Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

F√ľg√©tlens√©g, amit Majdan mutatnak


Izten l√°ssa a lelkem √©s be √≠zetlen tr√©f√°it a Tesla-traf√≥k √°rny√©k√°ban, kergemarh√°k Mahabhar√°ta-√°rny√©kvil√°g√°ban, hogy aki f√ľg√©t kutat a konkoly k√∂zt, mire ocs√ļ-dik a buzikn√°l nyel makkot, s nem b√ļz√°t a t√©ren, mint hajdan, hov√° f√ľggetlen√ľl j√°rt minden hajadon, most odaszegezt√©k f√ľg√©t mutatva a Majdanon.
Nem, ma nem leszek fennk√∂lt. Abreviat√ļr√°zok a karakterek k√∂zt a klaviat√ļr√°n t√ļr√°zva, semmit nem magyar√°zva.

Verset akartam √≠rni, ahogy a m√ļltkor is, de van olyan, hogy nem j√∂n, ha nem megy. A v√∂lgy nem hegy.
Az eg√©szet √©p √©sszel a k√©sz√ľl√Ķt a k√©sszel, a feh√©ret a m√©sszel m√©rj√©tek! Ha nem megy; k√©rj√©tek! A v√∂d√∂r mesters√©ges g√∂d√∂r, s cs√∂b√∂rb√Ķl √∂mlik bel√© a gy√∂ny√∂r. K√∂ny√∂r√∂gj, hogy csapoljanak meg a cs√°pol√≥k, rik√°csol√≥k, har√°csol√≥k, kart-√°csol√≥k, kopjafa-m√Ľv√©szek, b√Ľv√©szek, jobb√≠t√≥-bit√≥-fan-tomok √©s terel√Ķ t√©r-er√Ķk. Kik nem „j√°tszanak” lehetnek „nyer√Ķk”. A d√≠j a becs√ľlet, mely √ļt √©s c√©l is egyben. Nem √°ll rakt√°ron hegyben.
De l√°ssunk √°t a szita-k√∂t√Ķk√∂n. A sz√∂vet az emberi elme, a f√©lelem a kelme. A mint√°t a szolg√°latok adj√°k √©s ha csipk√©t akarnak, akkor sok t√Ľvel t√Ľznek, minden „szervezetet” bef√Ľznek, de a mint√°√©rt a tervez√Ķ felel, nehogy lefusson ak√°r egy sz√°l is…, √≠gy k√©sz√ľl a s√°l is.

H√°bor√ļ? Mi is az? M√°r r√©g zajlik √©s a az √Čszak-Afrik√°b√≥l elindul√≥ „vihar” halad tov√°bb Afrika belsej√©be, z√°-porzik v√©gig K√∂zel-Keleten, Kauk√°zuson kereszt√ľl, de Bangkokon t√ļl, d√ļl D√©l-kelet √Āzsi√°ban eg√©szen Peking-Toki√≥ k√∂zel√©be csap be. Venezuel√°ban is szaglik, de az eg√©sz kontinensen v√©gig kell haladjon a New Wave a New Age.

Mi bajlik Kijevben a „hajadon” (f√ľggetlen) t√©ren? Tudja erre valaki a v√°laszt? Szerintem semmi. A k√©rd√©s a szok√°sos MI√ČRT? Azt pedig onnan √©rdemes k√∂zel√≠teni, hogy „MI√ČRT HAGYJ√ĀK?”.

Az√©rt, ami√©rt Sz√≠ri√°ban is, s√Ķt √∂nt√∂zgetik is petr√≥leummal, nehogy lelohadjon a „harci kedv”. Ebben mindenki benne van. L√© van zs√≠rozva, ahogy azt mondani szokt√°k. El√Ķtte minden sz√ľks√©ges szerz√Ķd√©s megvolt, hat√°rok √°trajzolva, energetikai, √ļth√°l√≥zati, glob√°lis v√©rkering√©st biztos√≠t√≥ √©rh√°l√≥zat √∂sszerakva. Biztosra mennek, ebben biztosak lehettek. Nem √ļszhatjuk meg, mert nem √©rdemes. A t√°rsadalomnak nevezett „cs√Ķcsel√©ket” atomiz√°lj√°k. A „vil√°grend” megbukott, az „√©rt√©kek” kipukkadtak, a „Doll√°r” √©s a hozz√° kapcsolt int√©zm√©nyek megbuktak…a zsid√≥k pedig a kell√Ķ helyeken lebuktak. Az „√∂sszeesk√ľv√©s” bed√Ķlt. Ehhez az „√ļj rendszert” kell ut√°n-√°ll√≠tani.

