Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jobbik, mint titkosszolgálati ágens?


Most kaptam ezt az írást. Szerveknek megküldtem, had bogyózzanak rajta.
"Diktatúra,alapvető emberi jogok megsértése,választási csalás Bátonyterenyén,sorozatos alapszabálysértések… itt a Jobbik vége!

A „Jobbik egy szélhámosság, amit a titkosszolgálatok hoztak létre” –mondta Csurka István évekkel ezelőtti televíziós riportjában és mint nagyon sok mindenben ebben is igaza volt ami mára bizonyítottá vált. Most nézzük a tényeket az idő távlatában.

Kik alakították a Jobbikot, és milyen célból?

Itt ismét Csurka Istvánt idéznénk miszerint; Amennyiben a Jobbikot titkosszolgálatok hozták léltre a háttérhatalom megbízásából, abban az esetben Vona Gábor nem más mint egy szerepet játszó színész és mint olyan,művésznevet vett fel „Vona” néven mivel eredeti anyakönyvezett neve Zázrivecz Gábor (Csurka szerint szefard zsidó!). Ezt a szerepjátékot alátámasztani látszik, hogy a háttérhatalmat szolgálja ugyanis az országban minden ütőképes szervezettel antidemokratikus úton - sikereik ellenére - leszámoltak, minden magyar érzelmű országáért és népért tenni akaró - Jobbik - tagot félreállítottak, lecserélve Őket szellemileg és erkölcsileg szerényebb képességekkel rendelkező pártkatonákra.

Konkrét példa a Jobbik Bátonyterenyei Alapszervezet antidemokratikus, és alapszabály ellenes, aljas hazugságokra, rágalmakra, és durva becsületsértésekre alapozó országos elnökség által kiadott primitív hangvételű feloszlató határozata 2010 augusztus 16-án.

A bátonyterenyei elnökség a feloszlatás előtti hónapokban kemény harcot vívott a Nógrád megyei Jobbik vezető - és mamelukjaival szemben. Ugyanis, ez a szervezet Nógrád megye legstabilabb és legegységesebb szervezete volt, aki több környező alapszervezetet is segített munkájában egységesen (köztük a megyeszékhelyet Salgótarjánt), és mivel az országgyűlési választáson kiemelkedő eredményt ért el, mert 50 év kommunista vezetés után a megyei 2.sz.választókörzetben vereséget szenvedett az MSZP a Jobbikkal szemben. Ezt a sikert bizonyos politikai körök nem nézték jó szemmel és utasítást adtak a bátonyterenyei alapszervezet ellehetetlenítésére. A Nógrád megyei Jobbik elnöke ennek a vélhető felkérésnek eleget téve - mivel ez a Jobbik elnök annak idején állítólag Balassagyarmaton SZDSZ alapító tag volt és saját elmondása szerint egy Szurdokpüspöki lakossági fórumon önmaga állította, hogy „a Jobbik nem zsidózásról és cigányozásról szól,nézzék meg a keskeny arcomat én magam is zsidó vagyok…”, mindezt 70 ember előtt tette,- mindent megtett annak érdekében hogy ezen igény megvalósuljon. Felmerül a kérdés, hogy az országos elnökség mit kapott cserébe és kitől, hogy egy ilyen stabil szervezetet a helyhatósági választások előtt (amikor már tényszerűen megvoltak jelöltjeik) feloszlatott, és helyükbe a korábban súlyos vádak (puccs, rendbontás) alapján kizárt tagokkal új szervezetet hozzon létre, akiket ráadásul szabálytalan módon jelölt az önkormányzatba is, minek következtében (előre tudhatóan) kudarcot is vallott a Jobbik „új” szervezete az önkormányzati választásokon…….de, azért Cseresznyés I……. az akció szervezője és csendes haszonélvezője listáról az önkormányzatba került varázsütésre úgy, hogy korábban a törvényes alapszervezetet megkerülve önmagát jelöltette titokban a megyei vezetőnél…..igazi varázslat, nemde??? Pláne,hogy az érvénytelen jelölés egyben választási csalás!!! Akkor most újraválasztást kell kiírni Bátonyterenyén, és a T.Cseresznyés képviselő úrral egyösszegben visszafizettetni az eddig jogtalanul felvett képviselői juttatást a Doxa órával együtt,és büntetőeljárást indítani!!! Vagy tévednénk? Nem hisszük T.Képviselő úr-ha most olvassa akkor-,Ön pontosan tudja miről beszélünk! Ki tudja,merre ágaznak majd a szálak egy ilyen büntetőügyben, persze nem Nógrád megyében tárgyalva……

Nézzük a Jobbik törvénytelenségeit,amiről csak kevesen tudnak és amit gondosan próbált palástolni a titkosszolgálat és a Jobbik vezetése kemény média elhallgattatás mellett.Mindegyik főbb média tud az esetről,riport is készült,de sosem adták le.Vajon miért???

