Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felhívás rendezvény támogatására


Kedves Imre!
Nem tudom megkaptad-e az el√Ķz√Ķ levelemet,melyben megk√∂vettelek K√°sler miatt, √©s k√©rtelek,hogy a m√°rcius 8-i felh√≠v√°st tegy√©tek m√°r k√∂zz√© az oldalatokon!(tele volt a postafi√≥kom,√©s nem l√°ttam az el√Ķz√Ķ levelem...)
Ez a felh√≠v√°s ugyanarra a napra √©s helysz√≠nre egy m√°sik szervez√©s, de a c√©lok szinte egyeznek!K√ľld√∂m ezt is! Az el√Ķz√Ķt a Magyar N√Ķk szervezik a N√Ķk Napj√°n, ezt pedig a Civil Nemzetv√©delmi Sz√∂vets√©g szervez√Ķi:


FELH√ćV√ĀS!
CSAL√ĀD√ČRT, HAZ√Ā√ČRT, NEMZET√ČRT, ORSZ√ĀG√ČRT !!

Id√©zek az alapt√∂rv√©nyb√Ķl: "Alapvet√©s B) cikk (3) - A k√∂zhatalom forr√°sa a n√©p. B) cikk (4) A n√©p a hatalm√°t v√°lasztott k√©pvisel√Ķi √ļtj√°n, kiv√©telesen k√∂zvetlen√ľl gyakorolja. C) cikk (2) Senkinek a tev√©kenys√©ge nem ir√°nyulhat a hatalom er√Ķszakos megszerz√©s√©re vagy gyakorl√°s√°ra, illetve kiz√°r√≥lagos birtokl√°s√°ra. Az ilyen t√∂rekv√©sekkel szemben, T√ĖRV√ČNYES √öTON MINDENKI JOGOSULT √©s K√ĖTELES FELL√ČPNI! C) cikk (3) Az alapt√∂rv√©ny √©s a jogszab√°lyok √©rv√©nyre juttat√°sa √©rdek√©ben K√ČNYSZER ALKALMAZ√ĀS√ĀRA az √ĀLLAM JOGOSULT." √Črtitek ezt??? ...√©s ezt? A v√°laszt√°son val√≥ r√©szv√©tel √ĀTVER√ČS!

(A politikai elit csapdája a tudatlan választópolgároknak!)

Ha R√ČSZT VESZEL a diktat√ļra v√°laszt√°si cirkusz√°n (mindegy kire szavazol, a R√ČSZV√ČTEL a l√©nyeg nekik) az nem m√°s, mint a szabads√°godr√≥l val√≥ √ĖNK√ČNTES lemond√°s.

Te fosztod meg saj√°t magad a saj√°t szabads√°godt√≥l, √ļgy, hogy nem is tudod, hogy mit teszel. Ez benne a legaljasabb.Nem mondj√°k meg, hogy AMIT TESZEL, annak MI LESZ A K√ĖVETKEZM√ČNYE, de ut√°na majd arra hivatkoznak, hogy TE D√ĖNT√ĖTT√ČL √≠gy.

