Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lássuk a nedvét!


Al√°-zaftosan jelentem, a f√©l kert fel√°sva, a m√°sik fele m√©g retek, hogy felperzselt f√∂ld maradna, ha lenne p√°r napos napom, mikor nem locskolja az es√Ķ az √©getnival√≥ di√≥ – √©s pampaszlevelet. A korai bors√≥t el, a Soros vette Ors√≥st tov√°bbra is megvetem. A semmi nem v√°ltozik, marad, ami volt: permanens, nirv√°n√°nak mondott nihil. De most nem ez√©rt a semmis√©g√©rt √≠rok. J√≥kat mosolygok azok reakci√≥in, akik most kezdik meg√©rezni, hogy a j√≥sl√≥ f√°j√°sok ut√°n a kitol√°s szakasza k√∂vetkezik √©s ez sokaknak jelent „h√ļsv√©ti” betoj√°st.
M√°r tegnap egy vers fogalmaz√≥dott meg bennem, olyan „eleget er√Ķlk√∂dtem, hogy elmondjam, mi van √©s mi v√°rhat√≥, most izzadjon m√°s bele” alapon, de az el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©s √©s az olvasotts√°g megemelked√©se nem hagy nyugodni, √≠gy adok n√©mi szeml√©let-teret, oszt ossz√°tok be gusztusotok szarint – ki az, ki v√©dekez, s ki, aki odabaszarint.

M√°r k√©t el√Ķz√Ķ napl√≥bejegyz√©sem c√≠me sem volt kap√≥s, pedig kamp√≥s horognak k√©sz√ľlt, de fogy bel√Ķletek a szusz √©s a lelem√©ny? Hogy fogunk √≠gy h√°bor√ļzni, ha nem a szellem az √ļr a h√°zn√°l √©s az√ļrn√Ķ m√°r nem telev√©ny?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, sz√Ķk√©t? Vagy ne tegyek annyi vessz√Ķk√©t, hanem √≠rjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a r√ľgyt√Ķl rogy az √ľveghegyen t√ļli meggy?
A m√°rciusi program fut. Mi b√°loztunk egyet √©s Blanka enged√©ly√©vel p√°r k√©pet had osztok meg veletek is, minden apai b√ľszkes√©gem tudat√°ban. Ugye, hogy vannak fontosabb esem√©nyek is, mint a „valamire” val√≥ hasztalan v√°rakoz√°s?
Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥d√°s√°t” illeti, m√°r befordult a sarkon. J√∂nnek-mennek a S√°r√°k √©s a s√°ria-t√∂rv√©nykez√©s is testk√∂zelbe ker√ľl. Most boron√°lj√°k √∂ssze a „polg√°rjoggal” az isteni kinyilatkoztat√°sokat. Persze ehhez Istennek is van n√©mi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” az√©rt t√∂bben vannak √°m, tetsz√©s szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „haz√°nkba” ell√°togat√≥ g√∂r√∂gkeleti p√°tri√°rka miatt √≠rom. A romlott R√≥ma az egyh√°z√°val ma m√°r martal√©k, szabadk√Ķm√Ľves –jezsuita – mormon cs√ļcsa, nyilv√°nval√≥v√° tett val√≥di Isten-rombol√≥ (ezt s√°t√°nist√°nak is nevezhetj√ľk) attit√Ľddel. Nos, bizonyos √©rtelemben a k√∂p√∂nyegv√°lt√°s megyen. A zsid√≥ √ļjabb hazugs√°g√°t kell benyalni, mert az√©rt a „D√°vid-h√°zi” szarh√°zi mocskos band√°t, se a cig√°ny „le√°nyv√°llalat√°t” nem lehet n√©lk√ľl√∂zni ebb√Ķl az √ļjabb „nagy megt√©r√©sb√Ķl”. J√©zusoznak √©s M√°ri√°znak, √°ri√°znak tov√°bbra is, √©s persze ma m√°r elismerik, hogy M√°ria J√©zus asszonyk√°ja volt √©s gyermek√ľk is lett √©s persze zsid√≥k…√©s √≠gy √©rthetitek, hogyan lesz az √Ārp√°d-h√°zib√≥l (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzets√©gi) D√°vid-h√°zi zsid√≥-cig√°ny „√∂r√∂k√∂s”. Gumicumira felk√©sz√ľlni, a Habsburg-Fugger zsid√≥ „√ļjabb” furfangra k√©sz√ľl. De v√©g√ľl is, ez mind le van szarac√©nozva r√©gen. ugye megbesz√©lt√ľk, hogy a „mindent l√°t√≥ √Ārgus szempilla” gazd√°i (nevezett istenk√©k) nem kicsit kurt√°k el, am√ļgy gyurcs√°nyosan √©s neh√©z ennek az „isten-cs√ľrh√©nek) most √ļgy kij√∂nni a saj√°t mocskukb√≥l, hogy ne vesz√≠ts√©k el az √°zsi√≥ (√Āzsia)-jukat teljesen √©s maradjon n√©mi respekt √©s √°h√≠tat a b√Ľv√©sz-tr√ľkkjeikre.

