Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jobbik, mint titkosszolg√°lati √°gens?


Most kaptam ezt az √≠r√°st. Szerveknek megk√ľldtem, had bogy√≥zzanak rajta.
"Diktat√ļra,alapvet√Ķ emberi jogok megs√©rt√©se,v√°laszt√°si csal√°s B√°tonytereny√©n,sorozatos alapszab√°lys√©rt√©sek… itt a Jobbik v√©ge!

A „Jobbik egy sz√©lh√°moss√°g, amit a titkosszolg√°latok hoztak l√©tre” –mondta Csurka Istv√°n √©vekkel ezel√Ķtti telev√≠zi√≥s riportj√°ban √©s mint nagyon sok mindenben ebben is igaza volt ami m√°ra bizony√≠tott√° v√°lt. Most n√©zz√ľk a t√©nyeket az id√Ķ t√°vlat√°ban.

Kik alakították a Jobbikot, és milyen célból?

Itt ism√©t Csurka Istv√°nt id√©zn√©nk miszerint; Amennyiben a Jobbikot titkosszolg√°latok hozt√°k l√©ltre a h√°tt√©rhatalom megb√≠z√°s√°b√≥l, abban az esetben Vona G√°bor nem m√°s mint egy szerepet j√°tsz√≥ sz√≠n√©sz √©s mint olyan,m√Ľv√©sznevet vett fel „Vona” n√©ven mivel eredeti anyak√∂nyvezett neve Z√°zrivecz G√°bor (Csurka szerint szefard zsid√≥!). Ezt a szerepj√°t√©kot al√°t√°masztani l√°tszik, hogy a h√°tt√©rhatalmat szolg√°lja ugyanis az orsz√°gban minden √ľt√Ķk√©pes szervezettel antidemokratikus √ļton - sikereik ellen√©re - lesz√°moltak, minden magyar √©rzelm√Ľ orsz√°g√°√©rt √©s n√©p√©rt tenni akar√≥ - Jobbik - tagot f√©lre√°ll√≠tottak, lecser√©lve √ēket szellemileg √©s erk√∂lcsileg szer√©nyebb k√©pess√©gekkel rendelkez√Ķ p√°rtkaton√°kra.

Konkr√©t p√©lda a Jobbik B√°tonyterenyei Alapszervezet antidemokratikus, √©s alapszab√°ly ellenes, aljas hazugs√°gokra, r√°galmakra, √©s durva becs√ľlets√©rt√©sekre alapoz√≥ orsz√°gos eln√∂ks√©g √°ltal kiadott primit√≠v hangv√©tel√Ľ feloszlat√≥ hat√°rozata 2010 augusztus 16-√°n.

