Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Miért tiltották meg az ellenzéknek, hogy nyerjen? – Energiamezők Magyarországon Kettő


Ó, ezeket a témákat mikor is feszegettük? Aranyosak! Emlékeznek az Energiamezők Magyarországon című cikkre? Úgy néz ki, hogy minden szava igaz volt. A szöveg 2006 októberében jelent meg, a Matula Magazinban, a szerzője bizonyos Homoki-Szabó Attila volt. A cikk azt állította, hogy a G8 csoport Sea Island-en rendezett 2004. júniusi találkozóján a nagyhatalmak megegyeztek, „hogy épüljön fel Magyarországon az a hatalmas energia-tározó és -fejlesztő komplexum, amely megoldja Európa energia-éhségét”.

A cikk szerint a nemzetközi gázvezetékek metszéspontja lesz Magyarország, nagy gáztárolók épülnek, és egy új típusú atomreaktort is felhúznak ide. Erről az amerikaiak, az oroszok, a németek és a britek egyeztek meg. Ezért maradhatott kormányon 2006 brutális ősze után is Gyurcsány Ferenc, azzal a kitétellel, hogy:

„elfogadta, hogy 2009 körül kiszáll”.

Tehát a cikk már 2006-ban előre megmondta, hogy a miniszterelnök mikor távozik. A cikk azt is állította, hogy ebbe Orbán Viktor is belement.

Az Energiamezők Magyarországon e nagyszabású nemzetközi tervvel sokmindent megmagyarázott: az őszödi beszéd kiszivárgásától Bush budapesti látogatásáig. Helyükre kerültek a dolgok.
Ideje leporolni ezt a cikket, mert úgy néz ki, hogy a mozaikok kezdenek abba a rendbe összeállni, ami abban fel van vázolva.

Mint szombaton kiderült, Orbán Viktor hamarosan „váratlanul” Moszkvába utazik, hogy aláírjon egy új magyarországi atomerőműről szóló szerződést. Az építők az oroszok lesznek. December 11-én pedig Alekszej Miller, a Gazprom elnöke Magyarországon járt, hogy új hatalmas vezetékekről és a gáztárolókról tárgyaljon Orbán Viktorral. Nagy titokban jött. A magyar kormány el is felejtett beszámolni róla. Még két fontos körülményt jegyezzünk most fel:

A magyar kormány tavaly államosította az összes gáztárolót.
A magyar baloldal látványosan mindent megtesz, hogy elveszítse a 2014-es választást.

És akkor most vegyünk szépen mindent sorban, elölről.

2006 őszén tehát Orbán Viktort is beavatták a Nagy Tervbe, ami szerint a nagyhatalmak rendkívüli beruházásokra nézték ki Magyarországot. Az első feladat a gáztárolók építése volt. Éppen azért nézték ki Magyarországot, mert itt megfelelők erre a geológiai adottságok.

2006-ban a magyar parlament Kóka János előterjesztésére megszavazta, hogy mintegy 500 milliárd forintért épüljön egy stratégiai gáztároló. Az egész értelme alig látszott, ám az építkezést szokatlan módon a Fidesz is megszavazta. Közben a német E.on is rendkívüli fejlesztésekbe kezdett tárolóiban, Zsanán például hatalmas új kapacitást épített ki, csak 2008-ban 32 milliárdot költött rá.

2009-ben Gyurcsány Ferenc ígéretéhez híven lemondott. Orbán Viktor pedig 2010 tavaszán átvette a kormányzást. addigra azonban
egy kis gond akadt.

Orbán Viktor szeretett volna erősebb pozíciót Magyarországnak. Ezért még a választások előtt, 2009 novemberében Szentpétervárra utazott (ez csak utólag derült ki, talán emlékeznek még) és ott jelezte Putyinnak, hogy a németek befolyását túl erősnek látja. Hiszen az 5 hazai gáztárolóból 4 az E.on kezén volt. Putyin egyetértett azzal, hogy a magyaroké legyenek a tárolók, hiszen gyengébb és befolyásolhatóbb gazdák lehetnek, mint a németek, Orbán pedig saját erejét akarta növelni. Az orosz elnök még abba is belement, hogy a magyarok visszakapják a Mol náluk lévő részvényeit, hadd érezzék nyeregben magukat.
(Illusztráció: Tbg)(Illusztráció: Tbg)

Csakhogy a németek ezt nem vették olyan könnyedén. A tárolókat csak most ősszel tudta megvenni az E.on-tól a kormány, annyi pénzért, hogy az ellenzék majdnem vizsgálóbizottságot alapított. Aztán az MSZP úgy döntött, hogy visszavonja a kezdeményezést. Elég sok országból szóltak, hogy nem kellene ezzel vacakolni. Volt már ezen elég sok küzdelem.

