Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A titkos √∂sszeesk√ľv√©s lemond√°si t√°rgyal√°sok folytat√≥dnak...


Magas t√©tekkel foly√≥ geopolitikai p√≥ker j√°t√©k kezd√Ķd√∂tt a legut√≥bbi ukrajnai esem√©nyekkel, mely titokban az √∂sszeesk√ľv√©s fenyeget√©s√©vel cs√ļcsosodott ki, hogy "Ukrajna amerikai gy√°rtm√°ny√ļ nukle√°ris eszk√∂zt vet be Ororszorsz√°g ellen,", ami egy nukle√°ris ellenfenyeget√©st eredm√©nyezett Washington D.C., New York, Tel Aviv, Br√ľsszel √©s London ellen, a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g forr√°sai szerint, akik r√©szt vettek a t√°rgyal√°sokon.

Az √∂sszeesk√ľv√©s ezut√°n lecs√∂kkentette a nukle√°ris fenyeget√©st, √©s ink√°bb azzal fenyeget√Ķz√∂tt, hogy l√©trehoz egy "Rothschild t√Ľzgy√Ľr√Ľt K√≠na √©s Oroszorsz√°g k√∂r√ľl," kezdve a "10 Muszlim √°ltal egy k√≠nai vas√ļt√°llom√°son meggyilkolt 33 emberrel," √©s figyelmeztettek, hogy az "USA √°ltal t√°mogatott t√°mad√°sok" lesznek soron. Ez a hetvenked√©s az √∂sszeesk√ľv√©s egyfajta asztalcsapkod√°sa √©s p√≥zol√°sa a jobb b√°n√°sm√≥d√©rt a folyamatban l√©v√Ķ lemond√°si t√°rgyal√°sokon.

A felsz√≠n alatt, a kor√°bbi amerikai eln√∂k Bill Clinton, a Jap√°n Cs√°sz√°r egyik rokona √©s a jap√°n amerikai nagyk√∂vet Caroline Kennedy felaj√°nlotta, hogy seg√≠t bev√°ltani egy sor Kennedy arany fedezet√Ľ k√∂tv√©nyt, mely al√°bb l√°that√≥: a Kennedy k√∂tv√©nyek fej√©ben a FST cser√©be folyamatosan finansz√≠rozza az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok V√°llalatot.

3.bp.blogspot.com/-waFMhEX8ep0/UxYj1NZ54bI/AAAAAAAAN7Y/0hSG9ysr35Y/s1600/ben+benjamin+fulford+titkos+t%C3%A1rsas%C3%A1gok+ukrajna+%C3%B6sszeesk%C3%BCv%C3%A9s+bank+p%C3%A9nz+p%C3%A9nz%C3%BCgyi+rendszer-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg


Azt mondt√°k nekik, hogy a FST csak akkor fog cselekedni, ha haszn√°lhat√≥ likvid p√©nzeszk√∂z√∂ket helyeznek let√©tbe a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g Alap√≠tv√°ny banksz√°ml√°j√°n. Ha ez megt√∂rt√©nne, a FST akkor teljes √°tl√°that√≥s√°ggal j√°rna el a vil√°g n√©peinek t√∂rv√©nyei √©s akarata szerint. A k√≠nai kommunista korm√°ny √©s a Vatik√°n is felvette a kapcsolatot a FST-al a m√ļlt h√©ten, hogy megvitass√°k az √°zsiai √°llamok valamilyen egyetlen egys√©gbe val√≥ egyes√≠t√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©t.

Az elk√©sz√ľlt javaslat szerint ez lehets√©ges lenne, ha egy √ļj f√Ķv√°rost hoznak l√©tre valahol, mint Laosz vagy Nara Jap√°nban, √≠gy mindegyik f√©l k√©pes lenne meg√Ķrizni az arc√°t az√°ltal, hogy r√©szei egy √ļj dolog megalkot√°s√°nak, ahelyett, hogy √ļgy √©rezn√©k, hogy elvesztik Pekinget vagy egy m√°sik hatalmi blokkot.