A Magyarorsz√°g nev√Ľ megsz√°ll√≥ √°llam az alapt√∂rv√©nnyel megfosztotta a magyarorsz√°gi n√©pet az √∂nrendelkez√©si jog√°t√≥l! Ez n√©pirt√°s k√≠s√©rlete, a n√©pirt√°s fel√© vezet√Ķ √ļt els√Ķ l√©p√©se. Ami a magyar alkotm√°nyos rend legdurv√°bb megs√©rt√©se!!! Ez ellen a magyar n√©pnek egys√©gesen KELL fell√©pnie! Ez nem lehet√Ķs√©g, hanem k√∂telezetts√©g!!! .Ez√©rt er√Ķlteti a politikai elit, hogy vegy√©l r√©szt a v√°laszt√°son. A diktat√ļra v√°laszt√°s√°n val√≥ r√©szv√©tellel √ĖNK√ČNT lemondasz az √∂nrendelkez√©si jogodr√≥l, a magadr√≥l val√≥ szabad d√∂nt√©sed lehet√Ķs√©g√©r√Ķl, lemondasz a magyar √°llamot megsz√°ll√≥ diktat√ļr√°val szembeni ellen√°ll√°sr√≥l, √©s ELFOGADOD egy k√ľls√Ķ mag√°nhatalom magyar n√©p feletti diktat√ļr√°j√°t! Ezt csak a diktat√ļra elleni fell√©p√©ssel lehet el√©rni. Teh√°t ha a diktat√ļra v√°laszt√°s√°t akarjuk megakad√°lyozni, azt csak a diktat√ļra megsz√ľntet√©s√©vel lehet el√©rni!!! Ez√©rt m√©g a V√ĀLASZT√ĀS EL√ēTT meg kell sz√ľntetni a diktat√ļr√°t, hogy a politikai elit egy hazug v√°laszt√°ssal ne tudja √°tverni a magyar embereket. Hogy tudatlanul, √°tverve ne hozzunk olyan v√©gzetes d√∂nt√©st, ami saj√°t n√©p√ľnk pusztul√°s√°t okozn√°. A diktat√ļr√°t viszont m√°r csak egyetlen m√≥don lehet B√ČK√ČSEN felsz√°molni. Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°ssal. Ezt kell meghirdetn√ľnk sz√©les k√∂rben, Hogy a magyar n√©p meg√©rtse, hogy a politikai elit hazugs√°g√°val szemben val√≥j√°ban mi t√∂rt√©nt, mi t√∂rt√©nik, hogyan √©s mi √°ltal j√∂tt l√©tre a politikai elit n√©p feletti diktat√ļr√°ja. Mert tenni ellene csak akkor tudunk, ha a magyar n√©p tudja, hogy ISM√ČT a szabads√°g√°√©rt kell megk√ľzdj√∂n egy k√ľls√Ķ hatalom ir√°ny√≠totta magyarorsz√°gi politikai elit ellen.

Honfit√°rsaink!

Erre a n√©p nem hatalmazta fel a Minisztereln√∂k√∂t √©s k√©pvisel√Ķit, a n√©p nem mondott le saj√°t hatalma gyakorl√°s√°r√≥l, mert err√Ķl a n√©p NEM TUD lemondani!!!

Ez mer√©nylet, alkotm√°nyos puccs a n√©p ellen, a n√©p hatalma ellen, ami ellen az alkotm√°ny alapj√°n minden √°llampolg√°r K√ĖTELES – t√∂rv√©nyesen - FELL√ČPNI!!!

Honfit√°rsaink!

A n√©p alkotm√°nyos hatalm√°t biztos√≠t√≥ √°llam – ez jelenleg a Magyar K√∂zt√°rsas√°g - v√©delme √©rdek√©ben, Alkotm√°nyos k√∂telezetts√©g√ľnk √°ltal felhatalmazottan, mi, magyar √°llampolg√°rok t√∂rv√©nyes ellen√°ll√°sra h√≠vjuk a Magyar K√∂zt√°rsas√°g √°llampolg√°rait, a szabads√°g √©s a n√©p hatalm√°nak megv√©d√©s√©re!

Ennek keret√©ben MI, a N√ČP kinyilv√°n√≠tjuk az al√°bbiakat:

1. Nem ismerj√ľk el √ļj alkotm√°nynak - a felhatalmaz√°sunk √©s j√≥v√°hagy√°sunk n√©lk√ľl, kiz√°r√≥lag a felett√ľnk hatalmat gyakorl√≥, a val√≥s√°gban hatalmat BITORL√ď k√©pvisel√Ķk √°ltal alkotott - Magyarorsz√°g Alapt√∂rv√©ny√©t!

2. Nem ismerj√ľk el √ļj √°llamnak a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llamot!

3. A Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°ny√°t √©s √°llam√°t tov√°bbra is hat√°lyosnak tekintj√ľk, mert n√©lk√ľl√ľnk azt NEM LEHET megv√°ltoztatni, √©s mi senkit nem hatalmaztunk fel arra, hogy megv√°ltoztassa. Alkotm√°nyt kiz√°r√≥lag m√≥dos√≠thattak volna, √öJAT SEH√ĀNY HARMADDAL nem hozhattak volna l√©tre!!!

