Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

R√≥zsa-Florest√Ķl T√≥√°s√≥ lovagjaiig


A korm√°ny meg√°llapod√°st k√∂t a Szuver√©n Jeruzs√°lemi, Rodoszi √©s M√°ltai Szent J√°nos Katonai √©s Ispot√°lyos Renddel. Az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre vonatkoz√≥ t√∂rv√©nytervezet szerint a Vatik√°n √°ltal elismert m√°ltaiak a j√∂v√Ķben az egyh√°zakhoz hasonl√≥ t√°mogat√°st kapnak majd, √©s ad√≥t sem kell fizetni√ľk. A meg√°llapod√°s a lovagokra √©s a szeretetszolg√°latra egyar√°nt vonatkozik.

parlament el√Ķtt van a k√ľl√ľgyminiszt√©rium √°ltal beterjesztett t√∂rv√©nyjavaslat, amely enged√©lyezi, a Szuver√©n M√°ltai Lovagrend √©s kijel√∂lt szervezetei sz√°m√°ra, hogy minden olyan nevel√©si-oktat√°si, kultur√°lis, szoci√°lis, eg√©szs√©g√ľgyi, katasztr√≥fav√©delmi tev√©kenys√©get ell√°thassanak Magyarorsz√°gon, ami nem kiz√°r√≥lagosan az √°llami feladatnak sz√°m√≠t.

A tervezet szerint a lovagokat √©s szervezeteiket a k√∂zfeladatok ell√°t√°s√°ban val√≥ r√©szv√©tel√©rt cser√©be egyh√°zi int√©zm√©nyfenntart√≥knak kell tekinteni, √≠gy r√°juk is √©rv√©nyesnek kell tekinteni az egyh√°zak hit√©leti √©s k√∂zc√©l√ļ tev√©kenys√©g√©nek anyagi felt√©teleire vonatkoz√≥ jogszab√°lyokat.

Ez alapj√°n nekik is j√°r majd az √°llam √°ltal fizetett normat√≠v hozz√°j√°rul√°s, valamint kieg√©sz√≠t√Ķ t√°mogat√°s √©s jogosultak az szja egysz√°zal√©kos t√°mogat√°sra is. A korm√°ny t√©r√≠t√©smentes ingatlanhaszn√°latot, ad√≥- √©s v√°mmentess√©get is biztos√≠t a m√°ltaiaknak.

Az alapmeg√°llapod√°s egyel√Ķre √∂t szervezetre vonatkozik, a Magyar M√°ltai Lovagok Sz√∂vets√©g√©re, a Magyar M√°ltai Szeretetszolg√°lat Egyes√ľlet, a Magyar M√°ltai Lovagok Alap√≠tv√°ny, a Magyar M√°ltai Szeretetszolg√°lat Alap√≠tv√°ny, valamint a Magyar M√°ltai Szeretetszolg√°lat Iskola Alap√≠tv√°ny mellett azonban a Szuver√©n M√°ltai Lovagrend √©s az illet√©kes magyar hat√≥s√°gok tov√°bbi "k√ľl√∂n megegyez√©st" k√∂thetnek.

Semjén Zsolt KDNP-elnök és miniszterelnök-helyettes 1998 óta a Szuverén Máltai Lovagrend nagykeresztes lovagja (Újabb lex: Lex Semjén).

A kazalnyi m√°ltai lovagrend k√∂z√ľl a Jeruzs√°lemi Szent J√°nos Szuver√©n M√°ltai Lovagrend Auton√≥m Perjels√©geinek Sz√∂vets√©ge - ami nem azonos a cikk√ľnk kor√°bbi r√©sz√©ben szerepl√Ķ Szuver√©n M√°ltai Lovagrenddel - nem kapott kedvezm√©nyeket. Ennek a szervezetnek volt a lovagja a z√°rk√°ban √ľl√Ķ Hunvald Gy√∂rgy volt MSZP-s hetedik ker√ľleti polg√°rmester, B√°r√°ndy Gergely MSZP-k√©pvisel√Ķ, Danielisz B√©la, a p√°rt budapesti frakci√≥vezet√Ķ-helyettese, Perj√©si Kl√°ra, Gyula egykori MSZP-s polg√°rmestere √©s Schmuck Andor is, igaz ugyan√ļgy szerepelt a list√°n jobbikos alap√≠t√≥ √©s fideszes polg√°rmester is. (index.hu)
http://index.hu/b...k/?rnd=956

