Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A titkos √∂sszeesk√ľv√©s lemond√°si t√°rgyal√°sok folytat√≥dnak...


Magas t√©tekkel foly√≥ geopolitikai p√≥ker j√°t√©k kezd√Ķd√∂tt a legut√≥bbi ukrajnai esem√©nyekkel, mely titokban az √∂sszeesk√ľv√©s fenyeget√©s√©vel cs√ļcsosodott ki, hogy "Ukrajna amerikai gy√°rtm√°ny√ļ nukle√°ris eszk√∂zt vet be Ororszorsz√°g ellen,", ami egy nukle√°ris ellenfenyeget√©st eredm√©nyezett Washington D.C., New York, Tel Aviv, Br√ľsszel √©s London ellen, a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g forr√°sai szerint, akik r√©szt vettek a t√°rgyal√°sokon.

Az √∂sszeesk√ľv√©s ezut√°n lecs√∂kkentette a nukle√°ris fenyeget√©st, √©s ink√°bb azzal fenyeget√Ķz√∂tt, hogy l√©trehoz egy "Rothschild t√Ľzgy√Ľr√Ľt K√≠na √©s Oroszorsz√°g k√∂r√ľl," kezdve a "10 Muszlim √°ltal egy k√≠nai vas√ļt√°llom√°son meggyilkolt 33 emberrel," √©s figyelmeztettek, hogy az "USA √°ltal t√°mogatott t√°mad√°sok" lesznek soron. Ez a hetvenked√©s az √∂sszeesk√ľv√©s egyfajta asztalcsapkod√°sa √©s p√≥zol√°sa a jobb b√°n√°sm√≥d√©rt a folyamatban l√©v√Ķ lemond√°si t√°rgyal√°sokon.

A felsz√≠n alatt, a kor√°bbi amerikai eln√∂k Bill Clinton, a Jap√°n Cs√°sz√°r egyik rokona √©s a jap√°n amerikai nagyk√∂vet Caroline Kennedy felaj√°nlotta, hogy seg√≠t bev√°ltani egy sor Kennedy arany fedezet√Ľ k√∂tv√©nyt, mely al√°bb l√°that√≥: a Kennedy k√∂tv√©nyek fej√©ben a FST cser√©be folyamatosan finansz√≠rozza az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok V√°llalatot.

3.bp.blogspot.com/-waFMhEX8ep0/UxYj1NZ54bI/AAAAAAAAN7Y/0hSG9ysr35Y/s1600/ben+benjamin+fulford+titkos+t%C3%A1rsas%C3%A1gok+ukrajna+%C3%B6sszeesk%C3%BCv%C3%A9s+bank+p%C3%A9nz+p%C3%A9nz%C3%BCgyi+rendszer-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg


Azt mondt√°k nekik, hogy a FST csak akkor fog cselekedni, ha haszn√°lhat√≥ likvid p√©nzeszk√∂z√∂ket helyeznek let√©tbe a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g Alap√≠tv√°ny banksz√°ml√°j√°n. Ha ez megt√∂rt√©nne, a FST akkor teljes √°tl√°that√≥s√°ggal j√°rna el a vil√°g n√©peinek t√∂rv√©nyei √©s akarata szerint. A k√≠nai kommunista korm√°ny √©s a Vatik√°n is felvette a kapcsolatot a FST-al a m√ļlt h√©ten, hogy megvitass√°k az √°zsiai √°llamok valamilyen egyetlen egys√©gbe val√≥ egyes√≠t√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©t.

Az elk√©sz√ľlt javaslat szerint ez lehets√©ges lenne, ha egy √ļj f√Ķv√°rost hoznak l√©tre valahol, mint Laosz vagy Nara Jap√°nban, √≠gy mindegyik f√©l k√©pes lenne meg√Ķrizni az arc√°t az√°ltal, hogy r√©szei egy √ļj dolog megalkot√°s√°nak, ahelyett, hogy √ļgy √©rezn√©k, hogy elvesztik Pekinget vagy egy m√°sik hatalmi blokkot.

