Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ukrajnai k√°osz - √Ėsszefoglal√≥


Az Ukr√°n Parlament k√∂rny√©k√©n a t√ľntet√Ķknek siker√ľlt √°tt√∂rni√ľk a rend√Ķrs√©gi kordont.

A v√°ros e pontj√°hoz a Berkut k√ľl√∂nleges csapatok √©rkeztek. Pet√°rda-robban√°sok hallhat√≥k, a t√ľntet√Ķk botokat haszn√°lnak.

A t√ľntet√Ķk bet√∂rtek az aut√≥ba, ami √°llta a korm√°nyzati negyedhez vezet√Ķ √ļtjukat, beind√≠tott√°k a kocsit √©s elhajtottak, felszabad√≠tva az √ļttestet. Ugyanakkor, az √ļttesten m√©g k√©t j√°rm√Ľ √°ll.

A t√ľntet√Ķk √°tt√∂rnek a rend√Ķrkordonon, √©s szabadd√° pr√≥b√°lj√°k tenni a Grusevszkij utc√°t.
http://hungarian....i-erokkel/

Ukrajna: ellenz√©ki k√©pvisel√Ķk elfoglalt√°k a sz√≥noki emelv√©nyt a Parlamentben

Kedden az ukr√°n Parlament plen√°ris √ľl√©se el√Ķtt az ellenz√©ki frakci√≥k k√©pvisel√Ķi elfoglalt√°k a sz√≥noki emelv√©nyt, √©s az eln√∂ks√©get.

Mintegy 50 ellenz√©ki √°ll az emelv√©ny √©s az eln√∂ks√©g k√∂r√ľl. Amint Arszenyij Jacenyuk a Haza √©s Oleg Tyagnibok a Szabads√°g frakci√≥ vezet√Ķje √ļjs√°g√≠r√≥knak elmondta, az ellenz√©k az√©rt akad√°lyozza az √ľl√©s megkezd√©s√©t, mert a parlamment appar√°tusa nem volt hajland√≥ regisztr√°lni d√∂nt√©s√ľket a 2004-es Alkotm√°ny meg√ļj√≠t√°s√°r√≥l.
http://hungarian....lamentben/

Kijev: szélesedik a konfrontáció a parlamentben és környékén

T√∂bb ezer t√ľntet√Ķ indult, hogy √Ķrt √°lljon a Verhovna Rada el√Ķtt. A korm√°nyzati negyedben √∂sszecsap√°sokra ker√ľl sor. A rend√Ķrs√©g k√∂nnyg√°zt √©s vil√°g√≠t√≥ gr√°n√°tot alkalmaz.

"A Berkut a tet√Ķkr√Ķl a t√∂megbe dob√°lja a gr√°n√°tokat Selkovicsnaja utc√°ban!" - mondta Alekszandr Aronc szemtan√ļ.

Oleg Carjov parlamenti k√©pvisel√Ķ: "A Selkovicsnaja utc√°ban folyik a harc. √Ėt rend√Ķrt s√©r√ľl√©sekkel bizotts√°gunk √©p√ľlet√©be hoztak. Elmond√°suk szerint a b√©k√©s t√ľntet√Ķk k√∂veket, kalap√°csokat, fejsz√©ket haszn√°lnak".

A parlamenti ellenzék követeli, hogy haladéktalanul térjenek vissza a 2004-es alkotmányra, de a kormány még nem hajlandó erre.

Az ellenzék továbbra is elfoglalja a szónoki emelvényt a parlamentben.
http://hungarian....kornyeken/

Kijev: A t√ľntet√Ķk kiszor√≠tott√°k a mesterl√∂v√©szeket a tet√Ķr√Ķl az Insztyituckaja utc√°ban

Kijevben a t√ľntet√Ķk felm√°sztak a Selkovicsnaja √©s Insztyituckaja utca sark√°n √°ll√≥ h√°z tetej√©re, ahonnan a rend√Ķrs√©g a 12-es kaliber√Ľ traumatikus fegyverekb√Ķl l√Ķtt az emberekre.

