Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#21 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 04. 13:49:06
http://www.oroszv...p;hid=4743

Fokozódik a helyzet!

Orosz BTR-ek Herszon megyében
Az USA anyahaj√≥t √©s flott√°t k√ľld a Fekete-tengerre

Vlagyimir Putyin orosz elnök utasítást adott a nyugat-oroszországi hadgyakorlat befejezésére. Az egységeket visszavezényelték laktanyáikba.

K√∂zben a Kr√≠mt√Ķl √©szakra fekv√Ķ Herszon megy√©be orosz BTR-ek nyomultak be. Ukr√°n k√∂zl√©sek szerint meger√Ķs√≠tett√©k a Kr√≠m bej√°rat√°t.

Az Egyes√ľlt √Āllamok a Fekete-tengerhez k√ľldte az USS George H. W. Bush rep√ľl√Ķg√©panyahaj√≥t a kr√≠mi orosz bet√∂r√©sre reag√°lva. Az anyahaj√≥t tizenh√©t m√°sik hadihaj√≥ √©s h√°rom tengeralattj√°r√≥ k√∂veti. A George H. W. Bush anyahaj√≥ √∂sszesen 90 harci helikoptert √©s F-22 Raptor vad√°szg√©pet sz√°ll√≠t.

http://www.oroszv...p;hid=4744

Putyin egyel√Ķre nem sz√°llja meg Ukrajn√°t
"De a lehet√Ķs√©g fenn√°ll". F√Ķleg, ha seg√≠ts√©get k√©rnek

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k Novo-Ogarjov√≥ban tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥t az ukrajnai helyzetr√Ķl. Putyin szerint „jelenleg nincs sz√ľks√©g orosz csapatok bevon√°s√°ra” Ukrajna ter√ľlet√©re, de „a lehet√Ķs√©g fenn√°ll”. A nemr√©g Oroszorsz√°gban zajlott hadgyakorlatoknak nincs k√∂z√ľk az ukrajnai esem√©nyekhez.

Ha azonban Kelet-Ukrajn√°ban zavarg√°sok kezd√Ķdnek, „√©s az emberek seg√≠ts√©get k√©rnek” Oroszorsz√°g fenntartja mag√°nak a jogot, „hogy minden rendelkez√©s√©re √°ll√≥ eszk√∂zzel” beavatkozzon. Nem tervezik ugyanakkor a Kr√≠m Oroszorsz√°ghoz csatol√°s√°t.

Ukrajn√°ban t√∂rv√©nytelen √°llamcs√≠ny t√∂rt√©nt, a jelenlegi kijevi vezet√©s illegitim √©s nincs joga arra, hogy meghat√°rozza Ukrajna k√ľl- √©s gazdas√°gpolitik√°j√°t. Putyin nem k√≠v√°n tal√°lkozni a jelenlegi ukr√°n vezet√Ķkkel. Moszkva nem fogja elismerni az ukr√°n eln√∂kv√°laszt√°sokat, ha azok a "terror l√©gk√∂r√©ben" zajlanak majd. Az orosz eln√∂k szerint vannak inform√°ci√≥k arra vonatkoz√≥an, hogy a kijevi zavarg√°sok idej√©n ellenz√©kiek l√Ķttek bele a civilekbe provokat√≠v c√©llal.

Oroszorsz√°g visszavonja Ukrajn√°nak decemberben adott kezdvezm√©nyeit a g√°z √°r√°b√≥l, "de ez nem f√ľgg √∂ssze a politik√°val". Putyin szerint arr√≥l van sz√≥, hogy Ukrajna nem fizette ki fenn√°ll√≥ ad√≥ss√°g√°t.

Az Oroszorsz√°g elleni szankci√≥k kapcs√°n azt mondta, ennek k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl annak kell gondolkodnia, aki bevezeti ezeket. Oroszorsz√°g k√©sz otthont adni a G8 cs√ļcstal√°lkoz√≥nak, „de ha a partnerek nem akarj√°k, akkor nem kell.”
#22 | Detonator - 2014. mŠrcius 04. 14:31:43
Most mondta be a judapest rádió, hogy valami repteret illetve a kifutóját vissza foglalták ukrán katonák !?
#23 | Gutai Zub - 2014. mŠrcius 04. 14:52:48
Hihetetlen hasonlatok?