4. Mi nem lesz√ľnk ennek a fantom√°llamnak √©s diktat√ļr√°j√°nak √°llampolg√°rai, nincs jog, amely erre k√∂telezhetne benn√ľnket! MI vagyunk a szabads√°gszeret√Ķ MAGYAR N√ČP!!! Saj√°t magunk d√∂nt√ľnk saj√°t sorsunkr√≥l, √©s nem t√Ľrj√ľk el t√∂bb√© senki diktat√ļr√°j√°t felett√ľnk!!!

Haz√°nk neve Magyarorsz√°g. Az √°llamunk neve Magyar K√∂zt√°rsas√°g, melyben „MINDEN HATALOM A N√ČP√Č”!!! Ezt

csak a népnek van joga megváltoztatni!!!

JELENLEG Orb√°n Viktor a minisztereln√∂k. A Magyar K√∂zt√°rsas√°g Orsz√°ggy√Ľl√©se v√°lasztotta azz√° a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya alapj√°n. Azok a k√©pvisel√Ķk v√°lasztott√°k meg, akiket a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya alapj√°n v√°lasztottunk k√©pvisel√Ķnek, akik jog√°t a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya r√∂gz√≠ti, √©s akik esk√ľt tettek, hogy haz√°nkhoz, a Magyar K√∂zt√°rsas√°ghoz, √©s annak n√©p√©hez h√Ľek lesznek, √©s az Alkotm√°nyt – benne a n√©p hatalm√°t - megtartj√°k!!!

A k√©pvisel√Ķk az Istenre, a n√©pre, √©s a n√©p hatalm√°t garant√°l√≥ alkotm√°ny megtart√°s√°ra tett esk√ľj√ľket megszegt√©k!!! H√Ľtlenek lettek a n√©phez √©s egy alkotm√°nyellenes Alapt√∂rv√©nnyel saj√°t √°llamot hoztak l√©tre maguknak, melyben ELVETT√ČK a N√ČPT√ēL a hatalmat.

A Magyarorsz√°g nev√Ľ √ļj √°llam√°ban a hatalmat – minden hatalmat - kiz√°r√≥lagosan a k√©pvisel√Ķk gyakorolnak!!! Semmibe v√©ve jogot, emberi √©leteket, sorsokat!

Erre a n√©p nem hatalmazott fel egyetlen k√©pvisel√Ķt sem, a n√©p nem mondott le saj√°t hatalma gyakorl√°s√°r√≥l, mert err√Ķl a n√©p NEM TUD lemondani!!!

Ez mer√©nylet, alkotm√°nyos puccs a n√©p ellen, a n√©p hatalma ellen, ami ellen az alkotm√°ny alapj√°n minden √°llampolg√°r K√ĖTELES – t√∂rv√©nyesen - FELL√ČPNI!!!

Helysz√≠n: Bp. H√Ķs√∂k tere. Id√Ķpont: 2014. m√°rcius 08. Szombat D√©lel√Ķtt 10 √≥r√°t√≥l 18 √≥r√°ig.

Kedves Imre!

Szeretn√©lek megk√©rni hogy r√©szv√©teletekkel t√°mogass√°tok rendezv√©ny√ľnket,mely az utols√≥ lehet√Ķs√©g√ľnk!
Szeretn√©lek megk√∂vetni a tavalyi konfront√°l√≥d√°saim√©rt K√°sler √Ārp√°d miatt!
Bebizonyosodott,hogy igazad volt,amikor augusztus 20-√°n a Regnum Marianumn√°l kibontotta a "haza nem elad√≥ mozgalom" p√°rtz√°szl√≥it,akkor sz√°momra is nyilv√°nval√≥v√° v√°lt,mire kellett√ľnk a t√ľntet√©sekhez!√Āltalunk nyert ismerts√©get az ismeretlens√©gb√Ķl,√©s √ē m√°r tavaly elkezdte a kamp√°ny√°t, ami csak a megoszt√°sunkat szolg√°lta!Sok√°ig hittem benne,√©s tudtommal fel is esk√ľd√∂tt veletek egy√ľtt a Koron√°ra,ez√©rt neh√©z volt a kij√≥zanod√°s,hogy sajnos semmi sem az aminek l√°tszik!Nemzetment√©shez nagyon kev√©s volt amit tett,s√Ķt hatalmas felel√Ķss√©g terheli a megoszt√°s miatt,p√°rtalap√≠t√°shoz, √©s √∂n√∂s √©rdekeihez viszont elegend√Ķ az a b√≥logat√≥ t√°bor aki m√©g k√∂veti √Ķt!Ha √©rdekel kik a szervez√Ķk,m√©g k√ľld√∂k tov√°bbi inform√°ci√≥kat!
Addig is t√ľrelmedet √©s seg√≠ts√©gedet k√©rn√©m,hogy min√©l t√∂bb emberhez eljusson a felh√≠v√°sunk!T√∂bb szervezet is csatlakozik a n√Ķk felh√≠v√°s√°hoz,p√©ld√°ul a rendv√©delmisek, √©s m√©g t√∂bben,majd k√ľld√∂m az inf√≥t,ha egyet√©rtesz a sz√°nd√©kainkkal!