A Vatik√°n P2 p√°holya azt mondja, hogy ez r√©sze egy l√∂k√©snek, hogy l√©trehozz√°k a korm√°nyok vil√°gsz√∂vets√©g√©t. Elk√©pzel√©s√ľk szerint az "Egyenl√Ķ felek vil√°gsz√∂vets√©g√©re" az√©rt van sz√ľks√©g, hogy megakad√°lyozz√°k a 3. Vil√°gh√°bor√ļt, √©s hogy felk√©sz√ľljenek az emberi terjeszked√©sre az univerzumban.

Ugyanakkor szerint√ľk: "A Kaz√°rok az izraeli minisztereln√∂k Benjamin Netanyahu alatt" tov√°bbra is szenvednek a "Cionista del√≠riumt√≥l", √©s megtagadj√°k, hogy feladj√°k a 3. Vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°nak √°lm√°t, hogy √Ķk v√°ljanak a "fels√Ķbbrend√Ľ fajj√°", mely rabszolgasorba d√∂nti az emberis√©g t√∂bbi r√©sz√©t.

A n√°ci/cionista katonai vezet√Ķj√ľk id√Ķsebb George Bush √°ltal tervezett hossz√ļ t√°v√ļ forgat√≥k√∂nyv jelenleg Ukrajn√°ban bontakozik ki, mely felsz√≥l√≠t egy m√°sodik "Vasf√ľgg√∂nyre", MI5 forr√°sok szerint. Ebben a forgat√≥k√∂nyvben, miut√°n az EU megszerzi Ukrajna fel√©t, az oroszok ezt "provokat√≠v cselekm√©nyk√©nt fogj√°k haszn√°lni egy vill√°mh√°bor√ļ st√≠lus√ļ l√©p√©shez Eur√≥p√°ban amennyire csak lehets√©ges, miel√Ķtt az √ļj Vasf√ľgg√∂nyre k√©sz√ľl javaslat." Ha az ukr√°n forgat√≥k√∂nyv eszkal√°l√≥dik, akkor a Koponya √©s Csontok Kerry k√ľl√ľgyminiszter √©s Putyin az id. Bush dikt√°lta szerepeket j√°tssz√°k, az MI5 forr√°s szerint. "Ez egy klasszikus hegeli l√©p√©se az √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy l√©trehoznak egy probl√©m√°t, biztos√≠tva a megold√°st, ellopva minden vagyont," folytatta. Teh√°t azt mondja: "√ögy t√Ľnik, hogy az EU-t fel fogj√°k √°ldozni, egy √ļj hadi√°llapotot bevezetve ugyan√ļgy, ahogy a militariz√°lt z√≥n√°kn√°l a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n," tette hozz√°. Ez a terv kezdetben K√≠na egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t sz√ľks√©gelteti, lehet√Ķv√© t√©ve Oroszorsz√°gnak, hogy mozg√≥s√≠thasson Eur√≥p√°ban. Azonban ezen forgat√≥k√∂nyv ut√°n, hogy militariz√°lj√°k Eur√≥p√°t, a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s az lenne, hogy a felfegyverzett Eur√≥pa megt√°madja K√≠n√°t, figyelmeztette a FST a k√≠naiakat.

A n√°ci/cionista terv m√°sik r√©sze egy kalif√°tus √©letre h√≠v√°s√°ra sz√≥l√≠t fel a K√∂zel-Keleten, r√©szek√©nt Oroszorsz√°g √©s K√≠na beker√≠t√©s√©nek a Kauk√°zust√≥l T√∂r√∂korsz√°gig, √©s Sz√≠ri√°t√≥l Irakig √©s Ir√°nig, nem is besz√©lve a k√≠nai Ujgur Muszlimokr√≥l. Ezen terv szerint az Egyes√ľlt √Āllamok nem j√°tszana sok agressz√≠v katonai szerepet ezekben a v√°ltoz√°sokban, hanem el√Ķk√©sz√≠ti az amerikai belbiztons√°got nagysz√°m√ļ lakoss√°g intern√°l√°s√°ra.