Emlékeznek, hogy a német közszolgálati tévékben micsoda háború indult Magyarország ellen? Hogy német politikusok sora mennyit aggódott a magyar demokráciáért? Nem volt egyszerű lejátszani ezt a meccset. Érdekes egybeesés viszont, hogy tavaly márciusban megegyezett a magyar kormány és az E.on a tárolók ügyében, és májusban az EU már be is jelentette: kint vagyunk a túlzottdeficit-eljárásból. Van azóta hisztéria az EU és Magyarország között? A Tavares-jelentés még elkészült ugyan (az túl régóta íródott, hogy le lehessen állítani), de már annak sem lett semmilyen foganatja sem. Őszre a befagyasztott EU-s pénzeket is visszakaptuk.
Ennyit a nagy szabadságharc lényegéről.

Az atomerőmű még nagyobb falat lesz. Minimum 3000 milliárdról beszélnek már most, az első tervek elkészülte előtt is.

A vége legalább a duplája lesz. Ennyi pénz nincs Magyarországon.

Összehasonlításul: 5000 milliárdot hívtunk le az EU-tól az elmúlt 7 évben összesen.

Ekkora értékű üzletet készül aláírni Orbán Viktor, félig-meddig titokban, sehol egy hivatalos bejelentés még róla! Micsoda erőknek kell ehhez közreműködniük…
Így jutunk el ahhoz, hogy miért nem engedi a világ a kormányváltást 2014-ben Magyarországon.

2006-ban Orbán Viktort szólították fel önmérsékletre. Most visszaadják neki a kölcsönt. Ezúttal a baloldalra szóltak rá: lassan a testtel.

Amíg a gigászi atomerőmű ügye nem rendeződik, addig itt ne legyen semmi kalamajka, pláne az elmúlt bő három év vitái után. Látták, hogy milyen, ha egy új miniszterelnök kezd el kavarni ebben az országban. Senkinek sincs idegrendszere ezt elölről kezdeni.

Gyurcsány Ferenc jól ismeri az egész ügyet, nem volt véletlen október 23-i látványos szembefordulása Mesterházyval és Bajnaival. A baloldal nekifutásból tökön rúgta magát! – írtuk. Aztán már nem is kellett tovább használni Gyurcsány Ferencet, mostanra a többiek is megértették:

itt úgy kell kavarni a szálakat, hogy legfeljebb annyian szavazzanak balra, mint 2010-ben.

Ez vezetett a közös ellenzéki listához. Most ezt el kell bénázni.

Orbán Viktor is tudja, hogy nem a két szép szeméért repül a szájába a sült galamb. Már meg is ígérte, hogy gesztusokat tesz majd balra, lenyugszik a választás után.

„most már tényleg nincs akadálya annak, hogy tavasszal markolók szántsák fel Magyarországot, és itt folyjon össze a kelet összes gáza és olaja egy bazi nagy reaktor alatt”.

Így fejeződött be az Energiamezők Magyarországon 2006-ban. Sosem volt még aktuálisabb.

Nagyon fontos kiegészítés!

Az eredeti cikk állításai teljesen légbőlkapottak voltak. Ahogy ennek a cikknek sem igazak az állításai. Tudom, mert én írtam. Semmilyen összeesküvés sincs.