√Āld√°ssal √©s √ľvd√∂zlettel: Katalin


Felhívás a március 8-i rendezvényre

TISZTELT MAGYAR √ĀLLAMPOLG√ĀROK!

Mi, Magyar √Āllampolg√°rok, Magyar ad√≥fizet√Ķk, Magyar csal√°dosok, Nemzet√ľket sz√≠vb√Ķl szeret√Ķ polg√°rok a k√∂vetkez√Ķ keser√Ľ t√©ny el√Ķtt √°llunk:

√Āllampolg√°rokk√©nt nem √°ll m√≥dunkban demokratikus, b√©k√©s √ļton elt√°vol√≠tani a nemzete ellen tev√©kenyked√Ķ regn√°l√≥ korm√°nyt, illetve annak - ellenz√©knek nevezett - politikai mutyik√∂r√©t, illetve gazdas√°gi, banki h√°tt√©rhatalmat (k√∂z√∂s megnevez√©s√ľk politikai-, gazdas√°gi elit), ez√©rt az al√°bbiakat kell kijelenten√ľnk k√∂z√∂sen √ļgy, hogy alkotm√°nyos jogainkat s√©rtett√©k, emiatt nem √©lvezz√ľk √°llamunk v√©delm√©t, mint Magyar √Āllampolg√°rok!

Mint √°llampolg√°rok, nem √©rezz√ľk biztons√°gban √©rt√©keinket, nem tisztelik munk√°nkat, nem becs√ľlik a csal√°dhoz, gyermekhez val√≥ jogunkat!
Mint ad√≥fizet√Ķknek, nem √°tl√°that√≥, hogy befizetett hozz√°j√°rul√°saink milyen kiad√°st fedeznek, nem √©rezz√ľk azt, hogy ad√≥forintjaink a megfelel√Ķ m√≥don lenn√©nek kezelve;
Mint magyar csal√°dosok, nem √©rezz√ľk biztons√°gban gyermekeinket, nem tudunk felel√Ķss√©g√ľnk teljes tudata mellett biztos j√∂v√Ķk√©pet v√°zolni sz√°mukra;
Mint tiszta √©rz√©s√Ľ magyarok, nem k√≠v√°nunk assziszt√°lni a j√∂v√Ķben ahhoz, hogy a magyar t√∂rt√©nelem nagyjai √°ltal r√°nk hagyott √∂r√∂ks√©get, azaz orsz√°gunkat tov√°bbi fosztogat√°snak tegye ki mindenkori korm√°nyunk;
Mi, akik II. vh-s √©s 56-os sz√ľl√Ķk, nagysz√ľl√Ķk gyermekei vagyunk, sz√©gyellj√ľk magunkat tehetetlens√©g√ľnkben, mert nem tudjuk megv√©deni mindazt, amit v√©res √°ldozatok √°r√°n r√°nk hagytak, ami√©rt k√ľzd√∂ttek, meghaltak!

Mindezek miatt k√©ptelenek vagyunk magyar √°llampolg√°rokk√©nt t√©tlen√ľl n√©zni az orsz√°gunkban 24 √©ve zajl√≥ szabadrabl√°st, ki√°rus√≠t√°st. Nem k√≠v√°nunk ebben r√©szt venni, m√©g √ļgy sem, hogy csak cinkosai vagyunk mindennek, n√©m√°n. Igen, n√©m√°k vagyunk, mert jelenleg nincs olyan demokratikus √ļt, amely alapj√°n rendezhetn√©nk az elm√ļlt √©vtizedeket; amely szerint elsz√°moltathat√≥ lenne mindaz, aki r√©szt vett orsz√°gunk kizs√°km√°nyol√°s√°ban!

