Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#41 | kakas - 2014. mŠrcius 04. 19:23:57
31.media.tumblr.com/98e41819a648bbc96ae3f667885d2bba/tumblr_n1x1iskDOw1rbuxu4o1_500.jpg Putyin: Oroszország fenntartja magának a jogot a katonai beavatkozásra, ha törvénytelenséget lát Kelet-Európában
#42 | keepfargo - 2014. mŠrcius 04. 19:32:54
Imre
Csak gratulálni lehet a nagylányodhoz. Tiszta tekintetében sok szeretetet és humort is látok.

(A fiad sem látszik unatkozó típusnak...el tudja magát foglalni, ha jól sejtem..)

Nemhiába vagyok keepfargo, a kép jobban érdekel mint a szöveg, amin utólag mindíg igazitani lehet/kell. Ezeken a képeken soha nem kell/lehet igazítani. Ezért (is) érnek többet minden szónál. Köszönettel/k
#43 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 04. 21:02:36
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1981784_685532954823791_2116642709_n.jpg
#44 | livia - 2014. mŠrcius 04. 21:14:27
Imre! Pedig szeress√©l √≠rni! Nagyon j√≥k a sz√≥fordulataid, √©rdekes, amit √≠rsz, no, f√©nyez√©sben, pol√≠roz√°sban j√°ratos vagyok, de ez most nem az. T√©nyleg, sok rossz, √©s sok j√≥ k√∂nyvet olvastam, szerintem az√©rt hangy√°nyit √©rtek hozz√°. No, ez megint bek√©pzelts√©g. A mindenit, megint b√Ľnbe estem.A k√∂vetkez√Ķ k√∂nyved els√Ķ p√©ld√°ny√°ra m√°r vev√Ķ vagyok, nyugodtan lehet ut√°nv√©ttel post√°zni! A politik√°t √ļjabban mell√Ķz√∂m, nem √©rtek hozz√°, r√°ad√°sul r√°j√∂ttem, hogy t√©rk√©pileg is van z√Ľrzavar, azaz nem figyeltem oda. No, de, nem is akarok √©n mindentud√≥ lenni, id√Ķm sincs el√©g, n√©ha sz√©t van szabdalva egy napom, magyar√°n, √∂r√ľl√∂k, hogy ... De, ha id√Ķm van sz√≠vesen p√°szt√°zom az oldaladon. Sok emberrel szinte egyek a gondolataink, nincs is mit hozz√°f√Ľzni, b√≥logatni meg magamban is tudok. Tudom, n√©ha j√≥l esik mindenkinek, ha meger√Ķs√≠tik gondolkod√°s√°ban, azaz b√≥lintanak, de, sajnos ez az internetes t√°rsalkod√°sban nem m√©rhet√Ķ.
#45 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 09:18:45
Livia a kedvem szottyan. Eszt√©tik√°ban nem utazom √©s az "id√Ķ" nem az √≠r√°snak kedvez r√©g. A mak-k√≥hn tartott diszn√≥ is v√°gyja a mosl√©kot, a bet√Ľn trakt√°lt elme is k√©ri a p√≥tl√©kot. Halott nyelven besz√©l√ľnk.

Kijev: csak a parlament h√≠vhat be k√ľlf√∂ldi csapatokat

Nyilatkozatot fogadott el kedden az ukrán parlament, amelyben emlékeztette Oroszországot, hogy katonai csapatokat csakis a törvényhozás hívhat be az országba.
http://www.karpat...csapatokat

Obama: Oroszország a történelem rossz oldalán áll

Az USA olyan l√©p√©seket m√©rlegel, amelyek elszigetelik Oroszorsz√°got √©s negat√≠v hat√°ssal lesznek gazdas√°g√°ra. Az EU k√ľl√ľgyi f√Ķk√©pvisel√Ķje szerint Oroszorsz√°g nyilv√°nval√≥an megs√©rtette nemzetk√∂zi k√∂telezetts√©geit.
http://www.atv.hu...ldalan-all