A Vatik√°n P2 p√°holya azt mondja, hogy ez r√©sze egy l√∂k√©snek, hogy l√©trehozz√°k a korm√°nyok vil√°gsz√∂vets√©g√©t. Elk√©pzel√©s√ľk szerint az "Egyenl√Ķ felek vil√°gsz√∂vets√©g√©re" az√©rt van sz√ľks√©g, hogy megakad√°lyozz√°k a 3. Vil√°gh√°bor√ļt, √©s hogy felk√©sz√ľljenek az emberi terjeszked√©sre az univerzumban.

Ugyanakkor szerint√ľk: "A Kaz√°rok az izraeli minisztereln√∂k Benjamin Netanyahu alatt" tov√°bbra is szenvednek a "Cionista del√≠riumt√≥l", √©s megtagadj√°k, hogy feladj√°k a 3. Vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°nak √°lm√°t, hogy √Ķk v√°ljanak a "fels√Ķbbrend√Ľ fajj√°", mely rabszolgasorba d√∂nti az emberis√©g t√∂bbi r√©sz√©t.

A n√°ci/cionista katonai vezet√Ķj√ľk id√Ķsebb George Bush √°ltal tervezett hossz√ļ t√°v√ļ forgat√≥k√∂nyv jelenleg Ukrajn√°ban bontakozik ki, mely felsz√≥l√≠t egy m√°sodik "Vasf√ľgg√∂nyre", MI5 forr√°sok szerint. Ebben a forgat√≥k√∂nyvben, miut√°n az EU megszerzi Ukrajna fel√©t, az oroszok ezt "provokat√≠v cselekm√©nyk√©nt fogj√°k haszn√°lni egy vill√°mh√°bor√ļ st√≠lus√ļ l√©p√©shez Eur√≥p√°ban amennyire csak lehets√©ges, miel√Ķtt az √ļj Vasf√ľgg√∂nyre k√©sz√ľl javaslat." Ha az ukr√°n forgat√≥k√∂nyv eszkal√°l√≥dik, akkor a Koponya √©s Csontok Kerry k√ľl√ľgyminiszter √©s Putyin az id. Bush dikt√°lta szerepeket j√°tssz√°k, az MI5 forr√°s szerint. "Ez egy klasszikus hegeli l√©p√©se az √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy l√©trehoznak egy probl√©m√°t, biztos√≠tva a megold√°st, ellopva minden vagyont," folytatta. Teh√°t azt mondja: "√ögy t√Ľnik, hogy az EU-t fel fogj√°k √°ldozni, egy √ļj hadi√°llapotot bevezetve ugyan√ļgy, ahogy a militariz√°lt z√≥n√°kn√°l a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n," tette hozz√°. Ez a terv kezdetben K√≠na egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t sz√ľks√©gelteti, lehet√Ķv√© t√©ve Oroszorsz√°gnak, hogy mozg√≥s√≠thasson Eur√≥p√°ban. Azonban ezen forgat√≥k√∂nyv ut√°n, hogy militariz√°lj√°k Eur√≥p√°t, a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s az lenne, hogy a felfegyverzett Eur√≥pa megt√°madja K√≠n√°t, figyelmeztette a FST a k√≠naiakat.

A n√°ci/cionista terv m√°sik r√©sze egy kalif√°tus √©letre h√≠v√°s√°ra sz√≥l√≠t fel a K√∂zel-Keleten, r√©szek√©nt Oroszorsz√°g √©s K√≠na beker√≠t√©s√©nek a Kauk√°zust√≥l T√∂r√∂korsz√°gig, √©s Sz√≠ri√°t√≥l Irakig √©s Ir√°nig, nem is besz√©lve a k√≠nai Ujgur Muszlimokr√≥l. Ezen terv szerint az Egyes√ľlt √Āllamok nem j√°tszana sok agressz√≠v katonai szerepet ezekben a v√°ltoz√°sokban, hanem el√Ķk√©sz√≠ti az amerikai belbiztons√°got nagysz√°m√ļ lakoss√°g intern√°l√°s√°ra.