A b√°tonyterenyei eln√∂ks√©g a feloszlat√°s el√Ķtti h√≥napokban kem√©ny harcot v√≠vott a N√≥gr√°d megyei Jobbik vezet√Ķ - √©s mamelukjaival szemben. Ugyanis, ez a szervezet N√≥gr√°d megye legstabilabb √©s legegys√©gesebb szervezete volt, aki t√∂bb k√∂rnyez√Ķ alapszervezetet is seg√≠tett munk√°j√°ban egys√©gesen (k√∂zt√ľk a megyesz√©khelyet Salg√≥tarj√°nt), √©s mivel az orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°son kiemelked√Ķ eredm√©nyt √©rt el, mert 50 √©v kommunista vezet√©s ut√°n a megyei 2.sz.v√°laszt√≥k√∂rzetben veres√©get szenvedett az MSZP a Jobbikkal szemben. Ezt a sikert bizonyos politikai k√∂r√∂k nem n√©zt√©k j√≥ szemmel √©s utas√≠t√°st adtak a b√°tonyterenyei alapszervezet ellehetetlen√≠t√©s√©re. A N√≥gr√°d megyei Jobbik eln√∂ke ennek a v√©lhet√Ķ felk√©r√©snek eleget t√©ve - mivel ez a Jobbik eln√∂k annak idej√©n √°ll√≠t√≥lag Balassagyarmaton SZDSZ alap√≠t√≥ tag volt √©s saj√°t elmond√°sa szerint egy Szurdokp√ľsp√∂ki lakoss√°gi f√≥rumon √∂nmaga √°ll√≠totta, hogy „a Jobbik nem zsid√≥z√°sr√≥l √©s cig√°nyoz√°sr√≥l sz√≥l,n√©zz√©k meg a keskeny arcomat √©n magam is zsid√≥ vagyok…”, mindezt 70 ember el√Ķtt tette,- mindent megtett annak √©rdek√©ben hogy ezen ig√©ny megval√≥suljon. Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy az orsz√°gos eln√∂ks√©g mit kapott cser√©be √©s kit√Ķl, hogy egy ilyen stabil szervezetet a helyhat√≥s√°gi v√°laszt√°sok el√Ķtt (amikor m√°r t√©nyszer√Ľen megvoltak jel√∂ltjeik) feloszlatott, √©s hely√ľkbe a kor√°bban s√ļlyos v√°dak (puccs, rendbont√°s) alapj√°n kiz√°rt tagokkal √ļj szervezetet hozzon l√©tre, akiket r√°ad√°sul szab√°lytalan m√≥don jel√∂lt az √∂nkorm√°nyzatba is, minek k√∂vetkezt√©ben (el√Ķre tudhat√≥an) kudarcot is vallott a Jobbik „√ļj” szervezete az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sokon…….de, az√©rt Csereszny√©s I……. az akci√≥ szervez√Ķje √©s csendes haszon√©lvez√Ķje list√°r√≥l az √∂nkorm√°nyzatba ker√ľlt var√°zs√ľt√©sre √ļgy, hogy kor√°bban a t√∂rv√©nyes alapszervezetet megker√ľlve √∂nmag√°t jel√∂ltette titokban a megyei vezet√Ķn√©l…..igazi var√°zslat, nemde??? Pl√°ne,hogy az √©rv√©nytelen jel√∂l√©s egyben v√°laszt√°si csal√°s!!! Akkor most √ļjrav√°laszt√°st kell ki√≠rni B√°tonytereny√©n, √©s a T.Csereszny√©s k√©pvisel√Ķ √ļrral egy√∂sszegben visszafizettetni az eddig jogtalanul felvett k√©pvisel√Ķi juttat√°st a Doxa √≥r√°val egy√ľtt,√©s b√ľntet√Ķelj√°r√°st ind√≠tani!!! Vagy t√©vedn√©nk? Nem hissz√ľk T.K√©pvisel√Ķ √ļr-ha most olvassa akkor-,√Ėn pontosan tudja mir√Ķl besz√©l√ľnk! Ki tudja,merre √°gaznak majd a sz√°lak egy ilyen b√ľntet√Ķ√ľgyben, persze nem N√≥gr√°d megy√©ben t√°rgyalva……

N√©zz√ľk a Jobbik t√∂rv√©nytelens√©geit,amir√Ķl csak kevesen tudnak √©s amit gondosan pr√≥b√°lt pal√°stolni a titkosszolg√°lat √©s a Jobbik vezet√©se kem√©ny m√©dia elhallgattat√°s mellett.Mindegyik f√Ķbb m√©dia tud az esetr√Ķl,riport is k√©sz√ľlt,de sosem adt√°k le.Vajon mi√©rt???

Per van folyamatban a Jobbik orsz√°gos eln√∂ks√©g√©vel szemben a feloszlatott b√°tonyterenyei szervezet k√©t eln√∂ks√©gi tagja r√©sz√©r√Ķl mint felperesek, amely pert els√Ķ fokon a b√°tonyterenyei szervezet eln√∂ks√©ge √ľgyv√©d n√©lk√ľl megnyert, les√∂p√∂rve a Jobbik - √ľgyv√©d √°ltal k√©pviselt-,val√≥tlans√°gok √©s r√°galmak √°radat√°t .A feloszlat√≥ hat√°rozat semmis! Az igazs√°g kider√ľlt,ennek ellen√©re a Jobbik nem magyar bety√°rbecs√ľlettel,hanem bizonyos n√©pcsoportra eml√©keztet√Ķ aroganci√°val vett tudom√°st perveszt√©s√©r√Ķl,√ļgy tesz mintha misem t√∂rt√©nt volna….hevesen tiltakozik hogy B√°tonytereny√©n a r√©gi sikeres szervezetet vissza√°ll√≠tsa m√©g √ļgy is,hogy a jelenlegi illegitim szervezet 4 √©v √≥ta nyilv√°nval√≥ cs√Ķd√∂t mondott b√°bszervezetk√©nt.Mit√∂bb,l√°tszat fellebbez√©st ny√ļjtottak be az igazs√°g ellen,nehogy v√©letlen√ľl kider√ľlj√∂n b√°rmi is a v√°laszt√°sok el√Ķtt,de h√°t a t√©nyek…t√©nyek.Egy√©b,hogy a per sor√°n Palotai Szil... megyei vezet√Ķ nem tagadta, hogy az SZDSZ soraiba tartozott volna kor√°bban, ami az alapszab√°ly szerint eleve kiz√°r√≥ ok a p√°rttags√°gra,ek√∂rben k√©rd√©sre a Jobbik k√©pvisel√Ķje nem v√°laszolt. Tov√°bbmegy√ľnk,a megyei eln√∂k, eln√∂ki tiszts√©g√©t p√°rtol√≥ tagk√©nt t√∂lt√∂tte be h√≥napokig, ami szint√©n alapszab√°ly ellenes,hiszen a p√°rtol√≥ tag tiszts√©gre nem v√°laszthat√≥! Amikor ezt felvetett√ľk kor√°bban, azt a v√°laszt kaptuk, hogy Szab√≥ G√°bor p√°rtigazgat√≥ (gondoljuk a 20 √©ves bar√°ti kapcsolatra tekintettel) neki kongresszus √∂sszeh√≠v√°sa n√©lk√ľl is megengedte.:))) Mindezen t√ļl, nyilv√°nosan is (youtube, Korona R√°di√≥) meghallgathattuk Palotai Szil…. egyik gy√Ľl√©s√©n tett nyilv√°nos megjegyz√©seit miszerint D√ļr√≥ D√≥ra k√©pvisel√Ķ g√∂rb√©t sem tud sz..ni, √©s Farkas Gerg√Ķ eln√∂ks√©gi tagot ki sem sz..ta az egyetem…stb, arr√≥l nem is besz√©lve amikor a megyei vezet√Ķ a balassagyarmati telev√≠zi√≥ m√Ľsor√°ban kamp√°nyid√Ķszakban, min√Ķs√≠thetetlen hangnemben besz√©lt a riporterrel, ami cselekm√©nye alapszab√°ly szerint azonnali kiz√°r√°st von maga ut√°n a p√°rtb√≥l…..h√°t, ez sem k√∂vetkezett be annak ellen√©re,hogy alapszervezet√ľnk ezt jelezte az orsz√°gos eln√∂ks√©g fel√©.