V√°lasz√ļt el√© k√©nyszer√ľlhet Jap√°n

Japán kormányzati körökben is hullámokat vetett az ukrán válság, miután Tokióban attól tartanak, hogy az ország nyugati partnereinek esetleges Oroszországgal szembeni fellépése nem csak a javuló japán-orosz viszonyt áshatja alá, de Japán energiabiztonságát is veszélybe sodorhatja.
http://asiaport.h...lhet-japan

Kanada sem kér Putyinékból

Az Egyes√ľlt √Āllamok ut√°n Kanada is le√°ll√≠totta a katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©st Oroszorsz√°ggal a kr√≠mi esem√©nyek miatt. Steven Harper minisztereln√∂k kedden bejelentette: utas√≠totta a kanadai hadsereget, hogy f√ľggesszen fel minden tervbe vett k√©toldal√ļ kapcsolatot az orosz katonas√°ggal, ami vonatkozik egy k√∂zelg√Ķ k√∂z√∂s hadgyakorlatra √©s a k√©toldal√ļ tal√°lkoz√≥kra is. Az Egyes√ľlt √Āllamok egy nappal kor√°bban tette ugyanezt.
http://hvg.hu/vil...nekbol#rss

H√°bor√ļs propaganda miatt t√∂r√∂lt√©k az orosz csatorn√°kat Ukrajn√°ban

Az agressz√≠v propaganda √©s a h√°bor√ļs felh√≠v√°sok miatt t√∂r√∂lte egy ukr√°n internet- √©s k√°belt√©v√©-szolg√°ltat√≥ t√°rsas√°g h√°rom orosz t√©v√©csatorna ad√°sainak sug√°rz√°s√°t Ukrajna ter√ľlet√©n.
http://www.hir24....krajnaban/

Putyin el√Ķvette a csehszlov√°k forgat√≥k√∂nyvet

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k a "csehszlov√°k forgat√≥k√∂nyvet" k√∂veti Ukrajna vonatkoz√°s√°ban - √≠rta Jacques Rupnik Kelet-Eur√≥p√°val foglalkoz√≥ francia politol√≥gus a Le Monde c√≠m√Ľ napilapban kedden k√∂zz√©tett elemz√©s√©ben.

Moszkva politik√°ja Ukrajn√°val szemben legink√°bb arra hasonl√≠t, ahogy a Szovjetuni√≥ Csehszlov√°ki√°val szemben fell√©pett a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļt k√∂vet√Ķen: 1947-ben a m√°r elfogadott Marshall-seg√©ly visszautas√≠t√°s√°ra k√∂telezte Pr√°g√°t, 1968-ban "a szocialista v√≠vm√°nyok" megv√©d√©s√©re a helyzet "normaliz√°l√°s√°ig" a testv√©ri √°llamba csapatokat k√ľld√∂tt, amelyek a rendszerv√°lt√°sig, azaz t√∂bb mint h√ļsz √©vig tart√≥zkodtak "ideiglenesen" ott - √≠rta a szak√©rt√Ķ.
http://www.stop.h...t/1221361/


A cseheknek m√°r nem kell az orosz atomer√Ķm√Ľ

Csehorsz√°g az ukrajnai esem√©nyek ellen√©re sem sz√ľntetheti meg gazdas√°gi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t Oroszorsz√°ggal - jelentette ki h√©tf√Ķn Bohuslav Sobotka cseh minisztereln√∂k, √≠gy pr√≥b√°lva tomp√≠tani Martin Stropnicky v√©delmi miniszter szavait.
http://index.hu/g...atomeromu/

Visszat√©rhet a hidegh√°bor√ļs helyzet

A Kr√≠m f√©lsziget elfoglal√°sa az eur√≥pai biztons√°gi rendszernek az ut√≥bbi √©vtizedek legs√ļlyosabb v√°ls√°ga - v√©lekedett a Vedomoszti c√≠m√Ľ orosz napilapban kedden megjelent √≠r√°s szerz√Ķje.
http://www.hirado...s-helyzet/