Sz√Ľkebb p√°tri√°nkban a kar√©j k√©szen √°ll. Balk√°n √©les√≠tve, csehek-szlov√°kok-lengyelek √©s a k√∂zt√ľk megh√ļz√≥d√≥ zsid√≥-gerinctelenek t√∂r√©svonalai berobbant√°sra k√©szen √°llnak. Szevasztopolt√≥l Konstantin√°polyon kereszt√ľl Pristin√°ig, de √Čszakra eg√©szen a Sarkon t√ļlra √©s Alaszk√°t fel√∂lelend√Ķ is alles fix und fertig.
Sz√≥ sincs itt „Ukrajn√°r√≥l”. Sokkal ink√°bb az der√ľl ki, hogy √ļj √°llamoknak nem is tekinthet√Ķ r√©gi kis √∂n√°ll√≥ m√Ľk√∂d√©sre k√©ptelen, de sz√∂vets√©gben b√°bk√©nt mozgathat√≥ marionett-ter√ľletek kezdenek el mocorogni, fellaz√≠tva a rendszert. Machievelli j√≥t nevetne, ha l√°tn√° mit raktak √∂ssze-vissza √©s gratul√°lna a b√°bmestereknek ahhoz, hogy ennyire siker√ľlt ezt a felvil√°gosultnak kiki√°ltott „emberis√©get” ekkora szemellenz√Ķs vaks√°gban tartani a vakol√≥k √°ltal.

A „rend√Ķrs√©g” , mint belbiztons√°gi √©s karhatalmi szerv is szertefoszlik. „Civilek” veszik √°t az „√Ķrz√©s-v√©delmet”, biztos√≠tj√°k a biztons√°gos k√∂zleked√©st, forgalomir√°ny√≠t√°st...√©s menek√ľlnek „politikusok” √©s oligarch√°k…, de el√Ķtte el√°rasztott√°k Galici√°t zsid√≥kkal.

Viktor ma m√°r a r√°di√≥ban nyilatkozta, hogy „n√°lunk nem kel sz√°m√≠tani k√∂vetkezm√©nyekre, de b√°rkit agyonl√Ķhetnek”…, ahogy azt az egyik olvas√≥m most telefonban bedikt√°lta. Igen? Nem kell p√°nikolni, nem fog f√°jni! A mi „Rend√Ķrs√©g√ľnkkel” vajon mi lesz? B√≠-r√≥k√°im, √ľgy√©sz-k√©mek, rend√Ķrcs√ľrhe…j√∂het a fog√≥cska? Politikusokra szabad kil√∂v√©s? Fossunk, szaladjunk? Tetvek √©s f√©lelem a-lap√≠tv√°ny?

Mi√©rt is nyiv√°kol az EU √©s Sv√°jc? A menek√ľlt-√°radatt√≥l tart? Mi√©rt is? Ugyan ki menek√ľlne innen oda? F√Ķleg, ha a hat√°rokat lez√°rj√°k el√Ķtt√ľk. Nos, ebb√Ķl kell kif√Ķjj√∂n a veleje √©s persze le is kell habozni a tetej√©t.
Mivel a Forint is berezon√°lt, rem√©lem, hogy elindult a rothad√°s k√©nk√∂ves b√Ľz√©nek – a Ciklon-Zs-nek -, a beszagoltat√°sa.

Vera mondta, hogy az Auchan √≥ri√°splak√°tjain „T√∂ltse fel a k√©szleteit”..vagy valami ilyesmi- szlogen hirdeti √≥ri√°splak√°ton a „szebb j√∂v√Ķt”. Nos, a „j√∂v√Ķ nem √°ll√≠that√≥ mekk” – mondja a kecske.
De azért béke van és szeretet.

