Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Imre ezt érdemes lenne közzé tenni!


Üdvözlettel ....
K√ĖZT√ĀRSAS√ĀGI ELN√ĖKI HIVATAL Honv√©delmi F√Ķoszt√°ly
N Y √ć L T L E V √Č L S√ľrg√Ķs, soronk√≠v√ľli!
Ikt.sz; XI-3/00528/214

Magyar Nemzeti Hadsereg
Szeg√Ķ L√°szl√≥ dand√°rt√°bornok Forintos Gyula Vfr.ezr.
f√Ķhadseg√©d √ļr r√©sz√©re Katonai K√©melh√°r√≠t√°s
S√°ndor Palota LH-119
Igen Tisztelt F√Ķhadseg√©d, Dand√°rt√°bornok √ör!
(Katona, a Katon√°hoz!)

Azzal a k√©r√©ssel fordulok √Ėnh√∂z, hogy a fenti iktat√≥sz√°mmal ell√°tott beadv√°nnyal kapcsolatban,- amelyik felveti a Haz√°nkba becsemp√©szett nukle√°ris fegyverek lehet√Ķs√©g√©t,- az al√°bbi kig√©szit√©sek tov√°bb√≠t√°s√°t k√©rj√ľk a Honv√©delmi F√Ķoszt√°ly r√©sz√©re. A t√©t most √≥ri√°si a nemzet√ľnk, -√©s egy√©bk√©nt pedig mindenki sz√°m√°ra,- aki jelenleg a K√°rp√°t-medenc√©ben √©l! Tudtunkon √©s akaratunkon k√≠v√ľl tettek minket had√°szati c√©lpontt√°...

TOV√ĀBB√ćTOTT KIEG√ČSZ√ćT√ČSEK

Vil√°gunk √©s Haz√°nk t√∂nkret√©tele, n√©p√ľnk folyamatos megnyomor√≠t√°sa √©s h√°bor√ļztat√°sa, nem a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok, √©s nem is az emberek b√Ľne, hanem valami eg√©szen m√°s√©, amelyet nem tan√≠tanak az iskol√°kban, hadiakad√°mi√°kban √©s √ļgy √°ltal√°ban sehol sem. Ugyanis ezt tiltj√°k! Ennek a felismer√©s√©hez m√°s l√°t√≥sz√∂gre, m√°s alap√°ll√°sra van sz√ľks√©g, amelynek hi√°ny√°ban csak √©s kiz√°r√≥lagosan mindig rossz eredm√©nyre jutunk √©s √ļjra elk√∂vetj√ľk azokat a v√©gzetes hib√°kat amelyeknek √°r√°t v√©rben √©s nyomor√ļs√°gban kell majd megfizetn√ľnk! Most megint egy ilyen √≥ri√°si, mondhatn√°m v√©gzetes hiba r√©szeseiv√© kezd√ľnk v√°lni, pedig erre semmilyen okunk nincs, mind√∂ssze √©szre kellene venn√ľnk az erre figyelmeztet√Ķ jeleket, mert azok mindig vannak √©s √∂sszef√ľgg√©seikben pontosan √©rtelmezhet√Ķk! A megold√°s most az igazs√°g kimond√°s√°ban √©s v√°llal√°s√°ban van, ez√©rt is tiltj√°k!

Haz√°nk,-kimondatlanul, de mindenki √°ltal tudottan,- zsid√≥ befoly√°si √∂vezett√© v√°lt √©s ennek komoly k√∂vetkezm√©nyei vannak. A zsid√≥ fel√©l√Ķ √©letvitel √©s √©rt√©krend, a vil√°gszeml√©let √°tv√©tele az oka a nemzetek k√∂z√∂tti h√°bor√ļskod√°soknak, visz√°lyoknak amennyiben a d√∂nt√©shoz√≥i pontokra bef√©szkel√Ķdnek, mert a zsid√≥szeml√©let √©s vil√°guralmi √©rdek√ľk minden m√°st fel√ľlb√≠r√°l...
A jelenlegi t√∂rt√©net√ľnk m√©g az arab-zsid√≥ (az "izraeli" lopott n√©v...) h√°bor√ļra ny√ļlik vissza, amikor a h√°bor√ļs buk√°st√≥l,- de f√Ķleg a felel√Ķss√©grevon√°st√≥l,-val√≥ f√©lelm√ľkt√Ķl hajtva, Skyhawk vad√°szbomb√°z√≥kra alkalmazhat√≥ atombomb√°t "szereztek"be!

