Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#61 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 17:11:23
Mackóék megint mattot adtak a gazoknak ezzel a likra futtatással. Jó a seggfurulyázós kép !
#62 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 17:14:20
http://hungarian....cbol-3007/

Kijevbe katonai megfigyel√Ķk √©rkeznek az USA-b√≥l, NSZK-b√≥l √©s Sv√°jcb√≥l
#63 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 17:17:57
http://hungarian....atot-1902/

Az ukrán parlamentbe beterjesztették a NATO-tagsági törvényjavaslatot
#64 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 17:49:35
Nm csoda, ha ennyire tudatlanul h√ľlye √©s nem l√°t semmit, no meg m√©g t√∂rt√©n√©sz √©s professzor is. Mi a faxt tan√≠tott?

Kir√ļgt√°k a professzort a korm√°nyt kritiz√°l√≥ √≠r√°sa miatt

Andrej Zsubov t√∂rt√©n√©szprofesszort kir√ļgt√°k a moszkvai egyetemi √°ll√°s√°b√≥l azt k√∂vet√Ķen, hogy m√°rcius elej√©n a neve alatt megjelent egy a Kreml k√ľlpolitik√°j√°t kritiz√°l√≥ √©s Oroszorsz√°g sz√°m√°ra v√©szj√≥sl√≥ j√∂v√Ķk√©pet felv√°zol√≥ cikk egy √ľzleti lapban.

Zsubov cikk√©ben arra figyelmeztet, hogy az elm√ļlt sz√°zad t√∂rt√©nelme k√∂sz√∂n vissza a Kreml ukr√°n v√°ls√°gra adott reakci√≥j√°ban. A professzor p√°rhuzamot von az Anschluss √©s a Kr√≠m katonai megsz√°ll√°sa k√∂z√∂tt, de felveti, hogy m√≠g 1939-ben Eur√≥pa √∂lbe tett k√©zzel n√©zte Hitler terjeszked√©s√©t, egy√°ltal√°n nem garant√°lt, hogy most is √≠gy tesz. Zsubov szerint a legkevesebb, hogy embarg√≥val s√ļjtj√°k Oroszorsz√°got, hiszen az ebb√Ķl fakad√≥ gazdas√°gi sokk gyorsan kij√≥zan√≠tan√° a birodalmi t√∂rekv√©seket t√°pl√°l√≥ orosz vezet√©st √©s az eff√©le v√≠zi√≥kat t√°mogat√≥ lakoss√°got is. Enn√©l Zsubov csak rosszabb forgat√≥k√∂nyvekkel sz√°mol, √©s a legrosszabb ezek k√∂z√ľl szerinte √©pp az, ha Moszkva k√ľl√∂n√∂sebb ellen√°ll√°s n√©lk√ľl k√©pes lesz ter√ľletileg beolvasztani a Kr√≠met.
http://vs.hu/kiru...rasa-miatt
#65 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 17:50:26
EU ad eurót 11000000000 Kijevnek! s_*_kl

ipress.ua/media/gallery/full/1/other/1_fcdc6.jpg
#66 | satu - 2014. mŠrcius 05. 18:04:55
A tili-toli folytatódik:

Doneckben t√ľntet√Ķk elfoglalt√°k a megyei korm√°nyzat √©p√ľlet√©t
http://hungarian....etet-6920/

Ez√©rt volt nekem furcsa, hogy az els√Ķseg√©lyny√ļjtokat is sim√°n lel√Ķtt√©k.

"Paet √©s Ashton besz√©lget√©s√©t ma kirakt√°k a YouTube-ra. Paet szavai szerint azokat az embereket, akiket Kijevben mindk√©t r√©szr√Ķl elestek, egy √©s ugyanazon mesterl√∂v√©szek gyilkolt√°k meg, akiket a Majdan vezet√Ķi b√©reltek fel."

http://hungarian....eget-9654/
#67 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 18:28:30
Putyin irányítja a sorsát az ukrán, de aki irányítja Putyint?

Egyesek szerint Putyin egyes-egyed√ľl megmenteni a vil√°got a karmai a Rothschild / Rockefeller b√ľntet√Ķ banki kartell. Putyin a mai v√°ltozat√°t George Washington, aki vezeti a vil√°got, hogy az √≠g√©ret f√∂ldje, mik√∂zben z√ļz√°s a New World Order. B√°rcsak ez igaz volt, de hiszem az lenne, hogy vegyenek r√©szt a fant√°zia gondolkod√°s egy √∂t √©ves. Nincsenek j√≥ fi√ļk, nincsenek rossz fi√ļk. Ott vannak a banksters. √ēk saj√°t mindent, √©s mindent ir√°ny√≠t. Igaz lehet, hogy Putyin √ļgy t√Ľnik, az ir√°ny√≠t√°st a vil√°g sakkt√°bla mint azt √Ķ repulsing a tervezett amerikai inv√°zi√≥ Sz√≠ria √©s most m√°r √Ķ ir√°ny√≠tja a nagy f√∂ldre visszanyernie az ellen√Ķrz√©st az ukr√°n. Putyin is jelenleg ellen√Ķrzik a sakkt√°bla, de ki ir√°ny√≠tja Putyin?
Putyin Persona