Tal√°n a szavaz√≥sdit m√©g engedik, tal√°n nem. Szerintem kellene, hogy szembes√ľlj√∂n ez az orsz√°gnyi √∂k√∂r azzal, mekkora barom val√≥j√°ban. Azt√°n le lehet h√ļzni a rol√≥t. Judapestr√Ķl- ahogy azt sokszor √©s √©vek √≥ta √≠rjuk, tessenek vid√©kre hurcolkodni. A harcosoknak nem aj√°nlom a v√°rost, ak√°rmekkora l√°tv√°nyos h√≥kuszp√≥kol√°s megy ott a zsid√≥-b√©renc√©kkel, tor√≥-tutsek, von√≥-zazri √©s a t√∂bbi ratyik√°lissal. Semmi √©rtelm√©t nem l√°tom annak, ami sz√ľks√©ges ugyan, de nem elengedhetetlen felt√©tel sz√°munkra. nekik sz√ľks√©ges, nek√ľnk sz√ľks√©gtelen.

Sz√≥ sincs itt m√°r az „emberi jogokr√≥l”, viszont sz√≥ van a k√∂t-√©l-ess√©gr√Ķl.
El√©g paradoxon, hogyan harcolhatsz az√©rt, ami a ti√©d √©s el nem vehet√Ķ - m√©gis vesz√©lyben van -, √ļgy, hogy k√∂zben ne l√©gy oktondi! Ne az el√©d tett k√©pnek higgy √©s ne d√Ķlj be semmik√©ppen. Ki fog alakulni √ļgy is az, amit „odaf√∂nn” szeretn√©nek el√©rni…√©s amikor m√°r a „n√©pek” tel√≠t√Ķdtek a h√°bor√ļval, puszt√≠t√°ssal, maguk k√∂vetelik ki a b√©k√°t (err√Ķl cion√©k b√∂lcsei jegyz√Ķk√∂nyveztek p√°r gondolatot). V√©g√ľl a katonai jelenl√©t nem megker√ľlhet√Ķ felvon√°s, de nem ez a v√©gs√Ķ, mert a k√Ķn√©l kem√©nyebb a v√©s√Ķ.

A domin√≥k is egym√°st bor√≠tj√°k fel. A katonai mobiliz√°ci√≥hoz a „t√∂rv√©nyi” felt√©telek adottak, a t√∂bbi meg nem a k√©nyelmes nyuggereken √©s az „√ļjmagyar” egyetemist√°-k√≥hn fog m√ļlani.

A zabszem m√°r ott van, s nagyon hegyezni sem kell m√°r rajta.

Ez a hír most jött, így utólag szerkesztem be.

"H√°tt√©regyezm√©ny sz√ľletett a h√°bor√ļ elker√ľl√©se √©rdek√©ben. UKRAJNA P√ČNZ√úGYI MEGOSZT√ĀSA megt√∂rt√©nt. Innent√Ķl kezdve csak N√ČVLEG l√©tezik. Nagy k√©rd√©s, hogy elfogadja-e mindenki, mert ha nem, akkor m√©giscsak balh√© lesz. Tartom√°nyok sorban v√°lnak le."

HozzŠszůlŠsok


#41 | Kameleon - 2014. februŠr 22. 15:35:01
Index
A 112-es korm√°nyp√°rti csatorn√°n besz√©lt Janukovics. A Youtube-ra is kiker√ľlt t√©v√©felv√©tel-r√©szleten nem l√°tszik, az hol k√©sz√ľlt √©s mikor. Az eln√∂k mindenesetre nagyon megt√∂rtnek t√Ľnik, lassan besz√©l, l√°tv√°nyosan meg van gy√∂t√∂rve. Gyorsan leford√≠tottam, mit mondott:

Ez felforgat√°s, puccs! Mindent megteszek a politikai stabiliz√°ci√≥ √©rdek√©ben. K√©t t√∂rv√©nyt fogadtunk el az amneszti√°r√≥l. Minden l√©p√©st megtett√ľk a politikai helyzet stabiliz√°l√°sa √©rdek√©ben, de minden √ļgy t√∂rt√©nt, ahogy t√∂rt√©nt. R√©szt akartam venni a mai gy√Ľl√©sen, de v√©g√ľl nem siker√ľlt elutaznom. Igyekszem megv√©deni azokat az embereket, akiket most bandit√°k √ľld√∂znek, otthonukban, munkahelyeiken. Mindent megteszek, hogy ne folytat√≥djon a v√©ront√°s, ami m√°r a hozz√°m k√∂zeli embereket is √©rintheti.