Az egésznek az a tanulsága, hogy annyira fura dolgok történnek, hogy az összeesküvésről szóló magyarázat sokszor racionálisabbnak tűnik a valóságnál. De ettől még az összeesküvés nem lesz igaz.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. február 09. 09:41:17
Idegenek kutatják természeti kincseinket
Sajnos a sorok igazak!
Csak megerősíteni tudom. A feltárás a GES részéről Magyarország minden négyzetcentiméterén megtörténik, csak én annyival egészíteném ki, hogy nem 2, hanem 15 Km mélyen "lelátnak" a földünk mélyére. Meg is tapasztalhattuk, mikor barátaimmal a határban jártunk és kíváncsiskodni oda is mentünk a járművekhez. 4 db egyenként 32 tonnás jármű rezegteti a talajt egyszerre és ez a vibrálás hatol a föld belsejébe. Kár, hogy ez a vibrálás nem terjed tova és nem ébreszt fel még mindig Csipke Rózsika álmunkból mindnyájunkat.
Magyarország totális feltérképezése a birtokbavétel előtt? Bizonyára emlékszünk arra, hogy a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzükből hajtották végre. Ekkor jöttek rá, merre húzódik a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz, valamint kőolaj lelőhelyek és sok egyéb ásványkincs. Ekkor elkészült Magyarország geológiai ásványkincseit nagy vonalakban leíró térképe.
Telt-múlt az idő. Jöttek a külföldi befektetők és elkezdtek kőolajat, földgázt és minden más egyebet keresni kies hazánkban. Teljesen véletlenül minden alkalommal oda fúrtak le, ahová kellett, azt találták, amit kerestek.
Mázlisták voltak. Vagy pontosan tudták, mi rejtőzik a magyar föld mélyén? Ennek az átverésnek a legnagyobb példája a Makói-árokban rejtőző gázkincs. Jött egy kanadai cég, fillérekért megvásárolt egy földterületet, végzett egy próbafúrást és elképesztő mennyiségű földgázt találtak. A politikusok bagatell összegért eladták a kitermelés jogát a hittestvéreknek. Miért? Hát mert "egy ilyen kutatás óriási anyagi befektetést igényel és bizonytalan a kutatás eredményessége." Mekkora pofátlanság!
A "befektetők" egy kész térképpel a kezükben bejárták az országot és az állam pénzén végzett kutatások eredményeit felhasználva felvásárolták azokat a földeket, amelyek alól kitermelhették azt az ásványkincset, amire szükségük volt.
A kőolajon és a legfontosabbon, a földgázon kívül találtak és kitermelnek azóta is több ritka ásványt. Persze ezekről az ásványokról mi, magyarok alig tudunk valamit...
Ez volt régen és mi van napjainkban? Fontos a kőolaj, fontos a földgáz, de napjainkra legsürgetőbbé az emberi fogyasztásra alkalmas víz felmérése vált.
Az ivóvíztartalék két részre osztható: felszíni és felszín alatti vízkészlet.
- Vegyük a felszín alatti vizeket. Az alábbi érdekes dolgokat egy kutatásban résztvevőktől tudtam meg. Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez év tavaszától egy multi megrendelésére ismét kutatásokat végeznek. A kutatás ebben az esetben 700 négyzetkilométerre terjed ki. Ez egy rendkívül aprólékos feltérképezést jelent.
Teletűzdelik a földeket apró szondákkal és különböző rezgésszámú hullámokkal kutatják, mit rejt a föld mélye. Mivel a kutatást egy multi rendelte meg milliárdokért, a vizsgálatok "nem ismernek határokat", magyarán a teljes Kárpát-medencére, vagyis a Történelmi Magyarország teljes területére kiterjed.(Ma már mindenki tudja, hogy a Kárpát-medence olyan, mint a bibliai Kánaán. Magas hegyek védik, bővizűek a folyói, kiváló a termőföldje és itt találhatóak a föld legjobb ásványvizei, gyógyvizei) Ha úgy esik, a kutatást folytatják a szomszédos Kis-Antant országokban. Elvégre az Unióban élünk...
Speciális járművek egy része
Szondák, mérőműszerek mindenhol


A kutatás a különböző rezgésszámú hullámok visszaverődési elvén működik, amikor ezek a mélyben találkoznak bizonyos anyagokkal.(Minden anyag saját rezgésszámon rezeg és ennek a hullámhosszával kívülről "eltalálva"pontosan feltérképezhető a kiterjedése a földkéregben) Ezek vizsgálatok kis energiákkal működnek, kárt nem okoznak a kutatás alatt, egyszerű fizika az egész, tehát pl. a HAARP rendszerhez semmi köze. Legfeljebb a vakondokok lesznek aktívabbak egy kicsit...
A rendszer négyzetrácsos elven vizsgálódik, a szondák egymástól 250 méter közötti távolságban vannak lefektetve. A feltárás rendkívül részletes.. Azokon a helyeken, ahol a domborzat, valamilyen tereptárgy, vagy a növényzet akadályozza a méréseket, ott apró robbantásokat végeznek, mélyen a földbeA mérések legalább két kilométer mélységben tárják fel aprólékosan a földet, hajszálpontosan kielemezve, mit rejt a talaj mélye. Az adatokat számítógép összegzi és Budapesten dolgozzák fel, az eredményekhez nem igazán férhetnek hozzá se a mérést végzők, se a földtulajdonosok, se az önkormányzatok. A kutatást végzők elmondása szerint sok mindent kimutatnak, olajat, gázt és vizet keresnek elsősorban. Az egész folyamat milliárdokat emészt fel. A Szolnok megyei mérés csak egy része a folyamatnak, ami évek óta zajlik Magyarországon. Akinek a kezében lesz a kutatás eredménye, az egy háromdimenziós térképet tart a kezében.


Ráhelyezi a földhivatal hivatalos térképére és azonnal látja, melyik földbirtokosok földje alatt mi található két kilométer mélységig és melyiket érdemes megvásárolni...
Mondjuk Kanadából, vagy Ausztráliából eljön valaki, bányászati céllal. Megveszi Juliska néni földjét bagóért. Juliska néni boldog, mert bármit termel, nem tudja eladni, az erdejét meg ellopják a cigányok. Megtehetik büntetlenül, mert ez is megélhetési-bűnözési kategória. Szóval a befektető megveszi azt a néhány hektárt. Lefúr a derékban levágott erdőben és lám, feltör a gáz. Kiderül, hatalmas lelőhelyre akadt. Épp ott, ahol lefúrt. Mázli, mint Makónál. Eltelik pár hónap. Lefúr Juliska néni tyúkólja mögött és lám, rengeteg kiváló minőségű vizet talál. Mázli ismételten