√ćgy ker√ľlt az els√Ķ atomfegyver illeg√°lisan, egy mindig is embergy√Ľl√∂l√Ķ √©s azt len√©z√Ķ, megvet√Ķ, fajidegen entit√°s kez√©be. Sajnos senki sem sz√°moltatta el √Ķket emiatt...
Napjainkra az innen-onnan t√∂rv√©nytelen √©s ellen√∂rizhetetlen m√≥don megszerzett √©s rejtegetve birtokolt,- azt mindig tagadott, de soha el nem ismert,- zsid√≥ nukle√°ris t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek sz√°ma, tipusa, vitatott ugyan, de egy√©rtelm√Ľen l√©tez√Ķ fegyverekr√Ķl van sz√≥!


A vesz√©lyt √©s a betegs√©get mindig nev√©n kell nevezni, mert en√©lk√ľl nem lehets√©ges a gy√≥gyul√°s!

Hangs√ļlyozni szeretn√©m, hogy korm√°nyszinten k√∂vetkezetesen √©s folytat√≥lagosan, szervezetten t√∂rt√©nik a hazudoz√°s! Ezt ennek minden k√∂vetkezm√©ny√©vel egyetemben meg kell, hogy √©rts√ľk! Mi√©rt van erre sz√ľks√©g, mi√©rt kell ezt titkolni, k√©rdezhetj√ľk √Ķszint√©n?
"Csal√°ssal viselj√ľnk h√°bor√ļt!"(zsid)

El√Ķsz√∂r az√©rt, hogy ne der√ľlj√∂n ki ezen fegyverek sz√°rmaz√°sa, illeg√°lis beszerz√©se √©s sz√°ll√≠t√°sa!
M√°sodszor pedig az√©rt, mert ezek a mindenkori zsid√≥hatalom v√©gs√Ķ √©s terrorisztikus eszk√∂zei, amelyek felhaszn√°l√°s√°r√≥l egyed√ľl csak √Ķk d√∂ntenek √©s teljesen nyilv√°nval√≥, ha az √©rdekeik √ļgy kiv√°nj√°k azt fel is fogj√°k haszn√°lni, hogy ezzel zsarolj√°k azokat, kik m√°r nem k√©rnek bel√Ķl√ľk!
A zsid√≥s√°g √©vezredes viselked√©si form√°i, emberis√©gellenes gy√Ľl√∂let√ľk √©s beteges hatalomv√°gyuk, hazudoz√°suk, m√°r t√∂bbsz√∂r√∂sen is bizony√≠t√°st nyert, melynek nyomait titkolj√°k! (Talmud)
Az emberekt√Ķl teljesen elk√ľl√∂n√ľl√Ķ,-annak c√©lkit√Ľz√©s√©t√Ķl, emberi faj√°t√≥l is elz√°rk√≥z√≥,- azt megtagad√≥ faji m√°ss√°guk a kiv√°lt√≥ oka a f√∂ldi ellens√©gesked√©seknek √©s h√°bor√ļskod√°soknak, mert soha sem a besz√©lt nyelv, a sz√ľlet√©s helye, hanem a v√©r, vagyis a faj az √∂sszetart√≥ er√Ķ! (....)
Besz√©lhet b√°rmilyen nyelven, hordhat b√°rmilyen egyenruh√°t, sz√ľlethet b√°rhol, a zsid√≥, mindig zsid√≥ marad, ahogyan a n√©ger is, √©s a vad√°szkutya is... (A zsid√≥ honos√≠t√°s fajialapon t√∂rt√©nik!)
Vagyis a magyarorsz√°gon sz√ľletett zsid√≥k,-b√°r a nyelv√ľnket besz√©lik √©s a mi f√∂ld√ľnk√∂n √©lnek,-
val√≥j√°ban nem a magyar, hanem a zsid√≥√©rdeket fogj√°k szolg√°lni(!), mik√∂zben mi √Ķket, a mi(!) vagyis a magyar nemzet√ľnk √©rdekeinek k√©pvisel√Ķit l√°tjuk benn√ľk, √©s ez a megt√©veszt√Ķ csal√°s!
Ennek tudat√°ban √©s a Haz√°nkba beutaztatott, becsalogatott j√≥l√©ti zsid√≥lak√≥parkok ismeret√©ben v√°lik √©rthet√Ķv√© a zsid√≥s√°g val√≥di √©s t√©nyleges sz√°nd√©ka, vagyis √∂n-√©s k√∂zvesz√©lyes c√©lja!
Ennek a c√©lnak alapvet√Ķen k√©tf√©le forgat√≥k√∂nyve lehets√©ges √©s abb√≥l egyik sem j√≥ nek√ľnk, de azoknak sem, akik jelenleg az orsz√°gunkban √©lnek, vagy a K√°rp√°t-medenc√©ben!
N√©zz√ľk ezt meg k√∂zelebbr√Ķl, a j√°rul√©kos ismeretek, a zsid√≥s√°g elhelyezked√©s√©nek tudat√°ban. A legnagyobb zsid√≥k√∂z√∂ss√©g a new yorki, vagyis a gazdag √©s befoly√°sos kult√ļrzsid√≥k√©...
A m√°sodik legnagyobb a Haz√°nkba betelep√≠tett √©s becsalogatott(!) t√∂megzsid√≥, m√°sn√©ven a "fel√°ldozhat√≥k k√∂z√∂ss√©ge", amelynek s√ļly√°t a t√∂mege, a mennyis√©ge, √©s nem a min√Ķs√©ge adja!