Ez fog k√∂vetkezni a nemzetk√∂zi kereskedelem √∂sszeoml√°sa ut√°n, ami azonnali k√©szp√©nz, √©lelmiszer √©s √ľzemanyag hi√°nyt okoz, k√ľl√∂n√∂sen az USA-ban, MI5 forr√°sok szerint. A gnosztikus illumin√°tusok meger√Ķs√≠tik az MI5 √°ltal festett k√©pet r√©szben azzal, hogy a jelenlegi ukr√°n v√°ls√°g mellett nagy l√©p√©seket teveznek T√∂r√∂korsz√°gban √©s Thaif√∂ld√∂n. A t√∂r√∂korsz√°gi l√©p√©s c√©lja az lenne, hogy cs√∂kkentse az orosz ellen√Ķrz√©st a g√°zvezet√©kek felett, m√≠g a thaif√∂ldi z√Ľr c√©lja az volna, hogy cs√∂kkents√©k az √°zsiai kontrollt az aranyk√©szletek tekintet√©ben.

A b√Ľn√∂z√Ķ √Ķr√ľlt gengszterek ezen geopolitikai sakkj√°t√©ka sz√°mtalan √°rtatlan ember hal√°l√°t eredm√©nyezi, ez√©rt a FST az√©rt k√ľzd, hogy egyszer √©s mindenkorra elt√Ľnjenek.

A FST javasolt egy a n√°ci/cionista √∂sszeesk√ľv√©s j√∂v√Ķbeli r√©m√°lom terv√©t√Ķl eg√©szen k√ľl√∂nb√∂z√Ķ forgat√≥k√∂nyvet, melyet Bush vez√©r, az √Ķr√ľlt Netanjahu √©s s√°t√°nim√°d√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķ t√°rsaik terveztek.

Ha a FST-nak k√©pesek k√©szp√©nzben kifizetni a Kennedy k√∂tv√©nyeket, l√°sd a fenti k√©pet (melyek az MI5 szerint hamisak), vagy m√°s m√≥don haszn√°lhat√≥ alapokat a doll√°r √©s euro alap√ļ k√∂zponti bankrendszert√Ķl, akkor kezdem√©nyezni fog egy hatalmas kamp√°nyt, hogy alak√≠ts√°k a sivatagokat z√∂ldd√©, telep√≠ts√©k be az √≥ce√°nokat halakkal, az √Ľr felfedez√©s√©nek elind√≠t√°s√°t stb. A terv a Mikul√°s M√Ľvelettel kezd√Ķdne, egy nagy l√∂k√©st adva a szeg√©nys√©g felsz√°mol√°s√°nak √©s a k√∂rnyezeti puszt√≠t√°s meg√°ll√≠t√°s√°nak.

Term√©szetesen ezen tervek kivitelez√©s√©hez √ļj int√©zm√©nyek l√©trehoz√°s√°ra van sz√ľks√©g, hogy lecser√©lj√©k vagy feljav√≠ts√°k a diszfunkcion√°lis √∂sszeesk√ľv√©s int√©zm√©nyeket, mint a Nemzetk√∂zi Valutaalap, a Vil√°gbank, √©s az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezete.

Mivel a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√∂tv√©nyek, a Federal Reserve dobozok √©s egy√©b pap√≠r elemek csillag√°szati sz√°m√ļ doll√°rt tartalmaznak, melyet kor√°bban m√°r bemutattunk, de soha nem lehetett bev√°ltani, mert a Fed folyamatosan j√∂tt a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kifog√°sokkal, sz√ľks√©g lehet egy drasztikusabb akci√≥ra.

Az egyik, hogy a Fed √©s az √∂sszeesk√ľv√Ķk csillag√°szati mennyis√©g√Ľ aranyr√≥l besz√©ltek (t√∂bb nagys√°grenddel nagyobb √©rt√©kr√Ķl, mint a vil√°g hivatalos aranytartal√©kai) an√©lk√ľl, hogy egy unci√°nyi bizony√≠t√©k lett volna r√°, hogy l√©tezik.