A rendszerv√°lt√°s √≥ta eltelt 24 √©v megmutatta nek√ľnk, hogy nincs mire v√°rnunk: nincs jogunk, nincs l√©tbiztons√°gunk, nincs eur√≥paihoz m√©lt√≥ √©let√ľnk… nincs jelen√ľnk √©s nincs j√∂v√Ķnk!
A hontalanság két fajtája

De iure (jogilag): az egyén egyetlen állam állampolgárságával sem rendelkezik.

De facto (ténylegesen): az egyén formálisan rendelkezik ugyan állampolgársággal, de ténylegesen nem élvezi az adott állam védelmét.
Tisztelt Nemzett√°rsak!

Nem k√∂vetkeznek most meggy√Ķz√Ķ sorok, nem sorakoznak √©rvek. Nem fogjuk √Ėn√∂ket arra kondicion√°lni, hogy a fentiekkel √©rtsenek egyet!

Semmi egyebet nem k√©r√ľnk, csak n√©zzenek k√∂r√ľl saj√°t √©let√ľk k√∂r√ľl. N√©zz√©k meg, milyen v√©delmet kaptak √©s kapnak √°llampolg√°rokk√©nt √°llamukt√≥l. N√©zz√©k meg helyzet√ľket a nyugd√≠jasok, a fogyat√©kkal √©l√Ķk, a beteg gyermekekkel k√ľszk√∂d√Ķk, a magukra hagyott deviza alap√ļ hitelk√°rosultak, a megf√©leml√≠tett rendv√©delemn√©l dolgoz√≥k, a t√∂nkretett eg√©szs√©g√ľgyben tev√©kenyked√Ķk, az alul√©rt√©kelt pedag√≥gusok, a b√Ľn√∂z√Ķkk√© avanzs√°lt hajl√©ktalanok….√©s m√©g sorolhatn√°nk t√°rsadalmi r√©tegeket, szakm√°kat, hivat√°sokat, melyekkel tiszteletlen√ľl, embertelen√ľl, kegyetlen√ľl, √©rz√©ketlen√ľl b√°ntak √©s a mai napig b√°nnak.

Mindenkinek egy√©ni felel√Ķss√©ge szembe n√©zni a t√©nyekkel √©s meghozni egy tisztess√©ges magyarhoz m√©lt√≥ d√∂nt√©st! Amit nem felt√©tlen magunk√©rt kell megtenn√ľnk, de nek√ľnk kell meghoznunk, mert sok kiszolg√°ltatott nincs abban a helyzetben, hogy m√©rlegelve d√∂nt√©st hozzon.

D√∂ntse el Mindenki maga, hogy √©lvezi √°llam√°nak v√©delm√©t, vagy sem! M√©rlegeljenek. √Čs, ha megsz√ľletett a logikus - √©let√ľnk √©s k√∂r√ľlm√©nyeink √°ltal al√°t√°masztott l√°tlelet szerinti - egy√©ni hat√°rozatunk, akkor azokat m√°r csak √∂ssze kell f√Ľzn√ľnk √©s egys√©gben meghozhatjuk √≠t√©let√ľnket Nemzet√ľnk √©s √©let√ľnk kifoszt√≥i ellen!!
Mert amint egys√©gben fell√©p√ľnk, hatalmunk is lesz!! Nem p√°rtok m√∂g√© bujdokolva, nem terel√Ķemberek √©s hazug mozgalmaik boh√≥ckod√°saira fel√ľlve…hanem √©rett, √©rtelmes, felel√Ķss√©g√ľkkel tiszt√°ban l√©v√Ķ CIVILEKK√ČNT!!

Ma Magyarorsz√°gon nem √©lvezz√ľk a Magyar √Āllam v√©delm√©t, ami annyit jelent, hogy hontalanok vagyunk!! Tegy√ľnk ellene, szerezz√ľk vissza az elszabadult elit √°ltal elkobzott HATALMUNKAT! S.Sz.