Per van folyamatban a Jobbik országos elnökségével szemben a feloszlatott bátonyterenyei szervezet két elnökségi tagja részéről mint felperesek, amely pert első fokon a bátonyterenyei szervezet elnöksége ügyvéd nélkül megnyert, lesöpörve a Jobbik - ügyvéd által képviselt-,valótlanságok és rágalmak áradatát .A feloszlató határozat semmis! Az igazság kiderült,ennek ellenére a Jobbik nem magyar betyárbecsülettel,hanem bizonyos népcsoportra emlékeztető aroganciával vett tudomást pervesztéséről,úgy tesz mintha misem történt volna….hevesen tiltakozik hogy Bátonyterenyén a régi sikeres szervezetet visszaállítsa még úgy is,hogy a jelenlegi illegitim szervezet 4 év óta nyilvánvaló csődöt mondott bábszervezetként.Mitöbb,látszat fellebbezést nyújtottak be az igazság ellen,nehogy véletlenül kiderüljön bármi is a választások előtt,de hát a tények…tények.Egyéb,hogy a per során Palotai Szil... megyei vezető nem tagadta, hogy az SZDSZ soraiba tartozott volna korábban, ami az alapszabály szerint eleve kizáró ok a párttagságra,ekörben kérdésre a Jobbik képviselője nem válaszolt. Továbbmegyünk,a megyei elnök, elnöki tisztségét pártoló tagként töltötte be hónapokig, ami szintén alapszabály ellenes,hiszen a pártoló tag tisztségre nem választható! Amikor ezt felvetettük korábban, azt a választ kaptuk, hogy Szabó Gábor pártigazgató (gondoljuk a 20 éves baráti kapcsolatra tekintettel) neki kongresszus összehívása nélkül is megengedte.:))) Mindezen túl, nyilvánosan is (youtube, Korona Rádió) meghallgathattuk Palotai Szil…. egyik gyűlésén tett nyilvános megjegyzéseit miszerint Dúró Dóra képviselő görbét sem tud sz..ni, és Farkas Gergő elnökségi tagot ki sem sz..ta az egyetem…stb, arról nem is beszélve amikor a megyei vezető a balassagyarmati televízió műsorában kampányidőszakban, minősíthetetlen hangnemben beszélt a riporterrel, ami cselekménye alapszabály szerint azonnali kizárást von maga után a pártból…..hát, ez sem következett be annak ellenére,hogy alapszervezetünk ezt jelezte az országos elnökség felé.

Az országos vezetésben az ügyek eltusolása egyszerűen működik, ugyanis Szabó Gáb.. pártigazgató és választmányi elnök egyben,és az édesapa Szabó Györ… az etikai bizottság alelnökeként nem okozott gondot a kellemetlen ügyek eltusolásában,és az már csupán a puszta véletlen műve lehet,hogy a bátonyterenyei alapszervezet Fővárosi Törvényszéken folytatott Jobbik Országos Elnöksége elleni perében a Jobbikot Dr. Szabó Edi.. Édu.. képviselte. A hab a tortán, hogy kedves Vona (Zázrivecz) Gábor úr kedves felesége Szabó Kriszt…. Felmerül a kérdés, hogy a Jobbik gyakorlatilag a Szabó Kft. tulajdona????

