Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A kõbányai 'elõadás' két részben


Hozzszlsok


#11 | spartakusz - 2014. mrcius 15. 03:09:07
Szevasztok!

Hát mit mondjak azaz írjak - megnéztem - hallgattam én is - kár, hogy nem lehettem ott,, AMI a beírókat illeti - csak röviden?
KIÁBRÁNDÍTÓ...

annyi év után -. nem értitek a lényeget, esem az aminek mese formlyában kellene lennie...

Sajnálom, hogy csak ennyire tellett számotokra - de egem megerõsít, mert tudom, hogy vagyunk annyian, hogy vissza vegyünk hazánkat drága szeretett hazámat MAGYARORSZÁGOT! Ez a hazám - a Kárpát - medencében itt születtem, édesanyám magyarul énekelte altató dalait felettem - nekem. Õseim ha kellett véráldozat árán is védte óvta meg nekem - Ma már egy iciri - piciri a térképen - de én tudom a látszat csal - a szívben a térképet soha nem rajzolhatja át - a fizika világában - ahogy Imre oktatja -
a nem értõknek meg MESÉLNI kell, hogy értse - sokszor TRAUMÁT elõidõzõen mert különben NEM HAT - ÉS A CÉlT NEM ÉRI EL!

spari...

ui: a cél nem változott a magyar volt van és lesz mindig az idõk végezetéig az IGE - tõl fogva!

bizony: küldöm nektek.
id. Kiss László
#12 | postaimre - 2014. mrcius 15. 08:35:16
A torkom még mindig fáj, de már annyira nem zavar, viszont ilyen még nem volt.

Képfaragó, helyzet az, hogy ezt a "normalitást" egyre nehezebb õrizni úgy, hogy közben "szerepet vállalsz" és végsõ soron nem is lehet. Döntenem kell!

Spari, nem voltál ott. Detonátor volt már sokkal "rosszabb" is, el se hinnéd. Volt, hogy elõadásra hívtak, majd egy "közös meditáció" de inkább "közös kényszer-szenvedés" lett belõle. A kõbányai csapat is hosszú utat tett meg rövid idõ alatt a szeretetrezgõ MSZ-es hozzáállástól és a "posta Imrétõl" való "elhatárolódástól" még 2010 magasságában. Nemrégiben Matyasovszki Gábor, a közösség központja már olyat "nyomott" a Horkovich Tv-ben, mintha egy "postaimre rövidített" hangzott volna el. Kell a zene, kell az ének, kell a kenyérsütés...mindez nem rossz dolog, de érzik azt már sokan, hogy nem fog ez csak így "szeretetbõl" menni. Valódi áldozathozatalra van szükség. A "régiek" közül a 2006-os Kossuth-tériekbõl gyakorlatilag senki nem használható semmire. Ez faktum.

SZM, fene azt az éles szemedet, téged tényleg nem lehet csak úgy átverni.
Nem vágyom már az "elõadásra", fizikai ellenállás van bennem és ennek bizony elég pontos körvonalai vannak a fejemben és már lassan 2 éve elég szilárd formában. Nem kellett volna már ott lennem, de már itt sem volna szabad, csak "vereseket" írnom. Nem fel, hanem "leépítésen" munkálkodik az "egóm", csak hát ez olyan nem egyszerû, de ezt meg te értheted.

Zsigerbõl érzem, hogy ami most van, már nem dolgom, sõt közöm se kell legyen hozzá. Attól meg kifejezetten "kiver a hideg verejték", hogy valami "vezetõ" kategóriát "aggassanak" rám. Detonátor, pont azért, amiért te is fogalmazást írtál és amit képfaragó is megfogalmazott.

Nos az imidzs-menedzserem tanácsát megfogadva minél nagyobb lesz itt a "káosz", annál inkább tanácsos nem úgy vélni, hogy abban nekem, vagy akár nekünk szerepet kell vállalni.

