Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A k√Ķb√°nyai 'el√Ķad√°s' k√©t r√©szben


HozzŠszůlŠsok


#61 | postaimre - 2014. mŠrcius 19. 12:31:20
Perje, ha keresztes, akkor szerinted?

Mutatok egyet. Ügyész is, zsidó is...még mindig
http://ch-serverh...c_start=10

bammeg.szunyi.com/images/8q3-ww717-2265114324.jpg

Mondtam nektek, hogy a cigi után az alkohol is..., de a gyógyszer is következik...

Nemzeti italboltokról suttognak

Nemzeti italboltok j√∂hetnek a v√°laszt√°sok ut√°n, √©s az √©lelmiszerboltokban csak a s√∂r √©s a bor maradhat – a piacon sokan erre sz√°m√≠tanak, √©s korm√°nyzati k√∂r√∂kb√Ķl is ezzel egybecseng√Ķ inform√°ci√≥k √©rkeznek, ami alapj√°n az √∂tlet nem t√Ľnik l√©gb√Ķl kapottnak.
http://hvg.hu/gaz...tognak#rss
#62 | Detonator - 2014. mŠrcius 19. 16:36:27
Hölgyeim és Uraim !

Ha igaz a fenti h√≠r, az semmi m√°s mint a maffia √ļjabb meggazdagod√°si lehet√Ķs√©ge . √öj nincs a nap alatt ! Volt m√°r egyszer alkohol tilalom az USA-ban, most Zsidiszt√°nban, lesz, gyeng√©bbek kedv√©√©rt, a volt Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n.

Imre !
A "n√©p √©s a nemzet", v√°lasztani megy, ha m√°r "k√∂lt√Ķileg" feltetted a k√©rd√©st. Joga van hozz√°, √©s lehet√Ķs√©ge, v√°laszthat egy v√∂d√∂r fos, meg egy v√∂d√∂r szar k√∂z√∂tt. √Čs √Ķ v√°laszt is !!!!!!!!!!!!!
#63 | postaimre - 2014. mŠrcius 19. 20:13:50
Vége a hazánk elleni támadásoknak?
Magyar lett az „√Čv K√©pvisel√Ķje" Br√ľsszelben

Heti V√°lasz Online
-
Utolsó módosítás:
2014.03.19. - 17:59
Létrehozás:
2014.03.19. - 13:00G√°l Kinga fideszes politikust az Eur√≥pai Parlament Magazin idei versenye sor√°n szabads√°gjogi kateg√≥ri√°ban az „√Čv K√©pvisel√Ķj√©v√©" v√°lasztott√°k.
hirdetés

A Parlament Magazin szervez√©s√©ben - imm√°ron tizedik alkalommal - √©vente ker√ľl megrendez√©sre az „√Čv K√©pvisel√Ķje" megm√©rettet√©s. Kimagasl√≥ munk√°juk alapj√°n a 766 f√Ķs Eur√≥pai Parlamentben 16 szakpolitikai ter√ľleten minden √©vben 3-3 EP-k√©pvisel√Ķt jel√∂lnek a d√≠jra. A k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kateg√≥ri√°kban azok a jel√∂ltek lettek d√≠jazottak, akik k√©pvisel√Ķt√°rsaikt√≥l a legt√∂bb titkos szavazatot kapt√°k. Ebben az √©vben alapjogi kateg√≥ri√°ban G√°l Kinga n√©pp√°rti eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ versengett egy finn n√©pp√°rti, valamint egy bolg√°r liber√°lis k√©pvisel√Ķvel.

G√°l Kinga a keddi d√≠j√°tad√°st k√∂vet√Ķ √ľnneps√©gen kiemelte: „Kellemes meglepet√©sk√©nt √©rt a d√≠j elnyer√©se. K√ľl√∂n√∂sen √©rt√©kes a k√©pvisel√Ķ koll√©g√°im bizalma, hiszen szavazataik egy fideszes magyar k√©pvisel√Ķre c√°folj√°k a Magyarorsz√°g elleni m√©ltatlan v√°dakat, √©s bizony√≠tj√°k a Fidesz eur√≥pais√°g√°t √©s eur√≥pai elismerts√©g√©t. Elismerik azt a k√ľzdelmet, ami √©vek √≥ta m√∂g√∂ttem van Magyarorsz√°g √©rdekeinek √©rv√©nyes√≠t√©s√©ben".

"K√ľl√∂n √∂r√∂m, hogy nyelvi kisebbs√©gi szervezetek jel√∂ltek a d√≠jra elismer√©sek√©nt mindannak a sok√©ves munk√°nak, amit a kisebbs√©gi √©s nyelvi jogok √©rv√©nyes√≠t√©se √©rdek√©ben folytattam koll√©g√°immal egy√ľtt, amelyik, valljuk be nem a legn√©pszer√Ľbb k√ľzdelem ma a Parlamentben. Hangunkat minden lehet√Ķs√©get megragadva tov√°bbra is hallatni kell a nemzeti √©s nyelvi kisebbs√©gek v√©delm√©ben. Rengeteg tov√°bbi munk√°ra van m√©g sz√ľks√©g ezen a ter√ľleten" - hangs√ļlyozta a n√©pp√°rti politikus.