A bátonyterenyei elnökség a feloszlatásuk előtt fegyelmi eljárást indított a megyei vezető és több társa (mamelukjai) ellen,konkrét bizonyítékok birtokában miszerint a Nógrád megyei elnökség gőzerővel rombolja és zilálja szét a megyében a szervezeteket. A baj ott van, hogy mindezt az országos elnökség tudtával és jóváhagyásával tették. A fegyelmi eljárást sohasem folytatták le,válaszként feloszlatták a bátonyterenyei szervezetet még úgy is,hogy a bátonyterenyei szervezet mellett 6 másik környékbeli alapszervezet is kiállt- követelve a megyei vezető Palotai Szilá.... menesztését- majd Vona Gábort az sem érdekelte, amikor kb.20 fő volt nála személyesen ultimátumot adva neki,hogy a 6 szervezet teljes taglétszámmal kilép a Jobbikból ha a bátonyterenyei alapszervezetet nem állítják vissza,és a megyei vezetőt nem meneszti. Mivel ez nem valósult meg, hűek maradtak igéretükhöz, kb.120 fő kilépett a Jobbikból. Ezzel gyakorlatilag a Jobbik Nógrád megye 1,2.számú körzetében megszűnt létezni,jelenleg is csupán papírokon létező bábszervezetekről tudunk,akiknek nincs beleszólásuk a megye vezetésébe .Ezt a helyi Fidesz saját képviselőjük elmondása szerint pezsgőbontással, az MSZP mély hallgatással és kíváncsi emberkéik hirtelen megjelenésével szaglászva tűrte, hisz a két titán így már zavartalanul tevékenykedhet a jövőben is Bátonyterenye városában és a megyében,akár ózdi betelepített sáskajárással,akár uniós lottó ötösök elvarázsolásáról lesz szó.

Akkor kik irányítják a Jobbikot,és honnan,hogyan lehetséges hogy a Jobbik alapítók mind kiléptek a Jobbikból amikor Vona Gábor a háttérből színre lépett???

Visszaidézve Csurkára,noha sok mindenben nem is értünk egyet vele,no ezekben utólagosan tényszerűen igaza volt,amit a Jobbik vezetése a mai napig sem cáfol…

Álláspontunk szerint az egész országos elnökségnek –pár személy kivételével- távoznia kell a Jobbikból egy rendkívüli tisztújító kongresszus összehívásával, vagy számolniuk kell egy ,a párt antidemoratikus, alapszabály-ellenes és alapvető emberi jogok durva megsértése miatti Jobbik –ügyészség általi- feloszlatásának indítványozásával a bátonyterenyei elnökség részéről.

„A világot nem a gonoszság fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságokat és nem csinálnak semmit.” (Albert Einstein)

„Mondjuk ki az igazságot!” (Vona Gábor)

Tisztelettel;

Szebb jövőt!

2014. február 20."


Szia Imre,elnézést kérek a csúszásért,most újra megkűldöm az anyagot.Eljuttatták hozzám Palotai Szilárd korábbi beszélgetéseinek anyagát,amiben bírálja Duró Dórát,Farkas Gergőt,és a Balassagyarmati Tv műsorát,ha érdekel azt is elkűldöm.A mellékletet összevághatod lényeg szerint,ha szükség van valamire,szólj és küldöm. Üdv.

"Két hónapja készült riport a Népszabadságban,amit azóta sem adtak le..."

"A Jobbik volt bátonyterenyei szervezetének két elnökségi tagja pert

indított annak érdekében, hogy bíróság mondja ki: alapszervezetüket

jogtalanul oszlatta fel a párt országos vezetősége, s emiatt vissza

kell állítani az eredeti állapotokat. Mivel a Jobbik alapszabálya

értelmében egy településen csak egy alapszervezet működhet, így

kérdéses, hogy a régi vagy az időközben megalakult új csoport

tagjai számítanak legitimnek. A felperesek, vagyis Sőregi Sándor, a

báronyterenyei alapszervezet volt elnöke, és Kecskés Roland társelnök

azt is fontolgatja: antidemokratikus és diktatórikus működés miatt

kezdeményezik a párt feloszlatását.

A Jobbik Bátonyterenyei Alapszervezetet Sőregi Sándor

közreműködésével alapították 2008. márciusában. Ő azt mondja:

nyitottak voltak minden tenni akaró ember felé, ugyanakkor ez nem

jelenti azt, hogy mindenkit azonnal felvettek a soraikba, aki az

alapszervezethez csatlakozni akart. - Azt javasoltam első körben a

jelentkezőknek, hogy legyenek előbb pártoló tagok, kezdjenek el

dolgozni, s döntsék el pár hónap múlva, valóban komoly-e a

szándékuk – mondta. Szavai szerint így alakult ki egy húsz-huszonöt

fős, aktív és mozgósítható alapszervezet, amelynek erejét a 2010-es

parlamenti választások is igazolták, hisz a Jobbik ebben a körzetben

harminc százalékos támogatottsággal a második helyen végzett a

pártok versenyében. A sikert azonban szerinte bizonyos körök nem

nézték jó szemmel, így a háttérben elkezdődött egyfajta aknamunka a

hatalomátvételre a párt megyei elnöke,és annak egyik elnökségi tagja

szervezésében.- Jelentkezett nálam az egyik tagtársunk, és hozott egy

névsort(a megyei elnök utasítására) rajta nagyjából ötven névvel,akik

közül-mint később kiderült- több jelentkező azt sem tudta mi az a

Jobbik. Azt mondta a tag, ezek mind be akarnak lépni a pártba teljes

körű tagként,fel kell venni Őket. Azt feleltem erre, hogy van ennek a

pártnak egy alapszabálya mely minden szervezetre érvényes,és mi

eszerint járunk el.Nem az a cél ugyanis, hogy felhígítsuk a

szervezetet, hanem az, hogy valóban komoly szándékkal és

elkötelezett szellemiséggel jöjjenek hozzánk az emberek,és olyan

szervezetet akartam létrehozni ahol megtiszteltetés,és érdem legyen

tagnak lenni,amely valamelyest sikerült is az elért eredményeink

tükrében.

Később kizárták soraikból azt a három főt, akik bizonyítottan a

szervezet ellen dolgoztak,és a taglétszám felduzzasztásával szerintük

meg akarták „puccsolni” az alapszervezetet. - Ez 2010. júliusában

történt, s csodák-csodájára a párt megyei elnökének hatékony

támogatásával mégis a kizártak neve került fel az önkormányzati

választásokon a bátonyterenyei jobbikos képviselőjelöltek névsorába,

noha itt a helyben működő alapszervezetnek lett volna jelölési

joga amely jelölést meg is tett a szervezet - mondta Kecskés

Roland. Hozzátette: ekkora az is kiderült, hogy a „puccsisták” új

alapszervezetet kívánnak létrehozni a háttérben.A Bátonyterenyei

Alapszervezet elnöksége kezdeményezte az országos etikai

bizottságnál a megyei elnök,elnökségi tagjai,és a szervezeten

belül(bizonyítékokkal alátámasztott )három-puccsban résztvevő-

személyek ellen etikai és fegyelmi vizsgálat lefolytatását.Mivel ez

nem történt meg a mai napig sem, a régi alapszervezet vezetői ezután

a pártelnökhöz fordultak, azt kérve, hallgassa meg érveiket, s tegyen

igazságot a megyei vezetés és az alapszervezet belviszályában.Vona

Gábor el is ment Bátonyterenyére, ahol végül nem a régi szervezet

elnökségével és tagjaival egyeztetett, hanem éppenséggel azok

ellenlábasaival találkozott(akik ellen fegyelmi vizsgálatnak kellett

volna lefolynia) az egyik helyi baloldali párt által használatos

faházban,melyet a „puccsisták”szerveztek le. Néhány nappal később

pedig Sőregi Sándor azt a határozatot kapta a Jobbik vezetőségétől,

hogy szabálytalan működés miatt az alapszervezetet feloszlatták, őt az

elnöki címtől megfosztották.

Ezt a határozatot támadták meg bíróság előtt. Az ügyben megszületett

első fokú, nem jogerős döntés szerint az alapszervezetet szabálytalanul

oszlatta fel a Jobbik országos elnöksége,a bíróság a feloszlató

határozatot megsemmisítette.Ugyanakkor a bíróságnak nem állt

módjában az eredeti állapotok visszaállítása,mivel párttag csupán

határozat megtámadását kezdeményezheti, s ugyanezen okok miatt

abban sem hoztak határozatot, hogy törvényesen működik-e a

jelenlegi alapszervezet."

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. március 06. 12:32:57
Feljelentés!

Most kaptam az alábbi írást. Szerintem elég egyértelmű, hogy a "szolgálatok" pakolgatják a Jobbikot, ahogy a többi zsidó-szabadkőműves csapatokat is. Ha jól értem, akkor a "panaszos" antidemokrati-kussággal vádolja szegény zsidó-jobbikot. Vicces lenne felszámolni ezt is, ahogy a többit is kellene. na mindegy, nem ti oldjátok ezt már meg, ugye?