A nev√©ben is lopott "Izrael" l√©te tarthatatlan, √∂nell√°t√°sra k√©ptelen, ez√©rt megsz√ľn√©se csak id√Ķ k√©rd√©se lenne, de a zsid√≥politika saj√°tosan gy√Ľl√∂letalap√ļ felfog√°sa szerint a palesztinoknak √°t nem adhat√≥, viszont a cionizmus √©rdek√©ben fel√°ldozhat√≥! A mit sem sejt√Ķ palesztinoknak m√©g egy utols√≥ √°ldozatot el kell szenvedni√ľk, √°rtatlanul elpusztulniuk egy harmadik orsz√°g elleni nukle√°ris zsid√≥ agresszi√≥ miatti v√°laszcsap√°sban! Ezt a sorsot sz√°nt√°k nekik a kiv√°lasztottak...
Teh√°t az √°lland√≥an provok√°lt, erk√∂lcs√©ben- √©s mor√°lj√°ban t√°madott Ir√°nt l√©p√©sk√©nyszerbe hozni √©s az addigra felheccelt, usz√≠tott "nemzetk√∂zi k√∂zv√©lem√©nyt"a zsid√≥m√©dia seg√≠ts√©g√©vel r√°venni, hogy a zsid√≥vez√©relte NATO √©s alkalmi Sz√∂vets√©gesei vagy pacifik√°lj√°k, vagy puszt√≠ts√°k el Ir√°nt, mert jogosan(!) reag√°lni mer√©szelt az √Ķt √©rt,-l√©t√©ben val√≥,- fenyeget√©sre!(*)
Persze zsid√≥√©rdekb√Ķl, mert az ir√°ni √°rja si√≠tan√©p, nem fog rabszolgan√©pp√© v√°lni, √©s egy ny√≠lt fegyveres konfliktusban sz√°mukra legy√Ķzhetetlen! A kirobban√≥ h√°bor√ļ vil√°gm√©ret√Ľ lesz √©s az is term√©szetes, hogy egy id√Ķ ut√°n ellen√Ķrizhetetlenn√© v√°lik, viszont ez a t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek v√©gs√Ķ bevet√©s√©t fogja jelenteni! K√∂nnyen megj√≥solhat√≥, hogy a k√©ts√©gbeesett, a saj√°t n√©p√©t orsz√°g√°t pusztulni l√°t√≥ Ir√°n oda fog v√°laszcsap√°st m√©rni, ahonnan a t√°mad√°s √©rkezett! Ide!
Nem kell hozz√° katonai akad√©mi√°t v√©gezni, hogy tudjuk azt, hogy egy ilyen esetben nincs id√Ķ, sem m√≥d vagy lehet√Ķs√©g m√©rlegelni, hanem azonnal cselekedni kell! Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy mi magunkat is igencsak meglepne, ha t√°mad√°s √©rne valahonan, mert mi√©rt is?!
Tisztjeink,-mert faji sz√Ľr√©s nincs k√∂z√∂tt√ľk(!),- teljesen nyilv√°nval√≥an k√©tf√©lek√©ppen(!) √©rt√©keln√©k ezen esem√©nyeket, csak egy lenne benn√ľk a k√∂z√∂s, ahogyan az orsz√°gunk kevert lakoss√°g√°ban is; az egy√©rtelm√Ľ √©s borzalmas fizikai pusztul√°s! Ezt m√°r nevezhetj√ľk vesz√©lynek!