√Čbreszt√Ķ emberek!! Itt a tavasz, a j√∂v√Ķ h√≥napban m√°r nagyon sok embert ki fognak lakoltatni! B√°rmelyik t√°rsadalmi r√©teghez tartozol is,lehet a TE csal√°dod a k√∂vetkez√Ķ!! GYERTEK √©s √°lljatok ki a jogaitok√©rt! Tegy√ľnk v√©gre pontot ennek az √°ldatlan √°llapotnak a v√©g√©re!!! H√≠vunk,v√°runk!!! https://www.faceb...r=upcoming

Link

Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | porcica - 2014. februŠr 28. 09:54:04
√Čn m√°r csak arra lenn√©k k√≠v√°ncsi, hogy vajon mi is lehetne az a megold√°s, amit ebben a helyzetben tehetn√©nk, hogy ne csak vanjunk h√ľly√©n √©s v√°rjuk, hogy kiny√≠rjanak!!

Van valaki, aki tudna ebben a t√©m√°ban seg√≠teni? Nekem m√°r nincs olyan sok id√Ķm ebben a vil√°gban, de az elm√ļlt √©vekben annyira tele lett a h√≥cip√Ķm, hogy , ha meghalok √©s velem temetik a h√≥cip√Ķket, akkor t√∂megs√≠rnak, vagy egy hatalmas kurg√°nnak fog t√Ľnni az ut√≥kor sz√°m√°ra. J√≥ lenne √ļgy elt√°vozni err√Ķl a fert√°lyr√≥l, hogy legal√°bb a megold√°st ismerjem, ha r√©szt nem is v√°llalhatok benne, de legal√°bb a gyerekeimnek es√©lye legyen.

Teh√°t, ha valaki ismeri a megold√°st, akkor ossza m√°r meg velem, ne hagyjatok h√ľly√©n meghalni!
:|
#22 | Balu - 2014. februŠr 28. 09:57:41
porcica,

nagyon fontos r√©szv√°llal√°s lehet, ha megstr√°zs√°lod n√©ha p√°r ember gyerek√©t, am√≠g √Ķk elmenek "tenni". F√∂l√∂sleges ember nincs, csak meg kell sz√°m√°ra tal√°lni a megfelel√Ķ feladatot.
#23 | Kameleon - 2014. februŠr 28. 10:37:24
Kata52,

A magyar embereknek egyszer√Ľen, r√∂viden, nem j√≥gi cs√Ľr√©s csavar√°sokkal, sok inform√°ci√≥t r√°juk z√ļd√≠tva kell felr√°zni! Egysz√≥val: hat√°rozottan-egyenesen-tiszt√°n! M√°r kivannak a sok hazugs√°gt√≥l...

Magyarorsz√°g Kft akinek volt egy str√≥man √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja, m√≥dosult Magyar Rt-re ami Amerik√°ba van c√©gk√©nt bejegyezve. http://jogossagot...nt_usa_ceg Minden egyes "alkotm√°nynak mondott elnevez√©s" m√∂g√∂tt val√≥j√°ban sanyargat√≥ t√∂rv√©nyek vannak, ami csak a n√©pre vonatkoznak az RT-ben dolgoz√≥kra nem. √ēk ezt √ļgy ker√ľlik ki hogy k√ľl√∂nb√∂z√Ķ "rendekbe" vannak bel√©pve, regisztr√°lva amik egy k√ľls√Ķ szuven√≠r √°llamnak sz√°m√≠tanak (k√ľlf√∂ldi RT) √≠gy semmilyen ad√≥t nem fizetnek! http://magyarnemz...dmore=2498

Maga az orsz√°g kft-ben(RT-ben) szerepl√Ķ rendfenntart√≥ int√©zm√©nyek stb "alv√°llalkoz√≥ c√©geknek" sz√°m√≠tanak. Ergo az eg√©sz egy c√©girodalom str√≥manokkal! Aminek a v√©ge Vatik√°n(R√≥mai birodalom). R√°juk a r√≥mai-jog vonatkozik √©s nem az, amit az orsz√°g kft, rt-re r√°er√Ķltetnek! ( UCC, tengerjog stb )
http://magyarnemz...279#c63025

Na ez a nagy vil√°gbiznisz!