Posta Imre

feladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary <>;
Ügyelet BRFK <>;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat <>;
Nemzetbiztonsági Hivatal <>;
;
Press in USA Embassy <>;
;
Katonai Biztonsági Hivatal <>;
Katonai Felderítő Hivatal <>;
;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! <>
dátum: 2014. március 6. 12:00
tárgy: Feljelentés!
küldő: gmail.com
#2 | postaimre - 2014. március 06. 17:07:00
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: MVSZ Sajtószolgálat <>
Dátum: 2014. március 5. 10:55
Tárgy: Közeledő ítélethozatal és zsidó rabbik kiállása ifj. Hegedűs Loránt mellett
Címzett: MVSZ Sajtószolgálat <>


Kedves Barátaim!

Ezúton szeretném értesíteni mindazokat, akik jelezték részvételi szándékukat, hogy férjem, ifj. Hegedűs Loránt ellen, a Horthy-szobor állítás miatt indított per ítélethozatala március 7-én, pénteken 10.30-kor Budapest Kálvin tér 8. szám alatt, a Budapest-Északi Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában lesz.
Imádságos szívvel és lélekkel álljunk ki a református hithősről bizonyságot tevő lelkész gyülekezete mellett.

"Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk?" Róm. 8:31

Hegedűs Lorántné

Nemzetközi Neturei Karta

Egyesült Zsidóság a Cionizmus EllenNew York-i Iroda

P.O.B. 1316.

Monsey N.Y. 10952.

Weboldal: www.nkusa.org

Tel.: (914) 262-8342

Fax: (845) 371-4291

E-Mail:

2014. február 16.A Neturei Karta támogató nyilatkozata ifj. Hegedűs Lóránt lelkész mellett

A Neturei Karta &#8211; a cionizmus eretnek mozgalmát és ideológiáját, valamint annak "gyermekét", a szektariánus "Izrael Államot" az eredeti ortodox Judaizmus alapján teljes mértékben elutasító csoport és szellemiség &#8211; ifj. Hegedűs Lóránt lelkésszel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot teszi.A csoportunk tagjaként élő rabbik hivatalos egyházi meghívásának eleget téve tavaly találkoztak Hegedűs lelkész úrral, és rendkívül tiszteletteljes és udvarias fogadtatásban részesültek. Az eszmecsere a legbarátságosabb légkörben zajlott.Találkozónk során a zsidó nép iránti ellenszenvnek semmilyen jelét nem tapasztaltuk. Bizonyosan nem volt jelen az az ősi, szinte a Judaizmus létezése óta fennálló bigott antiszemitizmus, amely, sajnálatos módon, máig jelen van a világ bizonyos pontjain.A Neturei Karta egyik tanítása, amit igyekszik széles körben megismertetni, hogy a zsidó nép az utóbbi kb. 2000 év során és a jövőben is Isten által arra rendeltetett, hogy szétszóratásban éljen, és hűséges állampolgára legyen annak az országnak, amelyben él.A fentiek szellemében hiszünk benne, hogy a magyarországi pártok, köztük a Jobbik nyilatkozataiban nem jelenik meg a zsidó néppel szembeni ellenséges érzelem vagy harag.Továbbá kijelentjük és terjesztjük, hogy a viszonylag új keletű és politikai jellegű mozgalom, a cionizmus, valamint az általa létrehozott "Izrael Állam" minden tekintetben szemben áll az autentikus Judaizmus ősi vallásával és szellemiségével.Ezért teljes mértékben megértjük és elfogadjuk Hegedűs lelkész úrnak, valamint a Jobbik politikusainak aggályait a cionizmusnak és "Izrael Államnak" Magyarországra gyakorolt káros befolyását illetően. Megértjük és elfogadjuk a cionizmus által a palesztin népnek okozott szenvedés miatti aggályaikat is. Ezen aggályoknak semmi köze az antiszemitizmushoz, mert ezek a politikai cionizmussal és annak "Államával" szembeni ellenállás jelei.Hegedűs lelkész úrnak és jobbikos barátainak azt kívánjuk, hogy sikeresen alakítsanak ki egy igazságos és emberséges politikát, Magyarország és minden állampolgára javára.