Az orsz√°gos vezet√©sben az √ľgyek eltusol√°sa egyszer√Ľen m√Ľk√∂dik, ugyanis Szab√≥ G√°b.. p√°rtigazgat√≥ √©s v√°lasztm√°nyi eln√∂k egyben,√©s az √©desapa Szab√≥ Gy√∂r… az etikai bizotts√°g aleln√∂kek√©nt nem okozott gondot a kellemetlen √ľgyek eltusol√°s√°ban,√©s az m√°r csup√°n a puszta v√©letlen m√Ľve lehet,hogy a b√°tonyterenyei alapszervezet F√Ķv√°rosi T√∂rv√©nysz√©ken folytatott Jobbik Orsz√°gos Eln√∂ks√©ge elleni per√©ben a Jobbikot Dr. Szab√≥ Edi.. √Čdu.. k√©pviselte. A hab a tort√°n, hogy kedves Vona (Z√°zrivecz) G√°bor √ļr kedves feles√©ge Szab√≥ Kriszt…. Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy a Jobbik gyakorlatilag a Szab√≥ Kft. tulajdona????

A b√°tonyterenyei eln√∂ks√©g a feloszlat√°suk el√Ķtt fegyelmi elj√°r√°st ind√≠tott a megyei vezet√Ķ √©s t√∂bb t√°rsa (mamelukjai) ellen,konkr√©t bizony√≠t√©kok birtok√°ban miszerint a N√≥gr√°d megyei eln√∂ks√©g g√Ķzer√Ķvel rombolja √©s zil√°lja sz√©t a megy√©ben a szervezeteket. A baj ott van, hogy mindezt az orsz√°gos eln√∂ks√©g tudt√°val √©s j√≥v√°hagy√°s√°val tett√©k. A fegyelmi elj√°r√°st sohasem folytatt√°k le,v√°laszk√©nt feloszlatt√°k a b√°tonyterenyei szervezetet m√©g √ļgy is,hogy a b√°tonyterenyei szervezet mellett 6 m√°sik k√∂rny√©kbeli alapszervezet is ki√°llt- k√∂vetelve a megyei vezet√Ķ Palotai Szil√°.... meneszt√©s√©t- majd Vona G√°bort az sem √©rdekelte, amikor kb.20 f√Ķ volt n√°la szem√©lyesen ultim√°tumot adva neki,hogy a 6 szervezet teljes tagl√©tsz√°mmal kil√©p a Jobbikb√≥l ha a b√°tonyterenyei alapszervezetet nem √°ll√≠tj√°k vissza,√©s a megyei vezet√Ķt nem meneszti. Mivel ez nem val√≥sult meg, h√Ľek maradtak ig√©ret√ľkh√∂z, kb.120 f√Ķ kil√©pett a Jobbikb√≥l. Ezzel gyakorlatilag a Jobbik N√≥gr√°d megye 1,2.sz√°m√ļ k√∂rzet√©ben megsz√Ľnt l√©tezni,jelenleg is csup√°n pap√≠rokon l√©tez√Ķ b√°bszervezetekr√Ķl tudunk,akiknek nincs belesz√≥l√°suk a megye vezet√©s√©be .Ezt a helyi Fidesz saj√°t k√©pvisel√Ķj√ľk elmond√°sa szerint pezsg√Ķbont√°ssal, az MSZP m√©ly hallgat√°ssal √©s k√≠v√°ncsi emberk√©ik hirtelen megjelen√©s√©vel szagl√°szva t√Ľrte, hisz a k√©t tit√°n √≠gy m√°r zavartalanul tev√©kenykedhet a j√∂v√Ķben is B√°tonyterenye v√°ros√°ban √©s a megy√©ben,ak√°r √≥zdi betelep√≠tett s√°skaj√°r√°ssal,ak√°r uni√≥s lott√≥ √∂t√∂s√∂k elvar√°zsol√°s√°r√≥l lesz sz√≥.

