Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√údv Imi


Putyin egy nagy f@szt ragasztott Merkel, Barack, meg a t√∂bbi zsid√≥ orra hely√©re... Ez a sok szerencs√©tlen azt hitte, ha ellehetetlen√≠tik Oroszorsz√°got valut√°st√≥l mindenest√Ķl, akkor megy a s√ľllyeszt√Ķbe. Leford√≠tottuk a n√©met sz√∂veget, √©rdemes elolvasnotok. Ez a fick√≥ zseni√°lis nagyon √©rti a dolg√°t....

A német címe: Putins genialer Schachzug

A link: Link

√Āld√°s

Putyin zseniális sakklépése

Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart.
Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.
Putyin az Eur√≥pai Uni√≥t, √©s Amerik√°t is h√ľly√©re vette. √Čs milyen sz√©p, az eg√©sz vil√°g szeme el√Ķtt, √ļgy tett mintha minden tervszer√Ľ lett volna. Kor√°bban a r√©szv√©nyek egy r√©sze, k√ľlf√∂ldi befektet√Ķk energiat√°rsas√°gai√© voltak, ez azt jelenti, hogy a bev√©telek majdnem fele,az olaj √©s g√°z iparb√≥l nem Oroszorsz√°g kincst√°r√°ba ker√ľlt, hanem Eur√≥pa fin√°ncc√°p√°inak a sz√°ml√°ira. A kr√≠mi helyzettel √∂sszef√ľgg√©sben, a rubel elkezdett er√Ķsen esni, de a k√∂zponti bank nem tett semmit annak √©rdek√©ben hogy a rubelt t√°mogassa. Felmer√ľltek olyan pletyk√°k is, hogy Oroszorsz√°gnak nincsen semmilyen megtakar√≠t√°sa arra hogy a rubel ir√°ny√°t fent tartsa. Ezek a pletyk√°k, √©s Putyin magyar√°zatai, hogy k√©sz arra hogy Ukrajna orosz nyelv√Ľ lakoss√°g√°t v√©deni k√©sz, ezek vezettek Oroszorsz√°g energiat√°rsas√°gai r√©szv√©nyeinek az √°res√©s√©hez, √©s ezek a fin√°nc c√°p√°k elkezdt√©k ezeket a r√©szv√©nyeket eladni , miel√Ķtt, azok teljesen elvesz√≠tett√©k volna az √©rt√©k√ľket. Putyin eg√©sz h√©ten v√°rt, √©s a sajt√≥konferenci√°kon csak mosolygott, de amikor az √°rak √©s √©rt√©kek lementek a pinc√©be azt az utas√≠t√°st adta hogy ezeket a r√©szv√©nyeket gyorsan √©s minden eur√≥pait√≥l, √©s amerikait√≥l felv√°s√°rolj√°k. Mire ezt a fin√°ncc√°p√°k felfogt√°k, hogy √°tvert√©k √Ķket, m√°r k√©s√Ķ volt, a r√©szv√©nyek Oroszorsz√°g kez√©ben voltak. Nem csak hogy Oroszorsz√°g ezekben a napokban 20 milli√°rd doll√°rt keresett, a c√©gek r√©szv√©nyeit is visszahozta Oroszorsz√°gba. A k√Ķolajb√≥l √©s a g√°zb√≥l keletkez√Ķ bev√©tel, most m√°r nem fog kifolyni k√ľlf√∂ldre, hanem Oroszorsz√°gban fog maradni. A rubel √©rt√©ke mag√°t√≥l megemelkedik , √©s a t√°mogat√°s√°ra nem kell Oroszorsz√°g aranyk√©szleteit elhaszn√°lnia, √©s emiatt az eur√≥pai fin√°ncc√°p√°k h√ľly√©k maradtak √©s √°tvert√©k √Ķket. A r√©szv√©nyeiket, amelyek doll√°r milli√°rdokat hoztak, n√©h√°ny perc alatt n√©h√°ny cent√©rt felv√°s√°rolt√°k , √©s a k√Ķolaj, √©s a g√°zb√≥l sz√°rmaz√≥ bev√©telek n√©lk√ľl hagyt√°k √Ķket. Egy ilyen csillog√≥ m√Ľveletet, a p√©nzpiacok t√∂rt√©net√©ben m√©g sohasem l√°ttak....

HozzŠszůlŠsok


#1 | eleven68 - 2014. mŠrcius 16. 20:47:59
Asszem volt ilyen film is, Eddie Murphy volt a f√Ķszerepl√Ķ ....
#2 | postaimre - 2014. mŠrcius 16. 20:51:28
Lic√°val √ļgy 2 h√≥napja besz√©lt√ľk ezt a forgat√≥k√∂nyvet telefonon √°t. A saj√°t p√©nz "roml√°sakor" bev√°s√°rl√°s van!
#3 | SZM - 2014. mŠrcius 16. 20:58:21
eleven68!
Annak a filmnek az volt a címe, hogy: Szerepcsere
A film producere pedig az a bizonyos Aaron Russo!
YouTube Videů

s_*_kukk
YouTube Videů

s_*_aha
#4 | SZM - 2014. mŠrcius 16. 21:06:05
A fagyi most nagyon keményen fog visszanyalni!
http://betyarvila...bankokbol/
s_*_kukk
#5 | kukackac - 2014. mŠrcius 16. 21:11:40
img-fotki.yandex.ru/get/9743/134924539.2b4/0_c7d9e_8890e60c_L.jpg

s_*_kac
#6 | postaimre - 2014. mŠrcius 16. 21:27:17
Ukrajna felkutatná és bíróság elé állítaná az összes szeparatista felbujtót