Er√Ķlk√∂dik a politika, a sajt√≥, s√Ķt m√©g a netkurucok is, hova tegy√©k, mit kezdjenek Eduardo R√≥zsa-Floressel. Ide√°lis h√Ķs, ide√°lis m√°rt√≠r, szabads√°gharcos vagy terrorista ? Ak√°rhogyan rakj√°k √∂ssze, mindig g√©ppisztoly lesz bel√Ķle...(aki nem ismeri az alapviccet, annak kommentben sz√≠vesen elmes√©lem)

√Čs val√≥ban. Eduardo R√≥zsa-Flores nem illik semmilyen skatuly√°ba. Magyar zsid√≥ apa, spanyol anya, a "Sak√°l" Carlos magyarorsz√°gi √∂sszek√∂t√Ķje oppardon tolm√°csa, az ELTE utols√≥ √∂sszegyetemi KISZ Titk√°ra, √ļjs√°g√≠r√≥, spanyol tud√≥s√≠t√≥, k√∂lt√Ķ, horv√°t √Ķrnagy, Szentl√°szl√≥ v√©delmez√Ķje, zsid√≥, aki katolikus papn√°l gy√≥n, majd √°tt√©r a muszlim hitre, szabads√°gharcos vagy terrorista, a jobboldal cheguevar√°ja √©s lehetne a v√©gletekig sorolni azt a cikk-cakkot amit egy nyughatatlan ember bej√°rt, hogy v√©g√ľl a bol√≠v szeparatist√°k oldal√°n, egy baloldali eln√∂k kommand√≥sai szit√°v√° l√∂vik.

A t√©ma, a t√∂rt√©nete h√°l√°s. Az az esetlen tolong√°s, amivel a c√≠mk√©z√Ķk egym√°st taszig√°lva igyekeznek a ravatal√°hoz, pedig m√°r egyenesen komikus. A jobbik.net gy√°szolja szerkeszt√Ķj√©t, aki a haz√°j√°√©rt halt meg, a "magyar honlap", pedig ler√°ntja a leplet Flores-f√©le zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√©sr√Ķl, a Lelkiismeret 88 meg saj√°t halottj√°nak tekinti. Bayer Zsolt - aki nagyj√°b√≥l akkor volt √©ppen liber√°lis, amikor R√≥zsa jobbra fordult - √©rzelmes cikkben (Bayer Zsolt: A jobboldal Che Guevar√°ja ) eml√©kezik meg arr√≥l, hogy Eduard√≥nak mennyire tetszett a novell√°sk√∂tete, majd az oblig√°t komcsiz√°s-kv√≥ta ut√°n igyekszik eligaz√≠tani olvas√≥it a jobboldal J√ļdeai N√©pfront - J√ļdea N√©pe Front - J√ļdeai Nemzeti Front sz√≠nes kavalk√°dj√°ban.

"Chico" teh√°t holt√°ban celeb lett, a Magyar H√°z alj√°ban l√©v√Ķ kioszkn√°l m√°ris kaphat√≥ a Che ut√°n√©rz√©s√Ľ arck√©pes p√≥l√≥ja, v√©gre egy jobboldali forradalm√°r, aki nem sz√°jkarat√©ban, vagy kukaborogat√°sban v√≠vja meg szabads√°gharc√°t, hanem szagolt puskaport. Ez m√©g j√≥l j√∂het. Szanyi - mi√©rt pont √Ķ ne - megv√°rta az els√Ķ reakci√≥kat, azt√°n gyorsan tudta hova √°lljon. Nyilv√°n a szembeoldalra. Tal√°n csak az √ļj vezet√©s√Ľ k√ľl√ľgyminiszt√©rium j√°r el hat√°rozottan √©s k√∂vetkezetesen a forgatagban. De ebben a kavalk√°dban felt√Ľnt egy igazi csodabog√°r, a R√≥zsa-Flores √ľgy kiszelt√ľnd√©je is. R√≥luk szeretn√©k most n√©h√°ny sz√≥t sz√≥lni.