Na mindegy is, v√©g√ľl is √©rthet√Ķ, hogy pr√≥b√°lkoznak, ez√©rt nem lehet pof√°n verni egyiket sem, pedig ha tehetn√©m, j√≥l megrugdaln√°m a band√°t, am√ļgy istenesen. Messzir√Ķl √ľv√∂lt, hogy nem egy t√Ķr√Ķl fakadtunk √©s ezt ma m√°r rejteni sem lehet, csak a tudatlans√°g ig√©ny√©nek fenntart√°s√°val.

De ez se sz√°m√≠t, majd a „boh√≥cok” megoldj√°k nagyon magas szinten, a felh√Ķk f√∂l√∂tt √©s a tengerek m√©ly√©n.
A „mi szint√ľnk√∂n” legyen annyi el√©g, hogy j√≥l alakul az √Āzsiai Uni√≥ eur√°zsiai szekci√≥ja. Az ukr√°n hajcih√Ķ az√©rt remek, mert itthon √©breszti a sok „hitetlen” √©s most m√°r olyanok is kezdenek vakar√≥zni, akik eddig zsigerb√Ķl tiltakoztak az ellen, amit √©s ahogy azt t√Ķlem is hallott√°k. Jajjjajjja, h√°bor√ļ lesz! Mit csin√°lunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abb√≥l baj nem lehet.

El√Ķsz√∂r is, mert nem lesz „h√°bor√ļ” a sz√≥ frontharcosi, klasszikus √©rtelm√©ben. Igen, ez nekem sem j√≥ „h√≠r”. Ciki, de az a „nyirkai” √©s egy√©b j√≥sol√°sok nem igaz√°n tudnak √∂sszej√∂nni teljes formul√°ban, ahogy most √©rz√©kelem. Ugyan es√©ly van r√°, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak √©s a szabadk√Ķm√Ľves√©sek eg√©sze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (√©s ugye az USA szabadk√Ķm√Ľves l√©tes√≠tm√©ny), √≠gy kontroll alatt van az ir√°ny√≠t√°s.

Ja, hogy az√©rt region√°lisan megyen a hercehurca? Az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Csatorn√°kat, folyos√≥kat kell szabadd√° tenni, megtiszt√≠tani a j√∂v√Ķre vonatkoz√≥an. Borosty√°n √©s selyem utak √©p√ľlnek a romok hely√©n, a halottak meg az√≥ta √©lik vil√°gukat a ki√©rdemelt hely√ľk√∂n.
Ha a zemberek nem lenn√©nek ilyen agymosott degener√°ltak, m√°r r√©gen √©s b√©k√©sen hely√©re ker√ľlhetett volna minden, ami m√©g nincs ott. Neh√©z a Baphomet-kecsk√©t megetetni k√°poszt√°val √ļgy, hogy j√≥l is lakjon √©s ne is fogyjon a z√∂lds√©gb√Ķl sem.