Teh√°t az Els√Ķ Forgat√≥k√∂nyv szerint "Izrael megsz√Ľnik" megsemmis√ľl, √©s mindenki m√°s is, aki ott volt az ir√°ni v√°laszcsap√°s alatt! Val√≥szin√Ľleg m√©g ebben az esetben is fenn√°ll a vesz√©lye annak, hogy a betelep√≠tett zsid√≥k miatti jogos bossz√ļ√°ll√°s(!) nem v√°logatna nemzet√ľnk tagjai k√∂z√∂tt. Tudnunk kell m√©g azt is, hogy mivel a zsid√≥s√°g vil√°gm√©ret√Ľen folytat tev√©kenys√©get az emberis√©g ellen(!), √ļgy az ir√°niak is vil√°gm√©ret√Ľen harcolnak a zsid√≥ befoly√°s ellen, ez√©rt is lettek √ļgymond azonnal gy√Ľl√∂lnival√≥ megb√©lyegzett "terrorist√°k"!(*)
Mondanom sem kell, hogy ez sem hi√°nyzik senkinek, m√©g a betelep√ľlt csal√°dos zsid√≥knak sem, pedig m√©g ez a viszonylag jobbik v√°ltozat, √©s ez sem az ir√°niak b√Ľne...
A M√°sodik Forgat√≥k√∂nyv egy√©rtelm√Ľbb √©s borzalmasabb is; a zsid√≥faj√ļ katonatisztek hallgat√≥lagos beleegyez√©s√©vel √©s tudt√°val becsemp√©szett, majd elrejtett had√°szati fegyvereket bevetik √©s ennek k√∂vetkezt√©ben az orsz√°g mit sem sejt√Ķ lakoss√°ga,- b√°rmelyik fajr√≥l is legyen sz√≥,- elszenvedi hirosimai rettenetet itt a K√°rp√°t-medenc√©ben, az ir√°ni rak√©taer√Ķk v√°laszcsap√°sa k√∂vetkezt√©ben! A t√ļl√©l√Ķk nyilv√°nval√≥an azok lesznek, akik tudtak err√Ķl √©s id√Ķben az atombiztos b√ļv√≥hely√ľkre, bunkereikbe menek√ľltek, vagyis a t√©nyleges felel√Ķs√∂k ez√©rt a n√©p√≠rt√°s√©rt!
Ez csak "j√°rul√©kos √°ldozat lesz" azon gazdag-√©s befoly√°sos zsid√≥k sz√°m√°ra, akik ezt megtervezt√©k, kivitelezt√©k, √©s b√≠zva az USA nukle√°ris v√©d√Ķerny√Ķj√©ben, otthon √ľlve a t√©v√© el√∂tt n√©zt√©k v√©gig sz√∂rny√Ľlk√∂dve az "emberis√©g √ļjabb gaztett√©t" √∂nmaga ellen... Ezt kock√°ztatjuk most!
Ez nem kital√°ci√≥, ez nem fant√°zi√°lis, hanem re√°lis val√≥s√°g √©s tal√°n hamarosan be is k√∂vetkez√Ķ tragikus esem√©ny, amelyr√≥l m√°r most tudnak a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok katonai h√≠rszerz√Ķi is!
Tudom√°sa van a fentiekr√Ķl az ir√°ni, a horv√°t √©s az orosz h√≠rszerz√©snek is, √©s nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy m√°soknak szint√©n. Amikor egy gyan√ļ, vagy vesz√©lyes esem√©ny igazoltnak l√°tszik, akkor azt a vesz√©lyt fenn√°ll√≥nak(!) kell tekinteni √©s mindent el kell k√∂vetni a megsz√ľntet√©s√©re!(*)

Az ir√°ni katonai h√≠rszerz√©s m√°r most is, mint lehets√©ges vesz√©lyforr√°sra tekint r√°nk, mivel Haz√°nk olyan m√©rt√©k√Ľ eszmei, gazdas√°gi √©s katonai zsid√≥befoly√°s alatt √°ll, ami egy√©rtelm√Ľen kiz√°rja az √∂n√°ll√≥ akaratot √©s √©rdeket, a "Magyarorsz√°g" n√©v alatt megb√ļj√≥ "√öj Izrael" miatt!
Ezt csak az nem akarja megl√°tni, aki ebben √©rintve van, ebb√Ķl el√Ķnye sz√°rmazik, vagy olyan m√©rt√©k√Ľ szellemi fogyat√©koss√°ga van, amely m√°r kimer√≠ti az √©letre k√©ptelen √°llapotot!

