Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rózsa-Florestől Tóásó lovagjaiig


A kormány megállapodást köt a Szuverén Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szent János Katonai és Ispotályos Renddel. Az együttműködésre vonatkozó törvénytervezet szerint a Vatikán által elismert máltaiak a jövőben az egyházakhoz hasonló támogatást kapnak majd, és adót sem kell fizetniük. A megállapodás a lovagokra és a szeretetszolgálatra egyaránt vonatkozik.

parlament előtt van a külügyminisztérium által beterjesztett törvényjavaslat, amely engedélyezi, a Szuverén Máltai Lovagrend és kijelölt szervezetei számára, hogy minden olyan nevelési-oktatási, kulturális, szociális, egészségügyi, katasztrófavédelmi tevékenységet elláthassanak Magyarországon, ami nem kizárólagosan az állami feladatnak számít.

A tervezet szerint a lovagokat és szervezeteiket a közfeladatok ellátásában való részvételért cserébe egyházi intézményfenntartóknak kell tekinteni, így rájuk is érvényesnek kell tekinteni az egyházak hitéleti és közcélú tevékenységének anyagi feltételeire vonatkozó jogszabályokat.

Ez alapján nekik is jár majd az állam által fizetett normatív hozzájárulás, valamint kiegészítő támogatás és jogosultak az szja egyszázalékos támogatásra is. A kormány térítésmentes ingatlanhasználatot, adó- és vámmentességet is biztosít a máltaiaknak.

Az alapmegállapodás egyelőre öt szervezetre vonatkozik, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségére, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, a Magyar Máltai Lovagok Alapítvány, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Alapítvány, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola Alapítvány mellett azonban a Szuverén Máltai Lovagrend és az illetékes magyar hatóságok további "külön megegyezést" köthetnek.

Semjén Zsolt KDNP-elnök és miniszterelnök-helyettes 1998 óta a Szuverén Máltai Lovagrend nagykeresztes lovagja (Újabb lex: Lex Semjén).

A kazalnyi máltai lovagrend közül a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége - ami nem azonos a cikkünk korábbi részében szereplő Szuverén Máltai Lovagrenddel - nem kapott kedvezményeket. Ennek a szervezetnek volt a lovagja a zárkában ülő Hunvald György volt MSZP-s hetedik kerületi polgármester, Bárándy Gergely MSZP-képviselő, Danielisz Béla, a párt budapesti frakcióvezető-helyettese, Perjési Klára, Gyula egykori MSZP-s polgármestere és Schmuck Andor is, igaz ugyanúgy szerepelt a listán jobbikos alapító és fideszes polgármester is. (index.hu)
http://index.hu/b...k/?rnd=956

Erőlködik a politika, a sajtó, sőt még a netkurucok is, hova tegyék, mit kezdjenek Eduardo Rózsa-Floressel. Ideális hős, ideális mártír, szabadságharcos vagy terrorista ? Akárhogyan rakják össze, mindig géppisztoly lesz belőle...(aki nem ismeri az alapviccet, annak kommentben szívesen elmesélem)

És valóban. Eduardo Rózsa-Flores nem illik semmilyen skatulyába. Magyar zsidó apa, spanyol anya, a "Sakál" Carlos magyarországi összekötője oppardon tolmácsa, az ELTE utolsó összegyetemi KISZ Titkára, újságíró, spanyol tudósító, költő, horvát őrnagy, Szentlászló védelmezője, zsidó, aki katolikus papnál gyón, majd áttér a muszlim hitre, szabadságharcos vagy terrorista, a jobboldal cheguevarája és lehetne a végletekig sorolni azt a cikk-cakkot amit egy nyughatatlan ember bejárt, hogy végül a bolív szeparatisták oldalán, egy baloldali elnök kommandósai szitává lövik.