De l√°ssuk akkor a nedv√©t, vagyis a lev√©t, a velej√©t, a Lev√°t. Tudj√°tok milyen j√≥l √°ll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Aprop√≥ a „v√°ls√°g” nem mellesleg egy remek rubel-bev√°s√°rl√°sra √©s hryvna-√©rt√©k-be√°ll√≠t√°sra alkalmas banki man√Ķver √©s csak m√°sodsorban katonainak felt√ľntetett akci√≥. Most kell venni j√≥ sokat, aki teheti, mert azt√°n felmegyen az √°ra!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na mir√Ķl is van sz√≥? Az „ukr√°n nacionalist√°k” = n√°cik = zsid√≥k…ez nagyj√°b√≥l m√°r ugye kivil√°glott. A „n√°ci” √©s a „liber√°lis”, no meg a „demokrata” is egyenl√Ķsegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa √©s ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni m√©g, ha litv√°n is √©s b√≠rja √©szttel.

De nem ez a f√Ķ vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani √©s erre is megy ki a „j√°t√©k” l√°that√≥ r√©sze √©s csak-csak felfogja a csacska ukr√°n is el√Ķbb, ut√≥bb, hogy v√°laszt√°sa √©ppen, hogy nulla, vagy hulla k√∂z√∂tt van √©s k√∂ny√∂r√∂gni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni √©s tartsa √∂ssze a sz√©thull√≥ orsz√°got. Ez nagyon g√°z m√©g a form√°lis logik√°nak is, nemde?


Az EU l√©nyeg√©ben falcolt, megsz√Ľnt. Az IMF kulcsa p√°r √©ve Moszkv√°ban. A NATO = USA, ami megint el√©gg√© hadil√°bon √°ll a folyamatosan t√ļll√©pett deficites b√ľdzs√©vel √©s ha nincs el√©g h√°bor√ļ √©s nem kell azt√°n b√©k√©t se fenntartani, akkor √∂nmag√°ba roskad, mint a bels√Ķ-munk√°s ikertornyos t√∂rt√©net. A felszal√°miz√°s megvolt. J√∂het a szendvics. Ukrajna darabol√°s√°ban benne van az √∂sszes rohadt zsid√≥. lengyel zsid√≥, „magyar” zsid√≥, rom√°n, mold√°v…√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Annyit m√°r fel kellett volna fogni, hogy a val√≥j√°ban √©s √ľzletileg egy tr√∂sztt√© √°talak√≠tott globaliz√°lt vil√°gban egy „sz√©kely auton√≥mia” a sz√≥ annak eredeti √©rtelm√©ben is teljesen √©rtelmetlen √©s val√≥j√°ban annyit jelentene, ha nem √°llna m√∂g√∂tte a m√°r el√Ķk√©sz√≠tett m√°sik „globaliz√°lt” gazdas√°gi √©rdek-h√°l√≥zat, hogy meg√∂ngyilkolja m√©g marad√©k mag√°t, hogy √°tadhassa hely√©t a betelep√ľl√Ķknek. A lengyelek m√°r k√©szek Ukrajna t√∂rt√©nelmi jussuk√©rt menni, vagy ink√°bb Litv√°ni√°hoz lesz csatolva m√©gis? De ott van k√∂zt√ľk Belorusszia. Ajbv√©? Ugye mennyire √©rtelmetlen az orsz√°gokkal manipul√°lni, mikor b√°rmerre tapintasz, mindenhol egy zsid√≥-patk√°nycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kett√©v√°laszt√°sa hivatalosan is. A „k√©t p√≥lus” √ļjra megjeleni a k√∂ztudatban a m√©di√°kban nyomva √©s ehhez kellenek ezek a kardcs√∂rtet√Ķs kirohang√°l√°sok. Val√≥j√°ban egy j√≥l kompon√°lt, leszervezett aktusr√≥l van sz√≥.

Ferenc J√≥zsef az I. VH-t e szavakkal ind√≠totta el 100 √©ve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principi√°lis k√©rd√©s volt ez akkor is, most is. M√°r csak a belli kell a casushoz, de az „osztr√°k” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint √©s Vilmos lesz, akit √©ppen Erd√©lyben egy „radik√°lis” porral √©s hamuval hint be.