Gy√Ľjt√©st rendez T√≥√°s√≥ √ľgyv√©dj√©re a lovagrend

- l√°tott napvil√°got a h√≠r hamarost. A Jeruzs√°lemi Szent J√°nos Szuver√©n M√°ltai Lovagrend Auton√≥m Perjels√©gek Sz√∂vets√©g√©nek (a r√∂vid√≠t√©s kedv√©√©rt a tov√°bbiakban csak: JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz) k√ľl√ľgyminisztere nyilatkozott sajt√≥szerte, hogy a legjobb bol√≠viai √ľgyv√©di irod√°t k√©rt√©k fel, t√°voli harcokba szakadt honfit√°rsunk, T√≥√°s√≥ El√Ķd v√©delm√©re. Ha m√°r felk√©rt√©k akkor pedig most gy√Ľjtenek a g√°zsira. Ejha! √úgyes - mondta Kohn b√°csi az automat√°n√°l. (Aki nem √©rti, annak ezt a viccet is elmagyar√°zom majd.)

Lovagrend? Ez vajon mi? Kik ezek az izék? Szerepjátékosok, vagymi?

Gyakorlott apak√©nt, nagyobbik fiamhoz fordultam seg√≠ts√©g√©rt, akir√Ķl r√∂gvest lefagyott a t√Ľzfalbe√°ll√≠t√°son, matekegyenleteken √©s t√Ľzm√°gia-tanokon √©rlelt magabiztoss√°g, majd t√©tov√°n azt mondta, tal√°n valamelyik ork kl√°n lehet Azeroth f√∂ldj√©r√Ķl, de hetvenes szint√Ľ karakter nincs k√∂zt√ľk, az biztos, mert akkor m√°r lenyomt√°k volna √Ķket. Nos a JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz v√©g√ľlis nem a WoW-b√≥l l√©pett el√Ķ √ľgyv√©det tarh√°lni T√≥√°s√≥nak, hanem kider√ľlt, egy √∂njel√∂lt m√°ltai lovagrendr√Ķl van sz√≥, k√ľl√∂n√∂s t√∂rt√©nettel √©s m√©g k√ľl√∂n√∂sebb arcokkal.

L√©pj√ľnk be h√°t szerepj√°t√©kuk saj√°tos vil√°g√°ba egy picit!

Nevenincs orsz√°g, sosem volt korm√°ny√°nak tagjai, vicces jelmezekben. A XI. sz√°zadt√≥l a nap√≥leoni h√°bor√ļk idej√©n bek√∂vetkezett sz√©tes√©s√ľkig m√©g tiszta volt a k√©p, onnant√≥l azonban eg√©szen 1976-ig √∂njel√∂lt m√°ltaiak t√∂mege versenyzett a Vatik√°nn√°l √°ld√°s√©rt, mert a v√©g√©n csak egy maradhat. F√°j√≥ pont, hogy nem JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz vonal futott be, de sebaj.

"A rend egy olyan int√©zm√©ny, ahol az √©letnek vall√°sosnak √©s a vall√°soss√°gnak pedig √©l√Ķnek kell lennie" olvashat√≥ alapszab√°lyukban, majd ezt megfejelve v√°rj√°k azon tehet√Ķs √©s emberbar√°t szem√©lyek bel√©p√©s√©t, akik k√∂zt√ľnk √≥hajtanak szolg√°lni a legszerencs√©tlenebb emberek t√°mogat√°s√°ban pal√°stjaik k√∂z√©.

Az √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķ c√©gek vezet√Ķit√Ķl a volt porn√≥szerkeszt√Ķn, Miss Universe Hungary sajt√≥f√Ķn√∂k√∂n √°t volt titkosszolg√°kig, szoci k√©pvisel√Ķtest√ľleti tagokig, operett√©nekesig, heged√Ľm√Ľv√©szig √©s sz√≠n√©szig, valamint Sir Schmuck Andorig, Sir ifj. Lasz Gy√∂rgyig ott van mindenki, aki sz√°m√≠t.

