Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#71 | Kore - 2014. mŠrcius 05. 20:56:15
Eurázsiai Unió: integráció felkiáltójellel

http://hungarian..../60645870/
#72 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 21:01:36
Oroszorsz√°g elad egy rekord mennyis√©g√Ľ doll√°rt, hogy t√°mogassa a rubel

http://translate...._4hB0BnUAg

Economist John Williams - p√©nz√ľgyi v√°ls√°g: Ha Oroszorsz√°g val√≥ban √©rt√©kes√≠ti eszk√∂zeit doll√°rban, ez ​​lenne a vil√°g v√©ge, mint tudjuk!


s_*_kac
#73 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 21:05:07
Etruszk hangszerek szólaltak meg

2700 √©ves muzsika csend√ľlt fel Firenz√©ben, hallgassa meg!
Rekonstru√°lt√°k √©s meg is sz√≥laltatt√°k az √≥kori It√°li√°ban √©lt etruszkok hangszereit egy Firenz√©ben rendezett r√©g√©szeti tal√°lkoz√≥n, amelyen √≠gy 2700 √©ves muzsika csend√ľlt fel - tud√≥s√≠tott az olasz sajt√≥ a rendk√≠v√ľli koncertr√Ķl. Az etruszk hangszereket Stefano "Cocco" Cantini ismert olasz dzsesszzen√©sz sz√≥laltatta meg a firenzei kongresszusi palot√°ban 10. alkalommal megrendezett Archeologia Viva (√Čl√Ķ r√©g√©szet) elnevez√©s√Ľ tal√°lkoz√≥ z√°r√≥esem√©nyek√©nt. Az √©letre kelt √≥kori zen√©t r√©g√©szekb√Ķl, zenet√∂rt√©n√©szekb√Ķl √©s egyszer√Ľ √©rdekl√Ķd√Ķkb√Ķl √°ll√≥ ezerf√Ķs k√∂z√∂ns√©g hallgatta.
http://www.hirado...altak-meg/
#74 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 21:21:19
Az Egyes√ľlt √Āllamok egy gazdas√°gi √∂sszeoml√°st tapasztal, mert az olyan nagyhatalmak, mint K√≠na √©s Oroszorsz√°g, eld√∂nt√∂tt√©k, hogy nem haszn√°lj√°k az amerikai doll√°rt a kereskedelemben – mondja egy politikai elemz√Ķ.
Az amerikai gazdas√°g √©ppen elkezd sz√©tesni. „Oroszorsz√°g, K√≠na √©s sok m√°s orsz√°g elt√°volodik a doll√°rhaszn√°latt√≥l a kereskedelemben”, mondta Linh Dinh kedden, a Press TV-nek adott interj√ļja sor√°n.
„Teh√°t ha a doll√°r elvesz√≠ti tartal√©kvalutai st√°tusz√°t, az √©let j√≥val nehezebb√© v√°lik itt. Az elk√∂vetkezend√Ķ h√≥napok megmutatj√°k majd, hogy mennyire rem√©nytelen a helyzet, teh√°t a hazugs√°gok m√©g ink√°bb s√©rt√Ķv√© v√°lnak az emberek sz√°m√°ra, akiknek nap, mint nap szenvedni√ľk kell ebben a helyzetben”, tette hozz√°.
Az elemz√Ķ kritiz√°lta az amerikai m√©di√°t, ami√©rt nem adja k√∂zre az igazs√°got a gazdas√°gi helyzetr√Ķl.
„A hazudoz√≥ m√©dia olyan h√≠reket tett k√∂zz√©, amelyek szerint az √ļgynevezett fellend√ľl√©s gyorsul. Az √ļj hazugs√°g szerint a munkan√©lk√ľlis√©g h√©t sz√°zal√©kkal cs√∂kkent, de ez sz√≠ntiszta k√©ptelens√©g. Val√≥j√°ban csup√°n az amerikai feln√Ķttek 47%-nak van teljes munkaidej√Ľ √°ll√°sa, √©s az amerikai dolgoz√≥k 40%-a 20.000$-n√°l kevesebbet keres √©vente” – mondta.
„Sokan olyan keveset keresnek, hogy √©lelmiszerjegyeken kell az alapvet√Ķ √©lelmiszereiket megv√°s√°rolniuk. Sokan egyh√°zi √©l√©skamr√°kra j√°rnak. Ismerek egy n√©gytag√ļ csal√°dot, k√©t √°ll√°ssal, akiknek musz√°j ezt csin√°lniuk. Az ap√°nak a teljes idej√Ľ munk√°ja mell√© alkalmank√©nt v√©rt is kell eladnia”, magyar√°zta Linh Dinh.
Az amerikaiak jövedelmét is összehasonlította a havi kiadásaikkal.
„Annak ellen√©re, hogy a nagy bankok seg√©lyeket kapnak √©s rekord profitot csin√°lnak, dolgoz√≥iknak csak √≥r√°nk√©nt brutt√≥ 12$-t fizetnek, √©s egy √°tlagos b√©rmunk√°s √≥r√°nk√©nt csak nevets√©ges 8$-t keres. N√©h√°nyan m√©g kevesebbet. Ek√∂zben az √°rak n√∂vekednek, k√ľl√∂n√∂sk√©ppen az √©lelmiszer√°rak, a b√©rleti d√≠jak √©s a g√°z, de az infl√°ci√≥r√≥l sz√≥l√≥ adat is hazugs√°g” - mondta.
Megjegyezte, hogy az amerikai korm√°ny „folytatja a hazudoz√°st, hogy becsapja a k√ľlf√∂ldieket √©s a gazdag amerikaiakat, akik r√©szv√©nyeket v√°s√°rolnak. Ha fellend√ľl√©s volna, 47 milli√≥ amerikai nem √©lelmiszerjegyekb√Ķl √©lne √©s 1,2 milli√≥ iskol√°s kor√ļ gyermek - mely rekord sz√°mnak min√Ķs√ľl -, nem lenne hajl√©ktalan.”
„M√°r minden √°llamban vannak s√°torv√°rosok. Az otthonomhoz k√©pest sz√°z m√©rf√∂ldes k√∂rzetben t√∂bb s√°torv√°ros is van, ahol emberek √©lnek a fagyos hidegben √©s v√∂d√∂rbe √ľr√≠tenek. √ögy hangzik ez, mint az √©let a vil√°g legnagyszer√Ľbb orsz√°g√°ban?” – k√©rdezte. („Ez volna az amerikai √°lom?” – szerk)
„Ezalatt, a leggazdagabb amerikaiak m√©g gazdagabb√° v√°lnak √©s ez mind egy olyan korm√°nynak k√∂sz√∂nhet√Ķ, amely kiszolg√°lja a leggazdagabbakat, s eltakarja a hib√°it √©s az √°tlagos amerikai emberek el√°rul√°s√°t mindennapos hazudoz√°ssal” – vonta le a k√∂vetkeztet√©st.
Moln√°r Szabolcs - J√∂v√Ķnk.info