A mesterl√∂v√©szek, t√ľzelve √©s g√°zgr√°n√°tokat dob√°lva megsz√∂ktek. Most a tet√Ķt kb.10 t√ľntet√Ķ uralja.

Kor√°bban a t√ľntet√Ķk elfoglalt√°k a korm√°nyz√≥ R√©gi√≥k P√°rtja irod√°j√°t a Lipszkaja utc√°ban.

Az utca nyom√°s√°ra a Verhovna Rada k√©nytelen volt regisztr√°lni a 2004-es alkotm√°nyhoz t√∂rt√©n√Ķ visszat√©r√©sr√Ķl sz√≥l√≥ hat√°rozattervezetet.
http://hungarian....a-utcaban/

Kijev: a bels√Ķ karhatalmi csapatok katon√°i √©les t√∂lt√©nyt kaptak

Andrej Szencsenko a Haza ellenz√©ki p√°rt k√©pvisel√Ķje, k√∂zrendfenntart√≥ forr√°sokra hivatkozva k√∂z√∂lte, hogy Suljak t√°bornok a a bels√Ķ karhatalmi csapatok parancsnoka rendelkezett, hogy √©les l√Ķszert adjanak a katon√°knak, √©s ha k√∂z√ľl√ľk valaki megbotlik vagy a t√∂meg mellett esik le, akkor l√Ķhet a t√°mad√≥kra.

Kijevben folytat√≥dnak az elkeseredett √∂sszecsap√°sok a t√ľntet√Ķk √©s a rend√Ķrs√©g k√∂z√∂tt. Vannak sebes√ľltek mindk√©t oldalon. √Čg a R√©gi√≥k P√°rtja irod√°ja a Lipszkaja utc√°n. A t√ľntet√Ķk megpr√≥b√°lj√°k elfoglalni a Verhovna Rada melletti √©p√ľleteket.
http://hungarian....yt-kaptak/

Kijev: a Pravij Szektor a Majdanra h√≠vja a l√Ķfegyverrel rendelkez√Ķket (VIDE√ď)

A Pravij Szektor (Jobboldali Szektor) k√∂zponti t√∂rzs√©nek felh√≠v√°s√°t s√ľrg√Ķsen k√∂zz√©tett√©k a szervezetnek a VKontakte k√∂z√∂ss√©gi h√°l√≥zati honlapj√°n.

"Hiteles inform√°ci√≥k jelentek meg arr√≥l, hogy nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel a Majdant fel fogj√°k oszlatni p√°nc√©los technika √©s l√Ķfegyver alkalmaz√°s√°val - olvashat√≥ a felh√≠v√°sban. - Ezzel kapcsolatban felsz√≥l√≠tjuk mindenkit, akinek l√Ķfegyvere van, hogy j√∂jjenek a Majdanra √©s alak√≠tsanak osztagokat az emberek a b√Ľn√∂s hatalom kiszolg√°l√≥it√≥l val√≥ megv√©d√©se √©rdek√©ben."

A Szvoboda (Szabads√°g) orsz√°gos ukrajnai egyes√ľlet vezet√Ķje, Oleh Tyahnyibok √°ltal√°nos mozg√≥s√≠t√°st jelentett be √©s azzal a felh√≠v√°ssal fordult minden f√©rfihoz, hogy halad√©ktalanul j√∂jjenek Kijevbe.

Videó: http://www.youtub...KHcaqBMzAk

http://hungarian....ket-VIDEO/

Kijevben a Berkut rohamrend√Ķrs√©g meg√∂lt egy t√ľntet√Ķt

Kijev k√∂zpontj√°ban a Berkut rohamrend√Ķrs√©g egyik osztaga t√°mad√°sba indult a tiltakoz√≥akci√≥ r√©sztvev√Ķi ellen, aminek k√∂vetkezt√©ben az egyik tiltakoz√≥t meg√∂lt√©k. Ezt jelenti helysz√≠ni tud√≥s√≠t√°s√°ban az Eszpreszo.TV tud√≥s√≠t√≥ja.
http://hungarian....-tuntetot/

Kijevben növekszik a meggyilkoltak száma

Kijevben n√∂vekszik azon t√ľntet√Ķk sz√°ma, akik a bel√ľgyi csapatok katon√°ival √©s a Berkut rohamrend√Ķrs√©ggel folytatott √∂sszecsap√°sok sor√°n vesztett√©k √©let√ľket.