A Kore√°ba, a F√ľl√∂p-szigetekre, K√≠n√°ba stb. tett kir√°ndul√°sok ellen√©re az egyetlen elrejtett val√≥di kincs l√©tez√©s√©t magam is meg tudom er√Ķs√≠teni, melyet a Taipei m√ļzeum m√∂g√∂tti hegyekben temettek el K√≠n√°ban. Egyre ink√°bb nyilv√°nval√≥, hogy a nyugati mag√°ntuljadonban l√©v√Ķ mag√°n bankrendszer egy hatalmas, 300 √©ves Ponzi rendszer.

Sz√ľks√©ges lehet arra, hogy le√°ll√≠ts√°k az ATM-ek, a bankk√°rty√°k stb. eg√©sz glob√°lis k√∂zponti banki sz√°m√≠t√≥g√©pes h√°l√≥zat√°t, √©s √ļjraind√≠ts√°k a rendszert az √∂sszeesk√ľv√©s √∂sszes hamis sz√°ma n√©lk√ľl. Ez azt jelenten√©, hogy k√©t h√©ten √°t mindenkinek el√©g k√©szp√©nzt adn√°nak, vagy egy alapvet√Ķ ell√°t√°st √©s k√©zzel √≠rt sz√°mlak√∂nyveket haszn√°ln√°nak. Az √ļj rendszer val√≥s dolgokon alapulna, mint a f√∂ld, a nyersanyagok, gy√°rak, nemesf√©mek stb., ezek seg√≠ts√©g√©vel ind√≠that√≥ el. K√∂zben figyelj√ľk, ahogy az √∂sszeesk√ľv√©s vezet√Ķi egyes√©vel elt√Ľnnek.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...ndasi.html

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kameleon - 2014. mŠrcius 05. 14:40:42
Az USA √©s az EU k√©sz√≠tette el√Ķ az √°llamcs√≠nyt Ukrajn√°ban

Az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az Eur√≥pai Uni√≥ k√©sz√≠tette el√Ķ Ukrajn√°ban az Majdant t√∂bb √©ven √°t - hangoztatta a Press TV nemzetk√∂zi csatorn√°nak adott interj√ļj√°ban az amerikai h√≠rszerz√©s volt munkat√°rsa, Scott Richard.

Richard elmond√°sa szerint az USA k√∂zvetlen √°llami kiad√°sai a kijevi tiltakoz√≥akci√≥kra 5 milli√°rd USA-doll√°rt tettek ki. az √°llamcs√≠ny f√Ķ szponzorai k√∂zt a volt CIA-munkat√°rs a eBay internetes √°rver√©s alap√≠t√≥j√°t, Pierre Omidyarre-t, valamint Soros Gy√∂rgy amerikai milli√°rdost nevezte meg.

Richard véleménye szerint az ukrajnai eseményeknek gazdasági és geopolitikai okai vannak. A Nyugat megpróbálta a NATO-ba csalni Ukrajnát, mint több más volt szovjet köztársaságot is.
http://hungarian....aban-1000/

√Čszak-Korea: t√∂bb mint 30 szem√©lyt v√©geznek ki hitt√©r√≠t√Ķi tev√©kenys√©g miatt

√Čszak-Kore√°ban 33 szem√©lyt √≠t√©ltek hal√°lra, mert kapcsolatot tartottak egy d√©l-koreai misszion√°riussal.

A halálra ítélteket a hatalom megdöntésével vádolták, és azzal, hogy nagy összegeket kaptak 500 földalatti templom építésére.