A lovagosdi szerepj√°t√©k f√©ny√©t emelik a rangos kit√ľntetettek √©s tagok: Sir Oszter S√°ndor, Juszt L√°szl√≥, Csongr√°di Kata, N√°ray Tam√°s egzotikus orsz√°gok tiszteletbeli konzuljai, mint a hit v√©delmez√Ķi, a Szulejm√°n ellen M√°lt√°t v√©d√Ķ lovagok szellemi √∂r√∂k√∂sei. Fantasy klubjuk √©let√©t apr√≥dok, squire-ok, f√Ķapr√≥dok avat√°si cerem√≥ni√°i, nagymesterek, r√©gensek, nemesi csal√°dok, bailiffek √©s egy√©b egzotikus karakterek, a rend lovagin√°inak D√°maklubja, gyerty√°val √©s z√°szl√≥kkal zs√ļfolt b√°lok, c√≠merekkel √©kes√≠tett fogad√°sok √©s borszentel√Ķ √©s maskarab√°l, valamint a M√°ltai lovagok karitat√≠v √©rz√©kenys√©g√©nek (sic!) esem√©nyei sz√≠nes√≠tik. A szerz√Ķ ut√°naj√°rt: egy hasonl√≥ jelmez b√©rl√©s√©re h√©tv√©g√©re nagyj√°b√≥l 25-40 ezer forintb√≥l kik√∂h√∂ghet√Ķ, ez√©rt hardcore lovag-szerepj√°t√©kosoknak val√≥sz√≠n√Ľleg meg√©r√Ķs ink√°bb v√°s√°rolni pal√°stot-kardot, mert annak √°ra - a jamboreek gyakoris√°g√°t√≥l f√ľgg√Ķen - f√©l√©v/√©v alatt megt√©r√ľl.

Itt van p√©ld√°ul mindj√°rt a JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz k√ľl√ľgyminisztere, vagymi. Az igen kiterjedt kapcsolatrendszerrel, c√≠mekkel √©s t√©rfogattal b√≠r√≥ Sir Nagy K√° Andr√°s val√≥s√°ggal halmozza a c√≠meket. A Magyar Ebteny√©szt√Ķk Orsz√°gos Egyes√ľlet√©nek eln√∂ks√©gi tagjak√©nt, a kennelclub vezet√Ķjek√©nt, egy √ļjabb security c√©g tulajdonosak√©nt otthonosan mozog kutya sz√©ps√©gversenyek zs√Ľrij√©ben, apr√≥davat√°son, lovagb√°lon √©s k√ľl√ľgyminiszterk√©nt egyar√°nt.

Kutyaverseny, j√≥t√©konys√°gi b√°l, humanit√°rius tev√©kenys√©g, T√≥√°s√≥ √ľgyv√©dje... ECHO Tv, TV2, N√©pszava, Origo, H√≠rad√≥, Kossuth R√°di√≥, Magyar Nemzet, N√©pszabads√°g, Stop.hu, Index... a sajt√≥ kis sz√≠nesekben val√≥s√°ggal zab√°lja a napf√©nyre j√∂tt jelmezb√°lt.

Kevesen tudj√°k √°m - m√©g √Ķ maga sem - hogy JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz k√ľl√ľgyminisztere val√≥j√°ban S√°rk√°ny√∂l√Ķ Szent Gy√∂rgy egyenes√°gi lesz√°rmazottja. Ennek l√°that√≥ jele a kibonatkoz√≥ pal√°stfetisizmus, de m√°r a jogi karra beny√ļjtott felv√©teli k√©relm√©nek elutas√≠t√°sakor is suhog√≥ b√°rdok, p√°nc√©lon megcsillan√≥ napf√©ny, hal√°lh√∂rg√©s, csatazaj √©s v√©rszag bor√≠totta el l√°t√°s√°t, mint valah√°nyszor az√≥ta, hogy a harag √ļrr√° lesz a bajnok lelk√©n.

De ez az √∂r√∂ks√©g hasznos is, mivel a gonosz a legv√°ratlanabb helyeken √ľti fel a fej√©t.

A JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz-t a k√∂zelm√ļtban ugyanis nemtelen t√°mad√°sok √©rt√©k. A hossz√ļ √©s hangzatos titulusok ir√°nt olthatatlan vonzalmat √©rz√Ķ gittegylet perbe √©s haragba keveredett a Heti V√°lasszal, ami a Lovagk√≥r c. √≠r√°ssal az √∂njel√∂lt lovagrend lelk√©be taposott. A Magyar √Āllam nem ismeri el a JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz-t. Na j√≥-j√≥, de az√©rt van olyan orsz√°g, amelyik igen! T√∂rt√©netesen Angola, a Kong√≥i K√∂zt√°rsas√°g, Bissau-Guinea, valamint S√£o Tom√© √©s Pr√≠ncipe viszont elismeri √Ķket! Ez az√©rt m√©gis csak valami.

A k√ľl√ľgyminiszter erre a hideg ac√©l √©s k√©nk√Ķ szag√°t √©rezte, szeme el√Ķtt neh√©zp√°nc√©losok v√°gtattak a k√∂dbe szilaj lovakon egy pillanatra. Felk√©rte a rend H√ľlyej√°r√°sok Miniszt√©rium√°t K√ľl- √©s Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si √úgyek Miniszt√©rium√°t, hogy k√∂zlem√©nyben reag√°ljon a nemtelen v√°dakra.