Ilyen felmérés folyik jelenleg Szolnok megyében. Néhány éve ilyen célú kutatások folytak Szabolcs megyében is és ki tudja, hány helyen még az országban, illetve a Kis-Antant államokban.... Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó.
Most szépen megpróbálom összerakni a mozaikokat, részben a saját fantáziámat felhasználva. Ismeretlen befektetők bizonyos helyeken földterületeket vásárolnak fel. Így történt ez Nyírtasson is, ami arról híres, hogy a holokausztban elpusztultnak hirdetett Salamon Berkowitzék egyszer csak felbukkantak a semmiből. Berkowitzék csak azért jöttek vissza Kanadából, mert több tízmilliós adócsalásba keveredtek a kanadai Québecben, egyébként a mai napig siratnánk őket. Mi, fasiszta, náci, rasszista magyarok. Szóval Nyírtasson megjelent egy ciprusi bejegyzésű cég, amely 380 milliárd forintért erőművet építene a nagy semmi közepén, csak bizonyos alapterületű földterület kell nekik. Föld, föld, magyar termőföld - mindig ez kell minden kozmopolita, gyökértelen befektetőnek.
Teljesen hihető a történet, mert ugye manapság a zsidó befektetők csak olyan dolgokat építenek idehaza, amire a legnagyobb szükségünk van: kaszinót, kuplerájt, tengervízben lebegő szállodát bálnákkal az alföldön és hasonlóakat. Ha holnap azt olvasnám, szappanbuborék előállító gyár épül valahol, meg griffmadárkeltető, már az sem lepne meg. Jön a kérdés: miért adják el a magyarok az értékes termőföldet, amikor a mai globalizált világban mindenki számára egyértelmű, hogy a legnagyobb kincs az élelmiszer és a víz? A válasz egyszerű. Vegyük a keleti régiót! A térség legnagyobb felvásárlója, már 15 éve a Horker KFT, több mint 4000 kistermelő megélhetését biztosította. Aztán 15 év után váratlanul az Erste banktól nem kapta meg a szokásos hitelt, az illetékes magyar minisztérium pedig nem töri kezét-lábát a segítségen... Véletlenül, persze .....
(Ilyenkor eszembe jut a fasiszta plakát a Dohány utcai zsinagóga holokausztterméből, amelyre szó szerint ez van írva:
"A zsidó fegyvere a pénz; ne adj fegyvert ellenséged kezébe!"Borzasztó és rettenetes ez a kijelentés! Nem tudom, miért jutott ez most eszembe, mindenesetre az első emeleten van a plakát másolata.)
De !!! Ugyebár, mint az egészségügyi központok leírásában említettem, itt is megjelent véletlenül egy izraeli befektető.
A Horker KF T-t meg akarta venni ez a zsidó 2,5 milliárd forintért és a 4000 kistermelőtől fel akarta vásárolni a mezőgazdasági termékeket. Ezeket a termékeket esze ágában sem lett volna kifizetni, hanem benyelte volna a pénzüket. A felvásárló cég forgalma évente 8 milliárd forint fölött volt, tehát a szegény holokauszt túlélő egy év alatt több, mint 5,5 milliárd forintot kaszált volna tisztán .A négyezer magyar meg futhatott volna a pénze után, ha panaszt emeltek volna, azt azonnal antiszemitizmusnak bélyegezték volna - ahogy szokás manapság a zsidók negatív kritikáját kivédeni. A Horker tulajdonosa egyébként nem adta el a KF T-jét a készülődő átverés miatt és hamarosan tönkre is ment.
A mezőgazdasági termékek árai önköltség alá estek, a földnek nincs értéke, mert nem lehet eladni azt, ami megterem rajta... A kör bezárult.
De térjünk vissza a mai világ legnagyobb kincsére, az édesvízre! Ugyebár 2 kilométeres mélységben a Kárpát-medence felszín alatti vízkészlete pontosan feltérképezésre kerül a gáz és az olaj mellett, amint fentebb már leírtam. A pontos leltár elkészült.
- Vegyük a másik lehetőséget, a felszíni, nyílt vizeinket. Egy angol kutató csoport rendkívül ritka technológiával felmérte a Balaton nyílt vízfelszínét a napokban. A Balatonról azt kell tudni, hogy Európa legnagyobb tava, azaz legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartaléka a kontinensnek. Mondhatni, stratégiai fontosságú a közeljövőben, mivel a következő háborúk nem az olajért, hanem a vízért fognak zajlani ...
Szóval ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon. De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kies hazánkba...
Három módszerrel kutattak: rendkívül érzékeny digitális kamerával, domborzati pásztázó lézerrel és hiperspektrális kamerarendszerrel...
A kutatás 10 napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot...
http://www.fw.hu/...ge0189.jpg
A nemzetközi kutatócsapat
Miután az adatokat feldolgozzák, műholdas vizsgálatokkal ki tudják majd elemezni Európa legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartalékának a tulajdonságait. Tehát nem szükséges a Balaton környékén leskelődni, vízmintát gyűjtögetni, mikroszkóp alatt elemezgetni, hanem elég, hogy valaki a műhold fotóit kielemzi a világ másik felén... Aktuálisan, percre pontosan...
Érdekes. a szemünk előtt zajlik a Kárpát-medence elképesztően részletes feltérképezése. A leltár folyik a föld felszínén és a föld alatt több kilométer mélyen.
Valakiknek nem számít se pénz, se idő, se technológia. Kinek áll az érdekében elvégezni a terepszemlét? Eszembe jut ilyenkor, hogy a szegény, sokat üldözött zsidó nép mostanság mindig vízparton építkezik idehaza... Legyen az a Balaton parti óriási parkkal rendelkező volt pártüdülő, Sukoró a Velencei tónál, vagy a Duna parti lakóparkok sora... Gondolom, ha a nyílt vizek már túlzottan körbeépültek, majd arrébb is épülnek lakóparkok, véletlenül ideális helyen...