Ez fog k√∂vetkezni a nemzetk√∂zi kereskedelem √∂sszeoml√°sa ut√°n, ami azonnali k√©szp√©nz, √©lelmiszer √©s √ľzemanyag hi√°nyt okoz, k√ľl√∂n√∂sen az USA-ban, MI5 forr√°sok szerint. A gnosztikus illumin√°tusok meger√Ķs√≠tik az MI5 √°ltal festett k√©pet r√©szben azzal, hogy a jelenlegi ukr√°n v√°ls√°g mellett nagy l√©p√©seket teveznek T√∂r√∂korsz√°gban √©s Thaif√∂ld√∂n. A t√∂r√∂korsz√°gi l√©p√©s c√©lja az lenne, hogy cs√∂kkentse az orosz ellen√Ķrz√©st a g√°zvezet√©kek felett, m√≠g a thaif√∂ldi z√Ľr c√©lja az volna, hogy cs√∂kkents√©k az √°zsiai kontrollt az aranyk√©szletek tekintet√©ben.

A b√Ľn√∂z√Ķ √Ķr√ľlt gengszterek ezen geopolitikai sakkj√°t√©ka sz√°mtalan √°rtatlan ember hal√°l√°t eredm√©nyezi, ez√©rt a FST az√©rt k√ľzd, hogy egyszer √©s mindenkorra elt√Ľnjenek.

A FST javasolt egy a n√°ci/cionista √∂sszeesk√ľv√©s j√∂v√Ķbeli r√©m√°lom terv√©t√Ķl eg√©szen k√ľl√∂nb√∂z√Ķ forgat√≥k√∂nyvet, melyet Bush vez√©r, az √Ķr√ľlt Netanjahu √©s s√°t√°nim√°d√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķ t√°rsaik terveztek.

Ha a FST-nak k√©pesek k√©szp√©nzben kifizetni a Kennedy k√∂tv√©nyeket, l√°sd a fenti k√©pet (melyek az MI5 szerint hamisak), vagy m√°s m√≥don haszn√°lhat√≥ alapokat a doll√°r √©s euro alap√ļ k√∂zponti bankrendszert√Ķl, akkor kezdem√©nyezni fog egy hatalmas kamp√°nyt, hogy alak√≠ts√°k a sivatagokat z√∂ldd√©, telep√≠ts√©k be az √≥ce√°nokat halakkal, az √Ľr felfedez√©s√©nek elind√≠t√°s√°t stb. A terv a Mikul√°s M√Ľvelettel kezd√Ķdne, egy nagy l√∂k√©st adva a szeg√©nys√©g felsz√°mol√°s√°nak √©s a k√∂rnyezeti puszt√≠t√°s meg√°ll√≠t√°s√°nak.

Term√©szetesen ezen tervek kivitelez√©s√©hez √ļj int√©zm√©nyek l√©trehoz√°s√°ra van sz√ľks√©g, hogy lecser√©lj√©k vagy feljav√≠ts√°k a diszfunkcion√°lis √∂sszeesk√ľv√©s int√©zm√©nyeket, mint a Nemzetk√∂zi Valutaalap, a Vil√°gbank, √©s az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezete.

Mivel a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√∂tv√©nyek, a Federal Reserve dobozok √©s egy√©b pap√≠r elemek csillag√°szati sz√°m√ļ doll√°rt tartalmaznak, melyet kor√°bban m√°r bemutattunk, de soha nem lehetett bev√°ltani, mert a Fed folyamatosan j√∂tt a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kifog√°sokkal, sz√ľks√©g lehet egy drasztikusabb akci√≥ra.

Az egyik, hogy a Fed √©s az √∂sszeesk√ľv√Ķk csillag√°szati mennyis√©g√Ľ aranyr√≥l besz√©ltek (t√∂bb nagys√°grenddel nagyobb √©rt√©kr√Ķl, mint a vil√°g hivatalos aranytartal√©kai) an√©lk√ľl, hogy egy unci√°nyi bizony√≠t√©k lett volna r√°, hogy l√©tezik.

A Kore√°ba, a F√ľl√∂p-szigetekre, K√≠n√°ba stb. tett kir√°ndul√°sok ellen√©re az egyetlen elrejtett val√≥di kincs l√©tez√©s√©t magam is meg tudom er√Ķs√≠teni, melyet a Taipei m√ļzeum m√∂g√∂tti hegyekben temettek el K√≠n√°ban. Egyre ink√°bb nyilv√°nval√≥, hogy a nyugati mag√°ntuljadonban l√©v√Ķ mag√°n bankrendszer egy hatalmas, 300 √©ves Ponzi rendszer.