A k√°rp√°taljai magyar paradoxon legal√°bb ilyen fog√≥s k√©rd√©s. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarorsz√°ghoz. K√©sz √∂ngyilkoss√°g, de most ezzel tehet√ľnk a „vil√°gpolitik√°nak” legjobbat, mert egy am√ļgy is sz√©trohasztott „zsid√≥ki√°nak” adn√° meg a kegyelemd√∂f√©st √©s r√° lehetne fogni a gazdas√°gi √©s politikai √∂sszeoml√°st erre a „humanit√°rius” okra. No meg ne feledj√ľk, hogy kell egy ugr√≥deszka, hogy az oroszok k√∂zvetlen√ľl is kapcsol√≥dhassanak v√©gre Magyarorsz√°ghoz (m√°r ami n√©vleg m√©g az)….√©s m√°ris k√©sz van a m√©zes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen er√Ķ, amely Ukrajna ter√ľleti √©s politikai-gazdas√°gi stabilit√°s√°t szavatolhatja, az Oroszorsz√°g. Persze ehhez Ukrajn√°t zsid√≥tlan√≠tani kell √©s ezt nem az ukr√°n nacionalist√°k tehetik meg, mert ahogy l√°tom, kb. ugyanolyan gy√∂kkett√Ķk, mint a „mi” nacionalist√°ink. Ugye milyen √©rdekes ez? Nem √©ri meg Hitlerezni, m√°r mikor mondtam. Meg√©ri gondolkodni.

Ma m√°r „antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g”, √©s ez a gondolat kezd a k√∂z√©pr√©tegek fej√©ben is tartalommal megt√∂lt√Ķdni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek √©s radikaliz√°l√≥dnak az eddig b√©k√©s „demokrata” birk√°k is. V√°laszt√°s? Aha, any√°tokat! De most befejezem, mert le√°llt a mos√≥g√©p is √©s a „mos√≥medve” a vizes ruh√°t a k√°lyha k√∂r√© ter√≠ten√©, hogy sz√°radjon a nedve. Begy√ļjtok, had legyen j√≥ kedve!

A politik√°ra meg ma nagyon ill√Ķ passzus: Olcs√≥ h√ļsnak h√≠g a Leva.

Az√©rt csak azt mondom: h√°bor√ļra der√Ľ!

Na, k√∂zben a b√°lr√≥l k√©sz√ľlt egy amat√Ķr mont√°zs is. K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠsok


#91 | Perje - 2014. mŠrcius 06. 14:53:29
Lassan ny√≠lt titok lesz, hogy az ukr√°n ellenz√©k l√∂vetett mesterl√∂v√©szekkel a t√ľntet√Ķk k√∂z√© a Majdanon. √Čs √Ķk szedt√©k le az ukr√°n rend√Ķr√∂ket is. Csal√°ssal viselt√©k ezt a forradalmat is.
http://politobzor...t-cru.html
#92 | Detonator - 2014. mŠrcius 06. 17:37:27
Hallgass√°tok a L√°nch√≠d r√°di√≥t ma f√©l h√©tt√Ķl ! Ne kapjatok a fejetekhez, de az ad√°sban elhangzik t√∂bbsz√∂r is, hogy ugyan a r√©gi korm√°ny maffia korm√°ny volt, de az √ļj korm√°ny "gyedusk√°ja"is maffi√≥z√≥, kar√∂ltve oligarh√°kkal ! Nem az a l√©nyeg, hogy ezt mi tudjuk, a l√©nyeg, hogy a Fidesz h√°zi r√°di√≥ja belet√≥lta az √©terbe ! Van itt egy Kov√°cs Anita nev√Ľ h√∂lgy, aki vagy kakukk toj√°s, vagy √∂ngyilkos jel√∂lt, de az √Ķ m√Ľsorai sokszor mennek szembe a f√Ķsodrattal ! L√°sd egy√©b m√Ľsorait, ahol szint√©n kiment az √©terbe, hogy a "deviza hitel" csal√°s, stb. √Čs azut√°n nem t√∂rt√©nik semmi ! A m√Ľsorai rendszeresek, √©s ha √©rt√Ķ f√ľl hallgatja, akkor a "Mi a francot hazudsz Fidesz ? " dallam√°t fedezhetj√ľk fel. Mindenkinek aj√°nlom, mert ez pont a hatalom aljass√°g√°nak egy igen komoly hang dokumentuma !
#93 | kukackac - 2014. mŠrcius 06. 18:41:25
Kerry t√°mogatta a f√Ķrabbi Kijevben G7 cs√ļcstal√°lkoz√≥ Ukrajn√°ban