Lengyelorsz√°g vesz√©lyben van √ļjra! (√∂sszeh√≠vta a n√°tot)Hasonl√≥an a II.-ik Vil√°gh√°bor√ļ, a lengyelekre olyan szerencs√©tlen kezdet√©hez, (√©s m√©g szerencs√©tlenebb befejez√©s√©hez lengyel szempontb√≥l), a lengyelek megint hagyj√°k, hogy √°tverj√©k √Ķket a "nyugatiak"!
Amelyik nemzet nem tanul t√∂rt√©nelm√©b√Ķl arra van it√©lve, hogy v√©gzetes hib√°kat √ļjra elk√∂vesse, a k√∂vetkezm√©nyeket meg √ļjra elszenvedje.
Sajnos mi is a k√ľsz√∂b√©n vagyuznk ennek a v√©gzetes folyamatnak......
#24 | teremtes - 2014. mŠrcius 04. 15:02:06
Imre! fogadd √Ķszinte gratul√°ci√≥mat! √©s csatlakozn√©k Mam√°hoz: h√°l√°s k√∂sz√∂net Blanka hozz√°j√°rul√°s√°√©rt!
#25 | Kameleon - 2014. mŠrcius 04. 15:23:25
Imre, t√©nyleg sz√©pen felcseperedtek gyerk√Ķc√∂k! √Čn meg √Ķsz√ľl√∂k fiatalon...

√ćgy zajlik az orosz-ukr√°n h√°bor√ļ a neten
http://vs.hu/igy-...eten-0304/

Kibert√°mad√°s az ukr√°n mobiltelefonok ellen
http://www.ma.hu/...onok_ellen

Orosz támadás - a kibertérben
http://figyelo.hu...iberterben

#52 | Kameleon - 2014. m√°rcius 02. 12:45:31
Most az egyik legfontosabb "h√°tt√©rfeladatok" a "Hackerek√©" √©s folyamatosan lek√∂vetve kiemelni a be√©p√ľlt "felforgat√≥ elemeket" mind k√©t oldalr√≥l! Term√©szetesen √Ķket befoly√°sol√≥ embereket is... √ćgy nem d√∂rrenhet el hamis z√°szl√≥ alatt az els√Ķ goly√≥! M√©di√°kat szint√©n k√∂vetni hogy ne tudj√°k provok√°lni az embereket hamis-szerkesztett inform√°ci√≥val!
http://magyarnemz...=50#c67981
#26 | postaimre - 2014. mŠrcius 04. 15:42:14
Gutai, ma m√°r ha Kass√°t bomb√°zz√°k, az√©rt nem rezzen√ľnk √∂ssze igaz?

Gerry, m√°skor nem a kavicsosba viszlek el f√ľr√∂szni. De r√©g v√≥t m√°r, pedig m√©gsem. Tudom-tudom, egyszer m√©g lesz√ľnk valakik, ha ide√©r a valami √©s majd csak lesz valahogy. Ez tuti √©s erre meg is esk√ľd√∂z√∂m!s_*_olle

Kam√©leon feltettem a nyest-nek egy cikk√©t (val√≥j√°ban m√°r tiszt√°ztuk, hogy g√∂r√©ny-zsid√≥k), de ott m√°r megy a portya. Benn√ľnket provok√°lni?

Jobban tartok t√Ķle, hogy a m√°r. 8-i kata-f√©le demonostr√°ci√≥ √©s t√°rsai lehetnek ilyen-olyan okb√≥l agg√°lyosak. De majd megoldj√°k, nem lehet minden a "mi" dolgunk ebben a semmilyen vil√°gban.