Sz√ľks√©ges lehet arra, hogy le√°ll√≠ts√°k az ATM-ek, a bankk√°rty√°k stb. eg√©sz glob√°lis k√∂zponti banki sz√°m√≠t√≥g√©pes h√°l√≥zat√°t, √©s √ļjraind√≠ts√°k a rendszert az √∂sszeesk√ľv√©s √∂sszes hamis sz√°ma n√©lk√ľl. Ez azt jelenten√©, hogy k√©t h√©ten √°t mindenkinek el√©g k√©szp√©nzt adn√°nak, vagy egy alapvet√Ķ ell√°t√°st √©s k√©zzel √≠rt sz√°mlak√∂nyveket haszn√°ln√°nak. Az √ļj rendszer val√≥s dolgokon alapulna, mint a f√∂ld, a nyersanyagok, gy√°rak, nemesf√©mek stb., ezek seg√≠ts√©g√©vel ind√≠that√≥ el. K√∂zben figyelj√ľk, ahogy az √∂sszeesk√ľv√©s vezet√Ķi egyes√©vel elt√Ľnnek.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...ndasi.html

HozzŠszůlŠsok


#1 | istok bela - 2014. mŠrcius 05. 12:23:25
Ez a rész tetszik a legjobban. :
A n√°ci/cionista katonai vezet√Ķj√ľk id√Ķsebb George Bush √°ltal tervezett hossz√ļ t√°v√ļ forgat√≥k√∂nyv jelenleg Ukrajn√°ban bontakozik ki, mely felsz√≥l√≠t egy m√°sodik "Vasf√ľgg√∂nyre", MI5 forr√°sok szerint. Ebben a forgat√≥k√∂nyvben, miut√°n az EU megszerzi Ukrajna fel√©t, az oroszok ezt "provokat√≠v cselekm√©nyk√©nt fogj√°k haszn√°lni egy vill√°mh√°bor√ļ st√≠lus√ļ l√©p√©shez Eur√≥p√°ban amennyire csak lehets√©ges, miel√Ķtt az √ļj Vasf√ľgg√∂nyre k√©sz√ľl javaslat." Ha az ukr√°n forgat√≥k√∂nyv eszkal√°l√≥dik, akkor a Koponya √©s Csontok Kerry k√ľl√ľgyminiszter √©s Putyin az id. Bush dikt√°lta szerepeket j√°tssz√°k, az MI5 forr√°s szerint. "Ez egy klasszikus hegeli l√©p√©se az √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy l√©trehoznak egy probl√©m√°t, biztos√≠tva a megold√°st, ellopva minden vagyont," folytatta. Teh√°t azt mondja: "√ögy t√Ľnik, hogy az EU-t fel fogj√°k √°ldozni, egy √ļj hadi√°llapotot bevezetve ugyan√ļgy, ahogy a militariz√°lt z√≥n√°kn√°l a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n," tette hozz√°. Ez a terv kezdetben K√≠na egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t sz√ľks√©gelteti, lehet√Ķv√© t√©ve Oroszorsz√°gnak, hogy mozg√≥s√≠thasson Eur√≥p√°ban. Azonban ezen forgat√≥k√∂nyv ut√°n, hogy militariz√°lj√°k Eur√≥p√°t, a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s az lenne, hogy a felfegyverzett Eur√≥pa megt√°madja K√≠n√°t, figyelmeztette a FST a k√≠naiakat.
s_*_kukk
#2 | Kameleon - 2014. mŠrcius 05. 12:29:46
Az orosz v√©delmi miniszter nem tudja, hogy ker√ľltek orosz p√°nc√©losok a kr√≠mi fegyveresekhez - HVG

Az orosz v√©delmi miniszter, Szergej Sojgu azt mondta, nem tudj√°k, hogy a Kr√≠mben l√©v√Ķ fegyveres "helyi √∂nv√©delmi er√Ķk" hogyan jutottak hozz√° olyan p√°nc√©los katonai j√°rm√Ľvekhez, mint amilyeneket az orosz hadsereg is haszn√°l.

A miniszter provokációnak nevezte az olyan videókat, amelyeken a Krímben egyenruhás katonák azt mondják magukról, hogy oroszok.

Teljesen megalapozatlanok Vlagyimir Putyin azon v√°djai, amely szerint Lengyelorsz√°gban k√©pezt√©k ki a kijevi Majdan t√©r fegyveres t√ľntet√Ķit.