A téma, a története hálás. Az az esetlen tolongás, amivel a címkézők egymást taszigálva igyekeznek a ravatalához, pedig már egyenesen komikus. A jobbik.net gyászolja szerkesztőjét, aki a hazájáért halt meg, a "magyar honlap", pedig lerántja a leplet Flores-féle zsidó összeesküvésről, a Lelkiismeret 88 meg saját halottjának tekinti. Bayer Zsolt - aki nagyjából akkor volt éppen liberális, amikor Rózsa jobbra fordult - érzelmes cikkben (Bayer Zsolt: A jobboldal Che Guevarája ) emlékezik meg arról, hogy Eduardónak mennyire tetszett a novelláskötete, majd az obligát komcsizás-kvóta után igyekszik eligazítani olvasóit a jobboldal Júdeai Népfront - Júdea Népe Front - Júdeai Nemzeti Front színes kavalkádjában.

"Chico" tehát holtában celeb lett, a Magyar Ház aljában lévő kioszknál máris kapható a Che utánérzésű arcképes pólója, végre egy jobboldali forradalmár, aki nem szájkaratéban, vagy kukaborogatásban vívja meg szabadságharcát, hanem szagolt puskaport. Ez még jól jöhet. Szanyi - miért pont ő ne - megvárta az első reakciókat, aztán gyorsan tudta hova álljon. Nyilván a szembeoldalra. Talán csak az új vezetésű külügyminisztérium jár el határozottan és következetesen a forgatagban. De ebben a kavalkádban feltűnt egy igazi csodabogár, a Rózsa-Flores ügy kiszeltündéje is. Róluk szeretnék most néhány szót szólni.

Gyűjtést rendez Tóásó ügyvédjére a lovagrend

- látott napvilágot a hír hamarost. A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének (a rövidítés kedvéért a továbbiakban csak: JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz) külügyminisztere nyilatkozott sajtószerte, hogy a legjobb bolíviai ügyvédi irodát kérték fel, távoli harcokba szakadt honfitársunk, Tóásó Előd védelmére. Ha már felkérték akkor pedig most gyűjtenek a gázsira. Ejha! Ügyes - mondta Kohn bácsi az automatánál. (Aki nem érti, annak ezt a viccet is elmagyarázom majd.)

Lovagrend? Ez vajon mi? Kik ezek az izék? Szerepjátékosok, vagymi?

Gyakorlott apaként, nagyobbik fiamhoz fordultam segítségért, akiről rögvest lefagyott a tűzfalbeállításon, matekegyenleteken és tűzmágia-tanokon érlelt magabiztosság, majd tétován azt mondta, talán valamelyik ork klán lehet Azeroth földjéről, de hetvenes szintű karakter nincs köztük, az biztos, mert akkor már lenyomták volna őket. Nos a JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz végülis nem a WoW-ból lépett elő ügyvédet tarhálni Tóásónak, hanem kiderült, egy önjelölt máltai lovagrendről van szó, különös történettel és még különösebb arcokkal.

Lépjünk be hát szerepjátékuk sajátos világába egy picit!

Nevenincs ország, sosem volt kormányának tagjai, vicces jelmezekben. A XI. századtól a napóleoni háborúk idején bekövetkezett szétesésükig még tiszta volt a kép, onnantól azonban egészen 1976-ig önjelölt máltaiak tömege versenyzett a Vatikánnál áldásért, mert a végén csak egy maradhat. Fájó pont, hogy nem JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz vonal futott be, de sebaj.

"A rend egy olyan intézmény, ahol az életnek vallásosnak és a vallásosságnak pedig élőnek kell lennie" olvasható alapszabályukban, majd ezt megfejelve várják azon tehetős és emberbarát személyek belépését, akik köztünk óhajtanak szolgálni a legszerencsétlenebb emberek támogatásában palástjaik közé.

Az őrző-védő cégek vezetőitől a volt pornószerkesztőn, Miss Universe Hungary sajtófőnökön át volt titkosszolgákig, szoci képviselőtestületi tagokig, operetténekesig, hegedűművészig és színészig, valamint Sir Schmuck Andorig, Sir ifj. Lasz Györgyig ott van mindenki, aki számít.