Nem tárgyal a kijeviekkel a krími kormány

A Kr√≠mi Auton√≥m K√∂zt√°rsas√°g korm√°nya egyel√Ķre nem √°ll k√©szen t√°rgyal√°sokra az ukr√°n parlamenttel, mert nem tartja legitimnek a kijevi hatalmat - k√∂z√∂lte Szerhij Akszjonov kr√≠mi korm√°nyf√Ķ.
http://hvg.hu/vil..._krimi#rss

Letiltotta az orosz tévéadásokat az egyik ukrán kábelszolgáltató
Egy ukr√°n internet- √©s k√°belt√©v√©-szolg√°ltat√≥ t√°rsas√°g le√°ll√≠totta h√°rom orosz t√©v√©csatorna ad√°sainak sug√°rz√°s√°t Ukrajna ter√ľlet√©n "az agressz√≠v propaganda √©s a h√°bor√ļs felh√≠v√°sok" miatt - jelentette szerd√°ra virrad√≥ra az UNIAN h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.
http://www.stop.h...o/1221389/


Interkontinent√°lis rak√©t√°t l√Ķtt ki Oroszorsz√°g

Interkontinent√°lis rak√©t√°t tesztelt Oroszorsz√°g arra reag√°lva, hogy Obama leagresszorozta √Ķket. Ek√∂zben Orb√°n Viktor is megsz√≥lalt, meglept√©sre pedig kijevi deleg√°ci√≥ kelhet √ļtra Moszkva fel√©. A jap√°nok k√ľl√∂nutas politik√°t v√°laszthatnak az orosz √ľgyben – napi √∂sszefoglal√≥ az ukr√°n helyzet alakul√°s√°r√≥l.
http://kitekinto....xbUpc4qnrQ

Valki: Senki nem hisz Putyinnak

K√©ptelens√©g Vlagyimir Putyin azon √°ll√≠t√°sa, hogy nincsenek orosz katon√°k a Kr√≠m-f√©lszigeten – ezt Valki L√°szl√≥ mondta az ATV Egyenes Besz√©d c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban.
http://www.atv.hu...-laszlo-eb

Kiképzésre jártak Németországba
N√©met tan√°csok alapj√°n v√°gtak oda az ukr√°n t√ľntet√Ķknek

N√©metorsz√°gi kik√©pz√©sen j√°rtak a Berkut k√©pvisel√Ķi az ut√≥bbi 4 √©vben.
A n√©metekt√Ķl kor√°bban kapott terrorelh√°r√≠t√°si tan√°csok alapj√°n akarhatta leverni Ukrajn√°ban a karhatalom a korm√°nyellenes t√ľntet√©seket. Ez azokb√≥l a v√°laszokb√≥l der√ľl ki, amelyeken kedden a n√©met bel√ľgyminiszt√©rium adott egy z√∂ldp√°rti k√©pvisel√Ķ, Hans-Christian Str√∂bele k√©rd√©seire.
http://www.168ora...24327.html

Új válság jön a forradalom miatt?
Az OTP-ig érhet az ukrán dominó

G√°zv√°ls√°g most biztosan nem lesz, √°m idehaza is sz√°molni kell az ukrajnai hatalmi-politikai kr√≠zis √°tsziv√°rg√≥ hat√°saival – figyelmeztetnek elemz√Ķk. A p√©nz√ľgyi szektorokat tekintve K√∂z√©p-Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°g van a legink√°bb kit√©ve a fejlem√©nyeknek. El√©g csak egyet eml√≠teni: az OTP ukrajnai hitelkinnlev√Ķs√©geit. Mit √©rz√ľnk meg a szomsz√©dos v√°ls√°gb√≥l?
http://hetivalasz...mino-73860