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1898067_1540312532861299_1985527141_n.jpg
#75 | kukackac - 2014. mŠrcius 05. 21:30:06
mi√©rt ez az √°tkozott "mindent l√°t√≥ szem" van minden√ľtt?


2.bp.blogspot.com/-RSSMgZO78zI/UxTYcYI3BwI/AAAAAAAAWTY/iJpk3ixO5mg/s1600/Ukraine-2006-Bill-500-Reverse+%281%29.jpg
#76 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 21:43:05
Kukac, ez nem az a történet:
- Nagymama, miért olyan nagy a szemed?
- Hogy jobban bekaphassalak!


Meglódult a magyar kivitel Jordániába
N√Ķtt a magyar mez√Ķgazdas√°g k√ľlkereskedelmi forgalma Jord√°nia ir√°ny√°ban, 2010-ben 5,7 milli√≥ eur√≥ volt az oda ir√°nyul√≥ magyar agr√°rexport, 2014-re pedig m√°r v√°rhat√≥an 9 milli√≥ eur√≥ra emelkedik - olvashat√≥ a korm√°nyzati h√≠rport√°lon.
http://www.stop.h...a/1221650/
#77 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 22:18:23
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/1796014_728500857183142_1094346998_o.jpg

M√©g hogy nem egy helyr√Ķl f√ļj a sz√©l. Milyen jobb vagy bal?
#78 | SZM - 2014. mŠrcius 05. 22:24:15
s_*_kukk
Imre! Vagy inkább így:
- Nagymama mi√©rt olyan nagy kid√Ľledt a szemed?
- Azért mert már nagyon kell szarnom!
s_*_kukk

Egy√©bk√©nt az a bizonyos Olga Bogomolec f√Ķorvos ma m√°r teljesen m√°shogy l√°tja ezt az orvl√∂v√©sz dolgot. Ma m√°r √Ķ sem akarja kivizsg√°lni azt, hogy kik voltak az orvl√∂v√©szek, m√©gpedig az√©rt nem, mert az√≥ta √Ķt m√°r bevett√©k az √ļj korm√°nyba.
√ē lett ugyanis a humanit√°rius √ľgyek√©rt felel√Ķs minisztereln√∂knek Borisz Taraszjuknak a helyettese!!!
s_*_help

√ćgy m√°r nem √©rdekli az igazs√°g!
:(

(Na most kellene nekem egy olyan emoticon amelyik köp egyet! Gerry kérlek szerezz egyet!)
s_*_hi
#79 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 05. 22:39:28
http://www.infowa...to-poland/

A NATO n√∂veli jelenl√©t√©t Lengyelorsz√°gban √©s a baltikumban. Vad√°szg√©peket k√ľldenek...ugye mondani se kell mi√©rt.
A Nyugat folyamatosan rontja kapcsolatát Oroszországgal...ez már régi vág, de ez márar elért cél, s ezt még fokozni szeretnék. Nemcsoda ha a tárgyalások megbuknak.
#80 | TiDo - 2014. mŠrcius 05. 23:26:31
Ezek a r√≥csildsz@rok olyan r√©g megvezetik a vil√°got, eg√©szen k√∂nnyen megy nekik. Nyilv√°n m√°r unatkoznak, √©s 19-re lapot h√ļznak, recseg-ropog a rendszaruk. http://theeconomi...e-scenario A g.ford√≠t√≥val is ki lehet bogozni mir√Ķl van benne sz√≥. Els√Ķsorban ott n√°luk kell eltakar√≠tani a rohad√©kokat, mert onnan √°rad a vil√°gra a mocsok.

A s√ľllyed√Ķ haj√≥t a patk√°nyok hagyj√°k el el√Ķsz√∂r. Csak azt kell figyelni mikor t√Ľnnek el a sz√≠nr√Ķl, (a l√°t√≥t√©rb√Ķl) ezek a rohad√©kok, onnant√≥l indul a banz√°j.

SZM! ilyen? : www.sherv.net/cm/emoticons/bad/spitting-smiley-emoticon.gif

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.