A FELFED√ČS JAVASOLT M√ďDJA(*)
"Egy ezred√©vnyi szenved√©s ut√°n elker√ľlhetn√©nk egy √ļjabb h√°bor√ļt!"


Az orsz√°gunkba t√∂rt√©nt nukle√°ris fegyverek becsemp√©sz√©s√©nek √ľgy√©t mindenk√©ppen ki kell vizsg√°lni, √©s tiszt√°zni! Erre minden jogunk √©s lehet√Ķs√©g√ľnk adva van, mivel az √©let√ľnkr√Ķl, csal√°dunkr√≥l √©s a k√∂rnyez√Ķ csod√°latos term√©szeti vil√°gunkr√≥l van sz√≥, ez k√∂teless√©g√ľnk!
Enn√©l nagyobb fenyeget√©s m√©g nem √©rt minket, enn√©l nagyobb vesz√©llyel m√©g soha nem kellett szemben√©zn√ľnk √©s soha m√©g ennyire nem volt megosztott ennek az orsz√°gnak a lakoss√°ga! A k√∂z√∂s vesz√©ly, azonban most k√∂z√∂s fell√©p√©st tesz sz√ľks√©gess√©, egy√©ni √©rdekekt√Ķl f√ľggetlen√ľl!

Javasoljuk teh√°t a k√∂vetkez√Ķket az √ľgy fontoss√°g√°ra, √©s nemzeti, nemzetk√∂zi s√ļly√°ra val√≥ tekintettel, √©s arra, hogy nem adunk okot(!) a nukle√°ris fegyverek ellen√ľnk t√∂rt√©n√Ķ bevet√©s√©re!
Azonnali hat√°llyal megszigor√≠tani az orsz√°gba t√∂rt√©n√Ķ minden be-√©s kil√©ptet√©st, √ļton, v√≠zen, vas√ļton √©s a leveg√Ķben! A katonai sz√°ll√≠t√≥g√©pek fel√ľgyelet√©t k√ľl√∂n√∂sen, hogy az ellen√Ķrz√©s idej√©re a keresett nukle√°ris eszk√∂z√∂ket se ki, se pedig vissza ne hozhass√°k t√∂bb√©!
Az adminisztr√°ci√≥s int√©zked√©s j√≥t√©kony hat√°sa a Korm√°ny felel√Ķss√©gv√°llal√°sa(!) lenne ebben!

Fel√°ll√≠tani s√ľrg√Ķss√©ggel egy Katonai Szak√©rt√Ķ Bizotts√°got, amelyik a n√©vtelens√©get garant√°lva, √∂sszegy√Ľjti a vonatkoz√≥ adatokat √©s bejelent√©seket, ebben az orsz√°gment√Ķ-tiszt√°z√≥ feladatban!

A Magyar Nemzeti Hadsereg √úgyeletes Parancsnoks√°ga ( MNH.√úP) rendelkezik adatokkal √©s olyan inform√°ci√≥kkal, amelyek megalapozott√° teszik a nukle√°ris t√∂megpuszt√≠t√≥ eszk√∂z√∂k magyarorsz√°gi rakt√°roz√°s√°t, b√°r a nevezett helyszinek nem hozz√°f√©rhet√Ķek a mi sz√°munkra...
Ezek a "boz√≥tinform√°ci√≥k" azonban meglep√Ķen pontosak(!) √©s r√©szleteikben is hitelesek!
Amennyiben a felt√©telek adottak, egy az √∂th√∂z(!) az es√©ly a megtal√°l√°sukra, enn√©l t√∂bbet magam sem tudok. R√©szletek nem √°llnak a rendelkez√©semre biztons√°gi okokb√≥l, √©s pontosan az√©rt nem, mert az inform√°ci√≥ m√©g n√°lunk is fontosabb! Ez m√°r emberis√©gellenes b√Ľntett!

Tisztelt F√Ķhadseg√©d, Dand√°rt√°bornok √ör!