Akkor kik ir√°ny√≠tj√°k a Jobbikot,√©s honnan,hogyan lehets√©ges hogy a Jobbik alap√≠t√≥k mind kil√©ptek a Jobbikb√≥l amikor Vona G√°bor a h√°tt√©rb√Ķl sz√≠nre l√©pett???

Visszaid√©zve Csurk√°ra,noha sok mindenben nem is √©rt√ľnk egyet vele,no ezekben ut√≥lagosan t√©nyszer√Ľen igaza volt,amit a Jobbik vezet√©se a mai napig sem c√°fol…

√Āll√°spontunk szerint az eg√©sz orsz√°gos eln√∂ks√©gnek –p√°r szem√©ly kiv√©tel√©vel- t√°voznia kell a Jobbikb√≥l egy rendk√≠v√ľli tiszt√ļj√≠t√≥ kongresszus √∂sszeh√≠v√°s√°val, vagy sz√°molniuk kell egy ,a p√°rt antidemoratikus, alapszab√°ly-ellenes √©s alapvet√Ķ emberi jogok durva megs√©rt√©se miatti Jobbik –√ľgy√©szs√©g √°ltali- feloszlat√°s√°nak ind√≠tv√°nyoz√°s√°val a b√°tonyterenyei eln√∂ks√©g r√©sz√©r√Ķl.

„A vil√°got nem a gonoszs√°g fogja elpuszt√≠tani, hanem azok, akik v√©gign√©zik a gonoszs√°gokat √©s nem csin√°lnak semmit.” (Albert Einstein)

„Mondjuk ki az igazs√°got!” (Vona G√°bor)

Tisztelettel;

Szebb j√∂v√Ķt!

2014. febru√°r 20."


Szia Imre,eln√©z√©st k√©rek a cs√ļsz√°s√©rt,most √ļjra megk√Ľld√∂m az anyagot.Eljuttatt√°k hozz√°m Palotai Szil√°rd kor√°bbi besz√©lget√©seinek anyag√°t,amiben b√≠r√°lja Dur√≥ D√≥r√°t,Farkas Gerg√Ķt,√©s a Balassagyarmati Tv m√Ľsor√°t,ha √©rdekel azt is elk√Ľld√∂m.A mell√©kletet √∂sszev√°ghatod l√©nyeg szerint,ha sz√ľks√©g van valamire,sz√≥lj √©s k√ľld√∂m. √údv.

"K√©t h√≥napja k√©sz√ľlt riport a N√©pszabads√°gban,amit az√≥ta sem adtak le..."

"A Jobbik volt bátonyterenyei szervezetének két elnökségi tagja pert

ind√≠tott annak √©rdek√©ben, hogy b√≠r√≥s√°g mondja ki: alapszervezet√ľket

jogtalanul oszlatta fel a p√°rt orsz√°gos vezet√Ķs√©ge, s emiatt vissza

kell állítani az eredeti állapotokat. Mivel a Jobbik alapszabálya

√©rtelm√©ben egy telep√ľl√©sen csak egy alapszervezet m√Ľk√∂dhet, √≠gy

k√©rd√©ses, hogy a r√©gi vagy az id√Ķk√∂zben megalakult √ļj csoport

tagjai sz√°m√≠tanak legitimnek. A felperesek, vagyis S√Ķregi S√°ndor, a

báronyterenyei alapszervezet volt elnöke, és Kecskés Roland társelnök

azt is fontolgatja: antidemokratikus √©s diktat√≥rikus m√Ľk√∂d√©s miatt

kezdeményezik a párt feloszlatását.