Magyarországot többször megszállták. Például a tatárok, törökök, osztrákok,németek vagy oroszok soha nem akartak magyar nyelven beszélni - jelenleg Izraelben rengetegen tanulják a nyelvünket, akiknek soha, semmi közük nem volt a Kárpát-medencéhez...
Tatárjáráskor felégették az országot, raboltak, fosztogattak, gyilkoltak, de soha nem akarták azt bizonyítani, hogy a "honfoglalás"- nevezetű ferdítés előtt már megelőztek volna bennünket, tehát itt éltek előttünk, ezért joguk van ehhez a földhöz... A törökök sokáig maradtak, de nem változtatták magyarra a nevüket, nem vettek pénzért kutyabőröket hogy jól hangzó nemesi nevük legyen és legfőképpen nem változtatták meg - látszatra - a vallásukat, hogy elvegyüljenek közöttünk... Az osztrákok sem szivárogtak be alattomosan az államszervezetünkbe, hanem egyszerűen birodalmi szinten maguk alá rendelték azt... Az oroszok laktanyákat építettek, rengeteg tömegpusztító fegyvert tartottak, reptereket fejlesztettek, atombombákat halmoztak fel, de soha nem építettek orosz polgári családoknak lakóparkokat. Pedig rengeteg orosz katona állomásozott itt....
Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenleg folyó megszállás nem gyarmatosítás lesz, hanem egy új haza alapjainak a lerakása folyik a Kárpát-medencében. Ma már teljesen közismert tény, hogy Izrael állam hosszú távon nem tartható fenn, az izraelita vallású kazároknak új helyet kell keresniük...
Leírta ezt már évtizedekkel korábban a CIA, a KGB is, ma már tudja ezt az egész világ! A kulcskérdés az, hová telepednek majd le a zsidó tömegek?? Ha letelepednek valahová, kikkel fognak úgy bánni, ahogy most a palesztinokkal bánnak?
Idehaza avatják, újjáépítik, restaurálják az izraelita szakrális helyeket - nagyrészt a mi pénzünkből - mert ugyebár a hit, az ideológia nagyon fontos...
Kitakarítják, bekerítik a zsidó temetőket országszerte, mert ugye bizonyítani kell, hogy folyamatosan itt éltek, itt élnek...
Csak egy dolgot nem értek, én buta. Aki a Páva utcai Holokausztkutató Központba ellátogat, azt olvashatja, hogy Auschwitzban 900ezer ember pusztult el, akiknek 78%-a magyar származású volt. Ha így állunk, akkor miért akarnak ide telepedni a zsidók, arra a területre, ahol a legnagyobb emberáldozatot szenvedték.
Azt mondják, kiirtottuk őket, mégis az oroszok mellett a legnagyobb népességet a magyar származásúak adják Izraelben... Jó, tudom, pár éve még 4 millió halottról tudtunk, de mióta 3 évvel büntetik a holokauszt számbéli tagadását, nekem a tej is fekete. (A korábbi, 4 milliós auschwitzi táblát 1991-ben II. János Pál pápa javíttatta át személyesen...)
Magyarán, a 2+1= 6 (Auschwitzon kívüli áldozatok kétmilliós száma és az auschwitzi 900ezer)
Lassan írom, hogy megértse mindenki: életem nagyobbik felében úgy tudtam, 2+4= 6.
Mióta a magyar parlament megszavazta, kötetező tudomásul vennünk, hogy 2+1=6
Rossz érzés hülyének lenni, de három év börtön az mégis három év. Három év, hatalmas érv.
Ha már a számoknál tartunk, egy kis memóriafrissítés! Manapság a legfontosabb a pénz. Így volt ez mindig, így a Kasztner vonat esetében is. Még 1944-ben Szegedről 3 zsidókat szállító vonat indult. Auschwitzba kettő, egy pedig 1,6 millió dollárért Svájcba.... A gazdagok megmenekültek, a szegények részben odavesztek, de a szervezőt, Kasztner Rezsőt 1957 március 3.-án odahaza, Izraelben lelőtte egy rokon, akinek hozzátartozóit nem Svájcba, hanem a koncentrációs táborba vitték... Mert nem volt elég pénzük...
Néha az a gyanúm, ez a misztikus nagy-nagy összetartás csak egy hazugság, a sok közül...
Vajon mi lesz az egyszerű, senkinek sem ártó, szegény izraelitákkal, ha tömegesen kezdenek beáramlani a dúsgazdag, agresszív hittestvérek a Holt-tenger partjáról? A pénzen kívül mi lesz még szempont?
Tehát manapság izraeli kémrepülőgépek "porszívózzák fel az ország elektronikai információit", a kecskeméti repülős napokra elsőként jelentkeznek, mint résztvevők - de csak az ő gépeiket nem nézheti meg senki belülről... Vajon miért???
Aztán kiderül, Romániában, a Kárpátokban lezuhan egy izraeli harci helikopter, mert kiderül, a zsidóknak éppen itt a legideálisabb a domborzati viszony a gyakorlatozáshoz. Sehol máshol a világon, csak itt.
Valakik Kárpát-medencében, azaz Történelmi Magyarország léptékben gondolkodnak.
Kutatnak, feltérképeznek, kémkednek, hadgyakorlatot végeznek...
Senkit nem zavar az egész, hiszen a Parlament politikusai és a befolyásos közéleti személyiségek legtöbbje kettős állampolgár, amolyan előretolt helyőrségként funkcionálnak.
A lényegre visszatérve, amíg a parasztvakítás folyik a Kárpát-medencében, a bosszú népének ismét új hazát kell keresnie.
Már sokadszor... Spiró György féle magasságokba zuhanva arra gondolok, ha a nomád patkányok terve megvalósul, a kis-antant országok meg fogják érteni, hogy azért volt Trianon, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen a palesztinok élete... Vajon a szlovákok, vagy a románok hogy bírnak ellenállni a választott népnek? Olyan lenne ez, mint egy átok. Az isteni választottságot hazudók összecsapnak majd a dicső történelmet hazudó kis-antant országokkal...
