergy.hu/galeria/n_20100907095939.jpg√ćgy kell egy vil√°g-bizniszt ind√≠tani:
A Miskolci Geotermia Zrt. a KEOP - 2010 - 4.7.0 nyertes p√°ly√°zat√°hoz kapcsol√≥d√≥an, 79 milli√≥ forint el√Ķleg ker√ľlt kifizet√©sre. A miskolci projektekkel kapcsolatosan megp√°ly√°zott t√°mogat√°si programok kapcs√°n, ez az els√Ķ realiz√°lt kifizet√©s.A T√°rsas√°g a KEOP 4.2.0/B/11-2011-0007 jel√Ľ p√°ly√°zata 1 000 000 000 forint vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°st nyert el.A Kuala Kft., KEOP 4.7.0 p√°ly√°zati konstrukci√≥ba beny√ļjtott, „Geotermia, szaktud√°s a gazdas√°g szolg√°lat√°ban” c√≠m√Ľ p√°ly√°zata, 309 447 418 forint vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°st nyert.Hat√°rozatban adott enged√©lyt a Magyar Energia Hivatal (MEH) a Miskolci Geotermia Zrt.-nek M√°lyi, Kistokaj, Miskolc vonatkoz√°s√°ban l√©tes√ľl√Ķ t√°vh√Ķtermel√Ķi l√©tes√≠tm√©ny l√©tes√≠t√©s√©re.2013. m√°jus 7-√©n N√©meth L√°szl√≥n√© nemzeti fejleszt√©si miniszter, √©s Dr. Kriza √Ākos Miskolc Megyei Jog√ļ V√°ros polg√°rmestere k√∂z√∂sen ind√≠tott√°k el a Miskolci Geotermikus Projekt keret√©ben megval√≥s√≠tott geotermikus h√Ķsz√°ll√≠t√≥ rendszert, amellyel megkezd√Ķd√∂tt a h√Ķenergia sz√°ll√≠t√°sa Miskolc Megyei Jog√ļ V√°ros fel√©. Ezzel elindul K√∂z√©p-Eur√≥pa legnagyobb geotermikus er√Ķm√Ľve.
#6 | Leandros - 2014. februŠr 09. 13:24:14
Egy kis matematika!

√Ėsszn√©v√©rt√©k (Ft)
„
A
”
kategória
20
21.054.655
421.093.100Ft Alaptöke


PannErgy Nyrt.
ID√ēK√ĖZI VEZET√ēS√ČGI BESZ√ĀMOL√ď

2013. harmadik negyed√©ve az els√Ķ olyan teljes id√Ķ
szak volt, amikor a PannErgy Csoport Miskolci
Projektje folyamatosan biztos√≠tott h√Ķ
bet√°pl√°l√°st a Miskolci H√Ķszolg√°ltat√≥ Kft. (MIH√ēKft.)
r√©sz√©re. F√Ľt√©si id√Ķszakon k√≠v√ľli id√Ķszakr√≥l l√©v√©n sz√≥, a h√Ķbet√°pl√°l√°s az els√Ķk√©t h√≥napban
kiz√°r√≥lag a haszn√°lati melegv√≠z ell√°t√°st szolg√°lta, m√≠g szeptember h√≥napban m√°r a szakaszos f√Ľ
t√©si ig√©ny kiel√©g√≠t√©s√©t is. Az id√Ķszakban √©rt√©kes√≠tett h√Ķmennyis√©g meghaladta a 35
000 GJ


2013. okt√≥ber 31-√©n kihirdet√©sre ker√ľltek a 2013/14 f√Ľt√©si id√Ķszakra vonatkoz√≥ t√°vh√Ķtermel√Ķi √°rak:

A Miskolci Geotermia Zrt. eset√©ben a hat√≥s√°gi √©rt√©kes√≠t√Ķi h√Ķd√≠j 3 100 Ft/GJ,
35000Gjx3100Ft=112.000.000Ft
A társaság konszolidált árbevétele 625 millió forint
ot √©rt el az id√Ķszakban, amely 6 %-os n√∂veked√©s az el√Ķz√Ķ √©v azonos id√Ķszak√°nak √©rt√©k√©hez k√©pest (589milli√≥ forint).
433 milli√≥ forintra cs√∂kkent az √°rbev√©tel a kezel√©s√ľnkben √°ll√≥ ingatlanokon felmer√ľl√Ķ b√©rl√Ķi k√∂lts√©gek. Akis luxus pazarl√≥k

Az egy√©b r√°ford√≠t√°sok √©s bev√©telek egyenlege a t√°rgyid√Ķszakban 255milli√≥ forint, amely els√Ķ
sorban az Uniós támogatásokból származik. Na kik fizetik vissza?!

A T√°rsas√°gnak rendk√≠v√ľli eredm√©nye nem keletkezett. T√°rsas√°gi ad√≥fizet√©si k√∂telezetts√©gk√©nt
54 milli√≥ forint ker√ľlt elsz√°mol√°sra.

A t√°rgyi eszk√∂z√∂k √°llom√°nya jelent√Ķsen–3,8 milli√°rd forinttal n√Ķt. Hogy van ez?! Vesztes√©ges, de N√ēT?!

Ezt teljes√≠tik jelenleg 28-F√Ķvel!Qr-va nagy TB-t fizetnek!

www.pannergy.hu/userfiles/image/hu.PNG
Adott 28-f√Ķs c√©g, melyb√Ķl 7 igazgat√≥ Tan√°csi tag, √©s mind p√©nz√ľgyi vonalt v√©gzett. Akkor ki felelt a f√ļr√°si" tud√°s√©rt? A l√©nyeg, hogy a p√©nz√ľgyi f√ļr√°sban j√≥k, √©s hogy kisaj√°t√≠ts√°k a HATALOM √°ltal a N√ČP kincs√©t. √Čs ez m√©g csak a kezdet!!!
#7 | bugajakab - 2014. februŠr 10. 10:54:06
Meddig t√Ľri m√©g a n√©p a kizs√°km√°nyol√°st?
Vagy tal√°n meg kellene v√°rni,amig az er√Ķm√Ľveket √©s k√ľl√∂mb√∂z√Ķ √°sv√°nykincseinket kinyer√Ķ g√©peket,vezet√©keket,h√°l√≥zatot ki√©pitenek azt√°n elzavarjuk √Ķket a ****!
#8 | Kore - 2014. februŠr 10. 11:50:26
Nem is olyan rossz √∂tlet! hogy valamennyi az elrablott dolgokb√≥l megt√©r√ľlj√∂n legal√°bb.
Kiegyenl√≠t√Ķd√©s...
s_*_nyugi

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.