A lovagosdi szerepjáték fényét emelik a rangos kitüntetettek és tagok: Sir Oszter Sándor, Juszt László, Csongrádi Kata, Náray Tamás egzotikus országok tiszteletbeli konzuljai, mint a hit védelmezői, a Szulejmán ellen Máltát védő lovagok szellemi örökösei. Fantasy klubjuk életét apródok, squire-ok, főapródok avatási ceremóniái, nagymesterek, régensek, nemesi családok, bailiffek és egyéb egzotikus karakterek, a rend lovagináinak Dámaklubja, gyertyával és zászlókkal zsúfolt bálok, címerekkel ékesített fogadások és borszentelő és maskarabál, valamint a Máltai lovagok karitatív érzékenységének (sic!) eseményei színesítik. A szerző utánajárt: egy hasonló jelmez bérlésére hétvégére nagyjából 25-40 ezer forintból kiköhöghető, ezért hardcore lovag-szerepjátékosoknak valószínűleg megérős inkább vásárolni palástot-kardot, mert annak ára - a jamboreek gyakoriságától függően - félév/év alatt megtérül.

Itt van például mindjárt a JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz külügyminisztere, vagymi. Az igen kiterjedt kapcsolatrendszerrel, címekkel és térfogattal bíró Sir Nagy Ká András valósággal halmozza a címeket. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének elnökségi tagjaként, a kennelclub vezetőjeként, egy újabb security cég tulajdonosaként otthonosan mozog kutya szépségversenyek zsűrijében, apródavatáson, lovagbálon és külügyminiszterként egyaránt.

Kutyaverseny, jótékonysági bál, humanitárius tevékenység, Tóásó ügyvédje... ECHO Tv, TV2, Népszava, Origo, Híradó, Kossuth Rádió, Magyar Nemzet, Népszabadság, Stop.hu, Index... a sajtó kis színesekben valósággal zabálja a napfényre jött jelmezbált.

Kevesen tudják ám - még ő maga sem - hogy JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz külügyminisztere valójában Sárkányölő Szent György egyenesági leszármazottja. Ennek látható jele a kibonatkozó palástfetisizmus, de már a jogi karra benyújtott felvételi kérelmének elutasításakor is suhogó bárdok, páncélon megcsillanó napfény, halálhörgés, csatazaj és vérszag borította el látását, mint valahányszor azóta, hogy a harag úrrá lesz a bajnok lelkén.

De ez az örökség hasznos is, mivel a gonosz a legváratlanabb helyeken üti fel a fejét.

A JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz-t a közelmútban ugyanis nemtelen támadások érték. A hosszú és hangzatos titulusok iránt olthatatlan vonzalmat érző gittegylet perbe és haragba keveredett a Heti Válasszal, ami a Lovagkór c. írással az önjelölt lovagrend lelkébe taposott. A Magyar Állam nem ismeri el a JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz-t. Na jó-jó, de azért van olyan ország, amelyik igen! Történetesen Angola, a Kongói Köztársaság, Bissau-Guinea, valamint Săo Tomé és Príncipe viszont elismeri őket! Ez azért mégis csak valami.

A külügyminiszter erre a hideg acél és kénkő szagát érezte, szeme előtt nehézpáncélosok vágtattak a ködbe szilaj lovakon egy pillanatra. Felkérte a rend Hülyejárások Minisztériumát Kül- és Együttműködési Ügyek Minisztériumát, hogy közleményben reagáljon a nemtelen vádakra.

"A nemzetközi jog szerint egy állam létezése nem függ más államok elismerésétől. Tajvant sem ismeri el Magyarország, létéhez mégsem férhet kétség. Mi az államiság három jegyéből - terület, főhatalom, népesség - utóbbi kettővel rendelkezünk, így jogszerűen használjuk az útlevelet" - hangzik a lenyűgöző érvelés, kiegészítve azzal: a JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz sohasem sugallta, hogy diplomáciai mentességet élvezne.