Az MNH.ÜP. névreszóló Felhatalmazásával és Nyilt Parancsával rendelkezem.
Megbizat√°som, Felhatalmaz√°som tudat√°ban a k√∂vetkez√Ķ javasolatot teszem:
- nevezett √ľgy minden r√©sztvev√Ķje sz√°m√°ra azonnali(!) diplom√°ciai mentess√©g,
- minden az √ľgyben r√©sztvev√Ķ szem√©ly v√©delme, illetve a "v√©dett szem√©lyeknek" kij√°r√≥ elhelyez√©s, illetve mozg√°si szabads√°g biztos√≠t√°sa, az √ľgy lez√°r√°s√°ig,
- minden r√©sztvev√Ķ sz√°m√°ra besz√°mol√°si lehet√Ķs√©g a Honv√©d Vez√©rkar ill. Nemzetbiztons√°gi Hivatal r√©sz√©re, "mint s√ļlyos nemzetbiztons√°gi vesz√©lyeztetetts√©g fenn√°ll√°s√°nak elh√°r√≠t√°sa", (Egy√©b fontos r√©szletek az esem√©ny kimenetele √©rdek√©ben szem√©lyes megbesz√©l√©st ig√©nyelnek)
Nevezett nukle√°ris t√∂megpuszt√≠t√≥ eszk√∂z√∂k megtal√°l√°s√°ra, birtokl√°s√°ra √©s √Ķrz√©s√©re sz√ľks√©g√ľnk lesz -a magasszint√Ľ egy√ľttm√Ľk√∂d√©sen k√≠v√ľl,- katonai j√°rm√Ľvekre √©s helikopterekre is.

A felder√≠t√©shez k√©t katonai harci helikopterre lesz sz√ľks√©g√ľnk, v√°logatott szem√©lyzettel!

Az els√Ķben lesz ,- az el√Ķre kiv√°lasztott t√∂bbnemzetis√©g√Ľ Ellen√Ķrz√©si Bizotts√°g tags√°ga,- a HM magasrang√ļ tisztj√©vel, aki Ir√°sos Felhatalmaz√°ssal rendelkezik az orsz√°g eg√©sz ter√ľlet√©re √©rv√©nyes teljhatalm√ļ(!) kutat√°si-√©s lefoglal√°si paranccsal. (a r√©szleteket egyeztetj√ľk)

A m√°sodik,- p√°nc√©lt√∂r√Ķ rak√©tablokkal rendelkez√Ķ,- harci helikopter t√∂lti be a magas fedezetet, a biztos√≠t√≥ szerep√©t lesz√°ll√°skor, illetve sz√°ll√≠tja az √Ķrz√©sre kijel√∂lt v√°logatott harci deszantot.
Maga az akci√≥ titkos, nem k√©sz√≠t√ľnk rep√ľl√©si tervet, √©s csak k√∂zvetlen√ľl az indul√°s el√Ķtt k√∂z√∂lj√ľk annak √ļtir√°ny√°t √©s c√©lj√°t, a r√∂viddel el√∂tte nek√ľnk √°tadott pontos√≠t√≥ adatok figyelembe v√©tel√©vel, mert √°rgus szemek fogj√°k figyelni minden l√©p√©s√ľnket! (a r√©szleteket egyeztetj√ľk)
Egy√©bk√©nt,-a f√©lre√©rt√©sek elker√ľl√©se v√©gett,-senki sem √°ll√≠totta azt, hogy nevezett eszk√∂z√∂k a a Honv√©ds√©g birtok√°ban lenn√©nek, s√Ķt azt a saj√°t hat√°sk√∂r√©ben meg sem tal√°ln√°! Ez a l√©nyeg!
Mi az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√ľnket aj√°nljuk fel ennek √©rdek√©ben, mint magyar katona a katon√°nak!

T√°j√©koztatnom kell √Ėnt, hogy mivel tudom√°sunk van arr√≥l, hogy "zsid√≥faj√ļ" rend√Ķrtisztek ellen√ľnk szervezett form√°ban(!) mer√©nyletet k√©sz√≠tenek el√Ķ, illetve kis√©reltek meg(!) ez√©rt csak √≠r√°sbeli felhatalmaz√°ssal rendelkez√Ķ Katonai Tiszti J√°r√Ķrrel l√©phet√ľnk kapcsolatba, az √Ėn√∂k felel√Ķss√©g√©re! Ezen esem√©ny nyilv√°nval√≥an sz√©gyenletes, hogy ez megt√∂rt√©nhet a Haz√°nkban!
Mi Igazs√°ggal visel√ľnk h√°bor√ļt!(*)
Sz√°nd√©kaink tiszt√°k √©s magyar katon√°hoz m√©lt√≥ak, meggy√Ķz√Ķd√©s√ľnk, hogy j√≥ √ľgyet szolg√°lunk,
ha az Igazs√°got szolg√°ljuk, azonban ez√©rt az √©let√ľnkkel is fizethet√ľnk, ezt tudniuk kell!
Egy√ļttal k√©r√©ssel is fordulunk minden Haz√°nkban √©l√Ķ n√Ķh√∂z √©s any√°hoz, legyen b√°rki is;
"Igazs√°ggal az √Člet√©rt!"