Nyilatkozatunkat, mint mindig, most is a cionizmus megszüntetése és a cionista rezsim békés felszámolása iránti imánkkal zárjuk, amely a palesztin nép szenvedéseinek végét is jelenti majd.Örülnénk annak a lehetőségnek, ha békében együtt élhetnénk a szentföldön egy olyan uralom alatt, amely teljes mértékben megfelel a palesztin nép kívánalmainak és igényeinek.


Azt kívánjuk, hogy a Mindenható dicsősége minél hamarabb nyilvánuljon meg az egész világ előtt és az emberiség békében éljen egymás mellett.


Moshe Dov Beck rabbi, New York


(Holokauszt-túlélő)Yisroel Dovid Weiss rabbi, New YorkAhron Cohen rabbi &#8211; Egyesült Királyság


Meir Hirsh rabbi &#8211; JeruzsálemTovábbította az MVSZ Sajtószolgálat

8246/140305


Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!
#3 | Vizilo - 2014. március 06. 17:23:47
En inkabb a szemelyi jövedelni adom 1 % -at a zsido hajlektalan gyerekeknek ajalom ...!!!
#4 | Detonator - 2014. március 06. 17:52:00
Imre !
Mára akinek egy csepp esze van, és nem végzetesen degenerált, szellemi fogyatékos, annak látnia kell a Jobbig "evolúciós sinus görbéje időnként háromszög ! Ez azt jelenti ( az elektronikai hasonlattal ! ), hogy orbitális a jeltorzulás. Egészen magyarul, a "nemzet" még valóban "magyarként" érző része, aki még tenne is, a jobbik által csőbe van húzva, pont úgy ahogy lassan a MIÉP is csőbe lett húzva . A kis különbségektől tekintsünk el. A Jobbik annyi becsületes egyszerű embert tett tacsra, és teszi ma is, ami megbocsájthatatlan. Ezért írtam itt valahol, hogy a Jobbik az első számú hazaáruló, minden megtévesztés ellenére látszik, hogy része a Fidesznek, amit kézzel lábbal tagadnak. Azt is ma írtam, hogy a legnagyobb baj az egyszerű emberekkel, hogy csak érzelmi "gondolkodásuk" van, értelmi semmi. Ezeknek, ha bejelentenék, hogy Vona Gábor körülmetéltette magát ünnepélyesen, azt mondanák, hogy ezt is a "hazáért" tette ! De melyik hazáért, ez itt a kérdés Hamletkám ?!
#5 | Vizilo - 2014. március 06. 17:59:48
Mar eleve ha valaki megvaltoztassa a nevet az is elarul valamit Vonos egy "kripto zsido " aki tagadja hogy zsido szarmazasu es ezek az ejtöernyösök a legveszelyesebbek!!
#6 | Detonator - 2014. március 06. 18:00:11
A fentiekben azt értelmeztem, hogy a Jobbik a politikai háttér hatalom szempontjából része a Fidesznek . De ha vesszük az elmúlt 25 évet, láthatjuk, ha valóban nam vagyunk hülyék, hogy a "politikai elit", egyazon gittegylethez tartozik az MSZP, SZDSZ, stb.-vel együtt. A bizonyos eltérések a feladat végrehajtására kiválasztott egyedek evés közben megjött nagyobb étvágyával magyarázható. Imre , a múlkorjában illuziókról váltottunk szót, itt tetten érhető a magyar politika elmúlt 25 évében amikor a szar azt álmodja, hogy beton lett ! Na, ez van mára !
#7 | Kormos - 2014. március 06. 18:39:37
Sziasztok!! Harcosok mindenki készuljon!!! Inkább legytetek résen, mint meglepetten kiszorult helyzetbe keruljunk. Még egy-két jogi lépést teszek CIONÉKHOZ,és ezután befelyezodik a meccs. Az emberek-halandók-áldozatok-birkák nincsenek felkészulve. Ficotetu és csapata emelte az adó- lécet, ami teljesíthetetlen. Egy-két szervezet megy tuntetosdizni, ami szart se ér. Én 2015-re láttam a cirkusz idejét, de jó lessz oda figyelni=OK IRÁNÍTANAK!!!!!! Nem titkolom elottetek-senki elott tele van a tokom . Nem szenvedek foltunési mániában inkább írok,mint elhalgassam belso megérzéseimket. Magasszinten szervezodjunk-szervezodjetek!!!! Ha van kérdés válaszolok.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.