Detonátor, az a tevés a te és azok áldozata azokért, akik nem is tudják, hogy helyzet van és még csak nem is értve átkoznak majd érte, hogy bármit is cselekedtél "õértük".
#13 | Detonator - 2014. mrcius 15. 08:35:33
SZM !
Az elõadás a meghirdetett idõponthoz képest sokkal késõbben kezdõdött, félbevágva egy hülye intermezzoval, a végén már villanyoltogatás közepette . Ami az elõadás színvonalát illeti, olyan volt amilyen, nem a tudományos akadémiai székfoglaló beszéd volt, ebben egyet értünk, de én mivel ott voltam, a végén kiderült, hogy a hülyék száma igen nagy, ezért tartunk itt. Azt hiszem az elõadás úgy lett megtartva, hogy az Imre látta kinek beszél, tehát talán igyekezett a szellemi színvonalhoz igazodni. A legvégén némelyek megnyilatkozása nyilvánvalóvá tette, hogy fingjuk sincs a világ tényleges történéseirõl, ott tartanak, hogy a "gonosz balliberálisok", fúj de ronda egyedek. Az meg, hogy kétszer is elõjön, hol direkt, hol indirekt módon, hogy "nem kéne mindig zsidózni", az a teljes vakság jele. Nekem vesszõparipám a vallás által elhülyített bárgyú jóindulatú tömeg, itt voltak szép számmal tapintható módon ! Addig jututtak el, hogy itt valaki megint zsidózott, és evvel vége is volt amit ebbõl az egészbõl felfogtak. A végén néhányan ( nagyon kevesen ), az össze kéne fogni címû unalomig ismételt szlogent találták meg, mint "megoldást" ! Nem ismertem az ott lévõket de két embert elég jól, az egyik Brindza András, a másik a MSZ. kõbányai vezetõségének egyik tagja. Mind a kettõt jól ismerem, kb. húsz éve. A Brindza úr élete és tevékenysége nyitott könyv, aki akar bele olvas, a másik illetõ volt már SZDSZ-es, MIÉP-es, és Jobbik-os is. Mi a büdös francot értek el az elmúlt húsz évben ?
És most szólítalak meg Spartacus ! Mi a francot értek el. Csak néhányat mondok, a Brindza teleírta cikkekkel a "leleplezõt", szervezett "tüntetést", gyûjtött "aláírást", meg beadott "petíciót" ! Az MSZ "szervezett" Kurultajt, Magyarok Összeborulását, a szervezet ezer felé "oszlott", és most fantasztikus módon eljutott a csúcsra, kenyeret sütöget egy prolinegyed közepén. Majd kiosztják a csicsókát is, termelj az erkélyeden, ültess almafát a tetõre, ott még van hely ! Keveredik ebben az egészben a jóindulattól a vallási elhülyítettségig minden, de a "nagyszerû okos magyarok", nem veszik észre, hogy a szolgálatok terelik és szeletelik õket. Pótcselekvés ez az egész, és ezek a szerencsétlenek megmutatták , hogy teljesen életképtelenek ! Ezek nem fogják meg a fegyvert ha kell, vagy ha igen, elõbb engem lõnek le, utána saját magukat. Spartacus, hogy világosan beszéljek, a hozzá szólásod érzelmi megközelítésû semmi ! Ábrándozás ! Mázas könnyfacsarás a számítógép elõtt ! Nem kárhoztatlak a helyzetért, mert nem tudom mit tettél eddig, nekem a fizikai állapotomon kívül azért ráment az életem, hogy nyíltan zsidózom, és a szart szarnak és undorítónak nevezem 1988.-tól fennhangon. Csak, hogy érzékeltessem, voltam rohadt fasiszta 1990.-ben a fõnöknõmnek, aki természetesen egy pécsi illetõségû import zsidó volt Pesten, azután voltam a Kossuth téren rohadt kommunista provokátor 2002.-ben, mert kimondtam hangosan, hogy kicsoda Orbán Viktor, mára csak egy degenerált náci vagyok tudod! Az említett dolgokért én meg is dolgoztam, és Te hol "ébresztgettél" eddig ? Felhívott Téged a "szolgálat" éjjel 3/4-ed egykor a titkos telefonszámodon, hogy nem kéne annyira szídni az Orbán Viktort mert igen jó ember ?!
Legvégül, a gondolkodás nem fertõzõ betegség, és pénzbe sem kerül, nem a képzelgéseinket kell valósággá ültetni az agyunkban, hanem a szemünk elõtt zajló eseményekrõl kell tudnunk megállapítani, hogy színjáték-e, vagy a valós élet ! Spartacus, Te itt a négyszögletes kerekerdõ "valóságában" leledzel .
#14 | Detonator - 2014. mrcius 15. 08:58:43
Imre !