Ma, n√©h√°ny j√≥v√°√≠r√°sa Putyin fizet ki a Rothschild ad√≥ss√°got, rugdossa a banksters ki Oroszorsz√°g √©s √°llva a New World Order-ben ugyanabban a k√©rd√©s, hogy a vil√°g tan√ļja Izland b√∂rt√∂nbe vet√©s√©vel b√ľntet√Ķjogi bank√°rok, hogy m√°r t√∂nkrement a gazdas√°g. A felsz√≠nen, a szem√©lyis√©g j√∂tt l√©tre, hogy Putyin egy szabads√°gharcos ellen NWO. Ha ez igaz, Putyin val√≥sz√≠n√Ľleg nagyon r√∂vid eltarthat√≥s√°ga mint Oroszorsz√°g vezet√Ķje a t√∂rt√©nelem vil√°gosan besz√©l √∂nmag√°√©rt, hogy mi t√∂rt√©nik a vezet√Ķk, akik ellenzik a banksters.


folytat√°s: http://translate....GD_bEV9c4w
#68 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 18:37:31
Közel-kelet legérdekesebb hírei
Krím: blokád alatt az ukrán laktanyák, kisbusszal érkeznek az orosz fegyveresek

Orosz fegyveresek √©rkeztek kompon Kercsbe, √©s hatalmukba ker√≠tett√©k a hat√°r√Ķrs√©g √°llom√°shely√©t – k√∂z√∂lte h√©tf√Ķ este az ukr√°n hat√°r√Ķrs√©g sz√≥viv√Ķje.

A jelent√©s szerint el√Ķbb k√©t mikrobusszal h√©t, automata fegyverekkel √©s pisztolyokkal felfegyverzett szem√©ly √©rkezett a kompon. A hat√°r√Ķr√∂k megk√≠s√©relt√©k meg√°ll√≠tani a j√°rm√Ľveket, de a fegyveresek nem engedelmeskedtek, √©s √°tt√∂rtek a hat√°r√°tkel√Ķhelyen. K√©s√Ķbb egy m√°sik komppal m√°r h√°rom teheraut√≥nyi fegyveres jutott be a Kr√≠m f√©lszigetre. √ēk elfoglalt√°k a hat√°r√Ķrs√©g l√©tes√≠tm√©ny√©t.

A Reuters jelent√©s√©ben orosz katon√°kr√≥l √≠r, m√≠g kijevi forr√°sok fegyveresekr√Ķl tesznek eml√≠t√©st, mell√Ķzve a nemzetis√©g√ľket.

A kompkik√∂t√Ķt m√°r el√Ķz√Ķleg ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vont√°k oroszbar√°t katon√°k.

A hat√°r√Ķrs√©g √°ll√≠t√°sa szerint a m√°sodik komp √ļtj√°t az fekete-tengeri orosz flotta haj√≥i fedezt√©k.

Valami k√©sz√ľl

Orosz haditechnikai eszk√∂z√∂k felhalmoz√≥d√°sa figyelhet√Ķ meg az orosz-ukr√°n hat√°rn√°l Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n – k√∂z√∂lte keddre virrad√≥ra az ukr√°n k√ľl√ľgyminiszt√©rium.

A t√°rca az ukr√°n hat√°r√Ķrs√©g h√©tf√Ķ esti jelent√©s√©re hivatkozva k√∂z√∂lte ezt. A hat√°r√Ķrs√©g a Harkivi, a Luhanszki √©s a Donecki ter√ľletek √©s Oroszorsz√°g hat√°r√°n√°l figyelt fel orosz harckocsik √©s p√°nc√©lozott katonai j√°rm√Ľvek √©rkez√©s√©re.

Orosz katon√°k blok√°dja

Az orosz katon√°k blok√°d alatt tartj√°k az ukr√°n hadsereg kr√≠mi laktany√°inak t√∂bbs√©g√©t – k√∂z√∂lte h√©tf√Ķ este Ihor Tenjuh √ľgyvezet√Ķ ukr√°n v√©delmi miniszter az Inter kijevi telev√≠zi√≥nak adott nyilatkozat√°ban.

Tenjuh szerint az oroszok a laktany√°k blok√°dj√°val pr√≥b√°lj√°k provok√°lni az ukr√°n katon√°kat. Azt akarj√°k el√©rni, hogy az ukr√°n katon√°k reag√°ljanak a provok√°ci√≥ra, √©s mihelyt ezt megt√∂rt√©nt, v√©grehajtj√°k r√©g kitervelt hadm√Ľvelet√ľket.

