Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#51 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 11:52:14
V√©g√ľl is, egyre t√∂bben fognak csatlakozni a v√°muni√≥ba. s_*_kukk teh√°t nem alaptalan a zsidaj f√©leleme az oroszt√≥l.
#52 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 12:25:11
YouTube Videů
#53 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 13:57:25
#54 | szittya - 2014. mŠrcius 05. 14:27:53
Az USA √©s az EU k√©sz√≠tette el√Ķ az √°llamcs√≠nyt Ukrajn√°ban

ňÜ Fot√≥: Oroszorsz√°g Hangja
Az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az Eur√≥pai Uni√≥ k√©sz√≠tette el√Ķ Ukrajn√°ban az Majdant t√∂bb √©ven √°t – hangoztatta a Press TV nemzetk√∂zi csatorn√°nak adott interj√ļj√°ban az amerikai h√≠rszerz√©s volt munkat√°rsa, Scott Richard.

Richard elmond√°sa szerint az USA k√∂zvetlen √°llami kiad√°sai a kijevi tiltakoz√≥akci√≥kra 5 milli√°rd USA-doll√°rt tettek ki. az √°llamcs√≠ny f√Ķ szponzorai k√∂zt a volt CIA-munkat√°rs a eBay internetes √°rver√©s alap√≠t√≥j√°t, Pierre Omidyarre-t, valamint Soros Gy√∂rgy amerikai milli√°rdost nevezte meg.
Richard véleménye szerint az ukrajnai eseményeknek gazdasági és geopolitikai okai vannak. A Nyugat megpróbálta a NATO-ba csalni Ukrajnát, mint több más volt szovjet köztársaságot is.
#55 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 14:49:10
Vlagyimir Putyint jelölték a Nobel-békedíjra!
#56 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 14:55:17
Hogy is volt? Elej√©t√Ķl a v√©g√©ig! s_*_olle

YouTube Videů
#57 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 16:06:53
Martonyi: Orosz katonai agresszió történt, nem polgári személyek akciója

Magyarorsz√°g minden sz√ľks√©ges int√©zked√©st megtesz, ha zavarok lenn√©nek a g√°zell√°t√°sban az ukrajnai helyzet miatt - mondta Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter szerd√°n.

A t√°rcavezet√Ķ Sebastian Kurz osztr√°k k√ľl√ľgyminiszterrel folytatott budapesti megbesz√©l√©se ut√°n k√∂z√∂lte: ez a k√©rd√©s az eg√©sz t√©rs√©get √©rinti, nem csak magyar probl√©ma. Most m√©g jelent√Ķsebb√© v√°lik az, amir√Ķl m√°r √©vek √≥ta besz√©lnek: sz√ľks√©g van olyan √∂sszek√∂ttet√©s-rendszerre a r√©gi√≥ orsz√°gai k√∂z√∂tt, amely azonnal m√Ľk√∂d√©sbe l√©phet, ha az orsz√°goknak ki kell seg√≠teni√ľk egym√°st, mert valamelyik√ľknek ell√°t√°si gondjai lenn√©nek - magyar√°zta. Hozz√°tette: ebben az √ľgyben is egy√ľtt kell m√Ľk√∂dni√ľk a t√©rs√©g orsz√°gainak.
http://www.pecsis...a/1221518/
#58 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 16:15:22
Martonyi: "minden sz√ľks√©ges int√©zked√©st megtesz, ha zavarok lenn√©nek a g√°zell√°t√°sban az ukrajnai helyzet miatt"
forum-images.hardware.fr/images/perso/perlouze%20de%20mistral.gif

s_*_kac
#59 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 16:35:02
Ja √©s az Ukr√°n atomer√Ķm√Ľvek √ľzemanyag ut√°np√≥tl√°sa is le√°ll√≠tva! Stop! :D
#60 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 16:43:20
http://www.hidfo....ar-hataron

Sug√°rfert√Ķz√©s miatt fert√Ķtlen√≠tenek az ukr√°n-magyar hat√°ron?
2014.03.05 14:33
Share on print Share on gmail

Hivatalos magyar√°zat szerint "j√°rv√°nyvesz√©ly miatt" fert√Ķtlen√≠t√Ķ kapun kell √°thaladnia az ukr√°n-magyar hat√°rszakaszon √°thalad√≥ teherg√©pkocsiknak, √©s minden g√©pj√°rm√Ľvet fert√Ķtlen√≠tenek. Az int√©zked√©st az orsz√°gos f√Ķ√°llatorvos rendelte el, arra hivatkozva, hogy a "heveny, l√°zas √°ltal√°nos t√ľnetekkel, testszerte v√©rz√©sekkel j√°r√≥" rag√°lyos betegs√©g, az afrikai sert√©spestis √°tjuthat a hat√°ron √©s megfert√Ķzheti a hazai √°llom√°nyt.