Az 1930-as √©vek n√°ci N√©metorsz√°ghoz hasonl√≠totta Ukrajna mostani helyzet√©t Viktor Janukovics abban az interj√ļban, melyben mindenki m√°s a lemond√°s√°t v√°rta volna. Az eln√∂k szerint t√∂rv√©nytelen volt a rada minden mai d√∂nt√©se is. "Ez nem ellenz√©k, ezek bandit√°k!" - k√∂z√∂lte a l√°that√≥an megt√∂rt Janukovics.

YouTube Videů


YouTube Videů
#42 | Kameleon - 2014. februŠr 22. 15:59:40
Origo

Terrorcselekm√©nyekr√Ķl besz√©lt

Janukovics azt is mondta, hogy a t√ľntet√Ķk terrorcselekm√©nyeket k√∂vetnek el, √©s valaki r√°l√Ķtt a kocsij√°ra is. Hozz√°tette, nem sebes√ľlt meg, √©s "nem f√©lek, csak agg√≥dom a haz√°m√©rt".

Az oroszok is beszóltak az ellenzéknek

Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter is megsz√≥lalt, szerinte az ukr√°n ellenz√©ket felfegyverzett sz√©ls√Ķs√©gesek vezetik, akik fenyegetik Ukrajna alkotm√°nyos rendj√©t. A Reuters szerint Lavrov felsz√≥l√≠totta a n√©met, a francia √©s a lengyel koll√°g√°j√°t, hogy vess√©k latba a befoly√°sukat, √©s √©rj√©k el az ellenz√©kn√©l, hogy tarts√°k be a p√©nteki meg√°llapod√°st.

Janukovics puccsot jelentett be

Viktor Janukovics ukr√°n eln√∂k bejelentette, hogy az orsz√°gban √°llamcs√≠nyt k√∂vetnek el, az eln√∂k nem k√©sz√ľl lemondani - tud√≥s√≠t a m√©dia az eln√∂k tan√°csad√≥j√°ra, Anna Hermanra hivatkozva.
Janukovics az UBR TV-csatorn√°nak elmondta, mindent megtesz, hogy megakad√°lyozza a tov√°bbi v√©ront√°st. Azt is elmondta az √ļjs√°g√≠r√≥knak, hogy a parlament volt eln√∂k√©t, Vlagyimir Ribakot, aki lemondott tiszts√©g√©r√Ķl, megvert√©k. "Megvert√©k. Elj√∂tt hozz√°m, az √ļton l√Ķttek r√°. Arra k√©rt, vigyem el √Ķt √©s √©n Donyeckbe k√ľldtem kezel√©sre" - mondta Janukovics az interj√ļban.
http://hungarian....entett-be/
#43 | Kameleon - 2014. februŠr 22. 16:23:49
This is a must see! Ukraine. Bercut captures American agent, consultant unrest
http://www.livele...SvBrFya.99
#44 | TiDo - 2014. februŠr 22. 16:24:30
Kedvesi!
Aki jelet lát szivárványosan rezegve-szeretve, arra jó eséllyel a megdöglés vár, hacsak nem nyitja fel a szemét a szemét.
R√°m is ez v√°r. De √©n legal√°bb m√°r tudom, hazugs√°g ez az eg√©sz √©let. Itt a "klubban" √∂sszehozott minket az igazs√°g ut√°ni v√°gy. Sokan nem akarj√°k tudni a mi√©rtet, mert f√©lnek t√Ķle. √Čs az is lehet, hogy nincs.
Mikor el√Ķsz√∂r olvastam itt a cikkeket √©n is azt mondtam ez nem LEHET, az t√ļl elrugaszkodott, amaz t√ļl √©letszer√Ľtlen.
Ha egy √©henhal√°s el√Ķtt √°ll√≥t tele etetsz beled√∂glik. Kis falatokkal kell etetni, hogy meg tudja em√©szteni.
Olvass csak a híreket: http://www.hirker...elimit=168
http://www.hirker...elimit=168 sorolhatn√°m. Ki igazodik itt ki?
Ha valaki nem fogja meg a birk√°t √©s beleveri a zsid√≥ sajt√≥n k√≠v√ľli h√≠rekbe a fej√©t, honnan a b√°natb√≥l tudja mi is t√∂rt√©nik? Ne feledd honnan j√∂tt√©l! Te m√°r elindult√°l, magadt√≥l./Vagy seg√≠ts√©ggel?/M√°snak seg√≠teni kell.
Persze nem kell t√ļlz√°sba vinni, aki menthetetlen azt ott kell hagyni mert teher. Valakinek itt a saj√°t apj√°val van gondja, mert nem tudja meg√©rtetni vele, hogy van m√°s √ļt is, mint amit l√°ttatnak vele a manipul√°torok. Egy szinten t√ļl sz√≠vtelennek kell lenni, ha √©lni akarunk.
Kev√©s az id√Ķ? Persze! m√°r el is m√ļlt. De mi akkor is k√ľzd√ľnk, mert √©lni akarunk.S√Ķt! van egy rossz h√≠rem, ink√°bb a k√∂lk√∂k miatt kell tenni, m√°r akinek van.
Iszonyatos er√Ķvel nyomj√°k az ir√°ny√≠tott h√≠reket az ember agy√°ba. Na ezt kell -minimum!!- kompenz√°lni. Ez m√°r-m√°r sz√©lmalomharc.