A Jobbik B√°tonyterenyei Alapszervezetet S√Ķregi S√°ndor

k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel alap√≠tott√°k 2008. m√°rcius√°ban. √ē azt mondja:

nyitottak voltak minden tenni akaró ember felé, ugyanakkor ez nem

jelenti azt, hogy mindenkit azonnal felvettek a soraikba, aki az

alapszervezethez csatlakozni akart. - Azt javasoltam els√Ķ k√∂rben a

jelentkez√Ķknek, hogy legyenek el√Ķbb p√°rtol√≥ tagok, kezdjenek el

dolgozni, s d√∂nts√©k el p√°r h√≥nap m√ļlva, val√≥ban komoly-e a

sz√°nd√©kuk – mondta. Szavai szerint √≠gy alakult ki egy h√ļsz-huszon√∂t

f√Ķs, akt√≠v √©s mozg√≥s√≠that√≥ alapszervezet, amelynek erej√©t a 2010-es

parlamenti választások is igazolták, hisz a Jobbik ebben a körzetben

harminc százalékos támogatottsággal a második helyen végzett a

pártok versenyében. A sikert azonban szerinte bizonyos körök nem

n√©zt√©k j√≥ szemmel, √≠gy a h√°tt√©rben elkezd√Ķd√∂tt egyfajta aknamunka a

hatalomátvételre a párt megyei elnöke,és annak egyik elnökségi tagja

szervezésében.- Jelentkezett nálam az egyik tagtársunk, és hozott egy

névsort(a megyei elnök utasítására) rajta nagyjából ötven névvel,akik

k√∂z√ľl-mint k√©s√Ķbb kider√ľlt- t√∂bb jelentkez√Ķ azt sem tudta mi az a

Jobbik. Azt mondta a tag, ezek mind be akarnak lépni a pártba teljes

k√∂r√Ľ tagk√©nt,fel kell venni √ēket. Azt feleltem erre, hogy van ennek a

pártnak egy alapszabálya mely minden szervezetre érvényes,és mi

eszerint járunk el.Nem az a cél ugyanis, hogy felhígítsuk a

szervezetet, hanem az, hogy valóban komoly szándékkal és

elkötelezett szellemiséggel jöjjenek hozzánk az emberek,és olyan

szervezetet akartam létrehozni ahol megtiszteltetés,és érdem legyen

tagnak lenni,amely valamelyest siker√ľlt is az el√©rt eredm√©nyeink

t√ľkr√©ben.

K√©s√Ķbb kiz√°rt√°k soraikb√≥l azt a h√°rom f√Ķt, akik bizony√≠tottan a

szervezet ellen dolgoztak,√©s a tagl√©tsz√°m felduzzaszt√°s√°val szerint√ľk

meg akart√°k „puccsolni” az alapszervezetet. - Ez 2010. j√ļlius√°ban

történt, s csodák-csodájára a párt megyei elnökének hatékony

t√°mogat√°s√°val m√©gis a kiz√°rtak neve ker√ľlt fel az √∂nkorm√°nyzati

v√°laszt√°sokon a b√°tonyterenyei jobbikos k√©pvisel√Ķjel√∂ltek n√©vsor√°ba,

noha itt a helyben m√Ľk√∂d√Ķ alapszervezetnek lett volna jel√∂l√©si

joga amely jelölést meg is tett a szervezet - mondta Kecskés

Roland. Hozz√°tette: ekkora az is kider√ľlt, hogy a „puccsist√°k” √ļj

alapszervezetet kívánnak létrehozni a háttérben.A Bátonyterenyei

Alapszervezet elnöksége kezdeményezte az országos etikai

bizottságnál a megyei elnök,elnökségi tagjai,és a szervezeten

bel√ľl(bizony√≠t√©kokkal al√°t√°masztott )h√°rom-puccsban r√©sztvev√Ķ-

személyek ellen etikai és fegyelmi vizsgálat lefolytatását.Mivel ez

nem t√∂rt√©nt meg a mai napig sem, a r√©gi alapszervezet vezet√Ķi ezut√°n

a pártelnökhöz fordultak, azt kérve, hallgassa meg érveiket, s tegyen

igazságot a megyei vezetés és az alapszervezet belviszályában.Vona

G√°bor el is ment B√°tonytereny√©re, ahol v√©g√ľl nem a r√©gi szervezet

elnökségével és tagjaival egyeztetett, hanem éppenséggel azok

ellenl√°basaival tal√°lkozott(akik ellen fegyelmi vizsg√°latnak kellett

volna lefolynia) az egyik helyi baloldali p√°rt √°ltal haszn√°latos

fah√°zban,melyet a „puccsist√°k”szerveztek le. N√©h√°ny nappal k√©s√Ķbb

pedig S√Ķregi S√°ndor azt a hat√°rozatot kapta a Jobbik vezet√Ķs√©g√©t√Ķl,

hogy szab√°lytalan m√Ľk√∂d√©s miatt az alapszervezetet feloszlatt√°k, √Ķt az

eln√∂ki c√≠mt√Ķl megfosztott√°k.

