Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#101 | mindannyiunknak - 2014. mŠrcius 06. 22:16:32
Biológiai hadviselés?

www.kephost.com/images4/2014/3/6/a1_2014_3_6_40njux1ojj.png

S még nevet is adnak neki.
#102 | mindannyiunknak - 2014. mŠrcius 06. 22:18:52
Emmeg nem bírta cérnával, cinegével...

"Ma d√©lel√Ķtt f√Ķbe l√Ķtte mag√°t egy rend√Ķr a V√°ci Rend√Ķrkapit√°nys√°g Zr√≠nyi utcai √©p√ľlet√©ben. Meg nem er√Ķs√≠tett inform√°ci√≥ink szerint a szolg√°latban l√©v√Ķ rend√Ķr √∂ngyilkoss√°got k√∂vetett el, melyre b√ļcs√ļlev√©lben h√≠vta fel a figyelmet, de mire megtal√°lt√°k, m√°r halott volt."

http://www.vaconl...gon-2.html
#103 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 06. 22:59:29
scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1976970_525555894230885_650977454_n.jpg

s_*_kac s_*_kac s_*_kac s_*_kac

B√©kasz√°j√ļ zsid√≥ kurv√§. s_*_kac

emotloader.hu/emoticons/3d2/3d2_emoticon111_emotloader.com.gif
#104 | Perje - 2014. mŠrcius 06. 23:16:07
#105 | Detonator - 2014. mŠrcius 07. 07:55:51
Ez a mocsok undor√≠t√≥ zsid√≥ tet√Ľ olyan sz√©p, mint a h√°romnapos h√°ny√°s a kocsma el√Ķtt !
#106 | GP - 2014. mŠrcius 07. 08:41:45
Imre te is így várod ezeket az örömteli napokat?

s_*_kac

kepfeltoltes.hu/140307/1378065_743774105641246_1165942219_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#107 | Kameleon - 2014. mŠrcius 07. 11:54:43
K√≠nai h√≠r√ľgyn√∂ks√©g: A Nyugat fiask√≥ja az ukr√°n helyzet

A Nyugat fiask√≥j√°nak tartja az ukrajnai helyzetet a Hszinhua k√≠nai √°llami h√≠r√ľgyn√∂ks√©g, mely az MTI √°ltal id√©zett √©nteki komment√°rj√°ban √ļgy v√©li, a nyugati vezet√Ķknek nincs mi√©rt gratul√°lniuk egym√°snak. Kivonatosan a k√∂vetkez√Ķket √≠rj√°k:

A Nyugat strat√©gi√°ja, az √ļgynevezett demokratikus √©s Nyugat-bar√°t ukr√°n korm√°ny fel√°ll√≠t√°sa sehova sem vezetett. Csak z√Ľrzavart keltettek, aminek rendbe t√©tel√©re sem elegend√Ķ k√©pess√©g√ľk, sem b√∂lcsess√©g√ľk nincs. A Nyugat a demokr√°cia t√°mogat√°s√°t sz√≠nlelve, elfogult k√∂zvet√≠t√©st aj√°nlva beavatkozott Ukrajna bel√ľgyeibe. Emellett a nyugatiak al√°becs√ľlt√©k Oroszorsz√°g elt√∂k√©lts√©g√©t arra, hogy megv√©dje alapvet√Ķ √©rdekeit.

A nyugati vezet√Ķk t√©veszm√©je volt, hogy megkopott erk√∂lcsi tekint√©ly√ľkkel √©s hi√°nyos kassz√°jukkal k√©pesek lesznek egy ekkora feladatot tejes√≠teni, az orosz vezet√Ķk viszont terveikkel √©s hat√©kony ellenl√©p√©seikkel √ļjra bizony√≠tott√°k hiteless√©g√ľket √©s eszess√©g√ľket. A vil√°g ism√©t tan√ļja lehet annak, hogy egy nagy orsz√°g darabokra hullik, mert a magasztos eszm√©ivel k√©rked√Ķ, √ľgyetlen √©s √∂nz√Ķ Nyugat nem k√©pes gyakorlati megold√°sokra.
#108 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 07. 12:10:22
Kameleon:
√Ėsszefog√°s->Korm√°nyv√°lt√°s->Korm√°ny nem v√°lt√°s->Occupy Hungary-Anonymus csoport - √°prilis
√ļgy l√°tszik a forgat√≥k√∂nyvet m√°r meg√≠rt√°k.
#109 | postaimre - 2014. mŠrcius 07. 14:55:28
Teljes a nemzeti egys√©g Ukrajna √ľgy√©ben
Hat√°rozatban √°lltak ki Putyin ellen


Vlagyimir Putyin eln√∂k lengyelellenes v√°djai √©s az ukr√°n helyzet teljes nemzeti egys√©get teremtett a lengyel politik√°ban. A parlament rendk√≠v√ľli √ľl√©st szentelt a kialakult helyzetnek, amelyen a minisztereln√∂k bemutatta a korm√°ny √°ll√°spontj√°t, az egyes parlamenti p√°rtok vezet√Ķi pedig megtapsolt√°k.
http://www.168ora...24374.html

Ukr√°n felder√≠t√Ķ sz√°zad jutott be a Kr√≠mbe
Az ukr√°n hadsereg egyik k√ľl√∂nleges egys√©g√©nek siker√ľlt bejutnia a Kr√≠mbe - k√∂z√∂lte a kijevi v√©delmi miniszt√©rium sajt√≥oszt√°lya ukr√°n h√≠rport√°lok szerint.
http://www.stop.h...e/1222099/


Egész Ukrajnát Oroszországhoz csatolnák a krímiek

A moszkvai fels√Ķh√°z eln√∂ke szerint Oroszorsz√°gnak nem kellene elismernie az ukrajnai v√°laszt√°sok eredm√©ny√©t. A kr√≠mi parlamenti eln√∂k pedig eg√©sz Ukrajn√°t Oroszorsz√°ghoz csatoln√°.
http://www.origo....sagat.html

„Nem Moszkva ir√°ny√≠tja az ukr√°n esem√©nyeket”

Az orosz eln√∂k sz√≥viv√Ķje szerint √©pp az ellenkez√Ķj√©r√Ķl van sz√≥.

