Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A kasa és a kotli


Tágítsuk a tudatunk és távolodjunk kicsit a közeli illúziótól. Semmi nem az, aminek látszik? Nos, amikor feltettem a nyílt kérdést, hogy "Ki kerít be kit?" az alábbi válasz érkezett. Mindig a teljes képet kell szemlélni, nem beleragadni a részletekbe. Birobidzsánban attól még haladnak a dolgok, hogy nincs a hírekben.

Na gondolkozzunk kissé katonai fejjel is!
1. Észak-Oroszországot és Belorussziát 1éve az oroszok megszállták.
2. Ebbe az egérfogóba küldték be a nyugatiak Tyimosenkót és MAJDA bandáját felfegyverezve.
3. Fingani sincs esélyük.
4. Nyugatnak nem kell Ukrajna. Cél az orosz haderő lekötése.
5. Ez CSAPDA.
6. 10 ezer harckocsi és gépek állomásoznak Afganisztánban szétszórva – eszükben sincs kivonulni.
7. Szárazföldön akarnak támadni, ha nekik jól alakulnak a dolgok.
8. A célpont IRÁN. Csak egy nap kell nekik. A lényeg, hogy megelőzzék időben a külső segítséget.
9. A Fekete-tenger déli részét szintén megrakták szárazföldi fegyverekkel.
10. Ezt nevezzük hosszú távú stratégiának.

Hozzászólások


#101 | SZM - 2014. március 02. 22:11:16
Imre!
Szerintem ott nincsenek!
Csak Iránban meg Szíriában!
B)
#102 | Kedvesi - 2014. március 02. 22:13:19
Az erőszak és a nacionalizmus ukrajnai eszkalációja óhatatlanul bevonja a konfliktusba Magyarországot, Romániát, Törökországot és más államokat, akik az Ukrajnában élő kisebbségekért, vagy azonos hitűekért ki fognak állni.


Csak ugye Magyarországnak nincs mikkel bevonulni. Az eddig legmodernebb felszerelés, a víztisztító rendszer.
#103 | Kedvesi - 2014. március 02. 22:16:53
Afganisztáni orosz veteránok érkeztek a Krímbe
Több mint 1500 afganisztáni háborút megjárt orosz veterán utazott a Krím félszigetre - jelentette be az egykori katonák szövetségének vezetője vasárnap. Franc Klincevics az Interfax orosz hírügynökségnek azt mondta, hogy a szervezet tagjaiból álló népes küldöttséget az ukrajnai "internacionalista harcosok" hívták meg a Krími Autonóm Köztársaság területére.

Az Afganisztáni Veteránok Oroszországi Szövetsége elnökének tájékoztatása szerint tagjaik azért utaztak a Krímbe, hogy baráti és erkölcsi segítséget nyújtsanak ukrán sorstársaiknak és megvitassák velük az Ukrajnához tartozó félszigeten kialakult helyzetet.

Moszkvában és Szentpéterváron összesen mintegy 40 ezer ember részvételével az orosz fegyveres beavatkozást kilátásba helyező orosz vezetést és az Ukrajnában élő "orosz honfitársakat" támogató megmozdulásokat tartottak vasárnap. A megmozdulást a magukat hazafias erőknek nevező szervezetek kezdeményezték, közöttük az Orosz Tisztek nevű csoport, az Orosz Történelmi Társaság, és a Harci Testvériség nevű veterán szervezet.
#104 | Kedvesi - 2014. március 02. 22:27:18
A mai nap folyamán Ukrán idő szerint éjfélkor elkezdődik a krim félsziget visszafoglalása, ami hivatalosan is a háború kezdetét veszi. Komolyodik a helyzet, aki nem Ukrán hű, vagy még csak nem is Ukrán, annak javaslom a határ átkelését minél hamarább, amíg le nem zárják. akár percek múltán is bekövetkezhet! 2014.03.02

Ma reggel kiadták a parancsot a Katonai egységek mobilizációjára, ami annyit tesz, hogy a 18 és 50 év közötti férfiakat mozgósítanak, ha volt katona, ha nem, ha jogilag megúszta a besorolást, ha nem, akár beteg akár nem kivétel a rokkantak illetve komoly betegséggel rendelkezők. Továbbá ne feledjétek,h napok óta hadi állapot van, ami anyit jelent,h új jogi szabályok lépnek fel és ezek megszegése bíróságot sem von maga után, amig a helyzet tart (remélem értitek ez mit jelent).

Forrás: 24es Ukrán hírcsatorna, szerint az Ukrán hadsereg megszervezéséért kijelölt felelős, aki a zavargások csillapodása után lett kinevezve (ideiglenesen a választásokig), reggel jelentette be.

(Reméljük, hogy ha a hír igaz is ez nem következik be. Szerk:. Közel-kelet legérdekesebb hírei)
#105 | Kedvesi - 2014. március 02. 22:30:27
A NATO főtitkára, Anders Fogh Rasmussen szerint Oroszország akciói Ukrajna ellen sértik az ENSZ alapelveit és az egész európai békét fenyegetik.

John Kerry amerikai külügyminiszter szerint Oroszország elvesztheti a G8-ak között elfoglalt helyét, ha nem változtatja meg a Krím ügyében elfoglalt álláspontját.

Kerry szerint befagyaszthatják az orosz vállalatok külföldi aktívumait, az amerikai tőke elhagyhatja Oroszországot, a rubel tovább eshet. Gazdasági szankciókat vezethetnek be Oroszországgal szemben.

Kanada és az USA után Franciaország és Nagy-Britannia sem fog részt venni a szocsi G8 csúcstalálkozón. Németország, Olaszország és Japán egyelőre nem nyilatkozott ez ügyben.

Ugyan mit veszítenek a nyugati tőkével? Pár szaros alsót? Persze Kína is kihúzhatja a ZUSA alól a Yüant. Kétélű a játék.
#106 | SZM - 2014. március 02. 22:35:43
Rasmussen meg Kerry???
Na ezek ketten nyugodtan basszák seggbe egymást!
s_*_bye
#107 | mattila - 2014. március 02. 22:56:48
Úgy kell köszönni majd a kínai haderőknek, hogy: nyiha :)
#108 | Perje - 2014. március 02. 23:07:40
Most értettem meg, miért állt át az admirális. Tegnap az ukrán flotta zászlóshajója már átállt Janikovics parancsára, anélkül gyakorlatilag nincs ukrán flotta. A törvényes elnök még mindig ő.
http://izvestia.r...

Az új ukrán hatalom 3-10 évig terjedő büntetéssel sújtaná a kettős állampolgárokat, azokat , akik az oroszt veszik fel. De nincs aki aláírja a törvényt. Ez ciki.
http://izvestia.r...
#109 | Kedvesi - 2014. március 02. 23:12:49
Kína él a jogával és " vétóz " minden olyan döntést az ENSZ Biztonsági Tanácsában mely Oroszország ellen irányul- a források szerint a pálya szélén, az Egyesült Nemzetek Szervezete. Közeljövőben Kína " meghiúsít minden amerikai geopolitikai ambíciókat és kéri vissza kölcsönadott tőkét, aranyban, USA-tól.

http://webkamerto...ovbeze-oon
#110 | Kedvesi - 2014. március 02. 23:14:30
Usrael tényleg bedől? Akkor lesz itt tánc, nem csak Ukrajna.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.