A k√∂zlem√©ny szerint a betegs√©g emberre nem terjed. Azonban nem lep√Ķdn√©nk meg, ha a k√∂zelj√∂v√Ķben bejelenten√©k az afrikai sert√©spestis embert fert√Ķzni k√©pes v√°ltozat√°nak megjelen√©s√©t. Ugyanis a felsorolt t√ľnetek a sug√°rfert√Ķz√©s (azaz sug√°rbetegs√©g) t√ľnetei is.

Febru√°r elej√©n ismeretlen fegyveresek elfoglalt√°k Ukrajn√°ban a rivnei atomer√Ķm√Ľvet, amir√Ķl a hazai √©s a teljes nyugati m√©dia h√≠rz√°rlatot tart.

Ism√©telten felsz√≥l√≠tjuk a korm√°nyt √©s a magyar k√ľl√ľgyet, hogy adjon hiteles t√°j√©koztat√°st ez√ľgyben. Berendelt√©k-e az ukr√°n nagyk√∂vetet √©s t√°j√©koz√≥dtak-e az atomer√Ķm√Ľben t√∂rt√©ntekr√Ķl? Sz√°molnia kell-e Magyarorsz√°gnak egy nukle√°ris katasztr√≥fa k√∂vetkezm√©nyeivel?

Emiatt mozg√≥s√≠tott√°k-e a katasztr√≥fav√©delmet az ukr√°n-magyar hat√°ron? A menek√ľlt√°radatra hivatkoz√°s nem magyar√°zat, mert K√°rp√°talj√°r√≥l tov√°bbra sem √©rkeznek menek√ľltek Magyarorsz√°gra, ezt hivatalos adatok is al√°t√°masztj√°k.

V√°rjuk a korm√°ny magyar√°zat√°t arra vonatkoz√≥an, mi√©rt titkol√≥znak az atomer√Ķm√Ľben t√∂rt√©ntekr√Ķl. Annak ellen√©re, hogy kamp√°nyid√Ķszak van, az inform√°ci√≥nak nem lehet g√°tat szabni, el√Ķbb vagy ut√≥bb kitud√≥dnak a t√∂rt√©ntek. Akkor a korm√°ny hallgat√°sa pedig azt mutatja majd, hogy √ļgy d√∂nt√∂ttek; a hatalom mindenn√©l fontosabb - m√©g az √©letn√©l is.

http://www.hidfo....asztopolba

Szerb önkéntesek érkeztek Szevasztopolba
2014.03.05 14:16
Share on print Share on gmail

Tucatnyi √∂nk√©ntes √©rkezett Szerbi√°b√≥l Szevasztopolba, hogy a helyi √∂nk√©ntes mil√≠ci√°khoz csatlakozzanak. A szerbek √©rkez√©s√©t k√ľl√∂n sajt√≥t√°j√©koztat√≥n jelentett√©k be a v√°rosh√°z√°n. "√Črkez√©s√ľnk c√©lja seg√≠ts√©gny√ļjt√°s orosz testv√©reinknek ezekben az id√Ķkben, amik nagyon hasonl√≥ak a Balk√°ni h√°bor√ļban Szerbi√°t √©rt atrocit√°sokhoz." - nyilatkozott a szerb kontingens vezet√Ķje, Milutin Maliszics. "Tetteinkel meg szeretn√©nk h√°l√°lni a sok orosz √∂nk√©ntes √°ldozat√°t amit az 1999-es koszov√≥i konfliktusban hoztak hazn√°nk√©rt." Hozz√°tette m√©g, hogy k√ľl√∂n a koz√°kok megh√≠v√°s√°ra √©rkeztek, √©s az egyik ellen√Ķrz√Ķpont v√©delme √©s fenntart√°sa lesz a feladatuk.