Üdv, Kaméleon
#24 | Kameleon - 2014. februŠr 28. 10:59:20
√ď de k√∂zbe l√°tom hogy "Slm TR" koll√©ga https://www.faceb...m/slm.tyrk m√°r tolja itt az emberek arc√°ba! ;) https://www.faceb...p;source=1
#25 | Tuzroka - 2014. februŠr 28. 11:06:06
Csak apróság amit hozzá szeretnék tenni,de nem el hanyagolandó.Ha egy ilyen a nemzet érdekét célzó
√∂sszej√∂vetelre akarok r√©szt vev√Ķket toborozni, nem
"NEW-YORK"fel√≠ratu p√≥l√≥ban √ľl√∂k a kamera el√©. Gondolom Imre megjegyz√©se is erre utalt hogy "hol lesz
New york ban vagy Judspesten.
#26 | Kameleon - 2014. februŠr 28. 11:14:24
Tuzroka, √©n is egyb√Ķl azt sz√ļrtam ki mikor tegnap megn√©ztem. Apr√≥ r√©szletekre is √ľgyelni kell, mert aki fel√©bredt azt m√°r soha nem tudj√°k √°tverni √©s mindent kisz√ļr! Annak viszont √∂r√ľl√∂k hogy v√©gre a "szinttel" van komolyabban foglalkozva, nem csak az "alv√°llalkoz√≥kkal" !
#27 | Kameleon - 2014. februŠr 28. 11:25:39
R√ďMAi Birodalom VS HUN Birodalom - az eg√©sz vil√°gon ezt tapasztaljunk minden t√©ren...

www.shp.hu/hpc/userfiles/szabadeuropa/szentjobb.jpg
A halott kir√°lynak, mint √°rul√≥nak, √Ķsi szok√°s szerint lev√°gt√°k a jobb kez√©t. K√©s√Ķbb a mumifik√°l√≥dott k√©zb√Ķl R√≥ma (Vatik√°n) csin√°lt erekly√©t, √≠gy sz√ľletett a "szent jobb"!
http://magyarnemz...t=0#c65046
#28 | gardista97 - 2014. februŠr 28. 11:40:37
Porcica! Imrének a legfontosabb mondanivalója,amiben igaza van,az hogy békésen nem lehet rendezni ezt a "számlát" az országunk megnyomoritóival!
Teh√°t el√Ķbb-ut√≥bb fegyveres v√©ront√°sra kell,hogy ker√ľlj√∂n a sor,mert ezeket a rettenetes,t√∂meggyilkos b√Ľn√∂ket m√°sk√©pp nem lehet kompenz√°lni!

Abban,viszont nem √©rtek egyet Imr√©vel,hogy nem sz√ľletett m√©g az orsz√°gban olyan p√°rt vagy mozgalom,ami,ha hatalomra ker√ľlne,akkor ne volna jobb a n√©pnek jelent√Ķsen! Eg√©sz egyszer√Ľen elnyomj√°k az ilyen jelleg√Ľ p√°rtokat √©s k√©sz! Nem kell t√ļlbonyolitani,hogy kinek a kez√©ben futnak √∂ssze a sz√°lak....ha eg√©sz egyszer√Ľen a k√∂zm√©di√°ban sem szerepelhetnek,nincs p√©nz√ľk m√©g plak√°tra sem stb....
Onnantól kezdve ismertséget sem tud szerezni és kész,halott,ennyi.
Ki kell v√°rni a polg√°rh√°bor√ļt √©s annyi! Fel kell k√©sz√ľlni mindenkinek a legjobb tud√°sa szerint.
A t√ľntet√©sekr√Ķl meg annyit,hogy ha transzparensel a kezedben m√©sz,akkor legal√°bb m√©g j√≥l ki is r√∂h√∂gnek √©s mehetsz sirva haza.
#29 | postaimre - 2014. februŠr 28. 11:47:11
G√°rdista csak a friss kijevi p√©ld√°t neked, vagy az egyiptomit, ha jobban tetszik. T√ļl sok a "ha" a felvet√©sedben.
#30 | Kameleon - 2014. februŠr 28. 11:49:14
gardista97, azt kell mindenkinek felfognia hogy nincsenek pártok, országok... "csak cégek"!!!

Emlékezetek erre a sorozatra, nem hiába tolták akkor az arcunkba!
Cég (A szökés) http://hu.wikiped...6k%C3%A9s)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.