√Čpp r√°√©rek!
#45 | Balu - 2014. februŠr 22. 16:36:50
Na lassan kezd form√°l√≥dni az √ļj "ka(zar)binet" Ukrajn√°ban, bocs, √öj Kaz√°ri√°ban.
http://ria.ru/wor...11780.html
Ez a k√©t sz√©p √©fi√ļ m√°r √°csing√≥zik is a sz√≥viv√Ķi posztra:

Turcsinov
h√ļ√ļ√ļ, de k√©pben van a wikip√©dia, m√°r √≠rj√°k is, hogy √∂v√© a funkci√≥, pedig az eredeti cikk is feb. 22-i. Na mindegy. Ez is sz√©p egy vir√°gsz√°l, egy eg√©sz h√©tig m√°r volt is minisztereln√∂k ill. Timosenkov√° helyettese volt. Meg m√©g azel√Ķtt a titkosszolg√°lat igazgat√≥ja. Stb.
icdn.lenta.ru/images/0000/0109/000001099905/pic_1358560763.jpg

valamint
Petro Porosenko
bizniszmen, a cukorkagy√°ros milli√°rdos, aki m√°r Juscsenko alatt is meg ut√°na megsz√≠kt√°sokkal Janukovics alatt is bet√∂lt√∂tt m√°r klf. miniszteri posztokat, meg az ukr√°n Nemzeti Banknak is valamilyen muftija. √ēt nagyon elnyomhatta az el√Ķz√Ķ rezsim, igazi dorradalm√°r, egy a n√©pb√Ķl (kb. mint Qrcs√°nyi vagy Bajnai).
polittech.org/wp-content/uploads/2011/12/poroshenko_09.jpg

Na asszem kezd eléggé világosan kirajzolódni, merre tart Ukrajna. Ezt most tényleg megszervezték maszaték és az az érzésem, hogy a maci elcseszte, amiben valszeg nem kis része volt az olimpiának is.
#46 | postaimre - 2014. februŠr 22. 16:46:38
A p√°pa serege

https://www.faceb...mp;theater
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1779851_222447281294124_2062157718_n.jpg

scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/p200x200/1625618_222450304627155_1911730285_n.jpg

Slm TR

Az ukr√°n n√©p szeletel√Ķk lovagkereszttel. Olyanok mint itt a TEK.

Ukr√°n Biztons√°gi Szolg√°lat

Az Ukr√°n Biztons√°gi Szolg√°lat, r√∂vid√≠tve SZBU (ukr√°nul: СБУ – Служба безпеки України [Szluzsba bezpeki Ukrajini]) Ukrajna egyik nemzetbiztons√°gi szolg√°lata. F√Ķ m√Ľk√∂d√©si ter√ľletei a k√©melh√≠r√≠t√°s, alkotm√°nyv√©delem, terrorellenes tev√©kenys√©g, a szervezett b√Ľn√∂z√©s √©s a korrupci√≥ elleni harc √©s egy√©b illeg√°lis tev√©kenys√©get felder√≠t√©se √©s felsz√°mol√°sa. 1991 szeptember√©ben hozt√°k l√©tre az egykori KGB ukrajnai k√∂zt√°rsas√°gi r√©szleg√©nek b√°zis√°n. Az SZBU-b√≥l 2004-ben kiv√°lt a H√≠rszerz√Ķ Igazgat√≥s√°g, mely az√≥ta Ukr√°n K√ľls√Ķ H√≠rszerz√Ķ Szolg√°lat (SZZRU) n√©ven m√Ľk√∂dik.