Ezt a hat√°rozatot t√°madt√°k meg b√≠r√≥s√°g el√Ķtt. Az √ľgyben megsz√ľletett

els√Ķ fok√ļ, nem joger√Ķs d√∂nt√©s szerint az alapszervezetet szab√°lytalanul

oszlatta fel a Jobbik országos elnöksége,a bíróság a feloszlató

határozatot megsemmisítette.Ugyanakkor a bíróságnak nem állt

módjában az eredeti állapotok visszaállítása,mivel párttag csupán

határozat megtámadását kezdeményezheti, s ugyanezen okok miatt

abban sem hoztak hat√°rozatot, hogy t√∂rv√©nyesen m√Ľk√∂dik-e a

jelenlegi alapszervezet."

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. mŠrcius 06. 12:32:57
Feljelentés!

Most kaptam az al√°bbi √≠r√°st. Szerintem el√©g egy√©rtelm√Ľ, hogy a "szolg√°latok" pakolgatj√°k a Jobbikot, ahogy a t√∂bbi zsid√≥-szabadk√Ķm√Ľves csapatokat is. Ha j√≥l √©rtem, akkor a "panaszos" antidemokrati-kuss√°ggal v√°dolja szeg√©ny zsid√≥-jobbikot. Vicces lenne felsz√°molni ezt is, ahogy a t√∂bbit is kellene. na mindegy, nem ti oldj√°tok ezt m√°r meg, ugye?

Posta Imre

feladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary <>;
√úgyelet BRFK <>;
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat <>;
Nemzetbiztons√°gi Hivatal <>;
;
Press in USA Embassy <>;
;
Katonai Biztons√°gi Hivatal <>;
Katonai Felder√≠t√Ķ Hivatal <>;
;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! <>
d√°tum: 2014. m√°rcius 6. 12:00
tárgy: Feljelentés!
k√ľld√Ķ: gmail.com
#2 | postaimre - 2014. mŠrcius 06. 17:07:00
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: MVSZ Sajtószolgálat <>
D√°tum: 2014. m√°rcius 5. 10:55
T√°rgy: K√∂zeled√Ķ √≠t√©lethozatal √©s zsid√≥ rabbik ki√°ll√°sa ifj. Heged√Ľs Lor√°nt mellett
Címzett: MVSZ Sajtószolgálat <>


Kedves Bar√°taim!

Ez√ļton szeretn√©m √©rtes√≠teni mindazokat, akik jelezt√©k r√©szv√©teli sz√°nd√©kukat, hogy f√©rjem, ifj. Heged√Ľs Lor√°nt ellen, a Horthy-szobor √°ll√≠t√°s miatt ind√≠tott per √≠t√©lethozatala m√°rcius 7-√©n, p√©nteken 10.30-kor Budapest K√°lvin t√©r 8. sz√°m alatt, a Budapest-√Čszaki Reform√°tus Egyh√°zmegye Esperesi Hivatal√°ban lesz.
Im√°ds√°gos sz√≠vvel √©s l√©lekkel √°lljunk ki a reform√°tus hith√Ķsr√Ķl bizonys√°got tev√Ķ lelk√©sz gy√ľlekezete mellett.

"Ha az Isten vel√ľnk, kicsoda ellen√ľnk?" R√≥m. 8:31

Heged√Ľs Lor√°ntn√©

Nemzetközi Neturei Karta

Egyes√ľlt Zsid√≥s√°g a Cionizmus EllenNew York-i Iroda

P.O.B. 1316.

Monsey N.Y. 10952.