„Emellett fontos sikernek tartom, hogy a megfesz√≠tett k√∂z√∂s munka eredm√©nyek√©nt id√©n szeptembert√Ķl rem√©lhet√Ķleg Budapestre k√∂lt√∂zik az Eur√≥pai Rend√Ķrakad√©mia (CEPOL), amely √ľgy parlamenti felel√Ķse vagyok. Az EP √°prilisi plen√°ris √ľl√©s√©n sorra ker√ľl√Ķ meger√Ķs√≠t√Ķ d√∂nt√©ssel √≠gy egy fontos eredm√©nnyel z√°rulhat az elm√ļlt √∂t √©ves eur√≥pai parlamenti tev√©kenys√©gem" - tette hozz√° G√°l Kinga.

http://hetivalasz...enyt-74417

√Āngy√°n tudja, melyik maffiacsal√°dnak ki az embere a korm√°nyban

Az 1500 milli√°rdos √°facsal√°st leleplez√Ķ Horv√°th Andr√°s, a devizahitelesek jogi k√©pviselet√©t ell√°t√≥ L√©hmann Gy√∂rgy √©s √Ācs S√°ndorn√©, a kishantosi vid√©kfejleszt√©si k√∂zpont vezet√Ķje is szerepel az √Čl√Ķl√°nc Magyarorsz√°g√©rt kilencf√Ķs v√°laszt√°si list√°j√°n. A list√°t a Tisztess√©g √©s Embers√©g Sz√∂vets√©g alap√≠t√≥ja, √Āngy√°n J√≥zsef vezeti, aki az ATV Voks c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban elmaradt rendszerv√°lt√°sr√≥l, korrupci√≥r√≥l √©s f√∂ld√ľgyekr√Ķl is besz√©lt.
http://www.atv.hu...yan-jozsef

Gyermekr√°k Alap√≠tv√°ny: ebb√Ķl a p√©nzb√Ķl van a floridai villa

Balogh Istv√°n k√∂zlem√©nyben magyar√°zkodik, mib√Ķl tellett egy 20 milli√≥s amerikai ingatlanra, amit ingyen ad b√©rbe.
http://www.hir24....dai-villa/


Nem hivatalosan Erd√©lyben van √Āder J√°nos

A Kolozs megyei Bonchid√°n (Bontida) √©s V√°lasz√ļton (Rascruci), majd Kolozsv√°ron folytat√≥dott szerd√°n √Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k erd√©lyi l√°togat√°sa.
http://www.stop.h...s/1225435/


Reflektorfényben a román titkosszolgálat rekordere

Soha senkir√Ķl nem termelt annyi pap√≠rt a rom√°n titkosszolg√°lat, mint M√°rton √Āron p√ľsp√∂kr√Ķl. Volt mib√Ķl mer√≠tenie k√©t √ļj kiadv√°nynak.
http://mno.hu/hat...re-1216681

Ir√°ni vezet√Ķ: Amerik√°t√≥l √©s Izraelt√Ķl f√ľggetlen uni√≥s politika kell

Ali Akbar H√°semi Rafszandzs√°ni, az ir√°ni √≠t√©l√Ķtan√°cs eln√∂ke arra sz√≥l√≠totta fel az Eur√≥pai Uni√≥t, hogy az Egyes√ľlt √Āllamokt√≥l √©s Izraelt√Ķl f√ľggetlen politik√°t folytasson a vil√°gpolitika sz√≠npad√°n.
http://www.hirado...tika-kell/

Misztikus összeomlás jöhet április közepén

C√≠mk√©k: v√°ls√°g, √∂sszeoml√°s, katasztr√≥fa, elemz√Ķk, el√Ķrejelz√©s, progn√≥zis, j√≥slat, roubini, gross, yellen
Megmagyar√°zhatatlan retteg√©s √©l a befektet√Ķkben egy k√∂vetkez√Ķ nagy v√°ls√°gt√≥l, amelynek bek√∂vetkez√©s√©t majdnem 100 sz√°zal√©kos biztons√°ggal 2014-re teszik - der√ľl ki a MarketWatch √∂sszefoglal√≥j√°b√≥l.
http://www.napi.h...78453.html
#64 | kakas - 2014. mŠrcius 20. 10:33:03
24.media.tumblr.com/6767e3d09c62b9696fc5bc99ad6d0f2e/tumblr_n2oipf4oSo1s4ew3vo1_500.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.