Leszja Orobec ellenz√©ki parlamenti k√©pvisel√Ķ √≠rja a Twitter-en: "H√°rom holttest a tisztek h√°z√°ban. A mieink. M√©g heten hal√°lukon vannak. A gyorsseg√©lyt nem engedik ide!!"
http://hungarian....tak-szama/

RT infók, videók: http://rt.com/new...oting-538/

HozzŠszůlŠsok


#1 | GP - 2014. februŠr 18. 16:23:34
Na, majd csak összejön az a nagy semmi! :D
#2 | Kameleon - 2014. februŠr 18. 17:07:41
Ukrajna: a hatalom ultimátummal fordult a tiltakozókhoz
http://hungarian....akozokhoz/

√Čg a kijevi f√Ķpolg√°rmesteri hivatal √©p√ľlete (FOTO)
http://hungarian....l-epulete/

A rohamrend√Ķrs√©g a Majdan megrohamoz√°s√°ra k√©sz√ľl, az √°ldozatok sz√°ma n√∂vekszik (VIDE√ď)
http://hungarian....zik-VIDEO/

Kijevben teljesen leállították a metrójáratokat (FOTO)
http://hungarian....jaratokat/
#3 | Kameleon - 2014. februŠr 18. 17:16:39
#4 | Kameleon - 2014. februŠr 18. 17:39:20
A felforgat√≥ az egy cseredi√°k, diplomata, sz√≠n√©sz, vagy m√Ľv√©sz.

l√©p√©sei: DEMORALIZ√ĀL√ĀS - DESTABILIZ√ĀL√ĀS - DR√ĀMA - NORMALIZ√ĀL√ĀS.

15-20 √©v demoraliz√°lni egy t√°rsadalmat, mert annyi id√Ķ kell hogy feln√Ķj√∂n egy gener√°ci√≥. A felforgat√°s taktik√°ja nagyon hasonl√≠t a jap√°n harcm√Ľv√©szethez. Ha egy er√Ķsebb ellenf√©l pr√≥b√°l meg√ľtni, √©rtelmetlen dolog kiv√©deni, ink√°bb ki kell t√©rni az √ľt√©s el√Ķl, majd megragadva a kezet sz√©pen nekivezetni az ellenfelet a falnak.

Yuri Bezmenov el√Ķad√°sa, Los Angeles, 1983
Felforgatás, propaganda módszerek, a pszichológia hadviselés technikái.

A "FELFORGAT√ĀS"-r√≥l egy ex-KGB √ľgyn√∂k, Yuri Bezmenov FULL 1983 (magyar felirat)

YouTube Videů
#5 | Leandros - 2014. februŠr 18. 17:59:49
YouTube Videů

YouTube Videů

Imre Bátyónak.
#6 | GP - 2014. februŠr 18. 18:41:08
Csomagolhatunk? s_*_dur

Ez nagyon tetszik

"Hiteles inform√°ci√≥k jelentek meg arr√≥l, hogy nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel a Majdant fel fogj√°k oszlatni p√°nc√©los technika √©s l√Ķfegyver alkalmaz√°s√°val - olvashat√≥ a felh√≠v√°sban. - Ezzel kapcsolatban felsz√≥l√≠tjuk mindenkit, akinek l√Ķfegyvere van, hogy j√∂jjenek a Majdanra √©s alak√≠tsanak osztagokat az emberek a b√Ľn√∂s hatalom kiszolg√°l√≥it√≥l val√≥ megv√©d√©se √©rdek√©ben."
#7 | postaimre - 2014. februŠr 18. 20:01:36
Moszkva: az ukr√°n ellenz√©k tart√≥zkodjon a fenyeget√©sekt√Ķl

Az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium felsz√≥l√≠totta az ukr√°n ellenz√©ket, hogy tart√≥zkodjon a fenyeget√©sekt√Ķl √©s ultim√°tumokt√≥l, folytasson tartalmas p√°rbesz√©det a kijevi korm√°nnyal, hogy kivezess√©k az orsz√°got s√ļlyos v√°ls√°g√°b√≥l.
http://www.hirado...etesektol/