Amit mondtam áll! Nem ezért a jóindulatú elmegyógyintézetért, hanem önmagamért. Sokszor mondom szûk körben, hogy én csak egy lator vagyok Jézus felõl nézve, de ha ezek felõl néznek, már Jézusnak látszom. Nagy dolog a perspektívikus látásmód. Templomba nem járok csak nézelõdni idegen helyen, mert az tetszik, hogy õszinte jóindulatú emberek mit alkottak, leszámítom belõle a mögöttest, kizárólag a "matéria" a megítélés tárgya a mû. Azok sokszor lélekemelõen szépek. Az Istent, meg úgy kell hinni, mint magyarnak lenni, életünk minden nem különleges pillanatában leginkább. WC-n, bevásárlás közben, evés ivás közben, nem térdre borulva, de nagyon õszinte tudatban, mert már jóval ezelõtt hirdettem a hülyéknek, aki hiszi az Istent az csak templomba jár térden csúszni, aki tudja az elkerüli , és a hétköznapok ténykedései közepette igyekszik "Jézus lábnyomába lépni". Ez az én hitvallásom hitben és magyarság tudatban.
#15 | spartakusz - 2014. mrcius 15. 09:34:12
Detonator - mi bajod neked spartakusszal - spartakusz hosszú utat járt be, mire itt megállapodott - még a gojmotorosok meg stb. oldalakon - oldalon kezdett el írogatni - nagyon régen - és CD-ÉN TERJESZTETTE amit itt sokan mostanság értelmeztek - de itt abba is hagyom - nem fényezem - mert nem ez a feladatom - meg tudod - nem engedem magam kikérdezni - mert nem ismerlek téged sem -
Az utad, ahogy írod keserves volt - de hidd el - inkább tudd másé sem volt drágakövekkel kirakva - meg stb.

A küzd - elem az értelmes vitákban nyer létjogosultságot - de ha egymást sértegetik az nem jó dolog - a szkíta nép nem szereti ha sértegetik - mert azonnal elégtételt tesz - meg stb.

írjam - de minek - fontosabb dolgom van ennél, hogy tudd...
spari....
#16 | Niah2004 - 2014. mrcius 15. 12:06:18
Kedves Imre!
Sajnos élõben nem láttalak még, bár kb 5 éve kísérem figyelemmel az oldalaidat, videóidat...
Nem tudom már igazából, hogy keveredtem ide anno, talán egy videóval, de még ma is emlékszem a sokkra, ami akkor ért. Mintha orrba vágtak volna és sokáig fenntartásokkal kezeltem az elhangzottakat, leírtakat, de valahol mélyen belül éreztem, hogy igaz, tudtam. Volt, hogy majdnem egész nap az általad mondottakkal, ajánlottakkal foglalkoztam, volt, hogy besokalltam és hetekig sem foglalkoztam a dolgokkal.Az igazság nehezen emészthetõ sokszor. A szemeimet te nyitottad fel a világra. Olvastam innen is onnan is, próbáltam tájékozódni, beleszaladtam egy -két csapdába és akkor mindig visszatértem hozzád. Elragadott egy-egy pillanatra a Jobbik, Kásler, Drábik...de valahogy mindig volt egy tüske a dologban, ami tudat alatt cicergett.
Amit valóban mondani szeretnék, az az, hogy megtetted már a tájékoztatás frontján azokat a lépéseket, melyeket ha követni akarnak az emberek, akkor a nyomaidba lépkedve gondolkodó emberré válhatnak. Aki nem képes rá, azért nem kár és pont. A természetes szelekciónak is hagyni kell valamit! Sajnos tapasztalatból mondom, én is próbáltam a környezetemben lévõk szemeit nyitogatni, de egyszerûen képtelenek befogadni, nem érdekli õket élnek a saját kis buborék-világukban és ez nekem kurv@ra fáj, többek között, mert nem tudok érdemben ezekrõl a dolgokról senkivel beszélni, mert szimplán hülyének néznek ha felhozok egy témát vagy meg sem hallgatnak. Sz@r érzés lesz majd õket halomban látni, de mindenkit te sem és én sem tudunk elvinni a hátunkon. Persze nem adom fel, hátha egyszer...de elfáradtam már én is, így átérzem amit mondasz az elõadásokról. Üdv.: Niah
#17 | postaimre - 2014. mrcius 15. 13:45:27
Detonátor, jön a jó idõ. Ülök a bringára és átbeszéljük.