Az ukr√°n √°llam megtal√°lja mindazokat, akik szeparatizmusra √©s az √°llam egys√©g√©nek megbont√°s√°ra bujtogatnak, akik az orosz katon√°k v√©delme alatt pr√≥b√°lj√°k megsemmis√≠teni az orsz√°g f√ľggetlens√©g√©t - jelentette ki Arszenyij Jacenyuk minisztereln√∂k az ukr√°n korm√°ny vas√°rnapi √ľl√©s√©n, mik√∂zben a Kr√≠mi Auton√≥m K√∂zt√°rsas√°gban folyik a kijevi k√∂zponti vezet√©s szerint t√∂rv√©nyellenes n√©pszavaz√°s a ter√ľlet Oroszorsz√°ghoz csatlakoz√°s√°r√≥l.
http://www.stop.h...t/1224529/

Bulgária vonakodik az Oroszország elleni EU-szankcióktól

N√©h√°ny tov√°bbi EU-tag√°llam mellett Bulg√°ria is azok k√∂z√© tartozik, amelyek kev√©ss√© √©rdekeltek a b√ľntet√Ķint√©zked√©sek elfogad√°s√°ban" - jelentette ki a bolg√°r korm√°nyf√Ķ vas√°rnap.
http://www.hirado...nkcioktol/

Mehetnek a skótok, de hagyják itt a fontot

Ha Sk√≥cia a f√ľggetlens√©gre voksol a szeptemberi n√©pszavaz√°son, b√ļcs√ļt mondhat a fontnak - k√∂z√∂lte vas√°rnap a brit p√©nz√ľgyminiszter.
http://www.napiga...cikk/7573/

Cameronnak elege van az ingyen√©l√Ķ bev√°ndorl√≥kb√≥l

Nagy-Britannia t√°mogatja az Eur√≥pai Uni√≥ tov√°bbi b√Ķv√≠t√©s√©t, de csak olyan mechanizmus kidolgoz√°s√°val egy√ľtt, amely elej√©t veszi a "hatalmas n√©pv√°ndorl√°snak" az uni√≥n bel√ľl - √≠rta vas√°rnap megjelent cikk√©ben a brit minisztereln√∂k.
http://www.atv.hu...ndorlokbol

Spiegel: Washington √ļjgener√°ci√≥s atomfegyvereket sz√°n Eur√≥p√°ba
http://www.stop.h...a/1224547/


A DF-26C rakéta és helye a Kínai Felszabadító Néphadseregben

M√°rcius elej√©n a sajt√≥ meger√Ķs√≠tette, hogy K√≠n√°ban egy teljesen √ļj k√∂zepes hat√≥t√°vols√°g√ļ rak√©t√°t, a DF-26C-t √°ll√≠tott√°k hadrendbe. Ez a l√©p√©s l√©nyeges v√°ltoz√°st hoz az √°zsiai-csendes-√≥ce√°ni r√©gi√≥ er√Ķviszonyaiban.
Teljes szöveg: http://hungarian....gben-9778/


A fejlett védelmi eszközök megszerzése is fontosabb az elismerésnél
Izrael: a béke a legfontosabb

Az izraeliek t√∂bbs√©g√©nek fontosabb a b√©ke ann√°l, hogy a palesztinok elismerj√©k az orsz√°got zsid√≥ nemzet√°llamnak – der√ľl ki friss k√∂zv√©lem√©ny-kutat√°si adatokb√≥l, amelyeket a H√°√°rec c√≠m√Ľ izraeli lap k√∂z√∂lt vas√°rnap
http://www.168ora...24732.html
#7 | Kedvesi - 2014. mŠrcius 16. 21:41:50
kepfeltoltes.hu/140316/vladimir-putin-The-last-refuge_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

s_*_kukk
#8 | gabesz - 2014. mŠrcius 16. 21:50:08
Egy ilyen p√©nz√ľgyi sakkl√©p√©sn√©l m√©g a waterloo-i r√≥thcsild is lesz*pn√° mag√°t √∂r√∂m√©bens_*_kacs_*_gts_*_vs_*_grats_*_olle
#9 | VaLa - 2014. mŠrcius 16. 22:22:08
A link helyén:
Not Found, Error 404

The page you are looking for no longer exists. Perhaps you can return back to the site's homepage and see if you can find what you are looking for.
s_*_mai
#10 | Vizilo - 2014. mŠrcius 16. 22:50:45
Meg szivattak a zsirafokat de nagyon !! Es meg csinal meglepeteseket a maci...!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.