Na és itt van a kutya elásva. A szerepjátékosok körének - beugró tagonként csaknem 1,5 millió Ft - ugyanis saját diplomáciai útlevele van (Skóciában a hírek szerint Jedi lovagrend alakult). Ez csak photoshop kérdése, a diplomáciai mentességgel kacérkodás azonban egyéb előnyökkel is jár(hat) egy olyan világban, ahol a brit rendőrség pl. leglább ötvenszer megbüntette közelekedési kihágásért a lengyel Prawo Jazdy-t, mire kiderült, hogy az nem a neve, hanem "vezetői engedélyt" jelent. Vajon európaszerte hány vámos lehet tisztában azzal, hogy a palást és sodronying nélkül belépő lovag - persze négy afrikai államot leszámítva - egy sosemvolt ország el nem ismert tisztviselőjeként halad át a határon?!

Diplomáciai rendszámot még nem használnak, de mint Sir Nagy Ká András mondja: amikor külföldre, például Szlovákia külügyminiszter-helyetteséhez utazik, "és nagy a sor a határon, előveszem a diplomata-útlevelemet, és élek a soron kívüliség előnyével. Nyilván a Lovagi Szivarklub bilaterális kapcsolatainak kérdései ezek, amelyek nem tűrhetnek halasztást.

Pénz, paripa, fegyver, kastélyok, bálok, fogadások, jótékonykodás, vízum és vámmentesség, sajtó. Nem nehéz megjósolni, Tóásó Előd rövidesen a JeSzeJáSzu MáLo AutoPeSz médiaarca lesz.

Lássuk be, ez azért jobb, mint a Lutra album.

Kedvcsinálónak nézzétek meg Sir Robin dalát: http://www.youtub...d7YNNA0Mwo

http://orulunkvin...es_biznisz

A kiszivárogtatás miatt ölhették meg Rózsa-Flores Eduardót
http://mno.hu/hir...ot-1164233

Ki hozta ki a pincéből az őszödi beszédet?
http://hvg.hu/itt...d_jelentes

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2014. március 02. 19:56:36
Átteszem ide is, hogy átláthatóan egybe legyen!

kepfeltoltes.hu/131126/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/111230/Jesuit_Wars_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/140106/maci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Kerry: Komoly következmények lesznek - Origo

John Kerry amerikai külügyminiszter elítélte vasárnap Oroszország "hihetetlen agresszióját" Ukrajna ellen. Kerry egyúttal arra figyelmeztetett, hogy a krími orosz katonai fellépésnek "nagyon komoly következményei lesznek" az Egyesült Államok és más országok részéről, beleértve a szankciókat és Oroszország gazdasági elszigetelését.

"A 21. században nem lehet 19. századi módon viselkedni, egy másik országba behatolni teljesen mondvacsinált ürüggyel" - mondta a CBS televíziónak nyilatkozva Kerry.

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták...
http://magyarnemz...;c_start=0
www.kmfap.hu/upload/Image/ceremoni_2008_04/014.jpg

www.kmfap.hu/upload/Image/Sir_Panczel_temetese_PA/32.jpg


www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/10/30/Schmuck-Andor(650x433).jpg


kepfeltoltes.hu/130512/smom_rothschild_nazi_www.kepfeltoltes.hu_.jpgUkrán válság - Szociáldemokraták: az államfő hívja össze az országos listát állító pártok vezetőit!

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kezdeményezi, hogy Áder János köztársasági elnök az országos listát állító pártok vezetőivel kezdeményezzen soron kívüli egyeztetést arról: az ukrán válságból adódó esetleges menekültkérdés milyen hatással lehet az áprilisi választás lebonyolítására.

Schmuck Andor pártelnök az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: egyre növekvő aggodalommal figyelik az ukrajnai fejleményeket, és tartanak attól, hogy a regionális konfliktus menekültáradatot indíthat el.