"A nemzetk√∂zi jog szerint egy √°llam l√©tez√©se nem f√ľgg m√°s √°llamok elismer√©s√©t√Ķl. Tajvant sem ismeri el Magyarorsz√°g, l√©t√©hez m√©gsem f√©rhet k√©ts√©g. Mi az √°llamis√°g h√°rom jegy√©b√Ķl - ter√ľlet, f√Ķhatalom, n√©pess√©g - ut√≥bbi kett√Ķvel rendelkez√ľnk, √≠gy jogszer√Ľen haszn√°ljuk az √ļtlevelet" - hangzik a leny√Ľg√∂z√Ķ √©rvel√©s, kieg√©sz√≠tve azzal: a JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz sohasem sugallta, hogy diplom√°ciai mentess√©get √©lvezne.


Na √©s itt van a kutya el√°sva. A szerepj√°t√©kosok k√∂r√©nek - beugr√≥ tagonk√©nt csaknem 1,5 milli√≥ Ft - ugyanis saj√°t diplom√°ciai √ļtlevele van (Sk√≥ci√°ban a h√≠rek szerint Jedi lovagrend alakult). Ez csak photoshop k√©rd√©se, a diplom√°ciai mentess√©ggel kac√©rkod√°s azonban egy√©b el√Ķny√∂kkel is j√°r(hat) egy olyan vil√°gban, ahol a brit rend√Ķrs√©g pl. legl√°bb √∂tvenszer megb√ľntette k√∂zeleked√©si kih√°g√°s√©rt a lengyel Prawo Jazdy-t, mire kider√ľlt, hogy az nem a neve, hanem "vezet√Ķi enged√©lyt" jelent. Vajon eur√≥paszerte h√°ny v√°mos lehet tiszt√°ban azzal, hogy a pal√°st √©s sodronying n√©lk√ľl bel√©p√Ķ lovag - persze n√©gy afrikai √°llamot lesz√°m√≠tva - egy sosemvolt orsz√°g el nem ismert tisztvisel√Ķjek√©nt halad √°t a hat√°ron?!

Diplom√°ciai rendsz√°mot m√©g nem haszn√°lnak, de mint Sir Nagy K√° Andr√°s mondja: amikor k√ľlf√∂ldre, p√©ld√°ul Szlov√°kia k√ľl√ľgyminiszter-helyettes√©hez utazik, "√©s nagy a sor a hat√°ron, el√Ķveszem a diplomata-√ļtlevelemet, √©s √©lek a soron k√≠v√ľlis√©g el√Ķny√©vel. Nyilv√°n a Lovagi Szivarklub bilater√°lis kapcsolatainak k√©rd√©sei ezek, amelyek nem t√Ľrhetnek halaszt√°st.

P√©nz, paripa, fegyver, kast√©lyok, b√°lok, fogad√°sok, j√≥t√©konykod√°s, v√≠zum √©s v√°mmentess√©g, sajt√≥. Nem neh√©z megj√≥solni, T√≥√°s√≥ El√Ķd r√∂videsen a JeSzeJ√°Szu M√°Lo AutoPeSz m√©diaarca lesz.

Lássuk be, ez azért jobb, mint a Lutra album.

Kedvcsinálónak nézzétek meg Sir Robin dalát: http://www.youtub...d7YNNA0Mwo

http://orulunkvin...es_biznisz

A kiszivárogtatás miatt ölhették meg Rózsa-Flores Eduardót
http://mno.hu/hir...ot-1164233

Ki hozta ki a pinc√©b√Ķl az √Ķsz√∂di besz√©det?
http://hvg.hu/itt...d_jelentes

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2014. mŠrcius 02. 19:56:36
√Ātteszem ide is, hogy √°tl√°that√≥an egybe legyen!

kepfeltoltes.hu/131126/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/111230/Jesuit_Wars_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/140106/maci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Kerry: Komoly következmények lesznek - Origo

John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter el√≠t√©lte vas√°rnap Oroszorsz√°g "hihetetlen agresszi√≥j√°t" Ukrajna ellen. Kerry egy√ļttal arra figyelmeztetett, hogy a kr√≠mi orosz katonai fell√©p√©snek "nagyon komoly k√∂vetkezm√©nyei lesznek" az Egyes√ľlt √Āllamok √©s m√°s orsz√°gok r√©sz√©r√Ķl, bele√©rtve a szankci√≥kat √©s Oroszorsz√°g gazdas√°gi elszigetel√©s√©t.