Weboldal: www.nkusa.org

Tel.: (914) 262-8342

Fax: (845) 371-4291

E-Mail:

2014. febru√°r 16.A Neturei Karta t√°mogat√≥ nyilatkozata ifj. Heged√Ľs L√≥r√°nt lelk√©sz mellett

A Neturei Karta &#8211; a cionizmus eretnek mozgalm√°t √©s ideol√≥gi√°j√°t, valamint annak "gyermek√©t", a szektari√°nus "Izrael √Āllamot" az eredeti ortodox Judaizmus alapj√°n teljes m√©rt√©kben elutas√≠t√≥ csoport √©s szellemis√©g &#8211; ifj. Heged√Ľs L√≥r√°nt lelk√©sszel kapcsolatban az al√°bbi nyilatkozatot teszi.A csoportunk tagjak√©nt √©l√Ķ rabbik hivatalos egyh√°zi megh√≠v√°s√°nak eleget t√©ve tavaly tal√°lkoztak Heged√Ľs lelk√©sz √ļrral, √©s rendk√≠v√ľl tiszteletteljes √©s udvarias fogadtat√°sban r√©szes√ľltek. Az eszmecsere a legbar√°ts√°gosabb l√©gk√∂rben zajlott.Tal√°lkoz√≥nk sor√°n a zsid√≥ n√©p ir√°nti ellenszenvnek semmilyen jel√©t nem tapasztaltuk. Bizonyosan nem volt jelen az az √Ķsi, szinte a Judaizmus l√©tez√©se √≥ta fenn√°ll√≥ bigott antiszemitizmus, amely, sajn√°latos m√≥don, m√°ig jelen van a vil√°g bizonyos pontjain.A Neturei Karta egyik tan√≠t√°sa, amit igyekszik sz√©les k√∂rben megismertetni, hogy a zsid√≥ n√©p az ut√≥bbi kb. 2000 √©v sor√°n √©s a j√∂v√Ķben is Isten √°ltal arra rendeltetett, hogy sz√©tsz√≥rat√°sban √©ljen, √©s h√Ľs√©ges √°llampolg√°ra legyen annak az orsz√°gnak, amelyben √©l.A fentiek szellem√©ben hisz√ľnk benne, hogy a magyarorsz√°gi p√°rtok, k√∂zt√ľk a Jobbik nyilatkozataiban nem jelenik meg a zsid√≥ n√©ppel szembeni ellens√©ges √©rzelem vagy harag.Tov√°bb√° kijelentj√ľk √©s terjesztj√ľk, hogy a viszonylag √ļj kelet√Ľ √©s politikai jelleg√Ľ mozgalom, a cionizmus, valamint az √°ltala l√©trehozott "Izrael √Āllam" minden tekintetben szemben √°ll az autentikus Judaizmus √Ķsi vall√°s√°val √©s szellemis√©g√©vel.Ez√©rt teljes m√©rt√©kben meg√©rtj√ľk √©s elfogadjuk Heged√Ľs lelk√©sz √ļrnak, valamint a Jobbik politikusainak agg√°lyait a cionizmusnak √©s "Izrael √Āllamnak" Magyarorsz√°gra gyakorolt k√°ros befoly√°s√°t illet√Ķen. Meg√©rtj√ľk √©s elfogadjuk a cionizmus √°ltal a palesztin n√©pnek okozott szenved√©s miatti agg√°lyaikat is. Ezen agg√°lyoknak semmi k√∂ze az antiszemitizmushoz, mert ezek a politikai cionizmussal √©s annak "√Āllam√°val" szembeni ellen√°ll√°s jelei.Heged√Ľs lelk√©sz √ļrnak √©s jobbikos bar√°tainak azt k√≠v√°njuk, hogy sikeresen alak√≠tsanak ki egy igazs√°gos √©s embers√©ges politik√°t, Magyarorsz√°g √©s minden √°llampolg√°ra jav√°ra.

Nyilatkozatunkat, mint mindig, most is a cionizmus megsz√ľntet√©se √©s a cionista rezsim b√©k√©s felsz√°mol√°sa ir√°nti im√°nkkal z√°rjuk, amely a palesztin n√©p szenved√©seinek v√©g√©t is jelenti majd.√Ėr√ľln√©nk annak a lehet√Ķs√©gnek, ha b√©k√©ben egy√ľtt √©lhetn√©nk a szentf√∂ld√∂n egy olyan uralom alatt, amely teljes m√©rt√©kben megfelel a palesztin n√©p k√≠v√°nalmainak √©s ig√©nyeinek.


Azt k√≠v√°njuk, hogy a Mindenhat√≥ dics√Ķs√©ge min√©l hamarabb nyilv√°nuljon meg az eg√©sz vil√°g el√Ķtt √©s az emberis√©g b√©k√©ben √©ljen egym√°s mellett.