A szociáldemokraták javasolják annak megvitatását, hogy ha a migrációs hullám ténylegesen bekövetkezik, akkor a menekülthelyzet megnyugtató megoldásáig szüneteltessék-e a kampányt, illetve a politikai pártok aktivistáit kérjék fel a krízis hatásainak kezelésében történő aktív szerepvállalásra.

Az orosz parlament felsőháza szombaton jóváhagyta Vlagyimir Putyin elnök kérelmét, hogy az orosz állampolgárok védelmében Oroszország fegyveres erőt alkalmazhasson Ukrajnában.
http://www.galamu...o_hivja_az

#2 | monguzking - 2014. március 02. 21:01:45
Cimek--ezzek ego játékszerei-valamikkor én is vonzodtam hozzájuk-ezért léptem be például rozsakeresztes rendbe is-igaz mindig képes vagyok felülvizsgálni önmagamat s korrigálni igy aztán otthagytam mindent s inkább magányos farkasként járom utamat
#3 | monguzking - 2014. március 02. 21:04:14
még valamit hozzátenném toáso egy hülye gyerek de magyar igy azért felháborit hogy haggyák börtönbe megrohadni egy igazi magyar vezetö ezt nem engedné s ha kell személyesen menne el boliviába s kérné elnökötöl szabadon bocsájtását
#4 | Detonator - 2014. március 02. 22:39:49
Monguz !

Én mára nem vagyok meggyőződve, hogy a Tóásó magyar. Rózsa-Flores előélete, meg "munkássága", tele van nem kevés ellentmondással, olyan volt az élete mint a halála, kissé zaklatott. De, hogy érthetőbb legyek, Tóásó csak erdélyi és magyarul beszél, ez nem jelenti azt automatikusan, hogy magyar. Kissé sántít a hasonlatom, de Fekete János és Kádár János is "magyar" volt. Meg úgy gondolom, hogy a Székely Gyorsnak nincs megállója Bolíviában, aztán még is ott állt meg, ez azért elgondolkodtató nem ?
#5 | Spectat0r - 2014. március 02. 23:03:00
Engem nem zavar a vén indián, valahol igaza van, hogy próbálná kicsit elszámoltatni a volt gyarmatosítókat, ráadásul ők voltak ott előbb és nem a "spanyolok", aztán az aranyuk is eltűnt szőrén szálán, meg a bányákban is sokan ott maradtak, az se vo, szép eljárás.
Valahogy Morales ellen tevékenykedtek, ez a hangfelvételeken is ott volt kő keményen. Egy szónak is száz a vége: CIA.
#6 | Spectat0r - 2014. március 02. 23:05:52
A volt délszláv harcok se úgy voltak , ahogy azt tanuljuk, hogy voltak a csúnya szerbek, meg az alulról szerveződő horvát szabadságharcosok. Ott is meg lehetne bolygatni a pénz és a fegyverek, majd az adott parancsok irányát, hogy mely forrásból eredtek.
#7 | teremtes - 2014. március 03. 06:00:15
arról, hogy ki a magyar... kíváncsi vagyok, hogy hány embernek esik le az alábbi versből a lényeg! Az írót szándékosan nem tüntetem fel, ezen az oldalon az "életveszély" s_*_aha s_*_hi

Árpáddal jött, magyarul élt,
Anjouknál kopját nem törött,
Tán török előtt megfutott
S hamar koldusra vetközött.
De érteni mindig tudott,
De magyarul mindig tudott
S tán tépetten és nem hősön,
De tisztán adott át a Jelennek
Engem az én ősöm.

De jött egy kóbor ivadék,
Rabló, szerencsés ritterek
Népe, akiknek sarj-során
Ma tán zsandár-miniszterek
Tobzódnak az Idő torán,
Igazi magyarság torán.
Ma gróf-sorban ők diktálnak,
De vannak, kik még emlékeznek
S ha kell, ki is állnak.

Én, koldus jobbak gyermeke,
Miként ezer éve, tavaly,
Testvéremül elfogadom,
Ki tiszta ember és magyar.
S a nyavalyásnak nem adom,
Mert gróf, jobbomat nem adom.
Mondják csak, hogy ők nem értnek,
Ne is értsenek grófi senkik,
Tavalyi cselédek.