"A 21. sz√°zadban nem lehet 19. sz√°zadi m√≥don viselkedni, egy m√°sik orsz√°gba behatolni teljesen mondvacsin√°lt √ľr√ľggyel" - mondta a CBS telev√≠zi√≥nak nyilatkozva Kerry.

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták...
http://magyarnemz...;c_start=0
www.kmfap.hu/upload/Image/ceremoni_2008_04/014.jpg

www.kmfap.hu/upload/Image/Sir_Panczel_temetese_PA/32.jpg


www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/10/30/Schmuck-Andor(650x433).jpg


kepfeltoltes.hu/130512/smom_rothschild_nazi_www.kepfeltoltes.hu_.jpgUkr√°n v√°ls√°g - Szoci√°ldemokrat√°k: az √°llamf√Ķ h√≠vja √∂ssze az orsz√°gos list√°t √°ll√≠t√≥ p√°rtok vezet√Ķit!

A Szoci√°ldemokrat√°k Magyar Polg√°ri P√°rtja kezdem√©nyezi, hogy √Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k az orsz√°gos list√°t √°ll√≠t√≥ p√°rtok vezet√Ķivel kezdem√©nyezzen soron k√≠v√ľli egyeztet√©st arr√≥l: az ukr√°n v√°ls√°gb√≥l ad√≥d√≥ esetleges menek√ľltk√©rd√©s milyen hat√°ssal lehet az √°prilisi v√°laszt√°s lebonyol√≠t√°s√°ra.

Schmuck Andor p√°rteln√∂k az MTI-hez vas√°rnap eljuttatott k√∂zlem√©ny√©ben azt √≠rta: egyre n√∂vekv√Ķ aggodalommal figyelik az ukrajnai fejlem√©nyeket, √©s tartanak att√≥l, hogy a region√°lis konfliktus menek√ľlt√°radatot ind√≠that el.

A szoci√°ldemokrat√°k javasolj√°k annak megvitat√°s√°t, hogy ha a migr√°ci√≥s hull√°m t√©nylegesen bek√∂vetkezik, akkor a menek√ľlthelyzet megnyugtat√≥ megold√°s√°ig sz√ľneteltess√©k-e a kamp√°nyt, illetve a politikai p√°rtok aktivist√°it k√©rj√©k fel a kr√≠zis hat√°sainak kezel√©s√©ben t√∂rt√©n√Ķ akt√≠v szerepv√°llal√°sra.

Az orosz parlament fels√Ķh√°za szombaton j√≥v√°hagyta Vlagyimir Putyin eln√∂k k√©relm√©t, hogy az orosz √°llampolg√°rok v√©delm√©ben Oroszorsz√°g fegyveres er√Ķt alkalmazhasson Ukrajn√°ban.
http://www.galamu...o_hivja_az

#2 | monguzking - 2014. mŠrcius 02. 21:01:45
Cimek--ezzek ego j√°t√©kszerei-valamikkor √©n is vonzodtam hozz√°juk-ez√©rt l√©ptem be p√©ld√°ul rozsakeresztes rendbe is-igaz mindig k√©pes vagyok fel√ľlvizsg√°lni √∂nmagamat s korrig√°lni igy azt√°n otthagytam mindent s ink√°bb mag√°nyos farkask√©nt j√°rom utamat
#3 | monguzking - 2014. mŠrcius 02. 21:04:14
m√©g valamit hozz√°tenn√©m to√°so egy h√ľlye gyerek de magyar igy az√©rt felh√°borit hogy haggy√°k b√∂rt√∂nbe megrohadni egy igazi magyar vezet√∂ ezt nem engedn√© s ha kell szem√©lyesen menne el bolivi√°ba s k√©rn√© eln√∂k√∂t√∂l szabadon bocs√°jt√°s√°t
#4 | Detonator - 2014. mŠrcius 02. 22:39:49
Monguz !