Az 51 √©ves Kim Jeong-Wookot okt√≥berben vett√©k √Ķrizetbe az √©szak-koreai hat√≥s√°gok. Kereszt√©ny vall√°si sz√∂vegeket, filmeket √©s m√°s vall√°si jelleg√Ľ anyagokat tal√°ltak n√°la. A d√©l-koreai h√≠rszerz√©s k√∂z√∂lte, hogy Kim Jeong-wook nem az √Ķ munkat√°rsuk.
http://hungarian....iatt-5466/
#12 | Kameleon - 2014. mŠrcius 05. 15:29:15
A lehallgatott beszélgetés nagy bomba lehet - Index

A Russia Today angol nyelv√Ľ orosz √°llami ad√≥ √°ll√≠t√°sa szerint a kijevi t√ľntet√Ķk √Čsztorsz√°gb√≥l b√©reltek fel orvl√∂v√©szeket a zavarg√°sok legv√©resebb napjaiban. A nyilv√°noss√°gra ker√ľlt besz√©lget√©st √°ll√≠t√≥lag a Janukovicshoz m√©g h√Ľ biztons√°gi szolg√°lat hallgatta le Catherine Ashton √©s az √©szt k√ľl√ľgyminiszter k√∂z√∂tt. Az EU k√ľl- √©s biztons√°gpolitikai f√Ķbiztosa ekkor hallott Urmas Paett√Ķl arr√≥l, hogy az orvl√∂v√©szek ezek szerint nem Janukovics megb√≠z√°s√°b√≥l tev√©kenykedtek.

YouTube Videů


"Egyre ink√°bb nyilv√°nval√≥, hogy az orvl√∂v√©szek m√∂g√∂tt nem Janukovics √°llt, hanem valaki az √ļj koal√≠ci√≥b√≥l" - mondta Catherine Ashtonnak az √©szt k√ľl√ľgyminiszter annak a telefonbesz√©lget√©snek a sor√°n, amelyet a m√©g Janukovicshoz h√Ľ er√Ķk hallgattak le. Urmas Paet szerint k√ľl√∂n√∂sen aggaszt√≥, hogy az akkor m√°r hatalomra k√©sz√ľl√Ķ ellenz√©k jelezte, hogy ebben az √ľgyben nem k√≠v√°nnak vizsg√°l√≥dni. "√Črdekes, folytassa" - mondta az EU k√ľl- √©s biztons√°gpolitikai f√Ķbiztosa. Paet arr√≥l is besz√°molt, hogy a t√ľntet√©sen nagy elismer√©st szerzett Olga Bogomolec f√Ķorvos olyan bizony√≠t√©kokat mutatott be, amelyek igazolt√°k, hogy a rend√Ķr√∂ket √©s a t√ľntet√Ķket ugyanolyan fegyverekkel l√Ķtt√©k le, v√©lhet√Ķen ugyanazok az emberek.

Paet szerint a nyomoz√°s hi√°nya azonnal diszkredit√°lja az √ļj vezet√©st.

A besz√©lget√©s nagy r√©sze Paet benyom√°s√°r√≥l sz√≥lt, arr√≥l, hogyan viszonyulnak az emberek az √ļj koal√≠ci√≥hoz, amelyre sokan bizalmatlanul tekintenek. Ashton pedig elmondta, hogy az emberek val√≥ban v√°ltoz√°st akarnak Ukrajn√°ban √©s az √ļj vezet√©s nem teheti kiz√°r√≥lag a Majdan t√ľntet√Ķire √©p√≠tve. "Ha csak barok√°dokat √©p√≠tenek, akkor nem tudunk p√©nz√ľgyi seg√≠ts√©get ny√ļjtani, hiszen nek√ľnk partnerekre van sz√ľks√©g√ľnk" - mes√©lte Ashton Paetnek, hogy mit mondott az ellenz√©k vezet√Ķinek.

T√°vozik az √©szt korm√°nyf√Ķ
YouTube Videů
#13 | SZM - 2014. mŠrcius 05. 16:20:04
He-he-he!
Kaméleon!
Lehet hogy én is lehallgattam azt a beszélgetést?
Vagy csak elég nyílvánvaló volt már az elején is?

