Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#81 | monguzking - 2014. mŠrcius 06. 01:06:06
eml√©kezzetek hogy mit mondot egyiptomi josn√∂ ki megjosolta t√∂bbek k√∂z√∂tt egyiptomi murszki buk√°s√°t,hoes√©st s sok mindent ami bej√∂tt azt mondta oroszorsz√°ggal kapcsolatban hogy sok probl√©m√°val fog szemben√©zni eleinte 2014-ben de azt√°n meger√∂dve fog kiker√ľlni konfliktusokbol igy nem kell aggodni oroszok miatt
#82 | keepfargo - 2014. mŠrcius 06. 03:13:47
- Nagyanyó, és miért olyan nagy az orrod?
- Mert zsidó vagyok.

(Piroska és a farkas; modern - antiszemét - változat)
#83 | Maguskacska - 2014. mŠrcius 06. 05:01:20
Céllövölde , a szógálatok jól összehangolva egyet szolgálva , de az az az az egy nem mindenkit szolgálva. Szuezasodik az ukrány 56, de lehet még 33 is az ukránoknál, ami minimum hatmillió.


A rivnei hármas reaktor 2012. dec.10-én ált le "automatikusan"-mert a turbinák vízszintje megcsökkent.....https://www.kyivp...17404.html
-szinte el√∂ttem a k√©p ahogy p√°r r√©szeg magyar nacionalista a kocsm√°b√≥l hazafele beveszi paksot 2006ban √∂sz√∂d ut√°n meg ez ut√°n:http://epa.oszk.h...y0308.html.....-ja ezt nem vett√ľk v√≥na mi sem be?!?! akkor majd a szomsz√©ds_*_bye
-az atomrejaktort meg am√ļgy sem lehet hazavinni akko meg minek?-tudom k√°rty√°znis_*_kukk
#84 | Kameleon - 2014. mŠrcius 06. 10:39:27
"Médiákat szintén követni hogy ne tudják provokálni az embereket hamis-szerkesztett információval!"
http://magyarnemz...=20#c68338

Index - Az orosz parlament egy olyan t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°st k√©sz√≠t el√Ķ, ami az "az √ļjs√°g√≠r√≥k oroszellenes cikkeit" √°llamellenes b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√≠ten√© - √≠rja az Izvestia az orosz korm√°nyp√°rt egyik k√©pvisel√Ķj√©re hivatkozva.

A m√≥dos√≠t√°s l√©nyege az, hogy az √°llamellenes b√Ľncselekm√©nyekhez tartozzon az is, ha sajt√≥ munkat√°rsai f√©lreinform√°lj√°k a nyilv√°noss√°got, ezzel t√°mogatva a terrorizmus, a intervenci√≥, a szeparatizmus √©s a n√©pirt√°s gondolat√°t. A m√≥dos√≠t√°s nem az √ļjs√°g√≠r√≥kra fog vonatkozni, hanem a szerkeszt√Ķkre, akik megengedik, hogy az ilyen √≠r√°sok megjelenhessenek.

- mondta Jevgenyija Fjodorova az Izvestija napilapnak.

A k√©pvisel√Ķ szerint a motiv√°ci√≥t a t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°s el√Ķk√©sz√≠t√©s√©hez az adta, hogy a napokban t√∂bb olyan cikk is megjelent a sajt√≥ban, ami "nem korrekt " t√∂rt√©nelmi kontextusba helyezt√©k az √°llamot, √©s t√©vesen √©rtelmezt√©k az oroszorsz√°gi esem√©nyeket, valamint az Ukrajn√°ban zajl√≥ puccsot.
#85 | postaimre - 2014. mŠrcius 06. 10:59:05
Marine Le Pen: az európaiak nem kívánják Európában látni Ukrajnát

A sz√©ls√Ķs√©ges jobboldali francia politikus, Marine Le Pen, aki kor√°bban t√∂bbsz√∂r helyeselte Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k fell√©p√©s√©t, az ukrajnai helyzetet n√©mileg m√°sk√©nt l√°tja, mint a francia hatalom birtokosai.
http://hungarian....jnat-4579/

Rendk√≠v√ľli uni√≥s cs√ļcstal√°lkoz√≥ kezd√Ķdik ma az ukr√°n v√°ls√°g miatt

Rendk√≠v√ľli tan√°cskoz√°st tartanak cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Br√ľsszelben az Eur√≥pai Uni√≥ √°llam- √©s korm√°nyf√Ķi az ukrajnai v√°ls√°got katonai beavatkoz√°ssal s√ļlyosb√≠t√≥ Oroszorsz√°g elleni esetleges b√ľntet√Ķint√©zked√©sekr√Ķl √©s az Eur√≥pai Bizotts√°g √°ltal Ukrajn√°nak sz√°nt ment√Ķcsomagr√≥l.
http://hetivalasz...eli-73931/