Nem Oroszorsz√°g ir√°ny√≠tja az ukrajnai esem√©nyeket - hangoztatta Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k sz√≥viv√Ķje egy p√©nteki nyilatkozat√°ban.
http://www.hir24....emenyeket/

A Jobboldali Szektor fegyvereket kér Ukrajnában

Az orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©g szerint a Jobboldali Szektor nev√Ľ ukr√°n radik√°lis nacionalista szervezet azt k√∂vetelte a kijevi hat√≥s√°gokt√≥l, hogy nyiss√°k meg a fegyverrakt√°rakat az √∂nv√©delmi csapatok sz√°m√°ra.
http://www.hir24....krajnaban/


Putyin vil√°gosan elmondta Obam√°nak, mi a helyzet

Ism√©t telefonon besz√©lt egym√°ssal Barack Obama amerikai √©s Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k, de nem jutottak d√Ľl√Ķre a kr√≠mi helyzet kezel√©se kapcs√°n. Id√Ķk√∂zben az ukr√°n v√°laszt√°si bizotts√°g irre√°lisnak √©s illegitimnek nevezte a m√°rcius 16-ra tervezett kr√≠mi n√©pszavaz√°st.
http://mno.hu/kul...et-1214581

Ukrajna
Több mint a Krím

Az orosz fegyveres er√Ķk szombaton gyakorlatilag hatalmukba ker√≠tett√©k az eg√©sz Kr√≠m-f√©lszigetet, azaz a Kr√≠mi Auton√≥m K√∂zt√°rsas√°got, melynek lak√≥i z√∂mmel oroszok. A fekete-tengeri orosz flotta (b√©relt) t√°maszpontjair√≥l kirajzottak a tenger√©szgyalogosok, ezen fel√ľl a f√©lszigetet Oroszorsz√°gt√≥l elv√°laszt√≥ tengerszoroson √°t elit egys√©gek tucatjai keltek √°t a Kr√≠mbe. A rep√ľl√Ķterek, kulcsfontoss√°g√ļ l√©tes√≠tm√©nyek – mil√≠ci√°k √©s „√∂nv√©delmi egys√©gek” k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel – orosz k√©zre ker√ľltek, az ukr√°n t√°maszpontokat k√∂r√ľlz√°rt√°k, a f√©lszigetet pedig de facto elv√°gt√°k az anyaorsz√°gt√≥l. Ukrajn√°b√≥l ez id√Ķ szerint nem lehet √°tl√©pni a Kr√≠mbe. Az inv√°zi√≥ idej√©n viszont egyetlen l√∂v√©s sem d√∂rd√ľlt el. ACZ√ČL ENDRE √≠r√°sa.
http://www.168ora...24264.html

A jelek egyre s√ļlyosabbak
√öj hidegh√°bor√ļ k√ľsz√∂b√©n?

A demokrat√°k region√°lis probl√©m√°nak √°ll√≠tj√°k be, m√≠g az ellenz√©k az Obama-k√ľlpolitika direkt fiask√≥j√°nak t√ľnteti fel az ukr√°n v√°ls√°got √©s √ļj hidegh√°bor√ļr√≥l besz√©l. A belpolitika ez√ļttal is be√°rny√©kolja a k√ľlpolitik√°t; Ukrajna legal√°bb annyira sz√≥l Obam√°r√≥l, mint Putyinr√≥l. Nem v√©letlen, hiszen novemberben kongresszusi v√°laszt√°sok lesznek az Egyes√ľlt √Āllamokban.
http://hetivalasz...oben-73963

B√≠zik Ukrajn√°ban haz√°nk f√Ķ hitelez√Ķje

C√≠mk√©k: mobius, templeton, ukr√°n v√°ls√°g, alapkezel√Ķ
Hossz√ļ t√°v√ļ befektet√Ķk√©nt a Franklin Templeton Investments b√≠zik az ukrajnai v√°ls√°g rendez√©s√©ben - √≠rja blogj√°ban Mark Mobius, az alapkezel√Ķ vez√©rigazgat√≥ja.
http://www.napi.h...78047.html

Újjáépítenék a birodalmat - meg lehet állítani az oroszokat?

A Nyugat k√©pes megb√ľntetni Putyin Oroszorsz√°g√°t harcias magatart√°s√°√©rt, de csak ha k√©sz megfizetni az √°r√°t - √≠rja friss √∂ssze√°ll√≠t√°s√°ban a The Economist. B√°r van, aki szerint hagyni k√©ne az eg√©sz Kr√≠met az oroszoknak, nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a birodalom √ļjj√°√©p√≠t√©se meg√°llna Ukrajn√°n√°l.
http://privatbank...kat-266699
#110 | kakas - 2014. mŠrcius 07. 17:17:09
25.media.tumblr.com/df842b4fa58e10e11e1c9e13ee1851cb/tumblr_n1y8rodA4F1sk6pi7o1_500.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.