Moshe Dov Beck rabbi, New York


(Holokauszt-t√ļl√©l√Ķ)Yisroel Dovid Weiss rabbi, New YorkAhron Cohen rabbi &#8211; Egyes√ľlt Kir√°lys√°g


Meir Hirsh rabbi &#8211; Jeruzs√°lemTovábbította az MVSZ Sajtószolgálat

8246/140305


Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!
#3 | Vizilo - 2014. mŠrcius 06. 17:23:47
En inkabb a szemelyi jövedelni adom 1 % -at a zsido hajlektalan gyerekeknek ajalom ...!!!
#4 | Detonator - 2014. mŠrcius 06. 17:52:00
Imre !
M√°ra akinek egy csepp esze van, √©s nem v√©gzetesen degener√°lt, szellemi fogyat√©kos, annak l√°tnia kell a Jobbig "evol√ļci√≥s sinus g√∂rb√©je id√Ķnk√©nt h√°romsz√∂g ! Ez azt jelenti ( az elektronikai hasonlattal ! ), hogy orbit√°lis a jeltorzul√°s. Eg√©szen magyarul, a "nemzet" m√©g val√≥ban "magyark√©nt" √©rz√Ķ r√©sze, aki m√©g tenne is, a jobbik √°ltal cs√Ķbe van h√ļzva, pont √ļgy ahogy lassan a MI√ČP is cs√Ķbe lett h√ļzva . A kis k√ľl√∂nbs√©gekt√Ķl tekints√ľnk el. A Jobbik annyi becs√ľletes egyszer√Ľ embert tett tacsra, √©s teszi ma is, ami megbocs√°jthatatlan. Ez√©rt √≠rtam itt valahol, hogy a Jobbik az els√Ķ sz√°m√ļ haza√°rul√≥, minden megt√©veszt√©s ellen√©re l√°tszik, hogy r√©sze a Fidesznek, amit k√©zzel l√°bbal tagadnak. Azt is ma √≠rtam, hogy a legnagyobb baj az egyszer√Ľ emberekkel, hogy csak √©rzelmi "gondolkod√°suk" van, √©rtelmi semmi. Ezeknek, ha bejelenten√©k, hogy Vona G√°bor k√∂r√ľlmet√©ltette mag√°t √ľnnep√©lyesen, azt mondan√°k, hogy ezt is a "haz√°√©rt" tette ! De melyik haz√°√©rt, ez itt a k√©rd√©s Hamletk√°m ?!
#5 | Vizilo - 2014. mŠrcius 06. 17:59:48
Mar eleve ha valaki megvaltoztassa a nevet az is elarul valamit Vonos egy "kripto zsido " aki tagadja hogy zsido szarmazasu es ezek az ejtöernyösök a legveszelyesebbek!!
#6 | Detonator - 2014. mŠrcius 06. 18:00:11
A fentiekben azt √©rtelmeztem, hogy a Jobbik a politikai h√°tt√©r hatalom szempontj√°b√≥l r√©sze a Fidesznek . De ha vessz√ľk az elm√ļlt 25 √©vet, l√°thatjuk, ha val√≥ban nam vagyunk h√ľly√©k, hogy a "politikai elit", egyazon gittegylethez tartozik az MSZP, SZDSZ, stb.-vel egy√ľtt. A bizonyos elt√©r√©sek a feladat v√©grehajt√°s√°ra kiv√°lasztott egyedek ev√©s k√∂zben megj√∂tt nagyobb √©tv√°gy√°val magyar√°zhat√≥. Imre , a m√ļlkorj√°ban illuzi√≥kr√≥l v√°ltottunk sz√≥t, itt tetten √©rhet√Ķ a magyar politika elm√ļlt 25 √©v√©ben amikor a szar azt √°lmodja, hogy beton lett ! Na, ez van m√°ra !
#7 | Kormos - 2014. mŠrcius 06. 18:39:37
Sziasztok!! Harcosok mindenki k√©szuljon!!! Ink√°bb legytetek r√©sen, mint meglepetten kiszorult helyzetbe keruljunk. M√©g egy-k√©t jogi l√©p√©st teszek CION√ČKHOZ,√©s ezut√°n befelyezodik a meccs. Az emberek-haland√≥k-√°ldozatok-birk√°k nincsenek felk√©szulve. Ficotetu √©s csapata emelte az ad√≥- l√©cet, ami teljes√≠thetetlen. Egy-k√©t szervezet megy tuntetosdizni, ami szart se √©r. √Čn 2015-re l√°ttam a cirkusz idej√©t, de j√≥ lessz oda figyelni=OK IR√ĀN√ćTANAK!!!!!! Nem titkolom elottetek-senki elott tele van a tokom . Nem szenvedek foltun√©si m√°ni√°ban ink√°bb √≠rok,mint elhalgassam belso meg√©rz√©seimket. Magasszinten szervezodjunk-szervezodjetek!!!! Ha van k√©rd√©s v√°laszolok.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.