Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A kõbányai 'elõadás' két részben


Hozzászólások


#1 | Kedvesi - 2014. március 14. 14:53:30
Mi se vagyunk zsidóellenesek. s_*_kac csak károsnak tekintjük az itteni meg a világban való részvételüket.
#2 | gardista97 - 2014. március 14. 16:54:57
Nagyon jó az elõadás,és örülök,hogy Imre harcosnak született és nem adja fel. 2016 már közeleg!
#3 | ijfeszito - 2014. március 14. 18:01:33
Nagyon összeszedett, jó elõadás volt! Aki napi szinten edzi a szürke állományát annak lendületbõl érthetõ, felfogható anyag.
Aki most szembesült az elmondottakkal azoknak helybõl nem lehet ekkorát ugrani szerintem! s_*_grat
Régebb óta mozgatja a fantáziámat a szkíta-hun vonal.
Talán nem erõltetett a párhuzam Attila-Putyin a szkíta leszármazottakat felszabadítja a nyugat rabigájából.
Remélem nem tévedek nagyot ,de ez az érzésem egy ideje.
Ukrajnai eseményeknél megnézve az oroszbarát városokat régiókat fellelhetõ a szkíta múlt, és úgy tûnik nem meghódítani akarja a területet hanem kisegíteni õket a szorult helyzetbõl, csak még az ukránoknak is rá kell erre jönnie!
#4 | Kedvesi - 2014. március 14. 18:58:36
YouTube Videó


Szetei Gábor vagyok (Gabriella s_*_kac ) a Magyar köztársaságnak személyügyi államtitkára, Magyar(?) vagyok és európai, társ - kezd elõbújni a kloáka-vibrátor a zsákból - barát, néha ellenfél..... és meleg.

s_*_kac

De semmi baj. A legjobb a buzi zsidĂł. s_*_v

FiĂşkkal kelsz Ă©s fiĂşkkal fekszel,
UndorĂ­tĂł pederaszta seggfej!
Egybefolyik a taknyod a nyálad,
Dögölj meg te beteges állat!

s_*_kac

Milyen költõi.
#5 | Kormos - 2014. március 14. 20:06:14
Sziasztok! Imre kosz! Azért mindenki figyelje a 2015-os évet!!! A vak is mondja ,majd meglássuk. Felvidéken is puskaporos a levego ,majd írok.
#6 | postaimre - 2014. március 14. 20:56:42
Köszönöm, hogy köszönitek. Elég kevés volt az idõ, de erre futotta. Attilának köszönet a felvételért és a szervezésért. Szerintem a "lényeg" elhangzott,

Kormos, amíg lehet, húzzák, de már tegnap is késõ lett volna. Ne feledd, hogy ez nem "országok" és "nemzetek" háborúja és azon a szinten nincs sem ártatlan. Ezen a szinten meg a tehetetlenségi erõtõl duzzad a karunk.
#7 | miskolcilaci - 2014. március 14. 22:21:30
Dicséret az elõadásodért Imre! s_*_grat
De... azért van még, aki nem találja a búvárruháját. s_*_aha
s_*_ezt
#8 | keepfargo - 2014. március 14. 23:20:23
Be kell valljam; bár néhány éve itt idétlenkedek én is ezen az érdekes és tanulságos honlapon, a gazdáját nem ismerem személyesen. Van mégis egy elképzelésem arról, hogy mi motiválja, mi készteti és mi adja a telitalálatait és a be nem vált jóslatait.
(mindez a fenti video után jött fel..)
A telitaláltokról elöbb: ami mögöttük van; az elemzési készség, felkészültség, naprakész informálódás, és egy szünni nem akaró érdeklödés: mi lesz velünk, a nemzettel, a jövönkkel, a világgal...
A be nem vált jóslatok: ezek elsösorban az "elmaradt forradalom" témát érintik. Nos, én úgy látom, hogy P.I. jóllehet tisztában van néhány rendkívüli tulajdonságával (amelyek elemzése itt és most nem az én dolgom), mégis, alapvetöen egy abszolút egészséges, normális magyar ember, és annak is tartja magát. Mint ilyen, P.I. is magából indul ki sokszor, és feltételezi, hogy ahogy ö érez és gondolkodik, ugyanúgy ezrek és ezrek éreznek, gondolkodnak, hozzá hasonlóan. Sajnos, ez nem egészen igaz - tekintve egyebek között saját elörehaladott állapotát a helyzetelemzés területén, de ugyanígy, tekintettel arra is, hogy a nagy átlag "egészséges, normális magyar ember" már nem is olyan nagyon egészséges, vagy normális, és semmiképpen nem eléggé magyar. Legalábbis még nem az, és a forradalmi jóslatok idején sem volt az. Elsösorban ebböl adódhat a fáziskésés.
#9 | Detonator - 2014. március 14. 23:48:54
Imre !