A lengyel √°llamf√Ķ √©s a minisztereln√∂k egyar√°nt visszautas√≠totta √©s c√°folta Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k v√°djait, amelyek szerint a kijevi Majdan "fegyveres t√°mad√≥it" k√ľlf√∂ld√∂n, egyebek k√∂z√∂tt Lengyelorsz√°gban √©s Litv√°ni√°ban, illetve r√©szben mag√°ban Ukrajn√°ban k√©pezt√©k ki.

Putyin keddi sajt√≥√©rtekezlet√©n besz√©lt err√Ķl, ahol a kr√≠mi v√°ls√°g kialakul√°sa √≥ta el√Ķsz√∂r fejtette ki √°ll√°spontj√°t a legut√≥bbi ukrajnai fejlem√©nyekr√Ķl. A lengyel k√ľl√ľgyminiszt√©rium azonnal reag√°lt, k√∂zlem√©ny√©ben azt √≠rta, hogy az orosz eln√∂k√∂t valaki nyilv√°nval√≥an rosszul t√°j√©koztatta, mert Lengyelorsz√°g nem k√©pzett ki ukr√°n fegyvereseket.

Donald Tusk minisztereln√∂k keddi sajt√≥√©rtekezlet√©n elfogadhatatlannak min√Ķs√≠tette Putyin kijelent√©seit, amelyek szerinte "nagyon, nagyon t√°vol vannak a val√≥s√°gt√≥l". Putyin v√°djai r√©szben arra vezethet√Ķek vissza - v√©lte -, hogy Lengyelorsz√°g mozg√≥s√≠totta a nemzetk√∂zi k√∂zv√©lem√©nyt az Oroszorsz√°gra t√∂rt√©n√Ķ nyom√°sgyakorl√°s c√©lj√°b√≥l. R√©szben pedig az lehetett a c√©lja, hogy ellent√©tet sz√≠tson Vars√≥ √©s eur√≥pai uni√≥s, illetve NATO-beli sz√∂vets√©gesei k√∂z√∂tt.

Bronis¬≥aw Komorowski √°llamf√Ķ "teljesen megalapozatlannak" min√Ķs√≠tette Putyin v√°djait. Putyin kijelent√©sei olyan gondolkod√°sm√≥dot t√ľkr√∂znek, amely a vil√°got csak √ļgy tudja elk√©pzelni, hogy √∂sszeesk√ľv√©sek, √ľgyn√∂k√∂k mozgatj√°k az esem√©nyeket, m√©g akkor is, amikor egyszer√Ľen olyan emberekr√Ķl van sz√≥, akik saj√°t nemzeti vagy √°llampolg√°ri jogaik√©rt k√ľzdenek, mint ahogyan ez a Majdanon t√∂rt√©nt - jelentette ki.

Lengyelorsz√°g r√©g√≥ta t√°mogatja Ukrajna demokratikus, Nyugat-bar√°t, nemzeti √©s f√ľggetlens√©gi t√∂rekv√©seit, √©s senkit sem kellett kik√©peznie, saj√°t maga a legjobb p√©lda erre - hangs√ļlyozta a lengyel eln√∂k.
http://hvg.hu/vil...lek_szerin

Százmillió dollárnyi kötvényt adott el Ukrajna
http://hvg.hu/gaz...dott_el_Uk

#2 | Kameleon - 2014. febru√°r 26. 12:36:43
http://magyarnemz...t=0#c67530

#8 | Kameleon - 2014. febru√°r 26. 16:19:00
http://magyarnemz...t=0#c67556

#10 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 14:38:29
"During the course of this event, Jackson is seen sitting next to Chodoin Daikaku during the dinner portion of the festivities. Daikaku is also shown on stage with Jackson alongside Mr. Kunio Tatsuno, the founder of the World Karate Promotional Foundation, to award Michael with a ceremonial karate Black Belt. Additional photographs of this event were published by IBSSA, the International Bodyguard and Security Services Administration. These pictures are very, very telling, as they clearly show Jackson wearing a large medallion on his left breast. This medallion is undoubtedly the official seal of the Knight's of Malta (Jackson is shown at other events wearing this same emblem). The website for this security firm corroborates this. In addition, Mr. George Popper, whom is the General Treasurer of the World Karate Foundation, also is the President of IBSSA, and on the IBSSA website, under Mr. Popper's bio, we are told that he is a member of the Sovereign Order of the Knight's of Malta. Additional information concerning Chodoin Daikaku is published in an article in the Japan Times, in which we are told that he is a wealthy philanthropist whom is the founder of the United World Karate Association as well as the Society of International Outer Space Law.