√Črdekes, hogy febru√°r 20.-√°n pont ugyanezt mondtam √©n is!
Itt:
http://magyarnemz...=20#c66845

s_*_kukk
#14 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 17:25:25
SZM, k√≥hn-gratul√©js√∂n! Ez √≠gy v√≥t √∂sszerakva √©s m√©g lej√∂n sorba sok-sok leleplez√Ķd√©s, ahogy kell. Csak megjegyzem, hogy a L√°ssuk a nedv√©t szak√≠r√°s, sza√≠r√°s c√©lz√°st tett a let-litv√°n poli-√©szt-er t√°borra.
#15 | bugajakab - 2014. mŠrcius 05. 18:09:35
Imre!
Az emberek olyan tudatlanok és nem tudják,hogy hogyan,honnan,miért dolgoznak a mesterlövészek?
Tényleg ennyire nem néznek Ukrajnában mozifilmet sem?
Ennyire jó a mesterlövészeknek?
Meg vagyok döbbenve.
#16 | gardista97 - 2014. mŠrcius 05. 18:23:06
A kalasnyikovokon nem lehet annyit keresni,mint a távcsöves puskákon! Jó reklám a gyártóknak,mert aztán most kaszálni fognak!
Egy mesterl√∂v√©szpuskagy√°rt√≥ c√©g t√∂bb munkahaelyet teremt,m√°rcsak a t√°vcs√Ķ miatt is.Meg az orvl√∂v√©szek munkahelyteremt√Ķ t√°mogat√°sa program is fut...
Am√ļgy is jobb az ablakb√≥l l√Ķni t√∂bb sz√°z m√©terr√Ķl,mint b√°dogfaz√©kkal a fej√ľk√∂n szaladg√°lni,f√Ķ a k√©nyelem.
#17 | Kameleon - 2014. mŠrcius 05. 18:57:45
SZM, mert √°tl√°tod te is! Ennek √∂r√ľl√∂k!

Igaz√°b√≥l ezt a papi t√°rsas√°gok, lovag rendeket, p√°holyokat, gy√ľlekezeteket kell apr√≥ elemire bontani. Mindegyikbe megtal√°lhat√≥ az √∂sszes p√°rtvezet√©s, int√©zm√©nyek vezet√Ķi stb. √Čs onnan bel√ľlr√Ķl koordin√°lnak minden manipul√°ci√≥t, felforgat√°st, k√°oszt... Van egy kedvenc mond√°som: Nem a l√°bhoz kell menni, hanem a fejhez!

Teh√°t ezeket kell k√Ķkem√©nyen bontogatni! A t√∂bbi csak "alv√°llalkoz√≥" az ill√ļzi√≥ mestereinek kezeiben!
#18 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 19:24:36
Imre:
Az √©sztek voltak a leghangosabbak oroszf√≥bia ter√©n √©s √Ķk hozt√°k nyilv√°noss√°gra. √ögy t√Ľnik k√©sz t√©nyek el√© √°ll√≠tott√°k √Ķket az oroszok, hogy ezt meg kellett l√©pni√ľk √©s el√©g komoly dolog lehetett, mert ez gyakorlatilag mor√°lisan is al√°√°ssa az atlantista hatalom√°tv√©telt, ami √≠gy se volt jogos, de ezut√°n m√°r erk√∂lcstelen is. K√≠v√°ncsi lenn√©k mi lehetett az/azok.
Addig is Sir√°ly Pista bar√°tunk:
YouTube Videů
#19 | postaimre - 2014. mŠrcius 05. 19:34:10
Spec, a "balti triumvirátus" már kikiáltotta régen magát zsidókiának. Van ott annyi, mint a sáska a 7 csapásban.
#20 | Spectat0r - 2014. mŠrcius 05. 20:14:46
Imre:
F√Ķleg Litv√°ni√°ban. Mikor valami√©rt b√°ntj√°k sz√≥ban az oroszt, az az √©rt√Ķ f√ľl sz√°m√°ra ugyanaz, mint mikor t√°madj√°k a magyart is. Ugyanaz a talmudi m√©reg.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.