Természetesen a Magyar Kormány továbbra is nagyokat hallgat a témában.


http://www.hidfo....sztrofarol

Br√ľsszel h√≠rz√°rlatot rendelt el a nukle√°ris katasztr√≥f√°r√≥l?
2014.03.05 11:18
Share on print Share on gmail

Febru√°r 20.-√°n az Oroszorsz√°g Hangja lek√∂z√∂lte a h√≠rt, miszerint Ukrajn√°ban a "t√ľntet√Ķk" elfoglalt√°k a rivnei atomer√Ķm√Ľvet. Az √©p√ľletet ismeretlen fegyveresek rohamozt√°k meg, majd miut√°n elfoglalt√°k az adminisztrat√≠v blokkokat, felgy√ļjtott√°k a f√Ķ szervert. A fegyveresek ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vont√°k a ter√ľlet f√Ķ energiaforr√°s√°t. Azt k√∂vet√Ķen semmilyen inform√°ci√≥ nem jutott ki a t√∂rt√©ntekr√Ķl.

Az esettel az√≥ta nem foglalkozott a nyugati m√©dia, √©s √ļgy t√Ľnik, a hazai m√©di√°ban is h√≠rz√°rlatot rendeltek el. Emiatt √ļjra fel kell tenn√ľnk a k√©rd√©st: mi t√∂rt√©nt az√≥ta a rivnei atomer√Ķm√Ľvel? Tiszt√°ban van-e azzal a magyar korm√°ny, hogy egy szomsz√©dos orsz√°gban bek√∂vetkez√Ķ nukle√°ris katasztr√≥fa milyen k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rna Magyarorsz√°gra n√©zve?

Csernobil, 1986.

A magyar k√ľl√ľgynek k√∂teless√©ge lenne k√∂zbenj√°rni az √ľgyben. Az ukr√°n nagyk√∂vetet beh√≠vni ez√ľgyben √©s inform√°ci√≥szolg√°ltat√°st k√©rni nem diplom√°ciai bonyodalom, hanem az orsz√°g √©rdekeinek v√©delme lenne, amit a magyar k√ľl√ľgy az√≥ta elmulasztott megtenni.

Ha a korm√°ny nem ad felvil√°gos√≠t√°st ez√ľgyben, a magyar "v√°laszt√≥knak" oka lesz azt felt√©telezni, hogy a korm√°ny mindent tud az atomer√Ķm√Ľben t√∂rt√©ntekr√Ķl, √©s √©ppen emiatt rendeltek el h√≠rz√°rlatot. Egy ilyen h√≠r kirobban√°sa a h√≠rz√°rlaton √°t pedig roppantul k√≠nos lenne a korm√°ny sz√°m√°ra, k√ľl√∂n√∂sen a v√°laszt√°sok el√Ķtt.

Felsz√≥l√≠tjuk a magyar k√ľl√ľgy illet√©keseit, hogy j√°rjanak k√∂zben ez√ľgyben, majd v√©gezz√©k el a magyar √°llampolg√°rok hiteles t√°j√©koztat√°s√°t arr√≥l, fenyegeti-e haz√°nkat nukle√°ris katasztr√≥fa.

http://hungarian....eben-5887/

Ukrajna fehéroroszországi nagykövete, Mihajlo Jezsel kijelentette, hogy tárgyalások folynak arról, hogy az országban esetleg amerikai rakétavédelmi elemeket helyeznek el pénzsegély fejében.

„Ez t√°rgyal√°sok k√©rd√©se. Ahogy mondj√°k, kezd√Ķdj√∂n meg a vereked√©s, a t√∂bbi majd kider√ľl azt√°n” – mondta a nagyk√∂vet az √ļjs√°g√≠r√≥knak Minszkben arra a k√©rd√©sre v√°laszolva, hogy az amerikai rak√©tav√©delem egyes elemeit esetleg elhelyezhetik-e Ukrajna ter√ľlet√©n mint az orsz√°gnak ny√ļjtand√≥ p√©nzseg√©ly egyik el√Ķfelt√©telek√©nt a kialakult v√°ls√°ghelyzetben.

Egyre jobban fokozz√°k... ebb√Ķl vil√°g√©g√©s lesz....

Az √ļj ukr√°n hat√≥s√°gok hajland√≥k amerikai rak√©tav√©delmi rendszert telep√≠teni az orsz√°gba seg√©ly ellen√©ben

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.