√Čl√Ķben mondott fel a magyar sz√°rmaz√°s√ļ m√Ľsorvezet√Ķ

√Čl√Ķ ad√°sban mondott fel szerd√°n Liz Wahl, az RT America (kor√°bban: Russia Today) orosz √°llami finansz√≠roz√°s√ļ telev√≠zi√≥ washingtoni st√ļdi√≥j√°nak magyar sz√°rmaz√°s√ļ amerikai m√Ľsorvezet√Ķje - √≠rja az MTI.
http://www.hir24....sorvezeto/

Szankciókkal fenyegetik Moszkvát
Nem enyh√ľl az ukr√°n v√°ls√°g, az oroszok nem engednek

Oroszorsz√°g √°llamcs√≠nynek tekinti a Kijevben t√∂rt√©nteket, nem akar h√°bor√ļt Ukrajn√°val, Viktor Janukovicsot tekinti legitim ukr√°n √°llamf√Ķnek, √©s az ellenz√©kkel k√∂t√∂tt kijevi meg√°llapod√°shoz ragaszkodik.
http://www.168ora...24356.html

Kijev elfogat√≥parancsot adott ki a kr√≠mi korm√°nyf√Ķ ellen

A Krími Autonóm Köztársaság Moszkva-barát miniszterelnöke mellett a parlamenti elnökét is puccsal vádolják.
http://www.hir24....yfo-ellen/

Az orosz k√ľl√ľgyminiszter nem volt hajland√≥ t√°rgyalni ukr√°n kolleg√°j√°val

Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter nem volt hajland√≥ egy t√°rgyal√≥asztalhoz √ľlni ukr√°n kolleg√°j√°val P√°rizsban, √©s t√°vozott szerda este a francia k√ľl√ľgyminiszt√©rium √©p√ľlet√©b√Ķl.
http://www.atv.hu...llegajaval


√Ėtsz√°z deszantos sz√°llt partra Szevasztopolban

Csaknem √∂tven haditechnikai egys√©get √©s √∂tsz√°z deszantost sz√°ll√≠tottak partra az orosz fekete-tengeri flotta deszantos haj√≥i Szevasztopolban – jelentette cs√ľt√∂rt√∂kre virrad√≥ra egy helyi internetes kiadv√°ny.
http://mno.hu/kul...an-1214337


Lebukott egy orosz titkos√ľgyn√∂k


Az Ukr√°n Biztons√°gi Szolg√°lat (SZBU) egyik nyugalmazott tisztje az ukr√°n t√©v√©h√≠rad√≥ kr√≠mi bej√°tsz√°s√°ban felismerte az orosz Sz√∂vets√©gi Biztons√°gi Szolg√°lat (FSZB) egyik √ľgyn√∂k√©t - jelentette cs√ľt√∂rt√∂kre virrad√≥ra az UNIAN h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.
http://hetivalasz...ynok-73929

Ismeretlenek elrabolt√°k Mihajlo Kovalt, az ukr√°n hat√°r√Ķrs√©g vez√©rezredes√©t a Kr√≠m f√©lszigeten l√©v√Ķ Jalt√°ban - k√∂z√∂lte szerd√°n a hat√°r√Ķrs√©g sajt√≥szolg√°lata.
http://www.stop.h...n/1221656/
#86 | postaimre - 2014. mŠrcius 06. 11:13:41
Michelle Obama Kínába utazik

Lesz alkalma az amerikai √©s a k√≠nai first ladynek bep√≥tolnia Amerik√°ban elmaradt tal√°lkoz√≥j√°t: √©desanyj√°val √©s k√©t l√°ny√°val K√≠n√°ba utazik Michelle Obama, az amerikai eln√∂k feles√©ge m√°rcius m√°sodik fel√©ben - err√Ķl a South China Morning Post c√≠m√Ľ lap sz√°molt be szerd√°n.
http://www.atv.hu...aba-utazik

A gazdas√°g √©s a foglalkoztat√°s fellend√ľl√©s√©t seg√≠theti az √©ghajlatv√°ltoz√°s elleni k√ľzdelem