√Čn m√°ra nem vagyok meggy√Ķz√Ķdve, hogy a T√≥√°s√≥ magyar. R√≥zsa-Flores el√Ķ√©lete, meg "munk√°ss√°ga", tele van nem kev√©s ellentmond√°ssal, olyan volt az √©lete mint a hal√°la, kiss√© zaklatott. De, hogy √©rthet√Ķbb legyek, T√≥√°s√≥ csak erd√©lyi √©s magyarul besz√©l, ez nem jelenti azt automatikusan, hogy magyar. Kiss√© s√°nt√≠t a hasonlatom, de Fekete J√°nos √©s K√°d√°r J√°nos is "magyar" volt. Meg √ļgy gondolom, hogy a Sz√©kely Gyorsnak nincs meg√°ll√≥ja Bol√≠vi√°ban, azt√°n m√©g is ott √°llt meg, ez az√©rt elgondolkodtat√≥ nem ?
#5 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 02. 23:03:00
Engem nem zavar a v√©n indi√°n, valahol igaza van, hogy pr√≥b√°ln√° kicsit elsz√°moltatni a volt gyarmatos√≠t√≥kat, r√°ad√°sul √Ķk voltak ott el√Ķbb √©s nem a "spanyolok", azt√°n az aranyuk is elt√Ľnt sz√Ķr√©n sz√°l√°n, meg a b√°ny√°kban is sokan ott maradtak, az se vo, sz√©p elj√°r√°s.
Valahogy Morales ellen tev√©kenykedtek, ez a hangfelv√©teleken is ott volt k√Ķ kem√©nyen. Egy sz√≥nak is sz√°z a v√©ge: CIA.
#6 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 02. 23:05:52
A volt d√©lszl√°v harcok se √ļgy voltak , ahogy azt tanuljuk, hogy voltak a cs√ļnya szerbek, meg az alulr√≥l szervez√Ķd√Ķ horv√°t szabads√°gharcosok. Ott is meg lehetne bolygatni a p√©nz √©s a fegyverek, majd az adott parancsok ir√°ny√°t, hogy mely forr√°sb√≥l eredtek.
#7 | teremtes - 2014. mŠrcius 03. 06:00:15
arr√≥l, hogy ki a magyar... k√≠v√°ncsi vagyok, hogy h√°ny embernek esik le az al√°bbi versb√Ķl a l√©nyeg! Az √≠r√≥t sz√°nd√©kosan nem t√ľntetem fel, ezen az oldalon az "√©letvesz√©ly" s_*_aha s_*_hi

√Ārp√°ddal j√∂tt, magyarul √©lt,
Anjouknál kopját nem törött,
T√°n t√∂r√∂k el√Ķtt megfutott
S hamar koldusra vetközött.
De érteni mindig tudott,
De magyarul mindig tudott
S t√°n t√©petten √©s nem h√Ķs√∂n,
De tiszt√°n adott √°t a Jelennek
Engem az √©n √Ķs√∂m.

De jött egy kóbor ivadék,
Rabló, szerencsés ritterek
Népe, akiknek sarj-során
Ma t√°n zsand√°r-miniszterek
Tobz√≥dnak az Id√Ķ tor√°n,
Igazi magyars√°g tor√°n.
Ma gr√≥f-sorban √Ķk dikt√°lnak,
De vannak, kik még emlékeznek
S ha kell, ki is √°llnak.

√Čn, koldus jobbak gyermeke,
Miként ezer éve, tavaly,
Testv√©rem√ľl elfogadom,
Ki tiszta ember és magyar.
S a nyavaly√°snak nem adom,
Mert gróf, jobbomat nem adom.
Mondj√°k csak, hogy √Ķk nem √©rtnek,
Ne is értsenek grófi senkik,
Tavalyi cselédek.