Niah, bizony hosszú és rögös, tüskös (Aspera per astra) a zút a Nirvánáig. Ha nem vigyázunk, megunja a várakozást, és a hegy megy Mohamedhez.
Kitartást. kicsit nyersebb, durvább, egyszerûbb lett minden, de még nem eléggé.
#18 | Detonator - 2014. mrcius 15. 16:26:34
Imre !
Vettem az adást !

Áldás !
#19 | mormota1968 - 2014. mrcius 15. 19:39:07
Nekem tetszett az elõadásod Imre! Csak rövid volt. Elnéztem még volna egy másfél órán át. Sok mindent tudok már, de azért még nekem is tudtál újat mondani. Hát igen! Erre már én is rájöttem, hogy sajnos még családon belül se lehet felébreszteni az embereket. Ha nem jár valaki személyesen utána ezeknek a dolgoknak és nem gondolkozik el rajta, hogy milyen beteg világban is él valójában, akkor marad abban a sötétségben, amiben eddig is élt. A kezükbe kell nyomni egy listát, ezeket a videókat, elõadásokat nézd meg öregem és ezeket olvasd el, aztán ott hagyni. Ha gyõz benne a kíváncsiság utána jár a dolgoknak és talán ráérez az ízére és végül itt köt ki Imre oldalán, ha nem, hát mi megtettünk mindent, úgy hogy a lelkiismeretünk tiszta. Én már összeírtam egy halom nemzeti honlap ajánlott, videó ajánlókat, tiltott és ajánlót könyvek, írások, cikkek listáját, de egyenlõre még bõvül az anyag. Aztán sokszorosítom és mehet az ébresztés. Közben cikkeket is írok a zsidók fajtáiról, honnét jöttek, kifélék, mifélék, mi a baj velük, mindenrõl röviden, tömören, érthetõen. A bankok mûködésérõl, a HAARP-ról, vegyi csíkozásról is írtam, meg sok minden másról. Pl a kiválasztott cionista illuminátus családokról is összeírtam már több mint 60 nevet, amiben a fekete nemesség is benne van. Ennyit bárki megtehet közülünk, sõt kötelessége! Kötelessége tanítani, megosztani másokkal is, amit már tud, úgy van értelme a dolognak. Imrérõl is írtam egy ajánlót, a PI klub-ot ajánlva, rövid élettörténettel, pályafutással.A Wikin is fent van Imre rövid élettörténete, meg mások is írtak már róla. Kifogom ragasztani a falunkban több helyre is, hátha lesz más is, aki innét ezután olvasni fogja Imre oldalát. Soha nem szabad feladnunk, sokan nem tudnak ezekrõl a dolgokról, akiket pedig talán érdekelne. Az ember olyan, hogy csak a saját szemének hisz, vagy már annak se. De legkésõbb akkor, ha már nyíltan masíroznak hazai földön az izraeli alakulatok, vagy az oroszok, muszáj lesz mindenkinek felébredni, mert ebbõl a buliból az se fog kimaradni, aki most nyakig a homokba dugja a fejét, csak hogy ne keljen se látnia, se hallania semmi olyasmit, ami szétpukkasztaná azt a szappanbuborék szivárványos álomvilágot, amiben él. s_*_hi
#20 | vala_ki - 2014. mrcius 15. 22:13:23
Gyorstalpaló tüntetés szervezõknek http://index.hu/b...orradalmar
Nagyon készülnek a választások utánra.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.