Tenjuh eml√©keztetett arra, hogy hasonl√≥ forgat√≥k√∂nyv szerint zajlottak az esem√©nyek 2008 augusztus√°ban Gr√ļzi√°ban.


http://www.hidfo....allasoktol

Saját tisztjeit zárta el az ukrán haditengerészet - félnek az átállásoktól
2014.03.05 12:47
Share on print Share on gmail

A RIA Novosztyi egy szem√©lyes kapcsolaton kereszt√ľl √©rtes√ľlt arr√≥l a megd√∂bbent√Ķ helyzetr√Ķl, ami mostanra az ukr√°n fegyveres er√Ķkn√©l kialakult. A kapcsolat szerint az ukr√°n haditenger√©szet szem√©lyzete szab√°ly szerint fogva tart t√∂bb mint 50 tisztet (saj√°t tisztjeiket) a b√°zisokon, mert a korm√°ny att√≥l tart, hogy mindannyian √°t√°lln√°nak a kr√≠mi hat√≥s√°gok oldal√°ra. Most, hogy Kr√≠m l√©trehozta saj√°t V√©delmi Miniszt√©rium√°t √©s haditenger√©szet√©t (melynek √©l√©re a kijevi korm√°ny √°ltal kinevezett vezet√Ķ √°llt √°t), fokozott a "vesz√©lye" annak, hogy a haditenger√©szet tiszti kara √∂sszess√©g√©ben √°t√°ll a keleti korm√°ny oldal√°ra.

Berezovszkij ellentengernagy - √Ķ m√°r √°t√°llt, √©s megalap√≠totta a f√ľggetlen kr√≠mi haditenger√©szetet

Szergej Akszionov, Kr√≠m korm√°nyz√≥ja √ļjs√°g√≠r√≥knak bejelentette, hogy t√∂bb mint 5500 ukr√°n katona m√°r √°t√°llt a kr√≠mi hat√≥s√°gok oldal√°ra. A haditenger√©szett√Ķl is sz√°m√≠tanak m√©g emberekre, akik nem hagyhatj√°k el az ukr√°n flotta k√∂zpontj√°t, mert vezet√Ķik tartanak az √°t√°ll√°st√≥l.
#69 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 18:49:36
http://hungarian....etet-7021/

FIGYELITEK MEKKOR√ĀT UGRUNK AZ ID√ēBEN? Ez m√©g csak tavaly lett volna esed√©kes. Na vajon orb√°n mikor kapja a parancsot, hogy mehet al√°√≠rni a pap√≠rokat?

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k arra sz√°m√≠t, hogy az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ kialak√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©s projektj√©t al√° fogj√°k √≠rni a kor√°bban kit√Ľz√∂tt hat√°rid√Ķn bel√ľl, vagyis 2014 m√°jus√°ra, 2015 janu√°rj√°t√≥l pedig beindulhat a munka.

A Legfels√Ķbb Eur√°zsiai Gazdas√°gi Tan√°cs √°llamf√Ķi szint√Ľ √ľl√©s√©n mondott besz√©d√©ben Putyin kiemelte, hogy Oroszorsz√°g, Feh√©roroszorsz√°g √©s Kazahszt√°n k√∂z√∂s c√©lja az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s √ļjabb szintj√©nek el√©r√©se, amit el√Ķseg√≠thet a kialak√≠tand√≥ Tan√°cs is.

Az orosz eln√∂k hangs√ļlyozta, hogy mennyire fontos szavatolni az √°ruk, szolg√°ltat√°sok, t√Ķke √©s munkaer√Ķ orsz√°gok k√∂z√∂tti szabad mozg√°s

Putyin: m√°jusra al√°√≠rj√°k az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ kialak√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©s tervezet√©t

http://hungarian....anak-8873/

Az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke, Jos√© Manuel Barroso bejelentette, hogy Br√ľsszel k√©sz 11 milli√°rd eur√≥t foly√≥s√≠tani Ukrajn√°nak n√©h√°ny √©vre.

„Jelenleg meg√°llap√≠tottuk az Ukrajn√°nak ny√ļjtand√≥ seg√©ly m√©rt√©k√©t. 11 milli√°rd eur√≥nyi √∂sszegr√Ķl van sz√≥ a k√∂vetkez√Ķ √©vekre” – mondta Barroso szerdai sajt√≥konferenci√°j√°n, amelyet az Eur√≥pai Bizotts√°g br√ľsszeli √ľl√©se ut√°n rendeztek. Barroso elmond√°sa szerint a p√©nzt az EU k√∂lts√©gvet√©s√©b√Ķl √©s az eur√≥pai p√©nzint√©zetek r√©v√©n utalj√°k ki.

Azonk√≠v√ľl Barroso hangoztatta, hogy Br√ľsszel hajland√≥ donorkonferenci√°t rendezni Ukrajna p√©nzseg√©lyez√©se √©rdek√©ben.

Az EU 11 milliárd eurót hajlandó folyósítani Ukrajnának
#70 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 20:52:39
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.