Hogy a zsidók milyen hazafiak? Kiválóak! Elég átböngészni a CIA, vagy KGB archívumokat. Leírják az igazságot. A nagy kémszervezetek sokat panaszkodnak. A Moszad töredéknyi apparátussal, sokkal hatékonyabb, mint ők. Ez azért van, mert ha a Moszadnak operatív munkát végző emberre van szüksége, mondjuk Vlagyivosztokban, megkeresik az ottani vallási vezetőt....
Ha egy akciót kell szervezni Teheránban, akkor felveszik a kapcsolatot az ottani hittestvérekkel ... Nem kell felderítést végezni, környezettanulmányt tartani, megvesztegetni senkit. A zsidó mindig nemzeti elkötelezettségű, mindig hű a népéhez az izraelitákhoz és mindig hű a hazájához, Izraelhez.
Ezt az emberiség és a magyar történelem számtalan esettel dokumentálta.. A spanyolok már sok száz éve elmondták, hogy "attól, mert egy zsidó kikeresztelkedik, nem lesz egy hívő kereszténnyel sem több, de egy zsidóval sem lesz kevesebb .." Elgondolkodtató kijelentés ez a múltból...
Velünk, magyarokkal kapcsolatban az a véleményem, ha valóban az a nép vagyunk, akinek tartjuk magunkat, akkor ezt be kell bizonyítanunk. Sokszor bebizonyítottuk már, most ismét eljön az idő hamarosan. Az igazi, de most elhazudott történelmi múltunk sok mindenre kötelez bennünket.
A legjobbjainkat módszeresen kiirtották már, ha végérvényesen elkorcsosultunk, akkor el kell tűnnünk a történelem süllyesztőjében. Akármikor virágzásnak indult a hazánk, először a nemzeti öntudatunk erősödött meg .. Például Hunyadi Mátyás büszke volt a rovásírásunkra. Klebersberg Kúnó elutasította a liberális oktatást. Horthy Miklós, aki a kirabolt, megcsonkított országot Európa ötödik legfejlettebb országgá tette, kinevette a finnugor nyelvrokonság hazugságát. De a végeredmény mindig rajtunk múlik.. Csak igaz magyarként kell viselkednünk, mint annyiszor megtettük már a történelmünk során...
Mert ugye, nekünk, bátor, dicső nemzetnek történelmünk van, nekünk hazánk van. Nekik, gyáva, settenkedő népnek csak útleírásuk van, ami pontosan dokumentálja mikor, hová szivárogtak be, aztán hamarosan elzavarták őket.
Mert mindig csúfosan elzavarták őket.
Tényleg! Nagy Lajos uralkodása legelején egyszerűen kizavarta a zsidókat Magyarországról. (A fasiszta, náci!) Lám-lám és nem "csak a bő gatya, meg fütyülős barackpálinka maradt " az országban, hanem európai nagyhatalommá váltunk, kivirágzott a kultúránk, nem omlott össze a gazdaságunk, hanem úgy említik ezt a történelmi időszakot, hogy ".. a Magyar Királyság fénykora Nagy Lajos király idejében volt " Szegény Soros Györgyöt az IMF-el együtt kitiltották már Horvátországtól Dél-Koreáig bezárólag a pénzügyi csalásai miatt. A kettő a világ ellentétes oldalán található és akad köztük még néhány antiszemita állam ... Soros, Lantos és a többiek irdatlan pénzeket öltek a drog legalizálásába, a buzerancia társadalmi elfogadtatásában és általában olyan tevékenységek elősegítésében, amivel a társadalmakat szét lehet forgácsolni, tönkre lehet tenni, le lehet zülleszteni. Térben és időben azonosak a problémák????? Ej, hát "nincs új a nap alatt "?
Tényleg!! Hogy is van ez akkor???
Egy érdekes példa a sok közül... Tom Lantos az a magyar származású zsidó volt, akit kiküldtek Ceausescuhoz, hogy megnézze az erdélyi magyarok sorsát. Mindent tökéletesnek talált, Ceausescu diktátor Romániája az ő segítségével megkapta az USA-tól a "legnagyobb gazdasági kedvezményt". Az amerikai magyarok egy teherautónyi trágyát öntöttek Lantos háza elé, jelezve, mekkora szarembernek tartják. Ennek a Lantosnak akart a magyarok pénzéből, több milliárd forintért alapítványt létrehozni Gyurcsány Ferenc. Jött a váltás. Most már nem Fletó akarja az alapítványt, hanem a "jobboldali" Schmitt Pál akarja a Tom Lantos Intézetet létrehozni Budapesten... Nem érdekes ez?
Másik példa. Az előző kormány odaajándékozta az irakiaknak a Magyar Hadsereg T-72-es tankjait, Afganisztánnak vagonszámra ajándékozták a hadseregünk gépfegyvereit. Mindkét tételt INGYEN adtuk oda, az volt a lényeg, hogy minél kevesebb fegyver maradjon idehaza...
Mi van most? Most is egy hadsereg felfegyverzésére elegendő harci eszközt adnak el. Rakétákat, AMD - gépkarabélyokat, géppuskákat, távcsöves puskákat. Mindegy, csak az a lényeg, minél kevesebb fegyver maradjon idehaza. Vajon kinek az érdeke, hogy a magyarság az önvédelemre teljesen alkalmatlanná váljon? De ha ezt így alakítják az ország vezetői, akkor mi várhat ránk, ami ellen nem szabad védekeznünk?
A Kis-Antant országok hadserege hihetetlenül erős. Olyan országok fegyverkeznek, mint Ausztria, vagy Svájc. Nekünk ezerszer gyengébb a hadseregünk, mint amit Trianoni békediktátum előírt annak idején...
Hogy képletesen fogalmazzak, ha valaki nem akar tudomást venni árvízkor a gát készülő átszakadásának, elég, ha hátat fordít a folyónak. Az ilyen ember a saját butaságának az áldozata. Aki számít az árvízre, jobbak a túlélési esélyei, mert tudja, milyen veszélyre számíthat. Ez az élet törvénye.
Körmendi TündeOlvass tovább: http://www.magyar...ncseinket/
#2 | gardista97 - 2014. február 09. 10:57:35
Ez a cikk és hozzászólás a legütősebb összefoglaló az egész PI-oldalon!

