Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A kasa és a kotli


T√°g√≠tsuk a tudatunk √©s t√°volodjunk kicsit a k√∂zeli ill√ļzi√≥t√≥l. Semmi nem az, aminek l√°tszik? Nos, amikor feltettem a ny√≠lt k√©rd√©st, hogy "Ki ker√≠t be kit?" az al√°bbi v√°lasz √©rkezett. Mindig a teljes k√©pet kell szeml√©lni, nem beleragadni a r√©szletekbe. Birobidzs√°nban att√≥l m√©g haladnak a dolgok, hogy nincs a h√≠rekben.

Na gondolkozzunk kissé katonai fejjel is!
1. √Čszak-Oroszorsz√°got √©s Belorusszi√°t 1√©ve az oroszok megsz√°llt√°k.
2. Ebbe az eg√©rfog√≥ba k√ľldt√©k be a nyugatiak Tyimosenk√≥t √©s MAJDA band√°j√°t felfegyverezve.
3. Fingani sincs es√©ly√ľk.
4. Nyugatnak nem kell Ukrajna. C√©l az orosz hader√Ķ lek√∂t√©se.
5. Ez CSAPDA.
6. 10 ezer harckocsi √©s g√©pek √°llom√°soznak Afganiszt√°nban sz√©tsz√≥rva – esz√ľkben sincs kivonulni.
7. Szárazföldön akarnak támadni, ha nekik jól alakulnak a dolgok.
8. A c√©lpont IR√ĀN. Csak egy nap kell nekik. A l√©nyeg, hogy megel√Ķzz√©k id√Ķben a k√ľls√Ķ seg√≠ts√©get.
9. A Fekete-tenger déli részét szintén megrakták szárazföldi fegyverekkel.
10. Ezt nevezz√ľk hossz√ļ t√°v√ļ strat√©gi√°nak.

HozzŠszůlŠsok


#101 | SZM - 2014. mŠrcius 02. 22:11:16
Imre!
Szerintem ott nincsenek!
Csak Iránban meg Szíriában!
B)
#102 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 02. 22:13:19
Az er√Ķszak √©s a nacionalizmus ukrajnai eszkal√°ci√≥ja √≥hatatlanul bevonja a konfliktusba Magyarorsz√°got, Rom√°ni√°t, T√∂r√∂korsz√°got √©s m√°s √°llamokat, akik az Ukrajn√°ban √©l√Ķ kisebbs√©gek√©rt, vagy azonos hit√Ľek√©rt ki fognak √°llni.


Csak ugye Magyarországnak nincs mikkel bevonulni. Az eddig legmodernebb felszerelés, a víztisztító rendszer.
#103 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 02. 22:16:53
Afganisztáni orosz veteránok érkeztek a Krímbe
T√∂bb mint 1500 afganiszt√°ni h√°bor√ļt megj√°rt orosz veter√°n utazott a Kr√≠m f√©lszigetre - jelentette be az egykori katon√°k sz√∂vets√©g√©nek vezet√Ķje vas√°rnap. Franc Klincevics az Interfax orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek azt mondta, hogy a szervezet tagjaib√≥l √°ll√≥ n√©pes k√ľld√∂tts√©get az ukrajnai "internacionalista harcosok" h√≠vt√°k meg a Kr√≠mi Auton√≥m K√∂zt√°rsas√°g ter√ľlet√©re.

Az Afganiszt√°ni Veter√°nok Oroszorsz√°gi Sz√∂vets√©ge eln√∂k√©nek t√°j√©koztat√°sa szerint tagjaik az√©rt utaztak a Kr√≠mbe, hogy bar√°ti √©s erk√∂lcsi seg√≠ts√©get ny√ļjtsanak ukr√°n sorst√°rsaiknak √©s megvitass√°k vel√ľk az Ukrajn√°hoz tartoz√≥ f√©lszigeten kialakult helyzetet.

Moszkv√°ban √©s Szentp√©terv√°ron √∂sszesen mintegy 40 ezer ember r√©szv√©tel√©vel az orosz fegyveres beavatkoz√°st kil√°t√°sba helyez√Ķ orosz vezet√©st √©s az Ukrajn√°ban √©l√Ķ "orosz honfit√°rsakat" t√°mogat√≥ megmozdul√°sokat tartottak vas√°rnap. A megmozdul√°st a magukat hazafias er√Ķknek nevez√Ķ szervezetek kezdem√©nyezt√©k, k√∂z√∂tt√ľk az Orosz Tisztek nev√Ľ csoport, az Orosz T√∂rt√©nelmi T√°rsas√°g, √©s a Harci Testv√©ris√©g nev√Ľ veter√°n szervezet.
#104 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 02. 22:27:18
A mai nap folyam√°n Ukr√°n id√Ķ szerint √©jf√©lkor elkezd√Ķdik a krim f√©lsziget visszafoglal√°sa, ami hivatalosan is a h√°bor√ļ kezdet√©t veszi. Komolyodik a helyzet, aki nem Ukr√°n h√Ľ, vagy m√©g csak nem is Ukr√°n, annak javaslom a hat√°r √°tkel√©s√©t min√©l hamar√°bb, am√≠g le nem z√°rj√°k. ak√°r percek m√ļlt√°n is bek√∂vetkezhet! 2014.03.02