Az eur√≥pai polg√°rok szerint az √©ghajlatv√°ltoz√°ssal kapcsolatos fell√©p√©sek hozz√°seg√≠thetnek a munkahelyteremt√Ķ gazdas√°gi fellend√ľl√©shez.
http://zipp.hu/ga...i_kuzdelem


Rejtélyes rakétaszállítmányt fogtak az izraeliek
Kitekint√Ķ √∂ssze√°ll√≠t√°s

Az Izraeli V√©delmi Er√Ķk sz√≥viv√Ķje ma bejelentette, hogy a V√∂r√∂s-tengeren, nemzetk√∂zi vizeken egy G√°z√°ba tart√≥ ir√°ni fegyversz√°ll√≠tm√°nyt foglaltak le katon√°i. Nem csak Ukrajn√°ban zajlik teh√°t az √©let, napi √∂sszefoglal√≥nkb√≥l megtudhatja a r√©szleteket is.
http://kitekinto....xhGy84qnrQ

Venezuela szakít Panamával

Nicol√°s Maduro venezuelai eln√∂k bejelentette szerd√°n, hogy orsz√°ga megszak√≠tja diplom√°ciai √©s kereskedelmi kapcsolatait a panamai korm√°nnyal, mert az √∂sszeesk√ľv√©st sz√Ķtt ellene.
http://vs.hu/vene...-panamaval

Afgán kormánykatonákat ölt a NATO

Kormánykatonák haltak meg egy afganisztáni NATO-légicsapásban, a szervezet nem kommentálta az esetet.
http://vs.hu/afga...t-olt-nato
#87 | kukackac - 2014. mŠrcius 06. 12:24:56
Azta qurva! s_*_kac
Ez nagyon nagy h√ļz√°sa Putyinnak!!! s_*_olle

Hogyan kell fel/vissza v√°r√°rolni az orosz vagyont: http://translate....whIEPHqkqw
#88 | postaimre - 2014. mŠrcius 06. 14:17:25
Janukovics nem bírta a stresszt, infarktust kapott

Nem hivatalos h√≠rek szerint az Oroszorsz√°gba menek√ľlt Viktor Janukovicsot infarktus gyan√ļj√°val k√≥rh√°zba sz√°ll√≠tott√°k. A volt eln√∂k √°llapot√°t az √ļjs√°g szerint az orvosok „s√ļlyosnak” min√Ķs√≠tett√©k. Az orosz lap h√≠r√©t m√°s forr√°sok nem er√Ķs√≠tett√©k meg, √≠rja az MTI.
http://vs.hu/janu...ust-kapott


Sza√ļd-Ar√°bia: a k√ľlf√∂ldi harcosok hagyj√°k el Sz√≠ri√°t!

Sza√ļd-Ar√°bia korm√°nya a Sz√≠ri√°ban harcol√≥ √∂sszes k√ľlf√∂ldi visszavon√°s√°ra sz√≥l√≠tott fel h√©tf√Ķn. Az Arab-f√©lsziget legnagyobb orsz√°ga egy√ļttal azt is k√∂vetelte, hogy √°ll√≠ts√°k a harcosokat nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g el√©, ha h√°bor√ļs b√Ľn√∂ket k√∂vettek el.
http://kitekinto....xhzeM4qnrQ
#89 | kukackac - 2014. mŠrcius 06. 14:22:30
Csak nem d√ľh√∂s a sza√ļdi zsidr√°k banda, mert nem tal√°lja az arany√°t a svajci √©s angol bankokban?! Mint tudjuk az anyag nem v√©sz el csak gazd√°t cser√©l. s_*_kac
#90 | postaimre - 2014. mŠrcius 06. 14:39:23
EU-cs√ļcs: vil√°gos √ľzenetet k√ľldenek Moszkv√°nak
Forr√°s: MTI | 2014. 03. 06. 13:00:00


David Cameron brit korm√°nyf√Ķ a cs√ļcstal√°lkoz√≥ra √©rkezve kijelentette, vil√°gos √ľzenetet kell megfogalmazni Oroszorsz√°gnak. Francois Hollande is azt mondta, hogy a lehet√Ķ legnagyobb nyom√°st kell gyakorolni Moszkv√°ra. Angela Merkel n√©met kancell√°r a p√°rbesz√©d fontoss√°g√°t hangoztatta, √°m kiemelte, hogy emellett val√≥ban sz√≥ lesz a cs√ļcstal√°lkoz√≥n b√ľntet√Ķint√©zked√©sekr√Ķl. A litv√°n eln√∂k azt mondta: Eur√≥pa nem mindig k√©pes felfogni, mi t√∂rt√©nik.
http://www.hirado...oszkvanak/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.