img12.nnm.me/8/7/d/6/c/795701f052dcd9b1d754acc2593_prev.jpg

http://translate....xMcF9z9j1g
#94 | kakas - 2014. mŠrcius 06. 18:56:51
25.media.tumblr.com/cf3975e61d7b96fb7ce1ecaa89129cc4/tumblr_n1yftn5dtz1rkp7jjo1_500.jpg "t√ļl√©lte",Medvedev mit r√∂h√∂g?
#95 | Kore - 2014. mŠrcius 06. 19:43:59
Kakas, honnan szeded össze ezeket a képeket???
Kukackac se kisp√°ly√°s, de egy ideje te sem!
s_*_kac
#96 | Klotild - 2014. mŠrcius 06. 20:01:40
√ćrj√°tok csak a h√≠reket! J√≥ lesz kordokumentumoknak, mikor, ki mit hazudott, vagy net√°n mondott igazat. Ki mennyire volt szavahihet√Ķ, tisztess√©ges, k√∂vetkezetes, ki mennyire volt, vagy nem volt k√∂p√∂nyegforgat√≥, kollabor√°ns. Fontos lehet!
Egyel√Ķre megy a taktik√°z√°s. L√°tszik, hogy k√°osz van, m√©g sokan nem tudj√°k fem√©rni az er√Ķviszonyokat, mint ahogy nem is lehet. Az igazi lapok nincsenek m√©g ter√≠tve.
Sok meglepetés lehet, Isten ne adja!
#97 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 06. 20:04:54
Aranykor hajnal√°n
Az USA haditenger√©szet√©nek rak√©tarombol√≥ja, a Truxtun a Fekete tenger fel√© tart. Washington szerint ez rutinszer√Ľnek sz√°m√≠t, √©s az utat m√©g a kr√≠mi v√°ls√°g el√Ķtt tervezt√©k be. Az amerikai l√©gier√Ķ pedig hat tov√°bbi F-15-√∂s harci rep√ľl√Ķg√©pet ir√°ny√≠tott Litv√°ni√°ba, az ott √°llom√°soz√≥ – a balti l√©gt√©rre fel√ľgyel√Ķ – rep√ľl√Ķk meger√Ķs√≠t√©s√©re. A rep√ľl√Ķk nagyj√°b√≥l 480 kilom√©terre √°llom√°soznak majd Ukrajn√°t√≥l.

De valahol itt van a USS George Bush is, mert a m√ļlt h√©ten √©ppen Spanyolorsz√°g mellett volt.


Aranykor hajnal√°n
Az eddigi legnagyobb légvédelmi hadgyakorlatát kezdte meg Oroszország a nyugati katonai körzetben.

Ezr√©vel sz√°ll√≠tj√°k oda mindenf√©le katonai eszk√∂z√∂ket √©s katon√°kat, hogy kipr√≥b√°lj√°k a l√©gv√©delmi rendszereket. A minap m√°r egy interkontinent√°lis ballisztikus rak√©t√°t is fell√Ķttek, mik√∂zben a NATO tan√°cskozik √©s m√©g mos is tart.

A NATO sorra rendezi a tal√°lkoz√≥kat Oroszorsz√°ggal hat√°ros sz√∂vets√©geseivel. Egy√©rtelm√Ľen h√°bor√ļra k√©sz√ľlnek. Ez m√°r hidegh√°bor√ļ √©s egyre melegedik. Sokan leragadtak Ukrajn√°n√°l, meg a kr√≠mi esem√©nyekn√©l, de m√°r r√©gen nem err√Ķl van sz√≥. A Ruszkikat akarj√°k sarokba szor√≠tani √©s k√©sz.

Az ukrajnai esem√©nyek l√°tt√°n a Pentagon t√∂bb mint dupl√°j√°ra n√∂veli az F-15S vad√°szg√©pek sz√°m√°t. Ezek a g√©pek j√°r√Ķr√∂znek √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g √©s Litv√°nia l√©gter√©ben.