So here we have a President of an international security service firm (Popper) holding a position as the Treasurer of a Japanese-based Karate Foundation. This man himself is being openly named as a member of the Sovereign Order of the Knights of Malta. The emblems on Michael Jackson's clothing clearly show that he himself was affiliated with the Knights in one capacity or another. "

As a final note concerning Chodoin Daikaku: Benjamin Fulford and others hav reported that Daikaku was/is the personal teacher and mentor to Russian President Vladimir Putin. Putin himself carries a high-level Black Belt in Judo, (a fact which is very well known), and was quite involved with the Russian Judo team at the Olympics. If it is true that Daikaku has a long-standing relationship as a mentor to a man of Putin1s stature, then most certainly this individual Daikaku is indeed a man who holds a seat of influence on the global 'totem pole' of power.

http://magyarnemz...t=0#c52679
#3 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 12:38:28
Kaméleon nézz utána az Opus Dei-nek!
#4 | Kameleon - 2014. mŠrcius 05. 12:50:19
Imre, igen egy "√°gazat" a hierarchi√°ban..

www.whale.to/b/jesuit15.jpg


Opus Dei is a subordinate organization to the Pope, who is in control of the Knights of Malta, and therefore there are Knights of Malta in Opus Dei.

The Jesuits control Opus Dei through the hierarchy of the Pope and through the Knights of Malta. Opus Dei is composed of prominent Roman Catholic businessmen and politicians who have given themselves over to ‚ÄúGod‚Äôs work‚ÄĚ‚ÄĒthat‚Äôs what Opus Dei means‚ÄĒfor making the Pope the Universal Monarch of the world, ruling the world from Solomon‚Äôs rebuilt temple in Jerusalem.

An example of this is the former head of the FBI, Louis Freeh, was a member of Opus Dei. And so, we now understand the Waco incident, where those White Protestants were killed; it was the work of the Opus Dei. And we also have to remember that the sharpshooter, one of them there, was a Japanese Roman Catholic, Lon Horiuchi.

But Opus Dei is determined to create a World Government under the Pope. Opus Dei was created in the 20th Century, whereas the Knights of Malta were created in the 11th Century, and the Jesuits were created in the 16th Century, in 1540, with Ignatius Loyola.

So, the super-secret society of the Jesuit Order, in control of the Knights of Malta, were in existence nearly 500 years before Opus Dei. Opus Dei, like the Knights of Columbus, is a subordinate organization to the Jesuit Order. Maniacal World Control Thru The Jesuit Order: Well-Hidden Soldiers Of Satan
http://www.whale....dei_h.html

Maniacal World Control Thru The Jesuit Order
Well-Hidden Soldiers Of Satan

http://www.whale....elps4.html

Opus Dei And The Da Vinci Code
http://www.scp-in...als/J2902/
#5 | istok bela - 2014. mŠrcius 05. 12:55:49
Annak ellen√©re, hogy Fulford egy "kiv√°lasztott" √©rdemes elgondolkodni az √≠r√°sain. A Zs m√©dia k√∂zli a frank√≥t csak tudni kell olvasni a sorok k√∂z√∂tt. Ki nyerne a "vasf√ľgg√∂nnyel" a legt√∂bbet? Mi√©rt is telep√ľlnek be a zsid√≥k a k√°rp√°t medenc√©be m√©g nagyobb t√∂megekkel? Egy hermetikusan ism√©t betonfallal elz√°rt birodalom van kialakul√≥ban? Lehet csak a f√°t√≥l nem l√°tjuk az erd√Ķt. s_*_francba
Csak hangosan gondolkodtam.
#6 | Kameleon - 2014. mŠrcius 05. 13:07:01
√Čs ez meg tipikus az √Ķ m√Ľvelet√ľk j√°t√©ka. A fizetetteteket bek√ľldi hogy ut√°na levad√°szhassa √©s felfordul√°st okozva r√°kenje a m√°sikra!
http://magyarnemz...=40#c68420