Kirabolt, szegény, kis magyar,
Kitárul afelé karom,
Kit magyarrá tett értelem,
Parancs, sors, szándék, alkalom.
Magyar Sors jósoltat velem:
Grófok nem jöhetnek velem,
Egy-két harcot most már állunk,
De √ļj √©rtelem, √ļj magyars√°g
Lesz most m√°r min√°lunk.
#8 | talpi - 2014. mŠrcius 03. 06:45:09
A lovagoknak √©s l√≥-vagin√°knak eddig sem kellett fizetni√ľk. Igen komoly diplom√°ciai el√Ķjogokat √©lveztek, √©lveznek, bizonyos szintt√Ķl "f√∂lfel√©".
#9 | talpi - 2014. mŠrcius 03. 07:18:00
Deton√°tor!
Oda "javasolt√°k" nekik a men√©st, mondv√°n, ott bizony√°ra megh√ļzhatj√°k magukat, m√≠g el√ľl itthon a lehallgat√°si csatazaj. Nos, akik javasolt√°k, azok, viszont ugye, azoknak is elmes√©lt√©k a t√∂rt√©netet, akikhez k√ľldt√©k √Ķket, csak kicsit m√°s "el√Ķjellel" m√©gpedig, hogy "mint sz√©ls√Ķs√©ges terrorist√°k, a regn√°l√≥ eln√∂k hatalm√°nak megd√∂nt√©se c√©lj√°b√≥l utaznak. Nos, innent√Ķl m√°r csak h√°tra kellett d√Ķlni,-itthon, hiszen minden megold√≥dott. Fizetni sem kellett az inform√°ci√≥ beszerz√©s√©√©rt √©s most, amint l√°tod, m√©g megpr√≥b√°lnak bel√Ķle "t√Ķk√©t kov√°csolni",. Hi√°ba a politika, nem gyerekeknek val√≥, s ha valahol a zsid√≥ gy√∂keret ver, az a politika, ott **** j√≥l √©rzi mag√°t, hiszen, "h√ľlye van b√Ķven a m√Ľsorhoz", most a nagy deb√ľt√°ci√≥ √©p √°prilis 8-√°n lesz. Egy fordul√≥, egy pofon, k√©rd√©s. KI FOGJA KAPNI ??? Mi, vagy √ēk. Most j√≥ lenne, ha az el√Ķad√°s d√Ķlne be √©s nem mi.
#10 | Detonator - 2014. mŠrcius 03. 09:15:41
Teremtes !

Magyarnak lenni lelki √©s szellemi √°llapot, nem gazdas√°gi √©s nem √°llampolg√°rs√°gi k√©rd√©s. Ragozhatn√°m ! Az a MAGYAR akinek a h√©tk√∂znapi egy√©ni cselekedeteiben benne van legal√°bb egy k√≥sza gondolat, hogy ez j√≥ nekem, de j√≥ e m√°soknak is ? √Čs itt a "m√°soknak", az m√°r Magyarorsz√°got jelenti, √©s ebben a pillanatban nem a sz√©tdarabolt eszm√©k, nem a szellemi √©s erk√∂lcsi hullad√©kok jutnak az esz√©be, hanem az amire v√°gyik, aminek norm√°lis esetben m√°soknak is "v√°gynia" kellene. Mivel itt √©s most magamr√≥l √≠rtam, be kell l√°tnom, hogy ezek a dolgok csak egy bizonyos √©letkor el√©r√©s√©vel j√∂nnek el√Ķ ilyen tiszt√°n √©s egy√©rtelm√Ľen. A felel√Ķss√©g abban rejlik, hogy ezt kellett volna √©rezni √©s √°tadni, ha nem a kiirt√°sunk, √©s hely√ľnkre telep√≠tett m√Ľmagyarok √°tnevel√©se "magyarr√°", lett volna √©s lenne ma is a c√©l. Egyed√ľl kevesen vagyok ! Megint a magam k√∂rnyezet√©r√Ķl √≠rok. Nekem a lelkem m√©ly√©n van k√≥dolva a magyars√°gom, az isteni "pecs√©t" bennem van, nem tanultam, nem "r√°√©bredtem", mindenkor ott volt, de igaz√°n feln√Ķtt√© ( mint minden f√©rfi ember ! ), a harmincas √©veim v√©ge fel√© lettem, kicsit t√°n el√Ķtte, √©s igaz√°n akkor v√°lt fontoss√°. Onnant√≥l m√©g a csal√°domban is csak egy kezelhetetlen zsid√≥ gy√Ľl√∂l√Ķ h√ľlye vagyok . Hogy ki a magyar ? Val√≥sz√≠n√Ľleg az a nagyon kev√©s ember, aki azt l√°tja amit √©n is, √©s sz√≥v√° is teszi, mint √©n is. Nagyon kevesen vagyunk ! Kevesen eml√©keznek egy esetre, amikor a Jobbik a Kossuth t√©ren tartott egy naggy√Ľl√©st, √©s a "ketrecbe" z√°rt zsid√≥ ellent√ľntet√Ķk a szaros k√©k feh√©r d√°vidcsillagos z√°szl√≥ikat lengetve azt ord√≠tozt√°k, hogy "...mi vagyunk a magyarok, mi vagyunk a magyarok ..."!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.