Mint "szemtanú", nagyon õszinte leszek, engem a tegnapi este nagyon lehangolt. Nem bántó akarok lenni, és a felvételt sem néztem meg, mivel hallottalak eléggé közelrõl. Természetesen számomra is volt néhány új dolog az elmondottakban, azt mindenkor hangsúlyozom, nem vagyok minden tudó ! Nekem a bevezetõ, sajnálom ezt kell mondanom, gejl volt, és a "Jézus Krisztus Szupersztár" nyálcsorgatós felvezetése, Böjte testvér emlegetésével. Az elsõ pillanatban számomra nyilvánvaló lett, hogy miért tart itt ez az ország, ahol tart. Néztem az arcokat, és lehet hogy mind jóindulatú, de hol van az értelem ? Az meg felháborító volt, hogy voltak akik végig pofázták az elõadást, de akkor minek voltak ott ? A koronát a hülyeségre az a szerencsétlen nõ tette fel, aki a végén számon kérte, hogy a pozitív dolgokról miért nem beszélsz ? Hogy õ már Isten segítségével élt egész életében, és most nyert két pert is, meg hát a nõket még mindig nem becsülik, sehol a hit, szar a világ. Ez a szegény csak reprezentálta azt a tömeget, ami itt bamba tétlenségben szeretet rezegve, kenyeret sütöget, meg csicsókát ültetget. Az elsõ jóember a tarisznyájával a nyakában többször elmondta, hogy csak szeretettel és türelemmel lehet a változást végre hajtani, semmi erõszak, éljen Böjte atya, meg a csicsóka ! Meg gyüjjünk össze ünnepelni, gyümölcsoltó Boldogasszony napra. Ez az ott lévõ tömeg a tipikus "menjünk gyülekezni és kész " volt. A három-négy percet kérõ "vallás oktató" meg vagy húsz percet beszélt, úgy kábé, hogy saját magán kívül senki nem értette, mert csapongott. Rendkívül durva a megjegyzésem, de bizony ezekért az emberekért én még a székrõl sem állnék fel, nem hogy harcolnék. Önmagamért, és a hozzám hasonlókért igen, tehát amit a végén mondtam az ül ! A hasonlókért tenni, az a jövõ lehetõsége, minden egyéb ostoba és haszontalan önfeláldozás. A legsajnálatosabb az, hogy ez itt képet adott egyben számomra a Magyarok Szövetségérõl is, amirõl mindig a gittegyleti szint jutott az eszembe. A külsõségek, hangzatos beszédek, Isten, haza,stb.,stb. Ugyan mára már én is csak egy "romos szkíta" vagyok, de öregségemre nem elhülyültem, hanem látom a lényeget. Látom a tettek lehetõségét, az ökölrázás és szófosás ájtatos együttesének teljes hiábavalóságát . Örülök, hogy ott voltam. Még egy megjegyzés, a zene ! Annyira idegesítõen pocsék volt, hogy azt elmondani lehetetlen ! Ez botrány volt!
#10 | SZM - 2014. március 15. 00:34:42
Háááááááát.......
Megnéztem.

Ha finom akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy kijöttél a gyakorlatból Imrém!
Ha meg a tõlem megszokott stílusban fogalmazok, (és miért ne?) akkor azt mondom: Hát ez szar volt!
Fõleg a "wall-street"-es, a "delete"-es, rész volt pocsék, a keresztényes részeket meg inkább nem is minõsítem.
s_*_kukk
Az oroszok........brrrrrrr....... nos, arra jobb ha nem is mondok semmit.
s_*_beee

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.