Gereben: Putyint nem jó sarokba szorítani

A nemzetk√∂zi szervezetek legfontosabb c√©lja most az lehet, √ļgy alakuljon ki egy status quo, Moszkva √ļgy vonulhasson vissza, hogy az orosz eln√∂k k√∂zben ne vesz√≠tse el az arc√°t - mondta a t√∂rt√©n√©sz a Ma reggelben. Arra is eml√©keztetett, a Kr√≠m f√©lsziget megsz√°ll√°sa √ľgy√©ben m√°r tal√°lkozni lehet megenged√Ķ eur√≥pai v√©lem√©nyekkel is.
http://www.hirado...szoritani/
#46 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 10:42:54
Szinte az √∂sszes linkben megy az oroszelleness√©g meg a zsid√≥ krahog√°s. Viszont az utols√≥ kett√Ķt √©rdemes szemre v√©telezni.
Ja, de Putyinnak esze √°g√°ban sincs visszavonulni, miut√°n Janukovics azt k√©rte hogy nyomuljon be Ukrajn√°ba is, √©rtsd ne csak az oroszok laktak ter√ľletekre....
#47 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 10:50:35
Moszkva √ļgy vonulhasson vissza, hogy az orosz eln√∂k k√∂zben ne vesz√≠tse el az arc√°t - mondta a t√∂rt√©n√©sz a Ma reggelben.


Tényleg?! :D s_*_kac
#48 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 10:52:56
Na, ezeket a "b√°r√°nyokat" j√≥l sz√©tl√Ķtt√©k a "saj√°tjaik".

http://www.livele...1393953567
#49 | gardista97 - 2014. mŠrcius 05. 11:12:18
Imre!
H√°nyszor mondtam m√°r a t√ľntetni v√°gy√≥knak,hogy a transzparens nem v√©d meg,√©s nem onnan kell kopogtatni ahol azt v√°rj√°k.
A felvételen is látszik,hogy ez egy sima céllövölde csak nem gumilövedékkel.
De mit is akartak a t√ľntet√Ķk b√°dogpajzzsal kupacbat√∂m√∂r√ľlve,fegyvertelen√ľl?
A tet√Ķre mindig raknak nem honi √°llampolg√°rt,aki szemrebben√©s n√©lk√ľl,r√©szv√©t n√©lk√ľl ki akarja v√©gezni a cs√Ķcsel√©ket.
Ezek a felvételek jók oktatófilmnek.
#50 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 11:49:53
Nos, a retorika esz√©be kell juttassa mindenkinek a zsid√≥-n√°cikat, akik mindenf√©le √ļtlev√©llel "vil√°gp√≥g√°rok", no meg a t√∂bbi tetves zsid√≥-korm√°nykodott nemzet√°llamok ugyanilyen l√©p√©s√©t. "Magyarorsz√°g"? Ors√≥s Hitler? A zsig√°ny any√°tokat, cionribancok.

Clinton Hitlerhez hasonlította Putyint

Putyint Hitlerhez, Oroszorsz√°got a n√°ci N√©metorsz√°ghoz hasonl√≠totta a volt amerikai k√ľl√ľgyminiszter, Hillary Clinton egy kaliforniai p√©nzgy√Ľjt√Ķ vacsor√°n.

Putler: g√ļnytranszparens Ukrajn√°b√≥l (fot√≥: MTI)

Clintont az√©rt eml√©kezteti Moszkva a hitleri N√©metorsz√°gra, mert Putyin orosz √ļtlevelet ad az orosz gy√∂kerekkel rendelkez√Ķ ukr√°noknak, √©s lehet√Ķv√© akarja tenni, hogy az orosz etnikum visszat√©rjen Oroszorsz√°ghoz. A volt k√ľl√ľgyminiszter szerint ez volt a n√°ci N√©metorsz√°g politik√°ja is, amely k√©s√Ķbb a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok agressz√≠v lerohan√°s√°hoz vezetett. Clinton ugyanakkor hozz√°tette: Putyin nem annyira irracion√°lis, mint a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√≥ja.
http://hetivalasz...ntes-73867

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.