Megkezd√Ķd√∂tt a t√∂meges zavarg√°sok el√Ķk√©sz√≠t√©s√©vel v√°dolt orosz ellenz√©kiek pere

A b√≠r√≥s√°g t√≠z √©v b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre is √≠t√©lheti a v√°dlottakat.
Megkezd√Ķd√∂tt a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s kedden Moszkv√°ban Szergej Udalcov, a Baloldali Front radik√°lis p√°rt eln√∂ke √©s a platform egyik aktivist√°ja, Leonyid Razvozzsajev ellen, akiket azzal v√°dolnak, hogy t√∂meges zavarg√°sokat k√©sz√≠tettek el√Ķ Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k ellen. "Teljes eg√©sz√©ben koholt a v√°d" - utas√≠totta vissza az ellene felhozottakat Udalcov a moszkvai b√≠r√≥s√°g el√Ķtt, √©s hozz√°tette, hogy a per az ellenz√©k legakt√≠vabb tagjainak semleges√≠t√©s√©re szolg√°l.
http://www.hirado...kiek-pere/

P√°nc√©lozott j√°rm√Ľvek, gr√°n√°tok, pet√°rd√°k - polg√°rh√°bor√ļs helyzet Kijevben

Megkezdt√©k az ukr√°n rend√Ķr√∂k az ellenz√©ki t√ľntet√Ķk kiszor√≠t√°s√°t a kijevi F√ľggetlens√©g ter√©r√Ķl kedden kora este. A barik√°dok √°tt√∂r√©s√©re p√°nc√©lozott j√°rm√Ľveket vetettek be. Minden ir√°nyb√≥l pet√°rd√°kat, t√Ľzi j√°t√©kokat l√Ķnek, a rend√Ķr√∂k hang- √©s f√©nygr√°n√°tokat vetnek be.
http://www.hirado...-kijevben/
#8 | Kameleon - 2014. februŠr 18. 20:08:12
√Čl√Ķ k√∂zvet√≠t√©s!

YouTube Videů
#9 | Kameleon - 2014. februŠr 18. 20:14:39
A Majdanon k√ľl√∂nleges eszk√∂z√∂ket vetettek be

A rend√Ķrs√©g munkat√°rsai, akik k√∂rbevett√©k a Majdant Kijevben, hang-f√©ny gr√°n√°tokkal √©s f√ľstgr√°n√°tokkal kezdt√©k dob√°lni a sz√©ls√Ķs√©gesek barik√°djainak els√Ķ vonalait, amire a sz√©ls√Ķs√©gesek Molotov-kokt√©lokkal, pet√°rd√°kkal √©s t√Ľzij√°t√©kkal v√°laszolnak.

Ennek eredm√©nyek√©nt a t√©ren t√∂bb t√Ľz is keletkezett. A rend√Ķrs√©g legal√°bb egy v√≠z√°gy√ļt is bevetett.

YouTube Videů


http://hungarian....tettek-be/
#10 | Kameleon - 2014. februŠr 18. 20:35:26
"Lehetnek bizonyos katonai zavarok, melyek kieg√©sz√≠tik a p√©nz√ľgyi hadvisel√©st, kelet-eur√≥pai forr√°sok szerint. Egy h√°bor√ļs felh√≠v√°st k√ľldtek ki a keleti blokkban, √©s valamif√©le nagyobb l√©p√©st √≠g√©rtek, miut√°n a Szocsi olimpia v√©get √©rt, ugyanezen forr√°sok szerint.

Orosz √©s m√°s kelet-eur√≥pai k√ľl√∂nleges er√Ķk m√°r elindultak Ukrajn√°ba, √©s azt mondt√°k a CIA "t√ľntet√Ķknek", hogy v√°laszthatnak a "vodka, kavi√°r √©s a bar√°ts√°g", vagy a "hal√°l" k√∂z√∂tt. Tal√°n ez√©rt maradt abba hirtelen az ukr√°n v√°ls√°g."
http://ujvilagtud...wO0iGJ5ObE

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.