Putyin = Hitler: az orosz elnök a mémgyárosok célkeresztjében

L√°togass el Oroszorsz√°gba, miel√Ķtt Oroszorsz√°g l√°togat el hozz√°d.
www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/03/04/Mielott.jpg

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/03/04/Baki-tank.gif

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/03/04/Eu-vs-Ukrajna-vs-Oroszorszag.gif
http://www.hir24....esztjeben/
#27 | Kameleon - 2014. mŠrcius 04. 16:00:00
"Putyin = Hitler: az orosz elnök a mémgyárosok célkeresztjében"

√Čn komolyan nem hiszem el hogy az emberek nem l√°tj√°k √°t hogy ezt az eg√©sz propagand√°t √©pp azok kavarj√°k h√°tulr√≥l akikre minden egyes "jelz√Ķ" illik!

Ezeket szedj√©tek √∂ssze v√©gre! √Čs ne az √°ltaluk kital√°lt "k√ľl√∂nb√∂z√Ķ jelz√Ķkkel" (n√°ci, fasiszta, szocialista, soviniszta, istapisa...) nevezz√©tek √Ķket meg a h√≠rekben, hanem t√©nyk√©nt!!!
http://magyarnemz...t=0#c68041

Itt is √Ķk kavarnak! Figyelj√©tek - 2:38-n√°l!
YouTube Videů
#28 | tillati - 2014. mŠrcius 04. 16:04:06
Tudom-tudom, egyszer m√©g lesz√ľnk valakik, ha ide√©r a valami √©s majd csak lesz valahogy. Ez tuti √©s erre meg is esk√ľd√∂z√∂m!s_*_olle

A régi cimbora megérkezik a komájához ...hej koma de rég láttalak... hagyd el inkább adj egy pohár vizet, mert olyan éhes vagyok, hogy azt sem tudok hogy hol aludjak .s_*_olle
#29 | Kameleon - 2014. mŠrcius 04. 16:33:31
Na jó, megadom a kegyelemdöfést hogy ne pattogjanak annyit! s_*_kukk

"Az IMF kulcsa pár éve Moszkvában." - Nem csak annak a kulcsa! ;)

Vajon ki lesz az Oroszország elleni szankciók vesztese?
YouTube Videů


Snowden az amerikai hírszerzési akciókra vonatkozó 1,7 millió fájlt lopott el
http://hungarian....lopott-el/

A legérdekesebb dolgokat Snowden még nem tette közzé
http://hungarian....tte-kozze/

#8 | Kameleon - 2013. augusztus 20. 11:24:27
http://magyarnemz...t=0#c50910

A Gazprom 30 √©ves lej√°rat√ļ szerz√Ķd√©st k√∂t K√≠n√°ba ir√°nyul√≥ g√°zsz√°ll√≠t√°sr√≥l
A Gazprom 30 √©ves lej√°rat√ļ szerz√Ķd√©st k√≠v√°n k√∂tni a K√≠n√°ba ir√°nyul√≥ g√°zsz√°ll√≠t√°sr√≥l - hangoztatta a g√°zholding vezet√Ķje, Alekszej Miller.

"Tulajdonk√©ppen m√°r al√°√≠r√°sra k√©sz a K√≠n√°ba ir√°nyul√≥ g√°zsz√°ll√≠t√°sr√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©s. A szerz√Ķd√©st 310 √©vre √≠rjuk al√°. Arra sz√°m√≠tunk, hogy m√°r az id√©n sor ker√ľlhet az al√°√≠r√°sra. A k√≠nai g√°zexport volumene a szerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben eredetileg 38 milli√°rd k√∂rm√©tert tesz majd ki" - mondta Dmitrij Medvegyev orosz minisztereln√∂kkel rendezett tal√°lkoz√≥j√°n Miller.
http://hungarian....srol-3163/
#30 | gladiator07 - 2014. mŠrcius 04. 16:38:55
Imre hasonl√≠tol a sz√©p kisl√°nyodra, √ļgy l√°tszik nem mesze esett az alma az √©letet ad√≥ f√°ly√°t√≥l...! "pusk√°t" meg szerezz√©l be, mert a kan - d√ļrok, ker√ľlgetik majdan a h√°zadat, parafa dug√≥s, is megteszi., a hangja miatt!

Putyin meg √ö' l√°tszik beint a nyugati 6000, - √©veseknek, kih√ļzza a valagukb√≥l a vakdug√≥t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.