Ma reggel kiadt√°k a parancsot a Katonai egys√©gek mobiliz√°ci√≥j√°ra, ami annyit tesz, hogy a 18 √©s 50 √©v k√∂z√∂tti f√©rfiakat mozg√≥s√≠tanak, ha volt katona, ha nem, ha jogilag meg√ļszta a besorol√°st, ha nem, ak√°r beteg ak√°r nem kiv√©tel a rokkantak illetve komoly betegs√©ggel rendelkez√Ķk. Tov√°bb√° ne feledj√©tek,h napok √≥ta hadi √°llapot van, ami anyit jelent,h √ļj jogi szab√°lyok l√©pnek fel √©s ezek megszeg√©se b√≠r√≥s√°got sem von maga ut√°n, amig a helyzet tart (rem√©lem √©rtitek ez mit jelent).

Forr√°s: 24es Ukr√°n h√≠rcsatorna, szerint az Ukr√°n hadsereg megszervez√©s√©√©rt kijel√∂lt felel√Ķs, aki a zavarg√°sok csillapod√°sa ut√°n lett kinevezve (ideiglenesen a v√°laszt√°sokig), reggel jelentette be.

(Rem√©lj√ľk, hogy ha a h√≠r igaz is ez nem k√∂vetkezik be. Szerk:. K√∂zel-kelet leg√©rdekesebb h√≠rei)
#105 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 02. 22:30:27
A NATO f√Ķtitk√°ra, Anders Fogh Rasmussen szerint Oroszorsz√°g akci√≥i Ukrajna ellen s√©rtik az ENSZ alapelveit √©s az eg√©sz eur√≥pai b√©k√©t fenyegetik.

John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter szerint Oroszorsz√°g elvesztheti a G8-ak k√∂z√∂tt elfoglalt hely√©t, ha nem v√°ltoztatja meg a Kr√≠m √ľgy√©ben elfoglalt √°ll√°spontj√°t.

Kerry szerint befagyaszthatj√°k az orosz v√°llalatok k√ľlf√∂ldi akt√≠vumait, az amerikai t√Ķke elhagyhatja Oroszorsz√°got, a rubel tov√°bb eshet. Gazdas√°gi szankci√≥kat vezethetnek be Oroszorsz√°ggal szemben.

Kanada √©s az USA ut√°n Franciaorsz√°g √©s Nagy-Britannia sem fog r√©szt venni a szocsi G8 cs√ļcstal√°lkoz√≥n. N√©metorsz√°g, Olaszorsz√°g √©s Jap√°n egyel√Ķre nem nyilatkozott ez √ľgyben.

Ugyan mit vesz√≠tenek a nyugati t√Ķk√©vel? P√°r szaros als√≥t? Persze K√≠na is kih√ļzhatja a ZUSA al√≥l a Y√ľant. K√©t√©l√Ľ a j√°t√©k.
#106 | SZM - 2014. mŠrcius 02. 22:35:43
Rasmussen meg Kerry???
Na ezek ketten nyugodtan bassz√°k seggbe egym√°st!
s_*_bye
#107 | mattila - 2014. mŠrcius 02. 22:56:48
√ögy kell k√∂sz√∂nni majd a k√≠nai hader√Ķknek, hogy: nyiha :)
#108 | Perje - 2014. mŠrcius 02. 23:07:40
Most √©rtettem meg, mi√©rt √°llt √°t az admir√°lis. Tegnap az ukr√°n flotta z√°szl√≥shaj√≥ja m√°r √°t√°llt Janikovics parancs√°ra, an√©lk√ľl gyakorlatilag nincs ukr√°n flotta. A t√∂rv√©nyes eln√∂k m√©g mindig √Ķ.
http://izvestia.r...

Az √ļj ukr√°n hatalom 3-10 √©vig terjed√Ķ b√ľntet√©ssel s√ļjtan√° a kett√Ķs √°llampolg√°rokat, azokat , akik az oroszt veszik fel. De nincs aki al√°√≠rja a t√∂rv√©nyt. Ez ciki.
http://izvestia.r...
#109 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 02. 23:12:49
K√≠na √©l a jog√°val √©s " v√©t√≥z " minden olyan d√∂nt√©st az ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°ban mely Oroszorsz√°g ellen ir√°nyul- a forr√°sok szerint a p√°lya sz√©l√©n, az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezete. K√∂zelj√∂v√Ķben K√≠na " meghi√ļs√≠t minden amerikai geopolitikai amb√≠ci√≥kat √©s k√©ri vissza k√∂lcs√∂nadott t√Ķk√©t, aranyban, USA-t√≥l.

http://webkamerto...ovbeze-oon
#110 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 02. 23:14:30
Usrael t√©nyleg bed√Ķl? Akkor lesz itt t√°nc, nem csak Ukrajna.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.