Kirabolt, szegény, kis magyar,
Kitárul afelé karom,
Kit magyarrá tett értelem,
Parancs, sors, szándék, alkalom.
Magyar Sors jósoltat velem:
Grófok nem jöhetnek velem,
Egy-két harcot most már állunk,
De új értelem, új magyarság
Lesz most már minálunk.
#8 | talpi - 2014. március 03. 06:45:09
A lovagoknak és ló-vagináknak eddig sem kellett fizetniük. Igen komoly diplomáciai előjogokat élveztek, élveznek, bizonyos szinttől "fölfelé".
#9 | talpi - 2014. március 03. 07:18:00
Detonátor!
Oda "javasolták" nekik a menést, mondván, ott bizonyára meghúzhatják magukat, míg elül itthon a lehallgatási csatazaj. Nos, akik javasolták, azok, viszont ugye, azoknak is elmesélték a történetet, akikhez küldték őket, csak kicsit más "előjellel" mégpedig, hogy "mint szélsőséges terroristák, a regnáló elnök hatalmának megdöntése céljából utaznak. Nos, innentől már csak hátra kellett dőlni,-itthon, hiszen minden megoldódott. Fizetni sem kellett az információ beszerzéséért és most, amint látod, még megpróbálnak belőle "tőkét kovácsolni",. Hiába a politika, nem gyerekeknek való, s ha valahol a zsidó gyökeret ver, az a politika, ott **** jól érzi magát, hiszen, "hülye van bőven a műsorhoz", most a nagy debütáció ép április 8-án lesz. Egy forduló, egy pofon, kérdés. KI FOGJA KAPNI ??? Mi, vagy Ők. Most jó lenne, ha az előadás dőlne be és nem mi.
#10 | Detonator - 2014. március 03. 09:15:41
Teremtes !

Magyarnak lenni lelki és szellemi állapot, nem gazdasági és nem állampolgársági kérdés. Ragozhatnám ! Az a MAGYAR akinek a hétköznapi egyéni cselekedeteiben benne van legalább egy kósza gondolat, hogy ez jó nekem, de jó e másoknak is ? És itt a "másoknak", az már Magyarországot jelenti, és ebben a pillanatban nem a szétdarabolt eszmék, nem a szellemi és erkölcsi hulladékok jutnak az eszébe, hanem az amire vágyik, aminek normális esetben másoknak is "vágynia" kellene. Mivel itt és most magamról írtam, be kell látnom, hogy ezek a dolgok csak egy bizonyos életkor elérésével jönnek elő ilyen tisztán és egyértelműen. A felelősség abban rejlik, hogy ezt kellett volna érezni és átadni, ha nem a kiirtásunk, és helyünkre telepített műmagyarok átnevelése "magyarrá", lett volna és lenne ma is a cél. Egyedül kevesen vagyok ! Megint a magam környezetéről írok. Nekem a lelkem mélyén van kódolva a magyarságom, az isteni "pecsét" bennem van, nem tanultam, nem "ráébredtem", mindenkor ott volt, de igazán felnőtté ( mint minden férfi ember ! ), a harmincas éveim vége felé lettem, kicsit tán előtte, és igazán akkor vált fontossá. Onnantól még a családomban is csak egy kezelhetetlen zsidó gyűlölő hülye vagyok . Hogy ki a magyar ? Valószínűleg az a nagyon kevés ember, aki azt látja amit én is, és szóvá is teszi, mint én is. Nagyon kevesen vagyunk ! Kevesen emlékeznek egy esetre, amikor a Jobbik a Kossuth téren tartott egy naggyűlést, és a "ketrecbe" zárt zsidó ellentüntetők a szaros kék fehér dávidcsillagos zászlóikat lengetve azt ordítozták, hogy "...mi vagyunk a magyarok, mi vagyunk a magyarok ..."!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.