Gy√ļjtsanak meg egy sz√°l gyerty√°t minden este √©s tegy√©k az ablakba, a gyerekeik j√∂v√∂j√©√©rt!
Kapcsoljon √∂ssze benn√ľnket a k√∂z√∂s felel√Ķss√©g!

Igen Tisztelt Dand√°rt√°bornok √ör!
("Az √Člet egy Becs√ľletbeli √ľgy!")
"A veszély félelme hamarabb megöli az embert, mint maga a veszély!" (*)

√Ėn most egy olyan helyre ker√ľlt, hogy tehet a Haz√°j√°√©rt, mert most ott van a frontvonal ahol √°llunk, mert az m√°r az otthonunk k√ľsz√∂b√©n megy kereszt√ľl!
Ezt nyilván tudja, és mint katonaember, tegye meg azt amit a Hazája megkíván!
Eml√©keztetni szeretn√©m, hogy √Ėn a Haz√°j√°ra, a Haz√°ja √Črdekeire tett esk√ľt....
Az MNH az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t aj√°nlja fel a k√∂z√∂s vesz√©ly elh√°r√≠t√°sa √©rdek√©ben, mert t√∂rt√©nelem form√°l√≥ id√Ķket √©l√ľnk √©s mert, a k√∂z√∂s vesz√©ly √∂szekapcsolja az embereket! Nek√ľnk egy√°ltal√°n semmi okunk nincs arra, hogy b√°rmelyik embert√°rsunkkal harcba bocs√°jtkozzunk, viszont nagyon alaposan el kellene azon gondolkoznunk, hogy kik(!) √©s milyen szempontok alapj√°n(!) jel√∂lik ki sz√°munkra az "ellens√©geinket!"Ugyanis ez a dolog val√≥di l√©nyege!(*)

Alig 46-√©vesen m√©g √Ėn el√Ķtt √°ll az √©let, m√©g l√°thatja az unok√°it, gyermekei boldogs√°g√°t...
Talán egyszer meg is írhatja ennek az igaz történetét akár az angol, vagy a francia testvéreinknek is, katona bajtársainknak okulásul, esetleg 60 évesen és nagykövetként...
Takar√≠tsuk ki az orsz√°gb√≥l ezeket a fegyvereket, am√≠g m√©g nem k√©s√Ķ!
Ezzel nem t√©veszt√ľnk meg senkit, nem zaklatjuk √©s nem is vagyunk gy√Ľl√∂letkelt√Ķk, mert soha sem kellene f√©ln√ľnk az igazs√°g kimond√°s√°t√≥l, csak akkor, ha "csal√°ssal viseln√©nk h√°bor√ļt!"
Az Igazs√°g kimond√°s√°nak a legnagyobb el√Ķnye, hogy kider√ľl az Igazs√°g!

Kérem, hogy gondoljon erre, ha nehézségei támadnak, mert napjainkra az igazság kimondása
vesz√©lyess√© √©s t√∂rv√©nyileg tiltott cselekedett√© kezd v√°lni. Tal√°n sejtj√ľk is, hogy mi√©rt....
Ments√ľk meg a nemzet√ľnket, ments√ľk meg a Haz√°nkat, fogjunk √∂ssze ennek √©rdek√©ben!
Figyelm√©t k√∂sz√∂nve, bajt√°rsi √ľdv√∂zlettel;

Er√Ķt s Er√©nyt!
Magyar Nemzeti Hadsereg (MNH) Katonai Kémelhárítás
Forintos Gyula vfr.ezr. sk. (LH-119)
Kelt Budapesten; 2014 02.09
"Igazs√°ggal viselj√ľnk h√°bor√ļt!"(MNH)
"Csak a tetteinkben √©l√ľnk!"


-----------------------------------------------------
kiadm√°ny hitel√©√ľl sk. MNH k√∂rb√©lyegz√Ķ
Továbbított Nyílt Levél,
METVB (Magyar Ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság)
(LH-120)
Szabadon terjeszthet√Ķ!
K√©sz√ľlt 5,-azaz √∂t,-oldallal
(*) idézetek, kapott információk
Szívesen ajánlott olvasmány; Tormay Cécile; "Bujdosó könyv", a 160-ik oldal környékén...