Imre,köszönöm,hogy nyilvánvalóvá tetted,hogy mi is az a 7-teve a Nyirkai Jóslatból!!!! Nagy energiatározókról van szó!
Tudom,hogy vannak fenntartásaid a jóslattal kapcsolatban,de hát a sors iróniája,hogy pont te mutattál rá az egyik eddig értelmezés nélküli puzzel darabkára!.......És a jóslat történései haladnak szépen tovább....!
#3 | Kore - 2014. február 09. 11:46:49
Köszönjük, Körmendi Tünde!
Homoki-Szabó Attila úttörő cikke is a magyarság köszönetére érdemes!
Remélem, itt vagy/tok az oldalon... s_*_yuppy
#4 | Leandros - 2014. február 09. 11:54:32
A Négyzet-centiméteres feltáráshoz hagy tegyem oda a magamét! Geotermikus energia, melynek kitermelésére kizárólagos jogot nyert egy volt műanyagipari cégből alakult új cég a [url] http://www.panner...u/alap.php [/url] A tulajdonosi struktúrát és pénzügyi dolgát, egy szakavatott csoport akár évekig is boncolgathatná. (Ide jön Borsodba, a legcsóróbb megyébe, mert itt tudja a legnagyobb profitot produkálni, és elsőre telibe fúrja Mályi határában a legnagyobb hozamú kutat Magyarországon. Érdekes mód még semmit nem profitál, de már hatalmas osztalékot fizet. Első kőrben kiépítik a rendszert Mályi és Miskolc közt, és egy 50000-res lakótelepet látnak el a Mihőn keresztül. (megközelítőleg 10000-lakás/ 25000Ft/hó bevétel) Érdekes mód egy fillérrel sem olcsóbb a fűtés! Következő lépés lenne Mályi és Kistokaj, de ezt beruházásban jórészt a polgárokra terhelnék és az önkormányzatokra, míg az önkormányzat csak 10%-ban tulajdonos. Inkább nem fojtatnám. Fejnek minket többszörösen, a saját kincsünkért, a pénzünkből létrehozott szélhámos szolgáltatással.
Ui. Hasítom a fát, mert ettől érzem magam embernek! Belőlem a favágó és ne egy szélhámos gyarapodjon!
#5 | Leandros - 2014. február 09. 12:08:17
www.pannergy.hu/galeria/n_20100907095939.jpgÍgy kell egy világ-bizniszt indítani:
A Miskolci Geotermia Zrt. a KEOP - 2010 - 4.7.0 nyertes pályázatához kapcsolódóan, 79 millió forint előleg került kifizetésre. A miskolci projektekkel kapcsolatosan megpályázott támogatási programok kapcsán, ez az első realizált kifizetés.A Társaság a KEOP 4.2.0/B/11-2011-0007 jelű pályázata 1 000 000 000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.A Kuala Kft., KEOP 4.7.0 pályázati konstrukcióba benyújtott, „Geotermia, szaktudás a gazdaság szolgálatában” című pályázata, 309 447 418 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.Határozatban adott engedélyt a Magyar Energia Hivatal (MEH) a Miskolci Geotermia Zrt.-nek Mályi, Kistokaj, Miskolc vonatkozásában létesülő távhőtermelői létesítmény létesítésére.2013. május 7-én Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, és Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere közösen indították el a Miskolci Geotermikus Projekt keretében megvalósított geotermikus hőszállító rendszert, amellyel megkezdődött a hőenergia szállítása Miskolc Megyei Jogú Város felé. Ezzel elindul Közép-Európa legnagyobb geotermikus erőműve.
#6 | Leandros - 2014. február 09. 13:24:14
Egy kis matematika!