Slm TR Oleksandr Yakymenko, head of SBU
Slm TR fényképe.
7 órája
Slm TR https://www.faceb...ia/set/...
Fénykép
K√©tfej√Ľ Sas
Szerz√Ķ: Slm TR
Fényképek: 40
7 órája
N√©meth Csaba Vajon mi√©rt pont m√°ltai kereszt alap√ļ a jelv√©ny√ľk?....
6 órája
Slm TR Mint a legt√∂bb biztons√°gi √©s fegyveres szervezetnek. Ez olyan hogy az IBSSA-t is a KMFAP helyettes nagymestere igazgatja, azt√°n nem v√©letlen hogy a k√∂r√ľl√∂tte ny√ľzsg√Ķ biztons√°gi szervezetek vezet√Ķit mind l√°thatjuk a lovagrendj√©ben is.
6 órája
#47 | Kameleon - 2014. februŠr 22. 16:48:54
Imre, mondtam hogy a nagy játék része Róma, Vatikán és a Jezsuiták... A többi csak "alvállalkozó"

Egy rabbi menek√ľl√©sre sz√≥l√≠t fel - Origo

Moshe Reuven Azman ukr√°n rabbi arra sz√≥l√≠totta fel egy izraeli lapnak adott interj√ļj√°ban a kijevi zsid√≥kat, hogy hagyj√°k el a v√°rost, s√Ķt az orsz√°got is - √≠rta a Guardian. Azt √°ll√≠totta folyamatosan kapj√°k a figyelmeztet√©seket zsid√≥ int√©zm√©nyek elleni t√°mad√°sokr√≥l.
#48 | Balu - 2014. februŠr 22. 16:56:01
Kameleon,

igaz, hogy m√©g ut√°na kellett edit√°lnom, ez√©rt nem l√°ttad a HSZ-m, de ha ez a trend megy tov√°bb, akkor igaza is van a b√∂lcs r√©b√©nek. De nem fognak √°m elh√ļzni, √©pp most szerezt√©k meg Ukrajn√°t. Egy t√≥t oldalon olvastam, hogy a 2004-es alkotm√°ny alapj√°n (amihez janukovics haza√°rul√°sa folyt√°n most √©pp visszat√©r√Ķben vannak) a Berkut ezent√ļl a parlament hat√°sk√∂r√©be ker√ľl - nem az eln√∂k√©be - vagyis pont, hogy k√≥hn√©k k√©zivez√©relt √∂kle lesz. Na vajon ki ellen?
#49 | Kameleon - 2014. februŠr 22. 17:05:58
Balu, ez az egész tudod mire volt jó? Ha náluk indul a buli, nem a Duna házából és gombnyomással lesz eldöntve ki viszi a prémet! ;)

Index

A mag√°t ny√≠ltan nacionalist√°knak vall√≥ Szvoboda p√°rt k√©pvisel√Ķj√©t, Oleg Mahnickijt v√°lasztott√°k ideiglenes legf√Ķbb √ľgy√©sznek.

A parlament Valentin Nalivajcsenk√≥t, az √út√©s (UDAR) p√°rt k√©pvisel√Ķj√©t b√≠zta meg az ukr√°n biztons√°gi szolg√°lat (SZBU) vezet√©s√©vel. (MTI)
#50 | Perje - 2014. februŠr 22. 17:28:21
V√©rszagra gy√Ľl az √©ji vad...
Folytat√≥dik az amerikai korm√°nytisztvisel√Ķk √°radata Ukrajn√°ba. Visszat√©r hamarosan oda Vazze Vikt√≥ria is.
http://nahnews.co...g-to-kiev/

Juliska el is hagyta a k√≥rh√°zat. Z√°r√≥jelent√©s helyett t√Ľzij√°t√©kot rendeztek a tisztelet√©re a k√≥rh√°z ablakai alatt. Tegnap pedig elt√∂r√∂lt√©k azt a b√Ľnt, ami miatt el√≠t√©lt√©k.
Lopni, az √°llamot megk√°ros√≠tani √ļjra szabad a kiv√°lasztottaknak.
http://nahnews.co...j-bolnicy/

Tolókocsin hozták ki a kórházól:
http://www.newsru...aidan.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.