HozzŠszůlŠsok


#21 | roadless - 2014. februŠr 14. 13:00:37
T√Ľzr√≥ka!

Voltak m√°r erre k√ľl√∂nb√∂z√Ķ tervek, de am√≠g magyarok lakj√°k a K√°rp√°t Medenc√©t, nem lesz megnyitva egy ilyen k√ļt sem!
(szerint√ľk)
Itt is pedzették már a dolgot:http://www.geoter...ermika.pdf
#22 | tillati - 2014. februŠr 14. 14:14:17
Tuzroka

Az √ľgy jelenleg b√≠r√≥s√°gon k√ľzd az igaz√°√©rt V√©n Pista b√°ty√°mmal az √©n kezdem√©nyez√©semre ,Zoli k√∂zbenj√°r√°s√°val , anno nem elfelejtve a fodr√°szt sem. Ellenf√©l a MOL meg a b√≠r√≥.
#23 | gladiator07 - 2014. februŠr 14. 22:06:01
Gyula petícióját komolyan veszik.., "fenn" ?
#24 | lapaj55 - 2014. februŠr 15. 01:00:51
Ism√©t sz√©p p√©ld√°ja a "nomen est omen" latin mond√°snak, avagy szabadon ford√≠tva "a n√©v √°r√ļlkod√≥"..

"Szeg√Ķ L√°szl√≥ dand√°rt√°bornok" mint olyanvalaki von√ļlhat be a t√∂rt√©nelemk√∂nyvekbe, esetleg az √∂sszemberis√©g aranyk√∂nyv√©be, mint aki meg-szegte az elhallgattat√°st, √©s aki meg-szegte a tabut √©s kimondta nyilv√°nosan a meg-nem-nevezhet√īt, s amellett a s√∂t√©t er√īknek mell√©nek szeg-ezi a (egyenl√īre csak szavakb√≥l √°ll√≥) szuronyt..
#25 | mormota1968 - 2014. februŠr 15. 04:26:56
Imre err√Ķl m√°r besz√©lt j√≥ p√°r √©vvel ezel√Ķtt az el√Ķad√°saiban. Akkor m√©g 16 db izraeli atomt√∂ltetr√Ķl volt sz√≥, ez a sz√°m az√≥ta csak n√Ķhetett. √Čs Pakson tudja valaki, hogy mi minden folyhat? Az is zsid√≥ k√©zen van m√°r. Nagyon is igaz lehet ez a h√≠r √©s egyszer √ļgy is minden kider√ľl. √Čs akkor sokan fognak l√≥gni emiatt √©s nem csak e miatt. Hisz az elm√ļlt 24 √©v kitermelt t√∂bb sz√°z vagy ink√°bb t√∂bb ezernyi haza√°rul√≥t. No meg az el√Ķtte l√©v√Ķ 40 √©v. Igenis terjeszteni kellene a h√≠rt az orsz√°gban, min√©l t√∂bben tudjanak r√≥la, hogy mi folyik itt a lakoss√°g tudta n√©lk√ľl.
#26 | porcica - 2014. februŠr 15. 07:52:25
Meg mondan√° valaki, hogy mit jelent az MNH √úP?
Milyen emberekb√Ķl √°ll, √©s megb√≠zhat√≥ak vajon? Nem √©rtek hozz√°, de az √©rdekelne, hogy, ha elkezdik terjeszteni ezt a levelet, akkor vajon ide Magyarorsz√°gra nem fog bej√∂nni az ENSZ, vagy valaki m√°s √°ltal k√ľld√∂tt amerikai hadsereg atomfegyvert keresni, mint sok m√°s orsz√°gba? Ezzel utat nyitva a k√ľlf√∂ldi, elnyom√≥ ny√≠lt katonai megsz√°ll√°snak, melynek sz√°rnyai alatt b√°rmit k√©pesek lehetnek el√©rni a gyarmatos√≠t√≥k?
Am√ļgy j√≥l hangzik, hogy esetleg akadnak m√©g olyan r√©tegek, amelyekre lehetne sz√°m√≠tani, ha baj van, de val√≥ban akadnak a honv√©ds√©gen bel√ľl ilyenek? Teh√°t, ha baj lenne, akkor r√°juk lehetne sz√°m√≠tanunk, mint magyar bajt√°rsak, vagy ez is csak egy √°tver√©s, mint a legt√∂bb minden mostan√°ban?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.