Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A kõbányai 'elõadás' két részben


Hozzszlsok


#61 | postaimre - 2014. mrcius 19. 12:31:20
Perje, ha keresztes, akkor szerinted?

Mutatok egyet. Ügyész is, zsidó is...még mindig
http://ch-serverh...c_start=10

bammeg.szunyi.com/images/8q3-ww717-2265114324.jpg

Mondtam nektek, hogy a cigi után az alkohol is..., de a gyógyszer is következik...

Nemzeti italboltokról suttognak

Nemzeti italboltok jöhetnek a választások után, és az élelmiszerboltokban csak a sör és a bor maradhat – a piacon sokan erre számítanak, és kormányzati körökbõl is ezzel egybecsengõ információk érkeznek, ami alapján az ötlet nem tûnik légbõl kapottnak.
http://hvg.hu/gaz...tognak#rss
#62 | Detonator - 2014. mrcius 19. 16:36:27
Hölgyeim és Uraim !

Ha igaz a fenti hír, az semmi más mint a maffia újabb meggazdagodási lehetõsége . Új nincs a nap alatt ! Volt már egyszer alkohol tilalom az USA-ban, most Zsidisztánban, lesz, gyengébbek kedvéért, a volt Magyarország területén.

Imre !
A "nép és a nemzet", választani megy, ha már "költõileg" feltetted a kérdést. Joga van hozzá, és lehetõsége, választhat egy vödör fos, meg egy vödör szar között. És õ választ is !!!!!!!!!!!!!
#63 | postaimre - 2014. mrcius 19. 20:13:50
Vége a hazánk elleni támadásoknak?
Magyar lett az „Év Képviselõje" Brüsszelben

Heti Válasz Online
-
Utolsó módosítás:
2014.03.19. - 17:59
Létrehozás:
2014.03.19. - 13:00Gál Kinga fideszes politikust az Európai Parlament Magazin idei versenye során szabadságjogi kategóriában az „Év Képviselõjévé" választották.
hirdetés

A Parlament Magazin szervezésében - immáron tizedik alkalommal - évente kerül megrendezésre az „Év Képviselõje" megmérettetés. Kimagasló munkájuk alapján a 766 fõs Európai Parlamentben 16 szakpolitikai területen minden évben 3-3 EP-képviselõt jelölnek a díjra. A különbözõ kategóriákban azok a jelöltek lettek díjazottak, akik képviselõtársaiktól a legtöbb titkos szavazatot kapták. Ebben az évben alapjogi kategóriában Gál Kinga néppárti európai parlamenti képviselõ versengett egy finn néppárti, valamint egy bolgár liberális képviselõvel.

Gál Kinga a keddi díjátadást követõ ünnepségen kiemelte: „Kellemes meglepetésként ért a díj elnyerése. Különösen értékes a képviselõ kollégáim bizalma, hiszen szavazataik egy fideszes magyar képviselõre cáfolják a Magyarország elleni méltatlan vádakat, és bizonyítják a Fidesz európaiságát és európai elismertségét. Elismerik azt a küzdelmet, ami évek óta mögöttem van Magyarország érdekeinek érvényesítésében".

"Külön öröm, hogy nyelvi kisebbségi szervezetek jelöltek a díjra elismeréseként mindannak a sokéves munkának, amit a kisebbségi és nyelvi jogok érvényesítése érdekében folytattam kollégáimmal együtt, amelyik, valljuk be nem a legnépszerûbb küzdelem ma a Parlamentben. Hangunkat minden lehetõséget megragadva továbbra is hallatni kell a nemzeti és nyelvi kisebbségek védelmében. Rengeteg további munkára van még szükség ezen a területen" - hangsúlyozta a néppárti politikus.

„Emellett fontos sikernek tartom, hogy a megfeszített közös munka eredményeként idén szeptembertõl remélhetõleg Budapestre költözik az Európai Rendõrakadémia (CEPOL), amely ügy parlamenti felelõse vagyok. Az EP áprilisi plenáris ülésén sorra kerülõ megerõsítõ döntéssel így egy fontos eredménnyel zárulhat az elmúlt öt éves európai parlamenti tevékenységem" - tette hozzá Gál Kinga.

http://hetivalasz...enyt-74417

Ángyán tudja, melyik maffiacsaládnak ki az embere a kormányban

Az 1500 milliárdos áfacsalást leleplezõ Horváth András, a devizahitelesek jogi képviseletét ellátó Léhmann György és Ács Sándorné, a kishantosi vidékfejlesztési központ vezetõje is szerepel az Élõlánc Magyarországért kilencfõs választási listáján. A listát a Tisztesség és Emberség Szövetség alapítója, Ángyán József vezeti, aki az ATV Voks címû mûsorában elmaradt rendszerváltásról, korrupcióról és földügyekrõl is beszélt.
http://www.atv.hu...yan-jozsef

Gyermekrák Alapítvány: ebbõl a pénzbõl van a floridai villa

Balogh István közleményben magyarázkodik, mibõl tellett egy 20 milliós amerikai ingatlanra, amit ingyen ad bérbe.
http://www.hir24....dai-villa/


Nem hivatalosan Erdélyben van Áder János

A Kolozs megyei Bonchidán (Bontida) és Válaszúton (Rascruci), majd Kolozsváron folytatódott szerdán Áder János köztársasági elnök erdélyi látogatása.
http://www.stop.h...s/1225435/


Reflektorfényben a román titkosszolgálat rekordere

Soha senkirõl nem termelt annyi papírt a román titkosszolgálat, mint Márton Áron püspökrõl. Volt mibõl merítenie két új kiadványnak.
http://mno.hu/hat...re-1216681

Iráni vezetõ: Amerikától és Izraeltõl független uniós politika kell

Ali Akbar Hásemi Rafszandzsáni, az iráni ítélõtanács elnöke arra szólította fel az Európai Uniót, hogy az Egyesült Államoktól és Izraeltõl független politikát folytasson a világpolitika színpadán.
http://www.hirado...tika-kell/

Misztikus összeomlás jöhet április közepén

Címkék: válság, összeomlás, katasztrófa, elemzõk, elõrejelzés, prognózis, jóslat, roubini, gross, yellen
Megmagyarázhatatlan rettegés él a befektetõkben egy következõ nagy válságtól, amelynek bekövetkezését majdnem 100 százalékos biztonsággal 2014-re teszik - derül ki a MarketWatch összefoglalójából.
http://www.napi.h...78453.html
#64 | kakas - 2014. mrcius 20. 10:33:03
24.media.tumblr.com/6767e3d09c62b9696fc5bc99ad6d0f2e/tumblr_n2oipf4oSo1s4ew3vo1_500.jpg

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.