www.granddesignexposed.com/george/68010provinces.jpg

www.granddesignexposed.com/george/JesuitCabinet.jpg

President Barack Obama meets with Director of National Intelligence James Clapper, right (Alma Mater St. Mary's University, Texas), in the Oval Office, Sept. 9, 2010. Also attending are, clockwise from left, Robert Cardillo, DIA deputy Director (and now Director of National intelligence for intelligence integration and schooled at Jesuit Georgetown), Deputy National Security Advisor Tom Donilon (Donillon attended La Salle Academy, earned a B.A. at: The Catholic University of America in 1977 and is connected personally to the Biden family). Rodney Snyder, Senior Director for intelligence Program, NSS(Can not find any kind of BIO on him). John Brennan, Assistant to the President for Homeland Security and Counter terrorism ( Attended private catholic schools from his youth, is Alma Mater at Jesuit Fordham University and is former CIA), and National Security Advisor Gen. James L. Jones (Alma Mater Jesuit Georgetown University).
http://www.grandd...suits.html

http://magyarnemz...=20#c68340

http://magyarnemz...t=0#c68041
#7 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 13:55:01
Mivel a Nyugat tot√°lis gazdas√°gi veres√©get szenvedett a felt√∂rekv√Ķ √°llamokt√≥l(f√Ķk√©nt K√≠n√°t√≥l, de a BRICS √∂sszes tag√°llama ide √©rtend√Ķ √©s azon t√ļl rengeteg "3.vil√°gb√©li" √°llam m√©g) k√©t v√°laszt√°si √ļt lehets√©ges sz√°m√°ra:
1.: Vagy kihaszn√°lja a m√©g l√©tez√Ķ(?) katonai f√∂l√©ny√©t √©s megpr√≥b√°l kirobbantani egy √°tfog√≥ katonai konfliktust. Hagyom√°nyos fegyverek ter√©n se lenne m√°r val√≥sz√≠n√Ľ a gy√Ķzelme, mivel Oroszorsz√°g jelent√Ķsen moderniz√°lta haderej√©t az elm√ļlt 15 √©vben √©s K√≠na is m√∂g√∂tte √°ll a szinte v√©gtelennek t√Ľn√Ķ ember √©s hadianyag√°val, elsz√°nts√°g√°val. L√°sd. pillanatnyilag meg√°ll√≠tatt√°k a t√∂r√∂k√∂kkel a 6.flott√°t m√©g a F√∂ldk√∂zi-tengeren.
2.: Franciaorsz√°g,Izrael,Nagy-Britannia(√©s Kanada,Ausztr√°lia & √öj-Z√©land), USA vezet√©s√©vel fenn√°ll√≥ nagy-antant kihirdeti a vasf√ľgg√∂nyt √©s √≠gy v√©di meg mag√°t √©s marad√©k gazdas√°g√°t a terjeszked√Ķ BRICS hatalmakt√≥l. Ebben az esetben nyernek 10 √©vet, m√≠g bev√©gzi mag√°t a cionista √°rm√°ny a demogr√°fiai katasztr√≥fa k√©p√©ben, amit r√°szabad√≠tottak a nyugati feh√©r n√©pekre.
#8 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 13:56:07
Ez egy lose-lose szituáció a nyugatnak.
#9 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 13:56:31
FARC: j√∂jjenek az amerikaiak √©s k√©pviselj√©k √Ķk az √©rdekeiket

A kolumbiai b√©ket√°rgyal√°sokra megh√≠vta az Egyes√ľlt √Āllamok k√©pvisel√Ķj√©t a FARC vezet√Ķje, mivel, mint mondta, √ļgyis arr√≥l vitatkoznak a bogotai korm√°nnyal, ami az amerikaiak √©rdeke, ez√©rt jobb lenne, ha elj√∂nn√©nek √©s elmondan√°k √Ķk.

,,L√©nyeg√©ben az Egyes√ľlt √Āllamok √©rdekeir√Ķl vit√°zunk, √≠gy gyorsabb lenne, ha idej√∂nn√©nek √©s elmondan√°k - nyilatkozta Havann√°ban √ļjs√°g√≠r√≥knak Ivan Marquez, a FARC vezet√Ķje.
http://www.latimo...erdekeiket
#10 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 14:08:06
Megj√∂tt az esz√ľk p√°r √©vtized ut√°n :)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.