Ezt az amerikai v√©delmi f√Ķhat√≥s√°g k√©pvisel√Ķje k√∂z√∂lte.
A NATO baltikumi misszi√≥j√°t teljes√≠t√Ķ n√©gy vad√°szg√©phez csatlakozik m√©g hat, √©s egy KC-135 ut√°nt√∂lt√Ķ g√©p. V√°rhat√≥an a b√Ķv√≠t√©s m√°r a h√©ten megt√∂rt√©nik.
Chuck Hagel, az Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi minisztere szerd√°n a kongresszusi meghallgat√°son k√∂z√∂lte, hogy az ukrajnai kr√≠zis kapcs√°n a Pentagon kib√Ķv√≠ti a katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t Lengyelorsz√°ggal √©s a baltikumi √°llamokkal.
#98 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 06. 20:26:01
http://idokjelei....-a-tozsdet

Putyin az USA gyenge pontj√°t c√©lozza: a t√Ķzsd√©t

2012-ben az elit egyik bennfentes tagja – a Washington Times-ot haszn√°lva sz√Ķcs√∂v√©√ľl – azt √°ll√≠totta, hogy 2014. √°prilis 4-√©n megkondul az √≠t√©letnap harangja, aminek hat√°s√°ra az amerikai gazdas√°g √∂sszeomlik. Az, hogy Grady Means, kor√°bbi eln√∂ki tan√°csad√≥ milyen k√∂vetkeztet√©s alapj√°n jutott egy konkr√©t d√°tumhoz, tal√°n √∂r√∂kre hom√°lyban marad. A vil√°g jelenlegi helyzet√©t figyelembe v√©ve azonban, az ember √∂nk√©ntelen√ľl is elgondolkozik azon, hogy tal√°n volt valami a logik√°j√°ban. A politikai √©s a forr√°sok feletti hatalom√©rt val√≥ k√∂zdelem Ukrajn√°ban nem csitult. Lehet, hogy Means valami hasonl√≥ k√∂r√ľlm√©nyre alapozta √°ll√≠t√°sait?

Tudjuk, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok gazdas√°ga sz√≥ szerint az √∂sszeoml√°s sz√©l√©n √°ll. Csup√°n a folyamatot beind√≠t√≥ mechanizmus hi√°nyzik.


Már csak néhány lépés kell a matthoz:

Putyin t√∂k√©letesen l√°tja, hogy a gyenge pont a hiperinfl√°l√≥dott √©rt√©kt√Ķzsde… ez az ember zseni√°lisan j√°tszik.

Tudva, hogy minden h√°bor√ļ alapja a megt√©veszt√©s, a csapatok kivon√°sa is a j√°tszma r√©sze.

Amikor ism√©t beveti csapatait √©s itt is l√©pni fog, √∂ssze fogja z√ļzni az amerikai √©rt√©kpiacokat, ezermilli√°rdokat semmis√≠tve meg ezen a piacon √©s az emberek zsebeiben.

Vlagyimir Putyin nem fog megh√°tr√°lni Obama vagy b√°rmely nyugati hatalom el√Ķtt. Semmi oka erre. Pontosan tudja, mindez hov√° vezet, √©s mit kell tennie ahhoz, hogy a terve m√Ľk√∂dj√∂n.

Véleményem szerint ez a felállás.

Hagyja, hogy a p√©nz vissza√°ramoljon a vil√°g piacaiba, azaz konkr√©tan az amerikai √©rt√©kpiacokba. Majd egy vill√°mt√°mad√°ssal visszak√ľldi csapatait √©s elpuszt√≠tja a t√Ķzsd√©t.

Azt is tudjuk, hogy… Putyin √©vek √≥ta a doll√°r √∂sszeoml√°s√°ra j√°tszik azzal, hogy aranyba fektet.

… Az Egyes√ľlt √Āllamok ad√≥ss√°ga a legnagyobb lufi a vil√°gon √©s ezt √Ķ is tudja.

Aztán jön a pánikeladás. Szerintem ez nagyon gyorsan bekövetkezhet.
#99 | kukackac - 2014. mŠrcius 06. 20:51:47
USS Truxton = USS Liberty ?! s_*_help

Putyin most m√©g a jenki tekn√Ķt is v√©dheti!
#100 | Kameleon - 2014. mŠrcius 06. 21:06:21
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.