Össznévérték (Ft)
„
A
”
kategória
20
21.054.655
421.093.100Ft Alaptöke


PannErgy Nyrt.
IDŐKÖZI VEZETŐSÉGI BESZÁMOLÓ

2013. harmadik negyedéve az első olyan teljes idő
szak volt, amikor a PannErgy Csoport Miskolci
Projektje folyamatosan biztosított hő
betáplálást a Miskolci Hőszolgáltató Kft. (MIHŐKft.)
részére. Fűtési időszakon kívüli időszakról lévén szó, a hőbetáplálás az elsőkét hónapban
kizárólag a használati melegvíz ellátást szolgálta, míg szeptember hónapban már a szakaszos fű
tési igény kielégítését is. Az időszakban értékesített hőmennyiség meghaladta a 35
000 GJ


2013. október 31-én kihirdetésre kerültek a 2013/14 fűtési időszakra vonatkozó távhőtermelői árak:

A Miskolci Geotermia Zrt. esetében a hatósági értékesítői hődíj 3 100 Ft/GJ,
35000Gjx3100Ft=112.000.000Ft
A társaság konszolidált árbevétele 625 millió forint
ot ért el az időszakban, amely 6 %-os növekedés az előző év azonos időszakának értékéhez képest (589millió forint).
433 millió forintra csökkent az árbevétel a kezelésünkben álló ingatlanokon felmerülő bérlői költségek. Akis luxus pazarlók

Az egyéb ráfordítások és bevételek egyenlege a tárgyidőszakban 255millió forint, amely első
sorban az Uniós támogatásokból származik. Na kik fizetik vissza?!

A Társaságnak rendkívüli eredménye nem keletkezett. Társasági adófizetési kötelezettségként
54 millió forint került elszámolásra.

A tárgyi eszközök állománya jelentősen–3,8 milliárd forinttal nőt. Hogy van ez?! Veszteséges, de NŐT?!

Ezt teljesítik jelenleg 28-Fővel!Qr-va nagy TB-t fizetnek!

www.pannergy.hu/userfiles/image/hu.PNG
Adott 28-fős cég, melyből 7 igazgató Tanácsi tag, és mind pénzügyi vonalt végzett. Akkor ki felelt a fúrási" tudásért? A lényeg, hogy a pénzügyi fúrásban jók, és hogy kisajátítsák a HATALOM által a NÉP kincsét. És ez még csak a kezdet!!!
#7 | bugajakab - 2014. február 10. 10:54:06
Meddig tűri még a nép a kizsákmányolást?
Vagy talán meg kellene várni,amig az erőműveket és külömböző ásványkincseinket kinyerő gépeket,vezetékeket,hálózatot kiépitenek aztán elzavarjuk őket a ****!
#8 | Kore - 2014. február 10. 11:50:26
Nem is olyan rossz ötlet! hogy valamennyi az elrablott dolgokból megtérüljön legalább.
Kiegyenlítődés...
s_*_nyugi

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.